Monday, December 26, 2011

Travelstart kiittää tilauksestasi!

Kyttäsin toissaäivänä iPhonellani lentoja Manilaan, ja lopulta löysin suhteellisen järkevät lennot.
Menin osoitteeseen http://www.travelstart.fi/ ja syötin haluamani määränpään, matkustuspäivät ja katsoin vielä moneen kertaan, että onhan nää nyt varmasti oikeille päiville ja oikeisiin paikkoihin.
Ostin siis lennot Helsingistä Manilaan ja Manilasta Puerto Princesaan. Täältä Manilaan lentää vaihtoineen kaikkineen 27 tuntia, aika nice......Lentäminen on muutenkin niin hirveetä puuhaa, että toi 27 tuntia kyllä tulee kirpaisemaan. :D

Eli tosiaan ylihuomenna on lähtö Filippiineille kolmeksi viikoksi. En tiedä yhtään, mitä teen reissulla tai missä kaikkialla aion olla. En ole edes katsonut yhtäkään hotellia etukäteen.
Mulla tulee  kiire kaikkien asioiden kanssa, kun lähden näin lyhyellä varoituksella....Perus..



 kuvat we<3it

65 comments:

  1. Tosi hyvää matkaa sulle!
    Olis tosi ihanaa ittekki lähteä joskus tolleen ihan extemporereissulle, et lähempä huomenna pariks viikoks Filippiineiile :D

    ReplyDelete
  2. jee hyvä laura! tuleehan sieltä sitten yhtä piristäviä, ihania postauksia ku thaimaastakin?! niitä kelpaa lueskella, kun hengailee täällä harmaudessa...

    ReplyDelete
  3. Ihailen sun rohkeutta ja itsenäisyyttä että voit tosta noin vain lähteä! Nauti matkastasi! :)

    ReplyDelete
  4. Ihanaa matkaa! Mekin ollaan lähdössä to aamuna panamaan pariks viikkoa. :) Jos jaksat, niin olis ihana lukea postauksia sun reissusta! Turvallista matkaa kaunokainen! :)

    ReplyDelete
  5. Kuulostaa ihanalta tosta yli vuorokauden lennosta huolimatta :) mite voit postailla sieltä reissun päältä ? Tälle tytölle on ainaki tullu jo pieni riippuvuus tätstä sun blogistas :--D

    ReplyDelete
  6. Oiii, varmaan ihana reissu tulossa! Toivottavasti saat sieltä postailtua vähän kuulumisia :)

    ReplyDelete
  7. Turvallista & elämyksellistä matkaa!

    ReplyDelete
  8. Mäki oon aina halunnu filippiineille tai johonki muuhun ton tyyliseen maahan, haha pidä ihana matka ja ota paljon kuvia :)

    ReplyDelete
  9. lähetkö yksin matkoille? :)

    ReplyDelete
  10. huhhuh 27 tuntii...
    selvisin just ja just 6h lennosta :D

    ReplyDelete
  11. ihan mieletöntä, että pystyt yksinään lähtemään! Itse tarvitsen oman turvaverkon matkoilla ja varsinkin hotellit etukäteen on varattava. Huippua matkaa sulle!

    ReplyDelete
  12. Toivon, että teet sieltä postauksia, sillä ne viime Thaimaan reissusi kuvat olivat upeita ja piristäviä katsella! Hyvää matkaa!

    ReplyDelete
  13. Anonyymi sanoi...

    lähetkö yksin matkoille? :)


    Lähden joo, mutta tosiaan veljeni ja ystäväni ovat eräällä saarella uudenvuoden kanssani ja sitten lentävät takaisin Suomeen. :)

    ReplyDelete
  14. saanko kysellä että miten sinulla on varaa matkustella niin paljon? :) varsinkin 3 viikoksi näin joulun alla, matkat eivät varmaan kauhean halpoja ollut :D

    ReplyDelete
  15. uijjui sitten postauksia !:) ihanaa matkaa!

    ReplyDelete
  16. Lentäminen on kyllä ihan perseestä, en tiiä miten jaksat, mulla otti 2,5 h Müncheniin jo koville :DDD Mutta määränpää on niin ihana, että eiköhän se palkitse ;) Oikein ihanaa reissua!

    ReplyDelete
  17. Oikein hyvää matkaa sinulle !:)

    ReplyDelete
  18. http://kannipaivakirja.blogspot.com/ käy kurkkaamassa jos vaikka tykkäisit :)

    ReplyDelete
  19. Ojjoj, kyllä kelpai tällänen matka tännekkin ! :) Pidä kivaa ja heitä paljon lomakuvia kaikesta tänne blogin puolelle:) !

    htp://herminica.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. en oo varmaa ikinä näi ilonen ku joku lähtee reissuun (yleensä oon vaan sairaalloisen kade) mut sun puolesta oon koska sun matkapostauksia on vaan niin ihana lukea! :D :)

    ReplyDelete
  21. Ihailen sun rohkeuttaa matkustaa yksin noin kauas! Toivottavasti luvassa on paljon matkapostauksia ja ihania kuvia! :)

    ReplyDelete
  22. Ah sun matkapostaukset on aina niin ihania ja ennenkaikkea Innostavia kun yksin vielä uskallat aina ottaa ja lähtee vaan. Toivottavasti teet paljonpaljonpaljon postauksia! videopostauksetkin olis hauskoja, sellasia vaik missä kuljeskelet mestoillakin!

    Onnea matkalle!! :)

    ReplyDelete
  23. Ihanaa ja turvallista reissua! <3

    ReplyDelete
  24. Jeee, onnea matkaan ja nauti lomastasi! Oot tosi ihanan rohkee ja tota oikein ihailee :) Jos olis tarpeeks rahaa, niin lähtisin kyllä itekkin pariks viikoks maailmalle :>

    Ehkä kohta kuitenkin pääsen Sveitsiin vuodeks töihin <:

    ReplyDelete
  25. sä olet kyllä ihan mielettömän rohkea :d

    ReplyDelete
  26. super siistiä!! ihanaa spontaaniutta :) mä lensin tänne 36 tuntia että kokemusta pitkistä lennoista löytyy, tylsää tulee olemaan sen voin luvata.. :D varsinkin jos sulla on välilaskupaikoissa pitkät odotukset! otat hyvän kirjan mukaan ja musiikkia, mulla oli ainakin lentokoneessa oma telkkari millä pystyin kattomaan leffoja ja kuuntelemaan musaa :)

    ReplyDelete
  27. heti kun oon täysikänen niin aion matkustella yhtä spontaanisti kun sä :)

    ReplyDelete
  28. hehe,määkin oon lähdössä filppareille, tosin vasta 5.tammikuuta mutta viivynkin sit reissussa yhteensä 3kk! Tarkotus ois kans reissata tonne Palawanin suuntaan:p ehkä törmäillään!

    ReplyDelete
  29. Anonyymi sanoi...

    hehe,määkin oon lähdössä filppareille, tosin vasta 5.tammikuuta mutta viivynkin sit reissussa yhteensä 3kk! Tarkotus ois kans reissata tonne Palawanin suuntaan:p ehkä törmäillään!


    Jos haluut törmäillä, niin laita vaikka meiliä! :)

    ReplyDelete
  30. Mikset kyttää lentoja skyscannerista, joka tarjoaa KAIKKIEN yhtiöiden parhaimmat hinnat?

    ReplyDelete
  31. Mä en tajua miks yksin reissaaminen kuulostaa useimpien mielestä rohkealta? Varsinkin kun meillä yksinreissajilla on kielitaitoa ja emme ole läheisriippuvaisia. Yksin on aina parasta, saa tehdä just sitä mitä millonkin huvittaa.

    Mielestäni paljon rohkeampaa on lähteä täysin ummikkona, englantia osaamattomana jonnekin seuramatkalle.

    Terveisin yksi 48 tuntia kotimatkaa Timorista tehnyt yksinmatkaaja

    ReplyDelete
  32. Anonyymi sanoi...

    Mikset kyttää lentoja skyscannerista, joka tarjoaa KAIKKIEN yhtiöiden parhaimmat hinnat?


    Jos olet lukenut aikaisemmin blogiania, niin tietäisit, että nimenomaan kyttään lentoja skyskannerista joka ohjasi mut ostamaan halvimmat lennot travelstartin kautta. Esim ebookers löysi kyllä lennot sinne, mutta 400 euroa kalliimmalla kuin travelstart.

    http://fuckfash.blogspot.com/2011/12/matkakuumeessa.html

    ReplyDelete
  33. Aijai, kuulostaa ihanalta tuollainen pieni kolmen viikon aurinkolomailu :)

    ReplyDelete
  34. Ihailen sua niinkuin varmaan moni muukin! Sä oot tommonen spontaani ja rohkee ja et jää tänne ikävään Suomeen tuhisemaan niinkuin monet muut! Mäkin haluun olla niinkuin sä!:) Oot huippu piristys ankeaan päivään ja sun blogia on oikeesti hirmu kiva lukee!:)

    ReplyDelete
  35. Anonyymi sanoi...

    Mikset kyttää lentoja skyscannerista, joka tarjoaa KAIKKIEN yhtiöiden parhaimmat hinnat?


    Jos olet lukenut aikaisemmin blogiania, niin tietäisit, että nimenomaan kyttään lentoja skyskannerista joka ohjasi mut ostamaan halvimmat lennot travelstartin kautta. Esim ebookers löysi kyllä lennot sinne, mutta 400 euroa kalliimmalla kuin travelstart.

    http://fuckfash.blogspot.com/2011/12/matkakuumeessa.html



    no olipas ylimielinen kommentti sulta vaihteeksi

    ReplyDelete
  36. Tultiin just eilen Palawanilta Singaporeen :) Suosittelen ehdottomasti Palawania, turvallista liikkua upeita snorklauspaikkoja ja maisemia :)

    El Nido, Busuanga / Coron.. Upeita paikkoja viipyä kolme-neljä päivää. Coronilla kannattaa ottaa botskiretkiä - Coron Tour, Banana Island... Aivan mahtava paikka :)

    Myös Cebu ja Puerto Princesaa kehuivat ja Bohol & Boracay on aika turistiryntäyksen alla.

    Life, or something like it

    ReplyDelete
  37. Puuh, kateus iski. Vähän kivaa :)

    ReplyDelete
  38. Hei Laura!!! Super hauskaa matkaa :)

    Palawanilla käyneenä voin sanoa, että siellä on ihanaa ja kaunista, ja toivon pääseväni sinne vielä jonainpäivänä uudestaan! Port Barton oli ehdottomasti ihanin paikka, mutta underground river oli jotain mahtavaa!

    Hauskaa matkaa!

    p.s ja mun kuvia voit kytätä facebookista ;)

    ReplyDelete
  39. Just siistii kun lähet yksin matkaan voit tehä mitä ite haluut eikä oo stressii et missä pitää tänään käydä ja missä huomenna. uskon et tulee unohtumaton matka sulle kun et oo suunitellut mitään etukäteen !

    Hyvää matkaa ! ♥

    ReplyDelete
  40. Eikö sun tarvitse ottaa mitään rokotuksia tai lääkekuureja ennen matkaa? :-)

    ReplyDelete
  41. Ei ollut ylimielinen kommentti anonyymille. Fakta

    ReplyDelete
  42. "
    no olipas ylimielinen kommentti sulta vaihteeksi"

    Ensinkkäkään se ei ollut ylimielinen kommentti vaan kerroin, miten toimin ja that's it!
    Hasrmi, jos anonyymi pahoitti mielensä.

    ReplyDelete
  43. Anonyymi sanoi...

    Eikö sun tarvitse ottaa mitään rokotuksia tai lääkekuureja ennen matkaa? :-)


    Mulla on B-A hebatiitit ja kelkuuume ja kolera.
    Katsoin, että noilla pärjää hyvin, jollei lähe malaria-alueille. Tosin äidilläni on siihekin läääkettä

    ReplyDelete
  44. "no olipas ylimielinen kommentti sulta vaihteeksi"



    Ano hanki elänä

    ReplyDelete
  45. Teethän taas paljon postauksia periltä? niitä on ihana lukea.

    Mun suurin haaveeni on tyyliin että uskaltaisin tässä muutaman vuoden kuluttua kun opiskelut on suoritettu ja on aikaa/rahaa, lähteä yksin jonnekin toiselle mantereelle. Tiedän, tää USKALTAA kuulostaa super nössöltä. Oon reissannu aikasemmin, mutta vaan Euroopassa ja perheen/kaverien seurassa, joten kynnys yksin lähtemiseen tuntuu aika suurelta. Varsinkin kun mulla on tapana sortua sellaseen katastrofi-ajatteluun... Ihailen tosi paljon sun rohkeutta, mikä taitaa sulla tulla ihan luonnostaan ilman sen suurempaa tsemppaamista. Se on hieno piirre. Sun aikasemmat matkat on kyllä rohkaisseet mua tavottelemaan omaa unelmaa tosta yksin matkailusta jossain eksoottisessa paikassa.

    Nonni, anteeksi tää avautuminen, mutta ihan totta, oon tosi kiitollinen sun matkapostauksista! :D Hyvää ja turvallista matkaa Laura!

    p.s. Tuleeko tältäkin matkalta uusi tatuointi muistoks?

    ReplyDelete
  46. näin se kannattaa tehä!! varata lennot, paikanpäältä vasta hotelli. netistä varattuna hotellit on aina ihan ryöstökalliita.. hyvää matkaa, ota paljon kuvia :):)

    ReplyDelete
  47. Onko järkeä lähteä filippiineille missä on tosi epävakaat luonnonolot juuri nyt, eikö sua pelota sen osalta?

    ReplyDelete
  48. Ihanaa matkaa<3 Vitsi mäki haluisin lähteee :)

    ReplyDelete
  49. Huippua matkaa! Kun ois itselläkin mahdollista vaan lähteä jonnekin... Mut toisaalta oon oikein tyytyväinen siihenkin, että elämä on tllä hetkellä sillä malilla, että kohta on ammatti ja työpaikka taskussa :)

    ReplyDelete
  50. Anonyymi sanoi...

    Eikö sun tarvitse ottaa mitään rokotuksia tai lääkekuureja ennen matkaa? :-)


    Mulla on B-A hebatiitit ja kelkuuume ja kolera.
    Katsoin, että noilla pärjää hyvin, jollei lähe malaria-alueille. Tosin äidilläni on siihekin läääkettä


    Hahhahahah, toki jokaisella, joka reissaa on hepatiitit kunnossa. Ja eiköhän Filippineeilläkin lääkäreitä ja apteekkeja ole!?! Malariaan ei muuten kannata syödä etukäteen estolääkitystä, koska malarian tarttuessa ja estolääkitystä syödessä on taudin toteaminen hankalaa.

    ReplyDelete
  51. Malarian toteaminen on yleensäkin aina vaikeaa. Siksi otetaan aina muutamat verikokeet jos eka näyttää negatiivista (mieluiten kuumepiikin yhteydessä). Mut malarian sairastaneena suosittelen todellakin syömään estolääkitystä, se oli ihan tarpeeksi rankka tauti vaikka söinki pillereitä. Ja ne pillerit lievittää sitä itse tautia.

    Hyvää matkaa Laura, kuvia odotellessa! :)

    ReplyDelete
  52. hei tosi ihanaa matkaa sulle, lähden itekkin ens kesänä yksin interrailaa kuukaudeksi, vähän jänskättää mutta eiköhän se mene ohi. pidä hauskaa ja postaile niitä ihania lomapostauksia! :))

    ReplyDelete
  53. Nyt on ihan pakko sanoo että voi äääääääää miten kadehdin sun elämänasennetta! ois niin ihanaa olla yhtä spontaani ja peloton ku sä! hyvää matkaa ja ota kaikki ilo irti:))

    ReplyDelete
  54. Harkitse lentämistä Puerto Princesasta pohjoiseen, sillä paikalliset jeepneyt ei liene mitään ihan parhaita vaihtoehtoja 6 tunnin ajelulle. Pari tuntia kyllä menee rattoisasti kanojen ja riisisäkkien joukossa...

    ReplyDelete
  55. Mitä tykkäät tästä blogista:
    http://www.dolcevitat.blogspot.com/

    Juuri aloitettu. Mutta mitä muutoksia ym. voisi tehdä? :)

    ReplyDelete
  56. Beany: Jos sinulla todetaan malaria, toki syöt niitä samoja lääkkeitä, mutta todella suuremmalla annostuksella. sanoin, että toteaminen on hankalaa, mikäli syöt jo valmiiksi estolääkitystä, joka ei muuten estä sen enempää malarian saamista, kuin lääkkeitä syömättäkään. Jos sinulla on mahdollisuus oireiden tullessa päästä vuorokauden sisään lääkäriin, on turha syödä malarianestolääkitystä "varalle".

    ReplyDelete
  57. Woah upee toi sun extempore asenne:D itekki aion heti ku täysikäseksi pääsee:) Muistappa postailla samalla tavalla kuin thaimaasta sillon:)

    ReplyDelete
  58. Mistä tuo ihana passikotelo on??? Tollanen on pakko saada!!!

    ReplyDelete
  59. Hyvää matkaa !:) Jos sitä itekki vielä joskus pääsis jonnekki ulkomaille :)

    ReplyDelete
  60. Näin sut lentokentäl tänää ku ajelit sellasel pyöräl nopee :'D

    ReplyDelete
  61. ei nyt oikee liity tähän postaukseen mut onks sulla ollu ennen valkonen iphone ? kun kattelin vanhempia postauksia joissa sulla ois ollu.

    ReplyDelete
  62. Voi apua mitä neuvoja täällä jaellaan! Totta kai malarian estolääkitys ehkäisee malariaan sairastumista! Ja lisäksi lievittää itse tautia, mikäli sen lääkityksestä huolimatta saa. Eikä malaria todellakaan ole mikään pikkujuttu, joka sitten hoidetaan, kunhan vain vuorokauden sisällä päästään lääkäriin.

    ReplyDelete
  63. so cool look and very beautiful place. thank you for sharing us.

    Evening dress UK

    ReplyDelete
  64. hei mageet noi vaaleenpunaset passinkuoret tms. mistä sä oot ne oikeen bongannu?:)

    ReplyDelete