Sunday, December 25, 2011

Joululahjoja

Olin todella yllättynyt, että sain joululahjoja! En pyytänyt mitään, paitsi isälle mainitsin hiusraudasta, mutta muuta en sanonut enkä toivonut.
Eikä sitä enää tämän ikäisenä lahjoja odota tai tarvitse samanlailla kuin silloin lapsena.
Itse ainakaan siis.
Oon syönyt jouluruoka jonkin verran ja muuten ottanut nää pari päivää ihan rennosti.
Onneksi huomenna on vielä vapaata.


Mitä te kaikkea te saitte joululahjaksi?
<3

44 comments:

  1. kippoja, tiskirätin, omenaista astianpesuainetta, suklaata ihan liikaa (en oo ainuttakaan niistä rasioista aukassu), rahaa, pari tyynyliinaa.

    ReplyDelete
  2. ihania lahjoja! onko tarpeeks pienet kengät sulla noi ekat ;);)

    hei sellanen tuli mieleen, kun itse sain iphonen joululahjaksi, niin mikä se sivusto oli miltä tilailit niitä kuoria silloin joskus?

    hyvää joulua!

    ReplyDelete
  3. Wow mikä toi kenkien mallin nimi on? Joojoo Louboutin, mutta kenkien malli? :)

    ReplyDelete
  4. keneltä sait louboutinit tai D&G-paidan?:) omista lahjoista lempparit oli Jumpin, muotoilurauta ja Guessin laukku!<3

    ReplyDelete
  5. Ihanat glögi mukit oot saanu! Ja nuo korkkaritki on minun mieleen :)
    Ite sain pitkään toivotun järkkärin, nyt sitä pääsee sitten kunnolla kuvailemaan! Ja tulihan sieltä myös muutakin pientä :)Heh.. jos haluat tietää tarkemmin, niin käyppäs kurkkaa..
    http://sinijmw.blogspot.com/
    Hyviä Jouluja sullekkin Laura! :)

    ReplyDelete
  6. Saitpa sä kivoja lahjoja! Vaikka oon sua pari vuotta nuorempi ni emmäkään mitää lahjoja odota, nyt pukki muisti kyllä parilla paketilla:)Vaikutat niin sympaattiselta ja ajattelevaiselta ihmiseltä:) ja sun blogi on ykkönen! <3

    ReplyDelete
  7. oh the jealousness... nuo loubutinit on täydelliset kengät! en ite varmaan uskaltas käyttää mitää noi upeeta ku pelkäisin sen puollesta.. :---D

    ReplyDelete
  8. iiihanat kengät! mä sain mm lahjakortteja ja pari kirjaa :-)

    -jenny

    ReplyDelete
  9. No vaaaau! Oot onnekas että voit saada yllätyslahjana, toivomatta jotain noin kallista. Meidän muiden pitää säästää Louboutineja varten vuosikausia... ehkä joskus raaskin ostaa..

    ReplyDelete
  10. LABOUTINIT!! Keltä sä ne sait:)? IHANAT!

    ReplyDelete
  11. Canon EOS 1100D+kameralaukku, lahjakortti kauneuskeskuksee(kasvohoito), 50e, suklaarasia, OC:n ja Täykkäreitten ekat tuotantokaudet, tossut, lapaset, 2 sukat, hajuveden, karkkia. :D

    ReplyDelete
  12. ite en muuta toivonu, ko sitä että isoäiti saa voimansa takasin eikä lennä vielä taivaaseen ja niin sitten ! siellä hän vanhainkodissa syöpi kinkkua mitä sille vietiin (: ja tottakai sitä lunta !
    Ja kaiken tuon sain + muuta en toivonu. Mutta kappas, sain oman läppärin, telkkarin ja tallentavan digiboksin ja paljon muuta tarpeellista.

    Niin se vaan ainaki itel on, sitä mitä vähite odottaa/toivoo, sen sitten edestä löytää :-)

    ReplyDelete
  13. Hei ihania lahjoja olet saanut :) mutta mulle tuli tässä mieleen ihan random kysymys :D kun aikaisemmin postailit tosta siveltimestä jolla levität meikkivoiteen, niin millaiseen meikkivoiteeseen käytät tota sivellintä ? :) en tiedä mainitsitko asiasta jo kyseisessä postauksessa, mutta asia on näin että en oo mikään meikkiekspertti ja mun meikkaaminen perustuu yleensä dream matte mousseen ja ripsariin. Sain mun hyväntahtoiselta tädiltä kokonaisen laukullisen erinlaisia kalliita meikkisiveltimiä ja nyt oon vähän hukassa että millaista voidetta niillä pitää naamaan lätkiä :D Onneksi niissä sentään lukee että mitä sivellintä käytetään mihinkin meikkiin, niin jopa tällänen poropeukalo kuten minä osaa niitä käyttää ;)

    ReplyDelete
  14. Ihmettelen jo kalliita elektroniikkalahjoja (kännyköitä, puhelimia ja tabletteja) mutta että LOBOUTINIT?! :O Ja muutenkin, kenkiä lahjaksi...

    ReplyDelete
  15. hiusten kihartimen, poikaystävältä :)
    Veljeni Leijonamieli-kirja sen äidiltä.

    ReplyDelete
  16. noh esittele nyt vähän lisää ainakin noita loboutineja!:D nyt ne on tolleen ku mitkä tahansa hm kengät ohimennen tossa=D

    ReplyDelete
  17. kannattaa noihin louboutineihin laittaa sellanen ohut kumisuoja pohjaan, ettei mee punainen pohja naarmuille :) säilyy tosi hyvänä!

    aivan super söpöt glögilasit!

    ReplyDelete
  18. Ekan kuvan jälkeen oin sanaton!! Ja mun lempparilahja oli ihana violei electroluxin varsi-imuri ! :D

    ReplyDelete
  19. tuommosta t-paitaa en kyllä pitäs, mikä idea tuossa rumassa ukossa on? :DDD

    ReplyDelete
  20. Sain samanlaiset glögikupposet! :)

    ReplyDelete
  21. Moi Laura! Ihan asiasta tuhanteen esittäisin pari kysymystä :-)
    Helsingistä pääosin.. Sain opiskelupaikan kyseisestä kaupungista, ja nyt on asunto hakusessa! Ihan pihalla alueista (suoraan sanottuna lähes kaikesta) toistaseksi :D Mitä osaa kaupungista sinä suosittelet/mitä et? Ihan vaan oma suora mielipide riittää, jos viitsit vastailla.

    Love ur style!
    -N

    ReplyDelete
  22. Hannaleena: Come on!! Se on hei MARLON BRANDO! Sen komeempaa miestä saa hakee kauan ja hartaasti! Aivan ihanat lahjat sait :)

    ReplyDelete
  23. Ah toi Kyrön kirja! Itsekin toivoin sitä, mutta sain toisen toivomani, hyvä sekin :) Nyt pitää kyllä itse hankkia tuo, Mielensäpahoittaja oli niin loistava, että suuret on odotukset :)

    ReplyDelete
  24. http://janinahh.blogspot.com/

    mä kuvasin mun blogii mun lahjat sielt voi käydä kurkkaa :)

    ReplyDelete
  25. Meidän perheessä ei pahemmin lahjoja, enää jaella koska olemme jo sen verran "vanhoja" mutta kuitenkin sain porukoilta föönin mitä olen jo, muutenkin toivonut pitkää!(meillä on vain tällä hetkellä matka föönejä, ja niillä menee aika pitkään kun pitkän tucan kuivaa:DD)joten fööni tuli tarpeeseen, ja sit ihan perus suklaata, kylpytakki, ja erinlaisia kylpygeelejä :) ei sen kummempaa, mut minulle se joulun ilo on tärkeimpää kuin lahjat!

    ReplyDelete
  26. Hannaleena: huoh :D muuten vaan kulttielokuva ja klassikko, mitä tuo "ruma ukko" edustaa...hih.

    ReplyDelete
  27. Siis niin makeita noi sun lahjas !
    Louboutinit, eikää niin upeet ! :)
    Täällä ruudunkin takana joku haluis ja on unelmakengät, mutta ikää onkin vasta 14v... Pariisiin voisin muuttaa vaikka heti :) Jouluna olin ihan kotona perheen kanssa, ja lahjoja availtiin. Toivottua järkkäriä en saanut mutta ei se tunnelmaa latistanut, joulussa tärkeintä on kumminkin se yhdessäolo. Oot muuten mun lempibloggari ja niin aidon olonen tyyppi !<3

    Elli

    ReplyDelete
  28. Ei sillä iällä niin väliä, kun aina voi toteuttaa toisten unelmia :)

    Ite sain Nikon D5100-järkkärin, jota oon himoinnu viimesen puol vuotta. En kyllä osannu toivoo sitä joululahjaksi, mutta ainakin siinä toteutui mun yksi haaveeni. Btw noi Louboutinit on aivan sairaan mageet!!

    ReplyDelete
  29. Ihanat korkkarit!! Mä sain telexin tekomunan, tiskirättejä 30 kpl paketin, sipulin ja perunoita

    ReplyDelete
  30. Voou kengät! Must kans yhteisolo on se juttu. Ja ruoat tietty. (kinkku) <3 Lahjat sit viimeiseksi, vaikka onhan nekin ihania varsinkin jos mieleisiä. Mut ei vaan että pakko hukuttaa ja törsätä lahjoihin.
    Sain uuden hyvän kameran!! Kun edellinen pöllittiin.... Ja muuta pientä. Really happy :) Hyvää joulun aikaa ja uutta vuotta Lauralle <3

    ReplyDelete
  31. Voi että, ihastuin noihin glögimukeihin! :) Onko kenkuleissa oikea koko nyt? Ja osaatko sanoa onko tuossa mallissa koko sama ku muissa malleissa (merkillä ei väliä)? :) Lähinnä siksi että tietää uskaltaako tilata netistä itselle 36/35 tai 37.... :D

    http://herminica.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. ihanat kengät!
    ite sain dolce custon vanhemmilta, rahaa kummeilta, mummolta huivin ja lapaset, hajuvesiä kavereilta ja kaikkea muuta kivaa ja ihanaa!

    ReplyDelete
  33. Tuli saatua kaikkea kivaa joo... Mutta tässä mun joululahja sulle, olen joskus sanonu jonku ikävän kommentin tänne ilman kunnon syytä kun en sinua henk.koht tunne. No tässä se 'lahja', et sä ole yhtää hassumpi ihminen kun näitä lukee. Hyvää joulua! :)

    ReplyDelete
  34. U la la laa mitkä kenkulit ! Oot ollu kyllä tosi kilttinä tänä vuonna :))

    ReplyDelete
  35. Oiii mitkä kengät! Remingtonin Pearl Wand, Greyn Anatomian 7 tuotantokausi sekä kauan ostoslistalla ollut hiustenkuivaaja oli ihan ykköslahjoja <3

    ReplyDelete
  36. onneks oot ruvennut tajuun kunnollisten vaatteiden päälle.. ettet enää osta kokonaista uutta vaatekaapillista joka kuukaus jotai pelkkää menkka haukkaa ja kiina trikoota ja muovilaukkuja ja kenkiä

    ReplyDelete
  37. oho 1000e louboutinit. onnea vaan t. megakade

    ReplyDelete
  38. Upiat kengät kyllä, varmasti maksanu mansikoita!

    Joululahjaksi sain siskoilta pari tyynyliinaa, sukat ja sisustustarroja, isältä A3-piirustuslehtiön ja akvarellikynät ja perhetutulta villasukat. Mies päätti et käydään kahdestaan katsomassa mulle myöhäinen joululahja kunhan sille tili tulee, äiti ei antanut mitään ku toi reilu kuukausi sitten Espanjasta tuliaisia :) Lahjojen saaminen on kyllä kivaa, mutta itte tykkään vielä enemmän antaa niitä! Annoin lahjoiksi kirjoja, kynsilakkaa ja -tarroja, suihkusaippuaa, pari koriste-esinettä, käsipyyhkeen ja maalaamiani kuvia.

    ReplyDelete
  39. oi kivoja lahjoja :) ite sain vain pikkujuttuja, kuten koruja ja vaatteita seka rahaa. isoin lahja oli lentoliput englantiin ja taalla nyt ollaan.:)

    ReplyDelete
  40. wow sika kade noista sun kengistä! ehkä pikku aavistus keneltä ne vois olla.. hyvää uutta vuotta laura! :)

    ReplyDelete
  41. Mitkä kengät ja MIKÄ PAITA, upeita! Onnentyttö, täällä ilmoittautuu yksi kateellinen :D

    Saara

    ReplyDelete