Friday, December 9, 2011

OnePiece launch party 10.12.2011

Eräänä aikaisena sunnuntaiaamuna vuonna 2007, Henrik, Knut ja Thomas, kolme parikymppistä norjalaista unelmoivat parhaasta mahdollisesta chillaus-asusta, joka olisi täydellinen laiskaan päivään himassa.. He olivat yhtä yllättyneitä kuin kaikki muutkin, kun OnePieceä alett...iin käyttämään myös klubeilla ja siitä syntyi muoti ja lifestyle ilmiö.

Tämä ilmiö saa nyt alkunsa myös Suomessa kun The Tigerissa järjestetään Suomen lanseerausbileet lauantaina 10.12.2011 klo 22.00 alkaen.

Illan erikoisvieraana suoraan Lontoosta, maineikkaasta supperclubista DJ Femi Fem.

Checkaamalla sisään Foursquareen tapahtumailtana, osallistut kilpailuun ja voit voittaa itsellesi oman OnePiecen. Kilpailun voittajat julkistetaan illan aikana The Tigerissa ja Foursquaressa.

OnePiece launch party
10.12.2011 klo 22.00
OnePiecen - sen aidon ja alkuperäisen haalarin yksi perustajista, Thomas otti yhteyttä reilu viikko sitten ja kysyi haluaisinko pari haalaria ja kutsui huomisiin pyjamapileisiin!
  UPS toi "aika sopivasti" mulle tänään paketin, jossa oli kaksi OnePiecehaalaria, toinen niistä on ylläoleva slimmimpi malli, eli istuu just täydellisesti! Eli nähdään ehkä huomenna Tiikerissä!

Jos OnePiecet kiinnostaa, niin esimerkiksi Stokkalta saa ja Onepiecen sivuilta myös totta kai.

38 comments:

 1. toisilla noita on joka sormelle , toisilla ei yhdellekkään :D nojaa eipä tuo haittaa, tyydyn kopioihin ;) ehkä jonakin päivänä uskallan avata kukkaron nyörenä sen verran et tollasen sais hankittua...

  ReplyDelete
 2. Nämä "potkupuvut" on hulluin muoti-ilmiö pitkiin aikoihin. Jopa pahempia kuin crocksit :D

  ReplyDelete
 3. kummasta sä tykkät enemmän tosta one piecestä vai jumpinista ? (:

  ReplyDelete
 4. Ei voi olla muuta kuin kateellinen, toisilla näitä todellakin on joka sormelle. Höh. :( Enkä sano mitenkään pahalla, oikeastikaan.

  Kiitos Laura sulle ihan mahtavasta blogista!

  ReplyDelete
 5. älä vaan sano että ihmiset laittaa bileisiin potkupuvun päälleen? :D hahahaha. hy helvete!

  ReplyDelete
 6. ei oo reiluu, sä saat kaks ja mä en yhtään. toi on sen verran kallis, että munki pitää tyytyä niihin feikkeihin. Mutta jos sitä joskus sitte ostais aidon... On noi vaan niin ihania. Hyviä partyja huomiselle!

  ReplyDelete
 7. Joku jo kysykin, kummasta tykkäät enemmän Jumpinista vai OnePiecestä ? :)

  ReplyDelete
 8. älä vaan sano että ihmiset laittaa bileisiin potkupuvun päälleen? :D hahahaha. hy helvete!
  9. joulukuuta 2011 19.57

  ^:--D nauran sulle. onepiece bileissä ehkä on onepiece päällä

  ReplyDelete
 9. "Nämä "potkupuvut" on hulluin muoti-ilmiö pitkiin aikoihin. Jopa pahempia kuin crocksit :D"

  niimpä. just olin sanomassa, että mua suorastaan etoo, kun ihmiset kulkee tuossa haalarissa ja uggeissa ulkona. näyttää samalta, kuin olisi pyjama ja aamutossut. miten vaikea on pukea vaatteet päällensä, kun lähtee ovesta ulos ?! en käsitä, mutta ehkei mun tarvitsekaan...

  ReplyDelete
 10. Mekin ollaan menossa Tigerin juhliin ja kyllä, ehdottomasti potkupuvut päällä! =D Niin nättii lähtee baariin jotain törkeen mukavaa päällä! Pidä Laura kivaa juhlissa!

  Niin ja teille jotka harmittelivat sitä, että toisille on joka sormelle haalareita ja toisella ei lainkaan niin käykää Strictlystyle blogissa, siellä on nyt arvonta missä voi voittaa itselleen yhden!

  ReplyDelete
 11. Voi jumalan munat. Ymmärrän tän käyttämisen himassa, mutta en ulkona tai varsinkaan missään baarissa. Aikuisten potkupuku,,ahh.

  ReplyDelete
 12. "älä vaan sano että ihmiset laittaa bileisiin potkupuvun päälleen? :D hahahaha. hy helvete!"

  Vähän hauskuutta elämään ihmiset, älkää olko vakavia! :)

  ReplyDelete
 13. Hyvä tulla potkupukubileisiin voittamaan potkupuku kun ei ennestään ole potkupukua jossa tulla paikalle heh heh......

  ReplyDelete
 14. Tollane vois kyl olla aika mukava päällä, vaikka en kyl ehk ite minnekkää bailuihi menis haalari päällä! :D

  ReplyDelete
 15. Anonyymi sanoi...
  kummasta sä tykkät enemmän tosta one piecestä vai jumpinista ? (:

  9. joulukuuta 2011 19.43

  -Ne ovat sama asia, Onepiece on vaatemerkki ja Jumpin on se vaate. :D

  ReplyDelete
 16. ÖÖ:lle, ne ei oo sama asia :D Mulla on ihan Jumpin, joka on merkiltään Jumpin.

  Hassua muuten, että OnePiece on se aito originaali ja Jumpin "feikki", mutta Jumpinia mainostettiin täällä jo viime vuonna ja niillä on nyt se kauppakin Kluuvissa :D Ja mä olin itseasiassa mainostamassa niitä ja mulla ei ollut mitään hajua mikä OnePiece on ....

  ReplyDelete
 17. Iteki luulin eka Jumpinia alkuperäseks...ja sellaisen omistankin. Ihan sama, hyvä on sekin.

  Tonne bileisiin pääsee ilmaseks sisään jos on OnePiece päällä <:)

  ReplyDelete
 18. ONEPIECE on se vaate, potkupuku mistä puhutaan. Norjalaiset yritykset Jumpin ja Hygge kiistelevät, kumpi on se aito ja alkuperäinen. Jumpinilla melkonen kampanja käynnissä huhuh..

  ReplyDelete
 19. Asiaan liittyen...

  Mikä tän kuvan tarina on? :DD <3

  http://3.bp.blogspot.com/-fewau9Rrhe8/Tt-bnq3WWtI/AAAAAAAAAWs/tf3JQbi1oBo/s640/buke+006.jpg

  ReplyDelete
 20. Kaikki muut bloggaajat sai vaan yhden, miks sää sait kaks?

  ReplyDelete
 21. Jumpinshop.com
  "It all started with 3 friends who were looking for the ultimate piece of clothing. Something that would provide them the comfort they needed after a long day snowboarding in the mountains of Norway. They wanted freedom to move around, with no limit to their movements and something ultra comfortable with lasting quality. These criteria brought them to the idea of the Jumpin suit."

  Onepiece.com
  "One early Sunday morning in 2007, Henrik, Knut and Thomas, three Norwegians in their twenties, fantasized about the ultimate chill-out wear that would be perfect for a lazy day at home.
  And with that the OnePiece Jump In was born.

  ^Minusta nuo vaikuttaa aivan samalta.

  ReplyDelete
 22. Eieiei, OnePiece-Jumpin on se AITO ja ALKUPERÄINEN.

  Jumpin on vaan tökerö kopio.

  ReplyDelete
 23. Moi! Ootko lukenut Susanna Alexandran blogia? Se on niiiiiiiiiin hyvä <3 Tjeu!!!

  ReplyDelete
 24. ei siis ole lauraan kohdistuva kommentti mutta, "Nämä "potkupuvut" on hulluin muoti-ilmiö pitkiin aikoihin. Jopa pahempia kuin crocksit :D"
  Tää potkuhaalari-ilmiö on sit varmaan sellainen mitä jengi 20 vuoden päästä katsoo et olipa hirveä ilmiö. Joillekin sopii mutta itse en ikimaailmassa hankkisi. Kiva oloasu ehkä?

  Lauralle edelleenkin sopii vaikka olisi vain jätessäkki päällä. Enkä usko et laura pitää potkuhaalareita kuumimpina hottina, mutta ei sano ei jos joku lähtettääkin tommosia. Ei se mitään.

  ReplyDelete
 25. Hygge oli eka :) Sen jälkeen tuli vasta One Piece.

  ReplyDelete
 26. MOIKKA! ONKO NYT TÄMÄ ONEPIECEN VAI JUMPIN AITO JA ALKUPERÄINEN??? JA MILTÄ OSASTOLTA STOCKALTA NÄITÄ LÖYTÄÄ? KUMMASTA ITSE PIDÄT ENEMMÄN?

  ReplyDelete
 27. Jos olisin sinä niin olisin arponut lukioiden kesken tuon toisen potkupuvun...miks rohmuta kaksi itselleen? Lukijat kuitenkin mahdollistavat blogisi ;) u know

  ReplyDelete
 28. Jos olisin sinä niin olisin arponut lukioiden kesken tuon toisen potkupuvun...miks rohmuta kaksi itselleen? Lukijat kuitenkin mahdollistavat blogisi ;) u know

  Hyvä idea, ja varmasti kilpailua on tulossa blogiini, mutta toinen haalareista ei valitettavasti ole mulle vaan lahja ystävälle :)

  ReplyDelete
 29. varmaan hankala käyvä vessassa ton kaa jossain baarissa kun joutuu riisumaan puoliks pois? :D

  ReplyDelete
 30. Toi on jotain niin epäreilua! Oon aina unelmoinu tollasesta ja varsinki toi slimmi-malli ois niin täydellinen ku aika pieni ja hoikka olen..Harmi että sen pitää olla niin kallis etten sitä koskaan varmaan tule saamaan : /

  ReplyDelete
 31. voitko pistää parempaa kuvaa tosta haalarista :) kokovartalokuvaa, oon kuolannu just tota mallia ja ois kiva nähä se in action :)

  ReplyDelete
 32. hei mitä materiaalia noi onepiecen jumpsuitit on?
  norjalaisessa "feikki" sivustossa lukee "Laatu on korkea, parasta kuviteltavissa olevaa puuvillakangasta maksimaaliseen viihtyvyyteen. Norjalaista laatutietoisuutta pienimmässäkin yksityiskohdassa."
  mutta onepieceltä en ole löytänyt. onko nekin puuvillaa? :)

  ReplyDelete
 33. hei mitä materiaalia noi onepiecen jumpsuitit on?
  norjalaisessa "feikki" sivustossa lukee "Laatu on korkea, parasta kuviteltavissa olevaa puuvillakangasta maksimaaliseen viihtyvyyteen. Norjalaista laatutietoisuutta pienimmässäkin yksityiskohdassa."
  mutta onepieceltä en ole löytänyt. onko nekin puuvillaa? :)


  Katsoin vielä tarkistaakseni pesulappusesta, mutta tosiaan 100% puuvillaa ovat nämä OnePiecet, toki siellä on muistaakseni pari fleecehaalariakin :)

  ReplyDelete
 34. "Tonne bileisiin pääsee ilmaseks sisään jos on OnePiece päällä <:)"

  Oisko päässy ilmatteeks Jumpin päällä? ;)

  ReplyDelete
 35. Onpas sulla ahteita, kateellisia ja itsekkäitä lukijoita.
  Voi mikä suuri vääryys koko maailmaa kohtaan, jos Laura saisi vaikka vittu 10 potkuhaalaria valmistajilta?
  Jos sellainen on pakko saada, pyytäkää vanhemmilta joululahjaksi tai säästäkää rahaa.

  ReplyDelete
 36. Laura onko sulla jotain alekoodia one piecen sivulle? :)))

  ReplyDelete
 37. Oisko sulla mahdollista saaha meille lukijoille pientä huojennusta alekoodilla onepiecen sivuille, lähtis tilaus saman tein :)!

  ReplyDelete
 38. Mua alkoi naurattaa tää keskustelu potkupuvusta ja siitä, että sen kanssa mennään bileisiin. Hei haloo ihmiset, jengi menee opiskelijahaalareissa bileisiin niin ei OnePiece eroa ulkonäöllisesti niistä juuri mitenkään!:D Miksi siis tuon kanssa on noloa mennä baariin mutta opiskelijahaalareilla ei? Lopettakaa se kateus nyt ja miettikää mitä selitätte;)

  ReplyDelete