Wednesday, December 14, 2011

Matkakuumeessa

Latasin iPhoneeni jokunen aika sitten kätevän sovelluksen - Skyskannerin!
Kyseiseen ohjelmaan syötetään lähtöpäivä + paluupäivä ja mistä mihin halutaan lentää. Sen jälkeen Skyskanner etsii kaikki mahdolliset lennot kyseisille päiville ja näyttää ne sitten mulle. Ja jos joku lennoista on just täydellinen, niin sen voi siitä sitten vaikka ostaa. Sovellus vie sut kyseisen lentoyhtiön nettisivuille, josta varauksen tai ostoksen voi halutessa tehdä.
How simple is that!



Suunnittelin aluksi sellaista reittivalintaa, että lennän Singaporeen, jossa viettäisin yhden-kaksi yötä, ja Singaporesta lentäisin Filippiineille Manilaan, jossa viettäisin yhden yön ja Manilasta lentäisin Palawanille tai siis Puerto Princesaan.
Tsekkailin lentojen hintoja, ja pelkät lennot Singaporeen maksaisi 1200 euroa ja Singaporesta Manilaan maksaisi 300-500 e, mutta lennot eivät olisi suorat. Eli käytännössä lentäisin kolmen tunnin lennon sijaan 13 tuntia! Lentäisin kivan reissun Kiinan kautta takas etelään ja Filippiineille. Ei siis mitään järkeä, ja ihan periaatteesta en lähde tollaiseen lentopelleilyyn mukaan. Joko sitten en lennä ollenkaan Singaporen kautta Filpsuille tai sitten otan täältä suorat lennot Manilaan.
Jää vaan harmittamaan se Singapore, sen olisin halunnut niiiin nähdä!

No joo, ei tässä sen suurempia ongelmia onneksi olekaan. :)
Sain tänään takaisin lainasta vedenkestävän kamerani!Eihän se ollut kuin puoli vuotta lainassa... :D
Kohta alkaa Greyn anatomia whippii!
 matkakuvia Thaimaasta

56 comments:

  1. kuinka paljon sun se vedenalanen kamera makso? =)

    ReplyDelete
  2. Anonyymi:
    Itse asiassa en tiedä, kun se oli lahja:)
    Mutta kattelin tossa verkkokaupan sivuilla noita vedenkestäviä kameroita ja parissa sadalla pitäis saada kelpokamera :)

    ReplyDelete
  3. Mistä noi sun söpöt bikinit on?

    ReplyDelete
  4. Olen itsekin miettinyt Filippiinien-reissua tulevalle keväälle! Aion tehdä niin, että otan Finnairilta suoran lennon Helsingistä Bangkokiin, n. 700e, Bangkokista sitten Manilaan Cebu Pacific- lentoyhtiöllä, maksaa jotain 3000 bahtia, eli noin 75 euroa.

    ReplyDelete
  5. Nyt alko kyllä kiinnostaan toi vesikamera, saa niin siistejä kuvia!

    Ja alko myös kiinnostaa reenaaminen, kuten aina kun pistät tänne noita täydellisiä bikinikuvias.....

    ReplyDelete
  6. haudi! mikä sattuma, juuri tänää kattelin lentoja Singaporeen, tosin määränpää eri, Bali. Rantapallon sivuilta löysin halvimmat lennot, suorana Helsingistä halvimmillaan 824 euroa. Tosin toi hinta on toki sinä mun hakemana ajankohtana, joka on kesäkuussa mutta eniveis aattelin vinkata! :--)

    ReplyDelete
  7. Hahah toi oranssi kissa on niin rento :D

    ReplyDelete
  8. olikko taavin kaa thaikuissa?
    -pipo

    ReplyDelete
  9. Voi ihania kuvia <3 Kisut on söpöjä :)

    http://grumfus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Aaaapua en kestä näitä kuvia, ihan hirmunen matkakuume, ja just Thaimaahan ois kova hinku! :D toisilla käy tuuri kun voi reissata niin paljon :)

    http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Ihania noi sun thaimaakuvat! (: Ite justiinsa tässä viikon päästä lähen singaporeen ja malesia/thaimaakin tulee katottuu. Uu haluisin niin joskus filippiineille! (:

    ReplyDelete
  12. Mikä kamera sulla sit on?

    ReplyDelete
  13. Kamala matkakuume tulee näistä sun kuvista! Onneksi tammikuussa pääse niinkin eksoottisen kohteeseen kun Teneriffa, hahhaa :D mutta eipä opiskelijabudjetilla pidemmälle pääse, eli parempi sekin kun ei mitään :D

    ReplyDelete
  14. Singapore kannattaa käydä tsiigaamassa. Oltiin kaverin kanssa marraskuun puolessa välissä ja sekä Kiinan isoja kaupunkeja ja Thaimaata käyneenä täytyy myöntää, että aivan älytön mesta. Ja sinne pääsee nykyään suoraan Finnairin lennoilla, itse mentiin Hullutpäivät tarjouksella 700e, en tiedä mitä maksaa normiliput kun varaa nyt.

    Suosittelen siis!

    ReplyDelete
  15. ah. jos elämäntilanne antais myöden niin lähtisin samantein reissuun jonnekin lämpimään :)

    ReplyDelete
  16. oih oot niin symppis kun syötät kaloja ja juotat kissoja <3 huomaa että tykkäät eläimistä!

    :anni

    ReplyDelete
  17. Moi Laura :) Osaatko kertoa one piece asiantuntijana mitä eroa on tuolla originals sarjalla ja höyhensarjalla?

    ReplyDelete
  18. Anonyymi sanoi...

    Moi Laura :) Osaatko kertoa one piece asiantuntijana mitä eroa on tuolla originals sarjalla ja höyhensarjalla?

    Siis höyhensarjalla? Slim fits? Prints?

    ReplyDelete
  19. tui tui mikä piikkikala tossa yhdessä kuvassa xDD

    ReplyDelete
  20. http://onepiece.com/us/shop/category/view:1 Siis ihan tästä Originals sarjasta ku tuossa näkyy nuo kaksi eri gatekoriaa: orginals ja light weight, koto menevät ainakin hieman erilailla mutta onko muuta?
    Kiitos jo etukäteeeen :)

    ReplyDelete
  21. Joo, uskoisin että höyhensarja eroaa juurikin "koostumukseltaan".
    Nimittäin mun uusin OnePiece on ohkaisempi kuin noi orginaalit. Onhan tääkin tosi mukava, mutta verrattuna esimerkiksi mun pariin Jumpiniin, niin tää on ohuempi ja viileämpi.
    Eli suosittelen ottamaan originaalin jos haluut paksun ja lämpöisen!

    :))

    ReplyDelete
  22. Okei juuri tätä ajattelinkin mutta ajattelin varmistaa :) kiitos :) nyt tilausta menemään niin ehdin saada ehkä vielä jouluksi tuon :)

    ReplyDelete
  23. Mielettömiä kuvia nää. :) Hei Laura, muistelen edellisistä postauksista, että olit ainakin osan ajasta yksin Thaimaassa. Niin ottiko ne paikalliset susta kuvia, vai miten se asia hoitui? :D T. Utelias. :D

    http://coloryourstylee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta siis minkä merkkinen se sun polkupyörä on? ja ootko ollu ihan tyytyväinen siihen? :D taru.

    ReplyDelete
  25. Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta siis minkä merkkinen se sun polkupyörä on? ja ootko ollu ihan tyytyväinen siihen? :D taru.

    ReplyDelete
  26. Voi että, muistan ku postasit Thaikusta, ja ne kuvat oli jotai nii upeeta... En jaksais oottaa nähä Filippiinien kuvia :)
    JA tommone vedenkestävä kamera on pakko hommata, vaikka se saattaaki olla aika turha mulla .. :D

    ReplyDelete
  27. Itse löysin Finnairilta suorat lennot Singaporeen 800 eurolla:)

    ReplyDelete
  28. Oumaigaaash missä paratiisissa oot ollu :O Ja noi kisulit ja koirulit! <3<3<3 Täytyy kyl sanoo et "pieni" kateudentunne herää sisälläni näitä reissukuvia katellessa...:D

    ReplyDelete
  29. Täytyy sanoa että näin susta unta.. Olin nousemassa bussii ja sä tulit mun takana tosi hitaasti oikeen ärsyttäen kuskia ja mä jäin seisomaan oven kohalle että ehdit kyytii. Muistutit jotenkin Angelina Jolieta leffasta Vuosi nuoruudestani.. Se oli pelottavaa. Mutta kuitenki tulit sitte istuu bussissa mun vieree ja mietin että sanonko sulle, että oon lukenu monesti sun blogia, mutta olin sitte vaan ihan hiljaa. Selitit kauheesti kaikkea että sun koirat on syöny kotona 60hampurilaista ja että sä suutuit niille, kun ne oli tarkotettu sun äidille ne kaikki hampurilaiset. Ja sitte en edes muista mitä muuta siinä oli, mutta aamulla olin ihan hämmentyny tästä.

    ReplyDelete
  30. Nää sun matkakuvat ei auta yhtään tähän mun kaukokaipuuseen :D Innolla odotan kuitenki postauksia sit reissusta, iteki haaveilen tonne päin lähtemisestä vielä joku päivä ja aina on kiva saada vinkkejä ja fiilistelykuvia :D Onnee reissuun, pidä hauskaa ja ota paljon kuvia!! ;D

    ReplyDelete
  31. Toi kissa näyttää ihan Karviselta :D

    ReplyDelete
  32. Hei ihana Laura, olen utelias ja haluan udella sulta, että opiskeletko tai oletko töissä...postauksista päätellen sulla on aika paljon vapaa-aikaa :)? Kiitos jos vastaat uteluuni :)

    ReplyDelete
  33. Joo, itellä olu käytössä toi skyscanner vuoden päivät iPhonessa. Mutta silti joskus tsekkaan kyllä muitakin kautta, koska aina kaikki lennot ei näy skyscannerissa. Mm. Indonesian halpalentoyhtiöt.

    ReplyDelete
  34. ONKO SULLA GHD MUOTOILURAUTA? MISTÄ OSTIT? PALJON PULITIT SIITÄ?

    ReplyDelete
  35. ^^
    Ei ole GHD:n rautaa!
    Mutta huomasin pari päivää sitten, kun selailin mainoksia, että verkkokaupasta saa GHD:n 189 euroon, ja pakettiin kuului myös hiustenkuivain, joten kannattaapa ostaa sieltä! Tai sitten tilata Briteistä!

    ReplyDelete
  36. Anonyymi sanoi...

    Täytyy sanoa että näin susta unta.. Olin nousemassa bussii ja sä tulit mun takana tosi hitaasti oikeen ärsyttäen kuskia ja mä jäin seisomaan oven kohalle että ehdit kyytii. Muistutit jotenkin Angelina Jolieta leffasta Vuosi nuoruudestani.. Se oli pelottavaa. Mutta kuitenki tulit sitte istuu bussissa mun vieree ja mietin että sanonko sulle, että oon lukenu monesti sun blogia, mutta olin sitte vaan ihan hiljaa. Selitit kauheesti kaikkea että sun koirat on syöny kotona 60hampurilaista ja että sä suutuit niille, kun ne oli tarkotettu sun äidille ne kaikki hampurilaiset. Ja sitte en edes muista mitä muuta siinä oli, mutta aamulla olin ihan hämmentyny tästä.


    Hahhahaaa ihana uni! <3
    Nauratti noi 60 hampparia jotka oli kaikki äidille x)))

    ReplyDelete
  37. Anonyymi sanoi...

    Toi kissa näyttää ihan Karviselta :D

    Niin näyttää! :D

    ReplyDelete
  38. MONIKA sanoi...

    Voi että, muistan ku postasit Thaikusta, ja ne kuvat oli jotai nii upeeta... En jaksais oottaa nähä Filippiinien kuvia :)
    JA tommone vedenkestävä kamera on pakko hommata, vaikka se saattaaki olla aika turha mulla .. :D


    Nooh mikäli lähen reissuun taas, niin enköhän mä sieltäkin postaile :)

    ReplyDelete
  39. Mä haluun ton karviskissan!! ihana.
    Blogisi on ihana, tulee aina kiva fiilis näist kuvista ja muutenkin.keep it going :)

    ReplyDelete
  40. kannattaa ehdottomasti käydä singaporessa! olin pari vuotta sitten enoni luona käymässä siellä ja voin todellakin suositela ko. paikkaa! :)

    ReplyDelete
  41. Kumpa pääsis kans ulkomaille ja etelään. Tää ankeen harmaa tihkusadesää alkaa kyllästyttää... :)
    Pidä hauskaa jos/kun lähet sinne matkalle ja ota paaaljon kuvia ja sit saat laittaa niit tänne, eiks ni :DD

    ReplyDelete
  42. Oiii noi sun bikinit, mistä ne on?

    ReplyDelete
  43. hei!

    Ajattelin tulla tänne jakamaan pari vinkkiä filippiineiltä! oltiin 3 v sitten Filippiineillä ensin 1 yö Manilassa, jota en luokittelisi kyllä niinkäään kiinnostavaksi paikaksi, mutta 1 yön jälkeen lensimme Boracay nimiselle paratiisisaarelle josta annan 10 pistettä! Saari on täydellinenn rentoutumiseen naurettavan halpojen hierontojen ja upeiden rantojen ansiosta! turisteja oli aika vähän joka itselleni on plusssaa! aktiviteettejä löytyy sukellusta, paraseilingiä, laskuvarjohyppyjä ymsyms. ruoka on hyväääää!!!! suosittelen! vuorelta saa upeita villoja vuokrattua hotelleja alhaisempaan hintaan! kannattaa kokea boracay!

    http://www.boracay.com/ tässä vielä linkki saaren sivuille jos innostuit :)

    ReplyDelete
  44. Olen ollu kaksi kertaa singaporessa ja ei se kyllä kummonen mesta mun mielestä ole. Et menetä hirveästi jos se jää näkemättä. Toki ihan erilainen(siistimpi) kuin esim. thaimaa. Ostoskeskuksia ja kauppoja toistensa perään ja korket hinnat. Ei oikeen mitään aitoa vaan kaikki hienosti rakennettua.

    ReplyDelete
  45. Ihana oot<3 Blogisi on universumin paras blogi:)

    ReplyDelete
  46. Itse olen käynyt ainakin kahdeksan kertaa Thaimaassa ja kerran Singaporessa, joka oli minulle pettymys. Siellä satoi kokoajan ja oli kallista, vaikka ihan mukava paikkahan se oli. Oletko muuten käynyt Malesiassa/onko kokemuksia? =)

    ReplyDelete
  47. Toi kissa näyttää ihan mun kissalta :---D
    Sniikannu Thaikkuihin ottaa vähä lepiä ja unohtanu mamman himaa......

    ReplyDelete
  48. Aasia on meikällä täysin kokematta, ehkä sitten joskus?

    ReplyDelete
  49. Laura sanoi...
    ^^
    Ei ole GHD:n rautaa!
    Mutta huomasin pari päivää sitten, kun selailin mainoksia, että verkkokaupasta saa GHD:n 189 euroon, ja pakettiin kuului myös hiustenkuivain, joten kannattaapa ostaa sieltä! Tai sitten tilata Briteistä!


    MISTÄ IHMEEN VERKKOKAUPASTA, KUN MEITSI ON SELANNU VARMAAN 10 LÄPI JA EN OO KOSKAAN TILANNU ULKOMAILTA NIIN PELOTTAA JOTENKI NE TILAUKSET JOS TAVARA EI TULEKAAN PERILLE..
    MISSÄ SIIS KAUPPA JOSTA KATOIT? OLIKO EUROISSA HINNAT?

    ReplyDelete
  50. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/0573/dcnrv/GHD-Gold-Classic-Styler-muotoilurauta


    Tuossa GHD

    ReplyDelete
  51. aaa mäkin haluisin niin paljon thaimaaseen!!

    ReplyDelete
  52. ihania kuvia! pakko oli ladata toi :D

    ReplyDelete
  53. ihania noi koiranpennut! oliko ne villejä vai jonkun omia?:o

    ReplyDelete
  54. Moi !

    Mille ajankohdalle kattelit noita Finnairin lentoja Singaporeen? Itse olen lentämässä Singaporeen 19.1 ja matkan varasin parisen viikkoa sitten. Löytyi edes takaiset finskin suorat lennot reilulla 800€:llä. :)

    ReplyDelete