Saturday, December 24, 2011

Nellyn salainen jouluale

Tuhansia tuotteita on alennettu -50%  Joten kannattaa käydä tsekkailemassa vaikka uudenvuoden mekkoja!

KoodillaLAURA pääset kirjautumaan nellyn sala-aleen!Ja salasana/koodi on LAURA
<3Ja oikein ihanaa joulua kaikille <3

12 comments:

 1. Hei ihan mahtavaa, meinasin tällä viikolla tilata tuolta pari juttua mutten sit tilannu ja nyt ne on alessa :D Ja hyvää joulua sullekin ihana Laura!

  ReplyDelete
 2. Eilen just ajattelin et 'voiku laura laittais alekoodin nellylle' Kiitos tästä siis ja oikein hyvää joulua sulle Laura! (:

  ReplyDelete
 3. Hyvää joulua! <3

  ReplyDelete
 4. onnellista joulua sinnekkin!<3

  ReplyDelete
 5. heips. voisitkohan neuvoa miten nellystä saa poistettua sivunsa?? liityin sinne mutta sähläsin jotenkin ja nimeni on vähän väärin enkä saa enää muutettua sitä.. :D

  ReplyDelete
 6. Moi Laura, voitko vielä vähän tarkentaa mulle tota Bangkokin lentokentän "Thais only" sisäänkäyntiä, lennän tiistaina Thaimaahan ja haluan välttää ne immigration-jonot :D Suositteletko että kävelen vaan siitä mistä thaikut menee? Mahtavaa joulua! :)

  ReplyDelete
 7. kyselisin sun kämpäst.. minkä kokonen se on ja missä päin helsinkiä asut. oon nimittäin pian täyttämässä 18 ja haluaisin muuttaa pois kotoa.

  ReplyDelete
 8. hassua. mä ihan piruuttani testasin tota LAURA salasanaa jo pari päivää sitten ja pääsin sinne jo silloin :D

  - jenna

  ReplyDelete
 9. ei muuten jostain syystä toimi tilaaminen nellyn sivuilla. ilmottaa tilausvaiheen jälkeen: ERRORia.. en tiiä miksi, mutta pistin viestiä asiakaspalveluun, toivottavasti tilanne korjaantuu pian!

  ReplyDelete