Monday, December 12, 2011

Uudet hiukset ja farkut

 Tässäpä nämä viikonloppuna ostamani GT:n farkut. Koko on 24/30 ja just sopivat ovat! Ja toppi on Monkista (joku kysyy kuitenkin)
 Ja Rapunzelin uudet pidennykset. Pidennysten sävy on siis tämä.
Nää on vähän tummemmat kuin aiemmat, mutta tykkään kyllä näistäkin, vaihteluhan luonnollisesti virkistää ;)
Saattaa tosin olla, että laitan edelliset pidennykset seuraavalla "huoltokerralla" takaisin päähän. Tai siis äiti laittaa. :D

Tänään on ollut tosi hyvä päivä! Nukuin viikonloppuna niin sikeästi ja hyvin, että niillä eväillä oli kyllä mukavaa aloittaa taas uusi viikko.

78 comments:

  1. minkälaisilla asetuksilla aina kuvaat :-)

    ReplyDelete
  2. Tee postaus sun äitistä? :)
    Ja pidennyshuolto-operaatiosta!? :))
    - parsa. olen ollut sun lukija jo yli pari vuotta :)

    ReplyDelete
  3. Anonyymi:
    Riippuu fiiliksestä, joskus salaman kanssa ja joskus ilman salamaa. Suuremmassa roolissa esiintyy photoshop jolla voi sitten säätää valojen ja värien kanssa:)

    ReplyDelete
  4. feikkitukka, feikkikynnet, feikkirusketus, feikkiripset... oot nätempi ilman. Ihan oot eri ihminen kuin vanhoissa kuvissa, mikä on harmi.

    ReplyDelete
  5. sulle sopii laura paremmin nuo tummat pidennykset! pidä ne :)

    -Saara

    ReplyDelete
  6. tuliko nyt kaikille selväks et ne on siis kokoo 24/30...pitäiskö sun tehä siitä vielä ihan täysin oma postauksensa? jossa kerrot vielä, että gt:stä ostamasi farkut on kokoa 24/30. siis 24/30. ja sopivat on!

    ReplyDelete
  7. Miks sun äitin kuvaa ei koskaan ole tässä blogissa nähty?

    ReplyDelete
  8. Otatko tammikuussa taas uuden tatskan, kun lähet reissun päälle?

    ReplyDelete
  9. Hieenot vaatteet :)

    http://grumfus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. "tuliko nyt kaikille selväks et ne on siis kokoo 24/30...pitäiskö sun tehä siitä vielä ihan täysin oma postauksensa? jossa kerrot vielä, että gt:stä ostamasi farkut on kokoa 24/30. siis 24/30. ja sopivat on!"

    Varmaan tuli, mutta koska olen huomannut, että vaikka kuinka moneen kertaan kommenttibokseissa vastaan kokokysymyksiin, niin niihin joutuu vastaamaan uudestaan ja uudestaan, jollei kokoa kerro suoraan postauksessa. Ja jos en vastaa kommenttiboksissa, niin sitten olen välinpitämätön lukijoita kohtaan, joten nään helpommaksi kertoa ne postauksen yhteydessä kuin vastata jokaiselle erikseen eri postauksissa ja eri kommenttibokseissa. :)
    Mutta näköjään tässäkään asiassa ei voi toimia niin tai näin, koska aina se jotakin ärsyttää.
    Ärsyttäisikö silloin, jos kuvan alla olisi lukenut "Ja farkut ovat kokoa 32/32" ? :)

    Anonyymi sanoi...

    Miks sun äitin kuvaa ei koskaan ole tässä blogissa nähty?
    Äitini omasta pyynnöstä ja kunniotan sitä. :)

    ReplyDelete
  11. Saara:
    Kiitos kovasti! :) Pidän mielessä:)

    BincCi:
    Kiitän :) <3

    ReplyDelete
  12. Anonyymi sanoi...

    Otatko tammikuussa taas uuden tatskan, kun lähet reissun päälle?

    Voi olla, jos saan jonkun idean ja hyvä tatskastudio kävelee vastaan. Tai jotakin sinnepäin... :D

    ReplyDelete
  13. feikkitukka, feikkikynnet, feikkirusketus, feikkiripset... oot nätempi ilman. Ihan oot eri ihminen kuin vanhoissa kuvissa, mikä on harmi.

    Niin se, että hiukset ovat 10-15 senttiä pidemmät, ja että kynnet ovat huolitellut ja siistit + pidemmät ripset muuttavatkin konkreettisesti ulkonäköä...

    Vanhoissa kuvissa? Eli 15-16-vuotiaana? Onhan se aika luonnollista, että ulkonäkö muuttuu teiniajoilta. Mutta mun mielipide on se, että sitä ei pitäisi paheksua jos joku haluaa pitää rakennekynsiä tai ripsienpidennyksiä tai vaikka niitä kaikkia yhtäaikaa.
    Koska loppupeleissä se millä on väliä on, mitä me ollaan sisältäpäin. Ja sen suhteen olen petrannut + kasvanut mitä niihin "vanhoihin" aikoihin tulee :)

    ReplyDelete
  14. ihanat farkut! ja tosi kivat hiukset, spoii sulle ;)

    ReplyDelete
  15. Miten ihmeessä muistaisin että sulla on ollu yks kuva sun äidistä? kun olitte yhdessä syömässä

    ReplyDelete
  16. Annika:
    Kiitos! :)

    Irina:
    Kyllä, yksi löytyy ja juurikin se! :)

    ReplyDelete
  17. Mitä te jaksatte jankuttaa jos jollain bloggaajalla ei ole kuvia äidistään? Täähän on Lauran blogi eikä hänen äitinsä.

    Irina oot nolife.... xDD

    ReplyDelete
  18. Oi, noi farkut on ihan sairaan kivat ja hyvin näyttää istuvan =)

    http://whatamiwaitingfor-emma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. ihanat farkut ! ja hiukset (:

    muuten, kuinka pitkä sä oot :--D?

    ReplyDelete
  20. kummasta tykkäät enemmän one piecestä vai jumpinista?

    ReplyDelete
  21. cool pics!!!



    xoxo from rome
    K.
    http://kcomakarolina.com/

    ReplyDelete
  22. Voi vitja, oispa kiva kun löytäis farkkuja esim just gina tricosta, tai yleensäkin housuja, joiden lahje ei lopu tohon nilkan yläpuolelle. pitkät jalat on sit hieno asia.

    ReplyDelete
  23. Vau, oot todella kaunis! Ja aivan, kauneus ei tule hiustenpidennyksistä, rakennekynsistä ja ripsienpidennyksistä, vaan ihan susta itsestäsi, mikä on mahtavaa. Noilla jutuilla viimeistellään huoliteltu ulkonäkö, missä ei mielestäni ole mitään vikaa. On olemassa ihmisiä, joilla on kaikki mahdolliset tekohärpäkkeet ja pidennykset, mutta eivät silti näytä kummoisilta. Kauneus lähtee kauniista kasvoista ja kropasta sekä sisäisestä hehkusta, joita sulta löytyy kadehdittavan paljon.

    Oot ihanin bloggari <3

    ReplyDelete
  24. Voi Laura, oot niin ihana! Toivottavasti joskus törmään suhun jossain, tuun ehdottomasti moikkaamaan! :) Kaikkea hyvää sulle ja ihanaa joulunodotusta! <3

    ReplyDelete
  25. Hei, minkä kokoinen sun jumpin on? :)
    Ja noi farkut on ihanat!

    ReplyDelete
  26. Oi ihan täydellisesti istuvat farkut ja uus hairi näyttää kivalta!:)

    http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Hei Laura,

    Jos ei oo hirveen henkilökohtasta niin saanko kysyä et mitä teet työksesi, kun ostelet aina uusia pidennyksiä ja sulla on aina uudet rakennekynnet, uusia ja laadukkaita vaatteita ja käyt aina lomalla. :) ?

    ReplyDelete
  28. Omistan samat farkut, samassa koossa (pituudesta en ole varma), mutta valitettavasti vaaleammassa värissä, kun ei tummissa omaa kokoa ostaessa ollut :/

    ReplyDelete
  29. ihana toi uus banneri ! ja ihanat hiukset :-)

    ReplyDelete
  30. oot niin kaunis.. enkestä

    ReplyDelete
  31. Täydelliset farkut, taidan itsekkin hipsiä ginaan farkku ostoksille! Minusta pidennyksilla, tekoripsillä ja tekokynsillä saa ihanasti muutettua omaa ulkonäköä mieleisekseen, jostain syystä hirveän useilla on ongelmia niiden suhteen ja siitä ainakin itselle tulee paljon negatiivista palautetta :ss

    ReplyDelete
  32. I love your jeans! So cool :)

    xoxo

    Libra xx

    ReplyDelete
  33. Mielestäni tuo koko tuli vaan kerran esille, että mitä turhaan siellä ruikutatte. Kyllä minuakin harmittaa että oma laardiperseeni ei noihin farkkuihin mahdu mutta eipä monen muunkaan perisuomalaisen sikanahan. Älkää siis itkekö.. :DDD

    ReplyDelete
  34. en ymmärrä näitä kommentteja joissa paheksutaan sitä, että ilmoitat farkkujesi koon, tai sitä, että ihmisiä ärsyttää se kun sinulla on "feikki" kynnet, tai "feikki" hiukset. eikö ihmisellä ole olla oikeus juuri sellainen kuin haluaa? Ja jos tuommoinen ärsyttää, että toinen ihminen on pienempi kokoinen tai ,että omaa kauniit kynnet sekä hiukset jajaja... niin suosittelen nostattamaan itsetuntoa. nimittäin sinulla sitä on ainakin :)

    ReplyDelete
  35. Oon kyllä miettiny että miten nuo anonyyminä.. vaikka itsekkin esiinnyn jaksavat vaivautua tulla valittamaan ja dissaamaan tänne jos ei tykkää(kateellsia)? Tottakai mielipiteet saa sanoa, mutta minkä takia omaa pahaa mieltä pitää toiseen ihmiseen purkaa. Tekisi itse asioille jotain eikä purkaisi sitä toiseen :D Varsinkin kun itse omaavat huonon itsetunnon. Sellaiset pitääkin tunkea toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, oliko uutta! :D Kivaa tiistaita , muillekkin =)

    ReplyDelete
  36. Miten teet näistä kuvista niin kivan sävysiä? Pinkihtäviä! :D

    ReplyDelete
  37. "Irina oot nolife.... xDD"

    Aijaa, mäkin taidan sit olla, koska muistelin että joskus jossakin olisi ollut kuva Lauran äidistä.

    Ehkäpä minä uusimmat postaukset luettuani lähden sitten etsimään elämää itselleni jostakin :) ja pyyhin kaiken lukemani mielestäni, koska jos muistan jotakin, oon nolo NOLIFE ! :O

    P.S. katoin kauhulla vikaa kuvaa, että oot värjänny taas mustaks ! Ei sillä siis, sekin sopii sulle, mutta ite pidän ruskeesta/vaaleesta enemmän :)

    Hyvää loppuviikkoa !

    T. Elli

    ReplyDelete
  38. Ai Irina on nolife, kun muistaa, että Lauran äidistä on joskus ollut kuva? :D Kyllä vittu minäkin muistan, koska mulla on hyvä muisti, eikä siksi, että lukisin joka päivä kaikki postaukset... huoh.

    ReplyDelete
  39. Ihanat noi paidat! ♥ Sulle on varmaa tosi monta kertaa täst sanottu mut mäki nyt voisin viel sanoo: MÄ RAKASTAN SUN ASENNETTAS! Sä jaksat kirjottaa tätä blogia vaik saat noin paljon kritiikkii ja kaiken lisäks osaat vastata viel siihe kritiikkiin :o Jatka samaa mallii ja oon iha varma et suurin osa noist anoist seuraa sun blogii ja on vaa nii helvetin kateellisii sulle ku ne ei oo yhtä nättei ku sä!

    ReplyDelete
  40. "Mielestäni tuo koko tuli vaan kerran esille"

    rakastan ihmisiä, jotka ei ymmärrä selkeintäkään sarkasmia <3

    Mun farkut on muuten samaa kokoa.

    T. tyttö 24v

    ReplyDelete
  41. aika random kysymys mut onko sulla ton pinkin topin alla h&m:n super push upit?:)

    ReplyDelete
  42. Joskus aikoja sitten postasit semmosen tosi upean hienon musavideon missä poika karkaa kotoa ja tapaa matkalla tytön ja lopussa he ampuvat toisensa tms. Ja se on kuvattu silleen sen pojan näkökulmasta... et muistais sen nimeä? en löydä sitä millään ja tahtoisin niin nähdä sen uudestaan...

    ReplyDelete
  43. Mun mielestä tummat hiukset sopii sulle paremmin kuin vaaleemmat, jätä noi tummemmat! Vika kuva tuo mieleen ihan mustahiuksisen Lauran, tumma ja tulinen niinhän se menee;)

    ReplyDelete
  44. emma:
    Kiitos paljon! :)

    Tiiutaken:
    Kiitos:)
    Oon 156-157 cm.

    Anonyymi:
    Aika samanlaisiahan noi OnePiecet ja Jumpinit ovat, tosin OnePiecellä on kivoja slimmejä malleja, eli siitä plussaa:)

    ReplyDelete
  45. kcomekarolina:
    Thank you <3

    Jessy:
    Oo ylpeä pituudestasi! :) Mä taas oon ylpeä lyhyydestäni :))Hih :P

    ReplyDelete
  46. Anonyymi:
    Kiitos ihanasta kommentista <3

    Evv:
    Oikein ihanaa joulun odotusta sinnekin <3
    Jos joskus törmätään, niin ehdottomasti tuut juttelee! :)

    ReplyDelete
  47. Oot vähän ku Saara Parviainen. :))))

    ReplyDelete
  48. Ihanan kypsä vastaus inhottavan epäkypsään feikki-kommenttiin! En käsitä et miten jonku ajatusmaailma vääristää susta heti huonomman ja typerämmän jos pidät huolta siitä miltä näytät (ja näytät muuten hyvältä) :--D

    Kaikki ei tykkää kaikesta, itse en tarvitse hiustenpidennyksiä ku oma tukka on pitkä, mut jos mulla ois lyhyemmät hiukset niin varmasti ostaisin pidennykset vaihtelun vuoksi!
    Ja sama kynsissä, jos niiden ulkonäkö ei miellyttäs niin miksen muka hankkisi geeli/akryllikynsiä.
    Ripsienpidennyksiä en halua, mutta laitan liki joka kerta viihteelle lähtiessä tekoripsitupsuja- tuleeko musta siis silloin tällöin perjantaisin feikki?

    Oot Laura sisältäkin kaunis (blogin perusteella siis) ja sekus anoja ärsyttää :--)

    ReplyDelete
  49. paljon noilla housuilla oli hintaa? vaikuttaa tosi kivoille :--)

    ReplyDelete
  50. Oisin kaivannut takataskuista(pepusta) kuvaa, mutta ymmärrän että et halua laittaa(kuitenkin joku rupee taas valittaa, että esittelet persettäsi), mutta farkuissa takataskut on kuitenki mun mielestä aina tärkeimmät.. eli laitappa kuvaa!
    Mutta; sinun blogia parin vuoden ajan seuranneena haluan sanoa, että tämä on yksi parhaista blogeista mitä tiedän. Inspiroiva ja mukavaa luettavaa ja katseltavaa. Olet kaunis sekä ulkoa että sisältä blogisi perusteella.

    ReplyDelete
  51. Wow ompas sulle tullut paljon kritiikkiä vaikka oot noin nätti ja kaunis tyttö! Mitäs väliä sillä on jos tykkää tekoripsistä, pidennyksistä ym? Mun mielestä se on ihan nättiä kunhan ei mee ihan yli. Tykkään sun blogista! :) ps. ihanat farkut!

    ReplyDelete
  52. näytät iha silt lapselt Ottolapsi- elokuvas. Silt Estherilt lol:DDD:D

    ReplyDelete
  53. sun blogi on ihana ku tää eroaa jotenki muista blogeista, kuvat ja aiheet on mielenkiintosempia :)

    ReplyDelete
  54. ihanaa et kerranki joku on samaa kokoo farkuis ku tuntuu ettei näin/noin pieniii löydy mistää :D . pakko kyä käydä hankkii noi kans! minkä hintaset noi oli jos muistat? :) ihana blogi !

    ReplyDelete
  55. oot älyttömän kaunis :)!

    ReplyDelete
  56. oikeesti ihanat kasvonpiirteet!

    ReplyDelete
  57. http://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenpidennys-tuotteet/clip-on-hiustenpidennykset/2-clip-on-hiustenpidennys
    Ainahan letti saa olla parikymmentä senttiä pidempi! Omat hiukseni on niin ruikulit, eikä jostain syystä jaksa kasvaa(huoh) Tälläisille olisi käyttöä ja juuuri oikea väri ja täydellinen pituus!

    anskuheinanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  58. emmery sanoi...

    Joskus aikoja sitten postasit semmosen tosi upean hienon musavideon missä poika karkaa kotoa ja tapaa matkalla tytön ja lopussa he ampuvat toisensa tms. Ja se on kuvattu silleen sen pojan näkökulmasta... et muistais sen nimeä? en löydä sitä millään ja tahtoisin niin nähdä sen uudestaan...

    http://www.youtube.com/watch?v=Z8Y1MalRrDc
    ^^Tarkoitit varmaan tota videota ? :)

    ReplyDelete
  59. hei täytyy kysyy noista pidennyksistä, itte haluaisin sinettipidennykset, niin mites tuo laitto, kannattaako mennä suoraa kampaajalle, missä hiukset ja niiden laitto tulee maksamaan miljoona euroa, vai tilata tukusta ja siitä sitte jonnekki kampaajalle vai onko sulla ehdotuksia mitä kannattaa tehä? onko sulla tuttuja jotka osaa laittaa sinettipidennyksiä?

    ReplyDelete
  60. http://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenpidennys-tuotteet/clip-on-hiustenpidennykset/2-clip-on-hiustenpidennys

    Valitsin kyseiset pidennykset, koska ne sulautuvat luonnolliseen hiusteni väriin ja aiemmin omistin vastaavat. Clip on pidennykset ovat töitteni kannalta paras vaihtoehto!

    slith90@gmail.com

    ReplyDelete
  61. "http://www.youtube.com/watch?v=Z8Y1MalRrDc
    ^^Tarkoitit varmaan tota videota ? :)"

    JOO, just sitä! Kiitos!!! :D

    ReplyDelete
  62. Söpöjä kuvia taas!

    Ja aika jännästi vastattu tuo että vaikka jonkun mielestä oot muuttunu huonompaan suuntaan ulkonäöllisesti niin oot omasta mielestä muuttunu henkisesti paremmaksi ja se on tärkeämpää - ihan hullun hyvä oivallus! Respect girl :)

    Ja voitko joskus tulla meille kylään muokkaamaan mun kuvia samanlaiseksi, nää on aina niin ihania. Tarjoan bisset??

    ReplyDelete
  63. Onko nuo pidennykset clipsit, teipit vai mitkä? Itse haluaisin sinetit mutta en tiedä onko ne hyvät! Onko sinulla kokemusta niistä!? :) ps.Blogisi on aiva loistava! enkä yritä nyt mielistellä , miten voi kommentistani päätellä! :D

    ReplyDelete
  64. hei laura! ihanat hiukset, ite tykkään kaikista eniten mustista sulla mut ei oo mitään pahaa sanottavaa vaalemmistakaan, kunhan ite tykkäät! olet yksi upeus: kasvot, kroppa, hiukset, vaatteet, luonne. vaikka en sua tunne niin vaikutat ihanalta. pusuja! :-)

    ReplyDelete
  65. Minkä pituset pidennykset sulla on? Mä oon harkinnu pidennyksiä, mut koska itelläni on melkein 60cm pitkä tukka, ni pitäis melkeen tilata 70senttiset pidennykset. Et loppupeleissä se saattaa kyl olla pelkkää rahan hukkaan heittämistä.. :D

    ReplyDelete
  66. Voisitko joskus näyttää että miten noi teipit on kiinnitetty, kun saat hiukset noin korkealle kiinni ilman että teippejä pullottaa? =)

    ReplyDelete
  67. oi eiii kommentoin väärään :D ja unohdin lisätä sähköpostiniki: heidi.vanhahonko@gmail.com :o

    ReplyDelete
  68. http://jackandthewerewolf.tumblr.com/

    sun pylly on kerenny maailmalle

    ReplyDelete
  69. http://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenpidennys-tuotteet/clip-on-hiustenpidennykset/4-clip-on-hiustenpidennys-60cm

    Olen ennen mennyt ihan muilla vaihtoehdoilla ja kiinnitys mekanismeilla mutta nyt olisi vuorssa uusi pituus, 60cm ja uusi clip onit tällä kertaa :)

    jonskyy@hotmail.com

    ReplyDelete
  70. syötkö sä mitään kun oot noin pikkune :< minkä ikäne oot=) vast löysin blogis ja kiva on!

    ReplyDelete
  71. ihanat noi farkut !! nyt tunnen itteni hirveeks norsuks ku sä oot noi hoikka :: D

    kui pitkä sä oot ::) ?

    ReplyDelete
  72. sori, luin edellisii kommenttei, huomasin et joku oliki jo kysyny ^^ sä näytät kaikis kuvis kuitenki tosi pitkält (: onnee siitä :: D
    itehän tosiaan oon 172 ja jalka semmoset 6½ kokoo isompi ku sul ..... ei täs mitää :: D

    ReplyDelete