Sunday, May 10, 2015

Rakkaalle äidille

Ihanaa äitienpäivää omalle äidilleni ja kaikille muillekin äideille. 19 comments:

 1. Turvallista matkaa Laura sinne pilven reunalle<3

  ReplyDelete
 2. hyvästi laura <3

  ReplyDelete
 3. Lepää rauhassa Laura, suuri on menetys kun nuori ihminen menehtyy vaikka vielä olisi koko elämä edessä. Toivottavasti olet nyt paremmassa paikassa ja voit hyvin❤

  ReplyDelete
 4. Lepää rauhassa Laura.

  ReplyDelete
 5. Anteeksi Laura.

  ReplyDelete
 6. En usko todeksi tätä. Tulen aina muistamaan sinut Laura, vaikka et koskaan tiennytkään kuka olen. Olit Suuri persoona, ei voi käsittää.

  ReplyDelete
 7. Voi Laura :( Et tiedäkään, kuinka monen ihmisen elämään sä olet vaikuttanut positiivisella tavalla. Toivottavasti sulla on nyt kaikki hyvin siellä jossain. Lepää rauhassa Laura ♥

  ReplyDelete
 8. Laura jäit meidän kaikkien mieleen omana itsenäsi. Nyt voit hyvin

  ReplyDelete
 9. Lepää rauhassa Laura. ♥

  ReplyDelete
 10. En tiedä lukeeko kukaan tänne jätettyjä kommentteja, mutta toivon että Lauran blogi pidettäisiin vielä ainakin jonkin aikaa pystyssä. Blogi on täynnä kauniita, ihania ja inspiroivia kuvia & tarinoita joiden parissa minä (ja tuhannet muut lukijat) ovat vuosien mittaan kasvaneet. Laura oli esikuva niin monelle tytölle niin pitkän aikaa. Tiedän monta henkilöä, jotka ovat kopioineet lempipostauksia kuvineen omalle koneelle, koska haluavat ne säilyttää tärkeinä muistoina. Tokihan valinta ei kuulu meille lukijoille, ymmärrän sen täysin.

  Suurin osanotto teille Lauran henkilökohtaisesti tunteneille, me saimme hänet tuntea vain blogin kautta ja silti hän jätti niin suuren vaikutuksen.

  ReplyDelete
 11. Reilu viikko siitä, kun sain tietää, ettet enää ole täällä. En olis ikinä voinut uskoa, että tieto siitä pysäyttäisi mut tällä tavalla, sillä enhän edes koskaan saanut tilaisuutta tavata sua. Toisaalta seurasin sun kirjoituksia kymmenen vuoden ajan ensin irc-gallerian, sitten livejournalin ja lopulta blogin kautta.

  Nyt halusin lukea vielä kerran sun blogisi läpi. Tuntuu jotenkin lämpimältä, että luetuimmissa postauksissasi on tällä hetkellä viimeinen postauksesi. Todennäköisesti siis monet ovat jättäneet sulle viimeisen kommenttinsa, kertoneet sun ainutlaatuisuudesta ja jättäneet hyvästinsä. Ja niin mäkin haluan tehdä.

  Ensin halusin kirjoittaa tästä hyvän, jäsennellyn ja tarkkaan harkitun kirjoituksen. No tarkemmin mietittynä, eihän sunkaan kirjoitukset sitä koskaan olleet ja siksi ne just oli ihan huippuja. Luin mm. postauksen sun ja Empun Habitare-messukäynnistä ja siitä sänkyesittejätyypistä :D Tietkö just sen kaltaiset postaukset erotti sut muista.

  Jokatapauksessa halusin kiittää sua näistä vuosista, koska aiheutit paljon hyvää mun elämään silloin kun mulla oli muuten vaikeaa. Esimerkiksi sun ensiasunnosta kertovat postaukset oli jotenkin tosi motivoivia, en tiedä miksi. Lisäksi sun kirjoitukset oli aina tosi mielenkiintoisia ja pääsin tavallaan irti todellisuudesta, kun oli paha olla. Erityisesti sun lj oli ihan huippu.

  Oon myös niin pahoillani, että sun elämä ei ollut loppujen lopuksi kaikin puolin hyvä. Oot selkeästi ollut herkkä ihminen, kuten mäkin ja tiedän, että elämä herkkyyden kanssa ei ole helppoa. Tuntui niin kamalalta seurata, ettei sulla ollut kaikki hyvin. Laitoin sulle silloin tällöin tsemppaavia viestejä, mutta ymmärrän, että ne ei varmaan auttanut. Oli ihan hirveetä miten ihmiset välillä kommentoi susta. Mitäköhän niiden päässä liikkui? :( Ehkä heilläkään ei ollut kaikki hyvin.

  Viimeiseksi haluaisin vielä sanoa, että olit oikeasti todella ainutlaatuinen ihminen ja siitä sekä sä että sun läheiset voitte olla todella ylpeitä. Lisäksi mä toivon, ettei sun blogin lukijat aiheuttaneet sulle mitään paineita miten pitäisi elää. Jotenkin välillä kommentteja lukiessa tuli sellainen olo. No ihmiset ei aina oikein osaa käyttäytyä sopivasti.

  Tällä hetkellä tuntuu tosi surulliselta ja tekee vielä enemmän pahaa ajatella miltä sun läheisistä tuntuu <3 Oon niin pahoillani, etten löydä sanoja <3

  ReplyDelete
 12. Rakas Laura, kiitän Sinua kaikesta positiivisesta mitä elämääni annoit. Tulet aina olemaan suuri inspiraationi, toivon että sun on nyt hyvä olla missä ikinä oletkaan <3

  ReplyDelete