Friday, May 8, 2015

Viikonloppunen

Tänään on ollut mukavan rento päivä.
Käytiin äiipän kanssa lounaalla kinkkiravintolassa ja räpsittiin kadulla vähän kuvia.
Mun kamera alkaa olla sen verran paskassa kunnossa, että kuvatkin on hieman epätarkkoja.
Tänään oli mukavan aurinkoinen päivä ja pukeuduinkin sen mukaisesti.
Mä niin odotan kesää!

Ja sit sellasta, että meitsillä olis aika paljon myytäviä vaatteita.
Onks tulossa mitään kirppiksiä mihinkään?

Nyt mun on ihan pakko kertoa mun ihan älyttömästä tavasta. En ole eläissäni kokeillut kuin kerran tupakkaa, ja olen aina pitänyt nuuskaa ihan superällöttävänä.
Siis oikeasti, tosi ällöttävänä juttuna..
No olin tossa kolmisen viikkoa sitten Ruotsissa, ja frendi, joka on käyttänyt vuosia nuuskaa sitten siinä niitä veteli.. No sanoin puolivitsillä, että saanko kokeilla, ja mähän kokeilin.
No nyt on menny pari tornia Odenssia.
Siis niin naisellista - not.
Sitku nää loppuu, niin sitten saa myös loppua tää nuuskan käyttökin.
Mä en ole koskaan saanut tai siis käyttänyt nikotiinia ja se eka nuuska ever kyllä teki mulle omituisen olon. Tänään tarjosin äidillekin nuuskaa, ja sitten laitettiin mällit huuliin molemmat.
ja nyt nuoremmat lukijat, älkää missään nimessä ottako musta mallia. Ja onneks tätä ei Suomesta saa.
Tai no saa, mutta ei kovin helposti.

Hyh hyh mua!

Hyvää viikonloppua kaikille!!

14 comments:

 1. haha ihana äiti sulla kun lähtee mukaan sun sekoiluihin :D<3
  hei ilmottele sit jos meet kirppistelee, ite tulisin ainaki mieluusti tsekkaa mitä sul myytävänä ku suht saman kokosiakin ollaan :) eiks hietsun kirppis ainaski koht taas aukene?

  ReplyDelete
 2. Me asutaan ruotsin rajalla ja täälä jokanen käyttää nuuskaa. Mä en koska se on ällöttävää. Sano ees että käytät pussinuuskaa eikä sitä multaa? :D Mut hyi hitto miten ällöttävää se on töisä olla ja siivota ja kerätä niitä helvetin nuuskapusseja päivittäin joka paikasta pois. Miksi varsinki jätkät ei laita niitä roskiin. Mun mieski samanlainen. Aina jossain yöpöydällä nuuskapussi ku menny nukkuun ja ottanu pois. Argh! Menee hermo :D

  ReplyDelete
 3. Sä oot kyllä jotenkin niin hauskan omalaatuinen persoona!

  ReplyDelete
 4. kyselit aikaisemmassa postauksessa postausideoita ja mun mielestä just tämän postauksen tyyppiset "peruslätinä" postaukset on kyllä ollut aina parhaita sulta! Ja tervetuloa takaisin blogimaailmaan, jos näin voisi sanoa!

  Ja noista kirppareista, niin nythän hakaniementorille aukeaa sunnuntaikirppis, myös pasilan vanhanveturihallin kirppis on todella suosittu ja niin on myös kattilahallin kirpputori - Muistat vaan ilmoittaa täällä, minne ja milloin oot menossa myymään...Koska mä tahdon ostaa sun kenkiää <3__<3

  rolssi.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. no kyllä on heikko mieli jos kerrasta jää noin koukkuun. Mun mielestä nuuskaava nainen on jotain karmaisevaa :D ja enpä kyllä piittaa miehistäkään jotka nuuskaa, tosi tosi ällöttävää.
  Mutta eihän siinä, jokainen tekee miten lystää.

  ReplyDelete
 6. Munki mutsi käyttää nuuskaa xD

  ReplyDelete
 7. Naurattaa ajatus susta ja sun äipästä pistämässä nuuskat huuleen :D hahaha, en kestä! Oot Laura niin rohkee ja ihailtava, et pelkää kertoa tämmösiä hauskoja juttuja ja tämmöset hauskat jutut just tekee sun blogista omalaatuisen, mielenkiintoisen ja elämänmakuisen. Mä oon seurannu sua irc-galleriasta asti, nyt koskaan ever uskaltauduin kommentoimaan... anonyymisti, sori mun "someujous".

  ReplyDelete
 8. Nuuska on parasta

  ReplyDelete
 9. Oot ihanan rehellinen, kovin moni bloggaaja ei varmaan kertoisi tommosesta "ällöttävästä" tavasta 😊

  ReplyDelete
 10. Toi Odens on vielä aika tujakkaa :D Nuuskassa on oma viehätyksensä vaikka se niin ällöä on :S

  ReplyDelete
 11. Mukavaa, että olet postannut taas pitkästä aikaa! :) Juuri tällaiset postaukset on (ja on olleet) parhaimpia!

  ReplyDelete
 12. Haha, toi nuuska on kyl paha :D viimekesänä kans kokeilin yhen kiekon verran kun eksä ja veli ja kaikki veljen kaverit käyttää nuuskaa. Pussinuuskaa tietystikin, paskaa kokeillut kerran ja se oli ihan hirveää x___x Siihen hölmöön tunteeseen jää koukkuun minkä vahva nikotiinipitoisuus aiheuttaa :) Ja ehkä tapaankin... Mutta onneks en sillai koukuttunut, välillä baarissa tuli pummittua jätkiltä mut sekin tapa sitten jäi kokonaan pois :)

  ReplyDelete
 13. jos kerran pidät tapaa ällöttävänä, etkä halua että kukaan ottaa susta mallia, niin miksi kerrot nuuskaamisesta äitisi kanssa, kuin hauskastakin tarinasta? tai poseeraat nuuskapurkin kanssa?

  ReplyDelete
 14. tavastian kirppis su 17.5

  ReplyDelete