Saturday, May 9, 2015

Laura ja Tiina - lapsuuden tarinat
16 comments:

 1. Ihana postaus! :)

  ReplyDelete
 2. Haha nauroin ihan katketakseni noille jutuille, huutonaurua siinä kohtaa kun laura kaatu tuolilla :DD Päivän piristys!

  ReplyDelete
 3. Tää oli kyl ehdottomasti sun parhaat videot ikinä. Nauroin ihan hulluna :DDD

  ReplyDelete
 4. Hauskat videot. Ihailtavaa miten pystyt olemaan niin luonteva kameran edessä. Lisää tämmöisiä :) istuin junassa ku katoin tätä ja kanssa matkustajat varmasti ihmetteli mille tirisin ;))

  ReplyDelete
 5. Ihanaa et on tullu niin tiuhaan tahtiin kaikkea uutta postausta. Ääntä piti kyl säätää pitkin katselua välillä kovemmalle ja välillä hiljemmalle, kun puhe ei kuulu mut kiljahdukset ja sen sellaset liiankin kovaa.

  ReplyDelete
 6. Oon vähän kade että sulla on noin ihana ystävä :) Antaisin mitä vaan että voitaisiin olla yhä yhteydessä mun entisen ystävän kanssa.

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana postaus. Olen tutustunut myös omaan parhaaseen ystävääni ala-asteella ja kohta onkin jo ystävyyden 20-vuotispäivä! :) Muistutatte ihan meitä, me myös nauhoitettiin puhetta, käytiin noissa tsäteissä ja oltiin aina yhdessä. Niin koulussa kuin myös vapaa-ajalla. Tollaset ystävyyssuhteet on kyllä täyttä kultaa!

  ReplyDelete
 8. Voi että! Tää oli kyllä niin paras postaus ikinä! :D

  ReplyDelete
 9. :DDD ihana video. tulee myös omat lapsuus seikkailut mieleen.

  ReplyDelete
 10. Noniin ihan niiii sanoin aiemminkin siinä kommentissa mitä et sit ees julkassu jostain ihme syystä, et tais tää sun postaus into kestää tälläkin kertaa huimat kaks kertaa. Ja sen takia tää ärsyttää niin suunnattomasti koska tykkään lukee sun blogia

  ReplyDelete
 11. Otan osaa. Nuku rauhassa pikkuinen.

  ReplyDelete
 12. Lepää rauhassa rakas Laura! Nytten vasta tajuaa kuinka ikävä sua on...

  ReplyDelete
 13. RIP Laura <3 Yksi parhaista blogeista, tulee ikävä näitä postauksia.

  ReplyDelete
 14. lepää rauhassa laura :( <3

  ReplyDelete