Saturday, December 3, 2011

Mein Land


22 comments:

 1. Näyttää ihan kuin sä olisit tuossa kolmannessa kuvassa. :D

  ReplyDelete
 2. Hehhee koska vaan noiden kundien kanssa! ;)

  ReplyDelete
 3. vittu sust on tullu pelle

  ReplyDelete
 4. anonyymit ne tässä pelleiks on tullu.

  oot laura just sellane bloggari, jota tänne bloggauksen ihmeelliseen maailmaan tarvitaan! :) jatka pliiiis samaan malliin! yay

  - N

  ReplyDelete
 5. "Anonyymi sanoi...
  vittu sust on tullu pelle"

  Ja sä olet ollut aina pelle.

  ReplyDelete
 6. Kivan erilainen postaus kun en oo yhtään tienny että sä pidät Rammsteinistä..Tää musavideo on kyl aikas jänskä =D nii ja noi hemmetin anonyymit jaksaa taas....
  http://wingstonails.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Vaikka pojilta tuleeki mitä omituisempia videoita, ni... Meni kyl hetki et toivuin hämmennyksestä tän kanssa. :DD

  ReplyDelete
 8. Tyttö PohjoisestaDecember 3, 2011 at 3:52 PM

  Laura sä rokkaaat!!!!!

  ReplyDelete
 9. haah toi musavideo on niin läppä (': rammsteinin miehet on kuumia<3 joskin ikähaarukaltaan mulle ehkä vähän liian vanhoja.....

  ReplyDelete
 10. Hmm. Teki mieli kirjoittaa, vaikka ei tunnuksia olekaan. Komenteissa kuohuu. Ymmärrän ajatusmaailmassani oikeestaan kommentin laittajia puolin ja toisin.

  Nykymaailmassa seksiä onkin kaikkialla ja sitä pidetään normaalina; elokuvat, mainokset, musiikki videoineen, lehdet yms. Mihin monet ovat vedonneet ihmetellen kommentoijia, jotka eivät hyväksy Lauran ilmiasua blogissa.

  Toiset vetoavat kateuteen tai epävarmuuteen omasta itsestä, mikä voi mielestäni myös joillakin tietenkin pitää paikkansa. Aina ei mielestäni kuitenkaan ole kyse kateudesta, vaan esimerkiksi itse olen kokenut turhautumista (huolimatta tyytyväisyydestä omaan vartalooni?) nimenomaan siitä itsestäänselvyyden illuusiosta, jossa seksi ja seksikkyys kuuluvat nykypäivään, eivätkä siksi olisi kritisoitavissa.

  Itseäni esimerkiksi harmittaa, että seksi puskee joka paikasta; jopa lasten ohjelmissa, leluissa ja värityskirjoissa seksikkäine alusvaatteine väritettävien mallien päällä. (Kasvatustieteilijänä - ehkä siksi juuri?) Itseäni mietityttää nimenomaan nuorten (sekä tyttöjen, että poikien ja heidän käsityksensä naiseudesta ja sukupuolisuudesta yleensä) seksuaali-identiteetin kehittyminen ja mielenterveys, joihin ei tietenkään media viesteineen ole ainoa taho ja syy.. Voisihan tästä jatkaa ikuisuuden.. Mutta tietenkin vain oma mielipide:)

  Tyhmää tässä on se, että pitäisi kuitenkin kunnioittaa toisten mielipiteitä ja toimintaa, siinä määrin, jossa se ei suoranaisesti satuta ketään. Musta on tyhmää tulla huutelemaan tänne ja nimittelemään ketään pelleiksi omien mielipiteidensä ja asenteidensa takia. Itse pidän Lauran blogista, eikä nämä kuohuntaa aiheuttaneet jutut -vielä- ole ylittäneet omaa turhautumiskynnystäni:D

  Mielenkiinnolla pohdin, onko tämä Lauran omaa persoonallisuutta, tyyliä, asennetta... vai haluaako hän kenties viestiä meille lukijoille jtn. ns. propagandaa? Rakentavaa kritiikkiä saa varmaan (Lauran taholtakin?) antaa, mutta jos blogi vaikeuttaa omaa elämää, kannattaako sitä tulla lukemaan tai haukkumaan, kun se ei varmasti muuta asioita suuntaan eikä toiseen kuitenkaan? Joku tykkää, joku ei. Ei kukaan ole sen huonompi.

  Nooh, se siitä saarnasta:D Hyvää Joulun odotusta kaikille ja Lauralle! :)

  T. Pelle (?)

  ReplyDelete
 11. Rammstein, loistavaa.
  Biisi, loistavaa.
  Video, loistavaa.
  Tämä postaus, loistavaa.

  Sinä, loistava.

  ReplyDelete
 12. ^asiallinen kommentti! komppaan :D!

  ReplyDelete
 13. Mitääää kuuntelet Rammsteinia!?? Okei, NYT sä oot helmein tyyppi ikinä! :D ♥

  ReplyDelete
 14. The Baseballsia kuuntelevana tunsin pienen piston tätä videota katsoessa :DD Rammstein ei kuulu suosikeihin, muutama ihan ok kappale, mutta tä jää ihan videon takia soimaan tälle koneelle ;)

  ReplyDelete
 15. Woooou näin sut ohimennen perjantaina, tuntu kun olisin julkkiksen nähny :D oot ihana laura!

  ReplyDelete
 16. rammstein - pure love <3

  ReplyDelete
 17. Ella:
  Oih ihana! <3 Oisit tullu juttelee :D

  ReplyDelete
 18. älä lopeta bloggaamista koskaa, oot oikeest esimerkillinen ku oot noin rohkee ja uskallat olla mitä oot !

  ReplyDelete
 19. Tunnistinpa tietyn kasvatustieteilijän tuosta kirjotustyylistä ;D Hyvä J! Oon kans miettiny täysin samaa. Onko provosointi,propaganda täysin tarkoituksellista vai Lauran oma asenne ja tyyli. Lauralla ihan huippu blogi! Ketään ei kumarrella eikä keltään anteeks pyydellä :D syy miks tykkäänkin tästä niin paljon(?) ;D Zarillossa palaa!

  ReplyDelete
 20. huippu kappale! pienestä asti tullu rammsteinia kuunneltua:)

  ReplyDelete
 21. On aika tyhmää mennä haukkuu anonyymejä et "ite oot".

  Mut ihmettelen kyllä itsekin että mikä tässä merkinnässä on sellaista että pitää tulla pelleksi haukkumaan???
  bändi? häh?

  ReplyDelete