Monday, December 5, 2011

05.12

 Neule on GT:stä ostettu joskus vuosi sitten, housut myös sieltä, mutta about kuukausi sitten ostettu. Kengät on Kampin kauppakeskuksesta yhdestä kenkäkaupasta, jonka nimeä en muista? Ja takki Ellokselta.

Oltiin tänään Empun kanssa syömässä Memphisissä. Emppu tuli just salilta, kun whatsAppasin sille, että mennäänkö syömään. Mulla oli niin hirvee nälkä, että tilasin kunnon pihvimätöt, söin kaiken ja olin vielä senkin jälkeen nälkäinen.. :(

Kävin ostamassa itselleni vähän Tigiä.
 Ja Stokkalta meikkejä!
 Rakastan tällä hetkellä punertavia luomivärejä. Edellinen MACin saman sävyinen luomiväri loppui, joten kävin ostamassa uuden. Sävy on Coppering.
 Paras huulipuna ikinä. Pysyy huulissa ainakin kahdeksan tuntia ihan täydellisenä. Sävy on CB 96.
 Ja sitten tsekattiin myyjän kanssa mulle oikean sävyinen meikkivoide ja sille ihan täydellinen sivellin.
Oon aina ennen levittänyt meikkivoiteen joko sienellä tai sormin, mutta kyllä siveltimellä levittäminen vie ehdottomasti voiton.
 Ja maailman paras ripsari. Kanebo 38 ° vai mikä uusi Sensai tossa lukee (?) Olen vähän ulkona näistä jutuista vissiin. Nojoo, mutta toi vaan on parasta, minkäs teet.



Tätä kauniinpaa biisiä ei ole. Kuuntelen Beyoncéa kotona ja fiilistelen kynttilän valossa. Ihanaa <3
"It don't matter who you are
It's so simple, a feeling
But it's everything
No matter who you love
It is so simple, a feeling
But it's everything"
Hyvää viikkoa kaikille! <3

61 comments:

  1. Mä oon yrittäny levittää meikkivoidetta siveltimellä, mut se ei levii ja kasaantuu yhteen kohtaaan :/

    ReplyDelete
  2. Sanssu:
    Hmmm vaikea sanoa, kun en ole ammattilainen, mutta tää mun sivellin on NIIN hyvä, että tällä saa just oikean määrän joka paikkaan. Levittyy niin tasaisesti eikä jätä ikäviä rantuja minnekään. :)

    ReplyDelete
  3. Oih toi todellakin ON yks Beyoncen kauneimmista biiseistä. Kuuntelin tota läpi koko viime kesän :]

    Onpas söpö toi Elloksen takki! Hmmm muakin houkuttais noi MACin meikit, mutta hinta kirpasee vaan niin hemmetisti :/ Tiiän, kyllähän noi kestäis pigmenttinsä ansiosta sitten pidempään mutta sävyjen valinnassa saa tosiaan olla kyllä aika tarkkana ettei mee vähäiset roposetkin hukkaan... Jos jaksat vastailla, niin minkä hintasia noi meikkivoiteet olikaan? 20-30 egee?

    ReplyDelete
  4. Outi:
    Joo, siksi mä halusinkin satsata luomiväriin, kun oli tietty sävy mielessä ja se oli pakko saada. :)
    Meikkivoide taisi olla 38-40 euroa ja sivellin vähän yli neljäkymppiä. Meikkivoidetta mulla menee niin vähän, joten se kestää pitkään ja kuulemma toi sivellin kestää oikein hoidettuna läpi elämän. Eli sitä pitää pestä shampoolla ja hoitaa hoitoaineella :)

    ReplyDelete
  5. WhatsApp on ihan paras keksintö! Ei oo pahemmin tullut kännykkälaskua sen jälkeen kun aloin käyttää sitä :D

    Ja toi Kanebon ripsari on parasta! Elämänlaatu parani taas kun sain uuden ripsarin!

    ReplyDelete
  6. Riikka:
    Joo whatsap on kyllä niin jees! Harmi että mun puhelinlaskut on silti aina melkein 100 euroa :((( Mitä helkkaria! :D Mä varmaan tilaan liikaa kännykkään aina matkalippuja. Siis näitä HSL:n matkalippuja...:D

    ReplyDelete
  7. oot miun lemppari bloggaaja <3 oot jotenkin niiiiiiiiiiin symppis.

    tää on varmaa 3 kerta ku sanon tän, sori hahah :D

    ReplyDelete
  8. Hei oot ihan upee!! tosi kiva blogi ihanan rohkeita kuvia, ja ihanaa kun oot oma itses etkä välitä dissaajista!!

    Pakko kysyä kun näytät niin hyväkuntoselta, että miten reenaat, ja syötkö aina vähän ja terveellisesti? Itselläni olisi tavoitteena pudottaa 1kg viikossa ja samalla kohottaa kunto ja tulla timmimmäksi!:)

    ReplyDelete
  9. Tytti:
    Voi kiitos kovasti ihana! <3

    Anonyymi:
    Kiitos paljon <3
    Mun on vähän vaikea mennä neuvomaan näissä laihdutusjutuissa, koska olen aina ollut todella pienikokoinen. Neuvoisin sua silti liikkumaan ahkerasti ja syömään terveellisesti.
    Itselläni putoaa paino heti
    pari kiloa, jos syön tavallista vähemmän. (Kappas vaan!..::D)

    ReplyDelete
  10. Laura sä oot niin suloinen tyttö :) vaikka en todella tunne sua, tuntuu että sua olisi todella helppoi lähestyä esim.kaupungilla! Rakastan sun blogia, seurannut mukana jo monta vuotta! Oikee ROTUNAINEN oot :D pusui!
    -N

    ReplyDelete
  11. Oon ajatellu tilata tuollaiset housut, niin osaisitko arvioida onko ne malliltaan tarkoitettu lähinnä kapealantioisille? Ja vastaako ne kokoaan hyvin?
    Kun mä oon muuten hoikka, mutta mulla on leveä lantio ja ei mikään ihan minipeppu, nii mietin et minkähän koon uskaltaisin tilata et ne kuitenkin istuis muualta hyvin. Ongelmana on joskus se, että housut istuu muualta hyvin, mutta nappi ei mene kiinni ja jos ottaa isomman koon niin ei istu napakasti jaloista tai vyötäröltä. Paikallisessa Ginassa ei ollu jäljellä noita enää niin en voinu kaupassa kokeilla ja ostaa. :)

    ReplyDelete
  12. Hoh, tuntuu hölmöltä edes sanoa tästä, mutta jäni miettimään noita sävyjä. Kun eikös nuo ole koostumuksien nimiä, ei sävyjen? :D Ja minuqa kiinnostaisi tietää oikeasti tuo luomivärin sävy kyllä :)

    ReplyDelete
  13. Paljonko tuo MACin huulipuna maksaa?

    Söpö takki ja kengät! ^^

    ReplyDelete
  14. N:
    Kiitos <3 Ehdottomasti pitää tulla juttelee, jos näkee :))

    ReplyDelete
  15. minni:
    Nää on mulla 24kokoa ja ihan napit ja täydelliset. Lantiosta en osaa sanoa, kun en tiedä miten "leveestä" on kyse, mutta nää on kyllä aika matalat, joten mulla ei ota mihinkään kiinni ainakaan. Olipa hyvin selitetty... :D

    ReplyDelete
  16. noi mitä laitoit noiden macin meikkien nimiks on niiden 'finishien' tai niinku koostumuksien nimiä :D frostia ja veluxea ym on huulipunissa ja luomareissa kymmeniä eri sävyjä :D

    ReplyDelete
  17. haha! mun äiti just tänää oli sillee et ''TÄÄ ON JOTAIN MAAILMAN HUONOIMPAA RIPSIVÄRIÄ'' ja siis sillä on kans toi kanebo (nykynen sensai) mustana. hmmm?:D noo ehkä se sit sopii paremmin joillekkin ku toisille:)

    ReplyDelete
  18. voisitko linkata empun blogin?:)

    ReplyDelete
  19. Rva Melli:
    En mä osaa kattoa minkä sävysiä nää on, kun täällä on niin paljon numeroita.
    0.04 lukee luomarin takana :D
    Oisko se se?

    T:Tyhmä

    ReplyDelete
  20. se sävy on se mikä lukee kaikkein isoimmalla siel takana :D oli pakko mennä katsomaan omasta luomivärinapista.. mulla ainaki lukee että se nimi SATIN TAUPE ja se finish siinä alla FROST.
    haha halkeen jos en saa tietää mikä toi sun luomivärin sävy on!

    ReplyDelete
  21. ^^Noniin, kiitos paljon avusta. Piti oikeen laittaa valoja lisää päälle ja katsoa tarkkaan, niin kappas isollahan siinä luomivärissä lukee Coppering :)

    Vaihdoin noi sävyt oikeiksi nyt tähän postaukseen, eli sieltä löytyy huulipunankin oikea sävy :DD

    ReplyDelete
  22. Oon tarkkaillu kuvissas noita sun Ginan housujas kuin hullu ja näyttää siltä ettei ne oo venyny sulla? Mulla on samat koossa 26 ja ottaa päähän älyttömästi että ne on kuukaudessa venyny niin että nyt tarvisin kokoo pienemmät :( Ehkä heitän ne liian kuumaan pesuun...

    ReplyDelete
  23. Sulla on ihan täydelliset suihinotto huulet :P

    ReplyDelete
  24. Mulle tulee surullinen fiilis tosta biisistä... Kaunis biisi, mutta surullinen, mun mielestä.

    ReplyDelete
  25. Kuinka pitkä oot? :) en löytäny ku koitin ettii aikasemmista!

    ReplyDelete
  26. Noista Tigeistä mitä ostit niin haluan sanoa, että ovat ihan kauheita silikonipommeja. Ja noissa on vielä silikonia, joka ei peseydy pois pelkällä vedellä eli se voi kerääntyä päänahkaan ja aiheuttaa hiustenlähtöä ja se aiheuttaa ainakin päänahan rasvaisuutta. Ja muutenkin tuon ainesosat ei oo mitään parhaimpia.

    ReplyDelete
  27. Moi :)

    Oli pakko myös kertoa, että määkin on käyttänyt Kanebon kolmekasia ainakin jo 4 vuotta, se on paras!!(nyt testassä on Shiseidon Perfect mascara, muttei se oo niin hyvä)ja MAC♥

    -MT-

    ReplyDelete
  28. Anonyymi:
    Mä oon käyttänyt näitä jo reilun kuukauden enemmän ja vähemmän, mutta ovat pysyneet hyvinä löystymättä.
    Kokeile jotain 90n pesua :D:)

    Jessy:
    Joo, mullekin tulee, kun alkaa miettiä joitain juttuja. Mutta rakastan tota biisiä <3

    Anonyymi:
    Oon 156 :)

    Cathy:
    Hmmmm okei... En mä halua silikonia päähäni:/ Mitä samppoita suosittelisit ?:)

    MT:
    Kanebo on niin ykkönen! Se ei karise luomille tai poskille, ei leviä, ei sotke. Ja sitten se lähtee kuumassa suihkussa mukavasti poies ! =)

    ReplyDelete
  29. Toi biisi on ollu omakin lemppari jo jonkun aikaa. Siinä vaan välittyy tunteet jotenkin ainutlaatusen hyvin ja alkaa itekin ikävöimään... :(

    ReplyDelete
  30. Hei mä voin suositella ihan marketin XZ-tuotteita! Ei silikonia, ja paljon erilaisia ihanan tuoksusia ja erilailla vaikuttavia shampoita ja hoitoaineita :) Etenkin manga-shampoo ja -hoitoaine on iiihanan tuoksusia ja silottaa hiukset itellä kivasti. En ymmärrä miten niin monet lankeaa tohon tigiin, varsinkin kun on vielä niin kallis ja sen lisäksi erittäin huono hiuksille! Silikonittomia tuotteita löytyy kyllä monia merkkejä varmasti kun vaan etsii :) Toivottavasti autto!

    ReplyDelete
  31. Omissa Tigeissäni ei ainakaan ollut silikonia. Kävin tarkistamassa incin. Aika monissa hiustuotteissa on silikonia "kiiltoa antamassa" eli se täyttää hiuksen koloja ja hius näyttää kiiltävämmältä ja terveemmältä. En kuitenkaan osaa sanoa onko siitä haittaa. Ennen tuotteita mainostettiin sillä että niissä on silikonia ja nykyään niitä mainostetaan sillä että tuote ei sisällä silikonia. Oisko vaan markkinointipaskaa?

    -Noora-

    ReplyDelete
  32. Täällä on suomenkielinen inci-sanasto http://www.incihaku.fi/index.php jos joku haluaa tarkemmin perehtyä kosmetiikkansa sisältöön.

    -Noora-

    ReplyDelete
  33. ihanat noi farkut! oot nätti :)

    ReplyDelete
  34. Ja kampaamotuotteiden sisältämät silikonit EIVÄT kerry hiukseen, vaan liukenevat veden mukana pois. Ja erikoista huomata, että suurinosa ihmisistä pitää silikonia jonkinlaisena "mörkönä", vaikka se ei sitä todellakaan ole!! Näin kampaajan näkökulma asiaan.. Et käytä vaan Laura ihan huoletta sitä uutta tigiä :D Ainut vaan, et ku sulla on pidennykset, ni ei sopis kovin rakennepaikkaavia tuotteita käyttää. Parempi olis joku todella kosteuttava shampoo ja hoitoaine, kuten esimerkiksi tigin urban anti dotes sarjasta turkoosit purkit, nimeltä recovery. Sama ku nuo sun punaset, mut kosteuttavat! Ne on ihanat! :) Oot Laura upee!!!

    ReplyDelete
  35. Laura miten toi meikkivoide on sopinu sulle? :) ja oliko myyjä stockalla kovin valmis auttamaan värien valinnassa? itellä on vähän huonoja kokemuksia kun joku lorealin konsulentti kerran myi mulle ihan liian tumman ja seuraava ihan harmaan sävyn...

    ReplyDelete
  36. Ihanaa huulipunaa!

    http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Ite käytän Punanaamion huulipunaa, grimaldin merkkistä:D Sekin on tosi hyvä kun on tarkoitettu esim teatterimeikkeihin. Plus että se on ihanan "kuiva" huulipuuna, hampaat pysyvät valkoisina hihi. Hyvää itsenäisyyspäivää sulle=)!!

    ReplyDelete
  38. mul on itseasias kans toi kanebon ripsari mut ite en tykänny kauheesti ku se lähtee lämpimäl vedel pois sillee et lähtee putkiloina :D pitää hinkata hirveen kauan

    ReplyDelete
  39. Mitä maksaa tuo meikkivoide+sivellin?
    Sulla on niin jumalainen kroppa <3

    ReplyDelete
  40. Matrix ja PaulMitchel ihan parhaita merkkejä, suosittelen lämpimästi :) Tosta XZ voin sanoo, että mun äitillä meni ainakin tukka ihan pilalle pitkäks aikaa, hiuksia ei saanu laitettua mitenkään ja oli ihan tönkkö :( Eli kyllä siitäkin jotain kerty (kyseessä oli silloin XZ hiuksiin jätettävä hoitosuihke) Voi ehkä toimia johonkin pitkään tukkaan jota ei ole tarkoitus kauheesti muotoilla.. saa toki kokeilla, ei siin hävii ku sen pari euroo :D

    ReplyDelete
  41. www.lily.fi/juttu/asiaa-silikoneista-ja-vahan-sen-vieresta :-)

    ReplyDelete
  42. hei, onks noi sun kynnet ihan geelikynnet vai onko kaupasta ostettu? (:

    ReplyDelete
  43. Kannattaa kokeilla Redken- tuotteita. Eivät sisällä mitään silikoni-johdannaisia aineita.
    Laatu on parhaimmasta päästä.
    t.kampaaja

    ReplyDelete
  44. Ihana postaus! Sopivasti kaikkea sekaisin ja musta on aina kiva lukea sun tekstejä ku oot kirjottanu ne hyvällä tuulella :)

    ReplyDelete
  45. "Anonyymi sanoi...

    Laura miten toi meikkivoide on sopinu sulle? :) ja oliko myyjä stockalla kovin valmis auttamaan värien valinnassa? itellä on vähän huonoja kokemuksia kun joku lorealin konsulentti kerran myi mulle ihan liian tumman ja seuraava ihan harmaan sävyn..."


    Todella hyvin sopinut! Tykkään kovasti. Sävy on paras koskaan, ei melkein vain just! Myyjä oli todella auttavainen, kävin vain vilkuilemassa huulipunia, kun hän tuli kysymään, että tarviinko apua, ja siitähän toi kaikki sitten lähti.
    Myyjä pyys mua istumaan tuoliin ja kokeili muutamaa eri meikkivoidetta naamaani, joista valitsin sitten tämän. Joten mee ihmeessä pyytämään apua, koska MACin pisteeltä sitä ainakin saat! :))

    ReplyDelete
  46. Anonyymi sanoi...

    hei, onks noi sun kynnet ihan geelikynnet vai onko kaupasta ostettu? (:


    Nää on akryylikynnet ja käyn aina laitattamassa nää 3-4 viikon välein :)
    Oon suosinut akryylejä jo 6 vuotta ja käynyt aina samassa paikassa:)

    ReplyDelete
  47. Ootpa ollu kauniina, ja ihanan väriset hiukset!!

    ReplyDelete
  48. Misyä sais ostettua sellasia niittejä esim. farkkusortsien tuunaamiseen ? :) kiitos jo etukäteen

    ReplyDelete
  49. kivat noi housut ja toi sun takki! (-:

    ReplyDelete
  50. näytät mustalaiselta.

    ReplyDelete
  51. paljon sä saat palkkaa kuukaudessa kun on aina varaa ostaa kaikkia kivuuksia mäki haluan :)())(()

    ReplyDelete
  52. Toi Elloksen takki näyttää ihanalta sun päällä!

    ReplyDelete
  53. Toi sensain ripsari on aivan yli hyvä ! Itellä varsinki alaripsistä aina karisee muut ripsarit pois tai tulee mustat pistee alaluomille, niin toi kyllä pysyy :) Ja tykkään blogistasi !

    ReplyDelete
  54. mua kyllä niin harmittaa, ettei täältä missä ite ostoksilla käyn saa MACia mistään. :/

    ReplyDelete
  55. Paras ripsiväri myös minunkin mielestäni! :)Enpä enää muita käytäkään.

    ReplyDelete
  56. Voi kun iski hirmunen meikkishoppailihimo tästä. Toi huulipuna olisi ainakin ihan must have! Ja ihastuin noihin kynsiinkin jo jossain postauksessa. Varmaan ihan pakko käydä laittamassa samanmoiset itsellekin ensi huollossa näin joulun kunniaksi (; Oot muuten ihan täydellisen kaunis!

    ReplyDelete
  57. BTW edelleen tuon huulipunan sävy on väärin tuolla tekstissäsi :D Sävy on ihan joku sana mikä siellä pohjassa on, CB96 on koodi josta näkee valmistusajan ja se sävyn nimi on just siinä yläpuolella.

    ReplyDelete
  58. Kengät on Fafala Shoesista :D :))

    Terkuin Fafala Shoesin myyjä <3

    ReplyDelete
  59. Your bike is awesome.

    Merry Christmas.

    ReplyDelete