Tuesday, March 27, 2012

Pikapäivitys - by iPhone

Yritän keskittyä nyt tähän postauksen kirjoittamiseen, vaikka taustalla häärää Kontiovaara partioautossa. Mun on vaan aina pakko kattoo sitä Pasila-jaksoo joka ilta. Outo?

Olin tänään kaupungilla metsästämässä mekkoa huomiseen Blog awardiin, mutta arvatkaa löysinkö?
No en! Mutta löysin kaikkea muuta ihanaa! Esittelen ne teille huomenna tai ylihuomenna, kun saan päivänvalossa paremmin kuvattua.

 Löysin LOVE-sormukset GT:stä! Onpas söpöt!
 Tänään Biancossa Papuliiniä moikkaamassa!
 Ja sitten mä löysin noi kolmefemman koon oranssit täydelliset korkkarit! <3 Hintaa oli 59 e. (Biancosta siis)

Ja sitten mä löysin myös noi uudet kukkapökät Zarasta!
 Ja sitten näihin Nellyn kuuluisiin Unohda poikaystäväsi-kenkiin.... Siis mitäää vittua?! Kuka hullu noilla kävelee?? Jalat meni ihan mutkalle, niitit raapi naarmuja molempien jalkojen nilkkoihin ja sitä rataa. Nelly - olen nyt aika pettynyt....
Kengät lähtivät sinne, mistä tulivatkin....

Ja tässä Konttis!
Mä vaan niin rakastan tota äijää! Voiko rakastaa animaatiohahmoa?


Nyt on pakko alkaa siivota tätä koko kämppää vallitsevaa vaatehelvettiä!-->

70 comments:

  1. Hahaha repesin kun tunnistin noiden helvetin Nellyn tappajanystyröiden kuvauksen vastaavan omaa mielipidettä niistä :"D

    ReplyDelete
  2. Upeet noi biancon kengät! Oliko noita muissaa väreissä, kerranki nätit korkkarit ja jos kolmevitosena löytyy niin voisin käydä kokeilemassa.. :)

    ReplyDelete
  3. Oi kyllä animaatiohahmoa voi rakastaa! Jaan täysin sun rakkauden kyseistä miestä kohtaan<3

    ReplyDelete
  4. Oon iteki kuolannu noita kenkiä, mut en oo raskinu (onneks) ostaa ko oisin niin huisin pitkä!
    Mut tuli mieleen nyt näistä poposista, et sä oot ainoo bloggaaja kuka on kertonu käyttökokemuksesta! Kaikki muut vaa hehkuttanu kuin kauniit ja kuin monessa värissä jne. mut kukaa ei oo maininnu sitä kuin paskat käytännössä! (niin ja ainoolla tarkotan et ainoo kehen mä oon törmänny siis)

    ReplyDelete
  5. Olipa hassu postaus :D aivan ihanat nuo oranssit kengät! ♥

    ReplyDelete
  6. Punaiset sandaalit on ihanat! Noi forget your boyfriend-on ehkä väähän liikaa ellei ole väkivaltaisessa parisuhteessa ;)

    ReplyDelete
  7. Osaatko sanoa et onks noi biancon korkkarit malliltaan kapeampia ku muut korkkarit? Mulla on nimittäin nii helvetin kapee jalka että vaikee sopivia korkkareita löytää mistää.

    ReplyDelete
  8. Hauska ku cava hehkuttaa noit joka välis :D kiitos ku pelastit mut virheostokselta! :)

    ReplyDelete
  9. Anonyymi sanoi...

    Osaatko sanoa et onks noi biancon korkkarit malliltaan kapeampia ku muut korkkarit? Mulla on nimittäin nii helvetin kapee jalka että vaikee sopivia korkkareita löytää mistää.


    Musta noi on aika kapeet ja pienet, koska mun jalka on sekä pieni, että kapea :) Kandee mennä sovittaa!

    ReplyDelete
  10. Anonyymi sanoi...

    Hauska ku cava hehkuttaa noit joka välis :D kiitos ku pelastit mut virheostokselta! :)


    Joo, en voi ymmärtää, miten noita voi kukaan hehkuttaa? Oon kävellyt vaikka miten korkeilla koroilla, mutta noissa jokin mättää ja pahasti.

    ReplyDelete
  11. Hahah, tosta animaatiohahmon rakastamisesta tuli vaan mieleen se joku japanilainen joka oli hypännyt jostain pilvenpiirtäjän katolta kun oli tajunnut, ettei koskaan voi saada Pokemonin Ashia... Saat siis siunaukseni rakkaudellesi, jos se ei mene äärimmäisyyksiin :D

    ReplyDelete
  12. KIITOS ihanasta blogista ja kiitos tosta että mollasit noita kenkiä, en oo kuullu mitää negatiivista niistä :-D ja itse rakastan noita mut jos ne kerta on tollaset haikengät ni not
    olet ihana (:

    ReplyDelete
  13. Nuo Nellyn kengät oli kyllä ihan kamalat jalassa. Onhan ne nätit ja kaikkea, mutta pääsin niillä noin neljä askelta eteenpäin ja meinasin mennä turvalleni. Palautukseen menivät :D

    ReplyDelete
  14. oiskohan noi nellyn kengät paremmat kävellä siinä matalammassa mallissa D: on kuitenki sen verran upeennäköset

    ReplyDelete
  15. oot tosi nätti,oot varmaan sisältäpäinkin tosi kiltti , luen tosi usein tätä sun blogii ,tää on just paras sul on ihanii vaatteita, sun blogis kyl piristää aina varsinki munlaist ihmist jol on mieli aina välillä maassa , onks sul muuten napakoru viäl jos saa kysyy ?

    ReplyDelete
  16. Mä taas rakastan Repomiestä! Iih se on ihana! :--D Siis puhutaan nyt Pasilasta. Kyl sä tajusit!

    ReplyDelete
  17. hanat nuo oranssit kengät. :) Pasila on kyllä ihan paras! :D

    http://dreaming-everyday.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Anonyymi sanoi...
    Hauska ku cava hehkuttaa noit joka välis :D kiitos ku pelastit mut virheostokselta! :)

    Joo sorit Lauralle et tuun tänne sun kommenttiboksiin avautuu, mutta vastaukseksi tolle idiootti anolle; Cava on hehkuttanut kyseisten kenkien ulkonäköä, eikä itse ole tilannut niitä juuri sen takia, kun tietää ettei pystyisi niillä kävelemään. piste.

    ReplyDelete
  19. Nyt täytyy vain sanoa mitä on pitänyt sanoa jo kauan!

    Olet todella kaunis nainen ja toivon sinulle menestystä elämässä!

    ReplyDelete
  20. Jos tollaiset niitti kengät haluaa niin kannattaa vähän satsata ja ostaa Sam Edelmanin kengät, on meinaa tosi hyvät jalassa eikä raavi nilkkoja verille ;) Ja värejäki löytyy vaikka minkä moista!

    ReplyDelete
  21. "Anonyymi sanoi...
    Hauska ku cava hehkuttaa noit joka välis :D kiitos ku pelastit mut virheostokselta! :)

    Joo sorit Lauralle et tuun tänne sun kommenttiboksiin avautuu, mutta vastaukseksi tolle idiootti anolle; Cava on hehkuttanut kyseisten kenkien ulkonäköä, eikä itse ole tilannut niitä juuri sen takia, kun tietää ettei pystyisi niillä kävelemään. piste."

    cava tilasi matalamman mallin kyseisistä kengistä ja ne on vilahtaneet joskus blogissakin. liekkö menneet jo palautukseen kun ovat huonot kävellä.. niin tai näin negatiivisia käyttökokemuksia (tai mitään muutakaan negistä ei ole ah niin ihanasta yhteistyökumppani nellystä kuulunut ikinä :D)

    ReplyDelete
  22. Haha, Ei mulla oo ongelmia noitten niittikenkien kans :o johtusko sit koosta, omat popot on meinaan naiselliset 41 ;)


    -Nanna
    http://tuplaongelma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Mäkin haaveilin noista joka paikassa niin hehkutetuista piikkikorkkareista, mutta hylkäsin sen haaveen - jalkojeni onneksi näemmä! :DD On kyllä aika jumalaton kulma noissa koroissa.

    pasila ♥

    ReplyDelete
  24. Mulla on itellä nuo Forget Your Boyfriendit ja musta ne on maailman parhaat jalassa. Toki vaatii vähän opettelua ettei pahoinpitele itteensä niillä! :D

    Mutta ymmärrän kyllä ettei ne voi olla kovin hyvät kun on noin pieni jalka kuin sulla. Itellä kun on tällänen koon 39/40 jalka, niin tuo korko ei tunnu niin isolta eikä jalka mee mutkalle..

    ReplyDelete
  25. Kiitos kun sanoit totuuden noista kengistä. Olen kauan niistä haaveillut, mutta taidanpa jättää hankkimatta....

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ainakin noista mun 13 sentin versioista, mutta josko se matalampi olisi parempi :)

      Delete
  26. Aivan ihanat noi Biancon korkkarit!! :p

    ReplyDelete
  27. Kyseiset nellyn kengät matalampina on TÄYDELLISET!! pystyy kävelemään ihan täysin ja niitit ei raavi. Ja käsitykseni mukaan osa blogaajista on NIMENOMAAN HEHKUTTANUT matalampia malleja joilla on hyvä kävellä ja on hyvät jalassa.

    ReplyDelete
  28. ANTEEKSI VAIN!!! Cavalla on kyseiset nellyn kengät matalampana mallina!! Joita hän on HEHKUTTANUT. Jotka on itsellänikin ja niillä on tosi hyvä kävellä!! Ottakaa pliis asioista selvää

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tiedosta, vaikka tämä oli varmaan muille tarkoitettu, koska mä vain ihmettelin miten niillä mun kyseisillä kengillä voi kävellä. Hyvä, jos niistä löytyy matalampi versio, sitten en yhtään ihmettele, jos ne ovat jopa mukavat
      :)

      Delete
  29. CAVALLA ON KENGÄT MATALANA MALLINA

    ReplyDelete
  30. muista arpoa tänään se ellos voittaja<3

    ReplyDelete
  31. super ihanat noi nellyn piikkikorot :-) ♥

    ReplyDelete
  32. Mulla on noi Forget your boyfriendit siinä matalammassa mallissa ja vaikka en koskaan, siis oikeesti KOSKAAN kävele koroilla, niin niillä pystyn kyl talsii ihan ongelmitta. :) Tai no jalka toki kipeytyy tottumattomuuden takia, mut kengän mallissa ei oo vikaa ainakaan. Et ehkä sitä matalampaa kandeis sit kokeilla. Eikä mul oo niititkään raapinu kyl mitenkään. :o

    ReplyDelete
  33. täälläki yks kontiovaaran rakastaja ilmottautuu :D !

    ReplyDelete
  34. ihanaa että sanoit totuuden noista kengistä mitä esim mungoännä ylistää kokoajan! todellisuudessa just kuten sanoit joutaa sinne mistä tulivatki! ihan tooooosi huonot jalassa ja muutenki koko korko ja koko asetelma jalassa ton kengän osalta on täyttä paskaa..

    mutta pitäny joku mungoännä saaha sitä esittelemään niin joka vitun urpo on tilaamassa heti samanalaisia.


    ihanaa että uskallat olla erilainen etkä ylistä samoja paskoja yli kalliita tuotteita mitä suurin osa bloggaajista!

    ReplyDelete
  35. ei hitto mä niin meinasin tänään tilata just noi kengät,mut en kyl sittenkään taida tilata noita korkeampia versiota noista kengistä! On kyl superkivat muuten :)

    ReplyDelete
  36. Noi kengät on niin upeet, harmi et oli huono kävellä! :d

    ReplyDelete
  37. JOhtuisikohan vaikka siitä, että Cavan yksilöt ovat huomattavasti matalampaa mallia, eli täysin sama kenkä ei ole kyseessä. Laita anonyymi asialle, niin johan asait vääristyy! Tack.

    Anonyymi sanoi...

    Hauska ku cava hehkuttaa noit joka välis :D kiitos ku pelastit mut virheostokselta! :)


    Joo, en voi ymmärtää, miten noita voi kukaan hehkuttaa? Oon kävellyt vaikka miten korkeilla koroilla, mutta noissa jokin mättää ja pahasti.

    ReplyDelete
  38. Rakastuin noihin oransseihin korkokenkiin!! Ja oon kans miettiny noita forget your boyfriendejä, mutta taidan jättää väliin jos on tosi epämukavat :s

    ReplyDelete
  39. Ai että voiko rakastaa animaatiohahmoo?!? Mä oon ainakin ite ollu retkussa mm. Aladdiniin varmaan koko ikäni, ja miljooniin muihin piirretty- ja animaatiohahmoihin.

    Ps. Noista korkkareista, mitä pienempi jalka, sitä vaikeampi on kävellä korkokengillä, joten älkää nyt ihmiset ihmetelkö miksi jotkut toisel pystyvät kävelemään noilla ja toiset ei :) Tietenkin riippuu myös siitä kuinka tottunut on kävelemään noin korkeilla/ton mallisilla kengillä.

    ReplyDelete
  40. Kommentoin tosi harvoin, mut nyt on pakko.

    Rakastan sun tyyliä, sun erikoisia vaatteita ja tapaa, jolla kannat tavalliset tai mielestäni ehkä kauheatkin vaatteet upeasti.

    Mutta. Kaikella rakkaudella.
    Noi kukkapöksyt on ihan hirveät! Tulee mieleen Sharonin teennäisen persoonallinen ja epäonnistunut mummo-tyyli.

    Pahoittelen negatiivista palautettani, mutta hyvää kevättä kuitenkin sulle, Laura.
    <3

    T. Elli

    ReplyDelete
  41. Hehee samanlaiset sormukset ku mulla ! mut mulla on vaan hopeina ::)

    ReplyDelete
  42. Ei hemmetti et noi nellyn piikkikengät näyttää iha tappopeleiltä tommosina pien kokosina :D apuva! oot niin söppämä tossa tokassa kuikuilu kuvassa :)

    ReplyDelete
  43. Kuinka pystyt lisäileen kuvia bloggeriin iphonella? Onko sulla joku sovellus sitä varten? Terkuin Ipadin ja iphonen varassa elelevä lomalainen:)

    ReplyDelete
  44. Voi sinä ihana ♥ Ja upeet noi oranssit korkkarit!!

    ReplyDelete
  45. Itse tilasin myöskin nuo forget your boyfriend kengät ja kokeilin niitä sillai pikaisesti, mutta kun olin yhdissä kuvauksissa jossa käytin sitten niitä hieman pidempää, niin meinasin kaatua naamalleni kokoajan. Ne jotenkin kallistaa etenpäin tai sillai tyhmästi. :S hieman pettynyt mut muuten kyl ne ihan kivasti vitriinikoristeena menee. :D:D

    ReplyDelete
  46. www.everythingwhatyouwant-ewyw@blogspot.com

    ReplyDelete
  47. Mulla on noista Forget your boyfriendeistä teoria: pienemmissä koissa ne on mahdottomat, mutta isommissa ehkä käyttökelpoiset. Itse tilasin 37 ja ne lähti samoin palautukseen, vaikka olivatkin tosi kauniit. Pienissä koissa se kulma vaan menee niin hulluks.

    -An

    ReplyDelete
  48. Haha, no Nellyllä on aika kivastikin just noita kenkiä joilla nimenomaan hullukaan ei kävelis..:/Järkeäkö edes valmistaa moisia.

    Mutta oo äm gee, mitkä flowerpäntsit! Must have kukkapökät kesäks :]

    ReplyDelete
  49. Ohho mitkä kenkut nuo forget your boyfriend! Ihana vika kuva ja tää postaus sai hymyn huulille :)
    Heii käykää tsekkaamassa mun blogi! sooobu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  50. Voi itku, kauhee virhe kun joku anonyymi on puhunu Cavan hehkutuksesta ja kyseessä olikin ihan TOISET KENGÄT!

    ReplyDelete
  51. Ehditkö sä käyttää sun kaikkia vaatteita :D

    ReplyDelete
  52. eiköhän animaatiohahmoon voi rakastua, kun mm. pelihahmoonkin voi, tsekkaa vaikka!

    http://kuuraketinrakastajatar.vuodatus.net/

    ReplyDelete
  53. ihana toi sormus (tai sormukset?) ! :)

    www.essi-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. Noi nellyn kengät on kyllä tosi kivan näköiset!

    ReplyDelete
  55. Tilasin kans tollase samaiset kengät ja voisin sanoa täysin samaa niistä! harmittaa ku toi ulkonäkö pettää aina pahemman kerran, eikä tajua millaset ne on jalas :D

    ReplyDelete
  56. mitä se valoimpulssihoito maksoi?:)

    ReplyDelete
  57. Joo meikäläinenkään ei noita korkeammalla korolla varustettuja ex-poikaystävä-korkoja käsitä, mutta itse tilasin ne matalammalla korolla, ja kyllä niillä aina yhden baari-illan selviää ja taxille voi sitten aina kieriä loppumatkan!

    ReplyDelete
  58. Sulla on sairaan ihania kenkiä, mistä löydät kokoo 35? :)
    oukkidou.blogspot.com

    ReplyDelete
  59. Ompa outoa, yritin arvontaan osallistua kolmeen otteeseen mutta mun kommentti ei koskaan tullut, siis yksikään niistä? Mikähän tähän on syynä?

    ReplyDelete
  60. mulla on noi forget your boyfriend ja ne on must tosi mukavat vaikka onki joku 14cm pitkät? ei raavi tai mitään ja koko 37 tykkään tosi paljon!:) harmi ku et pysty noilla kävellä sillä noi kengät saa kyllä katseita kaupungilla!=))

    ReplyDelete
  61. Anonyymi sanoi...

    Ompa outoa, yritin arvontaan osallistua kolmeen otteeseen mutta mun kommentti ei koskaan tullut, siis yksikään niistä? Mikähän tähän on syynä?


    Hei, oothan lukenut kaikki viisi sivua läpi, joilla osallistumiskommentteja siis on. Eli tuolta alhaalta kohdasta "uudempi" "uusin" ?

    Julkaisen aina luonnollisesti ja totta kai kaikki arvontoihin tulleet kommentit.

    Jos kommenttia ei löydy, niin se on sitten ikävä kyllä kadonnut jonnekin bittiavaruuteen tai ties minne. :(

    ReplyDelete
  62. Hyvä että sanoit sun mielipitees noista kengistä, olin jo melkein tilaamassa niitä! Tai no ehkä mie tilaan ne koristamaan hyllyä, ne näyttää niin ihanilta..

    ReplyDelete
  63. Olin kans tilaamassa noita, kenkiä, mutta taidat jättää tillaamatta:P

    ReplyDelete
  64. Joo kyllä vain, samanlaiset kengät sekä vaaleana että mustana lojuu TÄYSIN käyttämättömänä kaapissa, kun en ehtinyt ajoissa palauttaa. Meni kyllä rahat niin hukkaan :/

    ReplyDelete
  65. kysyn tän saman kysymyksen niin kauan et vastaat! :D eli, sulla oli toi alekoodihomma tonne nimikoruihin vielä vissiin kesäkuulle? niin missä kohtaa tehdessäni tilausta sitä tulis käyttää? mihin se ilmoitetaan?

    ReplyDelete