Wednesday, March 21, 2012

Dui Clinic-tarjous


Monet ovatkin kyselleet, että toimiiko se valoimpulssihoito oikeasti?
Olen käynyt nyt valoimpulssihoidattamassa kainaloitani aina silloin tällöin, ja täytyy rehellisesti sanoa, että karvan kasvu on loppunut lähes kokonaan. Joskus kainaloihin kasvaa ohutta ja vaaleata tavallisesta karvasta poikkeavaa haituvaa. Ajelen kainaloitani noin viikon välein nykyään, vaikkei sekään välttämättä olisi edes tarpeellista.

No, olen nyt laajentanut tätä hoitoa myös brassialueelle, eli toisin sanoen olen poistattanut karvat myös genitalialueelta.
Eilen kävin jo toista kertaa kyseissä hoidossa, mutta tulokset ovat alkaneet näkyä jo yhden hoitokerrankin jälkeen.
Valoimpulssihoito ei ole lainkaan kivuliasta. Oikeastaan se ei tunnu miltään, eikä se myöskään satu joissain tietyissä ruumiinosissa enempää. Eli kipua ei kannata ainakaan pelätä.
Valoimpulssihoitoja tekee Tiia Eskola, joka on tehnyt kyseistä hoitoa sekä sekorointia Suomessa pisimpään. Tiia on niin tottunut juurikin esimerkiksi brassialueen sokertointiin ja valoimpulssihoitoon,  sillä hän on tehnyt niitä satoja, satoja ja satoja. Eli sitäkään seikkaa ei kannata jännittää yhtään.

Vähän valoimpulssihoidosta:
Valoimpulssi tehoaa parhaiten tummiin ihokarvoihin, mutta myös vaaleisiin karvoihin saadaan tuloksia, varsinkin sokerointiin yhdistettynä. Karvaa ei tarvitse kasvattaa valoimpulssikäsittelyä varten, vaan karvat tulee olla ajeltu. Voit ajella hoidettavan alueen itse, tai halutessasi voimme tehdä sen myös paikanpäällä. Hoito toimii parhaiten, kun karva on ajeltu aivan ihon pintaa pitkin, silloin valoimpulssi löytää karvan juuren. Hoitoväli on aluksi 4 viikkoa, ja karvankasvun vähentyessä hoitoväli voidaan pidentää asteittain, viikko kerrallaan. Hoitokertoja tarvitaan keskimäärin 5-8, riippuen henkilökohtaisista karvankasvusyklien määrästä.

Eli noin 5-8 kertaa ja karvoja ei kasva enää ollenkaan. Itselleni riitti noihin kainaloihin varmaan 3 hoitokertaa.

Ja sitten vielä vähän sokeroinnista:
Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.
Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.Ja sitten siihen tarjoukseen, joka on vain teille blogin lukijoille!

Brassisokerointi-hoidon ostaessasi (95 €) saat (170 €) arvoisen valoimpulssihoidon brassialueelle. 
Eli 170 € arvoinen valoimpulssihoito tulee sinulle ilmaiseksi kaupanpäälle.
Kyseisen hoidon yhteishinta olisi 265 € normaalisti, mutta nyt tosiaan vain sen 95 €.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti!
HUOM:
Jos et halua sokeroida ja valoimpulssihoitaa brassialuetta, niin voit myös käyttää tarjousta pelkkään bikiniraja-alueeseen.

Tämän yhdistelmähoidon ansiosta saat todella pitkän hoitovälin, kun valoimpulssihoito hyydyttää hiusverisuonet, jotka tuovat karva-alueille ravintoa.

Tulos: Karvan kasvu hidastuu huomattavasti, ja karva heikkenee laadultaan ohuemmaksi kerta kerralta.
Myös karvatupentulehdukset loppuvat. Useimmiten asiakas on lähes karvaton neljän viikon ajan, ja kun hoito uusitaan 5-6 viikon välein, saat nauttia karvattomasta ihosta lopullisesti.

Muistathan mainita aikaa varatessasi, että luet Lauran blogia ;)

Dui Clinicin yhteystiedot:
Aleksanterinkatu 12
Käynti: Helenankatu 4,
00170 Helsinki, Finland

Puhelin: +358(0) 40 589 5301
asiakaspalvelu@duiclinic.fi

29 comments:

 1. Mieletön tarjous! Kiitos Laura! Aikaa varaamaan heti huomenna ;)

  ReplyDelete
 2. Tällainen tarjous vois tulla myös tänne Åboseen... :D Ei me naiset mitään karvoja tarvita, päähän ainoastaan. :D

  ReplyDelete
 3. Oi mahtava tarjous! Mihin asti tuo on voimassa? Täältä pohjoisesta olisi nimittäin reissu Helsinkiin suunnitteilla hieman keväämmälle:P Blogisi on ihana, koska vaikutat niin aidolta ihmiseltä, toisin kuin aluksi luulin(: Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 4. Moikka!
  Siis aiotko vetää ihan kaiken pois? Mutta lopputulos ei ole mikään täysin "Lopullinen" vai? eli jos jossain vaiheessa lopettaa hoidot kokonaan pitkäksi aikaa kasvaako karvat takaisin? Mietin vain oletko sitten kalkkuna koko loppuelämän? :D ok tärkee kysymys. mäki haluun.

  ReplyDelete
 5. " Moikka!
  Siis aiotko vetää ihan kaiken pois? Mutta lopputulos ei ole mikään täysin "Lopullinen" vai? eli jos jossain vaiheessa lopettaa hoidot kokonaan pitkäksi aikaa kasvaako karvat takaisin? Mietin vain oletko sitten kalkkuna koko loppuelämän? :D ok tärkee kysymys. mäki haluun."  Kyllä ne varmaankin vuosien päästä alkaa kasvaa takaisin, muttei niin voimakkaasti, eli kyllä ne aika lopullisesti lähtee :)

  ReplyDelete
 6. Anonyymi sanoi...

  Oi mahtava tarjous! Mihin asti tuo on voimassa? Täältä pohjoisesta olisi nimittäin reissu Helsinkiin suunnitteilla hieman keväämmälle:P Blogisi on ihana, koska vaikutat niin aidolta ihmiseltä, toisin kuin aluksi luulin(: Jatka samaan malliin!  Voi kiitos, ihana kommentti! <3
  Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka, eli tervetuloa Helsinkiin ja Dui clinikille, ehkä törmätään siellä, kun ramppaan kyseisessä paikassa yhtenään :)

  ReplyDelete
 7. suositellaaks tätä viel 17-vuotiaalle? Vai käännytettäiskö mut jo ovella ? :D

  ReplyDelete
 8. Anonyymi Anonyymi sanoi...

  suositellaaks tätä viel 17-vuotiaalle? Vai käännytettäiskö mut jo ovella ? :D


  Muistaakseni tässä ei ole mitään ikärajaa, (toki jos joku 12-v haluaa kaikki karvat vekka) mutta soita tai meilaa tonne :)

  ReplyDelete
 9. Blogger Minna sanoi...

  Tällainen tarjous vois tulla myös tänne Åboseen... :D Ei me naiset mitään karvoja tarvita, päähän ainoastaan. :D


  Joo, tää on kyllä aika Helsinkiläisten etuoikeus, tosin noilla käy paljon asiakkaita muualtakin päin Suomea. :)

  ReplyDelete
 10. selaan aina ja aina van uudestaan sun blogia,ikinä kuitenkaan kyllästymättä! sulla on kadehdittava asenne! selailin äsken noita sun thaimaa kuvia ja tuli mieleen,että ootko suunnitellu ulkomaan reissua? :) oot ihana♥

  ReplyDelete
 11. Hei wau, upea tarjous!! Pakko kysyä, päteekö tarjous myös Tampereen Dui Clinicillä? Voi jukra että kiinnostaisi!! :)

  ReplyDelete
 12. Oi ihanaa, mikä tarjous! Kauan on jo kyseistä toimenpidettä harkittu ja nyt sain lopullisen varmuuden mennä. Onkohan mahdollista saada hoitoa jo ensi viikolle kun olen tulossa helsinkiin käymään. Vai onko ihan turha soittaa? Ja ihana blogi muuten! :)

  ReplyDelete
 13. Voiko tuota samaa tarjousta siis käyttää useamman kerran sen voimassaoloaikana vai saako sen tarjouksen vaan ekalla kerralla? :)

  ReplyDelete
 14. Anonyymi sanoi...

  Voiko tuota samaa tarjousta siis käyttää useamman kerran sen voimassaoloaikana vai saako sen tarjouksen vaan ekalla kerralla? :)


  Muistaakseni voi käyttää useampaan kertaan :)

  ReplyDelete
 15. käyttäsin ton ehottomasti mut asun liian kaukana:(

  ReplyDelete
 16. Hei kerro Tiialle terveisiä, en olekaan kuullut hänestä pitkään aikaan mitään... Tiia on kyllä todellakin osaava ihminen ja hänen ansiostaan minäkin aloin DUIta käyttämään :)

  ReplyDelete
 17. Mua kiinnostais kovasti ainakin kainaloiden karvattomuus tolla hoidolla, mutta pelottaa vähän noi kaikkialla pyörivät varotukset, että tollanen hoito saattaa aiheuttaa tulevaisuudessa jotain syöpää. Vähän niinkun solariumissakin on se pieni riski. Onko toi riskittömämpää kuin solarium?

  ReplyDelete
 18. no nyt on kyllä semmonen tarjous, et ois ihan pakko päästä!!

  ReplyDelete
 19. Nyt kyllä pistit niin houkuttelevan tarjouksen, että täytyypä ehkä varailla aika ku seuraavan kerran tuun sinne 500km päähän! Kiva (:

  ReplyDelete
 20. millo kilpailu ratkee ??

  ReplyDelete
 21. Coal n terry vintage -arvonta :'(
  Luulin, että se olis tänään!

  ReplyDelete
 22. Onko kysymyspostaus unohdettu? Sano vaan suoraan niin ei tarvitse suotta odotella.

  ReplyDelete
 23. Ohhoh mikä tarjous! Siitä lähtien oon halunnu tota kokeilla kun kerroit tosta ekan kerran, ehkä mä nyt uskaltaudun kun kesäkin tulossa ! :) Ja Laura kiitos ihanasta blogista! Sä piristät mun päivää aina sun kivoilla jutuilla:) Sulle varmaan sanotaan usein sun aitoudesta, mutta mä sanon nyt kans, että diggaan sun tyylistä ja siitä, että en tiedä tai tunne ketään muuta ihmistä joka ois yhtä aito, persoonallinen, ystävällinen ja kaunis ihminen niin sisältä kuin ulkoa, kuin sinä! Nykyään sunlaisia ihmisiä on ihan liian harvassa:)
  Kivaa torstaita!(:

  ReplyDelete
 24. Tuulii:
  Tulin niin hyvälle mielelle kommentistasi. Silloin, kun aloin bloggailla, niin jotkut piti mua pinnallisena ja ylimielisenä. Olen tässä vuosien saatossa onneksi oppinut ilmaisemaan itseäni toisin, eikä porukalle enää tule sellaista fiilistä, että olisin inhottava tai ilkeä ja siitä olen ikionnellinen.

  Kiitos, kun kommentoit ja kiitos siitä, että olet noin hyvä ja ihana tyyppi!


  <3

  ReplyDelete
 25. MIIKS oon opiskelija, tee tää sama tarjous parin vuoden pääst ku oon richh :D

  ReplyDelete
 26. Hei! tehdäänkö tuo sokerointi ja valoimpulssihoito sitten samalla hoitokerralla? Jos tarkoituksena on, että valo imeytyy karvan melaniinin kautta karvatuppeen tuhoten sen, niin kuinka se toimii kun karva ei ole tupessa?
  =) anna

  ReplyDelete
 27. Ei todellakaan auheita mitään syöpää. Valoimpulssihoitoja tekevät lääkäritkin, eivätkä varmasti tekisi jos olisi pienikin mahdollisuus syöpään tms.

  ReplyDelete
 28. Moikka Laura! Oon suunnitellut aloittavani valompulssihoidot tossa veronpalautusten saavuttua (sattuneesta syystä). Onkohan tulossa mitään tarjousta sun kauttas tässä lähiaikoina?

  ReplyDelete
 29. Jee tämmönen uus, mä oon todellaki menossa!!

  ReplyDelete