Monday, May 30, 2011

Kämppä

Sain tänään avaimet uuteen kämppääni.
Asunto on 34 neliöinen yksiö, eli vähän isompi kuin nykyinen.
Entinen asukas oli maalannut yhden seinän lilaksi tai violetiksi?, joka menee ihan valkoiseksi. Tai itse asiassa siihen tulee tapetti. Muuten kämppä pysyy valkoisena.
Käytiin hakemassa K-raudasta maalia, tapettia ja muita tarvikkeita.
Onhan se aina vähän säätöä, kun joutuu tekemään pientä pintaremonttia, mutta itse tällaisena kotihiirenä mieluummin vähän maalailen ja vuodatan tuskahikeä kuin tyydyn johonkin sellaiseen, jossa en välttämättä viihtyisi yhtä hyvin. 


Sijainti on tosi hyvä, eli mä oon tyytyväinen!
Lisää aiheesta varmaan sitten viimeistään, kun saadaan jotain aikaiseksikin.

Onkos siellä muita, joilla on muutto tai ensiasuntoon muutto edessä? Ja millaisiin remppapuuhiin tai sisustuspuuhiin siellä on jouduttu?

75 comments:

  1. onks toi omistus- vai vuokrakämppä? :)

    ReplyDelete
  2. Ihan vuokra. Tulevaisuudessa ostan ensiasunnon, mutta en vielä:)

    ReplyDelete
  3. voi äääää ikkunalauta(vai mikskä tota kutsutaan tässä tapauksessa) jossa voi istua<3 ihana !

    ReplyDelete
  4. Meillä just pitäisi muuttaa rivitaloon. Siellä on ihan hirvittävät tapetit ja kaikki. Järkyttävä homma, mutta toivottavasti tulee sit sen arvosta ku saa kaiken valmiiksi.

    Onnea uuteen kotiin =)

    ReplyDelete
  5. ei hitto, täydellinen kämppä !

    ReplyDelete
  6. OOOO! Hieno siitä tulee!! :) onnea uuteen kotiin!

    ReplyDelete
  7. ^^Joo tapetit on kyllä yksi suuri kirosana! Mun ekassa kämpässä (24 neliöö) oli karseet tapetit ja niiden poistoonkin meni 3 päivää, vaikka remonttireiskojakin oli muutama. Että tsemppii :)

    ReplyDelete
  8. olisikin muutto jo edessä. Vielä vuosi pitänee odotella, että pääsee porukoiden nurkista pois :/

    ihan unelman näköinen kämppä, onnea kovasti. Saanko kysyä että missä sijaitsee? Sori jos aikaisemmissa postauksissa on jo sanottu.

    ReplyDelete
  9. Moikka!
    Mua kiinnostaisi, että kuinka paljon tulet maksamaan vuokraa uudesta asunnostasi?

    ReplyDelete
  10. Leveä ikkunalauta, parketti ja ei-rumat keittiön kaapiston ovet. Ei apua toi on täydellineeen :-) onneaponnea uuteen kotiin!

    ReplyDelete
  11. Aivan ihana toi iso ikkuna ! Ja muutenkin koko kämppä. Mä etsiskelen just ekaa omaa asuntoa ja perkele että osaa olla vaivalloista. :--D tommosen kämpän kyllä mieluusti ottas.

    ReplyDelete
  12. Voi huhhuh I feel your pain ton remontin suhteen, oma remontti alkaa olla aika lailla takana, listat vaan puuttuu. Ja kyllä on ollu tuskien taival. Mutta eipä kyllä uskoisi asuntoa samaksi mikä se oli kun ostettiin :)

    ReplyDelete
  13. Hei aivan ihana kämppä!:) Minkä takii muutit siit vanhasta pois?

    ReplyDelete
  14. Ollaan miehekkeen kanssa asuttu kämpässä kohta jo vuosi, mutta sisustus on edelleen päin sitä kuuluisaa. Ei tässä muuta, mutta saisi kaikkea pientä tavaraa pöydille ja kuvia ja tauluja seinälle.

    ReplyDelete
  15. ihana ikkuna! olen aina ihaillut asuntoja missä on tuollaiset ikkunat, joiden ikkunalaudalla voi vaikka istuskella! :) kiva asunto!

    ReplyDelete
  16. täydellinen ikkuna+ikkunalauta. kade!

    ReplyDelete
  17. ihanan näkönen! onko tossa parveketta ollenkaan? :)

    ReplyDelete
  18. vitsi mikä ikkuna, ihan unelma! mäki haluuuuun

    ReplyDelete
  19. Aaaaaaaw, ihanan näkönen talo! Ite tällä hetkellä asun opiskelijakämpäs, mutta ylihuomenna on muutto yksityiselle, vanhaan taloon jossa lattiatkin narisee; just ihanan vanhahko.

    ReplyDelete
  20. i-ha-na! paljon onnea uuteen kotiin :)!

    ReplyDelete
  21. voiiiiii,toi ikkuna (': ainaku oon kuvitellu et minkälaisen kodin mä haluun sit ku muutan pois kotoo ni mun haaveissa on aina ollu tommone ikkunalauta mis voi istuu! :D

    ReplyDelete
  22. Hehe muutettiin joulukuussa ja ei kyllä vähään aikaan olla muuttamassa! :D Entinen asukas ei ollut tehnyt loppusiivousta, keittiössä oli tummanpunaset tapetit ja olkkarissa tummankeltaset...ja tapetteihin oltiin kirjotettu rakkausrunoja (ilmeisesti kännissä ollut vähän ikävä :D). Joten hirvee siivous, uudet tapetit ja maalit koko kämppään (jotka onneks vuokraisäntä kustansi). Nyt on hyvä, ellei jopa täydellinen asunto ja täällä toivottavasti majaillaan kunnes ostetaan oma :)

    ReplyDelete
  23. Mun nykyisessä kodissa ei muuta remppaa jouduttu tekemään kun jumalatonta kuurausta (vuokraisäntä oli ystävällisesti tapetoinut edellisen vuokralaisen jäljiltä kaiken neutraaliksi JA PESSYT IKKUNAT!!!), koska edellinen asukki oli teekkari-poikamies ja voin kertoa että herran käsitys loppusiivouksesta taisi olla keskilattian imurointi-jos sitäkään. itkin verta esim liesituuletinta puunatessa (kylmät väreet kipittää selkää pitkin vieläkin sitä ajatellessa) mutta heti sai kämppä ihan rempatun ilmeen ku oli kunnolla siivottu :D

    ReplyDelete
  24. kateus noista ikkunoista ! 8) ja ensi kesänä ois muutto tiedossa toiselle puolelle suomee....tosin inhoon remppaamista, maalasin nykysen kodin seinät ite, never again :D

    ReplyDelete
  25. jeps... enskuussa muutto 1.7, Suomen toiselle puolelle jiihaa! Sain just Chisun baden badenin mukaan "olin saanut potkut töistä kun tää lama on" töistä ilmoituksen ja sovittu muuttoapu PERUI muuttoavun. Tosi kiva fiilis! meni niin ärsyttävän tiukaksi rahan ym. kanssa nyt kaikki... Täällä nyt yöt valvoen ja harmaita hiuksia stressaamalla saaden mietin että mitäs nyt. Pitäisi vielä saada "ylimääräiset tavarat" jonnekkin pois kun muutan melkein puolet pienempään asuntoon..huoh! Fiilis, jos mä tästä selviän niin mistä vaan hyvin vahvana mielessäni!

    Mä olen 24v. ja tämä on 9 "oma" asuntoni (vuokra-asuntoja kyllä kaikki olleet mutta yksin,tai koiran kanssa asuen) että aikalailla on tullut muutettua :D lähettäkää kaikki mulle hyvää energiaa ja voimia! KIITOS!

    Ja kiva seurailla sun uutta asuntoa kun itellä kans ajankohtainen tämä muutto, btw mun tuleva asunto on melkein just samanlainen malliltaan ja neliöiltään mitä kuvista olen kattonut kun sun edellinen... heh! Voimii sulle sinne tooosii paljon!Mäkin yritän pärjäillä!

    ReplyDelete
  26. aivan ihana, varsinkin tuo ikkuna on täydellinen <3

    ReplyDelete
  27. ei onneks ole tällä hetkellä viimesimmäksi kun tähän nykyseen muutettiin , jouduin tekemään remontin ja arkipäivien aikana, meinas tulla hoppu, päivät töissä ja illat maalaamassa :P nyt tosin ihan tyytyväinen lopputulokseen :)

    ReplyDelete
  28. Mun pitäs muuttaa ekaan omaan asuntoon viimeinki. Itse asiassa olen tänään menossa ihka ensimmäiseen asuntonäyttelyyni... iiks!

    Ois kiva, jos ois saanu hommattua kämpän jo ennen kuukauden reiliä (jonka jälkeen suoraan pitäis muuttaa pois porukoilt) nii säästyisin enemmältä säädöltä ja stressiltä...

    ReplyDelete
  29. Itse muutan huomenna tai tänään. Koko eilinen ilta meni pakatessa, se on kyllä helvetillisin homma ikinä. 20 jätesäkkiä katsoessa tulee vähän hamstraaja-olo. Luulis että tavaraa ois vähemmän kun on neljäs muutto 1,5 v sisään.

    Mut tsemppiä remppaan ja muuttoon. :)

    Janna

    ReplyDelete
  30. tosi kivan näkönen asunto! saanko udella, että missä toi sijaisee ja paljon on vuokra?:)

    ReplyDelete
  31. Onko tää asunto Sörkässä! Näyttää ihan meikäläisen naapurustolta.

    ReplyDelete
  32. mä muutin kans kolme viikkoo sit ensimmäiseen omaan kotiin, kaksioon. ja pitihän tää pistää ihan uusiks, eli kaikki vanhat tapetit revittiin ja laitettiin maalia tilalle seiniin ja kattoon sekä lattiat uusiks. kaikki ovet tuli myös maalattua ja yks ovi tosta laitettiin umpeen kun meni vessaan kaks ovee. menihän tossa remontissa yli kuukausi kun vaan iltasin tehtiin eikä mitään muuta aikaa jäänyt, mutta nyt oon tosi tyytyväinen! :)

    ReplyDelete
  33. saako kysyä että paljon on vuokra ton kokosilla yksiöillä Helsingissä?

    ReplyDelete
  34. Oi nam! Missä päin uusi kämppä sijaitsee? :)

    ReplyDelete
  35. Ei täällä spugelohjalla kukaan vuokraisäntä anna maalailla seiniä tai vaihtaa tapettia, tai jos antaa niin ei ainakaan anna rahoja siihen :( plyää.

    ReplyDelete
  36. Mä oon just tällä viikolla muuttamassa poikaystävän ja yhden ystäväpariskunnan kanssa saman katon alle! Eli sellast kommuuni-meininkiä luvassa :D Saa nähdä mitä siitäki tulee.

    ReplyDelete
  37. Muutto täällä myös parin viikon päästä edessä, onneks ko. kämpän nykynen vuokralainen on hyvä tuttu ni ainaki tietää et mitää ylläreitä/älyttömii remonttikustannuksii oo tulossa. :)

    ReplyDelete
  38. Itsellä on muutto ensiasuntoon syksyllä (jos hyvin kouluihin pääsyn kanssa käy) Hieman jo jännittää ja samalla odotan innoissani oman asunnon sisustamista :)

    ReplyDelete
  39. SAAKO VUOKRAKÄMPPÄÄN TUOLLEEN VAAN TEHÄ PIENTÄ REMPPAA JOS HALUAA.. ESIM MAALATA SEINÄT JOS TYKKÄÄ IHAN OMIN PÄIN? KYSYITKÖ ITSE LUVAN MAALAAMISEEN? TOI VIOLETTI SEINÄ ON MUUTEN IHAN HELVETIN KAUHEA! :D
    TULEEKO IKÄVÄ ENTISTÄ ASUNTOASI? ETKÖS KERENNYT SIINÄ USEMAMMANKIN VUODEN ASUSTELLA?
    EI OO TIETOO TÄSTÄ ASIASTA YHTÄÄN.. JA MUNKI OLKKARIA KORISTAA KUSEN KELTANEN SEINÄ JOSTA HALUAISIN KOVASTI EROON.. MUTTA EI OO KYL TULLU MIELEEN ALKAA OMINPÄIN MAALAILEEN.. JA VUOKRAISÄNTÄ ON NIIN TIUKKAPIPO ETTÄ SILTÄ LIENEE TURHA EDES KYSYÄ SAAKO MAALATA...

    ReplyDelete
  40. poikaystävän kanssa etitään just isompaa asuntoo läheltä tän kaupungin keskustaa jossa olis autopaikka ja vuokra korkeintaan 520e. eli täysi mahdottomuus :D luultavasti siis asutaan nykyisessä korkeintaan vuosi ja sitten muutto (toivottavasti) pois kokonaan täältä.

    ReplyDelete
  41. SAAKO VUOKRAKÄMPPÄÄN TUOLLEEN VAAN TEHÄ PIENTÄ REMPPAA JOS HALUAA.. ESIM MAALATA SEINÄT JOS TYKKÄÄ IHAN OMIN PÄIN? KYSYITKÖ ITSE LUVAN MAALAAMISEEN? TOI VIOLETTI SEINÄ ON MUUTEN IHAN HELVETIN KAUHEA! :D
    TULEEKO IKÄVÄ ENTISTÄ ASUNTOASI? ETKÖS KERENNYT SIINÄ USEMAMMANKIN VUODEN ASUSTELLA?
    EI OO TIETOO TÄSTÄ ASIASTA YHTÄÄN.. JA MUNKI OLKKARIA KORISTAA KUSEN KELTANEN SEINÄ JOSTA HALUAISIN KOVASTI EROON.. MUTTA EI OO KYL TULLU MIELEEN ALKAA OMINPÄIN MAALAILEEN.. JA VUOKRAISÄNTÄ ON NIIN TIUKKAPIPO ETTÄ SILTÄ LIENEE TURHA EDES KYSYÄ SAAKO MAALATA...

    Kannattaa kysyä vuokranantajalta, että saako siellä tehdä jotain remppaa. Mun vuokranantaja sanoi, että saan tehdä aikalailla mitä vain. :)

    ReplyDelete
  42. Ite just ostin kämpän ja tehtiin pintaremontti. Yks seinä tapetoitiin tollasella Eco tapetilla (Wood-sarjaa taisi olla) ja tuli ihana! :)

    ReplyDelete
  43. Täällä on muutto Jyväskylästä Helsinkiin edessä ensi perjantaina. Fiilis on kyllä korkealla! Ainut vaan, et on ole asuntoa vielä nähnyt, joten toivottavasti ei ole "kivoja" ylläreitä luvassa. Ainakin entisen asukkaan puheen perusteella kaikki vaikutti ihan hyvältä. Nyt vaan mietityttää, et mites tota tavaraa onkin kertynyt noin paljon, ja mihin se kaikki laitetaan :) Sun kämppäs vaikuttaa kyllä mukavalta. Ei muuta kun remppaintoa!

    ReplyDelete
  44. ota jooko jos kerkeet ni kuvaa pesuhuoneesta/vessasta !
    mua kiinnostaa aina miltä ne näyttää.

    ReplyDelete
  45. Jos tarvii remppa apuu nii I can help u :D

    Mul on LOMA ja reilusti aikaa!!

    ReplyDelete
  46. Muutto olisi itselläkin edessä. Remppaa en jaksa uuteen kämppään tehdä vaikka luvan saisinkin ja sisustuskin on samat vanhat kamat. : D Oon aika tylsä. Toivon vaan että löytyisi oikein mukava kämppä. Nykyisessä asunnossa olen asunut onneksi sen verran vähän aikaa, etten ole kerennyt vielä turhuuksia jemmaamaan ja edelliset turhakkeet lensivät roskiin viime muutossa. Se on uskomatonta kuinka monta jätesäkillistä tavaraa yksiöstäkin saa kannettua roskiin...

    ReplyDelete
  47. Hei toi on ehkä siistein seinä IKINÄ >:DD Oon rehellisen kateellinen tosta, pitäisköhän sitä ittekki alkaa maalaushommiin x))

    ReplyDelete
  48. Ihanalta Laura näyttää uusi kotisi! Itse olen kans juuri tällä hetkellä muuttamassa ( oottelen porukoita, jotka tulee kantaa kamoja). Hirvee ressi täälläkin päässä, ja voiko joku kertoa mistä tota tavaraa kertyy :D

    Tsemppii kaikille muuttavassa oleville :)

    -ridge-

    ReplyDelete
  49. näyttää ihanalta kämpältä, kelpais mulle! :)

    ReplyDelete
  50. Muutin ensiasuntooni elokuussa 2009, kun vihdoin löysin asunnon joka tyydytti. Ainoana ehtonani oli että siinä on parketti/laminaattilattia, koska vihaan muovilattioita. Asunnon saa aivan uuden näköiseksi kun ostaa valkoista maalia ja maalaa ovien karmit, jos haluaa oikein panostaa niin irroittaa lattialistat ja hioo ja lakkaa ne. Seinien maalaus, reikien kittaus seinistä (edellisten asukkien taulukoukkujen jättämät reiät) ja hmm.. todellakin lattiasta kattoon jynssääminen kunnon aineilla tekee rumastakin kaunista. Kannattaa ottaa kynä kauniiseen käteen ja paperia nassun eteen ja piirtää kämpän pohjapiirros ja asetella paperilla huonekalut paikoilleen ja katsoa sen mukaan mitä täytyy hankkia etc. Oi että tykkään remppaamisesta, sisustamisesta ja muuttamisesta. Ps. ihana tuo tumma lattia!!!

    ReplyDelete
  51. Näyttää mahtavalta! Just sellaiselta missä haluisin itsekin asua - miinuksena ehkä tuo keittiön tyyli.

    T. 6 vuotta opiskelija-solussa asunut

    ReplyDelete
  52. vuokranantajalta kannattaa kysyä kustantaako se remontin kustannukset esimerkiksi maalit, tapetit ja kaikki tarvikkeet, niin että sinä mkasat ne itse ja käytetty summa vähennetään seuraavan kuukauden vuokrasta... yleensä vuokranantajat suostuvat ellet ole tekemässä jotakin 2000€ remonttia.. Esimerkkinä " 28neliön koti 530€ remonttimenot. Kaikki seinäpinnat maalattiin (3 eri värisävyä), tapetit reviittiin, lattialistat hiottiin ja lakattiin, ovenkarmeihin lisättiin maalia ja yksi vaatekaapin sisus maalattiin, wc sai uuden altaan sekä allaskaapin ja uuden peilikaapin. Kaikkia tämä vain 530€ ja sit vuokranantaja halus nähdä kuitit ja sovittiin niin että vähennetään seuraavista vuokrista :) Kannattaa ainakin kysyä!

    ReplyDelete
  53. Must näyttää et muuttasit mun naapurustoon :--D Missä kaupunginosassa ja mikä vuokra? Itel 27neliöö 730e eh heh. Muutin 2kk sit enkä oo saanu laatikoit vielkää varastoo, hoh hoi, kaikkee pitis tehä!

    ReplyDelete
  54. Hei tää näyttää todella paljon samalta kuin oma kämppäni Helsingissä!! Ilmeisesti aika vanha talo kyseessä, noista kaappien ovista ja ikkunasta ja patterista päätellen? Ihan niin kuin meillä <3 talokin näyttää tutulta, en vaan nyt saa päähäni missä olen sen nähnyt.

    ReplyDelete
  55. Mistä noi eco design #3 tapetit on?

    http://thingsofmylife-laura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. saanko kysyÄ että mistäpäin helsinkiä tämmösen ihanuuden löysit : ) ?

    ReplyDelete
  57. Muutto päällä. 36-neliöinen yksiö Oulun keskustasta, vuokra vaan 400. Normaalisti Oulun keskustassa saisi tuolla hinnalla jotain 10 neliöö pienemmän.

    Muuten oikein loistokämppä, mutta edellisellä/edellisillä asukkailla on ollut hyvin mielenkiintoinen käsitys kohtuullisesta määrästä tauluja seinillä :D Toivottavasti saadaan maalata, mutta voipi olla että ei saada, kun piakkoin on tulossa iso remontti. Väliaikaiseksi tuo kämppä jääkin, niin ei se niin haittaa kun laittaa itse niitä taluja myös :D ja pahimmalle seinälle joku iso sisustustarra.

    ReplyDelete
  58. voi kuulostaa niin ihanan tutulta toi remppaaminen, ite muutin tossa reilu kuukaus sitten uuteen kämppään ja tuntuu siltä että keksin joka päivä jotain pientä remonttihommaa :D tosi kivan näkösen asunnon oot kyllä vuokrannu, tykkään ite tommosista "vanhan aikasista" rakennuksista. tsemppiä muuttoon :)
    ps. tykkään tosi paljon tästä siun blogista, tätä on aina mukava lukea!
    -s-

    ReplyDelete
  59. Hei ootsä halukas majottaan tuolla ketään maksua vastaan? :D Tai ku puhuit tuolla edellisessä postauksessa suunnittelevas reissua kesällä ja ite oon tulossa heinäkuussa kaverin kanssa Helsinkiin päin ja halpaa majotusta etittäs. Viikkokin siellä vois vierähtää, jos ei maksa liikaa! :)
    kerro jos oot innostunu :D
    terveisin siisti lukija

    ReplyDelete
  60. Ihana tuo ikkuna ! :)

    Itsellä on huomenna (tänään !!) ensi asuntoon muutto edessä ja jumankauta oon onnellinen! Kämppä on aivan ehta eli järjettömän siistissä kunnossa. Enää 9 tuntia ! :) hihii.

    ReplyDelete
  61. Just vastaanotettiin opiskelija-asuntosäätiöltä kämppä poikaystävän kanssa. Nyt on jännät paikat, kun olen nähnyt vain pohjapiirustuksen ja täytyy luottaa poikaystävän arviointikykyyn, kun hän kävi asuntoa katsomassa. Tärkein kriteeri, eli halpa vuokra onneksi täyttyi. Asunto ei tee onnelliseksi, vaan asunto täynnä rakkautta. Vanhempien nurkista poikaystävän kainaloon. Uusi asunto, uusi kaupunki, uusi opiskelupaikka/työpaikka, uusi asuinkumppani. Vähän jännittää, miten yhteinen arki alkaa sujua.

    ReplyDelete
  62. voi, meilläki oli ihan hirveenä tää kämppä! rivarikaksio 46neliöö ja makkarissa oli jostain sängyn päädystä tullu tapettiin joku kamala vihree läikkä -> tapetit vaihtoon. sitte olkkaris jotku kukkatapetit -> vaihtoon. loppusiivousta täälä ei oltu tehty lainkaan, eli täälä kuurattiin kolme kokonaista päivää apujoukkojen kera. edelliset asukkaat oli repiny terassilta laatat pois lähtiessään, vieny jopa ovikellosta ja palovarottimista patterit. ihanaa väkeä <3 ja ps, kissankusi haisi koko kämpäs mutta tuhannen desinfioinnin jälkeen enään vaan saunaa lämmittäessä. ihanaa!

    anni

    ReplyDelete
  63. Oi voi, olin ihan kokonaan unohtanut blogisi varmaan puoleksi vuodeksi! Onneksi nyt tuli taas jostain mieleen! :) Sitä piti alkaa kysymään, että vieläkö sulla on se kissa? Lemmikkieläinten kanssahan on hieman vaikeaa saada kämppää... meillä on kaksi kissaa, mutta onneksi vuokranantaja on eläinystävä itsekin! Kaiken lisäksi monilla ihmisillä on väärä kuva kissoista, että ne raapisi seinät ja ties mitä, mutta meidän kisulit on ainakin ihan kilttejä. :)

    Hyvää kesää sullekin!

    ReplyDelete
  64. Ostin juuri ukkelin kanssa ensiasunnon ja tsiisu että pää räjähtää ihan justiinsa tän remppaamisen kanssa. Vaikka asunto oli suht hyvässä kunnossa aikaisemminki haluttiin tehdä itsemme näköinen tästä. Nyt tuntuu ettei homma lopu koskaan. Ensin vaihdettiin tapetit, käsiteltiin saunan lauteet mustaksi, korjattiin puutarhaa. Viime viikonloppuna kaadettiin väliseinä ja asennettiin osa uusista keittiönkaapeista. Loput tulee viikon päästä ja sitten pitää laatoittaa, vaihtaa katto, maalata seinät. Sitten on ensimmäinen huone täysin valmis. Naapurit varmaan rakastaa meitä kaiken tän hakkaamisen, paukuttamisen ja sirkkelöinnin johdosta. Mutta plussana on kuitenkin tekemisen ilo! ;D Onnea uuteen kotiin Laura! :)

    ReplyDelete
  65. Ei ole kyllä mikään kotoisimman värinen seinä :D Mutta tosta tummasta parketista tykkään <3

    ReplyDelete
  66. Jaa paljohan mahtaa olla vuokra? Et taida sitä itse täysin kustantaa....Ei tollasta makseta millään vaatemyyjän palkalla.

    ReplyDelete
  67. Jaa paljohan mahtaa olla vuokra? Et taida sitä itse täysin kustantaa....Ei tollasta makseta millään vaatemyyjän palkalla.


    Teen kahta duunia, joten itse maksan vuokrani ja kaikki muutkin menoni, ulkomaanmatkani sun muut. Niin ja en ole vaatemyyjä.

    ReplyDelete
  68. Ihanalta näyttää asunto ja paikkakin aivan loistava !
    Mulla myös 2 viikon päästä muutto, ihan ensimmäiseen omaan asuntoon :) Pieni yksiö aivan keskustasta, vähän hiomista ja maalaamista niin eiköhän siitäkin oikein hyvä tule.
    Onnea uuteen asuntoon !

    ReplyDelete
  69. Laura:
    Noi eco tapetit on K-raudasta :)

    ReplyDelete
  70. söpö kämppä :) tapetointi on kyllä yhtä helvettiä (ainakin mulle joka en ole ihan luotu niihin hommiin) mutta sillä kyllä saa tosi kivaa muutosta aikaan!

    onnea uuteen kotiin!

    ReplyDelete
  71. Makee kämppä ja todella iso yksiö :)



    http://marttuchu-blog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  72. Ihana ikkuna, kaapit ja lattia.

    Minullakin oli muutto ja kyllä mieli heti piristyi, kun pääsin eroon 80-luvun remppaamattomasta kammotuksesta: Reikäiset lattiat, risaiset kaapit, ruosteinen uuni, rumat puulistat. Piti kestää, kun lemmikkien kanssa on vaikeaa saada asuntoa. Tämä kaikki vielä Turun Varissuolla.

    ReplyDelete
  73. Mulla on kans muutto lähemmäs Helsingin keskustaa ja sinne onneks saatiin meijän maalarisetä maalaamaan ne kaikki seinät, ku edellinen asukas oli tupakoinu siel sisällä. ;s Mut perus siivous pitää tehä!

    ReplyDelete