Tuesday, May 10, 2011

Killing time

Ollaan Sharonin kanssa tänään vietetty rentoa maanantaipäivää.
Oon ollut neljän seinän sisällä tasan viikon, tapaamatta ihmisiä, lukuunottamatta ihmisiä duunissa.
Chillattiin Fredalla auringonpaisteessa ja käppäiltiin siitä mun luokse. Mulla oli Pupen lisäksi "parit kassit", eli äidin tekemää ruokaa Anttilan pussissa, kauppakassi, postista tulleita paketteja ja sitten vielä uudet kauppaostokset, eli sipsiä ja dippiä Sharonin mieleen. Elämä on niin helppoa ilman autoa, etenkin kun kulkee busseilla päivästä toiseen.


Laitoin äsken soimaan R.E.M - Losing My Religion.
Sharon: Vihaan tätä bändiä..
Mä: Miksi?
Sharon: Tää on Moby, ihan paskaa.
Mä: R.E.M.
Sharon: Ihan sama asia.
Ja nyt se laulaa biisin mukana. Hahaha!
Kohta nukkumaan. Sharon suunnittelee hankkivansa kissaa. Käydään ehkä joku päivä Helsingin eläinsuojeluyhdistyksessä, ellei kellään ole kissaa ilman kotia.21 comments:

 1. Vooi ihanaa sano Sharonille että ottaa sellasen vanhan raihnasaen ja sharon on sen viimeinen toivo.. <3 (;

  ReplyDelete
 2. Koska esittelet Kiina- ostoksesi?

  ReplyDelete
 3. missä ooot töissä? (::

  ReplyDelete
 4. Hei!
  Mä oon kauan miettinyt, että mistä on toi sun keittiönpöytä ja tuolit, toi on niin loistavan kompakti ratkaisu pieneen asuntoon, että haluaisin itsellenikin ostaa uuteen kämppään tuollaisen.

  ReplyDelete
 5. mistä se sun beige lyhyt "trenssi" tai bleiser on, mikä oli ainaki nuissa Bejing postauksen kuvissa päällä:)?

  ReplyDelete
 6. Oioii, ota siitä sharonin kissasta kuvia sitten. Vaikka en tiedä voiko kukaan voittaa Puppea söpöyskisassa :D

  ReplyDelete
 7. hoo ihanan näkösiä noi kengät... :)

  ReplyDelete
 8. ihanaa että sharon on hankkimassa kissaa! :) itselläni on kaksi ja ne tuovat kyllä suuresti iloa elämään, sekä ovat helppohoitoisia :).

  ReplyDelete
 9. Sano Sharonille että hankkii esim Kissojen katastrofiyhdistykseltä kissan! :) Pelastaminen kannattaa aina! No, pääasia on että koditon eläin saa kodin.

  ReplyDelete
 10. Sulla on niin mielettömän hienot tatskat (kuulet tästä varmaan koko ajan) ja inspaat muaki lähtee painaa kuvaa ihoon :-D

  ReplyDelete
 11. OII minun pikku kisulini on myöskin Hesystä adoptoitu :) Aivan mahtava, valloittava, lempeä yksilö <3 Rakastan kissoja :-D

  ReplyDelete
 12. Ruokapöytä + tuolit -systeemi on Ikean valikoimista, mutta en ainakaan nyt löytänyt sitä Ikean nettisivuilta.

  ReplyDelete
 13. Kyllä toi löytyy Ikean nettisivuilta toi pöytä, mä itte nimittäin kans etin sitä vähän aikaa sieltä :D mene ruokailutila osioon ja sieltä ruokailuryhmä kansioon :) sieltä löytyy !!

  ReplyDelete
 14. Ootko masentunut, kipee vai mitä, kun oot ollu viikon sisätiloissa?

  ReplyDelete
 15. Kommentoin hirveän harvoin näihin, mutta luin tämän ja edellisen merkinnän ja koin suurta tarvetta kommentoida nyt molempiin:

  Sulla on ihailtavan maanläheinen suhtautuminen bloggaamiseen, osasit myös tuoda lukijoidenkin kommenteista ne parhaat ja informatiivisimmat esille.
  Uskon, että jos päätät perustaa liikeyrityksen tavoitteena tuoda esim. Burman ongelmia enemmän esille päätöksesi saisi kannattavuutta, sekä samoja ongelmia pohtineiden että asiaan sun kauttasi tutustuneiden keskuudessa. Ainakin mä olisin valmis investoimaan ideaan, koska tiedän miten vilpittömin perustein se on laitettu alulle.

  Sharonin kissasuunnitelmiin on pakko kommentoida... :D Meillä on täällä Viikissä Löytöeläintalo, josta löytyy ihania kissayksilöitä ja nyt kesän alla syntyy hirveästi "maalla" poikueita, joista kaikkia pentueita on vaikea sijoittaa uuteen kotiin. Kesäkissailmiöä kannatta välttää, mutta se on varmasti ihan done deal Sharonillekin. Mä suosittelen kaupungissa asuvalle nuorelle menevälle kahta kissaa, ja mieluiten sellaisia jotka jo tuntevat toisensa entuudestaan. Ne pitäisi toisilleen seuraa pitkinä päivinä eikä tarvitsisi huolehtia, miten tulevat toimeen, kun ei itse ole paikalla.
  Me otettiin kaksi kissaa syksypentueesta ja tulevat ihanan hyvin toimeen keskenään eivätkä ole aiheuttaneet mitään harmia meille, päinvastoin. Pentuna otettu kissa kasvaa helpommin omaan perheeseen, mutta aikuisiällä otettu kissa saa uuden mahdollisuuden ja itse saa "valmiin" kissan, johon tutustua. Pentu tai aikuinen, kumpikin tuottaa varmasti yhtä paljon iloa omistajalleen. Suosittelen tosi lämpimästi ottamaan kissan/kissat, lemmikki tuo aina sitä selittämätöntä, kyseenalaistamatonta ystävyyttä ja kumppanuutta elämään :)

  Ja pakollinen loppukevennys: ootte Sharonin kanssa tosi sydämellisiä <3

  ReplyDelete
 16. onneks en oo ainut joka välillä vetäytyy olemaan itsekseen näkemättä ketään muita ihmisiä,kun ei vaan huvita

  ReplyDelete
 17. Voi vitsit, kissat on kyllä niin ihania! Jos Sharon ottaa kissan, täytyy varmaan alkaa uudestaa lukea hänen blogia :D

  Itse hankin kissan Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen (www.ksey.net) kautta, vaikka asunkin Helsingissä. Halusin pentukissan ja Hesyllä ei tuolloin ollut yhtään pentuja, mutta Ksey:llä oli useita. Toki jos ei ole autoa niin on vaikea lähteä kissaa katsomaan ja hakemaan Kouvolasta..

  Sharonille kuitenkin onnea "sen oikean" kissan löytämiseen, oli se sitten pentu tai aikuinen yksilö!

  ReplyDelete
 18. Snko toi Sharonin vai sun tatska? :D

  ReplyDelete
 19. Mukavan näkönen tatuointi, mitä meinaa? (--:

  ReplyDelete
 20. Mun ystävättärellä on 6vuotias kissa nimeltä Serefina joka tarvitsee kipeesti uutta kotia .

  ReplyDelete