Wednesday, May 25, 2011

Doggy style


Mulla jäi oma läppäri kotiin, joten en ole voinut postailla esimerkiksi noista hiuksista, koska kaikki kuvat on siellä. Lisäksi tässä on ollut töitä, kiireitä ja kaikenlaista. Kohta tulee muuttokin, ja se se vasta kivaa puuhaa onkin - not.

P.S.
http://jumpinshop.com/webshop/ 
Jumpinit ovat edelleen 20 euron alennuksella, kun laitat alennuskoodikenttään : mff


Huomiseen!
Meen muuten huomenna kasvohoitoon ihka ensimmäistä kertaa elämässäni, ja siitäkin sitten huomenissa tulossa postausta! :)

20 comments:

 1. oliko noi hauvat siis samasta pentueesta? mikä koko ero :D

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Laita taas videoita koirista :D ! Mistä tilasit sun tukan? :-)

  ReplyDelete
 4. 2000, ei puppe mikää kääpiö oo vaan pablo on collie....

  ReplyDelete
 5. karvat on kauniisti ja väri sopii sulle :)
  kunpa olis rahaa ostaa toi jumpinni, nyt kun vielä alennuksella sais! kovasti haikailen sitä.. mutta opiskelijabudjetilla not.
  koita jaksaa muutto ja muut ressit että saadaan sut tiiviimmin takas tänne :) go girl !!

  ReplyDelete
 6. Nii just miten noi dogit voi olla noin erikokosia? :D Miten se on mahdollista?? Onko Pablo (oliks se Pablo, apua, hihi..) tippunu johonki superpataan pienenä vai mikä?

  ReplyDelete
 7. Nyt tulee tosi tyhmä kysymys, mut tuli mieleen noista söppänöistä koiristasi. Mulle on tulossa kissa, eikä kämppäni lattialla ole ollenkaan mattoja. Jääkö sulla koirien kynsistä parkettiin jälkiä vai pitäiskö ehdottomasti hommata jotkut matot? Toki raapimispuun oon hommaamassa :D

  ReplyDelete
 8. aah niin ihana toi koirakuva!!:) love them!

  ReplyDelete
 9. Ihana tukka! :) ja pontso

  ReplyDelete
 10. pistääkö ärsyttämään ku yks ihminen on ottanu ihan täysin samanlaisen tatuoinnin kylkeen ku sulllaki siis toi teksti? :)

  ReplyDelete
 11. saara ja muut, noi koirat on eri rotusii :D:D toinen on collie ja toinen shetlanninlammaskoira

  ReplyDelete
 12. Noi koirat on kyllä ehkä maailman suloisimpia! <3 Itselläni oli myös sheltti 12 vuotta, ja tulee aina hirmuinen ikävä kun näkee muita shelttejä.. on ne vaan niin söpöjä! :))

  ReplyDelete
 13. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2030269166477&set=a.1710461171477.2093497.1536561871&type=1&theater

  <-- nolo ? =D

  ReplyDelete
 14. Niin ja siis molemmat ovat ihan shelttejä. Vai näyttääkö Pablo collielta? Ei. Meillä on ollut narttucollie, ja Pablo olisi aika helkkarin pieni uroscollieksi.

  Ei se kyllä sheltiltäkään näytä, mutta näin on nyt vain näppylät. Nähtiin molemmat pentuina ja silloin olivat lähes saman kokoisia, mutta Pablo vaan kasvoi ja kasvoi :D

  ReplyDelete
 15. heii mikäs toi sun kamsu nyt olikaan ? :)

  ReplyDelete
 16. "Anonyymi sanoi...
  Nyt tulee tosi tyhmä kysymys, mut tuli mieleen noista söppänöistä koiristasi. Mulle on tulossa kissa, eikä kämppäni lattialla ole ollenkaan mattoja. Jääkö sulla koirien kynsistä parkettiin jälkiä vai pitäiskö ehdottomasti hommata jotkut matot? Toki raapimispuun oon hommaamassa :D"

  Järki hoi älä jätä... Tuskin oot valmis kissaa hankkimaan jos et tiedä sellaisesta asiasta kuin polkuanturat? Kissoilla kynnet kun ei ikinä ole kävellessä esillä, eikä kissat parketteja raavi...

  ReplyDelete
 17. meidän kissa on kyllä kunnon jäljet saanut lattiaan :D

  ReplyDelete
 18. Eikö olekin Laura ihanaa, kun kevät on sen verran pitkällä, ettei tarvitse vuorata itseäään miljoonalla kerroksella vaatteita ettei kuolisi kylmyyteen? :)

  Minusta on ihanaa sit kun ei tarvitse miettiä takkia ulos mennessään!

  ReplyDelete