Wednesday, May 25, 2011

Dui-hoito

Olin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni Dui-kasvohoidossa tai ylipäätään missään kasvohoidossa.
Dui Clinic sijaitsee Aleksanterinkadun ja Helenankadun kulmassa, mutta sisäänkäynti on osoitteessa Helenankatu 4, sisäpihalla.


Ihan ensimmäiseksi täytin lappusen, jossa kysyttiin mikä ihoani "vaivaa".
No näppyjä ja finnejä mulla ei juurikaan ole - tällä hetkellä ei yhtään, mutta 90-luvulta jääneet vesirokkoarvet häiritsevät mua. Mulle puhkesi vesirokko, kun olin 7-vuotias ja totta kai mä sitten revin ne kaikki auki moneen kertaan - jes!

Eli arvet
"Kaikkiin arpikudoksiin voidaan vaikuttaa Dui –hoidoilla – jopa keloideihin. Ainoastaan, jos arpia on yritetty poistaa laserilla ja arpi on jäänyt käsittelystä valkoiseksi, emme voi tietenkään loihtia mistään pigmenttiä siihen takaisin.
Dui tehoaa kaikenlaisiin arpiin, niin finneistä jääneisiin (myös vanhoihin) kuin leikkausarpiin sekä venymäarpiin (nk. raskausarpiin). Arpikudoksen pehmetessä, solujen uusiutumisprosessin nopeutuessa, elastiinin ja kollageenin määrän lisääntyessä ja verenkierron ja nestekierron elpyessä arvet näkyvät yhä vähemmän. Audrey Wongin sekä omien kokemustemme mukaan yleensä 10 kerran hoitosarjalla (johon kuuluu tärkeänä osana myös kotihoito) saadaan arvet puolta paremman näköisiksi lähtötilanteesta. Saavutetut tulokset ovat hyvin yksilöllisiä johtuen kunkin henkilön ihon  paranemiskyvystä – toisinaan päästään jo viidellä käyntikerrallakin hyviin tuloksiin."

Menin makuulle ja hoito sai alkaa!

Hoito oli todella rentouttava, eikä missään vaiheessa tippaakaan kivulias. Noin tunnin ajan kasvojani hierottiin erilaisilla öljyillä ja sähköllä, eli messinkielektrodeilla siveltiin ihoa.

Mihin Dui perustuu?
Kaikkien Dui Clinique hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita ja neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa. Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden. Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti – toiset eivät tunne juuri mitään tai vain paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa
Hoidon jälkeen kasvoille levitettiin Dui-kosteusvoide.
Sain ylläolevat tuotteet buustamaan hoidon tehoa. Haluan myös testata, että millä tavalla iho reagoi ihan uusiin tuotteisiin ja millaista muutosta näillä saa aikaiseksi.
Tulen raportoimaan jatkosta, eli haalenevatko arvet.

Dui Clinicin kotisivut http://www.vipclinic.fi/
Ja Duissa hoidetaan muuten paljon muitakin iho-ongelmia kuin arpia, kannattaa tsekata!

Palaillaan asian tiimoilta myöhemmin!

11 comments:

 1. Tutun näkönen paikka! On tullu joskus itekki kokeiltuu ku käytin jonku City Shoppari edun.

  ReplyDelete
 2. nii maksoks toi ensimmäinen kerta 45 euroo? ku tossa mainoksessa lukee =D

  ReplyDelete
 3. Olipa mielenkiintoista! Opiskelen kosmetologiksi, ja eihän me mitään aasialaisia hoitoja siellä tehdä. Vaikutti kyllä tosi jännältä ja arpien poistoon kuulostaa mukavemmalta kuin mikroneulaus ;)

  ReplyDelete
 4. Mitkä pidennykset sulla on?

  ReplyDelete
 5. Heippa, muistelin että joskus hankit jonkun ihonkarva poisto härpäkkeen!?!
  Onko se toiminut?
  voi olla että olen täysin väärässäkin..

  ReplyDelete
 6. Moikka! Täytyy mielenkiinnosta kysyä, että onko sun kulmakarvat kestopigmentoidut?

  ReplyDelete
 7. Hei kiitti tää oli tosi mielenkiintonen postaus ku ite kärsin samoista ongelmista ku sä, tosin arvet on vaan finneistä. Mut sikskpä haluisin kysyy et mitä tää kaikki tulee sulle kustantaa! Kiiitos paljon oot mahtava mimmi ja tää on yks mun lempiblogeist!

  ReplyDelete
 8. Hei! Missä olet käynyt laittamassa selässä olevan tatuointisi? onko se ulkomailla tehty vai ihan suomessa jos on nii missä kävit laitattaa? :-)

  ReplyDelete
 9. nice and relaxing. pitää testauttaa!

  ReplyDelete
 10. no voitko vastata paljonks toi yks kerta makso????? oliks se ton 45?

  ReplyDelete
 11. oijoii, haluisin kans tuollaiseen hoitoon :) mutta ei tässä käpykylässä ole tuommosta toista taivasta :/

  ReplyDelete