Monday, May 16, 2011

6-1

Meillä oli eilen kotikatsomo Jessen luona. Tulin toisen erän lopulla, koska olin äidin luona käymässä ja ratikka vei mut Kurvin tietöiden takia Alppilaan.  Kävelin juoksin Jesselle, mutta pysähdyin aina baarien ikkunoiden edessä tsekkaamaan pelin tilanteen. Kadut olivat tyhjillään, vain aavikkopalloja ja maahanmuuttajia.

Fiilis oli käsinkosketeltavaa! Kun Ruotsi teki ekan maalinsa, niin me oltiin ihan maamme myyneitä. Ajattelin jo lähteä kotiin.. Mutta MITÄÄÄ VITTUA kun se peli lähti siitä tasoitusmaalista!!! KREISIÄ...
Ja MIKÄ OLI TULOS?????? MIKÄ OLI TULOS??
Lähdettiin saman tien Kauppatorille! En ole koskaan nähnyt moista yhteishenkeä ja hyvää fiilistä suomalaisten keskellä - JÄÄKIEKON takia vieläpä!
Tänään taas Kauppatorille, eiks niin??

47 comments:

 1. Eilen oli aivan hullu fiilis Mantalla:D

  TOSIAANKIN! TORILLA TAVATAAN! Parin tunnin päästä ;))

  ReplyDelete
 2. Aivan hullun näköstä meininkiä! Nyt kun olis vaan voinu olla Suomessa, onneks peli sentää näky joistain nettitelkuista ulkomaillakin.

  ReplyDelete
 3. Oi vitsi miten hyviä kuvia oot saanut räpsittyä! Kiva katella näitä. Ja tänään todellakin torille!!!!

  ReplyDelete
 4. just nyt harmittaa niin paljon olla lapissa :s ota paljon kuvia jooooooko? :)

  ReplyDelete
 5. Ei voi kyllä muuta sanoo ku että hitto miten junttia. Tulihan siitä hyvä fiilis, ku saatiin hieno mestaruus Suomelle, mut myötähäpeähän tässä vie voiton ku kattelee tollasta spedeilyä ympäri Suomen.

  ReplyDelete
 6. Ahahha vähänkö repesin tuolle housuttomalle kaverille xDDD

  ReplyDelete
 7. IHANAAA leijonat IHANAAA!!!!!!!

  ReplyDelete
 8. Hahah, mahtavia tilannekuvia :D Asun about 1,5 kilsan päässä torilta ja täälläkin jo maailmanlopunmeininki x)

  ReplyDelete
 9. Eilen oli ihan tajuton meininki!! Ääntä ei tuu enää ku niin paljon huudettiin:) Mut silti tänään jatkuu!! POOOIKA SAUNOO

  ReplyDelete
 10. Kreisi meno, kreisi fiilis! Hyvä Suomi!!

  ReplyDelete
 11. " Ei voi kyllä muuta sanoo ku että hitto miten junttia. Tulihan siitä hyvä fiilis, ku saatiin hieno mestaruus Suomelle, mut myötähäpeähän tässä vie voiton ku kattelee tollasta spedeilyä ympäri Suomen."

  mussa taas saa myötähäpeän aikaan tämmöset hienostelijat joiden mielestä hauskanpito ja ilakointi on junttia.

  ReplyDelete
 12. Mahtavaa! Kiitti hienoista kuvista! !!!!!!!!!! harmi ku en asu Helsingissä.

  ReplyDelete
 13. Outoa miten jotkut voivat olla noin niuhoja, on se niin vakavaa niin vakavaa (kommentoija klo 14.19) :D Ihan huippua saada juhlahumua myös kerrankin Suomenkin katukuvaan. Nyt sai HUUTAA!

  Huikeet juhlat oli myös Turun torilla, kerrankin itsessäkin puhkes aito ja puhdas kansallisfiilis ja halailtii tuntemattomia kaduilla!
  Hyviä kuvia!

  ReplyDelete
 14. SUOMIII!! Sika kivoja fiilistelykuvia!! :D

  ReplyDelete
 15. saan kylmiä väreitä näistä kuvista ihan SIKA MAHTAVAA! Miks en lähteny eilen Mantalle perkeles : DDDDD

  ReplyDelete
 16. Olipas pieni muna (ainakin lepotilassa) tuolla yhellä jolal ei oo housuja. Vai onko se siitä sensuroitu, näyttää jo melkeen tytön vehkeiltä :D

  ReplyDelete
 17. Miten näit sen maalin ystävies luona, jos saavuit paikalle tokan erän lopussa?

  ReplyDelete
 18. Miten näit sen maalin ystävies luona, jos saavuit paikalle tokan erän lopussa?

  Tokan erän loppupuolellahan se maalikin tuli. Oikeesti mistä teitä sikiää? Vituttaako, kun asutte maalla, ettekä pääse fiilistelemään, kun kundit saapuu tänään torille vai onko kyse jostain ihan muusta? :D

  ReplyDelete
 19. kivan tuntusta varmaa siitä miehestä jonka alaston kuvaa levittelet täällä netissä mutt mitäs meni pomppimaan monen ihmisen etee alasti (:
  Ja kivoja kuvia!

  ReplyDelete
 20. On tainnu ihan oikeesti olla taskuvarkaiden onnen yö.... :D

  ReplyDelete
 21. IHANA Jasper!!! :) <3 Mun sydän suli

  ReplyDelete
 22. "Olipas pieni muna (ainakin lepotilassa) tuolla yhellä jolal ei oo housuja. Vai onko se siitä sensuroitu, näyttää jo melkeen tytön vehkeiltä :D "
  Mikäs neitsyt se siellä kirjoittelee, etkö tiedä että pojat saavat aseteltua kikulinsa reisiensä väliin niin, ettei mitään näy? :)

  ReplyDelete
 23. TÄMÄ ON IHANAAAA!!!!!::D:D:D!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en osaa ees sanoin kuvailla enää! ja voiku OLEN KATEELLINEN ku haluisin tänään nii juhlii kauppatorille mut ei pääse :(

  ReplyDelete
 24. Hehhee voi ku asuisinki landella ni ei tarttis tollasta massaidiotismia katsoa. Kansanjuhla on jees, mut omaisuuden, lippujen ym. tuhoaminen + aivoton viuhahtelu ja kiipeily liikennemerkkeihin mäyräkoirapahvit päässä on nyt vaan mun silmissä sellasta toimintaa, jolla suomalainen junttikansa taas osottaa tasonsa :)

  ReplyDelete
 25. Oih, kivoja kuvia! HYVÄ SUOMI!

  ReplyDelete
 26. Tavallaan ymmärrän SK:ta, mutta en silti alkaisi asettua toisten yläpuolelle ja huutelemaan ja haukkumaan muita junteiksi ja massaidiooteiksi! Minusta junteinta on luulla itse olevansa jotenkin parempi. :) Jos ei innosta, niin sit voi yksinkertaisesti hautautua neljän seinän sisään ja vetää peiton korville ja antaa toisten juhlia!

  ReplyDelete
 27. Heeei onks toi Jasper Pääkkönen tossa yhessä kuvassa lippu repussa? : ) Mieletön meininki oli myös Tampereella !

  ReplyDelete
 28. HAH ! Samat sanat ! Täälläkin jännitettiin ja huudettiin suomen puolesta ja jyväskylässä ammuttiin rakettejakin :D ! Kyllä se tuo jäääkiekko vaan näköjään tekee kaikista (ainakin hetkeksi), kaikkien kavereita ! :D
  Parhaat naurut sain tosta kuvasta missä Ruotsin pelipaitaa vedetään pakun perässä :D hahahaha

  ReplyDelete
 29. Oi hieman siistiä! Taisi olla meininki aika sama ympäri Suomenmaata, porukkaa kerääntyny kaduille ja toreille popittaan Poikaa :D Aijaijai on hjuva fiilis!

  ReplyDelete
 30. Jopas on vähäpukeista kansaa :--D KREISIÄ ON

  ReplyDelete
 31. Samaa mieltä SK:n kanssa. Mikäköhän idea siinä on, että kun Suomi voittaa kerrankin jotain niin sitten juostaan alasti kännissä ympäri maata, lauotaan rasistisia kommentteja, poltetaan Ruotsin lippuja ja pahoinpidellään ruotsalaisia? Saa juhlia, mutta miks pitää käyttäytyä kuin idiootit? Ei vaikuta ansaitulta tuo voitto jos vain perseillään ja se sitten vie itse pelaajilta sitä kunniaa pois jos se aiheuttaa tällaista.

  ReplyDelete
 32. HULLU MEININKI!! :D

  ReplyDelete
 33. "Hehhee voi ku asuisinki landella ni ei tarttis tollasta massaidiotismia katsoa. Kansanjuhla on jees, mut omaisuuden, lippujen ym. tuhoaminen + aivoton viuhahtelu ja kiipeily liikennemerkkeihin mäyräkoirapahvit päässä on nyt vaan mun silmissä sellasta toimintaa, jolla suomalainen junttikansa taas osottaa tasonsa :)"

  Entisenä pikkukaupungin tyttönä voin kertoa, että ihan samanlainen meininki siellä landellakin on. Ihan korvessa asuvat lähtee baanalle traktoreilla... :D

  ReplyDelete
 34. harmittaa helvetisti asua täällä sivistyksen selän takana ): voin vaan niiin kuvitella ton yhteishengen ja tunnelman.. en ees haluu kuvitella ÄÄ! :D

  ReplyDelete
 35. hahaha kyllä suomalaiset ainakin juhlia osaa:D en usko et ruotsissa oltais ihan yhtä pahasti seottu.

  ReplyDelete
 36. 'Mikäköhän idea siinä on, että kun Suomi voittaa kerrankin jotain niin sitten juostaan alasti kännissä ympäri maata, lauotaan rasistisia kommentteja, poltetaan Ruotsin lippuja ja pahoinpidellään ruotsalaisia'

  Eiköhän toi oo vähän liian yleistystä, koska suurin osa oli ihan kiltisti :) Jotkut nyt sattuu olemaan juntteja.

  ReplyDelete
 37. Lähdin pelin jälkeen uteliaisuuttani pyörähtämään kaupungilla ja jösses, jopa meidän pikkukaupunki oli totaalisen sekaisin! :D äkkiä kotiin vaihtamaan vaatteet, siniset maskit naamaan ja riehumaan muiden kanssa. Mieletön meininki, tosin Salossa saatiin onneksi pidettyä housut jalassa :D

  ReplyDelete
 38. Oli muute helvetin hyvä meininki !

  ReplyDelete
 39. hullu fiilis :DDDdddd

  ReplyDelete
 40. ZÄÄÄÄÄSPER ET JUKKIS!! :DDD

  ReplyDelete
 41. APUA JASPER!
  Oon ihan liekeissä sen takia <3

  Jee mahtavaa että otit kuvan Jasperista.
  Kuulostan jo ihan hirveältä kun ihkutan sitä näin paljon. D:

  ReplyDelete
 42. "kivan tuntusta varmaa siitä miehestä jonka alaston kuvaa levittelet täällä netissä mutt mitäs meni pomppimaan monen ihmisen etee alasti (:
  Ja kivoja kuvia!"

  Ihan vitun kivan tuntusta :) kiitos hienoista kuvista. Kukatahansa oletkin.
  Terveisin: Se mies jonka alaston kuvia levittelet.

  ReplyDelete