Wednesday, May 28, 2014

Niin pikanen....


 Kuvia viikonlopulta (TAAS).
Annin kanssa vaan oli niin superkivaa ottaa kuvia ja vaihdella asuja.
Koko tää viikko on ollut todella kiireinen, ihan hullumyllyä.
Tulin äsken kotiin yksistä erään vaatenettikaupan kuvauksista, jotka tietenkin venyi aika paljonkin, että mulle jäi sitten 30 minuuttia pakkaamiseen huomiselle Barcelonan matkalle.
Otinkohan liikaa tavaraa? Kaksi matkalaukkua, tosin pieniä... Hahhahahha!
Eikä me olla kuin neljä yötä.
Kesällä pitää kyllä päästä jonnekin muualle Eurooppaan vielä!
 Mä otan Barceen koneen, ja ajattelin postailla siellä, ellei tää yks ota herneitä nenäänsä siitä, että oon koneella koko ajan.. :D Toki matkalla en olisi enkä tule olemaankaan!


 Mulle tehtiin tänään Stockan Bobbi Brownin pisteessä ihana meikki, tykkään tästä tosi paljon!
Harmi vaan, etten osaa itse osaa meikata tällaisia. Jos siellä on joku aloitteleva tai jo muuten vaan esim. kauan meikkejä tehnyt, niin muutamiin tuleviin kuvauksiin ja tapahtumiin voisi tulla meikkaamaan!
Mainostaisin yritystänne tai teidän nettisivuja/tietoja/blogejanne, mitä vaan!



Kävin muuten myös tänään ihanan Anskun laitettavana. Hankin tällä kertaa ID-hairista pidennykset, ja nää on nyt niin aidon ja luonnollisen ja ihanan näköiset! Ei voi muuta kuin kehua.
Annikalle voi varata ajan täältä netistä http://www.sunsun.fi/ajanvaraus/luomus/

Mukavaa päivää kaikille! Palaillaan Barcessa! S
 

29 comments:

  1. toi meikki saa sun jo itsestään tihrut silmät näyttämään vielä pienemmiltä :D aasialaisvibat aijai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Millä tavalla Lauralla on tihrusilmät ja mitä pahaa on näyttää aasialaiselta?
      Kysympä vaan....

      Delete
    2. Mitäää ihmettä?! Mulla itelläkin on aina ollut pienet ja hieman vinot silmät, joista oon kuullut niin kritiikkiä, mutta myös paljon kehuja! Miten täälä ihmiset löytää aina jotain pahaa sanottavaa. :O

      Oot ihan hemmetin kaunis nainen!

      Delete
    3. Mua oikeesti säälittää te anonyymit jotka kirjottelette kaikkea paskaa muiden blogiin ja valitsette vielä tosta nimikohdasta "anonyymi" varmistaaksenne ettette vaan saa omalla naamalla paskamyrskyy niskaanne vaikka sen todellakin ansaitsisitte. Ihan oikeesti, millanen ihminen kirjottelee joka postaukseen jotain inhottavaa toiselle? En haluais tuntea semosia tyyppejä. Uskoisin että nää typerät anonyymit ei menis Lauralle sanomaan kadulla päin kasvoja mitään niitä juttuja mitä ne säälittävinä täällä kasvottomana kirjottelee. En vaan oikeesti ymmärrä yhtään, en pystyis varmaa ees katella itteäni peilistä jos oisin noin helvetin ilkee.
      Jos ei oo mitään hyvää sanottavaa, kannattaa olla vaan ihan hiljaa.

      Muutenkin tuntuu että nykyään Laura sulla on ollu tän blogin kanssa vähän suvantovaihe päällä niinkuin oot itsekin sanonut. Harmittaa ihan kamalasti sun puolesta kun oot saanu nyt intoa bloggaamiseen ja saat ihan jokaiseen, oikeesti ihan jokaiseen postaukseen jotain paskaa kommenttia. Inhottavaa ajatella jos tää jossain vaiheessa kärjistyy siihen että tää blogi ottaa sulta enemmän kuin antaa. Kenenkään ei pitäis sietää tommosia kommentteja :/

      Anyways, ainakaan ei tarvii alentua samalle tasolle ku eräät anot.
      Ihanaa ja aurinkoista kesää sulle Laura :)

      Delete
  2. Jestas, tää vika kuva on magee ;)

    ReplyDelete
  3. näytäät lkyl ihan aasialaiselt mutta ei se oopaha!

    ReplyDelete
  4. Oot niin kaunis! :) Tulin ite kans just sunnuntaina barcelonasta, se on niin upea kaupunki!! Oikein hauskaa lomaa teille :)

    ReplyDelete
  5. Jeesus sä nainen oot KUUMA!

    ReplyDelete
  6. ootpas kuumis!! Ihana meikki!:)

    ReplyDelete
  7. Olet mielettömän kaunis ja upea ilmestys, aina tykännyt ulkonäöstäsi. Mutta nyt pisti silmään parturi-kampaajana, että mikä leikkaus sulla on hiuksissa? On aika tökerön ja tönkön näköistä, kun törröttävät tuolla tavalla takaapäin katsottuna. Näyttävät myös huonokuntoisilta :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarkoitatko ekoissa kuvissa? Nissä hius on jo aika kulunut.
      Mutta tällä kertaa tukasta tuli ainakin omasta mielestäni täydellinen. Väri matchaa ja leikkaus on hyvä. Ehkä kuva tekee sen, ettei näytä miten kivat ne oon :)

      Delete
    2. No jaa, jokainen kampaaja myös tietää että leikkausjälki pehmenee parissa pesussa. Mun silmään näyttää enempi siltä että on suoristettu liian vahvojen mössöjen kaa, itse käytän myös blongin hiuksia niin omassa päässä kuin asiakkaittenkin ja koskaan ei noin "tönköltä" näytä. Uskon että luonnossa nuokin näyttävät ihan hyviltä:) toki silmääni on aina pistänyt tuo leikkausjälki joka on aika tylppää mutta käytännössä sillä ei juurikaan ole väliä kun se siitä tosiaan pehmenee. Kamalaa annikastakin jos täällä kyseenalaistetaan hänen ammattitaitonsa. Tukka on tosi hyvän värinen:)

      Delete
  8. ihana silmämeikki, todella kaunis! Täytyy varmaan kokeilla heti huomenna tehdä samanmoine. Oon aika kova meikkaan ja haluaisin joku päivä olla professional make up artist :) Ja musta on ihanaa, että oot päässy tekeen tälläsiä mallikeikkailu hommia. Ärsyttävää kun maailma on niin kapea katseinen, esim. just malli maailma. Sä olisit aivan täydellinen malli ihan mihin vaan jos ei olis näit rajotteita.
    -Mira

    ReplyDelete
  9. Upee toi silmämeikki wautsi! Noi sun ekat asukuvat on tosi symppiksii ja sul on ihana hymy! <3

    www.the-style-jungle.blogspot.fi

    ReplyDelete
  10. Ihanaa reissua, Barcelona on tosi kiva kaupunki :)

    ReplyDelete
  11. Oot niin kuvauksellinen!

    ReplyDelete
  12. wauuuuuuuuu oot täykky!!

    ReplyDelete
  13. Heippa! Täällä yks innokas aloitteleva meikkaaja/kosmetologi :) Olis siistii päästä meikkaamaan ja tapaamaan sua! Blogissa on kuvia mun tekemistä meikeistä itelle ja muille.

    -Charlotta

    ReplyDelete
  14. ootpa lihonu...

    ReplyDelete
  15. Onpa kaunis meikki, sopii sinulle täydellisesti! Ja hiuksetkin näyttävät hienoilta :) Ihanaa Barcan reissua!

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  16. meikkaisin mielellään !! :)

    http://bettinaw.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Mitä tahdot näillä lukuisilla kasvokuvillasi näyttää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä tahdot näillä lukuisilla kommenteillasi kertoa?

      Delete
  18. Mitä haluat näillä kasvokuvillasi meille osoittaa? : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä haluat näillä kommenteillasi meille osoittaa?:)

      Delete
  19. ^ mä en ymmärrä mihin pyrit noilla kommenteilla Miia. Jokainenhan ottaa selfieitä ja jokaisella on niitä oikeus julkaista. Taitaa olla kateutta ilmassa. Upea Laura!

    ReplyDelete
  20. Oon miettinyt hankkivani ensinmäiset hiustenpidennykseni, ja olisi mahtavaa jos voisit auttaa! Oon ajatellut aloittaa klipsipidennyksillä, ja ajattelin tilata ne Rapunzelilta. Mitä mieltä oot kyseisestä paikasta? onko hius hyvälaatuista, kuinka kauan hiukset kestävät hyväkuntoisina? riittääkö yksi paketti mun vähän yli olkapään ulottuviin melko paksuihin hiuksiin, onko klipsien laitto helppoa? Olisi tosi mahtavaa, jos voisit vastata, koska luottaisin sinun mielipiteeseesi tässä asiassa! :))

    ReplyDelete
  21. Mistä toi ihana paita on ? :)
    http://kseniasday.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  22. näin sut ja tonyn kaupungil yks päivä.. ootte ihan samannäkösiä :)

    ReplyDelete