Tuesday, May 13, 2014

Blogille uusi nimi - uudet tuulet?

Olen miettinyt jo koko tämän kevään tätä blogin nimeä. 
En ole enää se 20-vuotias teini, ja tuntuu siltä, että motherfuckin'fashionin aika olisi lopuissaan.
Olen ajatellut niinkin "persoonallista" nimeä kuin Laura Malena, eli etu- ja toinen nimeni.

Mitäs te olette mieltä?

Voisin myös järkätä bannerikilpailun, voittajalle lähetettäsiin jokin tuotepalkinto!

Ideoita? Mielipiteitä? Ideoita blogin nimestä?


58 comments:

 1. Aivan ihana nimi!! Sulla on kyllä niin kaunis nimi että se sopii hyvin bloginkin nimeksi <3

  ReplyDelete
 2. Laura Malena kuulostaa hyvältä (: Malena on aika harvinainen nimi, niin ei varmasti heti tulisi vastaan samannimistä blogia

  ReplyDelete
 3. Laura Malena ois tosi hyvä!

  ReplyDelete
 4. voishan se olla pelkkä malenakin! sekin kuullostaa jo hyvältä

  ReplyDelete
 5. Mun mielestä pelkkä laura kuulostaa parhaalta:)

  ReplyDelete
 6. Hyvä valinta! Oma nimi ei ainakaan koskaan tunnu lapselliselta tai "menneen talven lumilta" vaikka aikaa vierähtäisi ja blogin sisältö tai sinä menisit eteenpäin. :)

  ReplyDelete
 7. Mun mielestä Laura Heija olis hyvä nimi blogille :)

  ReplyDelete
 8. Ihana toinen nimi!! Ehdottomasti Laura Malena:)

  ReplyDelete
 9. Laura Heija olisi mun mielestä paras =)

  ReplyDelete
 10. Laura Malena on kaunis nimi, käytä sitä !!!!!!!!

  ReplyDelete
 11. Sulla on niin upea nimi että todellakin toi Laura Malena käyttöön! Wau <3

  ReplyDelete
 12. Laura Malena kuullostaa kivalt :)

  ReplyDelete
 13. Hyvä nimi blogille! Vaihda, vaihda! :)

  ReplyDelete
 14. No onneks ei oo Melena :D (kvg)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melena olis paljon komeempi..xDDD

   Delete
 15. Sun tyyli on ainakin edelleen sama kun 20 vuotiaalla ja blogin nimi sopii tuohon edelleen. Ei tää blogi tyyliltään oo muuttunu yhtään mihinkään. Samanlaista settiä joka postaus. Sulla oli jossain vaiheessa todennäkösesti luetuin blogi.. miks ihmeessä annoit tän blogin romahtaa yhtäkkiä niin valtavasti. Sulla on edelleen lukijoita. Silti jotenkin tää on jääny monen muun blogin varjoon. Nyt kuitenkin mietit blogin nimen vaihtoo.. kannattasko samalla miettiä sisällön vaihtoo?
  Oonki miettny monesti, että millon sä aikuistut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Komppaan sua! Tuntuu, että Laura sun blogistas on tullu pelkkä mainospaikka... Kerää itsesi!

   Delete
  2. Blogihan se onkin ainoa todistus aikuisuudesta...

   Delete
  3. Selventäisitkö mitä tarkoitat "milloin sä aikuistut"

   Delete
  4. Samaa mieltä. Ei nimi mitään muuta. Sisällön vaihto. Tai pikemminkin edes jotain sisältöä..instagramissa oon jo kyllästynyt seuraamaan tissiherutuskuvia.

   Delete
  5. Oon täysin samaa mieltä! Tää oli ennen ihan super hyvä, persoonallinen blogi, nyt vain varjo entisestään. Ennen myös arvostin Lauraa ja pidin häntä kauniina, nyt lähinnä säälin ja halveksun. Ennen oli asennetta ja "tyylikkyyttä", nyt pelkkää herutusta keskinkertaisella kropallaan. Instassa en ennen ollut käynytkään, mutta nyt kävin, enkä voi kuin pyöritellä silmiä. Nolo muija. Ei siitä mihinkään pääse.. Ja vaihda vaan Laura Melenaksi, kopioi sekin muilta.

   Delete
  6. Komppaan muita! En sano tätä todellakaan pahalla mut tän blogin sisältö on vähä laimeeta. Aika paljon mainos postauksia, mikä on tietenkin hyvä juttu mutta enemmän sisältöö. Enemmän sellasia postauksia kuin ennen. Enemmän sellasia missä oot oikeesti mukana, nää nykyset vaikuttaa siltä et kirjotat vähän mitä sattuu koska pakko. En sano tätä pahalla, kritiikkiähän pitää myös ottaa vastaan. Sanon vaan jottai löytäisit sen sun entisen hyvän tyylin!!
   ja laura malena on tosi hyvä nimi! Ehkä saat siitä kans lisä potkuja tähän blogiin. Oot muuten tosi ihana ja tykkään tästä blogista hirveesti joten toivon että tää pysyy vireissään!!

   Delete
  7. Mäkä en tajuu miks kaunis nainen laittelee herutus kuvia . Ei sun tarvi todistella mitään.

   Delete
  8. Mitä ihmettä... :D näissä kommenteissa on kyllä asiallisuus kaukana! tätä saa kyllä monien blogien kommenttibokseissa lukea enkä ymmärrä miten bloggaajat tällaista jaksavat. "Tee sitä, kirjoita tätä, älä oo tollanen vaan tällänen! Viihdytä meitä enemmän! " Eiköhän jokainen bloggaaja tee blogistaan just sellaisen kun haluaa ja kirjoita sinne mitä itse haluaa, ja postaa silloin kun jaksaa ja ehtii :D Uskomatonta miten ihmisten uteliaisuudella ei ole rajaa, ja jos blogi ei miellytä niin sit voi lopettaa lukemisen.
   HUHHUH! Musta on ihana kuulla kun oot Laura onnellinen, ja tee blogillesi just niin kuin sulta itsestäsi tuntuu. <3

   Delete
  9. mäki oon hiukka tympääntynyt ku aina mainospostauksia joista sä kuitenkin ite hyödyt kait rahallisesti jotain... joskus tuntuu et rahaako se vaan haluu kun päivittää pelkkii mainospostauksia.
   mun mielestä ennen oli erilaisempia postauksia, mut nykyään vähän samaa settiä..

   tyylinsä ja postauksensa silti kullakin! ja en tiedä haluatko edes että sun blogi on suosituin ja seuratuin. nykyään postaatkin harvemmin..

   ois joskus kiva tietää mitä sulle kuuluu.. nykyään postaukset on aikalailla koira, biletys, vaate postauksia.
   mä oon seurannut sua jo irc-gallerian ajoilta, uskon että moni muukin täällä jotka lukee blogiasi. ei nykyään oikein tiedä että mitä kuuluu.. ootko koulussa, töissä. asutko yksin vai kaksin, ootko sinkku vai parisuhteessa. et oikeastaan enää hirveesti kerro kuulumisia, mutta ymmärrän myös että tämä on yksityisyys asia ja haluat pitää blogisi vain pinnallisena.

   jokatapauksessa ihanaa ja aurinkoista kesää! oot ihana!

   Delete
 16. Tää ihan sama postaus on tehty jo aikaisemmin. Vaihda jo, ei sillä loppujen lopuksi ole paljoakaan väliä. Onhan tuollakin teininimellä menty aika pitkälle.

  ReplyDelete
 17. oma nimi blogin nimenä on vähän tylsä... motherfuckin fashion on miusta loistava nimi (:

  mutta ei nimellä niin väliä ole, kunhan sais siun juttuja lukea ;) laitat sen nimen mikä itestä parhaalta tuntuu!

  ReplyDelete
 18. Todellaki Laura Malena ! Kiva ja ytimekäs, go for it ! (=

  ReplyDelete
 19. Joo blogin nimen vaihdos olis ihan hyvä idea, mutta siitä en kyllä osaa sanoa ettet olisi se sama teini enään... :)

  ReplyDelete
 20. Musta Laura Heija ois paras jos pitää ruveta vaihtamaan. Ei varmasti kovin yleinen toi sukunimikään ja kuten yllä mainittiinkin, niin omaan nimeen ei varmasti ainakaan kyllästy. Voihan siihen aina lisätä jonkun nasevan bloginimen, jos myöhemmin tulee mieleen. "....." By Laura Heija.

  ReplyDelete
 21. Useemmin vaan niitä postauksia mitä ennenkin teit niin blogi nousee taas ykköseks :)

  ReplyDelete
 22. Laura Malena ois just hyvä, ainoa asia, mitä blogissasi olen koskaan vihannut on juurikin nimi :D

  ReplyDelete
 23. Laura Heija olis musta parempi :)

  ReplyDelete
 24. jes, vihdoin!! :D keksi kumminkin jtn muuta kun sun nimi (joka kaunis kyllä on), kun kaaaaikilla on melkeen oma nimi blogin nimenä....

  ja oothan sä edelleenkin nuori (aikuinen) :) mä tykkään sun blogin tyylistä kun se on rennompi ja erilaisempi ku monen" tyylikkään ja aikuisen" blogin :D

  ReplyDelete
 25. Blogin uudistus ja säännöllinen postaaminen!:) Laura Heija blogin nimenä olisi paras;)

  ReplyDelete
 26. Oon samaa mieltä siitä, että oot kasvanut jo jotenkin ohi Motherfuckin' fashionista. Sulla on ollut älyttömän hyvä blogi ja ehkä pieni uudistaminen antaisi sulle taas lisäboostia kirjoittaa? :) nimeksi sopis mun mielestä ihan yksinkertaisesti Laura Heija, vaikka ei Laura Malenakaan pahalta kuulosta! Sulla on tosi kaunis nimi. :)

  ReplyDelete
 27. Älä vaihda. Postaile siihen tahtiin kun jaksat, niistä asioista mistä haluat. Ja jos nimen haluat vaihtaa, tee se vain itsesi takia.
  Olet upeus <3 : )

  ReplyDelete
 28. Heija Laura :)
  Siitä blogin uusi nimi. :)

  ReplyDelete
 29. Laura Heija on nätti nimi blogille :)
  Postausideoita: paljon videopostauksia! :) siuta jaksaa kuunnella vaikka kuin!
  Postausideoita: (oot tehnykki näistä joskus mut silti :D ) lempi tuotteesi, päiväsi kuvina tai videopätkinä :) liikuntapostaus, kesäsuunnitelmapostaus/, tulevaisuuden suunnitelmia, asioita joita haluut tulevaisuudessa tehdä, mielipidekirjotuksia :)

  -Papu

  ReplyDelete
 30. Komppaan monia. Oon seurannut sua irc-galleria ajoilta, ja ennen sulla oli niin upea tyyli, jutut ja kuvat. Nykyään jotain sameita biletys/tissikuvia, ja se ihana Laura-tyyli kadonnut jonnekin.. Samalta näyttää kaikki Helsinkiläiset parikymppiset.Ei sillä blogin nimellä väliä, jutuilla vain. Lopeta jos tuntuu siltä, ei ole "kivaa" lukea mainostuksesta..

  ReplyDelete
 31. ehdottomasti KYLLÄ! Kuulostaa hyvältä ja itse tykkään kun on oma nimi (tottakai vähän riippuen millasesta blogista on kyse) mut sun tapauksessa Laura Malena ois täydellinen. Ja kaunis nimi muuten :)

  http://bettinaw.blogspot.com

  ReplyDelete
 32. Ei sillä nimen vaihdolla oo väliä, jos sisältö pysyy samana :\ kyllä lukijat huomaa bloggaako laura tosissaan mielellään vai pakolla. Ehkä se nimen vaihdos innostaa lauraa taas bloggaamaan samalla palolla mitä ennen? Tuo "blogin uudistus" kyllä on kuultu jo ennenkin. Sitä odotellessa :)

  ReplyDelete
 33. Kannatan myös nimen vaihtamista. Laura, Laura Heija tai Laura Malena ovat hyviä vaihtoehtoja.

  Toivottavasti innostut taas bloggaamaan. Harmittaa, ettet voi kirjoittaa enemmän elämästäsi, sillä lukijoita on niin paljon. Tuntuu vain oudolta, kun olen seuraillut kirjoituksiasi vuosikaudet LJ:stä alkaen ja nyt en enää tiedä mitä sulle kuuluu. Tsemppiä jatkoon :)

  ReplyDelete
 34. sä kyl postauksien myötä vaikutat samalta 20 vuotiaalta teiniltä :D

  ReplyDelete
 35. Mun mielestä nimen vaihdos on hyvä idea, mutta sulle sopis joka ihan pikkusen persoonallisempi :)

  ReplyDelete
 36. Heija Laura on erilainen! Harvalla on tommosta sukunimee. Ja yleensä se on just etunimi sukunimi. Juten Julia Toivola. Erica C. yms.. yms..

  ReplyDelete
 37. Laura Heija tai Laura Malena kuulostaisi hyvältä nimeltä blogille :) On kyllä hieman yhdyttävä aiempiin kommentteihin ja todettava että sisältö on tosiaan muuttunut ja postaat entistä harvemmin joka on ikävää mielestäni. En myöskään ymmärrä kuvia joita lataat instagramiin, yhdessäkin nänni näkyy aivan selkeästi, et varmaan itse sitä ole huomannut? Mutta kaikki tavallaan ja jos se on sinun tyylisi niin ei siinä mitään, tsemppiä jatkoon ja täällä seurataan blogia vaikka harvakseltaan kirjoitatkin :)

  ReplyDelete
 38. Mitä vittua te valitatte mainoksista. Laurahan tekee tätä blogia työkseen ja jostainhan se raha on tultava.

  ReplyDelete
 39. Jos kaipaat uutta banneria tai logoa ni teen mielelläni :) Näet tekemiäni töitä osoitteessa www.michaelatuomenoksa.com

  ReplyDelete
 40. Muuten kiva blogi, mut tuntuu että sulla on kauhea tarve aina esitellä itseäsi, avonaisia toppeja jne. Miks?

  ReplyDelete
 41. Ootko varma että haluat aloittaa "uuden" blogin? Tuntuu joo että MFF on ohi mutta postaisitko uudella nimellä useammin?

  ReplyDelete
 42. Hyvältä kuulostaa Laura Malena. Onhan se persoonallinen, sulla on persoonallinen ja varmasti mieleenpainuva nimi :)

  ReplyDelete