Tuesday, May 27, 2014

Siksi Suomi hävisi

Hahahaaa! 7 comments:

 1. Ei ois varmaan itketty jos suomi oiskin voittanu, mut samalla "taktiikalla" kun Venäjä...
  ihan hyvä et loppu, nyt vaan ootellaan jaliksen alkamista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ois itketty ei, muttei Suomi edes ikinä lähtis tollaseen meininkiin

   Delete
  2. Suomi ei koskaan pelais noin niinku Venäläiset. Jos lähetää vaikka siitä et meidän valmentaja ei oo niin tyhmä et lähettelee mitää tappouhkauksia ku suuttuu. Eikä kukaan mitään itke vaan ilmasee sen et vituttaa kun tuommoista tapahtuu ja tuppaa tapahtumaan aina Suomen peleissä.

   Delete
  3. mä en ainakaan olis pitänyt suomen voittoa arvokkaana jos se ois saatu samanlaisella pelityylillä mitä venäjä nyt. mielummin puhdas hopea ku likainen kulta :)

   Delete
  4. Venäjä voitti taitojensa avulla. Suomi pelasi aika likaisesti itekin koukkaamisten yms perusteella. Venäjä ei 'ostanut' voittoonsa. Sochin kisoissa Venäjä ei päässyt edes mitaleille, joten harjoitus tekee mestarin.

   Delete
 2. Voi vittu nyt , Venäjällä on enemmän valtaa ja rahaa ja sen takia voitti koko pelin... Itkekää koko vuoden tai 10 vuotta asia ei muutu, eikä juttu nouse Ilta-sanomien ylemmäs, ja "hopea ei ole häpeä" häpeä se on, olla tola on niinkun olisit voinu saada kultaa mut et pysynyt... :D koittakaa elää tän kaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä suurempi häpeä on se, että Venäjä voitti pelin koska sillä on "enemmän valtaa ja rahaa"... Huolestuttavaa, jos jääkiekossa tosiaan pelataan vallasta ja rahasta.

   Delete