Wednesday, May 21, 2014

Kulmien kestopigmentointi?

Mulla olisi mahdollisuus testata kulmien kestopigmentointia.
Tarkoitus olisi tehdä luonnolliset ruskeat samanlaiset kulmat kuin niistä aina meikilläkin teen.

Te lukijat saisitte myös alekoodin kulmien kestopigmentointiin.

Mitä mieltä olette? Kokeilenko?
Mahdollista on tehdä sellaisella niin sanotulla "karvapigmentoinnilla", että kulmat näyttävät karvoilta.
Kestopigmentointi kestää 1-3 vuoteen.

Mitä olette mieltä? Kiinnostaako kyseinen juttu?


47 comments:

 1. Todellakin kokeilet! Mua kiinnostaa tää myös mutta odotan ensin että nään että joku muukin uskaltaa :) tossahan on se hyvä että ne kuitenkin sitten kuluvat ajan myötä pois :)

  ReplyDelete
 2. Niin ja siis todellakin tolla karva tekniikalla koska ne piirretyn näköset on ihan jotain järkyttävää :-D

  ReplyDelete
 3. Kokeile ihmeessä!! Mua kiinnostais kovasti kans homma, mutta vielä en oo rohkaistunut haha!

  ReplyDelete
 4. Todellakin kiinnostaa!Ite oon pitkään harkinnut jmut en oo viel uskaltanut/saanut aikaiseksi/ei oo rahaa yms...ja ois kiva kuulla myös sun kokemuksesta!:)

  ReplyDelete
 5. Itsellä oli ennen hyvät kulmakarvat, mutta hurjan laihtumisen seurauksena tippuivat ne pois ja pohdin pitkään kulmien pigmentointia, kunnes rohkaistuin ja menin ottamaan. Tulos oli järkyttävä ja lähdin itku silmässä pois paikalta. Tämän jälkeen soitin toiselle tekijälle ja pyysin konsultaatiota ja hän sanoi pystyvänsä korjaamaan kulmat ja nyt en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen, olen ikionnellinen. Kulmat ovat minusta yksi tärkein ominaisuus kokonaiskuvassa ja meikittä näytin ennen pigmentointia lähes syöpää sairastavalta.....

  ReplyDelete
 6. Kiinnostaa todellakin! Ite oon tota pohtinut jo kauan, mut rahat ja rohkeus ei ihan vielä oo riittänyt :D

  ReplyDelete
 7. Kannattaa valita pigmentoija huolella, koska ei ole mitenkään harvinaista, että lopputuloksena on eripariset kulmakarvat tai että sävy muuttuukin ihan vääräksi. Yllättävän vaikea korjata pieleenmenneitä pigmentointeja ja ne kun pysyy parhaimmillaan sen muutaman vuoden niin o-ou :D Karvatekniikalla ehdottomasti, ettei tule tussillapiirretyn näköisiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla Detailed Beauty Nailsissa eräs tekijä oli tehnyt kolmelle työntekijälle todella ammattimaiset ja kauniit pigmentoinnit.

   Delete
 8. Niin paljon kuullut huonoa kestopigmentoinnista ettei tulisi mieleenkään kokeilla. Väri ei välttämättä kulukaan pois vuosien myötä, periaatehan on sama kuin tatuoinnissa ja jos väri on vahingossa "hakattu" liian syvälle niin se ei lähde pois kulumallakaan. Väri myös muuttuu ajan myötä ja pahimmassa tapauksessa saat vihreät kulmakarvatatuoinnit. Laseristakaan ei ole apua ellet halua samalla menettää kulmakarvojasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se sama laser, joka poistattaa tatuointiani poistattaa ainoastaan pigmenttiä, ei siis karvoja.
   Eiran sairaalan Malin on poistattanut monet pigmentoinnit. :)

   Delete
  2. Suosittelen lämpimästi! 2,5 vuotta sitten otin pigmentoinnit enkä koskaan ole ollut mihinkään itseeni satsattuun yhtä tyytyväinen!

   Delete
 9. Itse olen ottanut kahdesti ja toisella kerralla vahvistettiin kahteen kertaan... ei pysy! jos on yhtään rasvaisuuteen taipuva iho niin en suosittele, rahan haaskausta siinä vaiheessa. Toinen asia niin harmittaa hemmetisti sen värin muuttuminen punapohjaiseksi! itsellä hyvin lievästi punapigmenttiä ihossa ja tämä harmahtavan ruskea kulmaväri muuttui muutamassa kuukaudessa oranssi tukkaiselle ihmiselle sopivaksi väriksi... mutta toisaalta onneksi ei kestänyt sillä väri oli kamala. Omani teki suomessa kouluttajana toimiva nainen. Muoto oli hyvä ja luonnollinen mutta itselleni ei sopinut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin tuosta väriasiasta on juttua tässä postauksessa: http://simoda.refashion.fi/2014/03/05/kulmakarvaton-menneisyys-osa-ii/ "Tässä välissä Satu oli ehtinyt ottaa käyttöön uudet paremmat värit, joiden ansiosta näiden nyt tehtyjen kulmien lopputulos oli todennäköisesti vielä aavistuksen verran parempi." --
   "Uusissa väreissä on myös paljon muita etuja. Esimerkiksi kaikki väripigmentit haalistuvat ihosta aineenvaihdunnan ja ihon uusiutumisen mukana tasaisesti eli pigmentointivärit pysyvät muuttumattomina eivätkä esimerkiksi muutu punertaviksi tai hailakan oransseiksi pigmentoinnin haalistuessa. Ruskea pysyy siis ruskeana eikä niitä hirveitä punaisia kulmakarvoja tarvitse enää kenenkään pelätä. Tämän myötä myös ruskeiden silmänrajausten teko on nykyään mahdollista, sillä aikaisemmin Satu ei niitä halunnut tehdä punaisten värijäämien vuoksi."
   Toivottavasti meni linkit sun muut suurinpiirtein oikein, puhelimella on kaikki niin pirun hankalaa :D

   Delete
 10. Kokeile ihmeessä!! Mua ainakin kiinnostaa kuulla juttua lopputuloksesta ja miten homma käytönnössä tapahtui :) Itellä kulmat ovat todella harvat ja eivät kasva kulmien loppupäästä sitten millään, joten mun täytyy aina piirtää kulmat jos haluan näyttää ihmiseltä :D

  ReplyDelete
 11. Minulla ainakin on liian tuuheat kulmat; kiinnostaa todellakin huolitella vähän pitemmäksi aikaan, ehdottomasti kiinnostaa!!!!!!!!

  ReplyDelete
 12. JOO!! Haluaisin itekin, tää alekoodi tulis just sopivaan saumaan :D

  ReplyDelete
 13. Mitä tuommoinen maksaa? :) itselläkin kiinostaisi kyllä mutta en tosiaan tiedä kuinka kallista se on ja kuinka kipeää se käy :D

  ReplyDelete
 14. Paljonko tuommoinen maksaa? :) itsellä kiinostaisi ehdottomasti mutta asun lapissa enkä tiedä paljonko täällä semmoisia tehdään, paljonko maksaa ja käykö kipeää :D

  ReplyDelete
 15. En IKINÄ mistään hinnasta ottais mitään naamaan. Kun on saanut naamaan pari arpea luomen poistoista, niin ei millään uskalla "leikkiä" omalla pärställä. Ihminen on niin mukavuuden halunen, että kulmien laittamiseen kuluva 30sek? aamusinkin on liikaa.. Huh. Mieluumin tuhlaan sen 30sek päivästäni, kun että otan pariksi vuodeksi pysyvän riskin, tai pahimmassa tapauksessa loppuelämän. Ihmiset on niin hiton pinnallisia, että tämmösiä riskejä otetaan yhtä helposti kun sukat vaihdetaan... Dokkareita ja tarinoita kyllä riittää pilalle menneistä kokeiluista, kulmienkin pigmentoinnista. Niin turhaa, niiiiiiiin turhaa. Miksei mikään riitä? :)

  ReplyDelete
 16. Vaikka välillä meneekin hermot kulmien meikkaamiseen (mulla on aika olemattomat kulmakarvat), mieluummin silti käytän joka päivä aikaa niiden meikkaamiseen kun menisin ottamaan tommoset. Varsinkin tuo viimenen kuva on ihan järkyttävä, ei kai kukaan luule että tuo näyttää hyvältä ja luonnolliselta?!

  ReplyDelete
 17. Heiiii siis onko tää se että sulle ns. Liimataan karvoja? Mulle nimittäin on tehty sellainen, ja karvat eivät pysyneet muutamaa päivää kaempaa ja näytti aivan kamalilta! Eli kulmat muotoiltiin, värjättiin ja tuuhennettiin liimaamalla pieniä karvoja lisäksi.... Kutsutaan nimellä kulmastailaus, enkä todellakaan suosittele kenellekkään maksamaan yhtään semmoisesta :D itse sain kyseisen homman ilmaiseksi, joten se ei harmittanut yhtään

  ReplyDelete
 18. Mä en kokeilis vaikka maksettaisiin. Oon sen verran impulsiivinen ihminen mitä tulee esimerkiksi hiusten väriin, joten jos kesken kaiken haluaakin vaalean tukan ja pigmentointi on tehty tummien hiusten mukaan, on lopputulos tosi typerän näköinen. Kulmakarvat on kiva myös huolitella sen hetkisen meikin mukaan - luonnollisempaan meikkiin luonnolliset ja muotoon harjatut kulmat, kun sitten taas runsaammalla meikillä vielä panostetummat. Ja todella, TODELLA harvoin näkee hyvin tehtyjä kestopigmentointeja, ja mä en ainakaan omaa lärviäni käyttäisi koekaniinina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollut nyt sama kulmamalli kolme vuotta, vaikka tukanväri on vaihtunut mustasta blondiin.
   Eli sellaiset ruskeat kulmat sipisivat kyllä mihin hiusväriin tahansa.

   Delete
 19. kiinnostaa todellakin! mulla on lapsuuden leikeistä jäänyt kulmakarvaan arpi, jonka päälle ei kasva karvat ollenkaan. On todella ärsyttävää värjäillä kulmia viikoittain, sekä kynällä piirtää monta kertaa päivässä arven päälle, kun kaikki kuluu siitä niin helposti. Mulla varmaan kestopigmetointikin kuluis, mutta tois ehkä pysyvämpää jälkeä iholle kuin värjäys/kynä. Ja sitten vielä, oon seuraillut sun Some- elämää irc-galleria ajoista asti ja olen aina pitänyt sua todella inspiroivana, asenteikkaana ja kiinnostavana ihmisenä. On totta, että ehkä aikaisempina vuosina postauksesi ovat olleet hieman provosoivempia ja erilaisia kuin tänä päivänä, mutta silloin olet ollut nuorempi ja minusta olet edelleen sama Laura, kuin ennen, ainoastaan olet ehkä alkanut elämässä keskittymään enemmän positiivisiin asioihin (niinkuin pitääkin) ja aikuistunut. Tekee itseäkin oikein pahaa lukea kommentteja mitä saat, kun anonyymit trollit yrittävät lytätä sua alimpaan rakoon ja dissaavat jokikistä asiaa mitä teet tai sanot, miltä näytät tai miltä sinun ei pitäisi näyttää, mitä saat postata ja mitä et. Aivan käsittämätöntä paskaa, miten jengi jaksaa tehdä tollasta. Voisin kirjottaa tästä vaikka kuinka pitkää analyysia ja romaania mutta en nyt jaksa. Ihanaa ja erittäin hienoa on, että jaksat edelleen kirjoittaa blogia ja mennä eteenpäin, huolimatta monien yrityksestä saada sut voimaan henkisesti huonosti. Oot edelleen erilainen, asenteikas, hyvällä tavalla (just tollasia trollianonyymejä) provosoiva ja mielipiteitä herättävä nainen. Sanottakoon vielä, näistä sun pintaa paljastavista kuvista joista ihmiset jaksaa jauhaa, anna niiden elää omassa arvossaan ja laita just niin paljon paljasta pintaa kun siltä tuntuu. Sulla on itsenäisenä ihmisenä täys oikeus laittaa kuvia ja postauksia niin kuin huvittaa. On naurettavaa nähdä, (instagram) jossa ystäväsikin julkisesti antaa kritiikkiä sulle. Miksei ystäväsi kirjoittanut ärsytystään viestillä tai soittanut? Hän halusi, nolata sut ja kirjoittaa mielipiteensä kaikkien nähtäväksi, tietoisesti ja varmasti tiesi, että moni samaistuu hänen kommenttiin, ja siitä seuraa sulle jäätävä naurunalaisuus ja kommenttisota. Noihan on taiteellisia ja hienoja kuvia, mitä muotilehdet on pullollaan. Suppeat Suomalaismieliset ei vaan selvästi osaa arvostaa niitä. Hyvää jatkoa sulle!! <3

  ReplyDelete
 20. Itselläni on kestopigmentointi ja en voi kun suositella! Ota vaan tarkasti selville millaista jälkeä tekijä tekee, ettei kaduta. Itselläni ei kestänyt pigmentointi kauaa tosin johtui että otin kesällä ja hoitaminen oli (köhköh :D) hiukan heikkoa. Itse ajattelin käydä ottamassa pigmentoinnin uudestaan, sillä se helpottaa tosi paljon aamurutiineja. Lisäksi mulla kasvaa tosi harvasti kulmissa karvat, niin värjäämisellä ei saa tarpeeksi hyvää tulosta. Ja fyysisen työn takia kulmameikit ei kestä kunnolla. Ja jos menet, niin huolehdi että tekijä tajuaa mitä mallia ja väriä haet! Eli suunnitelkaa yhdessä huolellisesti :) Ja kysy puudutuksesta, kaikki eivät puuduta ja mulla puudutuksesta huolimatta pigmentointi sattui vietävästi.

  ReplyDelete
 21. joo! musta ois todella kiinnostavaa nähdä lopputulos! en usko että ite laittasin koska tiiän et haluun muuttaa kulmiini taas jossai vaihees :D no mut ei noikaa ikuiset oo kumminkaa

  ReplyDelete
 22. Äläääää! Kauheinta mitä tiedän, piirretyt karvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kasvaahan siinä oma karva päällä. Alla on vain ruskea pigementti, ihan kuin meikkikynällä tehdyt.

   Delete
 23. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Vaikka kulmien meikkaamiseen ei kauaa aikaa menisikään, niin onhan se nyt helvetin kivaa kun kulmat näyttävät huolitelluilta koko ajan! Sama juttu ripsienpidennysten kanssa. Jos joku haluaa elää rähjääntyneenä luomuhippinä eikä muovisena barbiena niin go ahead (toim.huom. kärjistettyä provosointia!!!11). Se on yks hailee mitä omalle ulkonäölleen tahtoo tehdä. Tässä ei oo kyse kuitenkaan mistään kuolemanvakavasta jutusta.

  ReplyDelete
 24. Kyllä mä ainakin tarttuisin tilaisuuteen! :)

  ReplyDelete
 25. kiinnostaa!!!!

  ReplyDelete
 26. Olis kiva nähdä lopputulosl, joten anna mennä vaan! :)

  ReplyDelete
 27. Yök ! Itse en menisi tekemään. Jos kulmakarvat menisivätkin pieleen, sitten ärsyttäisi. Suurin osa tehdyistä kulmakarvoista näyttää ihan hirveälle, ainakaan jos ei ole omia kulmakarvoja.

  ReplyDelete
 28. Tosi luonnolisen näköiset ainakin noissa kuvissa! Jos sulla tällä hetkellä on sellaiset kulmat mistä pidät, mitä olet mahdollisesti (muoto/väri) pitänyt samanlaisena jo kauemman aikaa niin kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ainut mitä sun kohdalla itse miettisin on se, että oot aika kova vaihtamaan hiustenväriä joten sopiiko tietyn väriset kulmat sitten kaikkiin hiusten väreihin jos mahdollisesti värjäät taas esim. vaaleammaksi jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
 29. Otin kestopigmentin 3 vuotta sitten kun kävin vietnamissa, moikkaamassa sukulaisia. Taisin maksaa koko lystistä 25€ :D (siellä tuo homma oli niin yleistä et sen takia niin halpa).
  En oo katunut päivääkään et kävin ottaa, helpottanut mun elämää tosi paljon ja vieläkin näyttää hyviltä !(:
  Tottakai heti sen jälkee ku kävi ottaa nii tuntu oudolta...
  Mut jos aattelit ottaa niin suosittelen just tolla "karvapigmentoinnilla" näyttää tosi luonnolliselta.
  Oon saanut todella paljon kehuja hyvin huolitetuista kulmakarvoista :D

  ps. tuossa on linkki omaan pärstääni missä näkyy minun kulmani jos kiinnostaa nähä :)
  https://www.dropbox.com/s/cpo9wnm4sf8fpet/2013-12-20%2018.33.22.jpg

  ReplyDelete
  Replies
  1. VAUU! pakko ihan kommentoida! :D Aivan älyttömän hienot ja nätit kulmakarvat kyllä :)

   Delete
  2. Kiitos :)
   Ja lisäys tohon ku luin noit ylempiä kommentteja mis jotkut sanoo siit et jos se pigmentoija ei osaa muotoilla niitä kulmia.
   1. Pigmentoija luonnostelee sulle semmoset kulmat mitkä hän näkee sopivan sun kasvoihin.
   2. Jos et oo tyytyväinen kulmakarva "luonnokseen" niin tän pigmentoija pitäis kuunnella sua ja piirtää sulle uudet ennen kuin alkaa pigmentoimaan ne sun ihoos.

   Jos ootte saanut huonon ensi vaikutelman niistä pigmentoinnista niin miettikää hetki et onks se kenen syytä ku ootte antaneet luvan pigmentoida ne just sellasena ihoonne. Mulla ei oo tarkoitus osoittaa ketään syyttävällä sormella :)
   Mut totta tuokin et mieluiten käy ottaa pigmentoinnin kenen käden jälkiä näkyy jossain siinä lähettyvillä.

   Delete
 30. Ehdottomasti kiinnostaa nähdä lopputulosta ja alekoodikin todellakin kiinnostaa! Mulla on kans ollut haaveissa jo pitkään pigmentoida kulmat, mutta oon kuullu välillä niin kauheita juttuja ja pelottaa et osaako se tekijä sit muotoilla mun kulmia hyvin haha :D Luin juuri jonkun linkkaaman si modan jutun pigmentoinnista ja siellä ainakin näyttää todella hyviltä.. En ole aikaisemmin löytänyt juttuja pigmentoinnista saatika oikein mitäin kuvia! Mukava nähdä/kuulla nyt vihdoin jotain lisäinfoa näistä!

  ja ps. Laura oot aivan mahtava tyyppi <3

  ReplyDelete
 31. Omasta ja varmasti satojen muiden puolesta sanon, että ainut esteettisessä mielessä hyvä karvateknikko Helsingissä on Blackout Hairissa työskentelevä Satu Huikko. Sadoittain ihmisiä käy sen luona korjauttamassa kulmakarvojaan enkä olis ikinä osannu kuvitella itelleni näin kauniita kulmakarvoja.

  ReplyDelete
 32. Mulla ei oo kulmia ollenkaan, ei oo koskaan ollut. Pari hassua valkosta karvaa kasvaa sillon tällön johonkin kohtaan kulmaa mutta muuten ei...joten mulla onkin ne mielipiteitä jakavat "viiva" pigmentoinnit kun ei oikein muuta pystynyt tekemään karvattomiin kulmiin...onneks rakastan käyttää vahvaa meikkii, vähän luonnottomatkin kulmat ei näytä niin pahoilta jos muuten meikkailee vähänki enemmän!

  On kyllä paras sijoitus mitä oon ikinä tehnyt :) Ehdottomasti suosittelen.

  ReplyDelete
 33. En ottaisi. Sit ei näyttäis luonnolliselta...ja niitäkun ei voi samalla tavalla poistaa kun kulmakynää.
  ja entäkun niistä ei tuliskaan hyvät? tai kun niihin kyllästyy?
  Ne näyttää omasta mielestä hyvin jyrkiltä ja luonnottomilta...

  ReplyDelete
 34. Luin vanhoja postauksiasi ja löysin tämän. Kulmien kestopigmentointi kiinnostaa ja paljon! Itselläni on ongelmana, ettei kulmakarvat vain yksinkertaisesti kasva. Muutamia hassuja vaaleita karvoja on ja joka päiväisen kulmien piirtämisen koen aikaa vievänä ja turhauttavana :(
  Eli ammattitaitoinen ja luotettava paikka pigmentoinnille olisi hakusessa! :)

  ReplyDelete
 35. Itse olen ottanut kulmien 3d pigmentoinnin ja nyt on jo neljäs vahvennus menossa, kun ei oikein tahdo pysyä. En syytä kosmetologia siitä etteivät ne tahdo pysyä, sillä olen nähnyt hänen aikaisempiaan töitään ja hän on tehnyt minun yhdelle tutulle saman pigmentoinnin . Ihoni ei ole erityisen rasvainenkaan ja olen noudattanut kaikkia kotihoitoja ... Luultavasti pysymättömyys johtuu siitä kun olen niin nuori (21-vuotias) ja on niin nopeasti uusiutuva iho (siksi pigmentointia yleensä suositellaan hieman vanhemmille) . Onnekseni saan käydä vahvistamassa Kulmiani ilman lisämaksuja niin kauan että ne alkaa kunnolla pysymään :) . Muuten olen kyllä ollut erityisen tyytyväinen ja voin sanoa että se ei satu juuri ollenkaan kun se tehdään!

  ReplyDelete