Friday, May 2, 2014

Vappu meni!

Mulla oli eilen ihan sunnuntaifiilis vapun takia. Tuli nukuttua iltapäivään asti ja katottua Breaking badia joku kuus tuntia.  Aamupalaks syötiin pizzaa ja iltapalaksi sipsejä ja litra ben&jerrysin strawberry cheesecakea. Vappuaattona oltiin Bänkissä, ja tuntui kuin siellä olis ollut koko Helsinki. Ihan sikana tuttuja! Niin ja terkkuja muutamalle blogin lukijalle, jotka tuli niin ihanan rohkeasti juttelemaan! 

Tän viikonlopun vois ottaa ihan rennosti ja rauhallisesti, mutta saas nähä miten käy! Hyvää viikonloppua! ♥♥♥

11 comments:

 1. oot niin upee :) mistä tuo crop top ja raita hame on?

  ReplyDelete
 2. Mistä oot noita aurinkolaseja ostanu ? :) hinta?

  ReplyDelete
 3. Onko toi sun asunto omistuksessasi vai asutko vuokralla? Olen aina ihaillut sitä suuresti, olet onnistunut tekemn siitä modernin mutta hyvin kauniin ja persoonallisen :)

  ReplyDelete
 4. Neljänneks vika kuva susta on ainakin nääääääääääääääääin upea!!

  ReplyDelete
 5. Ootko poistattamassa tota sun toista tatuointia kans? Mietin vaan ku se näyttää aika haaleelta, vai onks se vaan haalistunu ajan kanssa? :) Oot upee btw!

  ReplyDelete
 6. Nättejä kuvia nuo raitahamekuvat! Joskus inspiroidun kuvista ja noista välittyy kiva tunnelma. Etenkin tuo missä näkyy sinertävän hämärä taivas. Kaikista kuvista mitä ympärillään näkee, ei kuitenkaan tule sitä samaa fiilistä aina, ei vaikka olisivatkin hienoja/kauniita :) oon aika visuaalinen ihminen.

  ReplyDelete
 7. Voisitko vastata kommentteihin? Jos et ole miettinyt, niin tämä vastaamattomuus heijastuu kyllä blogin suosioon ja sitä kautta lukijoiden määrään.

  ReplyDelete
 8. Mistä toi hame on!!? Ihana.....

  ReplyDelete