Thursday, April 24, 2014

Cause we like to party-y-y-y-y-y-yMeillä oli toissa viikonloppuna kunnon kotibileet ihan huippuporukalla,  ja aika vierähti kuin siivillä! Me tytöt tultiin yhtenä porukkana, eikä mennyt kuin 10 minuuttia, kun Tonyn poikamiesboksi muuttui tyttöjen vaate/meikki/pukeutumishuoneeksi. Se makuuhuone oli kuin jerusalemin hävitys, kun me oltiin levitetty kaikki kamppeemme ympäriinsä. :D

*Postaus on toteutettu yhteistyössä SingOnin kanssa*

Tarjolla oli shampanjaa, drinkkejä ja tapaksia ja omatekoisia mansikka margaritoja, joita ainakin itse tuli juotua ihan kiitettävästi.
Löydettiin sellanen uusi pleikka 3:n laulupeli kuin SingOn, ja täytyy sanoa, että silloin oli ääni vähän käheänä varmaan itse kullakin.  
Nää bileet oli kyllä tavallista hauskemmat, kun päästiin kunnolla laulamaan, eikä pelkästään nyhjötetty sohvan nurkassa. Idea tossa pelissä on se, että se muuttaa oman äänen autotunen avulla hyvän kuuloiseksi samalla, kun laulat.
Joten tällaiset tyypit, jotka ei uskalla normaalisti laulaa, uskaltaa ton singOnin mukana laulaakin.
(Eli sellaiset, joilla on huono lauluääni, kuten mulla.) :D
Tää SingOn oli meille uusi tuttavuus, mutta se oli mm. siitä hyvä, kun samassa palvelussa oli kaikki kappaleet, eikä tarvi vaihdella levyjä, kuten esim. SingStarissa, vaikka sitäkin on kokeiltu pariin kertaan.


Hauska palvelu, jos haluutte hyvät etkoilubileet niin käykää tsekkaamassa ja ei muutaku lataamaan SingOn pleikkastoresta!

http://www.singon.com/30 comments:

 1. Mikael Gabriel.. ♥

  ReplyDelete
 2. Sakia pusakka tolla yhellä mimskulla.

  ReplyDelete
 3. kuka tuo tyttö on videossa kohdassa 0:11? Näyttää nimittäin jostakin niin tutulta? :)

  ReplyDelete
 4. No varrrrmaa joku mikluki siellä :D Heti kyllä jäi tosta mainospuheesta mielee et tää on taas joku maksettu mainos, miks et voinu mainita siitä muuten ku noissa tägeissä ?

  ReplyDelete
 5. Näyttää hauskalta! Tosta tulee varmaan tosi suosittu peli :D

  ReplyDelete
 6. Ooohlala Mikael Gabriel! Mistäs herran tunnet?:D

  ReplyDelete
 7. Se on muuten sampanjaa eikä shampanjaa ;)

  ReplyDelete
 8. Vitsit toi video oli hauska idea! :)

  ReplyDelete
 9. millä ohjelmalla oot tehny ton videon? :)

  ReplyDelete
 10. hitto,oli kyll semmonen hyvän mielen video että hymyilen sen jäljiltä varmaan huomiseen asti,wau! :)

  ReplyDelete
 11. Suakin tulee koskettamaan tää, kannattaa lukea :) http://vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Verohallinnon_kannanottoja/Henkiloverotus_ja_ennakkoperinta/Blogikirjoituksista_saatujen_korvausten_%2832554%29

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia kun hymyilet noin nätisti ! Ja olipa ihana tuo video! :) jäi oikein hyvä mieli ton jälkeen:)

  ReplyDelete
 13. susta tullee iha pocahontas mieleen!

  http://pohjosestatuulee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 14. Et sitten julkaise kommentteja, joissa ihan asiallisesti kysellään ja annetaan palautetta näistä yhteistyö-postauksista! Aika erikoista ja kyseenalaista toimintaa! Voitko ystävällisesti antaa jonkinlaista selvitystä mennettelytavoistasi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Jatkossa ilmoitan selvemmin, jos kyse on yhteistyöstä!

   Delete
 15. Moikka Laura! Olen jo vuosia seurannut sun blogia ja tykännyt kovasti. Mainospostaukset eivät mua ole niin kiinnostaneet mutta olen ne yleensä sivuuttanut suoraan, kun ne etäältä tunnistaa. Tän postauksen kanssa kävi kyllä nyt niin että en hiffannut kuin vasta melkein koko tekstin luettuani että kyseessä onkin tosiaan puhdas mainos.

  "Löydettiin sellanen uusi pleikka 3:n laulupeli kuin SingOn"

  Annat tässä sellaisen kuvan, että olisitte ihan itse hankkineet pelin ja huvikseen sitä kokeilleet. Mun mielestä tämä on väärin, koska kyseessä lienee maksettu mainos ja yhteistyö jonkun yrityksen (sitä et postauksessa maininnut, että kenen) kanssa. Yhteistyö selviää lopulta vasta postauksen lopussa olevista tageista. Olet varmaan pitkän linjan bloggaajana tutustunut Kuluttajaoikeuden linjaukseen koskien mainontaa blogeissa (Mainonnan tunnistettavuus blogeissa). Siellä sanotaan mm. seuraavaa:

  "Mainos on voitava tunnistaa mainokseksi heti ensisilmäyksellä ilman tarkempaa tutustumista siihen. Blogin pitäjää voi ohjeistaa seuraavilla tavoilla:

  • Yhteistyösopimuksesta kerrotaan blogin etusivulla tai muuten selkeästi esim.
  - yhteistyössä yrityksen x /tuotteen x kanssa tai
  - sponsorina yritys x /tuote x"

  Esimerkiksi nämä edellä mainitut asiat eivät tässä postauksessa toteutuneet. Mun mielestä on tosi kurjaa, että mainoksia naamioidaan postauksiksi, joissa bloggaja muka hyvää hyvyyttään kertoo jostain tuotteesta, jota on käyttänyt. Myös esimerkiksi joidenkin nuorempien lukijoiden (joita varmasti sinullakin on) voi olla aika hankalaa ymmärtää tai tajuta, että kyseessä on mainos, varsinkin jos sitä ei tuoda selkeästi esille. Tietysti eihän tuota linjausta ole pakko noudattaa, mutta mainonta on aina mainontaa ja esimerkiksi Kuluttajasuojalain mukaan "Markkinoinnista on käytävä selkeästi ilmi sen kaupallinen tarkoitus sekä se, kenen lukuun markkinoidaan.".

  Olet varmaan saanut muitakin kommentteja samaa aihetta koskien. Toivon, että jatkossa kun teet yhteistyöpostauksia tuot tarkemmin ja näkyvämmin esille, että kyseessä on maksettu mainos. Osa lukijoista ei välttämättä (esim. itseni mukaan lukien) halua lukea mainospostauksia, joten mahdollisuus niiden sivuuttamiseen olisi hyvä antaa - esim. heti postauksen alussa maininta että tämä postaus on toteutettu yhteistyössä sen ja sen kanssa. (: Aurinkoista kevään jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi!
   Olet ihan oikeassa siitä, että tekstissä pitäisi heti alussa tulla esille se, että kyseessä on yhteistyö. Lisäsin sen nyt tekstin alkuun.

   Mukavaa kevättä sinnekin! :)

   Delete
 16. halusko laura näyttää vähän että "julkkis" kavereita on? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah eteenki videolla mikael gabriel saanu kolmasosan koko ruutuajasta ;D

   Delete
 17. Moi Laura! Pidennyksistä haluisin sen verran kysellä, että paljon tuolla Luomuksella niiden laitto maksaa? Vakiokampaamossani he eivät laita rapunzelin pidennyksiä, vaan käyttävät jotain kalliimpia niin olen harkinnut mennä laitattamaan johonkin toiseen paikkaan. Ajattelin mahdollisesti kokeilla ensin ihan vain clip-on-pidennyksiä, mutta haluisin silti ammattilaisen apua oikean värin valinnassa sun muussa. Kiva jos jaksaisit vastata. Mukavaa kevättä sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voisit kysyä vaikka ehkä sieltä Luomukselta?

   Delete
  2. Noo taka-ajatuksena vähän oli, että jos Laura osaisi sanoa kokemuksesta kannattaako klipsejä mennä kampaamolle tekemään vai olisiko ihan rahansäästön takia parempi tehdä juttu itse :D Ajattelin, että kampaamot eivät varmaan pistä asiakkaitaan tekemään hommia kotona. Muutenhan olisin suoraa Luomukselle soittanut

   Delete
  3. Mitä vittua? Ei klipsejä tehdä tai laiteta kampaamossa. Ne asetetaan itse omaan päähän ja otetaan yöksi pois.

   Delete
 18. Heiiii mä ainakin Sing Starin entisenä suurkuluttajana sain tästä uuden pelin kokeiluun.. mainos tai ei :D Näytti niin hauskalta että pakko todeta et voi kunpa oisin ollu mukana :)

  ReplyDelete
 19. Kuka on tuo nainen, jolla on vaaleat suorat hiukset? Onko hänellä blogia? :)

  ReplyDelete
 20. onks mg joku sun kaveri ? :)

  ReplyDelete