Tuesday, April 8, 2014

Dui clinicit ja kosmetiikkaa

 Dui Clinic muutti Helenankadulta Sörnäisten rantatielle Hakaniemeen vähän aikaa sitten, ja uudet tilat on ihanan siistit ja simppelit. Kävin viimeksi viime viikolla Dui-hoidossa, ja ensi kuussa tulee täyteen tasan kolme vuotta siitä, kun aloitin Dui-hoidot. Iho on pysynyt todella hyvässä kunnossa kaikki nämä vuodet, ja itsestäni ainakin tuntuu siltä, etten olisi vanhentunut päivääkään. Ja koska aion jatkossakin käydä Dui-hoidossa, niin toivon, etten saa ryppyjä ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen! :D Toivossa on hyvä elää!

Aikaisemmin muissa Suomen Dui Clinic-liikkeissä ei ole käynyt samat tarjoukset kuin Helsingin liikkeessä, mutta nyt kaikissa allaolevissa Suomen Dui Cliniceissä on huhtikuun ajan -10% kaikista hoidoista! 

Alla kaikki Suomen Dui Clinique jälleenmyyjät:

Helsingissä Dui Clinic Kauneuskeskus Kosmetologi Laura Eskola puh. 0404895301
http://www.duiclinic.fi/

Hämeenlinnassa Dalin Hoitava Meri Kosmetologi Sari Kabanow puh. 0400-275636

 Tampereella Day Spa Gabriel Kosmetologi Anne Ojala puh. 040-8314608 www.dayspa-gabriel.fi 

Hyvinkäällä Aroma & Wellness Kosmetologi Jaana Hiltunen puh. 040-5236770www.aromawellness.fi 

Vaasassa Lymfa- ja Ihohoitola Beninna Kosmetologi Hilkka Rajamäki puh. 050-5673526 

Kuusamossa Kauneushoitola Afrodite Kosmetologi Sari Mustonen puh. 0400-964169 

 Seinäjoella Kauneushoitola Jasmine Kosmetologi Anne Pakkanen puh. 040-5442688 www.kauneushoitolajasmine.net


Ja sitten ajattelin vähän esitellä kosmetiikkatuotteitani, jotka mulla on käytössä!

 Dalacin on reseptituote apteekista. Ihan loistavaa tavaraa epäpuhtauksille. Niin "voimakasta", että kuivattaa yössä näpyn kuin näpyn! Silloin tällöin pitää turvautua tähän ihmeliuokseen!
 Duin kasvojenpuhdistusemulsio ja Duin kasvovesi. Toi kasvovesi on ihanan raikastavaa ja muutenkin ihan lempparituote. LA ROCHEN puhdistusvaahto tipahti postiluukusta pari kuukautta sitten ja oon tykännyt tuotteesta tosi paljon. Meikki lähtee helposti tolla vaahdolla.
 Duin kuorintavoide. Ihan paras kuorintavoide ever! Kuorivat "rakeet" tai noi mitä ne nyt onkaan, on niin hiuksen hienoja. Ihosta tulee todella pehmeä kuorinnan jälkeen.
 Kiinteyttävä voide, jota käytän silloin tällöin ja mutanaamio, joka myös kuivattaa hyvin mustapäät ja epäpuhtaudet. Kiinteyttävän voiteen koostumus on todella miellyttävä.
 Vichyn bb-voiteet! Tykkään tosi paljon noista!
 Eucorinin suihkuöljy ja Doven suihkusaippua. Toi öljy on ihan paras tuote! Suihkusaippuat mulla vaihtuu fiiliksen mukaan. Välillä käytän esimerkiksi jalkojen /ihon höyläykseen tavallista vauvaöljyä. Saatan myös käyttää ihon koustettamiseen tavallista vauvaöljyä!
 Ihan paras dödö, ollut käytössä jo monta vuotta! Muuta en ostakaan. :)
 Hiuksiiin jätettävä hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin. Tykkään tuoksusta, ja tekee kuivista hiuksista muutenkin tosi hyvännäköiset- ja tuntuiset. :)
 Jos haluan ihosta päivettyneen näköisen, niin sitten käytän tota Doven summer glow-voidetta. Noi muut on ihan päivittäisessä käytössä ihon kosteuttamiseen.


Mukavaa tiistaita kaikille ♥

15 comments:

 1. Mitä mieltä oot Sofia Ruusilasta? entä kauneusleikkauksista? esim. rintaimplantit, huulitäytteet, kasvojen kohotus, nenäleikkaukset yms. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jokaisen oma asia mitä tekee vartalolleen/kasvoilleen. Joten en ole juurikaan mitään mieltä. :)

   Delete
 2. Ihanat :) Loistavaa jälleen kerran :) Mitä mieltä tästä: http://sixpack6pack.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Miksi puhut vanhenemisesta vaikka oot vielä niin älyttömän nuori? Pelkäätkö ryppyjä ja vanhenemista? Ei sun tarvii semmosia vielä miettiä.

  Uskon, että se on yks ja sama missä mössöhoidoissa käyt, eiköhän liikunta ja se mitä pistät kurkustas alas vaikuta siihen vanhenemiseen enemmän, alkoholin ja savukkeiden polton sivussa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki juuri nuo mainitsemasi asiat vaikuttavat. Tosin en polta, ja yritän muutenkin elää terveellisesti, mutta kyllä uskon, että hoidoillakin on vaikutusta ihoon! :)

   Delete
 4. Miten ole saanut reseptin Dalaciniin? Akne ei ainakaan ole ongelmana, joten mietityttää, miten se on sinulle määrätty. Dalacin on antibiootti, joten käyttö ilman syytä (varsinkin käyttö silloin tällöin) on aivan turhaa ja jopa negatiivista ajan saatossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pyysin lääkäriä kirjoittamaan reseptin näpyille.

   Delete
 5. En ihan ymmärrä tätä kauneusihannetta, jossa pitää olla mahdollisimman muovisen näköinen. Ei ryppyjä, näppyjä, juovia, arpia.. ei mitään merkkejä elämästä. Mutta kukin tyylillään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itselläsi ei varmaan ole sitten näppyjä?? Jokainen "pizzanaama" kyllä ymmärtää, miten näpyt vaikuttaa itseluottamukseen, ja miksi niistä halutaan eroon. ;)

   Delete
 6. Mun mielestä sun iho ei näytä muoviselle vaan terveelle ja kuulaalle. Hitto kun ei ole Kuopiossa dui hoitoloita ainakaan minun tietääkseni. Olis kiva joskus joku ale jos mahdollista saada sinne verkkokauppaan. Hoitovapaa rahoilla ei niin hirveesti juhlita tällä hetkellä. :D ihanaa kevättä!

  ReplyDelete
 7. Laura! Mitä shampoota käytät??

  ReplyDelete
 8. Hei mistä toi matto on? IHANA!

  ReplyDelete
 9. Hei mistä tuo matto on? IHANA!

  ReplyDelete
 10. Voisitko tehdä juttua päivettävistä voiteista/itseruskettavista? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen samaa mieltä että olisi kiva lukea siitäkin aiheesta :)

   Delete