Thursday, June 5, 2014

Katumuotikilpailu

Anni on muuten mukana katumuotikisassa tällä Kristiinan kuvalla
http://olympus.indiedays.com/katumuoti2014/kristiina/ !
Ois ihan superkivaa, jos jaksaisitte käydä äänestään tota kuvaa niin Anni voittais Olympuksen kameran ja uuden objektiivin, jolla päästäis sit mekin kuvaileen tänne blogiin! :)

Myös äänestäjien kesken arvotaan kamera ja objektiivi!


Sillon ku treffailtiin Annin kans, niin pyysin neitiä tekemään mulle jonkunlaisen kalanruotoletin ja tällanen tuli! Ois niin kiva osata itekki väsätä jotai erilaisia lettejä ja muita kampauksia..


Postauksia Barcelonasta tulossa myöhemmin!

8 comments:

 1. Mun pikkusiskolle oli jossain kerhossa opetettu kalanruotoletti. Oon ihan kade, miksei mulle oo pidetty tollasia kerhoja? :D Youtubesta joskus yritän ymmärtää miten hiukset saa kivasti.
  Mut kivannäkönen toi! Toimii helteelläkin.

  ReplyDelete
 2. Omg sä oot niiiiin kaunis! Ootan innolla postausta Barcelonasta :)

  ReplyDelete
 3. Todella nätti letti:) pitäis itekkin opetella tekemään:)

  ReplyDelete
 4. Meinaatko tulevaisuudessa uudelleen värjäyttää tatskojasi?

  ReplyDelete
 5. Moi Laura.

  Olen jo äänestänyt siihen Annin kuvaa, muuten todella hienoo. ^^
  Hienoo kuvia tosta sinun lettiäsi.
  Mä vaan osaan tehdä sellaisen normaali lettiä, mutta sellaista mitä nyt tehdä nykyisin on niin monenlaisia.... niin en oo ikinä tehnyt, mutta joskus kyllä tekisi mieli tehdä semmosia kampauksia.

  ReplyDelete
 6. Kalanruoto on helpompi kun tavallinen letti! :3

  ReplyDelete
 7. Moi Laura,

  Luin blogiasi vielä about kolmisen vuotta sitten. Olin lukenut sitä pitkään, niin kauan kuin muistan blogeja edes lukeneen. Kirjoituksesi, asusi ja kaikki sinussa inspiroi minua. Ihailin sinua todella paljon! Lopetin kuitenkin blogisi lukemisen, sillä huomasin, kuinka hoikkuutesi alkoi vaikuttamaan minuun ja elämiseeni kovin negatiivisesti. Yhtenä esimerkkinä se, kuinka käydessäni sovituskopeissa, ajattelin sitä kuinka sinä pukeudut ja mitä sinä laittaisit päällesi. Sovitin vaatteita, jotka eivät sopineet mielstäni omiin muotoihini. Minulla oli mielestäni joko liian suuret reidet farkkuihin.. topit, jotka edes laitoin päälleni, tekivät käsivarsistani "läskit". Kaduilla näin vain hoikkia tyttöjä, itse kietouduin huppariin. Lopetin sinun, sekä monen muun tytön blogien lukemisen.

  Nykyään arvostan itseäni tällaisena millainen olen. En lue enää blogeja. Vaatekaapistani löytyy jopa toppeja, joita ennen en voinut käyttää, sillä ajattelin että ihmiset pitävät minua lihavana. Pääsin irti oman pääni sisältä.

  Tänään eksyin pitkästä aikaa sinun blogiisi. Viimeksi kävin täällä noin kolme.. neljä vuotta sitten?
  Selasin kuviasi ja päivityksiäsi. Ilahduin näkemästäni. Itseasiassa rupesin hymyilemään. Näytät freesiltä! Terveeltä! Raivostuin päivityksestä, jossa anonyymi huolestui sinun olevan lihava. Oikeasti, lihava? Älä todellakaan laihduta itseäsi takaisin kuntoon, jossa olet joskus ollut.

  Luulen, että sait minut taas yhdeksi lukijaksesi. Kiitos!

  -Elina

  ReplyDelete
 8. Hei tuon kalanruoto letin tekeminen on maailman helpointa!! OIKEESTI ;)! Itse oon maailman huonoin laittamaan tukkaa, ja jopa minä opin ton tekemään :D! En oo kyl kokeillu sitä tuolleen ihan taakse, mutta sivulle ainakin tulee hyvä, nyt vaan kattomaan jotain tutorialvideoita youtubesta, oon ihan varma et säkin pystyt siihen ;)! <3

  ReplyDelete