Sunday, June 8, 2014

Voita viplounge seurueellesi Summer heat-bileisiin

Ens viikonloppuna on Summer Heattien avajaiset, ja me ollaan siellä ystäväporukalla, ja nyt ois tarjolla jollekin teistä lounge, jonon ohi sisään ja  koko seurueelle ja juomatarjoilut! Ois tosi siistii, jos tulisitte paikan päällä juttelemaan ja moikkaamaan!.

Kirjoittamalla tähän postaukseen kommentin, miksi haluaisi tulla Heateille osallistuu arvontaan!
Arvon keskiviikkoon mennessä voittajan! Kandee nyt osallistuu, kuiteskin arvokas palkinto kyseessä!
 Onnea arvontaan !! :)

91 comments:

 1. Haluaisin tavata sinut ja bilettää semmosessa tapahtumassa minne kehtaisin laittaa kunnon reivikamat niskaan! ;)

  ReplyDelete
 2. Olen koko kesän töissä, enkä pysty festareita kiertämään opiskelijabudjetin takia. Olen hetki sitten täyttänyt 18 ja olis huikeeta päästä kokemaan ekan kerran isommat festarit, kun ennen ei oo iän puolesta päässy! :)
  ann.ika@windowslive.com

  ReplyDelete
 3. Ite tuun Kuopiosta asti sinne paikalle! On kyllä suomen parhain bilepaikka missä käyny ja toi lippu ois tarpeellinen sikskin että junaan ja majotukseenkin menee niin paljon rahaa! Isommalla kaveriporukalla ollaan odotettu tätä jo viime kesän sulkemisen jälkeisestä asti ;D

  camilla.puumalainen@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Haluaisin tulla Heateille, koska en oo sielä vielä käynyt ja tämä olis eka kerta. Oma rahatilanne ei pysty kustantamaa tällästä juttua, joten tää olis enemmän kun täydellinen juttu! Olis myös tosi kiva viedä kerrankin kaverit itse johonkin, kun aina ite oon ollut seuralaisena :)

  m.jutta@windowslive.com

  ReplyDelete
 5. En ole vielä kertaakaan käynyt summer heat -bileissä, joten nyt olis korkea aika päästä paikan päälle juhlistamaan kesää :-)

  hooeeiideeii@windowslive.com

  ReplyDelete
 6. Mukana! Voisin juhlia etukäteen mun Helsinkiin takaisin muuttoa, pieni irtiotti pakkaamisesta! Sitten jaksais tulla taas kotiin viikoks pakkaamaan ja sitten juhannuksen jälkeen raahata tavaroita monta sataa kilsaaa kämpästä toiseen, kun on vähän välillä juhlinut! :)

  jennieannihilation@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Sisko ja hänen poikaystävänsä tulevat pk-seudulle luoksemme kyläilemään, joten Linnanmäellä vietetyn päivän jälkeen olisi ihanaa päästä näyttämään Helsingin yöelämää parhaimmillaan! :)

  ReplyDelete
 8. Haluaisin tulla Heateille, koska muutin viikko sitten Helsinkiin, enkä oo vielä ehtinyt juhlistaa muuttoani lähtemällä kunnolla ulos. Tällä tavalla ois kyllä mieletön juhlistaa Helsinki-kesän alkua kaveriporukalla!

  ReplyDelete
 9. En oo ikinä käyny heatis ja aina pitänyt mennä mut aina tulee ongelmia vastaan...krhm raha

  ReplyDelete
 10. Eipä mulla varmaan muuta syytä oo, kun että en oo ikinä siellä ikinä käynyt niin olis tosi kiva! :) sara.h.95@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Olis vaan tosi helmee!<3 Festarit taitaa muuten tältä kesältä jäädä multa pois niin tää korvais senkin :-)

  tofff@windowslive.com

  ReplyDelete
 12. Meillä on juuri sattumoisin poikaystävän kanssa tuparit viikonloppuna, joten olisi huippua voittaa vip-paketti sinne! :)

  iial@suomi24.fi

  ReplyDelete
 13. Rankan duuniviiko jälkee olis siistii päästä kaveriporukal juhlii kunnol! Tykkään kans vanhast paikkana iha sikana! n_earr@live.com :)

  ReplyDelete
 14. Mulla on perjantaina ammattikorkean valmistujaiset, mutta en pystykään pitämään kotona juhlia, koska muutto on käynnissä. Haluaisin silti juhlistaa ammattiin valmistumista kamujen kanssa ja tää olis aivan super juttu sitä ajatellen! En ole koskaan edes ollut kyseisessä paikassa. Kaikki peukut ja varpaat pystyssä et tän voittaisin!

  ReplyDelete
 15. Edellisestä kommentista jäi maili lintetta@windowslive.com

  ReplyDelete
 16. Haluaisin voittaa tämän minulle ja ystävälleni koska näemme harvoin niin pitkän välimatkan takia, enkä ole päässyt hänen luokseen Helsinkiin, koska esikoiseni syntyi muutama kuukausi takaperin. Joten tässä olisi mahti tilaisuus meille unohtumattomaan iltaan pitkästä aikaa :)

  ReplyDelete
 17. Ehdottomasti mukana tässä arvonnassa! :) paula.pasanen@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Huiput Bileet kelpaa aina. Aikas mahtava arvonta:)
  ullaahop@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. Summer heat vip lounge paketti olisi aivan täydellinen minulle sekä koko lukioaikaisille ystävilleni. Meistä on tullut erottomattomat näiden kolmen lukiovuoden aikana, joka tulikin päätökseen tänä keväänä. Porukkamme ystävyys perustuu siihen, että olemme kaikki erilaisia. Nyt on tullut hetki kun kaikki erilsuutemme takia olemme jatkamassa elämiämme täysin eri suuntiin: itse olen muuttamassa elokuun alussa Tanskaan toisen ystävän muuttaessa samoihin aikoihin Yhdysvaltoihin. Olisi todella upeaa päästä nauttimaan vielä yhdestä kunnon baari illasta ystävien kanssa, joiden seuraava yhteinen tapaaminen saattaa olla vasta vuosien kuluttua !!

  ReplyDelete
 20. Moikka!
  Ollaa menossa ensi lauantaina juhlistamaan kaverin synttäreitä ja toisen kaverin valmistujaisia ja tää olis tosi kiva tapa juhlia! :) Ja tulis molemmille yllätyksenä ;)

  lena.haponen@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Mahtavinta olisi juhlia parhaan kaverini 20v synttäreitä stadin parhaimmassa "kesäbaarissa"!! Siellä on aina vaan niin hyvä meno ja musiikki! Varmasti tulisimme moikkaaman myös sinuakin :)

  elvira.rautiola@gmail.com

  ReplyDelete
 22. Ois mahtavaa tulla heatille juhlistaa ekaa vapaaviikonloppua duunista!! Samoin vapaalla on mun 2 parasta kaveria niin ois siistii juhlistaa kunnolla eikä aina niissä samoissa räkälöissä :D..

  laura@varis.fi

  ReplyDelete
 23. En keksi mitään syytä, miksi EI olisi kiva lähteä tuonne reivaamaan ;D Täksi kesäksi ei ole muita suunnitelmia kun opiskeluun kuuluvaa työharjoittelua, tolla tapahtumalla sais varmaan tästä kesästä pitkästä aikaa ikimuistoisen!

  viiruzka@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. Oiskohan aika tänkin mirkun päästä käymää summer heatisaä..jo vuosia on tarkotuksena ollut mennä, mutta aina jonnekki muualle eksytty :D Oma lounge ja wanha ei kuulostaa ollenkaa pöljömmältä idealta ;)

  rolssi_@hotmail.com

  ReplyDelete
 25. ollaan kavereiden kanssa mietitty et haluttais porukalla lähtee bilettämään johonkin muualle kun tänne turkuun, mut koska nää reissut on sen verran hintavia/vapaapäivät on vaikee sopia yhteen ja ei oikeen edes tiedetä mihin sitä kannattais lähteä joten tää olis ihan täydellinen piristyspaketti meidän kesään! ja ens viikonloppu sopii työvuorojen kannalta täydellisesti! eikä olla koskaan oltu missään megapartyissa joten tää ois täydellistä.

  ruona95@gmail.com

  ReplyDelete
 26. Heatissä on joka vuosi ollut todella hauskaa ja olen arjet töissä, jolloin kesäviikonloput pitää irroitella. Ja paras paikka siihen on juuri summer heat ;)

  johannamaria.haarala@hotmail.com

  ReplyDelete
 27. Olis kyllä mahtava palkinto! Töitä tullut tehtyä simona ja loman vika vklp olis just passeli bilettämiselle! Ei oo ennen tullut käytyä ko. tapahtumissa, joten myöskin sen takia olis hienoa päästä tanssimaan just sinne :)
  saranea-@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Tarkoituksena olis juhlistaa montaakin asiaa; mahtavaa tulevaa Helsinki-kesää kaveriporukalla (kukaan kun ei ole paljasjalkainen Helsinkiläinen), samaan voidaan yhdistää kaikkien Helsinkiin juuri muuttaneiden "yhteistuparit" ja omat tulevat läksiäiseni, kun lennän rapakon taakse USA:n harjoitteluun. Osa meistä ei ole tutustunut vielä lainkaan Helsingin yöelämään, joten tämä olisi mahtava tilaisuus päästää "kehä kolmosen ulkopuoliset" näyttämään miten muualla biletetään! Maili: ansku_o@hotmail.com

  ReplyDelete
 29. Mukana arvonnassa! Pidän lauantaina synttärijuhlani ja jatkopaikka hakusessa vielä! Olisi mahtavaa, jos pääsisi tuonne viettämään iltaa porukalla! :) -Jenn

  ReplyDelete
 30. Ainiin sähköposti vielä jennika.laurila@luukku.com

  Konmentissani nimimerkki -Jenn

  ReplyDelete
 31. Olisi mahtavaa voittaa ja päästä viettämään kivaa iltaa kavereiden kanssa :)
  mankkuliini@hotmail.com

  ReplyDelete
 32. Minä ja mun kaverit vasta saavutettiin täys-ikä niin nyt ois aika mennä juhlistaa sitä ja ylipäätänsä kesää oikeen kunnolla ulos! Ois ihan huippua voittaa tällänen palkinto kerrankin! :-)

  vilmatorkko@hotmail.com

  ReplyDelete
 33. Tuun ekaa kertaa vuoteen takas Suomeen ensi viikolla niin oisi hauska juhlistaa tätä ja nähdä vanhoja kavereita pitkästä aikaa, en oo myöskään ikinä vielä päässy heatia kokeen vaikka nyt jo pari vuotta on ollut tarkotuksena, mutta en oo aina päässyt lomilla Suomeen joten tänä vuonna sitten kunnolla juhlimaan :)

  sankku93@luukku.com

  ReplyDelete
 34. Asun tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, mutta ensi syksynä olisi haaveissa unohtaa hetkeksi Helsinki&Espoo, ja muuttaa hieman kauemmaksi. Paikkakunta on vielä avoinna, ja saa nähdä jääkö tämä tyttö ollenkaan suomen rajojen sisäpuolelle ;)
  Tällä hetkellä elämä on yhtä säästämistä ja työntekoa, joten kesän biletykset joudun jättämään väliin suurimmilta osin. Festarit joudun jättämään väliin, ja viikonloppujen biletysten sijaan paiskin töitä.
  Olisikin ihana päästä edes yhden kerran tänä kesänä hellittämään kunnolla, ja nauttimaan hyvästä musiikista sekä mahtavasta seurasta :) enkä tosiaan pane pahakseni ilmaista juomatarjoilua ;)

  Hepemau@gmail.com

  ReplyDelete
 35. Siellä en ole aiemmin päässyt käymään niin olisi kiva nähdä millanen paikka ja meininki!
  sonja.palin@gmail.com

  ReplyDelete
 36. Ollaan kaverin kanssa hyökkäämässä heateille heti perjantain avajaisiin! :p Hän luki yliopiston pääsykokeisiin koko kevään ja on nyt vihdoin "vapaa", joten hänelle tälläinen paketti olisi aivan perfekto! Olisi ihana juhlistaa kesän alkua Vanhalla, kaverini kauan odotettua lomaa sekä tottakai juhlia parhaassa seurassa pitkästä aikaa! Tanssilattialla nähdään! ;)
  hesaarijarvi@hotmail.com

  ReplyDelete
 37. Hei,

  Olisi tosi hienoa päästä mukaan :) Muutin viikko sitten Helsinkiin, ja tänään olin virallisesti väestörekisterin mukaan Heseläinen (:D). Sekavat tuntemukset moisesta, mutta ihan kivaa täällä on ollut asua. Nämä pippalot varmasti vain lisäisivät haluani jatkaa asustelua Hesessä :3

  rosahenrietta@gmail.com

  ReplyDelete
 38. Haluisin tulle Summer Heatiin koska näitä bileitä on venattu koko pitkä ja kylmä talvi!

  ReplyDelete
 39. Piristää omaa ja frendien mieltä, ite alottanu just duunit ja laihduttanu sen verran että nyt olis aika saada ne kilot takas! Eivais, haluaisin parhaan kaverin saada heittää hetkeks aivot narikkaan, olis hienoo päästä kahdeksan kuukauden jälkeen juhlimaan parhaan kaverin (ja muiden) kanssa - tekee duunia lapaluut limassa koulun ohella ja toki yllärinä kaikki se että olis tällänen yllätys vastassa. Joukossa pari jotka viettää ekaa kesää helsingissä ja on aivan innoissaan jo muutenkin heatista - olis mahtavaa saada näyttää heille miten siellä juhlitaan!
  hennikoo@gmail.com

  ReplyDelete
 40. En ole koskaan ollut heateilla ja olen jo aika vanhakin. Asunut Helsingissä vuosia, mutten koskaan eksynyt kyseisiin bileisiin. Omat 28 vuotis juhlatkin lähentyvät ja samalla voisi vähän niitäkin juhlistaa.
  Samoin vähän töistä rentoutua, kun olen tehnyt paljon ylitöitä koko kesän ajan relaamatta.

  ReplyDelete
 41. Minullakin taitaa olla "matti kukkarossa" niin kuin kaikilla muillakin, sillä olen itsekin opiskelija. Asun länsirannikolla ja minulla on useita ystäviä siellä pääkaupunkiseudulla, joita näen valitettavan harvoin. En voisi kuvitella yhtään parempaa paikkaa tavata heitä pitkästä aikaa sekä saada tilaisuuden tavata sinut. En ole myöskään koskaan ennen käynyt Summer Heatissa, ja olen varma, että se olisi kokemisen arvoinen juttu!

  niemi_kaisa@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. Moikka!
  Olen vasta muuttanut tänne joten oishan se kiva aloittaa eka helsinki-kesä näissä bileissä :)
  rose_lahde@hotmail.com

  ReplyDelete
 43. Asun Tampereella ja nyt pitkästä aikaa ensi viikonloppuna tulossa Helsinkiin :) en ole monessa baarissa Helsingissä käynyt ja tuonne olisi mukava päästä!
  jokin.sama2@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Pakko myöntää etten koskaan ole ollut missään kunnon bileissä tai edes baarissa joita ei kummoisia täällä meillä kotikonnuilla ole :D
  olis mahtavaa juhlia ihan kunnolla edes kerran!
  aikkuli95@hotmail.com

  ReplyDelete
 45. Täytin juurikin tänään 20 vuotta, ja ajattelin juhlistaa sitä ystävieni kanssa ensiviikonloppuna, mutta suunnitelmat ovat vielä auki. Mikäs olisikaan sen parempi paikka kuin Vanha ja Summer Heat!

  miila.vikman@hotmail.com

  ReplyDelete
 46. Lyhyestä virsi kaunis:
  1) vietän kesän Helsingissä
  2) en ole koskaan käynyt kyseisissä juhlissa
  kristiina--@hotmail.com

  ReplyDelete
 47. Mun poikaystävä täyttää huomenna 22 ja suunnitelmissa ois lähteä helsingin yöhön viikonloppuna juhlistamaan mut paikka vielä vähän auki niin siks tää ois ihan mahtava juttu voittaa! :)

  cami.laakso@gmail.com

  ReplyDelete
 48. Mun PARAS ystävä jäi toiseen kaupunkiin, kun opintojen jälkeen muutin takasin kotikonnuille, ja NYT se tulee mun luo kylään, ja bileet olis enemmän ku tervetulleet. ;) muutamat kaverit messiin ja menoks!! ;)

  ReplyDelete
 49. Mun PARAS ystävä jäi hämeenlinnaan kun muutin opintojen jälkeen takaisin kotikonnuille, ja NYT se on vihdoin tulossa kylään, ja kunnon bileet olis paikallaan!! Muutamat kaverit messiin ja menoks!! ;)
  sini.siponen@gmail.com

  ReplyDelete
 50. mä haluaisin voittaa tän paketin mun ystävien puolesta, jotka ostivat mulle lentoliput maailmanympärysmatkalle ensi talveksi ! olis niin siistiä antaa niille ''vastapalvelus'' ja näyttää kuinka kiitollinen olen. meidän porukka on tiivis ja sairaan kova bailaamaan, eli jos me sinne päästään niin ei varmasti ole tylsää :)
  vikvik-@hotmail.com

  ReplyDelete
 51. Oi vitsit, olis kyl mahtava palkinto!
  Mulla ja miehelläni on ensi lauantaina 14.6 tuparit ja olis tosi hienoa viettää jatkot Summer Heat:in merkeissä! ;)
  Viime kesänä tuli juhlittua siellä, esimerkiksi sun synttäribileissä, kun päästit lukijat mukaan.
  Mesta on kiva, siellä on hyvää musaa ja rentoo porukkaa! :)
  jossu--90@suomi24.fi

  ReplyDelete
 52. Kunnom biletys ja reivais kelpaa aina! Ja koskaan en ole kyseisessä paikassa käyny ni olis siisti kokee seki :)

  ReplyDelete
 53. Moi! Me ollaan menossa viettämään lauantaina mun synttäreitä kaveriporukalla ja tää olis ihan tosi hieno tapa juhlia niitä!
  mariame.chaouki@gmail.com

  ReplyDelete
 54. Tää on ainut vapaa viikonloppu mulla töistä kesäkuussa, niin on pakko päästä vähän ulos juhlimaan! Summer heat olis siis varteen otettava vaihtoehto, kun en oo siellä aiemmin käynytkään. anni765@hotmail.com

  ReplyDelete
 55. Näitä bileitä ei voi missata! Ois siistii päästä juhlii vähä leveemmin :D

  nikita@hotmail.fi

  ReplyDelete
 56. Yksinkertaisesti vain etten ole koskaan kyseisissä bileissä ollut vaikka puhetta on ollut senkin edestä joten nyt olisi jo korkea aika!

  annaneachristiina@gmail.com

  ReplyDelete
 57. Meillä on parhaan kaverin kanssa vika viikonloppu suomessa jonka jälkeen lähdetään ilman paluulippuja espanjaan, olisi ihan huippu vika viikonloppu suomessa ja varmasti ihan mielettömät läksiäiset :D

  Anni1808@hotmail.com

  ReplyDelete
 58. Olisi mahtavaa päästä tuonne ja viettää mukava ilta kavereiden kanssa!

  marivaittinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 59. Tälle kesälle ei ole tiedossa yksiäkään festareita, joten palkinto tulisi kyllä tarpeeseen! :) neiti_tiltu@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. Hyvä ystäväni järjestää meille kavereille kattopaaardit viikonloppuna, jatkopaikka vielä avoinna, joten olisi kiva antaa vastalahjaksi hänelle ja koko porukalle nää bileet!! :) nupputh@gmail.com

  ReplyDelete
 61. En ole päässyt töiden ja koulun aikana keväällä juhlimaan ja nyt kun olisi vapaa viikonloppu tiedossa, niin tuo osoisi juuri sopivaan kohtaan :) Enkä ole koskaan käynyt moisissa bileissä.

  hannipa@gmail.com

  ReplyDelete
 62. Ois mahtavaa tavata !! sartsa.n@pp.inet.fi

  ReplyDelete
 63. En oo aiemmin ollut noissa bileissä ja Helsinkiin on aina hyvä syy matkustaa. ;)
  maria.s@hotmail.fi

  ReplyDelete
 64. KOSKA SUMMER HEAT ON KESÄHELSINGIN PARAS JUTTU ehdottomasti !! ois niin siistii päästä viettämään aikaa parhaiden kavereiden kanssa vippiloungeeeen :-)) <3

  rrebecka@windowslive.com

  ReplyDelete
 65. Mielestäni olisi vain yksinkertaisesti kiva päästä tapaamaan ja tutustumaan suhun ihan ruudun toiseltakin puolelta, ystävistäsi puhumattakaan. Kaikki tuntuu olevan ihan huippu tyyppejä ja teillä näyttää olevan niin super hauskaa, postausten perusteella! Oon aina lukenut blogiasi ja oot mielestäni niin itsevarma ja ihanan tuntuinen tyyppi niin ois vaan tosi mahtava nähdä. Eipä bileet siinä sivussa haittaisikaan ;) anna_wiker@hotmail.com

  ReplyDelete
 66. Moikka! Olisi uskomatonta voittaa näin siisti palkinto. Ollaan lähdössä perjantaina tyttöporukalla ulos ja mikä olisikaan parempi paikka kun summer heat? ;-)

  andreavainio@gmail.com

  ReplyDelete
 67. Hei! Olen Suomeen paluumuuttanut itseasiassa bilemekka Ibizalta, jossa työskentelin viime vuoden. Olisi mahtavaa tuoda ripaus etelän meininkiä! Kaveriporukkani kanssa ollaan sosiaalisia, hauskoja ja meneviä. Olis mahtavaa pistää kesän tähän asti parhaimmat bileet pystyyn teidän kaikkien kanssa! :)

  krista.uusitalo@hotmail.com

  ReplyDelete
 68. Muutin juuri Espanjasta takaisin Suomeen, ja meinaan tukehtua muunmuassa harmauden tuottamaan ahdistukseen, joten kaipaisin todellakin jotain kannustusta ja piristystä arkeen ennenkuin hautaudun koko kesäksi makuuhuoneeseen.

  marsa.kuva@hotmail.com

  ReplyDelete
 69. Viime kesänä missasin kaikki noi pippalot, koska mun kaveripiiri ei käyny baareissa ja olin töissä lähinnä koko kesän etenkin vklpt. Nyt tänä kesänä voin onneksi ottaa vähän chillimmin ja sen takia, olisikin hienoa päästä tuonne avajaisiin.

  petra.peura@gmail.com

  ReplyDelete
 70. Ois niin siistii päästä tonne! Omat kokemukset Helsingin yöelämäst on viel hyvin vähäiset, vaik matkaa ei kauheesti sinne ookkaan. Lisäks tiiön ehdottomasti et ketkä kaverit ois messis <3
  irislarmi@outlook.com

  ReplyDelete
 71. koska ihan hirvee bilefiilis!
  kritzu95@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. En oo koskaan päässy käymään summer heatissa, joten olisi ihan huikeeta päästä sinne vihdoinki ekaa kertaa ja vieläpä vippinä :)
  noelia@hotmail.fi

  ReplyDelete
 73. viime vuoden heatin avajaiset olivat yksi parhaista baari-illoista koskaan, eikä se koskaan ole muutenkaa pettänyt, hyvä fiilis aina :-) tänäkin vuonna ollaan avajaisiin menossa ja vippi olisi huippu!

  susu@kolumbus.fi

  ReplyDelete
 74. Olis kiva päästä kunnolla bailaamaan ja vieläpä helsinkiin, kun on kaks viikkoa painanut hullun määrän ylitöitä täällä pikkukylässä. Näistä bileistä sais kesäfiiliksen ja tapais sut ! 95veeera@gmail.com

  ReplyDelete
 75. Aivan mahtavaa olisi päästä viettämään kesää sinne suunnille suomea ihan ensimmäistä kertaa!! :) eeveemilia@gmail.com

  ReplyDelete
 76. Tää palkinto ois mahtava!! En oo koskaan käyny Summer Heatissa vaikka oonkin kuullu et ne on hyvät bileet, ois kiva päästä ite kokemaan :)
  cessi123@hotmail.com

  ReplyDelete
 77. Meillä on kämppäkaverin kanssa viimeistä kertaa tänä kesänä yhtä aikaa vapaa viikonloppu. Kämppäkaverilla on lisäksi loman lopettajaiset ja itsellä pitkä työputki juuri ohitse. Oli tarkoituksena lähteä risteilylle parin muun kaverimme kanssa, mutta monen epäonnisen sattumuksen kautta ja budjetin pieleen mentyä kovasti odotettu risteily jouduttiin perumaan juuri tällain viime hetkillä.. Harmistus on suuri ja vaikka kotikaupunkimme Lappeenranta on kesällä ah niin kaunis niin nyt tarvitsisi kuitenkin jotain ENEMMÄN. Kukaan meistä ei ole summer heatia ennen kokenut mutta enemmän kuin valmiina oltaisiin!
  satutim@gmail.com

  ReplyDelete
 78. Olis tosi kiva päästä itse ensimmäistä kertaa tonne paikan päälle, ja ennen kaikkea päästä tapaamaan sut! :)

  miranda.helander@gmail.com

  ReplyDelete
 79. No tottakai mä haluan nää liput, jotta voisin yllättää hyvän ystäväni. Ystäväni ei jostain syystä pidä Helsingistä, joten tämän avulla voisin hänenkin mielipiteen saada muuttumaan. paarditovatparhaat! emmi.karilammi@hotmail.com

  ReplyDelete
 80. Ollaan perjantaina menossa juhlimaan kaverin 18-vuotis synttäreitä ja mikä sen parempaa ku alottaa "aikuisuus" hienoissa merkeissä kunnon bileissä! Tää tulis kivana lahjana kaverille :)
  Linneao@windowslive.com

  ReplyDelete
 81. Haluisin summer heattiin koska en ole saanut kesää vielä kunnolla käyntiin, ei ole oikein ollut mitään semmoista "perus" kesän aloitus meininkiä, kuten esim koulujen päättärit (heh, viimeks olin koulussa 3 vuotta sitten muttaaa... kuitenkin :)), kaverien kanssa esim grillaus, ihan vaan rannalla löhööminen, tai ihan mikävaaan kesähomma. Tää tapahtuma tois kaveriporukan yhteen paikkaan ja olis varmaan oikein oiva aloitus kesäfiilikselle :)...

  mmeps@hotmail.com

  ReplyDelete
 82. En ole koskaan käynyt Summer Heatissa, eikä varmaan tule käytyäkään ilman tällaista "houkutinta" :)

  teekissa at gmail.com

  ReplyDelete
 83. Kuulostaa hyvältä!

  nkarinen5@gmail.com

  ReplyDelete
 84. Bileet kelpaa aina! ;)

  veronika923@hotmail.com

  ReplyDelete
 85. Koska mun kaveri täyttää 20 vuotta ens viikonloppuna! Se on tarpeeks hyvä syy haluta summer heatiin ;)

  ReplyDelete
 86. Jos vielä ehtii nii juhlin synttäreitäni la niin näähän ois aivan unelmajatkot niille !!

  ReplyDelete
 87. Tarvis jotain stressinlieventäjää tähän työharjoittelun ja opparin teon väliin! :) sandra_he89@hotmail.com

  ReplyDelete
 88. Taitaa olla kesän ainoa wknd jolloin olemme possen kanssa kaikki vapaalla. Tämähän olisi varsin kiinnostavaa ja uutta. Pitää kokeilla mestaa.

  -Riksu är

  ReplyDelete
 89. http://ask.fm/laurakooo tuolla toi kirjottelee että oot huomiohuora :)

  ReplyDelete
 90. Hauskaa oli se, että kävelin lauantai-iltana tosta ohi ja kysyin mainoksia jakavalta tytöltä oven luona onko Laura Heija tänään bileissä mukana, ja tämä tyttönen vastasi: "en mä tiedä, mä oon vaan meijän firman kautta töissä täällä".... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, no eihän kaikki työntekijät tai flaijeriden jakajat voi kaikkea tietää. Mukana silti oltiin!

   Delete