Tuesday, January 1, 2013

Vuosi vaihtui

Ja niin vaihtui vuosi taas!
Tuntuu jotenkin siltä, että vuosi 2012 meni todella nopeasti. Nopeammin kuin mikään edellinen vuosi. Muutenkin tuntuu siltä, että vuodet vaan vierii.

Me oltiin aloittelemassa iltaa Kulosaaressa eilen, ja mentiin sieltä sitten Vanhalle.
Me taidettiin Empun kanssa vähän juoda liian nopeasti lyhyessä ajassa, ja oltiinkin sitten jo 00:00 aikaan lähdössä kotiin. No joku sai suostuteltua mut jäämään, ja sitten mä taisin jäädä vielä pariksi tunniksi. Kierrettiin Annan kanssa pari tuntia ympäri Vanhaa, ja loppuajasta mä otinkin vähän takahuoneen sohvalla lepoa. Onneksi Annan poikaystävä Sebu tuli paikalle auttamaan Annaa duuneissa, ja mäkin sain kyydin kotiin. Taksitolpat oli nimittäin tupaten täynnä ja vettä tuli ihan kunnolla. Aamulla mä ihmettelin, että miks mun iPhonen sisällä oli vettä, ja selvisi myöhemmin, että olin tiputtanut puhelimeni vahingossa vesilätäkköön. On tää luuri kyllä yks selviytyjä..

Hahaa, "ylpeä" :D

Ihanaa vuotta 2013 kaikille ! ♥

39 comments:

  1. Noi sun hiukset!! <3

    http://nanskuu.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. millä teit noi kiharat? :)

    ReplyDelete
  3. Pakko kysyy että millä teet nuo kiharat? :) kivan näkööset!

    ReplyDelete
  4. Mulla löytyy myös tuo obh nordican lainerauta ja se on ihan paras ! Ihanasti noi sopii sulle ! Oot niin kaunis laura <3 onnea vuodelle 2013 :)

    ReplyDelete
  5. samaa kysyn, miten kiharat on tehty? :D

    ReplyDelete
  6. Ihanat noi hiukset!! meinasin itsekin kysyä että millä teet noi kiharat mutta en kysykään ku muut on tehny sen jo mun puolesta ;D

    ReplyDelete
  7. Ihana Laura! :) Vielä kerran pakko sanoa kui makeita nuo sun tatskat :)

    ReplyDelete
  8. rinnat ihan tyrkyllä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinnat ihanan tyrkyllä!! Haha. Laura lainasin muuten sun kuvaa http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2013/01/vuonna-2012-tavatut-bloggaajat.html :)

      Delete
  9. Kävelit mua vastaan pariin otteeseen alkuillasta vanhalla mutten viittiny tulla juttelee kun näytit niin kyllästyneeltä ja siltä ettei sua kiinnosta kenenkään (varsinkaan randomin) seura nyt : D Olit kyllä tosi nättinä, niinku kuvista huomaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Voooi eii, mä muistan, että olin väsynyt ja huppelissa, että oon varmasti ollut aika kyllästyneen näköinen. Olin siinä 12 aikaan lähössä ja kotiin nukkumaan :D


      Mutta kiitos! <3 ja ens kerralla sitten!

      Delete
  10. Olet niin uskomattoman kaunis :)

    ReplyDelete
  11. Aivan tosi nätit kiharat!!:) Ihanan piristävät tuollaiset verrattuna sellaisiin perus victorias secret kiehkuroihin!

    http://marsqn.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hei mul ois postaus idea et kertoisit kaikist sun tatskoist ja niiku niitte tarinan ?
    Ihana blogi !! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei niillä oikein oo mitään tarinoita:)
      Tossa oikealla on kohta "aiheittain" ja siitä klikkaat "tatuoinnit", niin siellä pitäis olla kaikisra tatskoista kuvia =)

      Delete
  13. Sulle sopii kyllä kirkkaan punainen täydellisesti! Ja kiharat myös, kuten täällä on useaan otteeseen jo sanottu... Hauskaa näyttää myös olleen.;) PS. Punainen huulipuna sopii mainiosti myös, mutta ainakin osassa kuvissa näyttää, että punaa olisi levitetty ronskisti yli amorinkaaren, näyttää suttuiselta. Mieluummin mielestäni hieman esim. valokynää amorinkaarta korostamaan ja punaa siististi huulten alueelle. Ihan näin omana kehitysehdotuksena, jokainenhan meikkaa kuten lystää.:)

    ReplyDelete
  14. aaaaah pisangiii<3 rakkautta<3 oot kyllä upee ja uskallat olla mitä oot niin se tekee susta varmasti vielä upemman persoonan:-)

    ReplyDelete
  15. miks sä juot aina niin paljon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hohhoijjaa, just hyvä, että Laura kertoo miten ilta oikeasti meni, eikä sievistellen kerro "maistelleensa yhden viinilasillisen" tms. Musta tuntuu, että aika moni oli humalassa Uuden Vuoden juhlissa (minä mukaanlukien!) ja se on jokaisen oma asia.

      Delete
    2. Heh, kiitos ihana <3
      Tosiaan, en mä aina juo "niin paljoa" :)

      Delete
  16. Hei nää on nyt varmaan ne kiharat mistä kysyit Facebookissa! Tosi onnistuneet. :)

    ReplyDelete
  17. missä ginassa oot duunis? itiksessä?

    ReplyDelete
  18. Juttujasi on ihan kiva lueskella, en vaan ymmärrä, miksi tahdot näyttää ulkoisesti nykyään sellaselta "bad girl" tyyppiseltä lookillasi. Tissit pursottaa siihen malliin että tyhmempikin mies ymmärtää viestin.. Täällä on varmasti seassa nuoria tyttöjä lukijoina, jotka ihailevat sinua, eivätlä ymmärrä olla kriittisiä pukeutumisesi suhteen. Toivoisin että ottaisit tämän seikan huomioon :) etkä varmasti ole itse sellainen tyttö millaiseksi vaatteet viestivät :) ainakin blogin perusteella vaikutat ihan fiksulle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samaa oon ajatellut! Kun Laura esim. puhuu videolla, niin hänestä saa ihan erilaisen kuvan kun mitä blogin kuvat antaa ymmärtää! Todella herttainen tyttö! Mut sit kuvat on ihan epä-herttaisia :D

      Delete
  19. pisang, nam! ootpas ollu taas niin nättinä. mistä toi sun ihana mekko on? :)

    ReplyDelete
  20. Anteeksi typerä kysymykseni, mutta pakko kysyä kun on mietityttänyt jo kauan. Mikä sun kuppikoko on? )Oon nainen ja kysyn vaan siksi koska sun rinnat on niin täyteläisen näköset, en koska olen perverssi mies :D) Ymmärrän kyllä jos et halua vastata.

    ReplyDelete
  21. miten muokkaat noita bilekuia jälkikäteen jotta saat noista tollasia? eli mis on noita valoviivoja/sumennuksia ym? :) tai onko kameran asetuksilla merkitystä?

    ReplyDelete
  22. hei hei hei!! mitä toi turkoosi/sininen pisangi on? :O

    ReplyDelete
  23. oon aina miettiny et ostaako oikeasti vaatekaupan palkalla nuin paljon kaikenlaista? Sullakin kun on jos jollakin mennyt rahaa ulkonäköön ;o en siis tarkoita ollenkaan pahalla! haaveilen tässä vain itse onko mulla koskaan varaa mihinkään tuollaiseen ja siksi ihmettelen että millä sä pystyt ostamaan noin usein ja noin kalliita juttuja :o

    ReplyDelete