Monday, January 21, 2013

Bubbleroomin alet


(Kaikkien "lempipostauksia" nämä niin ovat ;))

Bubbleroomilla on vielä paljon tuotteita -50% ja -70% hinnoin!
Tutkin vähän kokoelmaa, ja tällaisena kenkähulluna löysin oikeasti vaikka kuinka paljon kivoja ja suhteellisen edullisia kenkuleita!

17 comments:

 1. Toi ristipaita on ihana !

  ReplyDelete
 2. Kiva blogi1 Ootko muuten oikeasti mies?

  ReplyDelete
 3. Hei sinä anonyymi joka kysyt ootko muuten mies! Ootko sinä muuten urpo vai muuten vaan tyhmä!

  ReplyDelete
 4. En tiedä huomasitko/kiinnostaako sinua lukea juttuja itsestäsi, mutta täsä postauksessa taidetaan puhua sinusta (ja on muissakin blogeissa nyt otettu esille tämän postauksen johdosta):

  http://jonna-lauriina.blogspot.fi/2013/01/muodikas-hinnalla-milla-hyvansa_1712.html

  ReplyDelete
 5. http://talveaeiole.blogspot.fi/2013/01/sika-ei-ole-eri-asia-eli-totuuksia.html

  ReplyDelete
 6. Miksi oi miksi sun piti tehdä tämä!? En ole ollut Bubbleroomin sivuilla pitkään aikaan ja nyt löysin 600 euron arvosta kenkiä, mitkä on pakko saada!!! :D

  ReplyDelete
 7. - > http://fuckfash.blogspot.fi/2012/01/new-tattoo.html
  Hei! Olen vasta hiljattain aloittanut lukemaan blogiasi.. En siis ole ihan perällä milloin mitäkin olet tehnyt/ottanut jne. Miksi uusimmissa kuvissa ei näy tätä upeaa komistusta? Onko tämä se jota olet poistatellut?

  ReplyDelete
 8. Mooi! :) Sanotaan jo suoraan, että ei liity tähän postaukseen kysymys ollenkaan, mutta laitan silti tähän tuoreimpaan boxiin kyssäriä, hätätapaus kun on, heh! ;P En muutenkaan oo tässä kommentointi puolessa hyvä, enemmän siinä blogien seuraamisessa! Asiaan: Oon piiitkään harkinnut hiustenpidennyksiä ja blogisi kautta inspiroituneena taidan uskaltaa tuonne Gyyliin mennä ne laitattamaan... Vaadin niin täydellistä ja turvallista jälkeä (hiuksiani suojellakseni). Ihan täysin en kuitenkaan ymmärtänyt, että jos haluan nimenomaan Heinilästä nuo laadukkaat Hair Talkin pidennykset (kuten sinulla), niin kävelenkö itse sinne Heinilään sisään vai menenkö Gyyliin vaatimaan, että haluan nimenomaan Heinilän pidennykset? :) Kiitos paljon vastauksestasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Menet suoraan Gyyliin, jossa sulle tsekataan Heinilän pidennysvärikartasta oikeen väriset pidennykset ja Annika kyllä hankkii ne sulle.

   Annikaa kun eilen näin niin se lupaili jotain -10% tai -15% aleja nyt hiustenpidennyksistä :)

   Eli sinne vaan! Saat maailman näteimmän tukan :)

   Delete
  2. Aivan mahtavaa, kuulostaa niin helpolta ja hyvältä, oon aivan vakuutettu kyllä! :) Huomenna siis kipasen aikaa varaamaan - luin juuri uusimman postauksesi eli alennustakin saattaa olla tiedossa! ;) Suuren suuri kiitos, teit tästä naikkosesta toooosi onnellisen!

   Delete
 9. ja luulet ihan tosissaan tieteäväsi muodista? :D ootko koskaan sattumoisin työskennellyt ulkomailla? Esim. Holly Kristenille tai Victor Glemaudille? Jos olet, silloin tiedät muodista kaiken. Jos et, too bad.

  ReplyDelete