Monday, January 28, 2013

Sleepless in Alppila237 comments:

 1. Onks taavi yhtään muuttunu siitä kun se mm. sylki sun naamalle? mukava kolli

  ReplyDelete
 2. Me ei nyt muisteta, että Taavi ois mun naamalle sylkenyt, ehkä jonnekin muualle, mutta naamalle?

  ReplyDelete
 3. onks toi sun poikakaveri?

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 onnea teille!

   Delete
  2. Ihanaa!<3 Tuntuu, että harva suosittu bloggaaja seurustelee, tai saatikka laittaa poikaystävänsä kuvia blogiinsa... :)

   Delete
 4. http://www.demi.fi/keskustelut/1542895/motherfuckin-fashion-laura-taas-lahes-alastomana-esittelemassa-itteaan-facebookissa

  ReplyDelete
  Replies
  1. miina99 (siis oikeesti, -99?!?!?!) vähä kateellisena..

   Delete
  2. Hohhhoijjjakkkkaaaa, näkyyks vähän tisssiii?
   Menkäähän sinne spekuloimaan.. :)

   Delete
  3. Demittäjät ottaa kaiken joko vähän liian vakavasti tai sit ne on ihan HELVETIN kateellisia. Säälittäviä ihmisiä ja vielä jtn 13-vuotiaita, että hoh hoh. Lauralla on itseluottamusta ottaa tämmöisiä kuvia, koska hän on rohkea, eikä myöskään välitä näistä paskanjauhajista, kateellisista idiooteista. Mitä vitun hankalaa siinä on, että Lauralla on hyvä kroppa? Ja mitä väliä sillä on, että se laittaa itsestään puolialastomia kuvia tänne? Jos on noin kamalaa , niin turha sitten lukea tätä. Osa ihmisistä elää alasti ja aika moni julkkis laittaa esim. twitteriin puolialastomia kuvia.
   Helvetti, kaikkihan on alasti kokoajan, kropan päällä on vain pari kerrosta vaatetta, so what?

   Delete
 5. ihanaa et oot bloggari joka uskaltaa tehä omanlaisia ja rohkeita postauksia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä ! Ei oo mun mielestä kuvat liian paljastavia, välillä jopa taiteellisen hienoja vain ;) Naiskauneuttahan tämä vain on ;) Olisi eri asia, jos nännit pilkottaisivat, ne eivät blogiin sopisi.

   Delete
 6. ootteko seurustellu kauan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olllaan tässä tunnettu jo nelisen vuotta, ja yritetty sen ajan seurustella.
   Nyt tuntuu siltä, että tää toimii :)

   Delete
  2. ihanaa! ♥ oon onnellinen sun puolesta :-)

   Delete
  3. Ihanaa <3 vihdoinn! Onnea :)

   Delete
 7. eikö sulla oo paitaa tossa toka kuvassa :OO

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho ups, mutta kiva postaus, oot ihana :-*

   Delete
 8. eikä oo.. ^ minkä värinen muka ?

  ReplyDelete
 9. Älkääääääääää demittäjtät ottako niin vakavasti?
  Se on vaan lihaaaaaaaaa....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis miten tää ylipäätänsä eroais siitä jos sä ottaisit kuvia bikinit päällä? Tässähän paljastuu paljon vähemmän!! Kuitenkin lomakuvat on ihan okei. Siis voi herran. jumala. nyt. oikeesti.

   En tajua näitä ihmisiä.

   Delete
 10. niin.. mitä helvettiä.. sä lisäät blogiis kuvia susta ja sun poikaystävästä missä hän puristaa sun rintojas..? ootko tosissas..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen, vai näkeekö silmäsi jotain muuta?

   Delete
  2. Tietääkö jätkäs et tällässii lisäät. :D

   Delete
  3. Mitä äitis on mieltä? =)

   Delete
  4. Ne on ne alle 18-vuotiaat jotka kyselevät äidiltä, ja sen ikäiset ihan syystä kysyvätkin.... =)

   Delete
  5. Olen 25-vuotias ja kyllä hävettäis jos äitini tälläisiä kuvia minusta näkisi (+ oma työpaikka varmaan lähtis alta). Jotkin asiat/kuvat eivät vain mielestäni ole tarkoitettu julkiseen jakoon, ellei nyt sitten ole todella huomionkipeä yksilö. Tee niinku tykkäät, mutta mielestäni sinun blogin tasosi on laskenut. Ennen kirjoitit jopa hyvää juttua, jolle sai nauraa vedet silmissä. Nyt on vaan tissiä, persettä ja kalliita ostoksia.

   Delete
  6. Mä en nää näissä kuvissa mitään shokeeraavaa. Jos olisit bikinimalli ja vähän sivutissi vilkkuis, niin häpeäisit äitisi puolesta ja saisit potkut? Taidat kuulua johonkin lahkoon....... Haukoit varmaan joulun alla happea bussipysäkeillä kun Lindex oli tehnyt oikein alusvaatekampanjan JA OIKEIN ISORINTAISILLA NAISILLA? On sun elämä vaikeeta, ihmetyttää kuinka normaalista arjesta selviät, jos kaivat verta nenästä tulemalla oikein lukemaan Lauran blogia jos et ees tykkää ja vaivaudut vielä kommentoimaan?? Eikö lahko ja äiti opettanut että läppärin kansi ja välilehti kiinni ja sassiin jos tissin sivu vilahtaa?? MORO.. Mun mielestä elämässä ei ole mitään ihanampaa kuin tissit, perseet ja kalliit ostokset, näin 24-vuotiaana. Eikä hävetä yhtään, edes äitin puolesta.

   Mitä itse näen, on taiteellisia kauniita kuvia kauniista naisesta, sarjan toinen kuva on ehdoton lempparini koska siinä on kaksi onnellista ihmistä (ja mitä väliä vaikka Lauralla ei ole siinä kuvassa paitaa, kun eihän siinä näy Laurasta mitään muuta mitä paita päällä näkyis)- maailmassa ei oo koskaan liikaa rakkautta ja onnea nykypäivinä- vain tuollaisia sun laisia katkeria ja happamia hiekkakakkuja kukkahatut päässä ja privapaikat homeessa. Häpee nyt ittees ees vähän jos tajuut?

   Delete
  7. c'moon !! Musta laura on tosi rehellinen bloggaaja ja musta on hienoa että joku uskaltaa näin paljon laittaa yksityiselämästään kuvia ja tekstiä! Must tää kuvaa hyvin sitä millasta parisuhteessakin on, tuskinpa vaan jokainen kommentin laittaja istuu omanpoikaystävän kanssa kuin kirkossa:D jos kammoksut toisen kosketusta älä katso mutta eiköhän jätetä nämä rauhaan :D mahtavia kuvia !!

   Delete
  8. ei näissä kuvissa ole mitään vikaa tai hävettävää! miks tommosta kroppaa pitäis ees piilotella jos on jotain mitä esitellä:--D? haha. ihmiset luo oman päänsä sisällä tästäki jutusta 100x isomman jutun kuin mitä se todellisuudessa on!

   oon ihan samaa mieltä mitä sanoit laura joskus aikaisemmin, vai oliko se joku muu anyway, että ihmiset tykkäilee tämmösistä kuvista we heart it:ssakin. miksei näitä saisi ihailla täällä ihan nimellisenä ja ottaa kunnia upeasta kropastaan:|? ei aina tarvi turvautua anonyymi nimikkeen taakse niinkuin kaikki jotka täällä asiasta valittavat.

   Delete
  9. Saattaa olla että mietin liikaa, mutta...January 30, 2013 at 12:51 AM

   Aiemmalle anonyymille "happamia hiekkakakkuja kukkahatut päässä ja privapaikat homeessa", huhhuh.... aika paksua tekstiä jollekin, joka vain kommentoi rauhanomaisesti oman mielipiteensä täällä kommenttilaatikossa, jossa btw tuntuu että kaikki on sallittua..

   Minä kirjoitin tuon aikaisemman kommentin "Mitä äitis on mieltä?", koska blogista välittyneen tiedon mukaan Laura on oikein hyvissä väleissä äitinsä kanssa, ja minua ihan OIKEASTI kiinnostaa, mitä mieltä hänen äitinsä on tyttärensä avoimen seksuaalisista kuvista. Mun mielestä kritisointi on ihan tervettä, ei kaikkea tarvi niellä pureskelematta. Se, että täällä vertaillaan näitä kuvia tienvarsien alusasumainoksiin (jotka muuten nekin ovat kokeneet monesti suurta kritiikkiä nuorille naisille vääristyneen vartalo-/naiskuvan tarjoamisesta, huom huom), on mielestäni epärelevanttia, koska alusvaateMAINOKSILLA, we heart itin seminakukuvilla, ynnä muilla seksiin vihjailevilla kuvastoilla on yleensä tarkoitus anonyymeillä malleilla myydä mielikuvia. Huom, anonyymeillä. Koska Laura on meidän kaikkien tuntema bloggaaja, ei mua yhtään ihmetytä joidenkin hämmennys useista todella vihjailevista kuvista. On upeaa, että omaa vartaloaan rakastaa ja sitä kohtaan haluaa ihailua, ja blogin kirjoittajahan on aina loppupeleissä vastuussa siitä, kauinka paljon yksityisyydestään blogissa jakaa, MUTTA tässä tapauksessa saattaa lukijalle tulla fiilis siitä, että hänelle näytetään liian paljon. Tämä ei ole vain yksittäinen fiiliskuva instagrammissa, tämä on bloggaaja Laura Heijan kuva omasta olohuoneestaan, poikaystävänsä kanssa, puolialasti. Vaikka kuvasta välittyykin suunnaton ilo ja onni, on mulla sellainen olo, että too much information. Kyllä minäkin pidän vartalostani, minäkin olen nuori terveen itsetunnon omaava nainen, minä EN ole ikävä kukkahattutäti joka ei tee poikaystävänsä kanssa muuta kuin istuu käsi kädessä kirkon penkillä, mutta se, mitä tapahtuu, jää meidän kahden väliseksi asiaksi, ja vartaloaan voi kunnioittaa muillakin keinoilla kuin jakamalla tissikuvia tuhansille ja taas tuhansille lukijoille.

   NIIN ETTÄ, tästä tuli tosi pitkä, mutta toivon että mahdollisimman moni lukee tämän, koska tarkoitukseni ei ollut nyt kritisoida mitään muuta kuin sitä, että asioilla on aina monta eri puolta, keskustelu ei ole ikinä pahasta, eikä aivojaan tarvi jättää narikkaan kun saapuu kommenttiboksiin "kärkkään" mielipiteensä kanssa. Mun mielestä tää on aivan erinomainen esimerkki siitä, mitä tässä yliseksualisoituneessa yhteiskunnassamme jo pelkillä kuvilla voidaan saada aikaan. Toisille se on täysin normaalia ja toisille taas ei uppoa sitten millään. Ja hei muuten vielä se, että aina ei tarvi perustella sillä, "että kun muuallakin on ja se on ihan normaalia", välillä voi miettiä ihan vaan mitä mieltä on ite :)

   Sorry kirjoitusvirheet ym, väsymys painaa. Peace and love ya'll. Rakkaudella Sofia

   Delete
  10. ^Kiitos edellisestä, Sofia. Mainokset ja tämä we<3it sivusto (mikä lie, voisi vähempää kiinnostaa) ovat yleensä anonyymeja. Ei siinä Lindexin mainoksessa lue, että tässä kikkiä esittelee naapurin Pirkko ja kaikenlisäksi, mainoskuvat ovat MAINOSKUVIA. Pitäähän sitä bikiniä nyt esitellä, jos sitä yritetään myydä. Sitä en tiedä, mitä puolialastomat "inspiraatiokuvat" sitten inspiroivat kenessäkin: "hei, nyt sain just sellasen inspiksen, et tänään oon alasti." Mitä vittua? Varmaan em. sivustot ovat siis täynnä huomiohuoraamista (tiedä, kun siellä ole käynyt. Varmaan pitää tämäkin aukko "sivistyksessä" korjata), ehkä se vaan on helpompaa siellä sitten esiintyä anonyymisti.

   Ja en ymmärrä, miksi pitää leimata kuvia kritisoinut heti lahkolaiseksi, kirkossa istuvaksi ja mitä muuta. Säälittävää, kun maailmankatsomus on noin suppea, tai sitten sitä ei ole ollenkaan. Ainakaan omaa.

   Delete
 11. Hyvät tissit, olet ihanan räväkkä bloggaaja, jatka samaan malliin! ;)

  ReplyDelete
 12. Ehkä sä tajuut parinki vuoden päästä onko ollu järkee laittaa tissinpuristelu ym kuvii tänne, neidillä kovakin tarve esitellä itseään.:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en oikeasti edes ajatellut näitä kuvia minään "tissinpuristelukuvina" oon oikeastaan aika shokeeroitunut siitä kuinka paljon nämä näyttävät herättävän närää ihmisissä :D

   Joku kommentoi hyvin että me naiset niin kaivetaan itsellemme kuoppaa kun haukutaan toisiamme, ja että jos mies olisi kuvissa ei todellakaan tällaista hämmennystä olisi. Miten nämä Lautan kuvat eroavat esim. Natan Jarkskin kuvista: http://whitetrashdisease.indiedays.com/2013/01/24/striptease/ , tägikin on vielä "free porn" (sori laura nyt saattaa tulla mielenkiintoisia hakusanoja sun blogivierailuille:D)

   Delete
  2. ^ mutta sehän nyt vain sattuu olemaan tutkittu asia, että naisilta tällainen käyttäytyminen koetaan paljon seksistisempänä ja halventavampana kuin miehiltä. Enkä kyllä millään jaksaisi kuvitella, että se johtuisi siitä että ollaan itse kuoppamme kaivettu, taitaa olla takana enemmän kuin pelkkä akkojen iänikuinen nalkutus..

   Delete
  3. Mäkään en edes huomannut ettei tokassa kuvassa ole paitaa, katsoin vain että kaksi onnellisen näköistä ihmistä ja tajusin paidattomuuden vasta kommenteista. Mutta toisaalta en myöskään tunne tarvetta lytätä, haukkua ja moralisoida muita koska uskaltavat tehdä sellaisiakin asioita joista joillakin lorahtaa näemmä lusikallinen housuun kauhusta ja kateudesta... Huoh. Hyvä Laura, jatka vaan rohkeasti, tee just niinku susta itestäs tuntuu. Vaikka niinhän sä taidat jo onneksi tehdä kehoittamattakin. :)

   Delete
  4. Sama homma kuin 1.47 kirjoittaneella anonyymilla, en edes kiinnittänyt huomiota mihinkään seksistisyyteen (?), katsoin toista kuvaa vain "awws, söpöä!" -reaktiolla (: Näitä kommentteja lukiessa aloin sitten tarkemmin katsoa kyseistä kuvaa enkä oikein vieläkään näe siinä mitään sopimatonta :D

   Delete
 13. Mäkin haluan olla noin seksikäs ja rohkea!
  Sun kaltasia naisia Suomi tarvii, nuorille täytyy näyttää että oma kroppa ja omat mielipiteet tulee kantaa ylpeänä eikä tarvii aina mennä massan mukana!!!! Ite ainakin aion ottaa sun rohkeudesta mallia. Enkä nyt tarkota että otan alaston kuvia ja laitan niitä nettiin koska se ei oo ainut tapa ilmasta itteensä niinkun jotkut täällä luulee... Vaan meinaan sun koko asennetta ja kaikkee mitä annat kaikille lukijoille. Ihanaa<3

  ReplyDelete
 14. Oi, onnea! Voitko tehdä jonkun postauksen susta ja Taavista, sellasen ns. rakkauspostauksen? :D Että onks teillä ollu pitkään onoffia ja miksi ja miten lopulta päädyitte yhteen?<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuollainen postaus olisi kyllä kiva. Tietty seurustelusuhde on monille privaattiaihe, mutta olisi mielenkiintoista kuulla! :)

   Delete
  2. jep semmone postaus ois mustaki kiva!:)

   Delete
  3. Jos Laura pystyy laittamaan alaston kuvia sen poikakaverinsa kanssa, niin se ei ole enään privattia! Eli se voi helpostikin tehdä postauksen taavista ja ittestään!

   Delete
 15. Just hyviä kuvia :D

  ReplyDelete
 16. Söpöjä kuvia teistä! Onnea pitkää toivon myös pariskunnalle ja TISSEILLE :)

  Terveisin, Ida 1.lapsen imettäjätissi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, komppaan!!!:D Terveisin 2n lapsen imettäjätissi

   Delete
 17. Oot Laura ihana! Hirveesti onnea teille! <3

  ReplyDelete
 18. voi laura oot niin ihana! paljon onnea teille, ootte sulosia<3

  ReplyDelete
 19. ootte tosi söpö pari :) ja ei nois kuvissa oo mitään pahaa?! tervetuloa vuoteen 2013 joillekkin

  ReplyDelete
  Replies
  1. niinpä hv pikkukakarat siellä demissä ja muualla, menkää kattoo pikkukakkosta jos kauhistuttaa vaik ei oo yhtäkää paljasta tissii vilahtanu ruudussa

   Delete
 20. Mä tekisin täsmälleen samanlaisia postauksia ellen jopa hurjempia jos omaisin tollaisen kropan !! Tuollaisesti kauneudesta kuuluukin olla ylpeä !

  ReplyDelete
 21. En tiedä vastaatko tähän mut kysyn kuitenkin.

  Poistatatko sitä sun tatuointia koska tajusit myöhemmin ettet haluakkaan moista leimaa, vai koska siinä oli jotain vikaa? Siis että oliko tatuointi itsessään laadukas ja hyvin tehty mutta et sitten vaan halunnut pitää sitä :D

  Tuli vaan mieleen ku bongasin aikaisemmasta postauksesta ton poistatusjutun ja tajusin etten oo ees huomannut että sulla ei ole sitä tatskaa enää... 8D

  ReplyDelete
 22. :)

  Tässä sinulle hymy minulta. Ihan tavallinen, perus hymy. Kovin paljon tunnut saavan paskaa niskaasi taas vaihteeksi (erehdyin katsomaan tuon demi-linkin), joka on kovin hämmentävää ja epäreilua omasta mielestäni. Itse olen hyvin esteettinen ihminen ja nautin kaikesta kauniista, kuten näistä kuvista. Pieneen mieleenikään ei tulisi ensinnäkään haukkua sinua näistä -sillä todellisuudessa näissä kuvissa ei ole mitään haukuttavaa. Saatika sitten mennä kirjoittamaan nettiin kokonainen palsta asiasta. Olemme kaikki kuitenkin ihmisiä ja voisin kuvitella että ilkeät sanat tuntuvat sinustakin pahalta, ja siksi itseäni vaivaa kovin, että juuri näistä kuvista niin kovin moni on sinua haukkunut, koska itse näen nämä kuvat vain sinä mitä ne ovat : kauniina kuvina.

  Nämä saivat hymyn huulilleni ja siksi ajattelin että kaiken tämän keskellä ehkäpä pelkkä yksinkertainen hymy voisi tuoda jotain iloa sinulle, joten lähetän sen nyt sinulle näin virtuaalisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yksinkertianen hymy Lauralle postauksesta, joka sai hymyn huulille :) ja anonyymille, jonka kommentti sai hymyn huulille :)

   Delete
 23. Vautsi mitä kuvia! Onneaaa;)

  ReplyDelete
 24. Sä oot niin loistava! <3Tuun aina tosi hyvälle tuulelle näistä sun postauksista!

  ReplyDelete
 25. Näistähän tulee itsekin onnelliseksi! :) Varsinkin tuosta toisesta välittyy ihanaa fiilistä!

  ReplyDelete
 26. Miks mää en oo tommone kaunis ja ihana niiku sää! JA MIKSI mulla ei oo tollasta iha hemmetin kermasta poikaystävää?! Älä noista katteellisista idiooteista välitä niillä ei oo muuta elämää ku valittaa turhista:------) Mun mielestä se on just nii paskaa, että esim. weheartissa tollasille kuville niiku sulla on, nii annetaa 94857566373 miljoonaa sydäntä ja kettää ei haittaa vaikka siellä oltas iha alasti, mutta heti ku "oikeella" ihmiselllä on samanlaisia kuvia nii se on joku maailmanloppu. Jos mulla ois samanlaine kroppa ja naama ku sulla, nii varmana laittaisin iha samanlaisia kuvia! Oot ihana ei mulla muuta hihi

  ReplyDelete
 27. Itsekin aluksi mietin tota tokaa kuvaa, että "voi herranjestas!"... Mutta sitten mietin, jotta mikäs siinä, jos uskaltaa. Lisäksi... jotenkin piristää omaa (tekisi mieli sanoa iltaa) aamuyötä, kun näytätte niin rakastuneilta. Tosi upea tuo ensimmäinen kuva, pitääpä koettaa napsaista itsestä saman tapainen ja lähettää armeijassa olevalle poikaystävälle.;D

  ReplyDelete
 28. miks oon aina luullu et taavi on sun veli :D nyt on tosi hämmentyny olo :D mut ihana blogi ja ihana sinä :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä :D:D

   Delete
  2. Jesse on Lauran veli! :-D

   Delete
  3. Sama ongelma:D Mut sehän on se Jesse, mutta kun ne näyttää niin samalta!

   Delete
  4. ihan saman näkösiä!! siis taavi ja jesse. mun silmään:D

   Delete
 29. Äää tissit!!! Siis mikä teitä joitakin ihmisiä vaivaa, ettekö oo ennen tissejä nähny ku täytyy tulla vinkuun sellasestaki? Tää on nykypäivää ja niitähä vilkkuu koko ajan jossain vai saako kaikki tollasen sätkyn kun esimerkiks iltalehdessäki on AINA vähintäänkin yks tissi vilauttelu/esittely :D. Sitä paitsi jos omistaa tollasen kropan mitä kehtaa esitellä niin eipä siinä oo mitään pahaa, saati tarvi pahemmin hävetäkkään. Herätkää siis tähän päivään vai onko ihmiset noin kateellisia tommosestaki ku täytyy haukkua ja valittaa :)

  ReplyDelete
 30. Hih..ihanaa tuo tommonen miesystävän kanssa höpsöily ^__^
  Mä niin tunnistan ton hymyn ja katseen tuosta paidattomasta kuvasta..nauti..ihanaa olla ihastunut tai sitten rakastunut! <3

  ReplyDelete
 31. Hahaaa rahottuis jotku ethän sä täälä sentää mitää pornoo julkase! :D kivoja kuvia just!!(:

  ReplyDelete
 32. hei! kyllä mäki esittelisin tissejäni jos mulla tommoset olis :D

  ReplyDelete
 33. Ootte ihania!!<3

  Täytyy kyllä myöntää että luulin myös Taavia eka sun veljeks ku ne on aika samannäköisiä(?):D

  ReplyDelete
 34. Onnea paljon sulle ja taaville, toivottavasti saatte suhteen toimimaan. :) Pistää vihaksi noi jotka täällä on laukomassa jotain typeriä " Ai taas taavi, huoh......... " kommentteja. Itse olen ainakin oman elämäni aikana huomannut sellaisen jännän jutun, että niin ystävyys- kuin parisuhdepuolella kaikkein rakkaimmiksi ihmisiksi on tullut juuri ne joiden kanssa on oikeasti joutunut tekemään töitä sen suhteen eteen, jopa pitkänkin aikaa. Olette näyttävä pari. <3

  ReplyDelete
 35. Itse en jaksanut edes mennä tuonne demin sivuille, mutta siis eikös se ole niin että "demittäjät" ovat todella nuoria, harva täysikäinen siellä edes roikkuu? joten sikäli "ymmärrettävää" jos he reagoivat tälläisiin kuviin voimakkaasti, heidän silmissään se saattaa olla liian rohkeata, ovathan he vielä niin nuoria. MUTTA jos siellä ihan kunnolla haukutaan jne, niin se on pelkkää tyhmyyttä, mutta annettakoon se heille kuitenkin anteeksi, kyllä he vielä kasvavat ja joku päivä ymmärtävät ettei tissit ja paljas iho ole niin iso juttu. :D Mun mielestä tollasissa kuvissa ei ole mitään pahaa, hyvällä maulla otettuja ja kivoja otoksia. Ja eihän noissa edes näkynyt mitään? :D Tai siis yhtä paljastavia ovat esim lomareissuilla otetut bikinikuvat eikä niistä kukaan sano mitään.
  Mä en ole tästä herrasta koskaan edes kuullutkaan, mutta kuulostaahan se väkisinkin vähän siltä että jos 4 vuotta on yritetty seurustella mutta siitä ei ole tullut mitään, niin siellä ei välttämättä toinen osapuoli (kumpi lieneekään teistä) ole ollut niin in love toiseen, mutta jos 4 vuotta "roikuttu" yhdessä jollain tavalla, niin kyllähän se sitä tarkoittaa että molemmat tykkää ja on jollain tapaa todella kiintynyt toiseen, ja tilanteet aina muuttuu kuten ihmisetkin, joten todellakin voi olla että tuo suhde vaikka kestääkin lopun elämänne, tsemppiä siihen! :) Anteeks tää ns. suhdeanalysointi, mutta itselläni ollut vähän samantyylinen ihmissuhde jo pitkään ja nyt tuntuu että olemme löytäneet yhteisen sävelen ja ollaan aikas erottamattomia. :) kaikkea hyvää laura!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei, demissä on kyllä aika paljon täysikäisiäkin.

   Delete
 36. Aaaaaaw! Nyt se onni kopsahti sinullekin <3 Onnea! <3

  ReplyDelete
 37. Replies
  1. jos on ihan pakko tulla kommentoimaan jotain ihan turhaa ja törkeetä, niin vois ees vaivautua tekemään sen omalla nimellä, koska anonyyminä tommosen kommentoiminen on aika säälittävää :)

   Delete
  2. Pauliina- mitä väliä kirjottaako sinne perään mikko tai malla? Kuusinen vai juusela?`Siitä nyt ei silti kukaan tunnista. Kaikki ei ehkpä oo rekisteröityny/piä omaa blogia!

   Delete
  3. Aina sanotaan että anonyyminä kommentointi on noloa ja säälittävää, mut must tuntuu et tulis viel pahemmat paskamyrskyt jos jotain tollasta sanois omalla nimellä. ''Siis mite vitus sä oikeesti kehtaat tulla sanoo tollee ja viel omalla nimellä?!?!?! Vitu huora on sulla pokkaa!''

   Delete
  4. Samaa mieltä. Omalla naamalla/nimellä saa kyllä kehua ja nuoleskella minkä kerkiää ja yrittää saada jotain Lauran-tosifani-pokaalia. Mutta meneppä ja anna kritiikkiä omalla nimellä niin saat varmasti tämän faniclubin kimppuusi, kun heidän jumalaansa pilkkaat, perkele! Ja Demi-sivut kaupan päälle. Kaikki ei ehkä halua sitä julkisuutta.

   Delete
  5. Asia erikseen, kuinka moni oikeasti kehtaa myöntää, että haukkuu toisia ihmisiä anonyymina muttei ole valmis kantamaan sanoistaan vastuuta omilla kasvoillaan...veikkaan että suurin osa ei todellakaan uskaltais sanoa haukkumisia päin naamaan.

   kohdelkaa muita niinku toivoisitte et itteenne kohdeltais, ja sanokaa niille se mitä haluaisitte ite kuulla.

   Delete
  6. Nimenomaan. Itse en koe tarvetta rekisteröityä, ja onpa kummaa että ei ole noloa kommentoida kehuja sun muuta näin anonyyminä, mutta heti kun asia on tippaakaan negatiivinen niin heti hirveä häly siitä ettei nimimerkki näy? Jos tahtoo puolustautua negatiivisilta kommenteilta niin eiköhän tarpeeksi hyvä argumentti tepsi hieman paremmin kuin iänikuinen noloksi haukkuminen sun muu turha.

   Delete
 38. Wou, sulla on ihan törkeen upee kroppa! Onnea teille suhteen johdosta! :-)

  ReplyDelete
 39. Ihanaa Laura! Onnea teille <3

  ReplyDelete
 40. Onko kaikki ne tyypit jotka dissaa näitä kuvia. Kenties läskejä, jotka ei oo voinu kattoa itseään peilistä hetkeen? Kyl jos on nuori ja kaunis, niin sen voi näyttää :) mielummin mä kauniita ihmisiä kuvista katson!

  ReplyDelete
 41. Kuka Laura se poika oli jonka luona olit tampereella? :)

  ReplyDelete
 42. Onnea seurustelun johdosta. Kuvista varmasti on kaikki aika montaa mieltä... Ite en lisäisi (en mä ehkä ihan niin sinut oo kroppani kanssa), mutta kun mä katson susta näitä kuvia, se tuntuu ihan "luonnolliselta" :D Suomessa tällästä ei vaan oikeen tapahdu, siks jengi reagoi tälleen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja kuvitelkaa jos joku poika lisäisi paidattoman sensuellin kuvan itsestään blogiinsa, tulisko siitä tällasta myllyä?Ei. Naiset ite kaivaa omaa kuoppaansa haukkumalla tällasia kuvia halvoiksi ja esim. huorittelemalla niiden ottajaa! Herätkää! Sit kun joku reilusti alaikäinen lisää paljastavia kuvia ymmärrän kritiikin, mutta Lauran kohdalla ei oo sitä ongelmaa. Sääli että naiset on itse niitä joilta niitä horo/halpa-kommentteja tulee. Omaan tupaan lunta vaan jos sellasta viljelee. Etsikää jonkun blogikönsikkään paidaton kuva ja itkekää siihen, että "tämä kuva halventaa miestä!"

   Delete
  2. Em - kyllä sen pojan pitäis siis olla ilkosillaan ja peittää muniaan käsillään, sillon se ois sama asia!

   Delete
  3. No niin... Tätä mä just tarkotan.

   Delete
 43. Ah ihana! Ja tosi paljon onnee, ootte hyvännäkösiä yhessä. Oikeen tollanen kuuma pari! ;D<3

  ReplyDelete
 44. Toi toka kuva on just paras:D Ihana hymy<3

  ReplyDelete
 45. mitäköhän vittua :D

  ReplyDelete
 46. oot ihanan rohkee! jatka samaan malliin ja raivostuta kaikki kateelliset märmättäjät ;)

  ReplyDelete
 47. Moikka!
  Oon nyt pari vuotta seurannut sun blogia, ihan vaan siksi että tää on tämmöstä kevyttä hauskaa luettavaa. En oo koskaan tänne kommenttiboksiin mitään kirjottanu, enkä oo koskaan kaivannut tältä blogilta mitään muuta kun mitä se on, enkä oikeestaan sen kummemmin ajatellutkaan tästä muuta kun että pirun hauska blogi. Nyt kuitenki kun on monelta tullut hirveesti negatiivista kommenttia ja semmosta "yritä nyt ymmärtää että oot huonompi ihminen kun me kun oot tommonen" juttuja, niin oon ruvennut miettimään että mitä ihmettä. Obviously oon sitä mieltä että on tosi alhaista tulla netissä haukkumaan toisten kuvia/blogia. Sun kuuluukin jättää tollaset kommentit omaan arvoonsa, mutta vaikuttaa kuitenkin siltä että sua häiritsee ne kommentit todella paljon. Semmonen ystävällinen neuvo, että yritä (tiedän että ei oo koskaan helppoa) tosissaan antaa ihmisten velloa omassa tyhmyydessään ja olla vaikka kommentoimatta niihin takaisin. Usein kuitenkin oot vastannu niihin tosi kipakastikin, mistä näkyy että sua vaivaa ne. Take it from someone who knows, se on sulle itselles paljon helpompaa jos vaan jätät ne omaan arvoonsa. Ei kannata ainakaan alentua niiden tasolle ja olla ilkee takasin. Ole oma ittes ja reagoi niihin kommentteihin omalla aikuismaisella tavallas, minkä mä tiedän susta löytyvän.
  Tän viestin tarkotus ei siis oo kritisoida sun toimias, teet just niinkun ite haluat. Toivon vaan että tää auttais edes vähäsen, kun kummiskin tulet joskus surulliseks/vihaseks noista kommenteista. Eikä siihen todella ole mitään tarvetta. :)
  Lähetän tän kommentin anonyyminä kun tää on kummiskin todennäköisesti eka ja vika kerta kun tänne kommentoin.
  PS. Musta on lisäksi tosi ikävää, että jotkut lukijat luulee voivansa vaatia sulta sitä enemmän, mitä pidempään ne on tätä blogia lukenut. Näyttää siltä että susta muodostuu niille joku tuote tai jopa julkisuuden henkilö. Kyllä mäkin pistän sut melkein samaan kastiin kun joku julkkis, mutta en koskaan vaatis ihmiseltä, joka loppujenlopuksi vaan bloggaa, mitään. Eli vielä kerran, tää ei oo mikään olettamus/vaatimus, vaan ystävällinen neuvo, josta voi joko ottaa elämäänsä jotain, tai haistattaa sillä paskat.

  ReplyDelete
 48. Upeita kuvia! Näytätte niin onnellisilta <3

  ReplyDelete
 49. ihmiset voi olla hiljaa jos ne jotai rintoja säikähtää :D:D:D:D:D. MITKÄ EI EDES BTW NÄY TOSSA. siveyden sipulit menkööt muualle pihistelee

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä varmaankin Lauran lukijakanta romahtaisi, jos tuolla tavalla aletaan jo määritellä kuka tänne tulee ja kuka ei. Kuitenkin jos nettiin kirjoittaa ja laittaa kuvia niin tulisi ottaa se kritiikki vastaan, vaikka se ei niin mieluista olisikaan.

   Delete
 50. oo nice booobs!: ) söpöjä olette, onnea teille<3

  ReplyDelete
 51. Ai että mä nautin tämmösistä postauksista mistä tietää heti, että jengi tulee paskomaan alleen näppäimistö äkästä anonyymiviestiä sauhuten :D Upeita kuvia! Näytätte hyvältä :)

  ReplyDelete
 52. NAINEN sä olet kuumaa kamaa!

  ReplyDelete
 53. Ei hitto nainen et sä oot KUUMA. Tolla kropalla laittaisin blogiini vaikka alastonkuvia.

  Pakko myös sanoo, että luulin kans monen muun tavoin et Taavi on sun veli, joten nää kuvat oli aluks vähä...eh...erikoisia. Mutta onnea ja menestystä teille, sä oot ansainnu kaiken hyvän. :)

  ReplyDelete
 54. Kaikki ketkä sun kuvia pitää liian rohkeina kuitenkin ite tykkäilee samanlaisista kuvista jossai weheartit:issä, mutta sehän on okei, kun ei tiedetä kuka se on!

  Oot ihana ja oon seurannu sun blogia jo muutaman vuoden, mutten ole vielä tätä ennen kommentoinut. Jatka samaan malliin, oot ihana ja loistava esikuva vahvasta naisesta ihan sama mitä muut ajattelee, ne on vaan kateellisia :)

  xx

  ReplyDelete
 55. Tuo eka kuva on ihanan hot hot! oot niin kaunis <3

  ReplyDelete
 56. Tuo eka kuva on ihanan hot hot! Oot niin kaunis <3 ja ootte söpiksiä ;)

  ReplyDelete
 57. Voi ihanat<3 Haha tää sun kommenttiboksi on kun 24 keskustelupalsta :'''D

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

  ReplyDelete
 58. En ole tyyliltäni, ulkomuodoltani, luonteeltani tai rohkeudeltani samanlainen kuin sä, mutta tiedätkö, se ei tee susta mun silmissä yhtään millään tavalla huonompaa. Päinvastoin! Luen sun blogia, koska pidän juuri SUN omasta tyylistäsi elää, pukeutua, tuoda itsesi esille. Olet erilainen kuin mä, niin monin tavoin, mutta se tekeekin sun seuraamisesta niin paljon kiinnostavampaa! Olisi naurettavaa haukkua sua sen takia, "etten mä ainakaan ikinä noin tekisi". Sä teet, ja musta se on hienoa, koska se olet juuri sinä, joka tekee kuten sä haluat 8)

  Tämä on siis positiivinen kommentti sellaiselta, joka ei ikinä laittaisi vastaavanlaisia kuvia itsestään, no, mihinkään. Ihanaa että sä teet niin, koska sä haluat, näytät hyvältä ja olet oma itsesi. Muuta mä en hyvältä bloggarilta toivokaan, kuin että tekee mitä haluaa ja on oma itsensä, enhän mä muuten blogeja jaksaisi lukeakaan :)Jos haluaisin lukea omanlaiseni nyhverön blogia, kirjoittaisin sitä varmaan itse, jee mikä idea. Kiitti sulle ja jatka samaan malliin, kaunotar!

  ReplyDelete
 59. Ootte söpö pari ja hyvältä näyttää! :)

  ReplyDelete
 60. Nää kommentit on mahtavaa viihdettä :D Olet Laura ihana <3

  ReplyDelete
 61. oot ihan mahtava ja upee nainen, jatka samaan malliin ! sun vartalo on kertakaikkiaan täydellinen, tollasta ei ihan jokajampalta löydy. oot rohkee ja itsevarma, niin pitääkin, oot ihana ! <3

  ReplyDelete
 62. Upeita kuvia, etenkin toi ensimmäinen! Ihailen sun itsevarmuutta. :)

  Hassua kun monet ihmiset laittavat blogiin/Facebookiin bikinikuviaan, eikä kukaan kauhistu niistä. Niissä kuitenkin aika usein näkyy vielä enemmän ihoa kuin tämän postauksen kuvissa. :D

  ReplyDelete
 63. Mitä ihmettä oikeesti!? Onks tää muotiblogi vai porno blogi. Okei kuvat on hienoi mut ei kaikkea tarvitse jakaa netissä! Mut tiedän tasan tarkkaan miks teet näin, et saisit extra kuuluisuutta! :) Jos et nykyään luota enään omiin juttuihin niin miksi laittaa tämmösiä kuvia ? P.s ens kerralla sänkykuvia jooko :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No miks pitää katso näitä jos se niin häiritsee? Jos pidät vaan siellä huolta omista kuvistas...

   Delete
  2. Se on varma et pidän huolta omista kuvista! ;) Sitä paitsi oon lukenu Lauran blogia ihan alusta asti, mut nyt tuli pieni pettymys...

   Delete
 64. Sä oot niiin ihana! <3

  ReplyDelete
 65. haha mä en ees huomannu näis kuvis mitään, ennenku aloin lukee kommentteja...

  ReplyDelete
 66. Laura olet MAHTAVA ja kiitos siitä että herätät joissain kukkahattutädeissä kauhunhetkiä ja demittäjissä ;)

  ReplyDelete
 67. voii aw oottepa te sulosia yhessä ♥

  ReplyDelete
 68. Paljon onnea Laura!! <3 ja noi kuvat on just ihania, ootte molemmat tosi onnellisen näkösiä :)

  ReplyDelete
 69. anteeks nyt vaan mutta NOI TISSIT :o Niin upeet :D Olispa tollaset :D ja upee kroppa on muutenkin, wou.

  ps oon kyllä ihan heteronainen hahaha

  ReplyDelete
 70. Miksi jotkut täällä tuntuvat tietävän tästä Taavista enemmän kuin minä tai muutama muu kommentoija? Oon lukenut sun blogia reilun vuoden ja joo joskus tän miehen kuva on viuhahtanut täällä, mutta sen enempää en tiedä.. ootko maininnut hänet sitten joskus aikaisemminkin? No mut kuitenki jes, näytätte kivalta yhdessä ja kiva kuulla näistä mieshommeleistakin ;)

  ReplyDelete
 71. IHANAIHANAIHANAAAA

  ReplyDelete
 72. Oot superihana ja toivon olevani yhtä rohkea joku päivä! :)

  ReplyDelete
 73. Ihan mahtavan ihania ja iloisia ja onnellisia ja rakastuneita kuvia!

  ReplyDelete
 74. Suomen oma Rihanna, grr<3

  ReplyDelete
 75. ootte niin ihania!!!

  ReplyDelete
 76. namiii, olette niin hyvännäköinen pari, mitkä lihakset hänellä! seksipommi!!! :DD ja niin olet sinäkin :)) onnea teille <3 toivottavasti tulee lisää pariskuntapostauksia :)

  ReplyDelete
 77. Vautsivau! Miten joku voi olla noin seksikäs??:oo♥

  ReplyDelete
 78. huh oot kyllä maailman kaunein :)

  ReplyDelete
 79. muut kuvat ihan jees ,ja rohkeita mutta pakko sanoo kakkonen menee jo överiks.
  no hyvä et itsetuntoa piisaa..

  t. 200 kg plussapallo

  ReplyDelete
 80. Kauniita kuvia! Ihan paras toi yhteiskuva, missä näytät niin onnelliselta.

  ReplyDelete
 81. APUA laura auta mua :-(
  kävin äsken ostamassa ärrältä spotify premium lahjakortin ja tein kaikki oikein ja nyt pitäisi olla se premium käytössä. mutta eipä näy spotifyn oikeassa yläkulmassa mitään että premium olisi käytössä, eikä puhelimessakaan. en pysty kuuntelemaan mitään musiikkia sen kautta vaikka senhän pitäis toimia silloi iha normaalisti kun on premium. miten sä sait sen toimimaan? pitikö sun päivittää spotify vai mitää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se sua auta :D turhaan kyselet

   Delete
 82. voi että mä niin tykkään susta ja taavista yhdessä :) ja ihania kuvia. naurattaa nää jotkut anonyymikommentoijat. eivät vissiin ikinä ole tissiä nähneet. ja mitä sitte vaikka lisäät tämmösiä kuvia blogiisi. musta se on vaan rohkeaa. en usko että sun työt näiden kuvien takia loppuu tai sun äitiskää sua on hylkäämässä. tyhmät ihmiset olkaa hiljaa. laura on ihana!

  ReplyDelete
 83. Kiva kuva toi eka. Oot varmaanki näyttäny sen jo ylpeille vanhemmillesi? :):):)

  ReplyDelete
 84. Game of thronesis o saletti tissitakuu per jakso ja seksiäkin lähes aina...kaikki ei oo heränny tähän päivään! o_O köyhä esimerkki mutta annoimpa kuitenkin XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. samoin palkintoja kahminut Isänmaan puolesta (homeland)! joka jaksossa seksiä tai vähintään pari alastonkohtausta, se on nykyaikaa se:)

   Delete
 85. Mikä tää sun pakottava tarve on koko ajan olla kuvissa lähes alasti? Ootko niin epävarma itsestäs vai havitteletko kenties Hymy -lehden kanteen? :D Huomiota sä ainakin kerjäät, se on varma juttu. No, voin kertoa pari faktaa! Sulla lyhyet, rumat ja paksut jalat ja ihan järkyttävä pömppö maha. En tajua, miksi haluat näyttää ne koko maailmalle? Sulla ei edes ole hyvä tai ihailtava kroppa, perus pulliainen joka syö hesen keksejä :D

  Ps. Ei, en todellakaan ole katkera tai kateellinen anonyymi. Terveisin yli 170cm, hoikka ja pitkäsäärinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. pakottava tarve? epävarma? lyhyet rumat paksut jalat? pömppis? ei oo ees ihailtavaa kroppaa? perus pulliainen ??????? Onneks olkoo jos oot ite niin hemmetin täydellinen et on varaa arvostella muita! Mun mielestä lauralla on ihan älyttömän kaunis kroppa, ja jos mulla tollanen olis ni kyl kehtaisin esitellä!! "170cm, hoikka ja pitkäsäärinen" todellisuus: PERUS PULLUKKA, lyhyt säärinen. hv ja painu maan rakoon bitch.

   Delete
  2. Miksiköhän käytit kallista aikaasi näinkin fiksun kommentin kirjoittamiseen? :)

   Delete
  3. Mikä tää sun pakottava tarve on tulla haukkumaan ihmistä tänne anonyymisti? :D

   Delete
  4. Hahha aika läppä, mun mielestä pitää olla kyl kaikkee muuta ku epävarma itsestään, jos viittii laittaa itestään lähes kaikenlaisia kuvia.
   Pelle.

   Delete
  5. mun mielestä yli 170 cm näyttää miehiltä. MUHAHAHAH

   Delete
  6. niin ja pitkäsääriset voi muistuttaaa hevosiakin :D
   kauneus on katsojan silmissä. musta on naurettavaa että sinä ano pidät itseäsi paremman näköisenä. mitä vittua oikeesti :D määritteletkö ihmiset muodon perusteella haha.

   Delete
  7. Painuisitko eka anonyymi vaikka vittuun? NAURETTAVAA ettet uskalla laittaa omalla nimelläsi haukkumisiasi (joo laitan itsekin anonyymiviestiä, mutta en hauku tai ilkeile).

   Laitappa ite kuvaa vartalostasi nettiin nii laitetaan raati pystyyn 8) jos oikeasti et olisi katkera ja kateellinen, olisi sinulla ollut ballseja laittaa viesti omalla nimelläsi ja kuvallasi.

   ps. 175cm/55kg, Lauran vartalo on upea.

   Delete
  8. Ei kai tuohon Lauran taskuvenuskokoon kovin pitkiä sääriä edes mahdu... :D

   Delete
 86. haha, tästähän vois lähtee uus "naked-truth" juttu liikkeelle :D
  joku "body-love" missä bloggaajat pistää oman kehon kuvaa
  postaukseensa ihan sellaisena kun on... (säädyllisessä mielessä
  tottakai).. Noustais vähän kapinaan tätä "olet nainen horo jos
  näytät hiemankin paljasta ihoa" ja kehokuva itsetunto liirum laarum
  juttuja vastaan. :)
  - u go girl, rohkeeta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. täysin samaa mieltä!!! :) ihanaaa!

   Delete
 87. jos nää ois jollain tavan kameralla otettuja kuvia niin sit vielä ehkä laittasin 'tekotaiteellisuuden' piikkiin

  mut jollain webkameralaadulla tää on pelkästään mautonta huomiohuorausta

  ReplyDelete
 88. Mä näin sut Laura yks päivä keskustas (upeena niinku aina) ja kuulin kun jotkut pikkupissikset puhu sun ohikulkiessas susta tosi ilkeeseen sävyyn.. Tuli paha mieli miten ihmiset voi olla niin kateellisia ja ilkeitä.
  Sä oot Laura upee nainen ja must on mieletöntä että rohkenet näyttää just sitä/siltä mitä haluat! Pikkutyttöjen (ja vähän isompienkin) anonyymi ilkeily on säälittävää ja johtuu tasan kateudesta ja katkeruudesta.
  Mut uskon et sä oot tarpeeks fiksu ja itsevarma ettet anna tollasen raukkamaisen huutelun ja kommentoinnin pilata sun fiilistäs. Ja uskon myös et kuitenkin suurin osa lukijoistasi (kuten minä) tykkää susta <3 Oot upea ja näytät hyvinvoivalta ja onnelliselta, kaikkea hyvää!

  ReplyDelete
 89. Ihana toi toinen kuva oot niin ilosen näköinen :)

  ReplyDelete
 90. aaaa, mis mun popparit

  t. 70kilonen pallero

  ReplyDelete
 91. Eiköhän Laura itsekin tiedosta, että tällasen hullunmyllyn saa liikkeelle tämänlaisilla kuvilla. Mä en itse ota kantaa mitä mieltä kuvista oon (paitsi että Laura, olet kropaltasi täydellinen!), mutta eiköhän bloggaaja itse päätä mitä itsestään paljastaa ja lukijat mitä lukevat. Sitäpaitsi mulla kesti hetki tajuta, että kuva jossa nähtävästi olet ilman paitaa, olet tosiaan ilman tuota vaatekappaletta, koska mulle kuva viesti onnellisuutta. Näytät nii nihanan iloselta ja aidosti nauravaiselta tossa kuvassa, että se sai mut hymyilemään ja toivomaan että se on todella sun aito tunne, koska kaikki me ansaitaan olla onnellisia ja nauttia elämästä. En sano tähän enää mitään "tee mitä itse haluat äläkä kuuntele muita" -klisettä, koska tiedän että teet sitä jo nyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikalailla kaikkea, mitä olisin itsekin kuvitellut kommentoivani - ei lisättävää! :D :)

   Delete
  2. Saara-Maija tiivisti munkin kommentin aika hyvin! Ootte niin sulosia ja onnellisen näköisiä, että mäkin oikeen hymyilin kun katsoin noita kuvia. Ja nämä sun kuvat on _kauniita_, eikä mitään "teiniheruttelu"-kuvia, joten se on aivan se ja sama vilahtaako pylly tai tissi jossain! :D

   Delete
 92. älä ikinä muutu laura!

  ReplyDelete
 93. ihana :) ei muuta

  ReplyDelete
 94. Ihanaa nähdä sun silmät kun ne loistaa onnellisuutta :)

  ReplyDelete
 95. Ihanaa nähdä kun sun silmät loistaa onnellisena :)

  ReplyDelete
 96. onks sulla silikonit vai aidot ? oi ootte komee pari!

  ReplyDelete
 97. Ei vittu naurahdin :D
  Millasiakohan riipputissejä täällä kommenteissa oikee on jos noi lauran tissit on SIIS NIIN UPEET JA IHANAT HALUUN SAMANLAISET.
  Noihan on normaalit tissit jotka on melkee jokatoisella :D? Eli täysin normaalit ja ns. terhakat :D
  Mitä vittua?
  Kenties jotaa nuoleskelua ku tissitki on noin helvetin upeat ja mahtavat...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ihan supertissit siis, silikonitkin joku luulee vielä olevan! xD Ei itku.

   Delete
 98. siis voi vittu näitten valittajien kaa! siis herrajumala...
  oot upee nainen, sun pitääki esiteellä tollain, jumankauta.
  älä välitä noista paskaa puhuvista kateellisista pikkulissuista. voi piiiip.

  oot ihana !<3

  ReplyDelete
 99. eikä en kestä! ooot niin ihana! suukkoja ja rakkaudentäyteisiä päiviä teille <3

  ReplyDelete
 100. Nainen mun makuun ! <3 U go girl!

  ReplyDelete
 101. love it, love you!

  ReplyDelete
 102. Kyllä se nyt vaan niin on ettei tällästen kuvien laittamisessa ole mitään selvää rajaa onko se "oikein" tai "väärin". Se miksi ihmiset sanovat tämän olevan oikein, johtuu siitä että he oikeasti pitävät näistä kuvista, katsovat niitä mielellään, mahdollisesti voisivat kuvitella itsekin laittavansa tälläisiä nettiin jne. Ne ketkä kokevat tämän kammottavaksi vääryydeksi, eivät ehkä ikinä osaisi kuvitella puolen suomen teiniväestöstä näkevän itseään näin vähissä vaatteissa kirmaamassa, ovat kateellisia, tai oikeasti vaan kokevat tämän moraalisesti olevan väärin. Oli miten oli, selvää on se ettei kenenkään yksittäinen mielipide saa varmasti blogin pitäjän päätä kääntymään suuntaan tai toiseen. Fakta kuitenkin on se että kuvathan jo ovat täällä, se on ihan sama kuinka ilkeitä tai puolustelevia kommentteja ihmiset tänne kirjoittelevat. Asialle ei yksinkertaisesti enään voi mitään. Sen sijaan että ihmiset hyväksyisivät tämän tosiseikan, on vissiin ihmisen perusluonteessa se jokin "pakko päästä kyl sanoon tästä sen verran että.." kommenttien kirjoittaminen yksinkertaisesti vaan liian kutkuttavaa ettäkö sen jättäisi tekemättä. Samaa koskee itseäni tämän kommentin kanssa, pakko päästä tänne kirjoittamaan oma mielipide vaikken uskokkaan että tähän kiinnittää kukaan sen enempää huomiota saati sitten saavani sinun pääsi tällä kääntymään mitenkään oman mieleni mukaiseksi! :D

  En ajatellut nyt alkaa tässä kertomaan olenko itse puolesta vai vastaan näitä kuvia, koska se nyt vaan ei yksinkertaisesti ole mun asiani. Sen sijaan haluan kyllä nostaa sulle hattua Laura. Näitä kuvia tänne laittaessa tiedät varmasti tasantarkkaan millaisen reaktion tuut ihmisissä saamaan. Tää tipahtaa mun silmissä hyvin samaan kastiin kun se turkisjuttu tossa aikasemmin. Se on omalla tavalla hyvä että suomessakin löytyy bloggaajia jotka uskaltaa ylittää sen "hyvän maun rajaksi" koetun kalkkiviivan ja pyllistää toiselta puolelta ihmisille ketkä ei vaan yksinkertasesti ymmärrä tällästen kuvien "levittelyä" netissä.
  Oli miten oli, uskon kuitenkin että sä tiedostat saavas hyvin paljon paskaa niskaan kun näitä kuvia laitat (kuin myös toki puolustavia ja rohkaisevia kommentteja). Pointtini on se, että jatka samaa rataa, niin hyvässä kuin pahassa! :) Suomi tarvitsee enemmän sunlaistas rohkeutta!

  ReplyDelete
 103. samallaisia kuvia lehdet päivittäin täynnä! Sitä paitsi rintavako on iha out, nykypäivänä herutetaan sivusta päin kuten jokainen punaisten mattojen tallaajia seuraava tietääkin jo ;)

  ReplyDelete
 104. katoin että näissä kuvissa on sun veli! :D
  ajattelin että aika häiriintynyttä! ahahaha! :DD

  ihanaa että oot löytäny vierelles jonkun. <3
  onnea!

  ReplyDelete
 105. HALOO ihmiset mitä te vauhkootte! Mäki ihmettelisin jos Lauralla näkyis tässä oikeesti tissit mut eihän tossa näy ku vähä tissinreunaa, sehä on vaa kaunista :D Ja hei hyvä et tos tokassa kuvassa poikaystävä pitää tisseistä kii, muutenha ne näkyis!

  Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 106. Eiks Taavi oo muuten ollu joskus jarrumiehenä lintsin vuoristoradassa! Muistan ku kaikki tytöt oli ihan rakastuneita siihen ja halus aina sen vaunuu :D

  ReplyDelete
 107. Mä oon luullut tähän päivään saakka, että nykynuoret on entistä rohkeampia ja ronskimpia, mutta nyt kun on katsellut näitä kommentteja, niin pakko todeta, että Suomi on nähtävästi pullollaan varsinaisia siveyden sipuleita.

  Ensimmäisen kuvan aiheuttaman närän voin jotenkuten käsittää, onhan kuva rohkea.... Toisaalta, tissiä näkyy saman verran tai vähemmän kuin syvään uurretussa iltapuvussa. Onko sillä sitten väliä, miltä suunnalta sitä tissin puoliskaa vahtaa? Ja moni oli kommentoinut, että toka kuva on törkeä kun ei ole paitaa päällä. Tissien peittona on kuitenkin yhteensä neljä käsivartta... Mitään säädytöntä ei näy ja kamala paniikki päällä kun "se on alasti!". Nostatteko te metelin seuraavaksi siitä, että Laura on vaatteidensa alla alasti? :D

  Pus kullanmurut, älkää saako slaagia vaikkapa kun katsotte seuraavaa Oscar -gaalaa, siellä saattaa reisi ja nännipiha vilkkua. Niin ja varoituksen sana: älkää vaan katsoko uusinta (vai sittenkin viimeviikkoista?) Seiskaa, siellä oli esitelty pahimpia vilautuksia ja ai karsee, melkein näin Anne Hathawayn häpyhuulet. Ilman sensuuria tietäisin, millainen muotoilu Annella on karvoituksessaan. Damn!

  ReplyDelete
 108. Voi että mäkin oon ton jotenkin aina yhdistänyt sun veljeksi....? Mun silmät ja naama levähti vähän aluks kun aloin kattoo noita :D haha no mutta olette todella söpöjä yhdessä ja sä olet upea nainen! :)

  ReplyDelete
 109. Miten sulla voi olla noin upeat tissit?! Nehän on täydelliset! Olen kade :-)

  ReplyDelete
 110. Laura oot ihana! Kiitos että kirjoitat blogia :) Ja kaikkea hyvää teille, toivottavasti saatte vihdoinkin hommat toimimaan! <3

  ReplyDelete
 111. Mnjaa, vähän nipoa kommenttia kyllä. Nettiinhän saa postata mitä haluaa, ja eiköhän Lauran perhe ja kaverit ole jo tähän provokatiiviseen puoleen tottunut.

  Mä en sinänsä ota nokkiini tälläisistä kuvista, mutta kieltämättä olis ihan mielenkiintoista joskus saada Lauraltaki palautetta et mitä se näillä hakee. Jos ei kerran huomiota, ei hehkutuskommentteja kropasta - ihanko vaan provoo sen itsensä vuoksi, että nokkiinsaottajat vois taas vetää sen herneen nenään? Vai onko tarkoitus esitellä parisuhdeonnea? Miksei voi olla vaan rehellinen ja sanoo, et joo, huomioo on kiva saada. Ei kai siinä mitään pahaa oo, monethan sitä haluaa.

  Sinänsä oon kans sitä mieltä et olis hyvä päästä eroon tosta horoleimasta jos nainen vähän esittelee seksuaalisuuttaan tai paljasta pintaa. Sille pohjalle monen naisen seksuaalisuus kuitenkin muodostuu, et se haluaa kokee et sitä ihaillaan ja halutaan. Toiset naiset tuntuu aina suhtautuvan sellaiseen vähän pahantahtoisesti jos joku julkisesti uskaltaa tai haluaa ottaa sellaisen puolen esille. Eipä sillä oo mikään hyvä vaikutus sit miehiinkään et naiset kutsuu toisia naisia horoiks, eikö miehet jo valmiiksi pidä suurta osaa naisista lutkina yms. yhden yön panoina? Eikö olis järkevämpää, et naiset sais olla tasan niin seksikkäitä ja seksuaalisia kuin haluaa ilman et niitä ruvetaan sen takia muuten syrjimään tai luokittelemaan?

  ReplyDelete
 112. Kiva ku heti ties että tämmöset kuvat aiheuttaa :D voivoi näitä joitain kommentoijia. APUA TISSI! ..

  ReplyDelete
 113. Mä en tajua, että jos joitakin ihmisiä häiritsee nämä kuvat näin paljon, niin miksi pitää lukea tätä blogia?!! :D musta lauralla on ihana blogi ja ihanaa kun ihminen on rento ja uskaltaa heittäytyä! kamooonnn, jos ei oo parempaa tekemistä ku kirjotella tänne kaikkea negatiivisita!! ihana laura, olet kaunis !! :)

  ReplyDelete