Monday, January 21, 2013

Blogin lukijoille

Olen miettinyt aina silloin tällöin, etttä mikä tämän blogini funktio on, mihin sillä pyrin? Vai pyrinkö
mihinkään? Olen tajunnut sen, että kirjoitan tätä itselleni, mutta siinä samalla 50 000 muullekin ihmiselle. Eli selvää on siis se, että kirjoitan blogiani myös teille. Aiemmin kirjoitin livejournaliin, ja juttujen taso oli kymmenen kertaa henkilökohtaisempaa. Se oli eräänlaista terapiaa mulle. Nykyään blogini on aika pintapuolinen. Kerron päivistäni lyhyesti, ostoksistani joskus, matkoista, koiristani, kauneudenhoidoista, kodistani, ystävistäni, juhlimisesta, ja oikeastaan kaikesta siitä mitä teen, mutta tietenkään en kaikkea sitä, mitä mulle tapahtuu tai mitä teen, vain ainoastaan osan siitä.
Tykkään blogistani juuri tällaisena. Joskus tekstipainotteisia postauksia voisi olla enemmän, ja asukuvia myös enemmän, mutta silti, mä pidän tätä just sillä tyylillä kuin parhaiten pystyn ja mihin rersurssit riittää.

Sain kuitenkin tänään eräältä hyvin pitkäaikaiselta lukijalta meiliä.
Hän on siis seurannut mua jo irc-galleria-ajoilta ja lukenut blogiani ihan alusta asti.
Tulinpa hyvälle mielellä, että ihanaa, kun teitäkin vielä on olemassa!

Sähköpostin kirjoittaja mainitsi heti alkuun, että haluaa vihdoin raottaa sanallista arkkuaan.
Hän pahoittelee puolestani sitä, kuinka joudun kestämään anonyymeja ja ikäviä kommentteja.
Hän tsemppaa mua olemaan välittämättä ja jatkamaan samaan malliin, "eihän me muuten luettais sun blogia, jos me ei susta tykättäsisi!"

Sitten tuleekin kohta tai pikemmin loput tekstistä, jotka kääntää viestin ihan ylösalaisin, ja ainakin mulle tulee hyvin hämmentynyt olo. Ehkä jopa sellainen olo, että apua, olenko velkaa jollekin jotain?

 Ja haluan vielä painottaa, että en paljasta henkilön henkilöllisyyttä, eikä sitä näistä lauseista voi mitenkään saada selville.

Hän kirjoittaa seuravasti:

"En tiedä mikä sun funktio tällä bloggaamisella on, jos teet sitä vaan itseäsi varten ni sitten ei kannata edes lukea pidemmälle! Jos sulla on kuitenkin tarkotus kirjotella meitä lukijoita kiinnostavista aiheista, niin kerronpa nyt sitten yhtenä monista, että mikä juuri mua kiinnostaa."

"Mun mielestä sun blogi oli ennen enemmän pinnallinen ja se oli musta hyvä juttu. 
Tykkään tosi paljon "tylsistä" teksteistä jossa kerrot vaan puhtaasti vaatteista, kengistä, tatskoista ja matkustamisesta. Oikeesti parhaita postauksia on musta ne missä oot vaan yksin kotona ja esittelet eri vaatteita ja miten yhdistäisit niitä. Useimmat lukijat on varmaan kiinnostuneita kun paljastat niille vähän sun henkilökohtasta elämää, mutta mua se ei kyllä oikeesti kiinnosta. Mua ei kiinnosta sun koirat (vaikka ihania ovatkin!), kuvat sun ja sun kavereitten tekstariketjuista, kertomukset siitä millasia baarireissuja teillä on ollu tai seuranhaulta vaikuttavat uintikuvat. Äläkä ota tätä pahalla, esim noi sun persekuvat on musta ihan mielenkiintosia, koska en koe että niissä sun pointti ois herutella tmn vaan ihan puhtaasti muotikuvaus, missä nyt sattuu näkymään perse. Oikeestaan mua ei ees kiinnosta noi sun superpitkät kauneudenhoitopostaukset, vaikka ulkonäköpostauksia onkin! mua ei haittaa sun turkispostaukset, vaikka en ihan samaa mieltä sun kanssa näistä asioista olekaan, mutta onpahan ainakin vaatepostaus! joten yhtenä pienenä äänenä toivon tietenkin vaikuttavani hirveän paljon sun blogin tulevaan sisältöön, pliis enemmän vaate- yms postauksia!

ainiin ja vielä, voisitko jooko olla kihartamatta sun hiuksia, sulle sopii niin paremmin suorat! (haha ja vanhana laurafanina tietenkin ehdotan myös takaisin mustaksi värjäämistä.... :P)

vielä toinen ainiin! jos sulla on jossain vanhoissa kätköissä edes haisevana kaapin pohjalla paita josta laitoin sulle liitteenä kuvan ja satut vielä löytämäänkin sen, ni voisitko jookosta myydä sen mulle!? :)) oisin ihan tosi happy!

eipäs mulla muuta :)"
 (tämä oli se paita, jonka hän halusi ostaa, perus 8-vuotta vanha paita)


Että sellainen oli se meili siis.
Jotenkin mulle tuli sellainen olo, että okei, toiveita on monia, ihmisiä on monenlaisia, mutta kaikkia ei vaan aina voi miellyttää - vaikka kuinka haluaisinkin.
Voin yrittää kirjoitella enemmän vaatteistani, kuvata päivänasuja enemmän ja sitä rataa.
Ne tatskat, mitä mulla on, niin niistä kaikista on tehty jo postaukset. Yhtä tatuointia jopa poistatan, ja poistattaminen on jo niin loppusuoralla, että kevään mittaan kerron sitten siitäkin prosessista teille, koska monet ovat sitä pyytäneet ja varmasti se aihe monia kiinnostaa.
Mutta sitten se kohta, jossa pyydetään, etten kihartaisi hiuksiani?
Tai, että värjäisin takaisin mustaksi?
Ymmärrän, että ne ovat toiveita, mutta musta ne ovat aika vaativia ja itsekkäitä toiveita.
Näytän juuri nyt siltä 23-vuotiaalta Lauralta, jolta haluan näyttää.

 En halua näyttää enää samalta, kuin silloin 15-19-vuotiaana. Silloin, kun olin teinityttö.

Mulle tuli jopa hieman harmillinen olo, että rakkaat koirani eivät kiinnostaisi yhtään, tai postaukset, joissa kerron enemmän ajatuksiani, tai ylipäätään mitkään ne jutut, jotka juuri musta kuuluu tähän blogiin!

SIKSI:
Haluankin kysyä teiltä (mikäli vielä olette jaksaneet tänne asti lukea, että mitä te haluaisitte blogissani olevan vähemmän? Mitä taas enemmän?
Minkälaiset postaukset ärsyttää? Minkälaisia videoita voisin teille kuvata?
Kiinnostaako sisustaminen? Kiinnostaako hiustenlaitto, esim kampaajalla, tai uudet pidennykset, eri hiusvärit sun muut?

Haluan myös sanoa, että kyseinen meili ei tosissaan saanut mua nyt niin poissatolaltaan, että siitä piti tänne tulla kirjoittamaan. Koin tässä olevan hyvän raon vähän kuulustella myös teitä muita, että mitä te toivoisitte?

Mun mielestä nimenomaan toivoa saa, mutta vaatia ei.
Enhän mä voi yhden ihmisen toiveiden mukaisesti tätä blogia pitää.
Lähtökohtaisesti kirjoitan tätä blogia juuri niin kuin itse osaan ja haluan.Hyvää ja ihanaa maanantaita kaikille !!  ♥♥♥

357 comments:

 1. Kiinnostaa koirat, kiinnostaa asut, kiinnostaa.. kaikki :D

  ReplyDelete
 2. Mun mielestä sun blogi on just hyvä näin! :) ei oo tullu varmaan koskaan eteen postausta jota ei olis kiinnostanut lukea! :-)

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä sun blogis on just ihana tälläsenä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä! Mä ainakin tykkään siitä, et kerrot sun kuulumisiakin välillä täällä, eikä tää blogi oo pelkästään perus massablogi, jossa ei muuta ookaan ku just niitä päivän asuja ja pelkkiä pinnallisia juttuja. Se saa tän blogin erottumaan muista, ja se on mun mielestä vaan hyvä asia. Jatka vaan samaan malliin! :)

   Delete
 4. mitä ihmettä :D mun mielestä sun blogi on paras just tälläsenä!

  voisitko muute kertoa sen sun ''chanelin'' tatskan merkityksen? oon koittanu ettiä siitä juttua täältä blogista mutten oo löytäny :( ku en siis usko että tatuoisit vaan sen chanelin merkin :D ää toivottavasti ymmärsit

  ReplyDelete
 5. Mä tykkään blogistasi juuri tälläsenään, kaikkine juttuineen. Eihän tätä tulis luettua jos ei tykkäis. :) Jos joku juttu ei jaksa kiinnostaa, en lue tekstejä kokonaan vaan kattelen kuvat ja luen sieltä täältä. Mutta en vaatis mitään muutosta, hyvin menee nytten, mä tykkään! :)

  ReplyDelete
 6. "Lähtökohtaisesti kirjoitan tätä blogia juuri niin kuin itse osaan ja haluan."
  Sinähän sen sanoit eli kannatan ehdottomasti että jatkaisitkin kirjottamista juuri niin kuin itse osaat ja haluat :) Haters gonna hate, but fuck them, right?

  ReplyDelete
 7. Kaikki postaukset kiinnostaa paitsi mainospostaukset, mutta eipä ne kauheasti kiinnosta muissakaa blogeissa :p
  Sun blogi on yks lemppareista ♥

  ReplyDelete
 8. Kaikki mitä kirjotat on todella hyviä aiheita postauksiksi, jos joku postaus ei itseään miellytä sille ei voi mitään. Seuraava postaus on varmasti taas mielenkiintoinen ja ihana!
  Mitä tuo sähköpostia sulle lähettänyt tyttö kirjoitti, niin hän on todella itsekäs ja omaa napaansa tuijottava henkilö. Musta toi on ihan naurettavaa, että joku ees kehtaa kirjoittaa tuollasta. Mikä oikeus sillä muka olisi siihen, miten sä sun hiuksia laitat??? Mitä ihmettä : D

  ReplyDelete
 9. Erityisesti kiinnostaa sisustus, ja ihan normaali postaukset arjesta. Tosin ei oo tullut vastaan täällä yhtään postausta joka ei olis kiinnostanu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. samalla kannalla oon :-) varsinkin jos muutat kohta niin olis kiva saada paaaljon kuvia, ja tietysti sen mukaan sitten jos/kun sisustelet sitä.

   tästä sun blogista on tullut varsin lyhyessä ajassa ihan ykköslemppariblogi, ehkä just sen takia että sun teksti on niin persoonallista ja jotenkin kevyttä ja viihdyttävää :-) jatka samalla tavalla!<3

   Delete
 10. Luen blogiasi mieluiten niin, että postaukset on just niitä mitä haluat tehdä. Palon kirjottamiseen ja bloggailuun havaitsee parhaiten silloin kun teksti on just sitä sun omaa mukavuusaluettasi ja sitä mistä oikeasti haluat postata :) lukijat voivat omin pikku kätösin skipata ne postaukset jotka ei miellytä. Oot Laura, ihan tavallinen ihminen, etkä mikään muita miellyttävä vaateteline tai mallinukke.
  Ja tykkään sun blogista just näin :)

  Ps. Ei nyt liity aiheeseen anteeks, mutta milloin meinaat postittaa mff huutokirppiksen tuotteet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä oon niin samaa mieltä. Tää blogi on just hyvä näin :)

   Delete
 11. Tykkään sun blogista just tällasena muuten, mutta en hirveästi innostu noista mainostuksista, eli tarkotan siis näitä 10% alennuskoodeja sun muita. Mutta jotkut taas ehkä löytää noista just haluamansa :) Mut niin, älä ihmeessä ala muuttamaan blogiasi muiden toiveiden mukaan, mutta on ihanaa että meiän mielipide kuitenkin kiinnostaa!

  ReplyDelete
 12. Esim päivä kuvina-postaukset, matkailuvinkkejä ois kiva kuulla myös ja muutenkin kaikesta mikä liittyy sun elämään! oon sun blogia seurannut aina ja myös pitänyt sun postauksista aina. on ollut ihana lukea kaikkia sun ala-asteella kirjoittamia päiväkirjoja ja katsella vanhoja kuvia. ja koirakuumeisena olen hirveästi tykännyt koira-postauksista. kaikinpuolin olet mun mielestä ihana ja kirjoitat blogiasi just sellasena kun olet. oon iloinen että oot muuttunut, oispa aika tylsä blogi jos bloggari olisi vuodesta toiseen samanlainen. oot ihana jes jatka samaan malliin <3

  ReplyDelete
 13. Oot niin ihana tuun aina iloseks siitä kun ees nään ilmestyneen postauksen ! Kirjota vaikka pikkurillistäs nii tykkäään ;)

  ReplyDelete
 14. Mun mielestä olis kiva lukea enemmän esim. meikkaus- ja pukeutumisvinkkejä sekä ruokapostauksia (mitä syöt ja kuinka paljon), samoin liikunnasta ja sit kaikista kauneudenhoitotuotteista kans!

  Mutta sun blogi on kyllä tosi hyvä näinkin ja jokainen postaus mielenkiintoinen!!:)

  xx

  ReplyDelete
 15. Pakko sanoa että oli hyvä postaus joka oli pakko lukea ihan alusta loppuun. Blogisi on ollu todella hyvä tälläsena, mutta kun tuossa lopussa mainitsit nuista tukkajutuista ynm, niistä olis kiva lukea myös enemmän :)

  ReplyDelete
 16. Ei hauveleita saa poistaa blogista! Itse olen nimenomaan viehettynyt niihin henk.koht juttuhinkin, esim silloin kun avoimesti kerroit huonosti alkaneesta filippiinit matkastasi..

  muotijutuissa olisi kiva tietää syitä miksi valitset juuri tietyt vaatekappaleet, sillä et näytä ainakaan hirveästi muotia seurata tai noudata orjallisesti (ja tämän sanon hyvällä).. Ja toisaalta näinä aikoina jengi pukeutuu muutenkin omanlaisesti.

  miesjutuista et hirveästi puhu vaan aina silloin tällöin vilahtelee komistuksia, viimesimpänä tämä vaalea tukkainen herra..
  mutta jos voisit esim avata hieman kaverimaailmaasi tj.

  Vaikea tän enempää lähteä sanomaan, parhaat postauksethan sä oot nimenomaan itse tehnyt :) tsemii

  ps. aika outo toi fanin viesti.. ehkä hän oli fiksaantunut "vanhaan Lauraan"??

  ReplyDelete
 17. tuosta sähköpostistahan saa sellaisen kuvan, kuin henkilö olisi todella menneeseen jämähtänyt. hyvä ettei pyytänyt sua palaamaan yhteen teiniaikaisen poikaystäväsi kanssa ? :D mun mielestä blogi on parhaimmillaan kun bloggaaja kirjoittaa siitä mistä aidosti on kiinnostunut ja välittää. sulla on yks niistä harvoista blogeista joista jaksan lukea 99,9% kaikki postaukset. musta on hyvä tiedustella lukijoiden mielipiteitä ja toiveita postausten suhteen, mutta niiden ei missään tapauksessa tulisi määritellä blogia. mun mielestä sun blogista huokuu aitous ja SINÄ. olet ihana, jatka samalla tavalla <3

  ReplyDelete
 18. Mun mielestä sun blogi on juuri ihana tällaisena kun se nyt on! Kun teet juuri sitä mitä itse haluat tuloskin näyttää eniten itseltäsi. Toivomukseni on että kirjoitat juuri niistä asioista, jotka sinua kiinnostavat ja mistä on mielekästä kirjoittaa (: olet ihana ! <3

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

  ReplyDelete
 19. Hmm. Mielenkiintoinen meili kyllä! Mun mielestä tää sun nykyinen blogis on hyvä! Vaihtelu virkistää! Välillä on kiva lukea vaan tylsää peruskuulumista, välillä taas kannanottoa ja mielipiteenilmaisua, välillä pitkää tekstiä ja ajatusvirtaa, välillä kuvapainotteista ja ihan mitä vaan!

  Ethän sinä tai kukaan pysty millään miellyttämään kaikkia ihan AINA. Jos jonkunmielestä kauneudenhoitopostaus on tylsä niin ohittakoon sen sitten, ja lukekoon seuraavalla kerralla häntä itseään kiinnostavan postauksen sun vaatteista tms. Musta on aika naurettavaa tuollainen.. Toki mielipidettä saa ilmaista ja toiveita esittää, mutta jotenkin tuo nyt meni vähän kummalliseksi :D

  Mää sanon, että jatka vaan samaan malliin! Kokeile just uusia juttuja, kuten videopostauksia yms. Vaihtelu ja monipuolisuus on parasta :) Sulla on kuitenkin niin älyttömän hyvä blogi, että sulla on kyllä varaa kokeilla ja tunnustella uusiakin juttuja! :)

  ReplyDelete
 20. oon ihan tosi hämmentyny siitä, että joku lähettää sulle tommosen sähköpostin? mitä ihmettä :DDDD siis joo tottakai saa kertoa oman mielipiteensä siitä mitkä jutut blogissa kiinnostaa, mutta toi hiusten väri ja kihartaminen?! what the fuck :D:D mun mielestä sun blogista on tullu täs viimesen kuukauden aikana tosi mielenkiintonen ja erityisesti postauksissa olevat useat erilaiset kuvat piristää. sun tekemiä videoitaki on tosi kiva kattella:) jos kaipaat ehdotuksia videoiden suhteen, niin voisit esitellä esim videolla sun lempivaatteet/laukut, asuntoa, kokkausjuttuja (sun omien taitojen mukaan), tai muuten vaan höpötellä jotain joutavaa tai esitellä päivän asua.

  ReplyDelete
 21. Oot mun yks lempparibloggaaja just koska kirjoitat omannäköisiä juttuja. Ja ne koirat <3 koirapostaukset pelastaa päiviä. Itsellä kaks koiraa kanssa, joten tuun tosi hyvälle tuulelle kun jään noita riemuidiootteja koiraparivaljakoita :)

  ReplyDelete
 22. No, otetaan ensin ne mistä pidän:

  Päivän asu jne asukuvat
  Sisustus
  Reissupostaukset
  Ruokapostaukset
  Ajatuspostaukset
  Koirajutut

  Mistä en pidä

  Mainostus (joita on viime aikoina ollut aika paljon - vai kuvittelenko vain?)
  Tää turkispostaus oli se josta itelle tuli sellanen hohhoijaa olo. Lähinnä tekstin takia.

  Vaikka sinun blogi onkin ja saat kirjottaa ihan mitä haluat, mutta nämä olivat minun näkemykset ja mielenkiinnot :)
  Itse skippaan mainokset jne ja luen ne mitkä itseäni kiinnostaa. Kuten aikakauslehdissäkin :)

  ReplyDelete
 23. Eihh mikä sähköposti...:d tää blogi on hyvä just tämmösenä! Eniten mua henkilökohtaisesti kiinnostaa perus arkipostaukset :) semmoset päivä kuvina postaukset ois kivoja ja jotku videot jossa vaan höpöttelisit kuulumisia...:)

  ReplyDelete
 24. Mun mielestä sun blogi on ihana just tällasena! :) go girl!

  ReplyDelete
 25. Ei koiria pois blogista! Ihana katella kuvia niistä ja lukea juttujasi :)

  ReplyDelete
 26. Koirasi on just ihania! Pupen takia aloin seuraamaankin tätä blogia. Tietysti tykkään myös erityisesti myös vaate- ja tukkapostauksista yms.

  ReplyDelete
 27. bloggaa siitä mistä susta tuntuu parhaimmalta! jos joku aihe ei jotain lukijaa kiinnosta niin se lukija voi sitten jättää sen postauksen lukematta ja lukea niitä postauksia jotka kiinnostaa :)

  ReplyDelete
 28. en muista kauan olen sun blogia lukenut mut tosi kauan kuitenkin. kyllästyn tooodella helposti blogeihin joten on kiva et on blogeja joita jaksaa lukea kyllästymättä.
  mut niin, asiaan. oon aina tykänny sun tyylistä ja sullon aina ollu hyviä kuvia ja mielenkiintosia juttuja. ainoo mikä ei kiinnosta on noi mainosjutut mut kyllä nekin kestää koska ihan ymmärrettävää se on et näin suosittu blogi tekee yhteistyötä ja mainostelee. :--) musta olis kiva nähdä lisää asuja ja sun juttujakin on kiva lukea!! olet ihanan höppänä välillä ja tarkotan sitä ihan hyvällä :---) pidä itses kuitenkin aitona, sellasena kun nytkin olet

  ReplyDelete
 29. Minä pidän sun blogista näin, se on ehdottomasti lempiblogeja mitä seuraan :) Kivan monipuolinen, pörrösiä koirajuttuja, inspiroivia vaate-, hius- ja kosmetiikkajuttuja, hassuja höpinöitä, viihdyttäviä kaveri- ja juhlintapätkiä, seikkailuntäytteisiä iPhonen-metsästyspostauksia, rauhaisia ja rentouttavia kotinautiskeluita... Oot ihana ja sun blogi myös :)! Minä tykkään, jatka niinkun parhaalle tuntuu, luo omanlaistas ja toteuta itseäs tässä :) Sillon tää pysyy jatkossakin sun blogina, eikä lukijoiden blogina- se myös takaa sen kirjotteluinnon samalla kun saat olla uniikki. :) Minua ei haittais myöskään yhtään jatkossa epämääräset puoli-uni-tyyliset postaukset tai muut koti-höpölöpöt :) Ne on parhaimpia ne!


  http://lolimte.blogspot.com

  ReplyDelete
 30. Munkin mielestä sun blogi on mahtava just tällasena! Ja mun mielestä parempikin,että postaukset ei oo pelkkiä asukuvia,vaan että mukana on myös sun omia mielipiteitä ja pohdintoja joita on mielenkiintoista lukea! kaikki kiinnostaa; muoti,asut.hiukset,koirat,juhlat,matkat,tatskat..ihan mistä tykkäät kirjottaa! Ihanaahan se on että sun blogi on niin monipuolinen!! Itekkin oon saanu sulta vaikka kuinka monta hyvää vinkkiä hiuksiin,meikkiin ja vaatteisiin liittyen, eli kiitos kovasti niistä:)!

  ReplyDelete
 31. Mä oon myös seurannut sua jo irc-galleria ajoista asti ja oon tykännyt susta ja sun tyylistä aina, sillä se on kehittynyt ja muuttunut niinkuin aikakin menee eteenpäin ja aina vaan hyvällä tavalla :) eniten mua ainakin kiinnostaa lukea juuri sun, asu-, matka-, ja hiuspostauksia, mutta myös sun ajatuksista kirjoittaminen ja niistä lukeminen antaa susta sen todellisen kuvan ja tekee susta myös paljon inhimillisemmän ja herttaisemman, joten ne on myös ihan parhaita postauksia :) jatka samaan malliin olet ihana :)

  ReplyDelete
 32. Kiinnostaa sisustus, hius jutut, koirat on söpöjä :-D mun mielestä jatka samaan malliin ku ennenkin :)!

  ReplyDelete
 33. Voitko tehdä postauksen sun vanhasta tyylistä, IRC-gallerian ajoilta? Seurasin sua sillon innoissani ja sulla oli mielettömän persoonaallinen ja upea tyyli, olis ihana nähdä uudestaan niitä kuvia ja ehkä kuulla omia ajatuksiasi sen ajan vaatteista ja kuvista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. semmone postaus ois kiva just mis ois sun vanhoi kuviii eri tyyleist :)

   Delete
 34. Mjeh, mun mielestä pidät blogis juuri sellaisena kun sä sen tahdot olevan. Mä luen ja katson ne jutut blogeista, jotka mua kiinnostaa, ja skippaan ne jotka ei kiinnosta. Tosi yksinkertasta. Vaikkei mua kiinnosta lemppariblogin kirjoittajan avautumiset, niin ei se sitä tarkoita, etteikö se kirjoittaja niitä saisi kirjoittaa. Se on sen blogi, ja jos mua ei kiinnosta, niin en lue :)

  Mä oon nyt ollu sillä kannalla oman blogini kanssa, etten aio siellä avautua paljoa mitään, koska ei muiden tarvitse tietää, mitä mun elämään kuuluu. Ei mua kukaan TUNNE blogin kautta, vaan in real life.
  Ei mua itseäkään hirveästi kiinnosta bloggareiden elämän syvimmät ajatukset, kun ei niiden elämä mun elämää hirveästi vaan voi hetkauttaa. Tottakai toivon jokaiselle hyvää elämää jne, mutta that's about it :)

  Tee mitä sä itse haluat, keep up the good work!<3

  ReplyDelete
 35. Tykkään täst blogista ihan hirveesti just tämmösen!! Jos multa kysytään mitä muuttaisin:en muuttais mitään. Kirjotatpa mistä tahansa mä ainakin tykkään seurata tätä!:)

  ReplyDelete
 36. Itse kaipaan ainoastaan 'laadukkaampia' asukuvia, kuten esim. tuo ylin noista. Edellisen postauksen kuvat olivatkin ihana piristys kaikkien iphone kuvien keskellä :) Mutta muuten blogi on sisällöltään erinomainen, kaikki kiinnostaa! :)

  ReplyDelete
 37. Todella hyvä postaus ja hyviä pointteja. Mielestäni blogisi on hyvä juuri tällaisenaan - sun näköinen. On ihanaa kun postaukset vaihtelevat asukuvista sinne vähän ''diipimpään'' puoleen, se tekee tästä blogista erityisen ja mielenkiintoisen :)

  ReplyDelete
 38. Mun mielestä sun pitää kirjoittaa juuri niin kuin itse haluat; jos sä kirjoitat tyylillä, josta et itse pidä, se paistaa läpi eikä jaksa lukea kunnolla. Jatka samaan malliin, koska näistä sun postauksista paistaa oikein läpi se, että sä kirjoitat asioista, jotka sua itseä kiinnostaa. Mä en ole oikein eläinihminen, koska olen allerginen, mutta tykkään silti lukea sun postauksia teidän koirista, koska niissä kirjoituksissa paistaa läpi, että sä rakastat niitä ja tykkäät kirjoittaa niistä :) (ps tein koirulit on supersöpöjä) Lisäksi, ei kannata välittää noista sähköposteista tai kommenteista, tähän maailmaan mahtuu niin paljon tosi outoja ihmisiä. Mullekkin tulee blogin kautta jatkuvasti sähköpostilla palautetta; jotkut on aivan ihania ja tulee hyvä mieli kun lukee niitä, mutta toiset taas on vähän samantyylisiä kuin toi minkä tohon laitoit. Sillasta positiiviseksi naamioitua "kaadanpa tästä vähän sulle paskaa niskaan" -settiä. Sun blogi on täydellinen juuri tällaisenaan, sä kirjoitat erilaisista asioista ja täältä löytyy jokaiselle jotain; tietty ihmiset voi toivoa jotain erikoispostauksia, mutta sun tyyli on SUN tyyli, eikä kellään muulla oo siihen mitään sanomista :)

  ReplyDelete
 39. mun mielestä sun blogi on hyvä just tälläsenä! mua ainakin kiinnostaa lukea sun koirista ja baari illoista mutta myös vaatteista ja kauneudenhoidosta :)

  ReplyDelete
 40. Blogis on persoonallinen ja hyvä tälläsenä vaikka en hirveän kauan ookkaan lukenut :-)

  ReplyDelete
 41. mun mielestä kirjota mitä haluut! osaan kyllä ite skipata ne mitkä ei satu kiinnostaa just mua :)

  ReplyDelete
 42. Ensimmäisenä tulee vaan mieleen että aika naurettava sähköposti :DD Musta sun blogi on hyvä! Joskus on semmosia postauksia mitä ei jaksa lukee, mutta ei kaikki voi olla omaan mieleen. Kuitenkin semmonen yleiskuva sun blogista on tosi hyvä ja luen mielelläni (kaikki etko ja baarikommellukset on kyllä kieltämättä hauskoja, joista ensimmäisenä tulee mieleen booli-/oksennusvati :DDD) Sun blogi on kiva, koirat on kivoja ja sää oot nätti ku mikä! Jatka samaan malliin :))

  ReplyDelete
 43. Itseäni ainakin kiinnostaa ne postaukset, joissa raotat vähän enemmän ovea yksityiselämääsi. Ja en nyt tarkoita mitään semmoista kriipiä "kerro monenko henkilön kanssa olet ollut sängyssä?" -tapaisia juttuja, vaan postauksia, joissa kerrot omista ajatuksistasi ja kokemuksistasi. Esimerkiksi se "anoreksia-postaus" oli mieletön ja olen ihan varma, että se auttoi jota kuta asian kanssa kamppailevaa.

  Seurasin pitkään livejournaliasi ja ehkä sen takia pidän eniten tuon kaltaisista postauksista. Ne ovat aitoja ja saavat ajattelemaan. Ja tietenkin edelleen kiinnostaa se, että mikä sai sut lähtemään filippiineiltä ennenaikaisesti, mutta on tietenkin täysin ymmärrettävää, että kaikkea ei voi julkisesti jakaa, olkoot syy mikä tahansa.

  Henkilökohtaisten postausten lisäksi pidän video-postauksista, koirista, meikkijutuista, vaatejutuista ja oikeastaan ihan kaikesta muusta, paitsi pidennyksistä, koska itselläni on jo valmiiksi pitkä tukka :p mutta uskon, että kunhan jatkat samaa rataa, niin tästä blogista löytyy kaikille jotain :)

  ps. jos tarvitset video-postausideoita, niin miten olisi perinteinen "what's in my purse" :)

  ReplyDelete
 44. musta tää blogi on näin just hyvä:-) kaikki postaukset luen aina innolla läpi! koiria ja kuulumusia ei saa missään nimessä poistaa blogista!!!

  toi sähköpostin loppu vaikuttaa aika oudolta vaikka loppu vähän läpällä oli varmasti heitettykki.

  ReplyDelete
 45. Sun blogi on tuollaisenaan aivan yksi parhaita ja ainoita,jotka jaksan tsekata päivittäin. Ja koirulit on ihan mahtavia, niitä ei ainakaan pois! Keep up the good work!!! :)

  ReplyDelete
 46. Mä taas oon sellanen ihminen että tykkään lukea myös niitä ajatuksia sieltä "pinnan" alta. Esim tällaset pohdiskelupostaukset on ihan kivoja kun ne herättää joskus itseäkin pohtimaan omaa elämää. Tykkääm ns pinnallisistakin jutuista, Musta on hyvä että löytyy monipuolista sisältöä. jos ei syvälliset jutut jonain päivänä kiinnosta, niin ne voi jättää lukematta.

  ReplyDelete
 47. Itse olen myös seurannut sinua jo irc-galleria ajoista asti ja mielestäni on ollut hienoa nähdä kuinka olet aikuistunut vuosien varrella :)
  Minusta blogisi on hyvä juuri tällaisena, tosin toivoisin sitä Sheltti-postausta ja sisustus-juttuja, koska niitä ei ole pitkään aikaan päässyt lukemaan. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, olet muuttamassa lähiaikoina, joten sisustus-postaus voisi olla ajankohtainen siltä osin..?
  Mukavaa kevättä ja kaikkea hyvää sinulle sekä koirille! :)

  ReplyDelete
 48. apua ihan sairaan kylmää palatetta

  ReplyDelete
 49. mäki oon tykänny kaikesta :--D kyl välillä oon kaipaillu jotain henkilökohtasempia juttuja ja rakkauspostauksia, mut jos ei tunnu hyvältä nii ei väkisin! kyl semmoset väkisin vängerretyt ja kokoaika hanat auki angstatutki olis aika ikäviä loppujenlopuks...

  ReplyDelete
 50. KOIRIA KOIRIA KOIRIA!!! Mun mielestä Puppe ja Pablo on parhaita! Mie tykkään siun blogista just tämmösenä. Tää on niin Lauramainen.

  ReplyDelete
 51. Sun blogi on paras just tällasena ku se on! :)

  ReplyDelete
 52. Kirjoita niin kun itse parhaaksi näät, ei niinkuin me lukijat halutaan. Minä itse skippaan ne tekstit jotka mua ei kiinnosta (esim. eläimet, en ole eläin rakas) Joitain taas ei kiinnosta matkustaminen, ne jotkut voi skipata, toiset pitää tatuointeja vastemielisinä, voi skipata yms. Pitäähän tän blogin kirjoittaminen olla sulle mielekästä eikä meidän lukioiden miellyttämistä, alkaa muuten koko touhu tuntua työltä ja pakkopullalta. Kaikkia ei voi miellyttää eikä pidäkkään. aamen.
  tsemiä ja jatka samaan malliin <3

  ReplyDelete
 53. Mun mielestä tää blogi on hyvä just semmosena kun tämä nyt on :) Jokainen kirjoittaa siitä mistä itse haluaa.

  ReplyDelete
 54. Hmm..oookooo (reaktio sähköpostiin) (wtf) !
  Follow your heart - that's all i'm saying! ;)

  ReplyDelete
 55. Mua ainakin kiinnostaa sun ihanat koirat! Ja tekstit on aina plussaa :) videopostaukset on kivoja myös.. Oikeestaan tykkään kaikista postauksista mitä teet XD on kiva vaan lukea sun päivästä, kavereista, koirista ja elämästä :) Jatka samaan malliin oot paras!!!

  ReplyDelete
 56. Haha, ainut mitä haluisin muuttaa sun blogissas on se, etten haluis kahta postausta yhen päivän sisällä. En nimittäin ikinä tajuu lukee kuin ylimmän postauksen, koska et yleensä postaa niin tiiviiseen tahtiin :) Muuten digaan oikeestaan kaikesta. Tästä blogista ei ikinä tiiä, minkälainen postaus on uusimpana, sen verran monipuolista linjaa oot pitänyt -- ja se on oikein hyvä! En jaksais, jos keskittyisit vaikka vain kauneudenhoitoon, mutta nyt on oikein sopiva sekoitus kaikkea! Kiitos!

  ReplyDelete
 57. Mä taas oon niitä lukijoita, joita ei kiinnosta pelkät asupostaukset ja muotijutut, vaan enemmänkin se everyday life johon kuuluu koirat, kaverit ja juhliminen :) esim. päiväni kuvina -postauksia on musta aina kiva lukea!

  ReplyDelete
 58. Mun mielestä tää sun blogi on loistava ihan tällaisenaan! Tai no, mainoksista ja yrityksien sponssaamista postauksista en kauheammin välitä, kun niitä tuntuu pukkaavan joka blogista pihalle.

  Mun mielestä on aika outo vaatia bloggaajalta jotakin tuollaista :D Jos sä rakastat koirias ja tykkäät kirjoittaa, niin mikset sitten voisi tehdä sitä? Ja tuo hiusvärin "vaatiminen".. :D

  Jos nyt jotain pitäisi vaatia lisää niin ehdottomasti kuvia! Sä olet sen verran kuvauksellinen ja kaunis nainen että sun kuvia katselee ihan mielellään :)

  ReplyDelete
 59. Siis aivan älyttömiä vaatimuksia! Suoraan sanottuna en voi tajuta yhtään, miten joku kehtaa tulla tuolleen vaatimaan ihan kohtuuttomia! :D

  Jatka vaan samaan malliin, sun blogi on just hyvä tällaisena kun se on :)Mää tykkään eniten asupostauksista! :)

  xx
  http://jozellablog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 60. Aloin seuraamaan sun blogia kesällä, enkä tiedä kuinka paljon tyyli täällä blogissa kirjoittamiseen on vaihtunut, mutta tykkään itse ainakin hirveän paljon siitä, miten tällä hetkellä blogia kirjoitat! :) On kiva kuulla välillä vähän henk. kohtaisempia asioita, mitä oot tehny ja sellasta ja sit välillä on kiva lukea just sellasta ei niin "tärkeetä", kuten kauneuteen liittyen. Kerrot myös täällä rohkeesti mielipiteesi, mikä on hienoa! En ainakaan muuttaisi mitään tällä hetkellä, jatka samaan malliin! :)

  ReplyDelete
 61. Kirjota ihan mistä tahot. Jos jotakuta sinun lukijaasi joku postaus ei kiinnosta mutta joku toinen postaus kiinnostaa niin pitääkö siitäkin sitte kaikille tulla ilmottamaan tyyliin että sun blogi on huono en tykännyt siitä postauksesta. Meinaan jotain lukijaa voi se postaus sitten taas kiinnostaa. ei se voikaan olla niin että jokaista lukijaa jokainen postaus kiinnostaa. jotkut kiinnostaa ja jotkut ei. Ja jos mikään postaus ei kiinnosta niin sitten blogia ei tarvitse lukea ja jos ei blogi kiinnosta niin ei sitäkään tarvi bloggaajalle kertoa että en tykkää yhtään ja sillä tavalla saattaa pahoittaa bloggaajan mielen. Eli siis kirjota ihan mistä tahdot! Ymmärsitkö tästä mitään :D

  ReplyDelete
 62. mun mielestä ylipäätänsä sun elämä on kiinnostavaa! ihan mitä tahansa postaatkin, kaikki kuvat yms on kivoja ja mielenkiintoisia ja kaiken lisäks hyvällä kameralla otettu joten mitä valittamista täs on :D

  ReplyDelete
 63. Ihana tuo viimeinen kuva! Minusta postauksesi ovat monipuolisia enkä oikeastaan osaa toivoa mitään muutoksia. Jatka samaan malliin!:)

  ReplyDelete
 64. Bläääh älä välitä tosta viestistä, musta tuntuu että suurin osa on aivan tyytyväisiä kirjotit tänne mitä tahansa. Toi viesti muutenkin oli jotenkin todella kuumottava jollain oudolla tapaa, älä hämmenny luulemaan, että kaikki meistä ajattelis noin tai kaipais jotain ihan muuta sun blogilts, mitä se on. Nimenomaan mieti sun lukiomäärää-se kertoo että oot jotain tehny oikein. Ja mä oon jotenkin hiffannu ehkä sen, että jos alkaa yrittää miellyttämään muita ja tehdä jostain asiasta, blogista, itestäs, mitä muut haluaa, homma ei toimi enää ollenkaan. Joten älä vaan menetä tota mitä sulla on ja kuuntele vaan itteäs vaikka tätä lukeekin 50 000 ihmistä. Luota ittees vaan. Jee oot paras. :)

  ReplyDelete
 65. Eniten blogissa kiinnostavat ne postaukset, jotka on vaan sun arjesta. Koirat kiinnostavat ehdottomasti! Tykkään kuvarikkaista postauksista. Myös syvällisemmät tekstit ovat mielenkiintoista luettavaa. Oikeestaan, en tiedä onko montaakaan kertaa sinä aikana kun blogia oot kirjoittanu tullu vastaan tekstiä, jonka olisin ihan suoraa skipannu.

  R

  ReplyDelete
 66. Mä tykkään sun blogistas just näin ! Vahvoja mielipiteitä ja ihania kuvia ! Kiitos ! :)

  ReplyDelete
 67. Moi:)
  Mulle tuli vähän jopa vihainen olo kun luin tota sähköposti viestiä. Eihä kenelläkään ole oikeutta sano mitä sun pitäisi ulkonäöllisesti olla? Huhhuh. Ethän säkään voi päättää kenenkään toisen ihmisen tukanväriä, pituutta tai painoa.

  Mun mielestä sun blogi on viime aikoina ollu just täydellinen! Kyllä mä haluun tietää miten sulla menee ja onko koirat voinu hyvin ja kiva lukee sun ja empun shoppailureissuista. Sun tekstien lukemisesta on tullu jo niiiiin iso osa mun jokapäivästä ohjelmaa ja jaksaa aina vaan piristää. Oot jaksanu tätäkin hommaa hienosti ja ainakin yrittänyt olla välittämättä anonyymien ilkeistä ja kateellisista (?) kommenteista. Tsemppiä Laura sulle ja rapsutukset koirille!:)

  Jatka samaan malliin<3 oot ihana!

  ReplyDelete
 68. kaikki kiinnostaa ! blogi on silloin paras kun siinä on monipuolisesti kaikkea.
  jos jotain enemmän kaipaisin, niin ehkä asukuvia ja vaatteitesi/ostostesi esittelyä. pienikokoisena ihmisenä mua kiinnostaa mistä olet löytänyt sopivan kokoisia kenkiä, housuja yms. jotta itsekkin voisin tehdä sopivan kokoisia löytöjä.
  matkapostauksesi on musta ihan huippuja! niitä siis jatkossakin saa olla reilusti (mikäli siis matkustelet :D). tatuoinnit on myös jees. kauneuspostaukset eivät ehkä mua niin kauheasti kiinnosta, mutta ei niistä haittaakaan ole.
  mun mielestä on myös kiva lukea postauksia joissa "annat itsestäsi vähän enemmän". eli niitä juttuja missä kerrot mielipiteitäsi asioihin tai raotat enemmän yksityiselämääsi.

  ReplyDelete
 69. Mua taas kiinnostaa sun koirat ja syvällisemmätkin ajatukset. En jaksaisi lukea pinnallista blogia, jossa ei olisi sun ajatuksia ollenkaan. Lisäksi tykkään lukea postauksia, joissa on asuja, sisustusta, ostoksia, matkustusta, kosmetiikkatuotteita, päivittäisiä tekemisiä, meikkausvinkkejä... En ole yhtään kiinnostunut yhteistyökumppanien kasvohoidoista, hiusten- tai ripsienpidennyksistä, liiasta yritysten mainostuksesta, vaate- tms. kollaaseista. Voisit videoida vaikka meikkausta/hiustenlaittoa, ostoksia, jotain päivittäisiä touhuja tai kun meet ulos jonnekin. Sellaset tyhjänpäiväiset videot ei oikein kiinnosta, missä kerrotaan vaan kuulumisia eikä ole mitään varsinaista aihetta.
  Semmosia mun toiveet. Oon samaa mieltä, että teet tätä blogia just silleen kun itse haluat eikä ole oikein vaatia sulta mitään, toteutat ne toiveet mitkä sua kiinnostaa.

  ReplyDelete
 70. Blogi on hyvä juuri tällaisena! :)

  ReplyDelete
 71. Niin kuin itsekin sanoit, niin kaikkia ei tosiaan voi miellyttää, varmaan parasta ois että postaat yksinkertasesti vaan mitä haluat. Mun mielestä sun blogissa ei ees oikeen parantamisen varaa. :D Eikä mun mielestä tarvis jättää kaikkea muuta pois mitkä ei sovi vaatteet-matkustelu-kauneudenhoito -spektrille. :) Luulen että moni on kiinnostunut muustakin mitä sun elämässä tapahtuu. Mutta joo tsemppiä kovasti, mun mielestä on tosi symppistä että kyselet lukijoiden mielipiteitä tollai, oot ihana! :)

  ReplyDelete
 72. Ihana postaus.
  Itsekin oon seurannut sua jo irc-galleriasta lähtien.
  Tykkään sun blogista nytkin, vaikka tää on ihan hirveesti muuttunut. Susta on ehkä tullut enemmän sellainen tavis tyttö, okei, nainen :). Mikä hieman harmittaa, sillä tykkäsin sun tyylistä ennen tosi paljon ja sai ihan mahtavia inspiksiä itelle pukeutumisen suhteen. Nykyään se vaan on vähän sellaista Gina Tricot -kamaa mikä ei muhun iske koska sellasta näkee niin paljon. Enkä nyt tarkoita että pitäisi olla ''erilainen'' koko elämänsä, tietysti ihminen aikuistuu ja muuttuu. Tosin, luen sun blogia vieläkin enemmänki sun juttujen takia, en pukeutumisen. Tottumuksesta :)
  Sulla on laura silti ihana blogi, ja tottakai kirjoitat sitä miten itse tykkäät.

  ReplyDelete
 73. oon seurannut sua kans irc-galleriasta asti ja tykkään susta ja sun blogista tosi paljon! tykkään lukea sun tekstejä ja postaukset mitkä on pitkiä ja mihin oot nähnyt paljon vaivaa on parhaimpia. sisällöltään tykkään kattella eniten kuvia vaatteista ja varsinkin asukuvat on jees. kaikki vaatteet näyttää sun päällä vaan niin hyvältä!

  ja noissa peppukuvissa tai missä tahansa "paljastavissa" kuvissa ei oo mitään vikaa, sillon ku susta ottaa sellasia kuvia lopputulos ei voi olla muutakun onnistunut ja tyylikäs! olisin superiloinen jos joskus pääsisin kuvaamaan sua :D

  <3

  ReplyDelete
 74. Minä nimenomaan pidän aivan hirveesti postauksista, joissa jaat ajatusmaailmaasi - puit maailman asioiden vääryyttä tai puolustat niitä. Minusta ne osoittavat kypsyyttäsi. Yhtä kiinnostavia ovat myös postaukset uusista hiuksista, kauneushoidoista ja -rutiineista, ostoksista ja menemisistä - niin rannalle kuin baariin. Elä Laura-pieni tommoisista välitä, lukijoilla ei ole oikeus vaatia mitään mielestäni. Jatka samaan rataan kuin tähänkin asti. Tärkeintä on, että sulla on hyvä olla. Kaikkia ei pidäkään miellyttää, pieni kohina ympärillä on ihan hyvästä. ;)

  Kaikkea hyvää,

  Laura-fani

  ReplyDelete
 75. Sinä olet sinä, eikä ketään tarvitse muuttaa (: Sä kirjotat tänne mitä ja mistä haluat ja ne jotka haluaa niin lukee sen, aina voi skipata jonkun tekstin jos ei kiinnosta.
  Mun mielestä kun tää juttu on kuitenki lähteny siittä että kirjoitat itselles tätä, niin nyt tietysti asiat muuttuu kun meitä täällä ruudun toisella puolella on useita. Mutta että pystyisit pitään kuitenkin mielessä sen että teet itseäs varten tätä ja vaikka kommentteja ja ehdotuksia on hyvä ottaa vastaan niin sinun ei tarvitse muuttaa mitään (:
  Ihanaa maanantaita sulle!

  ReplyDelete
 76. Jatka samaa rataa, minusta tämä blogi on juuri hyvä näin! Ja koiria haluan ehdottomasti nähdä jatkossa lisää :)

  ReplyDelete
 77. Haha, toi tukan värjäys ja kiharrusjuttu menee jo vähän yli.. :D Minä tykkään ihan perus arkipostauksista, matkailupostauksista, päivän asu/muotikuva postauksista.. ja koirapostauksetkin on ihan kivoja. :D Mainospostaukset ei kiinnosta yleensä, mutta ei ne mua haittaakaan, ei kaikki voikaan kaikesta tykätä. Eli ei todellakaan tarvii alkaa muuttamaan tätä blogia mitenkään, tää on hyvä tällasena! t. pitkäaikainen lukija :D

  ReplyDelete
 78. Musta toi oli kamala viesti :D ihan törkeä. ''Tee hei sitä ja tota ni sun blogis on parempi'' aika itsekästä.

  ReplyDelete
 79. Moikka,

  Mun mielestä sun blogi on täydellinen juuri sellaisenaan kuin se onkin, kuten myös sinä! Olen myös seurannut sua IRC-Galleria ajoilta haha ja voisin sanoa että rakastan blogiasi! Olet niin aito ja ihana ihminen! Arvostan mielipiteitäsi, koska olet mielestäni fiksu ja tasapainoinen :) Toivon todella etteivät ilkeät anonyymit tai muut idiootit pääse koskaan sun ihon alle.

  Pidän niin henkilökohtaisista jutuista kuin pinnallisistakin! Aivan sama mistä kirjoitat, luen varmasti! :D Pablo ja Puppe on ihania <3

  Ja pakko vielä sanoa, että aivan huikeita ideoita on ollut mm. noi tapaamiset lukijoiden kanssa ja muut tempaukset! Pakko nostaa hattua sulle kun uskallat välillä repäistä ja heittäytyä kaikkeen uuteen! :) Paljon tsemppiä sulle Laura! <3

  ReplyDelete
 80. On kyllä vähän törkee viesti ! Tietenkin lukijoita kannattaa kuunnella mutta johonkin rajaan asti, ja pitäisi lukijoiden ymmärtää että toiveita saa esittää mutta määrääminen siitä että miten pitäisi tehdä on kyseenalaista. Mun mielestä sun blogi on just hyvä näin, eihän se muuten ois sun ittes näköinen jos et julkaisis siellä kuvia omista kiinnostuksen kohteista kuten vaikka koirista : ) Blogista katois mun mielestä persoonallisuus jos bloggaaja tekis just niinku muut haluaa eikä ajattelis että mitä siellä itse haluaa julkaista !

  ReplyDelete
 81. Oon ehkä aika paljonkin eri mieltä ton sähköpostia laittaneen henkilön kanssa, koska musta on kiva lukea myös sun baarireissuista ja kaikista hauskoista jutuista mitä siinä matkalla on sattunut :-D Luen muutenkin blogeja enimmäkseen siksi että kirjoittaja vaikuttaa hyvältä tyypiltä, ja siihen kuuluu se että jakaa jonkin verran henkilökohtaisiakin juttuja.
  Hiusjututkin kiinnostaa kyllä aina! :-) ja just toi tatuoinninpoisto -postaus kuulostaa mielenkiintoiselta.

  ReplyDelete
 82. asukuvia enemmän! kaikki postaukset on kivoja, mutta tosiaan pitkät kasvohoito yms -postaukset on vähän puisia ja selkeesti täällä vaan mainonnan kannalta.

  ReplyDelete
 83. Hei! Olen kans seuraillut sua ihan alusta asti ja koska selvästikin tykkään sun blogista, en koe että mikään aihe ois sellanen josta en halua lukea tai josta on pakko saada tietää enemmän. Paitsi koirat! :D Mutta siis pointtina on se, että vaikkei sisustusaihe kiinnostaisi, ei se nyt niin kamalaa ole sitä lukea (tai sivuuttaa). Ei lukijat voi ajatella että pystyt jokaisella postauksella täyttämään kaikkien toiveet. Tärkeintä on että postailet juttuja joista ite tykkäät, niin ei tule sellaista väkisin väännettyä fiilistä niistä :)

  Ainiin ja sen vielä halusin sanoa, että joskus saatoin ajatella että vaikutat hiukan ylimieliseltä tyypiltä. Tai no ei ylimieliseltä, mutta vähemmän mukavalta mitä nyt. E pelkän blogin perusteella voi tehdä toisesta minkäänlaista oikeaa johtopäätöstä, mutta tuntuu että nykyään avaat itseäsi tänne enemmän ja vaikutatkin todella ihanalta ihmiseltä!

  ReplyDelete
 84. Tykkään sun blogista ihan tällaisena ja voit kirjottaa ihan mistä tykkäät, tää on sun blogi :) ps. koirat on ihania <3

  ReplyDelete
 85. kiinnostaa koirat kiinnostaa vaatteet asut, ajatukset... IHAN kaikki! Anna palaa vaan, sä osaat tän homman :) <3

  ReplyDelete
 86. Voi ei - mulle tuli aivan karmiva olo! Ei kukaan ihminen voi tulla sanomaan tuollaista - ei kukaan. Mielestäni jokainen blogi on bloggaajan näköinen ja hän kertoo siellä juuri niistä asioista joista itse haluaa kertoa! Ja siksi monet bloggaat pyytävätkin esimerkiksi toivepostauksia lukijoita, jotta pystyy välillä heitä miellyttämään! Mutta pääasiana mielestäni blogilukija on se, ettei ikinä tiedä mistäs postaat seuraavan kerran! Ja se on ainakin saanut minut koukuttumaan blogiisi iäksi. En jaksa enää edes seurata niitä bloggaajia joilta tulee Vain ja Ainoastaan vaate yms blogimerkintöjä (vaikka todellakin niistäkin myös tykkään - mutta en vain niistä)
  Olen itse myös seurannut sinua irc-galleria ajoilta, ja sanon että mielestäni olet muuttunut ja kasvanut aikuisemmaksi ja ehkä avoimemmaksi itsellesi. Mielestäni blogimerkinnöistäsi huomaa että olet löytänyt ns rauhan itsesi kanssa ja teet asiat juuri niinkuin itse haluat. Tätä salaa kadehdinkin. Itselläni on ollut 5vuotta mustat hiukset ja nyt olen ajautumassa samaan pisteeseen kuin sinä aikaisemmin - musta alkaa näyttää kypärältä omissa silmissä, raskaalta ja liian tunkkaiselta. Vaikka näytätkin hurjan söpöltä mustassa tukassa - näytät NAISELTA nyt kun sinulla on tuo ruskea. Ymmärrän siis kohahduksesi sen suhteen että kukaan vaatii sinua tekemään itsellesi jotain mitä et todellakaan halua. Tuollaiset ihmiset vaikuttavat.. Rehellisesti... Sairailta.
  Jokaisella lukijalla on tietenkin mielipiteensä, hyvä näin - mutta minun mielipiteeni on, että jatka samaan mallliin! Koirasi ovat ihania! Rakastan lukea ja kikattaa sinun ja kavereidesi kommelluksista! Pidän tavastasi kirjoittaa ja se saa usein itseni samaistumaan ajatuksiisi ja hymyn huulille! Anna näiden haihattelijoiden olla oman onnensa nojassa - heidän ei pitäisi vaikuttaa sinun mielipiteisiin - vaikka ymmärrän, että tuollainen pilaa päivän ja bloggausintoilun varmasti!
  Ja täytynee vielä lisätä - älä katoa enää :) tuot iloa päivään aina!

  ReplyDelete
 87. Ihan vaan höpötysvideoita tai päiväsi kulkua :) Ja vaikka videota kodistasi!

  ReplyDelete
 88. Jonkinsortin matkailu-postaus ois jees, oot matkustellut niin paljon, että olisi kiva kuulla eri paikoista erilaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia..!
  ;-P

  ReplyDelete
 89. mun mielestä sun blogi on hyvä just tälläsenä! ainut vaan, että välillä harmittaa kun postauksia tulee harvemmin, mutta sehän on ihan ymmärrettävää, aina ei aika riitä. musta on kiva kun tulee erilaisia postauksia, just esim. kauneudenhoitoon liittyviä postauksia ja välillä taas kerrot mitenkä sun päivä on muuten mennyt. pakko sanoa, että minun mielestä tuo pyyntö ettet kihartaisi hiuksia, ja että värjäisit ne mustaksi oli naurettava.
  ainut mitä haluaisin lisää, niin olisi ehkä asukuvia. vaikka en itsekkään niitä omaan blogiini aktviivisesti ota, mutta sulla on niin paljon ihania vaatteita niin ois kiva kun niistä ois juttua ja kuvia enemmänkin. :)

  ReplyDelete
 90. Henkilökohtaisesti minä en toivo mitään, koska olen ollut tyytyväinen tähän blogiin pitkän aikaa :). Mun mielestä sun tulee jatkaa oman mielen mukaan ja miten omasta tuntuu :).
  Koiran omistajana olen kiinnostunut koiristasi ja jos nyt jotain pitäisi sanoa niin olisi mukava kuulla tatuoinnin poistosta (jos haluat kertoa). Itse otin vähän aikaa sitten ensimmäisen tatuoinnin, ja kuten usein monelle käy niin haluaa toisen. Ja minähän haluan : D. Mutta tällä kertaa onkin iso tatuointi tiedossa, ja siksi itseäni kiinnostaa kaduttaako ihmisiä tatuoinnit, miksi ja lisä informaatiota tatuoinnin poistosta. :)

  ReplyDelete
 91. Muistan joskus kattoneeni sun kuvia irc-galleriasta (sä olet varmaan jotenkin mieleenpainuvannäköinen, koska en mä sun blogista tiennyt silloin mitään) ja olis kiva jos sulla on niitä kuvia vielä niin tee sellanen vanhaLaurapostaus, vai onko sellainen jo? :)

  Hiusjutut ja asut ois plussaa, mutta kyllä sulla on joka kerta postaukset ollut mun makuun. Eihän kukaan voi kirjoittaa blogia ns. pakkopullana...kyllä mä ainakin kirjotan omastani sellaista kuin minä haluan. :)

  ReplyDelete
 92. Olet ihanan rehellinen bloggailija! Oon tykänny tosi paljon lukea tätä blogia juurikin tuosta syystä, että kirjoitat tänne silloin kun susta itsestä siltä tuntuu, etkä yritä nuoleskella ketään. Se on aitoa ja tärkeää.

  Jos nyt jotain saa toivoa, niin vielä enemmän kaipaisin ihan perus päivä kuvina-postauksia (sun tyylisi on niin inspiroiva että niitä on niin kiva katsella). Myös sun tekstiselostuksia päivän tapahtumiin on ollut hauska lukea. Lisää toivoisin myös omia pohdiskelevia tekstejä mistä vain aiheesta. Sellaiset tekstit onkin tehneet tästä blogista massasta erottuvan ja juuri SINUN näköisesi. Toki monet mielipiteet herättää ihmisissä närää mutta kaikkiahan ei koskaan voi miellyttää eikä ihmiset koskaan ole kaikesta samaa mieltä keskenään. Se on sinulta kuitenkin rohkeaa tuoda omia mielipiteitäsi julki, arvostan sitä.

  Siitä myös tykkään erityisesti, että tää ei ole muuttunut liian pinnalliseksi blogiksi jossa joka päivä, useita kertoja päivässä jopa, postataan jotain vaatemainoksia ja kuvat olisi susta aina samanlaisia, samoine ilmeineen ja asentoineen.

  Tätä blogia on ollut kiva lukea ja täytyy myös tunnustaa, että sun "elämää" olen seurannut irc-gallerian ajoilta. Sä olet ihanan oloinen tyttö ja mielenkiintoinen tapaus. Keep up the good work! Ja ennen kaikkea, tee juuri sitä mikä susta itsestä tuntuu parhaalta :)

  ReplyDelete
 93. Kirjoitat just täydellistä blogia! Olet omaperäinen, rohkea ja sun luonne näkyy näistä teksteistä niin positiivisella tavalla kuin se vain on mahdollista ja nämä jos jotkut piristää ja kannustaa lukijaa (ainakin mua) olemaan oma itsensä, eikä esittämään mitään. Sun elämässä tapahtuneista kömmellyksistä/huonosta tuurista/erilaisista seikkailuista on aivan mahtavaa lukea, ja näillä tarkoitan esimerkiksi sitä, kun lampusta tulee vettä ja iPhonesi lentää ikkunasta ulos mutta ei ole kärsinyt mitenkään, ja niiden tarinointia jos jotain toivon näkyvän täällä jatkossakin! Pääasiani kuitenkin on ettei mun mielestä sun tarvitse muuttaa tätä blogia sitten ei mitenkään, varsinkaan jos itse pidät siitä juuri just tälläisenä (mä ainakin pidän!!), keep going on! :) Ps. Miksi jotain ei kiinnostaisi söpöt koirat :D?

  ReplyDelete
 94. Sun edellisen "pidemmän" tauon jälkeen sulta on tullu mielettömän hyviä postauksia, aiheet kaikki todella hyviä.
  Ja olen positiivisesti yllättynyt että postauksia on alkanu satelemaan useammin ja se on sitä mitä sun blogilta oon pidemmän aikaa oottanut. Koira,vaate, mielipide, tatska.. Ihan sama. Sun elämä on monelle sellanen että noi kaikki asiat kiinnostaa koska sä oot tosi inspiroiva ihminen, etenkin tyyliltäs..

  Mä vahvasti epäilen että tää sähköpostittelija on vaan jäänyt jotenki kieroutuneesti vanhaan jumiin ja jostain syystä yrittää saada susta samanlaista kuin silloin.

  Terveisin: Itsekkin galleria ajoista asti seurannut ja blogia alusta asti lukenut ja TÄYSIN tyytyväinen nykyiseen Lauraan :)
  TSEMPPIÄ !

  ReplyDelete
 95. Minusta tekstisi ovat ihania juuri niinkuin ovat. Mulle tulee niistä aina kotoinen olo ja sellanen olo, että luen tekstiä jonka aito ihminen on kirjoittanut. On olemassa ihan tarpeeksi Mungolife tyylisiä pintaliito blogeja joissa joka kuvassa hymyilyttää ja naurattaa ja aina on hyvä mieli kaikesta, paitsi tietysti välillä tulee rustata novellin mittainen lukijoiden haukkumis postaus. Mä pidän sun blogissa siitä, että kirjoittelet asioista liikaa muiden mielipiteistä välittämättä, etkä tartu negatiivisten anonyymien täysin turhanpäiväisiin huuteluihin. Sun blogi aiheuttaa tunteita ja välillä tietysti myös negatiiviisia, mutta niin se vaan on, se on osa syy miksi tämä on niin aito. Kerrot asiat niinkun ne on , et kuorruta kermalla elämääsi. Vaikutat ihanan sydämmelliseltä bloggaajalta ja minun puolestani ja varmasti suurimman osan muunkin puolesta voit jatkaa aivan niinkuin tähänkin saakka. Ne ketkä eivät siitä pidä, voivat vaihtaa muhin blogeihin. piste.

  ReplyDelete
 96. En oikein ymmärrä tollasia kommentteja. Tää on sun blogi, sää kirjotat mistä suinkin vaan haluat ja jos jotaki ei kiinnosta niin olkoot lukematta.

  Itellä ei oo mitään kummempia toiveita blogin suhteen, jotkut jutut kiinnostaa tosi paljon ja joitaki luen vähän vähemmällä mielenkiinnolla, mutta niinhän se menee. Ihana blogi joka tapauksessa <3

  ReplyDelete
 97. sullon maailman sulosimmat koirat että en ehka kestais jos lakkaisit postailemasta niistä! :D

  ReplyDelete
 98. No mitä ihmettä? :D Koirat ja joku perus baari ilta ei oo sitte pintapuoleista? :D Mun mielestä henkilökohtaiset asiat ovat esimerkiksi perhe, poika/-tyttöystävä, työjutut jne. Koiriahan näkee kadullaki eikä kukaa oo sanomassa että pistäppä se koira piiloon kun on henkilökohtainen juttu!

  Joten samaa mallia vaan Laura! :) Sun blogi on paras!

  ReplyDelete
 99. Huh olipas siinä meili! Ja irc-galleria-ajoista asti seuraillut täälläkin tykkäsi hyvin paljon mustista hiuksistasi ja rock-tyllistäsi :) En pyydä palaamaan entiseen, vaan kehotan jatkamaan eteenpäin ja juuri niin kuin haluat! Oot pehmeemmän oloinen nykyään ja varmasti aikuisempi kuin tuolloin vuosia sitten mustatukkaisena. Kun blogi on tekijänsä näköinen, lukijatkin seuraavat sitä varmasti mielellään. Teet vaan niinkuin itse haluat niin hyvin menee! ;) Jos nyt kuitenkin toiveita sai esittää, niin hyvällä kameralla otetut "laatukuvat" ihan vaan arjestasi (vaikka niistä koirista <3), asuista, sinusta, sisustuksesta, kaupungista ja melkein mistä tahansa!

  <3

  ReplyDelete
 100. RAKASTAN KAIKKEA MITÄ KIRJOTAT! ku oot jotai touhunnu sun kavereide kanssa ne on ihania mutta rakastan tietenki tyylijuttuja ja ennenkaikkea sitä ku avaat vähän pitnää syvemmälle tietenkinymmärrän ettet halua ittestäs jakaa kaikkea mut se on ihanaa ku kerrot vähän omia mietteitäs sunmuuta:)! rakastan sun blogia <3

  ReplyDelete
 101. Rehellisesti..toi lukijan laittama maili on ihan naurettavaa paskaa!! Miten joku oikeesti kehtaa edes kirjottaa tollasta et älä kirjota tosta tai tästä, värjää tukka ym. Jumalauta. Sun blogi on just hyvä tälläsenä kun se on, kirjota just niistä aiheista mistä haluat!!

  ReplyDelete
 102. Mä toivoisin sulta jatkossa enemmän tutoriali postauksia kuinka laitat hiukset juhliin ja arkena sekä kuinka meikkaat yleensä juhliin ja arkena yleensäkin.

  Blogisi on ihana ja sinä myös <3

  ReplyDelete
 103. JATKAT VAAN SAMAAN MALLIIN, ei muuta :) Jutuista jotka sua itteään kiinnostaa, jos jotain ei kiinnosta niin voi skipata jotkut jutut yli. Mä olen myös ihan irc-galleria ajoista seuraillut. Ihmiset muuttuu ja ajat muuttuu.

  ReplyDelete
 104. Laura hei, sun blogi on aivan ihana ja olen alkanut tätä sen takia lukemaan koska postaat juuri sellasia asioita kun itse haluat :)
  Tässähän on parhautta juuri monipuolisuus!
  Uskoisin että se on tärkeintä että postaat juuri niitä asioita mitä itse haluat, ne jotka ei tykkää niin jättäköön sitten vaan lukematta :)

  -Sanni

  ReplyDelete
 105. Mä roikun täällä sen takia, koska saan inspistä sun asuista ja hyviä vinkkejä kauneuden hoitoon, matkailuun jne. Tykkäisin sisustuspostauksista ja haluisin kuulla sun opiskeluista enemmän, että aiotko vielä opiskella yms:)

  ReplyDelete
 106. Tosi tyhmän meilin oot saanu!! Musta tää blogi on just hyvä näin kun on, varsinkin kun oot viime aikoina postannu niin usein! Nauran joskus ääneen sun kirjotuksille, oot niin hauska :D <3 Ja sulle sattuu selvästi kaikkia hassuja juttuja tai joudut kummallisiin tilanteisiin mistä kirjotat sitten ihan huumorilla! Ja koirat on ihanat, niistä vaikka lisääkin kuvia vaan tänne blogiin <3

  ReplyDelete
 107. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 108. Itse toivoisin vähemmän niitä kampaajalla, ripsienpidennyksessä sun muissa hoidoissa käymisestä kertovia juttuja. Ne on kaikki ihan samanlaisia ja niistä puskee se kaupallisuus läpi niin lujaa että tekee pahaa. Mä skippaan semmoset postaukset kaikilla bloggaajilla.

  Muuten ei oo valittamista! :)

  ReplyDelete
 109. Huhhuh mitä tekstiä tolta sähköpostin kirjoittajalta... Mä seuraan sun blogias just sen vuoksi, että kirjoitat muustakin kuin vaatteistasi ja päivän ruuistasi. Musta on mahtavaa kuulla sun mielipiteitä asioihin ja rakastan sun tyyliäs kirjoitaa. Kirjoitat niin raikkaasti omalla tyylilläs. Älä vaan muuta tätä blogia, just hyvä tällaisena! :)

  ReplyDelete
 110. laura sun blogi on täydellinen just sellasen niinku ite siitä pidät ja mun mielestä tää on mahtava just nyt: oot aito, et välitä huutelijoista (huutelijoille muuten: leg av kateelliset) ja niinku joku jo mainitsikin: et kuorruta kermalla elämääsi.
  jatka samaan malliin! ja koirajutut ei missään nimessä pois, pablo ja puppe on mahtavia, sitäpaitsi nehän on oleellinen osa sun elämää!
  t. irc-galleria ajoista sua seurannut ja itsensä sun huippublogiin koukuttanut tyttö

  ps kuka hitto kuvittelee että joku ihminen haluaa pitää saman tyylin 15 vuotiaasta asti? c'moon...

  ReplyDelete
 111. TYKKÄÄN KUN OOT RUVENNUT POSTAILEMAAN NÄIN USEIN :)

  ReplyDelete
 112. Räväkkä rokkityyli sopi kyllä tosiaan sinulle silloin ns. nuoruudessa ja nyt on sinulla päivitetty aikuistuneempi tyyli niistä ajoista. T. IRC-Gallerian aikainen lukija :)

  ReplyDelete
 113. koirapostaukset on just ihania! samoin ne, kun kerrot teidän baarireissuista ja jaat kuvia, ne piristää kivasti ja usein niille myös saa nauraa :D ja tykkään kauheesti niistä ''syvällisemmistä'' postauksesta, se on tosi arvostettavaa, jos bloggaaja uskaltaa kertoa vähän pintaa syvemmältä, ei tietty liikaa :) jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 114. Minusta tuo saamasi sähköposti oli melko sekava.
  Jos voin tunnustaa, niin olet jonkinlainen roolimalli minulle. Tai kun olet sellainen millainen olet. Blogissasi et jahkaile paljon henkilökohtaista elämääsi, joka on minusta oikeastaan aika hienoakin. Tottakai olisi joskus mukava kuulla siitäkin, mutta esim olen vakuuttunut siitä, että et jauha mitään miessotkuja tai muita sekavia settejä. Myös juhlimispostauksesi on hauskaa luettavaa ja asusi ihania.
  Loistavaa että uskallat olla sellainen kun tahdot olla, etkä alistu toisten tahtoon. Uskon, että siitä mustahiuksisesta tatuointi Laurasta, on kuoriutunut nainen, joka on juuri loistava noin.
  Mä en ole mikään koiraihminen, mutta minusta postauksesi Pupesta ja Pablosta ei ole mitenkään liian koiraihmissettiä.
  Jokainen tekee blogistaan sellaisen kun tahtoo ja jokainen saa päättää mitä blogia seuraa. Uskon, että blogitkin kasvavat ja kypsyvät. Ei kukaan pysty olemaan samanlainen vuodesta toiseen. Ihminen muuttuu, kaikki virtaa.
  Äläkä missään nimessä muuta tai saatika lopeta blogiasi vain sen takia, että tahdot miellyttää muita!
  Terkuin tyttö joka muistaa sinut jo IRC-galleria-ajoilta myös.

  ReplyDelete
 115. No mun mielestä lähtökohtaisesti ja lyhyesti sanottuna sä kirjotat siitä mistä sä haluat kirjottaa ja mitä sä haluat lukijoilles kertoa! Jos joku postaus ei kiinnosta mua niin en sitten lue sitä ja siirryn seuraavaan ( tai jään odottamaan seuraavaa). Itse lähinnä olen kiinnostunut tästä sun persoonnallisen ja kivan tyylin takia! :)

  ReplyDelete
 116. Mun mielestä sun pitää jatkaa samaa rataa ku tähänkin mennessä! Sul on ihana oma tyyli kirjottaa blogia. Sulla on sun oma tyyli (vaatetuksessa jne) ja mä tykkään siitä, just ihana! :) ja esimerkiks jos mä nyt kommentoin siihen kuvaan missä sulla oli stringit ja paita pääl, se oli kiva kuva. Sehän on sun asia millasia kuvia sä tänne laitat! :) ja mä tykkään kuvistas ja siitä et oot vähän räväkämpi, hyvä itseluottamus ja että uskallat revitellä kuvissa :) jotenka ÄLÄ jätä mitään pois mistä oot ennenkin postaillut :)

  -linda

  ReplyDelete
 117. Tärkeintähän on että itse tykkäät blogiasi kirjoittaa ja se näyttää omasta mielestäsi omalta blogiltasi. Kaikki asu/vaate/tyyli-postaukset on kiinnostavia omasta mielestäni, mutta myös kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvät postaukset ovat kivoja. Itse en niinkään ole kiinnostunut henk.koht. elämästäsi, joten en edes kaipaa mitään vihjeitä parisuhdetilanteestasi tai mitään muutakaan henkilökohtaista. Blogisi on todella mukava ja mielenkiintoinen ihan ns. pinnallisenakin!

  ReplyDelete
 118. Noista koirista on aivan ihana kattoo kuvia ja lukee postauksia täällä blogissa ! <3 Muutenkin täältä saa tosi paljon vinkkejä ja inspistä arkeen,joten mun mielestä ois paras jos blogi pysyis vaan ennallaan! Toki jatkan uskollisena lukijana vaikka muutoksia tekisitkin..:D

  ReplyDelete
 119. Oon monesti miettinyt syitä miksi tiettyjä blogeja luen. Syy miksi aina pitkien postaustaukojenkin aikana vierailen blogissasi monta kertaa päivässä odottaen uutta, on muiden muassa se, että sinä et nöyristele ketään ja teet tätä omilla ehdoillasi. Kirjoitat sillon kun tuntuu ja juuri mistä itse haluat.

  Vaikka kuinka saatkin kuraa ja aivan rehellistä paskaa niskaasi, niin silti lukijamääräsi kasvaa jatkuvalla syötöllä. Olet aina ollut juuri sellainen persoonajoka ihastuttaa ja vihastuttaa. Jokaiselle on omat syynsä olla pitämättä sinusta ja päinvastoin.

  Galleria ajoista itsekkin olen sinua seurannut ja silloin olit hyvin rebel ja omalla tavallasi niin pirun ärsyttävä, että oli pakko aina palata katsomaan mitä provosoivaa olit taas kirjoittanut ja samalla miten jumalaisen kauniita kuvia olit lisäillyt.

  Kaikkihan olemme kasvaneet jo noista ajoista ja omalla kohdallani ärsytyksen tunteet sun muut typeryydet (jotka johtuivat silkasta kateudesta) ovat takana päin ja nykyään arvostan tapaasi olla ja toimia..ainakin blogin suhteen, koska muuten en tietenkään sua tunne.

  Mutta jospa nyt koitetaan jotenkin ympätä yhteen tämä sekalaisuuden sykkyrä, toivon ( en vaadi ;) ), että et muuta mitään. Teet tätä itsellesi ja me roikumme mukana vuodesta toiseen aivan sama mitä teet tai et tee. Olet liian kiinnostava persoona, että jättäisin blogisi lukemisen.

  Kiitos blogistasi ja että olet niin Sinä. Eipä muuta! :)

  - Linda

  ReplyDelete
 120. Ite oon seuraillu sinuu jo Irc-gallerian ajoilta asti ja tykkään edelleen seurata. Tykkään kovasti siun postauksista ja odotan aina innolla seuraavaa. Kaikista mieluiten luen just niitä postauksia, missä kerrot kuulumisiasi ja ns. henkilökohtaisempia asioita. Myös koirajutut kiinnostaa, samoin kuin jutut tatuoinneista. Jos pitäis päättää, mitkä postaukset kiinnostaa vähiten, niin ne olis varmaankin just mainospostauksia tai sitten jotain kauneushoitolakäyntejä käsitteleviä. Toisaalta taas, vaikka en tykkää niin paljoo kauneushoitolajutuista, niin kampaamokäynteihin liittyvät postaukset kiinnostaa kovastikin:)

  Satu

  ReplyDelete
 121. sä oot kyllä niin mielenkiintoinen ja persoonallinen pakkaus(+ super nätti !!), että teet mitä tahansa ni kaikki haluu tietää sen ! Kirjotat fiiliksen mukaan ja elät hetkessä niinkun näytät tekevänkin !

  Eiköhän ihmiset osaa skipata ne postaukset, jotka ei kiinnosta GO GIRL! ;-D

  ReplyDelete
 122. meilin kirjoittaja haluaa ehkä antaa vinkkejä blogille ja kritiikkiä. silti musta tuntuu tosi tyhmältä että joku kertoo miltä sun pitäis näyttää ja minkälaiseks tehdä tää blogi. Tää on sun blogi ja sen pitäis olla sellainen ku haluut ja tehdä just sellaisia postauksia mitä tykkäät tehä:) kannattaa just muistaa se et tää on sun blogi jossa kerrot sun elämää laurana sellasena ku oot ja saat olla just toi ihana ittes ja ottaa ihan minkälaisia kuvia haluat ja postailla niin usein ku ite jaksat eikä ottaa stressiä muiden painostuksesta. Nää ihmiset lukee tätä sun takia ja koska niist on kiva seurata sun elämää ja upeeta tyyliä. Oot aivan ihana !:)

  www.pihla-thisismylife.blogspot.com

  ReplyDelete
 123. Mun mielestä kenelläkään ei ole oikeutta tulla sanomaan mitä sun pitää omaan blogiisi kirjoittaa. Ymmärrän että sä haluat myös viihdyttää ja olla mieliksi sun lukioille, mutta se ei mun mielestä ole bloggaamisen tarkoitus. Blogeissa ihmiset kertoo itsestään tai ainakin omista kiinnostuksen kohteistaan, ei muiden. Blogin tulee olla kirjottajalle just sitä mitä se itse haluaa blogiltaan: terapiaa, tyylivinkkejä tai sitten mitä tahansa, mutta pääpointti on se että se on OMAN näköinen. Mä en todellakaan usko, että kukaan lukee sun blogia sen takia että ''no tätä voidaan muokata mun haluamaan suuntaan kun pistän Lauralle vähän kommenttia'' vaan just sen takia että sun blogi kiehtoo ihmisiä jollakin tasolla. Oon seurannu sun blogia pitkään ja seuraan edelleenkin, ja sille on syynsä. Sun blogi on kiinnostava. Toivon että jatkat kirjottamista niistä aiheista, jotka sua oikeesti kiinnostavat. Hienoa jos saat näistä kommenteista uusia ideoita, mutta älä vaan tee blogia mitä et halua tehdä. Me lukijat ollaan onnellisia kun on edes näin hyvä blogi jota lukea! Tsemppiä! :) -Anniina

  ReplyDelete
 124. Mä tykkään sun blogista juuri tällaisena, ihana vielä ku oot ruvennu postaamaan niin usein! :)
  Mä kannatan tota "päivä Lauran elämässä"- postausta! Ja sit ku saat sen tatuoinnin poistettua, ni siitä juttua! :) oon itekki poistaa tatskaa, ni olis kiva saada ihan totuudenmukaista tietoa.
  Sit tietty hiuspostaukset ja asupostaukset on niin sua.
  Jos jotain ei kiinnosta sun koirat, tyyli, asunto, eläminen niin olkaa hyvä ja vaihtakaa sivustoa. Musta tää on just hyvä! <3

  ReplyDelete
 125. Mä oon myös seurannut irc-galleria ajoista asti. Asukuvat ja siihen liittyvät postaukset on kivoja mutta mä ainakin tykkään paljon myös pitkistä teksteistä ja perus arjesta kertovista jutuista, ne saa sut näyttämään aidolta ihmiseltä. Pelkkä muotiblogi ilman mielipiteitä olis turhan pinnallinen.

  ReplyDelete
 126. Itsekin oon seurannut sua jo niistä irc-galleria ajoista asti, ja ainakin mun mielestä on ollut vaan mielenkiintosta seurata miten tyylisi ja sinä itsekin oot kehittynyt (haha kuulostaa jotenkin tosi pelottavalta sanoa noin tuntemattomista ihmisistä, mutta ymmärrät varmaan). Ihailin sun tyyliä silloin vuosia sitten ja ihailen sitä yhä, olet mielettömän kaunis nainen.
  Sulla on ihana tapa kirjoittaa ihan tavallisistakin asioista, ite tykkään ehkä eniten juurikin niistä postauksista missä kirjoittelet kuulumisia, kaikista hassuista jutuista mitä sulle on tapahtunut ja koiristasi, he ovat hirmu suloisia!
  Päivän asut ja uudet vaatehankinnat tms kiinnostavat toki aina.
  Vaikutat ihanan sydämmelliseltä ihmiseltä, semmoselta johon voi jollain tapaa samaistua, jatka vain samaan malliin! <3

  ReplyDelete
 127. Mun mielestä lifestylepostaukset on juuri mukavia! Ja pakolla ei kannata sun lähteä mitään toteuttamaan, se kuultais teksteistä & kuvista läpi. Mieluummin kirjotat sellasista aiheista, joita itseäsi kiinnostaa - ja ehkä hiukan lisäät niitä, mitkä sit kiinnostaa suurinta osaa lukijoista :) tosin lukijoitaki sulla on kyllä sen verran, et mielipidettä löytyy varmasti joka lähtöön. :D Mut mun mielestä pohdiskelevat tekstit on just mukavia - ei aina tarvitse olla vaan sitä pintaa, mitä tuossa nyt toivottiin:) Mutta mielipiteensä ja makunsa kullakin, mun mielestä jokainen postaukses, jonka oon tähän mennessä lukenu, on ollu suht mielenkiintoinen ja kuvat on aina ihanan tunnelmallisia!

  ReplyDelete
 128. Mäki on seurannu sun päivityksiä jo irc-galleria-ajoilta :'B sä oot inspiroiva ihminen ja pidän tosi tosi paljon siitä, mitä susta ruudun tälle puolen välittyy. Sun blogissa on kivaa just se, että täällä on kiinnostavaa sisältöä. Esimerkiks sain suuren inspiksen niistä kirjoista, joita esittelit muutama postaus sitten. Täytyy mennä lainaamaan heti, kun saan tämänhetkisen kirjan päätökseen!

  Tietysti mua kiinnostaisi myös kaikki semmoiset asiat, kuten että mitä se sun yritys koskee, että myytkö jotain tuotetta vai palvelua, onko myynti kohdistettu yrityksille, organisaatioille vai olisiko mulla kuluttajana mahdollisuus saada tietää näistä jutuista lisää yms.... Saisit muuten aika paljon asiakkaita, jos tekisit jotain kuluttaja-asiakkaille :DD no mutta joo, kunnioitan sun yksityisyyttä ja ymmärrän, ettei kaikkea voi täällä huudella. On muuten ollut mukavaa, kun on tullut monnta päivitystä lähiaikana!

  ReplyDelete
 129. mua nimenomaan kiinnostaa myös kaikki henkilökohtaisemmat jutut, ne siis joista itse haluat kirjoittaa! ja sun elämä muutenkin, eiks tää ole lifestyle blogi, eikä pelkkä muotiblogi? :)

  ReplyDelete
 130. Tee semmosia juttuja joista ite tykkäät, eli pidä semmosena mikä on jo!!!!! Ja kyllä koirista juttua, ne on ihania <3 Oli kirjottajalla kyllä aika itsekkäitä toiveita, ei tarvi muuttua toisten takia. Ne lukee jotka tykkää ja muille voivoi :D

  ReplyDelete
 131. mä ainaki piän tätä blogia just tälläsena ku tää on! sillä tä on sun näkönen ja pidän kaikesta lifestyle kamasta:) mm. sun koirat, meikkijutut, hiukset, baareilu, frendit.. kaikki niitä on kiva lukea ja jotka ei tykkää nii ei oo pakko lukee;)

  ReplyDelete
 132. Jassoo, elikkäs sellainen sähköposti sitten :D

  Itse tykkäsin sun "vanhasta tyylistä" kovasti ja muutenkin tykkäsin blogistasi joskus vuosia sitten. Sitten alkoi meininki muuttumaan ja jäin matkasta. Palasin jokin aika sitten ja vaikka en enää samalla innolla seuraa kuin sillon joskus, niin täällä toistaiseksi taas roikun (eikä edes minua pöyristyttänyt turkistarhauspostaus karkoittanut, joskin taas vähän laski kiinnostusta). Ja tämähän on vaan normaalia, on mullakin varmasti lukijakuntaa vaihtunut tyylin kehittyessä. Myös erilaiset elämäntilanteet vaikuttavat blogin "tasoon" (siis myös itselläni) ja se ehkä tekee blogistasi mielenkiintoisen, että siitä huomaa että välität siitä ja silloin kun menee muuten huonommin niin blogissa on hiljaisempaa. Blogi "elää" mukana. Eli siis yritän kaiketi sanoa, että sulla on persoona oikeesti mukana tässä blogissa, toisin kuin monella muulla.

  Sitten itse kysymykseesi. Ainoa mikä tökkii, on mainospostaukset. Siis ihan vaan nuo Nellyt yms. "-10% alea koodilla Laura". Muuten ei ärsytä, koska jätän lukematta tietynlaiset tekstit, jotka eivät minua kiinnosta. Asut ja kengät kiinnostavat yleisesti blogeissa eniten (vaikkakaan en enää juurikaan inspiroidu tyylistäsi, koska ollaan niin kaukana toisistamme tyylillisesti), mutta myös tälläiset pidemmät pohtivat tekstit ovat kivoja. Myös ihan nuo postaukset, joissa on hiukan jotain kuulumisia + muutama esim. webcam-"herutuskuva", ovat kivoja, koska mielelläänhän sitä nättiä tyttöä katselee :)

  Ylempänä joku toivoi postausta vanhoilla kuvilla. Itsekin tätä toivoisin, jos sulta jostain vanhoja asukuvia löytyy. Muutenkin jotain mietteitäsi tyylievoluutiostasi olisi kiva lukea.

  ReplyDelete
 133. en oo kyllä yhtään samaa mieltä tosta hiusasiasta :D sun hiukset ja sä oot just nyt kauniimmat ku ikinä :D olit silloinki tosi nätti mutta nyt oot kaunis _nainen_ etkä mikää teinityttönen (; sun biletyspostauksetki on mun mielestä hyviä koska siinäki näkyy niitä asuja ja niistä tulee semmonen hyvä fiilis :)

  ReplyDelete
 134. Kiinnostaa koirat, ulkomaankuvat, persekuvat, vaatekuvat, kaikki videot mitkä sisältää sun puhetta ja/tai naurua, photoshoot-kuvat, tatuoinnit ymymym!!!1 :-D

  ReplyDelete
 135. Liikunnasta + syömisestä olisi kiva kuulla! Blogisi on hyvä näin ja ehdoton lemppari. Pidä oma tyylisi :)

  ReplyDelete
 136. Heippa Laura, oon seuraillu sua irc-galleria ajoilta saakka ja ihastellu sun silloisia gladiaattorikenkiä ja matkakuvia. Oot jo monen vuoden ajan ollut mulle suuri inspiraation lähde ja on ollu tosi kiinnostava seurata sun elämää. Oot mielettömän rohkea kun kaikista ikävistä kommenteista huolimatta toteutat itseäs just sillä omalla tavalla, kaunistelematta mitään, omana itsenä. Jatka samaan malliin, oot huikee mimmi !

  ReplyDelete
 137. Laura sun blogisi on täydellinen juuri tälläisenä :)

  ReplyDelete
 138. jatka samaan malliin! iso peukku kaikista koirapostauksista, hiusjutuista ja matkakertomuksista. sun blogisi sisältö on uskomattoman laaja, ja hyvä niin! tuon e-mailin kirjoittaja luulee ilmeisesti, että olet jonkinlainen marionettinukke, jonka toimintaa lukijat pystyisivät säätelemään omilla toiveillaan, huhhuh. niinku oikeasti alkaisit värjäämään hiuksiasi ihan vaan jonkun randomlukijan toiveesta... just näin! :D

  ReplyDelete
 139. mun mielestä sun blogi on aivan huippu just tälläsenä :) !

  ReplyDelete
 140. sun koirat on just ihania, jote mun mielestä "koirapostauksia" ei tarvi vähentää, koska onhan ne osa sun elämää! :)

  ReplyDelete
 141. Kirjoita ihan mistä lystäät, oon joskus aiemminkin sanonut että tää tuntuu sun päiväkirjalta ja hyvä niin. Ei kannata liikaa stressata mitä ihmiset haluaa kuulla koska kyllä ne joita kiinnostaa pysyy mukana kuitenkin.

  Ainoa asia mitä oon ihmetellyt nykyisin verrattuna sun vanhempiin teksteihin on sun tosi paljastavat kuvat. En tiedä yhtäkään toista bloggaria joka laittaisi vastaavia "herutus"kuvia itsestään, ja mietin vaan että miksi sä niitä laitat? :D Eikä mua oo pahemmin nekään häirinnyt, mutta toi viime viikolla laitettu persekuva meni aivan överiksi, yhtä hyvin voisit olla alasti jossain kuvassa. Eikö olis parempi pitää sellaset kuvat jossain muualla kuin julkisessa blogissa? Hyvää persettä voi esitellä ihan vaatteet päälläkin?

  ReplyDelete
 142. Eikö se mene vähän niin, sekä ihmissuhteissa että muissakin asioissa, että jos jokin ei kelpaa sellaisena kuin on niin se ei tule toimimaan. Mun mielestä sun blogi on just hyvä sellasena kun kerrot asioista jotka sua kiinnostaa ja joita sä tahdot kertoa. Jos joitain lukijoita ei kiinnosta lukea sun postauksia, niin ne voi etsiä mielenkiintoisemman bloggarin. Niitä on netti pullollaan. Eli en lähtisi muuttaan yhtään mitään.

  ReplyDelete
 143. Mun mielestä tää blogi on just hyvä tällaisenaan, ja itse ainakin tykkään katella kuvia sun ihanasta koiruleista! :-) jos pitää joku huono juttu mainita, niin varmaan kaikki ne Nelly.comin mainostukset ja loputtomat ale-koodit... Toisaalta ymmärrän, että täytyyhän sun niitä laittaa, jos olet heidän kanssaan yhteistyössä. :-) mutta tosi hassusti sanottu, että ei kiinnosta lukea sun omia ajatuksia? Mun mielestä ne on just ehkä se mielenkiintoisin juttu. Jatka vaan samaa rataa, ja tee sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä. :-)

  ReplyDelete
 144. Mie tykkään tästä sun blogista just tälläsenä ku se on! Ei tarvii mitää enemmän eikä vähemmän. Sitäpaitsi, tämähän on sun blogi ja jollain tavalla kai itsesi toteuttamista. Eihän kukaan kirjailija, maalari tai laulaja kysy faneiltaan, lukioiltaan tms että "minkäslaisen kirjan sitä seuraavaksi kirjottaisin?". Ne ketkä tätä blogia lukee, selvästikkin tykkää tästä, ja jos eivät tykkää niin kukas helvetti ne pakottaa tänne tulemaan? Jos ei kuvat ja tekstit miellytä niin lähtekköön pois :) Sole sen ihmeellisempää.

  ReplyDelete
 145. Olen tyytyväinen tähän blogiin näin ja tälläisenään. Ehkä joo vois olla enemmän vaatepainotteisia, mutta se on vaan yks toivomus. Ihan kiva tämä aihe sulta.

  ReplyDelete
 146. Oon lukenu sun blogia pari vuotta. Sun blogi eroaa massasta sillä, että kirjotat omaperäsellä tyylillä, siks tykkään lukee tätä. Ja jatka vaan samaan malliin, just postausten monipuolisuus ja spontaanius on parasta! Kerran ostin yhet ginan farkut, jotka sä olit todennu hyväks ja niistä tuli mun lemppari farkut! :) Eli kiitti vinkistä <3

  ReplyDelete
 147. Mä en oikeesti edes tiedä miks luen tätä blogia. Olet täysin erilainen kuin minä tai kaikki muut lukemani blogit. En koskaan lue blogeja jossa esitellään vaatteita, saati niin paljoa kuin mitä sinä teet. En käytä pikkuisia tuubimekkosia ja bailaa. En käy kauneshoitoloissa saati ole koskaan ottanut hiusten- tai ripsien pidennyksiä. Ja silti luen tätä viikoittain. Ehkä siksi että sä olet musta mielenkiintoinen persoona. Se näkyy niissä sun tekstiviestiketjuissa, pitkissä pohdiskeluissa ja silloin ku kerrot olevas kattomassa salkkareita peiton alla.

  Sä olet mulle melkein ku portti toiseen maailmaa, nättien tyttöjen maailmaa. Ja ei, toi ei ole negatiivinen termi sinua tai minua kohtaan. mutta jos nyt tajusit mitä haen. Mä luen tätä blogia koska se on sun näkönen ja sä olet jollain oudolla tapaa mielenkiintoinen, ihan sama mistä kirjotat. Jos joku postaus ei kiinnosta, scrollaan alas. that's it. Olet vapaa-aikaa, ajanvietettä, et mentori tai idoli.

  ReplyDelete
 148. No aika omituisen mailin oot kyllä saanut. Vähän kuulostaisi siltä ettei tuolla ihmisellä ihan oo kaikki himassa. Ja etenkin tuo hiuksien kihartamiseen ja hiusten väriin puuttuminen, mitä ihmettä. :D Tietenkin voi sanoa mielipiteensä, mutta hänhän suorastaan tuntui melkein komentavan sinua hiustyylisi kanssa ja miten sinun täytyisi blogiasi kirjoittaa että se miellyttäisi häntä jne.. Jotenkin aika hyytävä tuo sähköpostiviesti.
  Mä dikkailen tästä blogista ja kuten itsekin sanoit kirjoitat juuri niin kuin itse haluat ja niinhän sen täytyy ollakin. Mä kieltämättä toivoisin enemmän henkilökohtaisempaa matskuakin, mutta ymmärrän täysin ettei sellaista välttämättä halua kirjoittaa, en varmaan itsekään kirjoittaisi. :) Itse vaatefriikkinä tykkään eniten varmaan asupostauksista, mutta oikeastaan kaikki postauksesi ovat kivaa luettavaa. Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 149. tykkään sun blogista tosi paljon just sellaisena kuin se on! sisustus ja kauneusjutut on aina tosi tervetulleita, samoin vaatepostaukset tietty! joskus on mukavaa jos itse haluat yksityisyyden verhoa raottaa, esim. mielipidepostauksilla tai kavereiden kanssa vietetyn illan kuvilla :) mielestäni yhdistät tosi hyvin näitä kaikkia keskenään - juuri se tekee blogistasi omanlaisesi ja mielenkiintoisen! ja pakko myöntää, että mua sun koirat kiinnostaa ja paljon :D ne on supersöpöjä ja ihania, tulee aina hyvä mieli kun laitat heistä kuvia =) näytän aina poikaystävällekin että kato kun on söpöjä! :D mielestäni on tosi typerää vaatia bloggajalta mitään, toivomus on täysin eri asia kun vaatimus. jatka samaan malliin, blogisi on mahtava :)

  ReplyDelete
 150. Mäkin muistan sut irc-galleria-ajoilta. En edes tiedä, miten joskus päädyin katsomaan kuviasi, mut muistan ihailleeni sun tyyliäsi silloin teininä :D.

  Käyn säännöllisesti lukemassa blogiasi ja pidän siitä tällaisena. Tykkään asukuvista ja matkapostauksista sekä siitä kun kerrot omasta arjestasi. On myös kiva lukea välillä henkilökohtaisempia postauksia esimerkiksi ystävistä tai opiskelujen haaveilusta.

  ReplyDelete
 151. Sinun blogi on kiinnostava, koska sinä olet kiinnostava ihminen! Kerrot rennosti omista jutuistas ja asioista, jotka on sulle tärkeitä. Oot ihailtavan rohkea ja kaunis. Vois melkeen sanoa, että oot mun idoli!=D

  ReplyDelete
 152. jatka laura samaan malliin! :) (kahden shelttineidon omistajana tietysti toivon myös lisää juttua koiristasi, edustavathan ne maailman parasta rotua ;D) mutta 4real, kaikki on superhyvin nyt, ja tulevaisuudessakin tulee olemaan kunhan vaan jatkat omalla tyylilläsi :) kaikkia ei voi miellyttää! jos ei kiinnosta, niin ei sitten mielestäni tarvitse täällä tulla mouruamaan kun sisältö ei kiinnosta! netti on blogeja täynnä.

  -jescia

  ReplyDelete
 153. Sun blogi just hyvä tällasenaan!

  ReplyDelete
 154. Mun mielestä sun ei pidä missään nimessä muuttaa tätä blogin tyyliä yhtään mitenkään. Jatka ihan samaan malliin kun ennenkin. :D Tää on ollut jo kauan mun suosikki blogi ja on edelleen. :)

  ReplyDelete
 155. Täältä löytyy kanssa yksi lukija-stalkkeri jo galleria-ajoilta, ja pyydän ettet muuta mitään postauksistas. Tietysti tylsimpii on noi mainoskirjotukset eri Dui-hoidoista ja muista, mitä joudutkin väsäämään.. Ja se onkin siis ihan ymmärrettävää enkä sanois et blogitekstisi niistä pääasiassa koostuisikaan. Mun mielestä et muuttais mitään mistä bloggaat nyt. Luultavasti bloggaat niistä juuri siks koska haluat, etkä siks et joku vaatis niin. Ja siks tää onki sun oma blogis eikä kenenkään muun;) Pysy just tollasena!

  ReplyDelete
 156. mä oon laiska ihminen enkä jaksa yleensä lukia sun juttuja(toki tämän luin:D) niin paljon kuvia vaan, niinku oot laittanukki!:)

  ReplyDelete
 157. Huhhuh, aika vaativa lukija. :D Musta tää blogi on just hyvä tällasena, todella monipuolinen!

  Tiia

  ReplyDelete
 158. Olipas hyvin hämmentävä meili... Mä oon tullut siihen tulokseen että kannattaa jatkaa sillä omalla hyvällä tuntumalla. Toiveita ja ihmisiä on niin paljon (Yksi toivoo meikkipostausta, toinen urheilupostausta ja kolmas ei haluaisi lukea kumpaakaan.) että kaikkea ei kuitenkaan voi toteuttaa ja todennäköisesti se sun oma tapa tehdä sitä juttua on nostanut sut suosioon. ;)

  xx

  ReplyDelete
 159. Hahahha varsinainen meili!! Ompa kaikenlaisia ihmisiä olemassa :D Mun mielipide on, että bloggaajilla ei ole MINKÄÄNLAISTA velvoitetta edes kysyä lukijoiltaan mitä he toivoisivat. Eihän sanotaan vaikka kirjailija (sopiva vertailukohta, lukija ähtöistä tämäkin), lähetä avointa meiliä jossa kyselee että "heippahei suomenkansa, mitäs kirjoittaisin ja mitäs olisi kiva lukea". Ne lukee ketkä tykkää kirjoittajan tyylistä. Tämäpätee mielestäni myös blogeihin. Bloggaaja kirjoittakoon mitä haluaa, mistä huvittaa. Voin poistua jos ei kiinnosta.

  ReplyDelete
 160. Laura, veikkaan että mitä tahansa tekisitkään... joisit teetä 60 eri kuvakulmasta seitsemässäkymmenessä eri postauksessa jauhaen samaa lausetta niin se olisi mielenkiintoista:) Ihan sama mitä teet oot ihana. Mahtava leidi!!

  ReplyDelete
 161. Uskoisin, että suurinosa lukijoistasi lukee blogiasi justiinsa sen takia, että sulla on niin oma tyyli tän pitämiseen. Itse tykkään blogisi yllätyksellisyydestä :) Ikinä ei voi tietää, että onko postauksia koirista, asunnosta, ystävistä, vaatteista jne.
  Mua kiinnostaa ainakin just tän tyyppiset blogit jotka ei täysin painotu vain yhdelle osa-alueelle. Oot tommonen kiva Lifestylebloggaaja pettämättömällä tyylitietosuudella, eksoottisella ulkonäöllä ja mielettömällä persoonalla :)

  ReplyDelete
 162. "Tykkään tosi paljon "tylsistä" teksteistä jossa kerrot vaan puhtaasti vaatteista, kengistä, tatskoista ja matkustamisesta. Oikeesti parhaita postauksia on musta ne missä oot vaan yksin kotona ja esittelet eri vaatteita ja miten yhdistäisit niitä."

  Eiks maailmassa oo muutakin kuin se shoppailu ja vaatteet? Tai siis aika huolestuttavaa jos nykynuoren sielunmaailma on tää, että ihmisistä kiinnostaa vaan kuori, tai jokin minkä siitä saa tosi nopeasti irti, niinkuin nuo vaatteet. En haluaisi kuulostaa jäkäjäkä-mummolta, ja olenkin kaikkea muuta kuin sitä (opiskelen muotialaa yms), mutta välillä sitä itsekkin vaan havahtuu tämän kaiken pinnallisuuteen. Varsinkin kun me eletään vissiin aika kriittisiä aikoja tän pallon päällä kuitenkin, joten musta ois ihan positiivista jos nuoret jaksais lukea myös asiatekstejä sillon tällöin. Itseäni kiinnostaa siis ehdottomasti myös syvällisemmät tekstit, mutta kaipa mä tänne itseni klikkailen nimenomaan päästäkseni lukemaan omannäköistä blogia, eli just sellaista, kuin Laura itse haluaa kirjoittaa.

  ReplyDelete
 163. Kirjoitat mitä itse tahdot ja mikä sinua kiinnostaa! Jos blogia tekee väkipakolla, sen myös huomaa lukiatkin. Jos nautit tietyn asian kirjoittamisesta, niin nauttivat myös "oikeat" lukijatkin. Blogia ei kirjoita robotti, vaan ihminen, ja siksi sinä saat kirjoittaa, tai olla kirjoittamatta oman mielesi mukaan. Et ole tilivelvollinen lukijoille mistään. Lukijat saisivat olla kiitollisia, että ylipäätänsä voivat seurata blogiasi.

  ReplyDelete
 164. mä tykkään sun kiharoista<3

  ReplyDelete
 165. Sulla on Laura ihan paras blogi, joten älä muuta sitä mitenkään! Aina kun luen blogeja, käyn heti ekana kattomassa että olisko sulta tullut postaus.:) On alkanut vähän ärsyttää kun jokaisesta blogista saa aina lukea samat jutut. Joka kerta kun ollut jokin "blogi-tapahtuma", siitä saa lukea joka ainoasta blogista. Muttei sun! Tä blogi on ehdottomasti paras sen takia, koska sä kirjoitat aina just niistä asioista mistä haluat, ja uskallat olla oma itsesi. Jatka samaan malliin! <3

  ReplyDelete
 166. Kyllä sie saat laittaa tuukkaasi just niikun itse haluat, ja kirjoitat just siitä mitä teet ja mistä haluat kirjottaa! Eikös jookos :)

  En oikein saanut tuosta kieliasusta selvää että oliko tuo meilin kirjoittaja tosissaan vai heittikö hän nuo kommentit vitsillä tai puolivitsillä, mutta jotenkin aika sekavalta kuulosti koko sähköposti.

  ReplyDelete
 167. Oon huomannu samaa valittelua monen blogin puolella, just tällasten pitkäaikasten blogien puolella ja mulla on vaan ihan sellanen pikkuriikkinen fiilis että se vaan johtuu sitä et IHMISET MUUTTUU :D et sä enään kakskymppisenä käytä samoja kuteita ku 15-vuotiaana ja vaikka jotain ihmistä kiinnostais ne vaatteet mitä käytit sillon teininä ni se on vaan voivoi, koska useemmin ku harvemmin ni ihmisten tyyli muuttuu kun ne kasvaa aikuisiksi :D alkakoot sit valittajat seuraamaan jonkun tällä hetkellä 15-vuotiaan likan blogia ja antaa muitten kasvaa rauhassa. Ja believe me, niitä teiniblogeja on tuhansia, eiku valkkaamaan, kyllä sieltä varmasti löytyy yksi jos toinenkin mustatukkanen, suorahiuksinen naisennalku :D et sellasta

  ReplyDelete
 168. Lyhyesti:
  kiinnostaa ostokset, matkat, mallikuvat, päivä Lauran kanssa, tatuoinnit.


  ReplyDelete
 169. Mua alko niin ärsyttään sun puolestas Laura... en ymmärrä mikset muka voi laittaa hiukset niin kuin itse halua ja kirjoittaa just siitä mistä tykkäät :( Itse rakastan sun kaikkia postauksia, ihan sama mitä kirjotitkaa! :)<3

  ReplyDelete
 170. Mun mielestä noi oli vaan yhden ihmisen mielipiteitä tossa sähköpostissa. Mielestäni on tosi ihanaa lukee ja kattoo kuvia siitä mitä syöt(ku sulla on niin unelma kroppa, että yritän ottaa mallii:D)-eikä niissä paljastus kuvissakaan oo mitään vikaa, koska ootniin täydellinen<3 myös toisinkuin postin lähettäjä niin tykkään sun baari iltojen kuvista, sillä on se jotenkin ihanaa kun jollakin on noin rohkeutta kirjottaa sellasia juttuja ja lisätä kuvia:) Ja joskus on ollut tosi hauskoja Tanssi videoita:D oot lähes täydellinen<3

  ReplyDelete
 171. Sun blogis on täydellinen näin! Miks ihmeessä alkaisit kirjoittamaan asioista josta et sillä hetkellä halua kirjoittaa tai esim jos oo ollut kipeenä kotona niin et sä varmaan vaan sen takia tonne ulos mee kuvaamaan "päivän asuja" koska joku lukija näin tahtoo aina olevan: eihän tä ois sillo "ns aitoo sua" vaan muiden miellyttämistä ja oon saanu susta sellasen kuvan, että oot just sellanen kuin itse haluat:) kirjotat mistä tykkäät ni eiköhän tätä silti ne muutamat kymmenet tuhannet silti jää lukemaan:) Oikeest:o venaappa tarkostan! Ei se mitää!!:) siin kestää kummiski siirtyy nii mont päivää et ei sil oo välii!:)

  ReplyDelete
 172. -veera.. En saanut enää kirjoitettuu tohon aikaisempaan kommenttiin... Ei tarvitse julkaista! Ps. Jatka blogias välittämättä ihmisten vaatimuksistas omaan tyyliis:))))

  ReplyDelete
 173. kirjotat ihan vaan sitä, mitä itse haluut! tää on just hyvä näin!

  ReplyDelete
 174. Tykkään sinun blogista tämmöisenä. Ei mulla muuta. :)

  ReplyDelete
 175. SUN KOIRAKUVAT ON IHANIA, joten ne tietty kiinnostaa kun ittelläkin on koira. Vaatepostaukset on kivoja ja ylipäätään kaikki postaukset, missä on kuvia. Tykkään myös siitä että vaikka sun blogi ei ookkaan mikään maailman tarkotusta pohtiva, niin on hienoo että osaat myös puhua vakavammin aiheista ja kirjottaa oikeesti jostan vähän pintaa syvemmistä asiosta. Tykkään myös sun kämppäs sisustuksesta, ja mun mielestä voisit esitellä vähän enenmmän sitä :)

  ps. itekkin seuraillu sua irc-gallerian ajoilta!

  ReplyDelete
 176. Mun mielestä sun blogi on hyvä just näin!

  ReplyDelete
 177. Tää sun blogi on paras just näin: sun omana itsenä.
  Mäkin oon lukenut sun lj:tä jo vuodesta nakki ja aikanaan siirtynyt seuraamaan vain tätä, kun jokunen vuosi sitten suljit lj:si tuntemattomilta.
  Tykkään sun jutuista just kuin ne onkin, just silloin ja just sellaisina, kun huvittaa! :)

  ReplyDelete
 178. En noita muira kommentteja jaksanut lukea niiden paljouden takia(miten sä pystyt siihen?!:D) mutta kuitenkin haluan vaan sanoa,että myös galleriasta asti olen sua seuraillut ja olin niin innoissanikun alotit blogin aikoinaan. Vieläkin kun näkee uuden postauksen oon ihan fiiliksissä!mielestäni sun omassa blogissa sä saat kirjottaa mitä haluat,milloin haluat ja mistä haluat. Ja jos toi sähköpostin lähettäjä jostain sun persekuvasta valittakoot,voihan se skipata sen jos haluaa. Ja laura pakko sanoa,mä ihailen miten kirjotat omalla tyylillä ja innolla!sun jutut kuulostaa aidoilta, eikä niin ihmeellisiltä hollywood tarinoilta kuin joidenkin bloggareiden tekstit käsittelee vaan sitä pinnallisempaa puolta elämästä . Joten jatka samaan malliin, jokainen meistä on täydellinen sellasena kuin on, ainakin mä uskon näin! :) kaikkea hyvää sulle!!- jenna

  ReplyDelete
 179. Älä muuta mitään sun tavassa bloggailla, tää on just täydellinen tapa miten oot bloggaillu, mistä aiheista jne. :) Eli jatka samaan malliin! p.s. oon järkyttyny että joku ei haluu lukea postauksia sun koirista! ne on niin ihanii ^^

  ReplyDelete
 180. Nimenomaan, tätä sun blogia ei luettais, jos tästä ei tykätä. Jatka samaan malliin niinkuin tähän asti. Postauksien sisältöön en toivo mitään muutoksia, eikä selkeästi moni muukaan. Musta ois kiva lukea joka päivä uusi postaus sulta, mutta toki se on ymmärrettävää, ettei aina kerkeä tai jaksa :)

  ReplyDelete
 181. Minusta tämä blogi on toiminut tähän asti aivan hyvin tällaisenaan. Kuvat ovat omaperäisiä, kuten sinäkin. Ainoa miinus tulee turkiksesta, jotka eivät sovi minun omaan maailmankuvaani, mutta kukaan ei voi vaatia oman maailmankuvansa noudattamista muilta, joten ole vain oma itsesi.

  ReplyDelete
 182. tykkään siitä kun kerrot mitä kaikkee kömmähdyksiä sulle on käynyt ja jotain semmosia perus turinatarinoita :)

  ReplyDelete
 183. Tykkään suurimmilta osin blogistas näin kuin se on! Toki harmittaa joskus jos katson, että oot postannu ja odotan innolla että pääsen kattoo kuvia ja lukemaan ja sitten sielä onkin yksi kuva ja jtn muutama sana.. Tietty kiva että tuut toivottaa hyvät viikonloput tms!:)

  Tykkään myös ihan sikana, että kerrot henkilökohtaisempiakin asioita, en siksi, että olisin kyylä ja oma elämä tylsää.. Vaan siksi, että on kiva tietää mitä muut kokeeja millasia asioita esim. Sun elämässä tapahtuu jamillasista vastoinkäymisistä pääset yli jne. Etenkin parisuhdetta koskevat postaukset on mun mieleen.. Seurustelen ja välillä tuntuu että alamäelle ei löydy loppua ja puhti loppuu ja joskus menee taas ihan hullun hyvin! Niin tykkään henkilökohtasesti hirveesti lukee jotakin seurustelua koskevaa!

  Tietenkin jos kirjottaisin blogiani ja koko suomi saisi sitä lukea niin en varmastikkaan menisi kovinkaan arkoihin asioihin jotenka ymmärrän paremmin kuin hyvin että blogin haluaa pitää lähinnä pintaraapaisuna omaan elämään :) välillä tuntuu vaikealta nimittäin kavereillekkin kertoa parisuhteen sisäisiä asioita! + haukkuvat anonyymithän saisi oikein herkullista matskua väännettyä sun henkilökohtaisesta elämästä -.-

  Sulla on myös hirveesti HYVÄÄ ja painavaa asiaa joskus sanottavana ja tykkäänkin lukea jotain sun syvällisempiä pohdintoja ja pidempiä tekstejä :)

  Kauhee avautuminen mutta tässäpä mun mielipidettä!:)

  ReplyDelete
 184. no olipa outo sähköposti... itse taas tykkään enemmän everyday life -postauksista enkä välttämättä mistään "mitä yhditäisin tämän vaatteen kanssa" -postauksista jossa oot vaan kotona, joita tämä sähköpostin lähettäjä ilmeisesti toivoi. myöskään kauneushoitola yms postaukset eivät hirveesti kiinnosta, mutta ymmärrän että jotkut ovat innoissaan sellisista postauksista. sun koirat taas on ihania ja on kiva lukea mitä hauskaa sulle on päivän aikana sattunut. hauskoille ihmisille kun yleensä sattuu kaikkea hauskaa...

  mua oikeestaan vähän ärsyttää että ton viestin lähettäjällä on pokkaa yrittää kitkeä sun blogista siihen olennaisesti kuuluvia osia, vain siksi koska hän fanittaa "vanhaa" lauraa. lol. internet on muutenkin pullollaan yksinkertaisia blogeja jossa just esitellään pelkkiä vaatteita ja sitä mitä on syöty lounaalla, ja bloggaajan oikeesti mielenkiintoiset mielipiteet, kokemukset ja ylipäänsä bloggaajan elämä taas jätetään taka-alalle ellei kokonaan blogin ulkopuolelle. miksi tämän pitäisi muuttua sellaiseksi, kun ilmiselvästi erotut eduksesi kaiken maailman pilipaliplokien joukosta. huh.

  musta on hienoa että kirjotat henkilökohtasista asioista, itse en ehkä uskaltaisi kertoa ko asioista ja siksi se onkin ihailtavaa. tulipa romaani ja eipä muuta kun jatka samaa rataa vaikka lukijoden joukossa kaiken maailman porukkaa onkin!

  x

  ReplyDelete
 185. Mä olen kanssa seurannut sua ihan irc-galleriasta asti. Muistan kun laitoin vaan randomina laura siihen nimimerkki hakuun ja löysin sut! Sitten kävinkin viikottain aina kyyläämässä sua ja lukemassa sitä sun irc-galleria "blogia":D & kun löysin sun blogin ekaa kertaa niin se vasta ilonpäivä olikin! Hullua miten tuntematon ihminen voi piristää toisen ihmisen päivää niin mielettömästi. Mulla ei niin mitään toivomuksia ole, oon tykännyt ihan kaikista postauksista mitä oot tänne laitellut. Vaikutat niin mielettömältä tyypiltä etten oo vieläkään todellakaan kyllästynyt näihin sun postailuihin:) Kaikki vaan toimii!

  ReplyDelete
 186. Sisällöltää blogi on mun mielestä ihan kohdillaa. Tykkään siitä että tässä on muodin lisäksi lifestylea ja hiusjuttuja ja kaikenmoista! JA koirat on ihania, varsinkin kun mulla on 3 saman rotuista hauvaa täälläki. :3 Mutta pää pystyssä eteenpäin, muista pitää blogisi itsesi näköisenä. :)

  ReplyDelete
 187. kiinnostaa kosmetiikka siis et mitä kosmetiikkaa käytät ja millanen musamaku :) ja kaikki matkat ja keikat yms.

  ReplyDelete
 188. Tuskinpa sä näitä kommentteja läpi käyt, mutta vastaanpa kuitenkin. En lue enää, en keksi mitään syytä miksi lukisin. Pinnallisuutesi oli jo tiedossa ennen turkisihkutuspostausta. Sitä ennen suloinen luonteesi, upeutesi ja myös iihanat koirat (pus Pablo ja Puppe!) ja välillä mukavat, syvällisetkin pohdinnat saivat aina palaamaan. Turkisten kohdalla raja tuli kuitenkin vastaan.

  Hyvää jatkoa kuitenkin, kyllä sulla varmasti lukijoita riittää ilman eläinrakkaita, empatiaa myös muita eläinlajeja kohtaan tuntevia, yli-ikäisiä "ituhippejäkin".

  ReplyDelete
 189. mä tykkään tästä blogista just tälleen, koska nyt tässä on sopivasti vähän kaikenlaisia postauksia ja sopivaan tahtiinki postailet!

  ReplyDelete
 190. Mä tykkään sun blogista nimenomaan tälläisenä, enkä muuttaisi sinunu itseäsi ulkoisesti tai blogin sisällönkään kannalta! Oot paras omana itsenäsi! ❤

  ReplyDelete
 191. Mäki oon lukenu sun blogia ja seurannu ihan irc-galleria ajoilta, ja haluan lukea koirista, hiuksista, kauneudenhoidosta, normijutuista ja kuulumisista, eli just niistä mitä sä nytki tänne päivität

  ReplyDelete
 192. Parasta blogissasi on se, että se on juuri sinun näköinen. Kirjoitat silloin kun kirjoitat ja niistä aiheista, mistä haluat, tottakai! Itse henk.koht. olen enemmän sellainen blogi-lukija, joka tykkää pääasiassa katsella kuvia, ja tykkäänkin blogisi kuvista, ne on aitoja ja kauniita. Jatka vain samaan malliin!

  ReplyDelete
 193. Ois kiva nähä esim video postaus sun kodista:)

  ReplyDelete
 194. En tiiä itkeekö vai nauraako, kuinka ristiriitanen ja lapsellinen ton s-postin kirjottaja on :'D "Mua ei kiinnosta sun koirat (vaikka ihania onkin!)", päivän naurut.

  ReplyDelete
 195. mun pitää antaa sulle nyt kyllä hyvää palautetta sillä sä merkaat noi kaikki nelly ja bubbleroom postaukset heti otsikolla josta hoksaa et joo täs käsitellään näitä nettikauppojen aleja, sillä yleensä skippaan ne just pois et niitä en lue ollenkaan!

  oikein mukava blogi sulla on kuitenkin, ja mä just rakastan sitä että pistät screenshotteja sun ja kavereittes hauskoista viestiketjuista yms :D

  ReplyDelete
 196. jatka samaan malliin! <3

  -m

  ReplyDelete