Saturday, January 19, 2013

Torstai, ja vähän perjantaita

Oltiin torstaina Empun kanssa kaupungilla pörräämässä. Pörrrr pörrr pörrr!
Meniin Johtoon salaateille. Siellä varmaan yhdet keskustan parhaat salaatit.
Tai emmä tiiä voiks niiitä salaateiks enää sanoo, kun mä valkkaan niihin aina lihapullia, kanaa, pastaa ja kaikkee muuta hyvää, ja sit ihan vähän vain salaattia. :D
Mentiin vastapäiseen Spirit Storeen, jossa oli kenkuleita sun muuta jopa -70%.
Pitihän siinä nyt vähän niitä kenkiä kokeilla.. :D
No Emppu!!!Mitkä??
Noi pinkit sattu olee kolmefemmat, mutta ei mulla olisi tollaisille käyttöä, ehkä joskus jonnekin baariin, mutta siinäpä se sitten oliskin.
Ikkunaostostelua!
Emilia on maailman ihanin ♥
 Nämä alekengät lopulta löysin, kolmellakympillä, eli ei paha!

Joku anonyymi kommentoi Krisun blogiin, että: "sun blogi on paljo kivempi ku lauran ja oot paljo aidomman olonen, laura kirjottaa vaan siitä ku se ostaa kenkiä ja ryyppää"
Nimenomaan, mähän en kirjoita mistään muusta kuin siitä, kuinka ostan kenkiä ja ryyppään.
No, se on kyllä totta, että olen ostanut kenkiä aika paljon viime aikoina.
Mutta, sitä en ymmärrä, että sellaisesta asiasta pitää valittaa tyyliblogissa?
Eikös kengät/muoti/elämäntyyli juuri kuulu tällaiseen tai ainakin tähän mun blogiin?
Toisaalta juuri nimenomaan lifestyleblogeissa tai blogeissa ylipäätään "pitää" ilmeisesti valittaa aina kaikesta tai jostain ainakin, mikäli sinäänsä on harmillinen juttu, mutta sitten taas.......
Olisiko se edes hauskaa, jos kaikki aina tykkäis, eikä valituksia tulisi mistään sunnasta?

Tähän väliin haluan kuitenkin raapustaa pari riviä tosta kommentoinnista blogissani.
Nimittäin, monet varmasti tietää, että olen ollut täällä "nettimaaillmassa" aika kauan.
Olen jo 7-9 vuotta sitten lukenut itsestäni kaikenmaailman keskusteluja netin ihmeellisessä maailmassa, ja sama on jatkunut täällä tähän vuoteen asti, tosin enemmänkin kommentoinnin nimissä.
Olen tullut tässä bloggaamisessa varmaankin jo siihen pisteeseen, etten välitä vaikka saisin ikäviäkin kommentteja. Esimerkiksi se, että joitakin itkettää, puistattaa tai suututtaa se, että käytän ja voin käyttää turkista ei suoraan sanottuna kiinnosta mua yhtään.
Ja nyt en tosiaan sano tätä ylimielisellä sävyllä tai pahalla, tää on vaan totuus.
Myöskään se, että joku "näkee" tai kokee pyllyn näkymisessä jotain pahaa, ei haittaa mua.
Netti, esimerkiksi we♥it.com, on vastaanvanlaisia kuvia täynnä, ja porukka käy vain hearttaamassa niitä, mutta sitten, kun jollain "oikealla" ihmisellä on sellaisia kuvia blogissa, niin se on joistakin ihmisistä hämmentävä tai jopa järkyttävä asia.
No, antaa olla! Täähän on kuitenkin mun blogi.

Mä en ole sellainen bloggaaja, joka laittaa anonyymikommentointieston heti, kun ensimmäinen kritisoiva tai ikävä kommentti tulee.
Totuustahan on se, että kun tähän hommaan lähtee mukaan, niin pitää kestää myös se ei-niin-mukava-puoli tässä bloggaamisessa.
Ja onneksi yli 80 tai 90 % kommenteista on ihania ja kannustavia!
Mutta oikeesti, kyllähän tää bloggailu tietynlaista paksua nahkaa vaatii.

Mutta sitten vielä sellaiseen asiaan, että vaikka olen teille joillekin vain tuntematon bloggaaja, pelkkä ihminen, ja anonyymina kommentoiminen on todella helppoa, niin ei se automaattisesti tarkoita sitä, että kirjoittaa voi mitä vain. Itse en tahtoisi pahoittaa huvikseni jonkun tuntemattoman ihmisen mieltä ihan vain siksi, että kyseinen tyyppi ärsyttäisi mua, tai siksi, että mulla olisi se valta ja mahdollisuus pahoittaa kyseisen ihmisen mieltä.

Junan vessa :)
 Cittarin vessa.. No ei oikeesti oo, sovituskoppi se oli! Cittari oikeesti ihan paras paikka!

Noniin, mä taidan olla Jokelassa ja seuraavaksi tulee varmaan Tikkurila, eli pitää laittaa kone kasaan!

Hyvää loppuviikonloppua kaikille ♥

83 comments:

 1. Sulla on kyllä hyvä asenne.
  Varmasti esim. päätön herjaaminen satuttaa ja vituttaa, mutta ei sellaisen voi antaa lannistaa jos on itse lähtenyt tällaiseen "julkisuuteen" mukaan?

  Kyllä mä myös ihmettelen niitä, jotka esim. avaavat jonkun tietyn blogin aina vaan uudestaan, vaikka heitä vaan vituttaa se kirjoittaja. Ja sitten on tietty pakko heittää jotain paskantärkeetä kettuilukommenttia. Mut kai se saa sitten jonkun tuntemaan itsensä paremmaksi.

  ReplyDelete
 2. Tuleepa mieleen eräs bloggaaja jonka painoa vähän kommentoitiin ja hänpä laittoin anokommentoinnin heti pois. En ymmärrä että jos ei kest kritiikkiä niin miksi ees bloggaa? Ei kaikki voi vaan rakastaa sun muuta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ymmärrä sitä että jos haluaa kritisoida ihmisiä ja haukkua niin miksi ei voi sitä tehdä omalla nimellä ja omalla naamalla vaan se pitää tehä anonyyminä?

   Delete
  2. entä jos kaikki eivät olekaan rekisteröityneenä bloggeriin?

   Delete
  3. Anteeks jo etukäteen, viljelen muutaman kirosanan.

   Joo. Sun mielestä on siis "asiallista kritiikkiä" kommentoida toisen painoa? "Hei oot vitun läski, laihduta vähän t. Anonyymi"?

   On älyttömän naurettavaa, että huonon itsetunnon omaavat, kateelliset ja ennenkaikkea munattomat ihmiset (väittäisin että useimmiten tytöt) kommentoivat toisten blogeihin älyttömiä haukkumisviestiä, ja sinetöivät vielä naurettavuutensa painamalla vastaa käyttäjänä -kohtaan anonyymin. En itse kykene ottamaan kommenttia (varsinkaan haukkumista) tosissani, jos sen antaja toimii kasvottomana. On asia erikseen, miten joku edes viitsii haukkua muita, ihan kuin siitä saisi itselleen paremman mielen.
   En vain ymmärrä sitä.
   En tule koskaan ymmärtämään sitä.

   En usko, että kukaan pitää blogia saadakseen kritiikkiä. Ymmärrän kritiikin, jos kritiikin kohteena on esim. taideteos, kampaus- tai meikkaustesti, oma tekemä kappale ym, mutta jos kritiikin kohteena on jonkun ulkonäkö, ihmisyys tai elämä, ei KENELLÄKÄÄN ole varaa antaa minkäänlaista haukkumista tai tätä kuuluisaa "kritiikkiä, joka jokaisen bloggarin tulisi kestää".

   Ymmärrän sen, että kauniit, laihat ja hyvävartaloiset naiset, kuten Laura, aiheuttavat nuorissa naisissa kateutta. Ymmärrän että Lauran laittamat "pyllykuvat" aiheuttavat pienen hermostumisen punan niiden neitien poskilla, jotka eivät itse jaksa treenata kroppaansa salilla vaan istuvat koneen ääressä mussuttaen Taffel -sipsejään. Paraneeko se olo sitten niin helvetisti kun pääsee haukkumaan kropastaan ylpeiden tyttöjä huomionhakuisiksi tai typeriksi kun kerta kehtaavat vartaloaan esitellä? Koettakaapa itse joskus ladata nettiin kuvia vartaloistanne ja KESTÄKÄÄ kriitiikki mitä sieltä tulee. Eipä enää ivallista hymyä löydy kun pilkka osuu omaan nilkkaan.

   Tuli vähän sekavakin avautuminen, mutta tää anonyyminä haukkuminen -aihe saa mut aina näkemään punaista. Nauran ääneen jokaiselle naurettavalle anokommentille, mutta samalla tunnen näitä ihmisraunioita kohtaan suurta sääliä ja myötähäpeää.

   Menkää, haukkujat, vaikka treenaamaan ja hankkimaan jostain hyvää itsetuntoa. Se kun ei ilkeiden anokommenttien kautta tule koskaan nousemaan parempaan suuntaan.

   Delete
  4. Tuohon yhteen lauseeseen: Ymmärrän että Lauran laittamat "pyllykuvat" aiheuttavat pienen hermostumisen punan niiden neitien poskilla, jotka eivät itse jaksa treenata kroppaansa salilla vaan istuvat koneen ääressä mussuttaen Taffel -sipsejään.", et varmasti ole seurannut Lauran blogia tarpeeksi, koska miten ite olen käsittänyt niin Laura ei treenaa pyllyänsä tai muitakaan kehon osiansa mitenkään? Oli pakko oikaista, ennen kuin yleistät kaikki ilkeästi kommentoivat omaa persettään vihaaviksi kotihiiriksi :-)

   Delete
  5. Melkeinpä naurattaa tulla vastaamaan sulle anonyymisti, kun en bloggertiliä omista, mutta huomauttaisin vain että KRITIIKKI ja HAUKKUMINEN on melkeinpä täysin eri asioita, haukkumista on juuri tuo "vitun läski, laihduta" kun taas kritiikkiä olisi "mielestäni olet ylipainoinen ja laihduttaminen saattaisi olla hyvä idea". oli pakko huomauttaa koska ärsyttää kun nämä asiat sekoitetaan.

   Mitä siihen Lauran pyllykuvaan tulee, on mielestäni ihan luonnollista järkyttyä kun ihmiset yhdistää Lauran oikeaan ihmiseen joka elää ja hengittää,eikä ole mikään anonyymi joka ei jaa mitään tietoa itsestään sen pyllykuvan yhteydessä, mutta mikäs siinä jos on mitä esitellä.

   ja lopuksi mitä haukkumiseen tulee, yleensä sillä haukkujallahan on asiat helvetin huonosti nim.been there done that. sen sijaan että menisivät salille treenaamaan voisivat varata psykiatrille ajan ettei tarvitsisi purkaa pahaa oloaan muihin.

   Delete
  6. kuka tarvitsee "kritiikkiä" tyyliä "olet ylipainoinen, laihduttaisit hieman" keneltäkään muulta kuin ehkä terveydenhoitajalta ??? EI KUKAAN ! onko sinulle joskus tullut joku sanomaan, että "KIITOS, kun huomautit ylipainostani, ostin juuri salikortin ansiostasi"? mun mielestäni kukaan ei ansaitse kuulla minkään sortin "negatiivista palautetta" ulkonäöstään, oli bloggaaja tai ei.

   Delete
  7. Puhuinkin kommentissani haukkuvista anonyymeistä, en "asiallisen kritiikin" antajista. Tosin iso osa anoista peittää haukkumisensa kritiikki -sanan alle, ja lisäävät loppuun 'ei millään pahalla' ...

   Juu, olen seurannut Lauran blogia suhteellisen pitkään. Jonkin aikaa sitten hän laittoi treenipostauksen, mutten tiedä treenaako hän yhä. Eikä sillä niin väliä, treenaamaton tai ei niin silti kateelliset nostavat niskakarvansa pystyyn.

   Delete
 3. hyvä teksti! :-) ja tuo we<3it juttu on niin totta.. joku ne kuvat sinnekkin on ottanut :-D

  ReplyDelete
 4. Yleensä ne on kateellisia, jotka heittää sitä paskaa niskaan.. ja niitähän aina riittää. Onneksi et anna niiden vaikuttaa, vaikka onhan se ikävää. Sun täytyy pitää just sellaista blogia, jollaista itse haluat.. Oot tosi kaunis ja suloinen persoona! Oon tosiaan seurannut sua ihan jostain irc-galleria-ajoilta asti :>

  ReplyDelete
 5. Sun hiukset <3 Ja ihana toi Empun takki :)

  En tajua sitä, miten ihmiset jaksaa nähdä niin kovasti vaivaa tuntemattomien asioiden kanssa. Just noi kaikki nettikeskustelupalstat pursuaa vastavaa. Sulla on kuitenkin ihana asenne, jatkossakin pidät pään pystyssä ja kaiken negatiivisen kommentoinnin toisesta korvasta ulos. Oot upee nainen ja sulla on ihan huippu blogi. Ja vielä siitä, että tyyliblogissa just "kuuluu" esitellä vaatteita ja ostoksia. Ellei nappaa, niin voi sitten etsiä muiden aihealueiden blogeja.

  ReplyDelete
 6. Oot niin oikeessa, kyllä pitää jonkin verran kritiikkiä kestää, koska monet bloggaajat kuitenkin tienaa omilla blogeillaan. Siinä vaiheessa kun ihmisen ei tarvi tehdä muuta työtä kuin blogata, on lukijoilla oikeus odottaa hieman enemmän ja heillä täytyy olla mahdollisuus esittää kritiikkiä ilman että bloggaaja tai muut kommentoijat leimaa esim. kateelliseksi.. :D ja anokommentointi estetään.

  ReplyDelete
 7. Joo, pidä tyylisi se on aito ja just sinua.

  ReplyDelete
 8. Hyvä asenne laura, jatka samaan malliin ! :) sun blogi on parhain ! Tulee aina niin hyvälle tuulelle tätä lukiessa, ihania kuvia tässäkin postauksessa ja sun hiukset on kyllä nii upeet !

  Huhhuh noita ihmisiä oikeesti jotka jaksaa valittaa noista turkiksista -.- se ykski oli kirjottanut kokonaisen postauksen siitä !! Taitaa vaan kateutta olla ilmassa. Miten joku ihminen ees voi olla niin julma ! Se teksti sai mut raivon partaalle !

  Toivottavasti et koskaan lopeta bloggaamista ! Hyvää viikonloppua Laura ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. sun mielestä on JULMAA tehdä postaus jossa vastustetaan turkiksia, mutta ei ole julmaa pukea sitä eläimen raatoa päälle? toivottavasti tuo oli vitsi.

   Delete
  2. toivottavasti ANO tuo oli vitsi?? mun mielestä ei oo ollenkaa JULMAA pukea sitä turkista päälle jos siitä tykkää ja muutenki se on ihan ok :) sitä paitsi tämä "se yks" teki sen postauksen lauran kustannuksella ja todella ärsyttävällä tyylillä ja lapsellisesti, mutta siis sitähän tää blogimaailma on ja suomi on vapaamaa hehheh..

   sun mielestä näköjään on julmaa pitää turkista, mutta kaikki on eri ihmisiä ja pitää eri asioista ja kaikilla on oma mielipide asioihin, right?

   Delete
 9. Mä mietin just eilen tota anonyymien kommentointia, että miks niiden pitää ihan ilkeyttään sanoa jotain turhaa paskaa. Jotkut yrittää antaa joskus rakentavaa kritiikkiä, mutta nekin vesittää sen sillä että pamauttaa sen tosi tunteettomasti bloggaajalle. Et säkään nähdäkseni koskaan kommentoi niille takas mitenkään ilkeästi...

  ReplyDelete
 10. Sitä mä just ihailenkin sussa ja sun blogin kokonaisuudessa ylipäätään; kirjoitat, kuvaat, hassuttelet ja teet päätöksiä olematta riippuvainen kenenkään muiden mielipiteistä. Mä itse katsoin kans sitä takaapäin otettua perse kuvaa ja huomasin, että en reagoinut siihen yhtään sen kummallisemmin. Oli jotenkin sulta tavallaan ''tyypillistä'' että tommonen kuva voi olla julkaistuna - ja se sitten kans on, so what. Muutenki kaikki nuoret ihailee we<3it inspiskuvia, niin kyllä täysi-ikäinen ihminen osaa itse omalla vastuullaan laittaa sellaisia kuvia nettiin ku tahtoo.

  Hyvää jatkoa sulle! Oot ihana :)

  ReplyDelete
 11. Moi.
  Blogisi on hyvä ja elämänmakuinen. Jatka samalla tyylillä ja suoruudella. terv. 59 v äiti Pohjanmaalta.

  ReplyDelete
 12. Mun mielestä sun asentees anonyymeihin on ihailtava! Osaat ottaa asiallisesti kritiikkiä ja haukkumakommentit jätät omaan arvoonsa. Moni bloggaaja nykyisin takertuu ilkeisiin kommentteihin liikaa.

  ReplyDelete
 13. Muakin ihmetyttää se, että miksi ne ihmiset sitten aina uudestaan ja uudestaan tulee sinne blogiin, jos jokin sen sisällössä ei miellytä. Tai miksi ihmiset nostaa jostain asiasta aivan tajuttoman suuren haloon, jos se ei vastaa heidän omia näkemyksiään. Jokaisella on omat mielipiteensä ja mä en ainakaan anna yhtään arvostusta sellaisille ihmisille, jotka ei voi hyväksyä toisten ihmisten päätöksiä ja mielipiteitä. Vaikka mä en itse esim. ole mikään turkistarhauksen kannattaja, niin en mä luo mielipidettäni susta sillä perusteella, että susta on okei pukeutua turkikseen. Se on sun oma valintas eikä tee susta sen huonompaa ihmistä, sillä mä en itse olisi yhtään sen parempi, jos mä haukkuisin sua sun henkilökohtaisista valinnoista, jotka on mun omia näkemyksiäni vastaan.

  Lakatkaa ihmiset olemasta itsekkäitä. Kaikki ei voi olla niin kuin te samoilla arvoilla, päätöksillä, mielipiteillä...

  Lisäksi onko toisten haukkumisella, loukkaamisella, alistamiselle yms. koskaan saavutettu mitään hyvää tässä maailmassa? Jokaisen kannattaisi miettiä, että miten pajon tuhoa toisen kiusaamisella voi saada aikaan.

  Itse en luultavasti koskaan kykenisi bloggaamaan kaiken sen paskan takia, mitä täydellisiltä anonyymeiltä voi saada niskaansa. Jotkut kyllä osaa haukkua ihan omana itsenäänkin.

  Mä kuitenkin nautin tän blogin lukemisesta ja mulla on ainakin elämässäni tärkeämpiä ärsyyntymisen aiheita kuin vaikka ne peppukuvat :D

  Musta on myös ihailtavaa, että sä annat noiden ilkeiden anonyymien elää omaa elämäänsä täällä kommenttibokseissa ja ties missä demi.fissä ihmiset käy itkemässä, että miten törkeetä se ja se on. Musta se on vaan surullista, jos jollakin ei ole muuta tekemistä.

  ReplyDelete
 14. Ooon täysin rakastunu sun hiuksiin! Ootko värjänny niitä jotenki vai ihan luonnolliset? :)

  ReplyDelete
 15. Musta on ollut kiva huomata, miten oot nyt alkanut kirjoittelemaan vähän muitakin kuin biletys- ja shoppailujuttuja :) Esim. hetki sitten opiskelujen aloittamisesta. Helposti tällaisista lifestyle-blogeista tulee ihmisestä tosi pinnallinen kuva, kun mitään syvempiä pohdiskeluja ei ole. Vaikka pitäisihän se lukijan ymmärtää, että tämä blogi on nyt tällaisen aihealueen juttu jne. muttamutta...

  Onhan se hyvä, että et ota turhaan itseesi negatiivisista kommenteista. Mutta musta tuntuu vähän hassulta sanoa, että "jos ei kestä kritiikkiä niin miksi ees bloggaa?", varmasti alussa on vaikeaa kun tuntemattomat haukkuu ilman syytä. Mutta ajan myötä varmaan siihenkin tottuu, tai sitten ei, ja sekin on ihan ok. Totta kai kaikkien ihmisten pitäisi osata ottaa vastaan PERUSTELTUA kritiikkiä, mutta monet bloggaajat saa varmasti osakseen aivan kamalia haukkuja, eikä kenelläkään ole oikeutta haukkua muita. Ei, vaikka "itepäs oot blogin laittanut nettiin, koita nyt kestää!!1" Samalla perusteella vois mennä haukkumaan kaikkia ihmisiä kadulla, mitäs ovat kehdanneet lähteä ulos näyttämään naamaansa...

  ReplyDelete
 16. Asiapuhetta. Anonyyminä on niin helppo haukkua, mutta omalla nimellä ei voi sanoa yhtään mitään. Ihmiset on tyhmiä...

  sparksfly-kiasofia.blogspot.fi

  ReplyDelete
 17. Laura sä oot aivan ihana! <3 <3 <3

  ReplyDelete
 18. oot tosi kaunis ja rakastan sun hiuksii!<3

  ReplyDelete
 19. jotkut osaa sitten olla lapsellisia, tään sun blogi on aivan ihana! jatka vain samaan malliin :) <3

  ReplyDelete
 20. Ihanat noi pinkit kengät! :) Voisitko kertoa mitä maksoit tosta sun canada goosesta? jos vaan viitsit :)

  ReplyDelete
 21. Oot ihan uskomaton! Sä pystyt muuttamaan mun mielipiteen kaikesta. Oon esimerkiksi aina ollut turkistarhausta vastaan (olen toki vieläkin, ja kaikkea eläinten huonoa kohtelua) ja suorastaan halveksinu turkisten käyttäjiä. Sit luin sun ''turkispostauksen'' ja sait mut heti tajuumaan tän asian ihan eri kannalta! Tottahan se on, että ihan yhtä kamalaa kohtelua ne porsaat (jotka ova yksiä älykkäimmistä eläimistä) ja muut saavat, vaan kyllä meikäläinen silti lihaa syö, ja antaa muittenkin ihan rauhassa syödä. Nyt näen turkiksetkin ihan eri valossa, vaikka en sellaista ite käyttäiskään :D Ja nyt taas, nuo peppukuvat. Myönnän, olen joissakin blogeissa, myönnetään, myös tässä, pöyristellyt moisia, mutta mitä ihmettä mä oon ajatellu, weheartit on täynnä niitä, enkä kato niitä ollenkaan pahalla! Ihme juttu :D Ja mitä pahaa siinä edes on, ihan luonnollinen asia siinä missä muutkin ruumiinosat. Oot mahtava bloggaaja, sun juttujas on aina kiva lukea ja kuvia katsoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella huolestuttavaa, että kaltaisesi lapset ottavat kaikki bloggaajan henkilökohtaiset mielipiteet "totuutena". Itseäni ei kiinnosta jos joku käyttää turkiksia mutta kyseinen teksti oli naiivi ja perustelut lähinnä naurettavia. Varmaan juuri tämän takia moni veti kirjoituksesta herneet nenään, koska teksti oli täynnä "mututietoa" vailla faktaa ja aivottomat teinit uskovat sokeasti kaiken.

   Delete
  2. Oon kyllä samaa mieltä anon kanssa, vähän saa nyt itekin miettiä! Mun mielestä Laura on ihan mahtava ja persekuva oli sairaan hieno, mutta ne turkishomman perustelut oli kyllä nimenomaan sieltä perseestä! Ja nämä on MUN mielipiteitä siks että oon itse ottanu selvää kunnolla asioita ja muodostan ITSE mielipiteeni. En siks, että joka random tekee niin. Toi on nyt vähän säälittävää kyllä muuttaa heti omat mielipiteet siks, että "idoli" tekee jotain tai antaa "niin hyvät" perustelut :D

   Delete
 22. Hyvä Laura! <3 t: Garo ;)

  ReplyDelete
 23. Jatka samaan malliin vaan :) <3

  Ootko muuten ostanu sun canada gooset Suomesta vai Kiinasta? Mietin vaan, kun näyttää samalta kuin minkä itse ostin Kiinasta. Mutta kiinalaisethan onkin aika hyviä tekemään kopiota :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.partioaitta.fi/tuotehaku/canada Tuolta oon ostanut Gooseni :)


   Ja kiitos <3

   Delete
 24. Hyvä Laura! <3 Jos kaikki tietäisi kuinka ihana oot kun suhun tutustuu niin kateellisia anonyymikommentteja ei olisi yhtään :)

  Ja hei, laita viestiä ens kerralla kun tuut Treelle!

  ReplyDelete
 25. Puhut niin asiaa! En voi käsittää miksi ihmiset muuttuvat ilkeiksi heti kun omaa nimeä ei tarvitse kertoa..... Onneksi olet noin ihana ja vahva ja jaksat kaikista nillittäjä anoista huolimatta piristää meitä sun postauksilla<3

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

  ReplyDelete
 26. Kateus ja katkeruus on valitettavasti hyvin monen ihmisen pahe. Voin itse aloittelevana bloggaajana samaistua monen tytön ajatusmaailmaan. Monilla ei ole pistää rahaa vaatteisiin, monet eivät ole siunattu hyvällä keholla ja kasvonpiirteillä, kuvauksellisuudella ja hyvillä ystävillä, mutta omasta itsestäänhän se on kiinni! Ja yleensähhän siinä vaiheessa se kateus muuttuu vihaksi, ja kuinka helppoa onkaan anonyyminä latoa jotain loukkaavaa. Se että jatkat tämän loan seasta eteenpäin on ihailtava juttu, et muutu kenenkään vuoksi ja teet just sitä mitä haluat :) Monet eivät siihen pystyisi, ainakaan niin tyyneesti kuin sinä. Jatka samaa rataa, ja paina ne huonotkin kommentit mieleen, sillä ne vahvistavat ja pitävät jalat maassa :)

  ReplyDelete
 27. Niin kaunis ja ihana olet ja todella vahva persoona, ihailen kyllä sun asennetta myös! :) jatka samaan malliin :)

  ReplyDelete
 28. Noi kaikki kateelliset ihmiset saa kirjotella niitten negatiivisia kommenntei ihan rauhass,sillä tää blogi on mahtava ja on kiva kun joku puhuu tai kirjottaa mitä oikeasti ajattelee. Sillein sen pitäisi olla! Jatka vaan samaan malliin,tommosista ei kannata välittää ollenkaan! ;)

  ReplyDelete
 29. Olen seurannut sun blogia alusta asti, ja sulla on Laura hyvä asenne. Musta on vain hyvä, että uskaltaa kulkea omaa tietään, jopa välillä provosoidakin ja olla liikaa miettimättä, mitä muut ajattelevat. Olen useasti miettinyt, että suosittuna bloggaajana kaikenlaista saatkin varmaan välillä kuulla, ja se musta silloin kertoo enemmän vain kommentoijan omasta tilanteesta, joka ei taida olla kovin kaksinen, kun pitää keksiä jotain negatiivista.

  Bloggaaminen kasvattaa niin hyvässä kuin myös välillä valitettavasti pahassa. Suurin osa meistä lukijoista kuitenkin seuraa mielenkiinnolla ja lämmöllä ja muistaa, että ruudun takana kirjoittaa ihan oikea ihminen, jolla on myös tunteet. Kaikkea hyvää sulle viikonloppuun! :)

  ReplyDelete
 30. Moikka Laura ! oon seuraillu sun blogia ihan "alusta asti" ja vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä!! asentees on mahtava, keep going on !! :) <3

  ReplyDelete
 31. Sulla on Laura hyvä asenne. Älä jatkossakaan nöyristele tai muuta itseäsi sen vuoksi, jos jollakin anonyymilla sattuu olemaan huono päivä. Tykkään lukea provosoivia postauksia, ja välillä anonyymien määkimiset ovat parasta viihdettä :D Toki negatiivista loanheittoa en toivoisi kellekään täällä netissä, jossa on niin helppo huudella nimettömänä päivän paha kuona pois milloin nyt kenellekin ja milloin nyt mistäkin syystä. Huoh.

  Bloggaaminen kasvattaa niin hyvässä kuin myös valitettavasti välillä pahassa. Suurin osa lukijoista kuitenkin muistaa, että siellä ruudun takana on ihan oikea ihminen, jolla on myös tunteet. Suositun bloggaajan rooli ei ole aina niin helppo.

  Kaikkea hyvää sinulle viikonloppuun ja uskallusta jatkossakin kulkea juuri sitä omaa tietä! :)

  ReplyDelete
 32. etkö sä tajua että kaiken maailman pedofiilit yms kuolaa tota sun pyllyäs! okei sun blogi, laita seuraavan kerran vaikka alastonkuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis, miten pedofiilius liittyy mun peppukuviin? Olen aikuinen, kohta 24-vuotias nainen, ja tietääkseni pyllykuvallani ei ole mitään yhteyttä pedofiilien kanssa.

   Delete
  2. Laittaahan ihmiset bikinikuviakin jonneki facebookiin ja se on iha normaalia!?! Internet on täynnä ihan alastonkuviakin niille pedofiileille, nyt vähän todellisuudentajua taas! Urpo.

   Delete
  3. Voi idioottiano (20.46 siis), tiedoksesi: Asianosaisen sukupuolinen kiinnostus kohdistuu jatkuvasti alle 13-vuotiaisiin lapsiin.
   Asianosainen on vähintään 16-vuotias ja vähintään 5 vuotta lapsia vanhempi.
   sanoo Wikipedia.

   Tietääkseni Laura ei kuulu kumpaankaan kategoriaan, on sentään jo yli 20-kymppinen... :)

   Delete
  4. :DDD Oikeaa Wikipedia tietoutta täällä jaetaan. Enemmän olisin huolissani siitä, että joku hullu voi kehitellä pakkomielteen julkisen blogin ja upeiden pyllykuvien kautta ja on kohta oven takana kolkuttelemassa. Siksi miettisinkin sinuna mitä kuvia nettiin jaat.

   Delete
 33. Sie olet ihana nainen! Kaunis, persoonaa omaava varsinki kun kestät paljon erilaisia kommentteja :) En omista tunnusta enkä jaksa tehdä, joten hyvä ettet laita anokommentointiestoa päälle! Kaikkea joutuu kestämään, mutta ei kannata tosiaan välittää. Keep on going sinä upeus <3

  ReplyDelete
 34. Voitko tehdä postauksen/VIDEON miten teet kulmas? Onnettomana en oo ikinä oppinu maalaamaan niitä, ja haluisin muotoa ja paksuutta näihin...

  Marie

  ReplyDelete
 35. oonko ainoa joka ihmetteli tota "vibraattoria" kolmannessa kuvassa ;) ..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä puhe mistä puute, sä näet varmaan vibraattoreita vähän joka paikassa mikä vähääkään muistuttaa vibraa. :D

   Delete
  2. haha sä taas taidat nähdä negatiivisia kommentteja "vähän joka paikassa" ? siellä taas yksi sisälukutaitoinen valkoritari nuoleskelemassa bloggaajaa. onkohan ne sittenkin sun kaltaiset ANONYYMIT, jotka saastuttaa nää kommenttiboksit? parempaa viikonloppua! :)

   Delete
  3. mäkin kyllä luulin sitä vibraksi ensin :D ei se vissiin ole?

   Delete
  4. SIIS HÄH?!?! :D :D Neidit ei oo tainnu ikään kuulla esim. huulipunahylsyistä tai matkahajuvesipulloista?! Joo, ei taida olla vibraattori, ei...

   Delete
  5. Tottahan toki sen vibraattori. Annoin sen Empulle, kun olin pornokaupassa duunissa!


   TAI.... sitten sen on Carolina Herreran huulipuna. =D

   Delete
 36. Apua! Mitä on on tapahtunu sille suurelle sulkatatuoinnille? Enkö vain näe sitä vai täh:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ano 22.37:

   laura on käynyt poistattamassa sitä eiran sairaalassa tuntemattomasta syystä.

   tämäkin tieto olisi selvinnyt käyttämällä googlea tai selaamalla viimeaikaisia postauksia ;)

   Delete
 37. Pitäis varmaan käydä joskus kattelemassa millasia vaatteita cittarissa ja prismassa myydään :D.

  ReplyDelete
 38. Sun ja Empun ystävyydestä sen verran että missä tutustuitte toisiinne ja kauan ootte ollu kavereita? Ja onko teillä koskaan ollu mitään isompia riitoja tai aikakausia kun ette oo niin paljon hengaillu? :)

  ReplyDelete
 39. http://butterflyflydreams.blogspot.fi/2011/06/tattoo.html ootko huomannu et sun kuvia on aika paljon netis :O

  ReplyDelete
 40. Asia puhetta ja sulta löytyy kyllä asennetta, vaikka johan se on tässä todettu useampaan otteeseen blogiasi luenneena :)
  'Pyllykuvasta' vielä sen verran, että itsekin kyllä yllätyin niin rohkeasta vedosta sen kuvan suhteen, mutta toisaalta jos noin hyvä pylly löytyy niin mitäpä sitä piilottamaan ;)

  ReplyDelete
 41. totuushan on, että sulla on suomen mielenkiintosin blogi ja oot ihana ihminen. ehkä kaikki ei vain kestä sitä.

  ReplyDelete
 42. oot niin upee <3 mistä noita mac huulipunii voi ostaaaA?

  ReplyDelete
 43. Asia puhetta ja just oikee asennne :) pidä toi!

  ReplyDelete
 44. Asia puhetta ja just oikee asennne :) pidä toi!

  ReplyDelete
 45. Voi Laura. Kai kuulet kateuden kaiun näissä negatiivisissa peppukuva-kommenteissa? Sulla on aivan järkyttävän kaunis pylly ja sulla on oikeus näyttää se maailmalle! Mullakin on kiva pylly ja mäkin näytän sen maailmalle jos mua kiinnostaa ja sillä sipuli.
  En tiedä miten on tänä päivänä mahdollista, että jotkut ihmiset eivät ole vieläkään saaneet tästä päivästä kiinni. Nykyään kaunista on fitness ja pyöreät muodot pyllyssä ja tisseissä. Nykyään ollaan vähemmissä vaatteissa julkisemmin kuin ennen ja sen on oltava ihan ok. Eri asia on roikkuva sellu-pylly, se saattaisi aiheuttaa pientä kakomista täälläkin.
  Sä oot aivan sairaan kuuma pylly-mimmi ja ottaisin sunt heti vaimokseni ellen olisi hetero ja jo valmiiksi naimisissa.

  YOU GO GIRL!

  ReplyDelete
 46. Kirjotat ihan asiaa kommentoinnista ja netin ihmeellisestä maailmasta, ja siitä, et miks pitää pahoittaa jonkun ihmisen mieli. Niin helppoo se on anonyyminä. Tosin myös säälittävää.
  Kyllähän tää bloggaaminen vaatii paljon. Sitä kuulee vaikka ja mitä. Kuvia saattaa löytyä mitä ihmeellisimmistä paikoista, ja keskusteluja yms. Vähemmän nykyään ainakin mulla henk.kohtaisesti, mut kokemusta on! :D

  ReplyDelete
 47. Kommentoinnissa olis aina hyvä ajatella sillä periaatteella ettei kommentoi toisen blogiin sellaista, mitä ei ventovieraalle sanoisi kasvotusten jossain muualla. Sitähän se kommentoiminen tuntemattomalle bloggaajalle on. Sinänsä syyllistyn hieman tekopyhyyteen, koska n. vuosi sitten tuli kommentoitua aika tuhmasti ihmisille, mutta onneksi virheistä oppii. :) On kyllä kurjaa että nykyään ihmiset tykkää toisten mieltä pahottaa aivan typeristä syistä tai ilman syytä, kun nämä pahoja asioita kommentoivat eivät kuitenkaan itse tykkäisi jos joku tulisi kadulla töksäyttämään päin naamaa että "vittu kun näytät lehmältä" tai "onpa sulla iso perse, kannattaisko vähä laihduttaa?". Ollapa maailma täynnä positiivisia ihmisiä ja maassa rauha.

  ReplyDelete
 48. oot vaan kade ku joku tykkää enemmän sun kaverin blogista ku sun omasta....

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Mä voin rehellisesti sanoa, etten ole hirveän kateellinen ihminen.
   Iloitsen muiden onnesta ja onnistumisista.


   Delete
 49. ihanat noi pinkit kengät<3

  ReplyDelete
 50. emmätie mut oot niiiiiin kaunis!:-)

  ReplyDelete
 51. Mä en ees voi käsittää sitä miten joku voi oikeesti tulla haukkumaan sua. Oot Laura aivan ihana ja sulla on mahtava asenne !

  ReplyDelete
 52. OOT UPEE!! Sulla on oikeita, omia mielipiteitä etkä oo semmonen "turha". Pukeudut miten haluat, ja taidat myös ollakkin. Ihailen sitä! Ja muutenkin jos on hyvä pylly miksei sitä esittelisi?????

  ReplyDelete
 53. En tajua, kun ihmiset sanoo, että sulla on Suomen mielenkiintoisin blogi. Pyh ja pah, blogisi on peruskauraa; peruskuvia omista päivistä ja vaatteista ja biletyksestä, kuten kaikki muutkin blogit. Mutta SINÄ olet Suomen mielenkiintoisin bloggaaja :) ja pisteet anonyymien mahdollisuudesta kommentoida - jokuhan noilla Xenioilla yms. on pielessä kun hyväksytään vain nuoleskelukommentit ja vähistäkin kritisoinneista vedetään herneet nenään :) että keep up the good work, Laura! :)

  ReplyDelete
 54. Upea muuten toi viimenen kuva! :)

  ReplyDelete
 55. Jokaisella on toki omat mielipiteensä, mutta mun mielipide on se että sun blogi on mun ehdoton lemppari! Joka kerta kun avaan koneen niin ensimmäisenä pitää tulla katsomaan onko sulta tullu uutta postausta! Sun jutut saa mut aina hyvälle tuulelle ja sulla on mun mielestä tosi tasapainonen blogi, välillä kirjotat vähän painavampaa asiaa ja välillä ihan muutamalla sanalla kuulumisia ja vaatteista jotain, se on tosi kivaa! Mun mielestä sun pitää jatkaa just tolla tyylillä ja tavalla! MOLEMMAT PEUKUT PYSTYYN SULLE! (:

  ReplyDelete
 56. nyt ollu paljon puhetta sun blogista ja kelle tätä kirjotat niin ajattelin kanssa liittyä mietiskelyyn sen verran, että: oon jollakin tapaa jopa koukuttunut sun blogiis. tykkään siitä, että ilme muuttuu ajan myötä ja osaan arvostaa myöskin sitä, ettet henkilökohtaisimpia asioita ruodi netissä. kellepä ne jutut kuuluisikaan?
  suurinosa kirjotuksistas kiinnostaa kyllä, kaikkia ei voi tietenkään mielyttää, eikä pidäkään.
  oikeastaan mulla ei oo ollut ikinä mitään negatiivista sanottavaa sun blogista tai susta ennen tätä turkis-jupakkaa.
  jokainen tavallaan. sä pystyt käyttämään niitä etkä nää mitään väärää siinä, useimpien mielestä oksettavaa ja hyppään samaan kastiin.
  en tietenkään lopeta blogin lukemista sen takia taikka marise siitä, mitä vaatteita käytät. tää nyt oli perus 'kärpäsestä härkänen'-keissi mun mielestä.
  pointti nyt lähinnä oli siinä, että blogisi on oikein hyvällä mallilla ja meitä tyytyväisiä lukijoitakin löytyy! :)

  ReplyDelete
 57. Ei varmasti se että täällä vaahdotaan siitä onko Laura huono ihminen turkisten takia vaikuta maailmalla tippaakaan turkistarhaukseen ja sen jatkumiseen. Toki Laura on täällä inspiraationa mutta varmasti suuri osa lukijoista on sen verran nuoria ettei olisi varaa mitään turkiksia nyt ostaa ja jos on joskus tulevaisuudessa tuskin ne sitä ostaa siksi että kerran näki Lauran blogissa turkiksen. Turkikset ovat aina muodissa joten tuskin kukaan hetken mielijohteesta ostaa monen sadan euron takkia jonkun blogin takia. Ja kuten Laura sanoi turkis on pitkäaikainen investointi ja kestää kymmeniä vuosia.

  Muutenkin niiiiin outoa miksi ihmiset tulee tänne jostain turkiksista valittamaan! Turkistarhausta ei varmastikkaan ikinä tulla lopettamaan ja moni turkiseläin kuten minkki on tuholaiseläin ja tuhoaa erilaisia lintukantoja ja silläkin on iso vaikutus moneen eläinlajiin! Nää asiat eivät ikinä ole niin yksinkertaisia ja mustavalkoisia että ne voitaisiin ratkaista niin että kaikki olisi tyytyväisiä. Kukaan täällä ei muutenkaan tunne Lauraa henk koht, menettekö kadullakin sanomaan tuntemattomille Turkista käyttäville ihmisille että olette naiiveja ja idiootteja koska pidätte Turkista.

  Ja kyllä monia tutkiseläimiä kohdellaan huonosti tarhoilla ja niiden elämänlaatua tulisi parantaa. Haluaisin myös kuulla perustelut sille miksi muka Lauran perustelut turkiksen käytöstä olivat "perseestä" niinku joku tuolla sanoi!! Laura perusteli, perustelkaa te myös

  ReplyDelete