Wednesday, January 23, 2013

Voita itsellesi ripsienpidennykset!

Kävin eilen Lönnrotinkatu 31:ssä ripsihuollossa So Stylish-nimisessä paikassa.
Mira ja Anu ja söpö hauveli oli siellä iloisesti vastassa, ja mä aloin heti alkuun ihastella, mitä kaikkea siellä putiikissa olikaan. Luulin aluksi, että oon menossa johonkin ihan perus kauneudenhoitopaikkaan, mutta siellä oli vaikka mitä ihania vaatteita ja kenkiä myynnissä!

Mä lösähdin mukavaan tuoliin ja Mira alkoi tehdä mulle ripsiä.
Miralla on muuten blogi, ja sielläkin on ripsienpidennysarvonta käynnissä!

Mutta tosiaan, nyt tähän mun blogin arvontaan:

Eli, arvon kahdelle ripsienpidennykset /ripsienpidennyslahjakortit.
Laita kommenttiboksiin lyhyt perustelut, miksi haluaisit ripset.
Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi kommentin loppuun!


Vastausaikaa on sunnuntaihin 27.01.2013 kello 20:00 asti!

 Tässäkin paikassa oli oma vartijansa, söpö tiibetinspanieli. :)
 Ja siinä lopputulos. Taidettiin laittaa 13 millistä tällä kertaa. Eli suhteellisen pitkät ovat :)


Arvontaonnea kaikille teille ihanille ! ♥ ♥

447 comments:

  1. Itelläni on tosi nysät ja vaaleat ripset :( minulla ei pysy ripsiväri yhtään vaan se varisee päivän aikana aikana aina poskille. Nää olis arjen pelastus mulle <3

    Ciaholsti229@msn.com

    ReplyDelete
  2. Haluaisin ripset, koska niitä on ylistetty niin paljon kuinka helpot ja ihanat ne ovat! Lisäksi köyhänä opiskelijana hinta ei ihan omalle kukkarolle sovi :(!

    ReplyDelete
  3. Haluisin ripset koska käytän joka päivä koukuttuneena kaupan tekoripsiä. Olis kiva herätä aamusin ripset valmiina silmissä eikä tarviis alkaa niitä laittelemaan :)
    Marissse@live.fi

    ReplyDelete
  4. Olis kiva voittaa jotain ku ei oo nii hyvä tuuri käyny ja muutenki en koskaa saa mitää hemmottelua nii vaihteeks olis kiva saada jotai.

    Blogis on ehdottomasti mun suokikkien kärkijoukoissa! :)

    ReplyDelete
  5. Jeee! Tahtoisin ripsienpidennykset, koska 1v3kk taaperon kanssa ei jää yhtään aikaa meikata enkä tahdo tulla simmoiseksi rupsahtaneeksi verkkahousuäitiksi :D Pidennykset helpottais niin paljon elämää! itsallaboutava@gmail.com

    ReplyDelete
  6. mun ripset on ihan valkoiset ja varsin lyhyetkin, joten ripsienpidennyksiä ois kiva kokeilla :) oon jo aikasemmin harkinnutkin niitä, mut ei oo sit opiskelijabudjetilla tullut otettua.. riiqpa@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Voiii että, nyt ois mahkis saaha noi kerranki:) Itelläni ei oo rahaa tuommosii..ja omistan suhkot lyhyet ripset muutenkin :/ toivottavasti onni lykästää minua..:)

    joeviina@gmail.com

    ReplyDelete
  8. ripsienpidennykset olis tosi cool juttu tälle albiinoripsiselle tytölle ! aamusin ei tarvitsis laittaa ripsaria, eikä päivän mittaan ne varisisi ja siitä sitten jatkaisi matkaa silmään, missä ne häiritsee piilareita. :-)

    lottablogi(at)hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Haluaisin ripsien pidennykset, koska omat silmäni ovat toooosi allergiset, enkä pysty käyttämään paljoa ripsaria ilman että silmäni ovat ihan punaiset:( ja mulla sattuu muutenkin olemaan tosi lyhyet ja vaaleat ripset joten toisin sanottuna ripsien pidennykset olis mun pelastus :'D !!

    ReplyDelete
  10. Oi säkin kävit sielä! Eikö olekin huippu paikka ja ihanimmat työntekijät <3

    ReplyDelete
  11. oon pitkään miettinyt ottavani kun omani on niin vaaleat ja taipuvat lähinnä alaspäin. en jaksaisi joka päivä meikata kun ripseni on sen verran "haastavat" ja kuitenkin joka päiväinen meikki on must. ei oikein ole varaa semmosia hankkia :< ppinja@gmail.com

    ReplyDelete
  12. voii nyt sormet ja varpaat ristiin että arpaonni suosii! Olen kohta vuoden käyttänyt tekoripsiä ja rupean kyllästymään jo jokapäiväiseen laittoon ja pois ottoon, helpommat olisi nuo ripsienpidennykset ehdottomasti:)

    sohvi.hohvi@hotmail.com

    ReplyDelete
  13. apua väärä sähköposti!! pinja.narmala@gmail.com

    ReplyDelete
  14. myöhästyn lähes päivittäin koulusta pari tuntia, koska laittautumiseen menee niin kauan. täydennettäviä ja hylättyjä vaan kerääntyy ja alkaa tuntua etten saa varmaan koskaan koulua suoritettua loppuun. ripsienpidennykset nopeuttais _todella_ paljon mun laittautumista, sillä ei tarttis meikata läheskään niin paljoa. sekä kärsin todella huonosta itsetunnosta, joten ripsienpidennykset saattaisi antaa vähän boostia senkin suhteen. :)

    riikka.lagergren@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiköhän tohon kouluvaivaan auttais ihan sekin, että heräisit ajoissa, ja menisit nukkumaan ajallaan..

      Delete
  15. Mulla on itestään aika pitkät ripset, mutta ärsyttää se että ne on ihan vaaleet.. Eli ei näy mihinkään ilma ripsiväriä. Oon harkinnutkin noita ripsienpidennyksiä, mutta ei tälleen opiskelijalla oo varaa varsinkin kun pitää tuo koira elättää, joka syö enemmän kuin omistajansa ;) + en jaksa sitä jokapäiväistä meikkausrumbaa

    iiri95@luukku.com

    ReplyDelete
  16. Tulisi niin tarpeeseen! :) Mulla on nimittäin maailman lyhimmät ripset, ja oon kaikenlisäksi vielä tosi laiska meikkaamaan.

    susannaplane@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Mulla on aiemmin ollu ripsienpidennykset aika kauanki, mutta sitte yksinkertasesti loppu rahat niiden huoltamiseen. Nyt oon taas töissä, ja haaveilen ihanista ripsistä taas, kun omani on ehkä 2mm pitkät, tönköt ja vaaleat (kiitos iskä, pitiki periä ne sulta!)... Ongelma vaan on, että täällä Kouvolassa missä asun, ripsien laitto maksaa reilusti yli 100 euroa kaikissa paikoissa mistä oon kyselly! :( Tuntuis pahalta pistää niihin noin iso summa kerralla! Siksi siis osallistun:)

    emmianttila94@hotmail.com

    ReplyDelete
  18. Ois ihan mukava testata millaista olisi omistaa ripsenpidennykset. Ei ole siis koskaan aiemmin ollut, ja kaikkea uutta on aina kokeiltava ;)

    kirsi_06@hotmail.com

    ReplyDelete
  19. Mun omat ripset on tosi lyhyet ja eivät näytä muutenkaan kovin hyvältä mielestäni.
    Oon tosi kauan unelmoinut ripsienpidennyksistä, mutta kieltämättä niiden hinta on kauhistuttanut ja jos jossain näkyy halvemmat hinnat niin laadusta ei varmasti ole takuuta.
    Jos olisi ripsien pidennykset, ei myöskään tarvitsisi miettiä näkyyköhän ne ripset ollenkaan vai ei ja meikkaamiseen ei kuluisi juuri ollenkaan aikaa, kun silmiin ei mitään tarvitsisi laittaa.

    lotta.tervo@opp.eduvantaa.fi

    ReplyDelete
  20. Mulla on ollut nyt muutaman kerran ripsipidennykset, jotka on ollut todella surkeita/ huonosti tehtyjä. Tekijä on suunnilleen liimannut silmäni yhteen. Haluisin kerrankin ammattilaisen tekemät upeat ripset! :)

    inka.rajala@hotmail.fi

    ReplyDelete
  21. Haluaisin ripsenpidennykset jotta sitten olis aamull helppo vaan lytätä pikkasen meikkipuuteria naamaan ja tadaa valmis ihmisten ilmoille (:

    veera.maattanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. Mun ripset on ihan värittömät ja kaikenlisäks viel lyhyet.. :D Oon monta kertaa miettiny, että pitäs mennä ottaan ripsienpidennykset ja olis kiva kokeilla ku ne näyttää niin kivalta, mutta en oo vielä uskaltanut.. :D Ja olis vielä super kivaa herätä joka aamu niin ettei tarvi alkaa tuhertaan ripsiväriä ripsiin. :)

    tiinamaria.lammi@luukku.com

    ReplyDelete
  23. Olis hieno saada ripsienpidennykset kun mulla on aika lyhyet ripset ja ne ei ikinä taivu kunnolla kun niitä koittaa taivuttaa.. Eikä rahakaan riitä niihin ja helpottais paljon arkea! :)
    Heini.koskela@kolumbus.fi

    ReplyDelete
  24. pitkään on pitänyt laittaa, mutta opiskelijabudjetilla ei tuollaisiin ihaniin hemmottelujuttuihin ole varaa.. :)

    saanakatariina@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mulla on tosi lyhyet ripset eikä ne oikeen näytä miltään, oon niin kauan halunnu ripsienpidennyksiä mut eipä oo varaa sellasiin :D sohvi48@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Mulla oli ennen ripsienpidennykset aika kauankin aikaa. Mutta sitte mulla loppu työt ja rahat, enkä voinu enää huoltaa. :( Nyt oon taas töissä ja mulla olis varaa huoltaakin ripsiä, mut ongelma on se, että täällä Kouvolassa ripsien laitto maksaa reilusti yli 100e!! Tuntuis pahalta laittaa niin iso summa kerralla niihin :( Huolto olisi sitte puolet halvempi, eikä verottais kukkaroa niin pahasti.

    Niin ja omat ripsenihän ovat nysät, tönköt ja vaaleat, että kiitos vaan isi, pitikin periä ne sulta! :D

    emmianttila94@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hienoa ku osaan oman sähköpostin....:D
      oikeesti se on siis emmianttila94@gmail.com

      Delete
  27. oon aina halunnu kokeilla, mutta oma budjetti ei valitettavasti oo riittänyt.. penkkarit lähestyy ja kunnon tuuheat ripset helpottais huomattavasti. ei tarvittisi sörkkiä niitä tekoripsiä moneen kertaan ja pilata samalla meikkiä. :D

    maijjja-@hotmail.com

    ReplyDelete
  28. Noille olisi kyllä käyttöä, kun aamuisin ei tarvitse kiirehtiä ainakaan meikkaamisen suhteen:)! Ja onhan se mukava olla huolitellun näköinen ilman meikkiä;)!

    reetta-93@luukku.com

    ReplyDelete
  29. Ois kiva ku ei tarttis meikata ollenkaa ;) handehanna@luukku.com

    ReplyDelete
  30. Joudun heräämään duuniin klo 05:00 joten nopeuttas aamutoimia suht paljon! :D

    tiina.hirvonen@me.com

    ReplyDelete
  31. Oon aina halunnut kokeilla ripsienpidennyksiä ja olisi kivaa vaihtelua jos aamulla saisi nukkua vähän pidempään kun ei tarvitsisi niin paljoa meikata :-)

    beww@windowslive.com

    ReplyDelete
  32. Omiin tynkiin kelpais ottaa vähä lisäpitutta ja tuuheutta. Oon kyl aattellu et pitäs joskus testata pidennytksii, mut aika paljonha ne maksais:/

    ReplyDelete
  33. Hei. Haluaisin kovasti ripsipidennykset, koskaan en ole vielä sellaisia pitänyt. Teen töitä aamusta iltaan, joten oman itseni kaikenlainen hemmotteluaika on kortilla. Niinpä lisukeripset ei ole ensimmäisenä mielessä kun vietän vapaata...
    Lahjakortilla tulisi varmasti hankittua omaa aikaa.
    Olisipa ihana saada kauniit silmät -ripsethän tekee paljon- joka päiväksi ilman meikkiä!
    Vau :)

    jasmine.salonen@hotmail.com

    ReplyDelete
  34. Haluaisin ripsien pidennykset, koska ne nopeuttaisi aamuja niin paljon. Oon aina aamuisin ihan väsynyt ja herään liian myöhään ja aamuisin tulee aina kauhee kiire kun pitää laittaa ripsaria ja rajaukset. Ripsipidennykset olis hyvät kun vois vaan laittaa meikkivoiteen ja puuterin ja that's it :) ja muutenki olis tosi nätit!

    sarasuomi@hotmail.com

    ReplyDelete
  35. Mun on tehnyt mieli vaikka kuinka kauan kokeilla pidennyksiä, koska oon viimeiset kolme vuotta käyttänyt joka ikinen aamu irtoripsiä. Helpottais varmaan huomattavasti kun niitä ei tarvis joka aamu liimailla itse päähän! :D

    laurasf@hotmail.fi

    ReplyDelete
  36. Olen aina kärsinyt lyhyistä ja harvoista ripsistä. Vaikka kuinka tungen ripsaria naamaan niin mitään eroavaisuutta ei ole havaittavissa, lisäksi ripseni ovat luonnostaan lähes valkeat! Olen abi lukiossa ja kulkemani koulumatka on yli tunnin mittainen. Lähes joka päivä tuntini alkavat jo kahdeksalta joten joudun heräämään puoli kuuden aikoihin jotta ehdin valmiiksi ja bussiin. Ripsienpidennykset eivät ainoastaan helpottaisi ja nopeuttaisi elämääni, ne myös kasvattaisivat itsetuntoani :)

    ReplyDelete
  37. Haluaisin ripsienpidennykset, koska ne on olleet jo pitemmän aikaa harkinnassa ja helpottaisivat tätä lapsiarkea huomattavasti ~ laittautumiseen ei tarvitsisi käyttää niin paljon aikaa ja olisihan se mukava kokea tollanen ylellisyys kerran elämässään. :)

    heidi_6@windowslive.com

    ReplyDelete
  38. Oon pidemmän aikaa tahtonut ripsienpidennyksiä, mutta en oo raaskinut ikinä käydä laitattamassa. Ois niin ihanan kätevää ja helppoa vaan laittaa iholle hitusen pakkelia ja sit ois valmis lähtemään kotoa...

    Ellusayhello@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Haluaisin tietää what's the fuzz all about! Mulla ei oo koskaan ollut ripsipidennyksiä enkä varmastikaan koskaan saisi aikaiseksi sellaisia erikseen hankkiakaan- olisi kiva tietää että miten ne oikeasti helpottaa meikkirutiineja, et ovatko rahan, huollon ja vaivan arvosia.

    Ja tietty ois kiva tutustua liikkeeseen mistä ei ole ennen kuullutkaan :)

    salida--@hotmail.com

    ReplyDelete
  40. Mun ripsiväri aina leviää salilla hikoilleissani. Jos minulla ois ripsipidennykset, ei tarvitsisi stressata miten räjähtäneeltä naama näyttää kesken bodycombatin. Varsinkaan sen kuuman miesvetäjän tunneilla ;)

    s-posti: tuuli.s@hotmail.com

    ReplyDelete
  41. Olisi ihana kokeilla!
    annanako@hotmail.com

    ReplyDelete
  42. Haluaisin ripsienpidennykset paristakin syystä. Ensimmäinen syy on se, että omat ripseni ovat olemattomat ja vaaleat, joten näytän aikas kuolleelta ilman ripsiväriä. Toinen syy on se, että ne piristäis kasvoja kovasti ja helpottais aamurutiineja. Lisäks tässä olis wanhojen tanssit tulossa ja oiii ripsienpidennykset kiitos♥

    saana.a.sundberg@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Mulla oli viime kesänä pidennykset ja tein sen virheen että kävin huollattamassa vähän kyseenalaisessa mestassa.. Sain ilmeisesti ripsiliimasta jonkun reaktion ja silmänaluset oli kirkuvan punaiset pari kuukautta :/ Oli pakko luopua pidennyksistä vaikka muuten niistä tykkäsin kovasti. Nyt haluaisin taas mutta luotettavalta ammattilaiselta. Tää kaupunki on täynnä ihan ihme diilejä ja yrittäjiä eikä oikein tiedä mistä sitä saisi oikeasti laadukkaat ripset! Ilmeisesti So Stylish voisi sellaiset tarjota :)

    heinz@live.fi

    ReplyDelete
  44. Minulla ei koskaan ole ollut aitoja ripsienpidennyksiä korkean hinnan vuoksi. Omat ripseni ovat aivan kamalat todella lyhyet ja harvat eivätkä näy mihinkään vaikka ripsiväriä käyttäisin. Pidennykset tulisivat minulle enemmän kuin tarpeeseen!

    janina.bjorkman@hotmail.com

    ReplyDelete
  45. On pidennykset enkä näistä luovu. Ovat kuitenkin ainainen rahareikä, joten rahallista helpotusta näiden ylläpitoon kaivataan kyllä! :)

    kissaamma@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Mulla ripsienpidennykset pelastais mun jokasen päivän, just tänään kattelin, kun on taas melkein pikkurillin menevä aukko ripsissä, kiitos mun taivutteluaddiktion! Mulla on aivan suorat ripset ja se viiminenkin pituus niissä katoo siihen, että ne on suorat. Ois kiva pelastaa nää mun viimiset omat ripset ja saada säihkysilmät ilman kauheeta ripsien näpräilyä! :)
    Jenzuu92@hotmail.com

    ReplyDelete
  47. Heii! Pitkät ripset ois tosi kivat, koska omat ripseni ovat säälittävän lyhyet:D

    paananen.fanny@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Olen opiskelijana haaveillut vain ripsenpidennyksistä ja omanihan ovat vaaleat ja lyhyet .. :(
    mila.rantanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  49. Mira on huippu. Ripsienpidennysten huolto tulee tarpeeseen, SoStylishissä kävin ripset viimeksi ottamassa..:)

    krisyaaa@hotmail.com

    ReplyDelete
  50. Olen tehnyt toista vuotta ripsipidennyksiä ja olen aina todella kateellinen asiakkailleni kuinka kauniisti silmät tulevat esiin ja kuinka helppoa olisi aamuisin lähteä liikenteeseen kun en muuten meikkiä urheilijana arkisin käytä! En ole löytänyt vielä luotettavaa ripsien laittajaa vaikka useammassa paikassa olen ottanut huonoin kokemuksin. Olisi ihanaa testata kyseistä paikkaa ja olla arkenakin siistimmän näköinen :) veeran-@luukku.com

    ReplyDelete
  51. Tahtoisin nämä, koska ne on aivan hitsin kivan näkösiä ja olen yksinkertaisesti surkea meikkaaja sekä laiska opettelemaan. Olisi mahtavaa saada tuommoset upeat ripset! Sekä pientä hemmotteluaikaa itselle, se olisi todella tarpeen.

    anu.lehto1@luukku.com

    ReplyDelete
  52. Treenatessa kivasti aina ripsarit leviää, ois niin siistiä näyttää hehkeeltä esim. spinningin jälkeen!!

    moccamaster@windowslive.com

    ReplyDelete
  53. Mulla on tosi lyhyet ja suorat ripset ja oon jo pitkän aikaa halunnut ripsienpidennyksiä. Kuitenkin raha on tullut aina esteeksi :(

    nnea.97@hotmail.com

    ReplyDelete
  54. Ihana tämmöne arvonta ! haluan siis ripsenpidennykset siks, koska omat ripset on nii mitättömät ja aamulla niihi saa laittaa monta kerrosta rirpsaria että niistä saisi näyttävät ! ja ois kiva kokeilla jotai uutta :) ja jokasen tytön unelma tai vähintää haave on ottaa ripsenpidennykset ees kerra elämässää :D tai no ainaki osan :D
    emppu_ahola@hotmail.com

    ReplyDelete
  55. En tiedä, että koska voittaja ne ripset saa mutta minulla on tulossa wanhojentanssit 15.2 ja tarkotuksena ois meikissä korostaa ripsiä, näillä näkymin olen kai joutumassa tyytymään kaupan tekoripsiin kun rahaa on jo mennyt mekkoon ja kampaukseen tulee menemään, ompelijalle jne. jne. Olisi aivan mahtavaa saada wanhojen päivälle pitkät ja näyttävät ripset, jotta voisi sitten hyvillä mielin tanssahdella ja jatkaa siitä sitten jatkoillee! :)

    oona.pakkanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  56. haluaisin oikein tuuheat mutta silti todella luonnolliset ripset, ja se helpottaisi ettei tarvitsisi käyttää ripsaria ollenkaan, koska en tykkää sen käyttämisestä :D
    omat ripset ei ole millään tavalla vaaleat tai lyhyet mutta haluaisin tuuheutta ja hiukan pituuttakin niihin :)

    kirsi.maklin@hotmail.com

    ReplyDelete
  57. Mulla ei oo koskaan ollu ripsienpidennyksiä ja salaa oon niistä lähiaikoina vähän haaveillut kun oma lompakko ei oikeen veny tälläsiin :D kaikenkukkuraks ei tarvis herää aamulla vääntää niitä ripsareita naamaa ku en tosiaa oo aamuherääjä, ja kaikenlisäks oman lookkiin vähän vaihtelua ! Ja en oo koskaa mitää tälläsistä ees voittanu XD kauhee raamattu sori..... nnori-@hotmail.com

    ReplyDelete
  58. Haluaisin ripset koska ei ole varaa laittaa niitä :(! Olen niin väsynyt aamuisin, että en aina jaksa edes meikata. Ripset toisivat enemmän helpotusta elämääni, ettei silmäni näyttäisi pikkuripsineen siansilmiltä

    ReplyDelete
  59. Nonniiin näitä on kaivattu! Kukapa ei haluis helpottaa aamurutiineitaan ja herätä säihkyripset valmiina? :) Hinta on ollut ainoa este tähän saakka, ehkä nyt onnistais...

    jokuansku@hotmail.com

    ReplyDelete
  60. helpottas kyllä huomattavasti aamulähtöjä:) ja mulla on aikasemmin ollu ripsienpidennykset ja heti näyttää nätimmältä heti herätessään:D
    niiina-@hotmail.com

    ReplyDelete
  61. mulla on ollut muutaman kerran ripsi pidennykset ja ne ovat aivan ihania! omat ripset mulla on aika lyhyet. mmira_@windowslive.com

    ReplyDelete
  62. Olispa ihana saada kesäksi ripset niin vois meikata paljon kevyemmin. Ripset kylllä helpottaa elämää hurjasti!

    Neitiratilainen@hotmail.com

    ReplyDelete
  63. omistan aivan surkeat vaalean väriset tynkäripset, eikä se oo kaunista kateltavaa, kun yritän saada niistä pitkät tölväämällä niihin ylen määrin ripsiväriä, jonka tuloksena onkin sitte lyhyet & todella paakkuset ripset .. ei kovin luonnollista. oon osannu myös aika monesti myöhästyä koulusta, linkasta & taksista liian tälläytymisen vuoks, koska teen aika vaativat silmämeikit, tekoripsillä ulkosen laittautumisen aika vähenis puolella & ois syömiseenki joskus aikaa :'D ripsenpidennykset on ollu mielessä jo aika kauan, koska tosiaanki omani ovat niin olemattomat :D
    karvinen.iida@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Käytän jokapäivä Seppälän kolmen euron tekoripsiä, ja niitäkin käytän noin 15-25 kertaa/päivää ennen kun ostan uudet :D Olis ihanaa jos joka ilta ei tarvis repiä ripsiä irti ja heti aamulla taas koittaa liimata ne paikoilleen.
    sanna.ruusuvuori@hotmail.com

    ReplyDelete
  65. Haluaisin ripsienpidennykset, koska helpottais mun aamuja tosi paljon, käytän yleensä vaan koulu aamuisin pelkkää ripsiväriä, voisin herätessäni hypätä melkein suoraan bussiin niiden ansiosta! :) milasdff@windowslive.com

    ReplyDelete
  66. Minun päivärutiineja helpottaisi kovastikin, jos olisi ripsenpidennykset! Kahden pikkulapsen äitinä aamulla ei jää kovinkaan paljoa aikaa omaan panostukseen. Jos siis meinaa pysyä ihmisten ajassa :D Sekin, että tuntisi ittensä millin kauniimmaksi/freesimmäksi heti aamulla herätessä ei olisi pahitteeksi ;)

    mari888@netti.fi

    ReplyDelete
  67. Oon haaveillu noista ripsistä jo pitkään! Mulla on yleensä niin kiire aamulla, että meikkaan bussissa/autossa, eikä siitä aina tuu niin hyvää jälkeä hahha:) Tekisi laittautumisesta helpompaa. souffei@hotmail.fi

    ReplyDelete
  68. Haluisin ripsienpidennykset, koska ne helpottais aamurutiineja ja on muutenkin tosi kivan näköset!(:
    piku.parviainen@luukku.com

    ReplyDelete
  69. Ois ihan super ihanaa päästä kokeilemaan elämää tuuheiden ripsien kanssa :)
    prinsessa2004@hotmail.com

    ReplyDelete
  70. tyngät vaaleat ripset + laiska meikkaaja ei oo hyvä yhdistelmä! ripset ois pelastus

    roosa.pienihakkinen@hotmail.com

    ReplyDelete
  71. No tottakai tulevia Wanhojen tansseja varten! ;-)

    ReplyDelete
  72. Leikkasin joskus teininä ripseni koska ajattelin et ne kasvais takas paksumpina ja pidempinä. Kyllä ne kasvoki mut aikaa siihen meni noin kuukausi. Oli muuten hirveetä. Mut niin. En tarvi pidennyksiä. Kuka niitä oikeesti ees tarvis. Ne ois vaan kivat. Turhaan alkaa selitteleen jotain höpöhöpö juttuja. Haluan ne koska oon pinnallinen ja haluan olla nätti:D

    Puccafoon@hotmail.com

    ReplyDelete
  73. olis tosikiva ensinnäki voittaa jotakin ja kaiken lisäksi jotain mistä oon unelmoinu jo niin kauan että en melkein enää edes muista. mun ripset on tosi lyhyet ja ne putoilee huolimatta kaikista maailman tököteistä. pidennykset olis tosi kätsytkin vielä !

    eveliinammakinen@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Ei tarttis melkei ollenkaa meikata, säästyis paljo aikaa aamusin ja ehtis kouluun ajoissa, jos olis tommoset kivat räpsyttimet :)

    ReplyDelete
  75. sellaiset säästävät mukavasti aikaa, ja on heti herättyään kaunis ;)
    annuska934@hotmail.com

    ReplyDelete
  76. Minulle kelpaisi ripsienpidennykset, sillä minulla ei ole kovin paljon liikkuva luomi näkyvillä jolloin pitkät ripset auttaisi avaamaan katsetta. Käytänkin usein keinoripsiä, että näytän pirteämmältä. En ole vielä koskaan kokeillut ripsienpidennyksiä, mutta olen kyllä halunnut jo pidemmän aikaa testata moisia! Ainakin tutut ovat kehuneet, että ne helpottaa elämää kovin paljon, kun näyttävät pitkiltä ja kaarevilta ilman meikkaamistakin.

    jenwaa-@hotmail.com

    ReplyDelete
  77. Olen kauhean aamu-uninen ja muutenkin huono lähtemään, mutta ihan naama sekaisin ei kehtaa minnekkään mennä, olisi niin helppoa jos olisi nätit räpsyt niin ei tarvitsisi niin kauheasti aina naamaa ehostaa! Muutenkin varsin stressaava vuoden vaihde ollut niin olisihan tuo aika ihana hemmottelu juttu ja palkinto että kyllä kaikesta taas selvitään..:)
    sarsseus@hotmail.com

    ReplyDelete
  78. helpottais mun joka aamuista shouwia mun ripsien kans.. kiroilen ja itken ku ripset on niin kamalat.. katkenneita ripsiä ja sillee.

    hemu_ma@hotmail.com

    ReplyDelete
  79. Kesällä mulla oli ripsienpidennykset ihan vain siksi, että omani ovat niin olemattomat. Nyt työharjoittelussa ollessa ei yksinkertaisesti ole halunnut tuhlata rahaa mihinkään kauneusjuttuihin :/

    ReplyDelete
  80. Tanssin tänä vuonna wanhat ja omissa ripsissä on pieni rako kun katkennu tekoripsien käytön takia kun repinyt niitä pois, ja tämän saman syyn takia en uskaltaisi wanhoihin laittaa tekoripsiä, ja haluaisin kuitenkin näyttävät silmät, onhan se kuitenkin prinsessapäivä.... :)

    ReplyDelete
  81. Wanhojen tanssit ovat helmikuussa ja panikoin jo valmiiksi minkälainen naamastani tulee kun joudun itse meikkaamaan!:D Oon jo miettiny pitäiskö laittaa ripsien pidennykset ennen niitä jotta ainakin simmujen tietää olevan sitte kunnossa mutta eihän siihen nyt rahaa ole. Seppälän ripsillä en voi lähteä pelleilemään, kauheaa jos ne tippuis kesken tanssin! Ripsienpidennykset tulisivat todellakin tarpeeseen!

    ReplyDelete
  82. En käytä meikkii yleensä ja mun ripset on sellasseet ihan hirveet jotka sojottaa alas päin ja olis tosi kiva saada ittelleenn tollasseet ripsipidennykset :)

    lindaah_lindaah@hotmail.com

    ReplyDelete
  83. Räpsyttimet pelaistais kiireiset aamut ja olis muutenkin todella näyttävät (:

    laura.pitkanen4@gmail.com

    ReplyDelete
  84. vihaan laittaa meikkiä yli kaiken, mutta mun ripset on niin kamalan lyhyet ja näytän iha idiootilta ilman sitä :D ois kiva saada ripsienpidennykset !

    kkuuloke@hotmail.com

    ReplyDelete
  85. Omat ripseni on säälittävän lyhyet ja ripsientaivuttimella tuhotut,joten tulisi enemmän kuin tilaukseen ripsienpidennykset. Eikä pitkään aikaa ole varaa ripsienpidennyksiin ja jatkuviin huoltoihin.kinja.pakarinen@gmail.com

    ReplyDelete
  86. ja tietenkin se sähköpostiosote unohtu... isa.raiha@luukku.com

    ReplyDelete
  87. Parhailla ystävilläni on ripsienpidennykset ja aina katselen kuinka nätiltä ne näyttää mutta itsellä ei ole varaa niitä hankkia. Olen jo pitkään miettinyt kyllä että pakkohan räpsyttimet on saada! :)

    nintzu@gmail.com

    ReplyDelete
  88. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, minulla ei ole varaa ripsiin ja kovasti haluaisin pientä luksusta elämään, ikinä en ole kokeillut ripsiä tai muutakaan. Olisi kiva kokeilla jotain uutta ja erilaista.

    sade.olarewaju@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Haluaisin, tai no toivoisin voittavani ripsenpidennykset itselleni, koska olen nyt urhoollisesti pitänyt puolen vuoden taukoa (vaikea päästä eroon tästä addiktiosta) ja olen väsäillyt itselleni tupsupidennyksiä. Onhan nekin kivat ja edullisemmat, mutta on se kiva kun ei tarvitse kokoajan miettiä onko tippunut tai pitääkö lisätä ripsiä :) olisi ihana saada uudet räpsylit kevättä kohti! :) mippeee1@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Just näin, tietysti unohdin spostiosoitteeni.. destination.unfamiliar@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Oon aina halunnu kokeilla mut oma rahatilanne ei oo ikinä oikee antanu periks ottaa. Oon myös maailman huonoin ripsivärin laitossa :D tyyni_93@hotmail.com

    ReplyDelete
  92. Sanotaan vaikka, että en tosiaankaan ole mitään aamuihmisiä, ja itsellä kun alkaa työt tosi aikasin (pian ehkä kuudelta, ja pitää kävellä töihin, joten oon hereillä aamu neljältä.. :D) ja olis mukavaa jos ei näyttäisi suoraan sanottuna persaukselta! Plus mulla ei koskaan moisia ole ollut, ja oon kovasti halunnut päästä kokeilemaan! :)
    MelissaB@hotmail.fi

    ReplyDelete
  93. Hiukseni ovat erittäin ohuet, josta syystä myös ripseni ovat olemattomat. Olen.lähdössä lomalle 9.2 ja olisi enemmän kuin ihanaa jos siellä ei tarvitsisi huolehtia meikkaamisesta Vaan voisi nauttia lomasta täysillä, sekä ottaa kuvia joita kehaakin esitellä muille! Olisi myös mahtavaa tietää miltä tuntuu kun edes ripset olisivat tuuheat kun hiuksista sitä tunnetta en ainakaan voi saada. Kiitos kun jäerjestät tällaisen tilaisuuden meille!

    Saralehtikangas@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Noh, kukapa niitä ei haluaisi! :D
    osallistun siis :)
    pauliina.virtanen@tao.tampere.fi

    ReplyDelete
  95. Luen kevään ajan kokopäiväisesti pääsykokeisiin, joten minulla ei ole tällä hetkellä varaa ottaa ripsienpidennyksiä. Pääsykokeen jälkeen olen kuitenkin lähdössä reissuun ja olisi ihana saada "valmiit" ripset matkalle :)

    fulloffee@gmail.com

    ReplyDelete
  96. mulla on vaaleat mitättömät ripset, ripsivärilläkään niistä ei saa niin näyttäviä kuin ripsienpidennyksillä! otin joulukuussa ekat, halvat ja huonot.. olisi ihana saada laadukkaat ja nätit ripsienpidennykset ;) wilppa@hotmail.com

    ReplyDelete
  97. Ne pelastaisi minun aamuni, eikä tarvisi herätä niin aikaisin ja ne olisivat ihanan näyttävät esim. jossain juhlissa ja rakastan irtoripsiä yli kaiken!!!

    afk.maenpaa@hotmail.com

    ReplyDelete
  98. Oi että! Nyt peukut pystyyn, että onni osuu minun kohdalle! Haluisin oikeastaan ripsenpidennykset sen takia, että tarvitsisin muutosta elämään tällä hetkellä. Elämä on viimeaikoina mennyt pitkälti aika saman kaavan mukaan, ja nyt olisi tarve muutokseen kaikinpuolin. Ripsienpidennys voisi olla piristävä muutos, joka myös nostattaa itsetuntoa ja muutenkin helpottaa elämää aamuisin. :)

    annina_90@hotmail.com

    ReplyDelete
  99. Oon nyt kolmisen kk ollut ilman ripsienpidennyksiä sillä rahtilanne ei anna oikein myöten :/ rakastan pitkiä risiä, sillä en itse sellaisia omista ja ne tuovat naisellisuutta muuten hyvin arkiseen ja poikamaiseen tyyliini :) En ikinä voita mitään, olisi kiva kerrankin tuntea itsensä Hannu Hanheksi! s.post: emmi_333@hotmail.com

    ReplyDelete
  100. Wanhojen tanssit olis helmikuussa ja panikoin jo valmiiksi miltä naamani näyttää kun kuitenki joudun itse meikin tekemään! Ripsienpidennykset olis toivelistalla mutta ei ole niihin varaa muiden maksujen lisäksi:( Joten tulisivat todella tarpeeseen!! emma.hanninen@kolumbus.fi

    ReplyDelete
  101. mun omat ripset on aivan kaameat eikä nää kasva ikinä! lisäks helpottais arkiaamuja aivan suunnattomasti ku ei tarvis herää kukonlaulun aikaan enää meikkamaan ennen kouluun lähtöä. :)

    pepzi4@hotmail.com

    ReplyDelete
  102. Olen jo kauan haaveillut ripsipidennyksistä, jotka helpottaisivat aamuja ja näyttäisivät upeilta. Jos voittaisin niin saisin varmasti viimein sysäyksen tehdä ripsien pidennyksistä osan arkeani! :) hann-nna@hotmail.com

    ReplyDelete
  103. Minulla ei ole koskaan ollut ripsienpidennyksiä ja olen ollut aikamoinen poikatyttö, joka ei hirvittävästi meikkaamisesta ole välittänyt. Nyt kuitenkin tälleen "vanhemmalla iällä" on alkanut kiinnostaa miltä näyttää, niin olisi mukava koettaa mitä tollaiset pidennykset saisi aikaan ulkonäölle. Opiskelijan budjetista ei vaan kovin helpolla irtoa rahaa tommoseen "turhuuteen". :/

    Ia
    iasbroadworld@gmail.com

    ReplyDelete
  104. Ois kiva näyttää joka aamu kivalta ku on tuuheet ripset ja ei tarvii sitten meikkaakaa <3 kiva arvonta, mukana ollaan :)

    mmoip_@hotmail.com

    ReplyDelete
  105. Tosi kivan näkönen putiikki! Mulla on ollut ennenkin ripsienpidennykset mitkä kävin ottamassa Virossa mut täällä kotosuomessa ne onkin sit parikolme kertaa kalliimmat että ei oo oikein varaa räpsyttimiin opiskelijalla! :) Haluis kuitenkin et silmät ois näyttävämmät kun paakkusten ripsareiden kera, haha

    tildamaria.turunen@suomi24.fi

    ReplyDelete
  106. Ripsipidennykset olisivat pelastus kiireiseen elämääni ja aikaisiin aamuherätyksiin. Niitä kun ei ole itse vielä tullut kertaakaan laitatettua :)..

    summerii_91@hotmail.com

    ReplyDelete
  107. koska laitoin vuosi sitten ripset ja ne oli ihan päin persettä, ja tosi huonosti laitetut. petyin niin paljon etten enää köyhänä opiskelijana haluais tuhlata rahaa semmoseen, mutta silti olisi kiva saada ne vielä uudelleen! :D

    milla.eskelinen@gmail.com

    ReplyDelete
  108. Ripseni ovat todella lyhyet ja tököttävät suoraan eteenpäin. Mutta koska opiskelijabudjettini ei mitenkään riitä ripsienpidennyksiin, kiinnitän tekoripset silmiini joka päivä. Et usko miten työlästä se on ja miten rasittavaa on vahtia läpi päivän, ettei ripsi vain irtoa. Niinpä lahjakortti todella tulisi tarpeeseen!

    katariina.halonen@hotmail.com

    ReplyDelete
  109. En tykkää herätä aamuisin aikaisin ja aina tulee kiire! Ripsienpidennykset helpottaisi aamuja :D

    anniina.maatta@hotmail.com

    ReplyDelete
  110. olen miettinyt jo tosi kauan että pitäisi ottaa, opiskelijana päädyn kuitenkin käyttämään rahat viisaammin, kuin ns. Humputuksiin. Nyt olis ainakin mahdollisuus:)
    eerika.kihlstrom@saunalahti.fi

    ReplyDelete
  111. Haluan ripsienpidennykset, koska tykkään meikissä korostaa ruskeita silmiäni - pidennykset lisäisivät hienosti syvyyttä ja näyttävyyttä! :)
    sss uvi ät hotmail. com (välit pois)

    ReplyDelete
  112. Ite oon koukuttunut pitkiin ripsiin ja koska rahatilanne ei anna myöten noille pidennyksille, oon tyytyny kaupan tekoräpsyihin. Olis ihanaa saada ripset joita ei tarvis liimailla aamuisin päähän! (:
    tiizukka@hotmail.com

    ReplyDelete
  113. Mulla oli vuosi takaperin ripsienpidennykset pari kuukautta ja rakastuin niihin, mutta silloin rahatilanne ei ollut sopiva niiden ylläpitoon, joten olis enemmän kuin tervetulleet tänne!

    kiira.vaatainen@gmail.com

    ReplyDelete
  114. mulla on omat ripset todella lyhyet ja vaaleat:s menee aamuisin kauhean kauan kun pitää ripsiväriä niin paljon laittaa. mun toive on kauan ollut ripsienpidennykset:)!!
    ninakortesalmi@hotmail.com

    ReplyDelete
  115. Mulla on lyhkäset tikkusuorat ripset ja olen jo pitkään haaveillut ripsienpidennyksistä ku sitä parasta maskaraakin ei ole vielä löytynyt..

    iitaliita@hotmail.com

    ReplyDelete
  116. Itelläni on tosi lyhyet ja melko vaaleat ripset... Ripsivärikin varisee yleensä päivän aikana poskille. Palkinto olisi siis loistava arjen pelastus mulle, joka ripsienpidennyksistä olen haaveillut jo pitkään.

    Ps. Tsemppiä! Sun blogi on aivan mahtava. ♥

    tuija.jaatinen@live.fi

    ReplyDelete
  117. Olisi kiva voittaa ripsienpidennykset, koska minulla ei ole koskaan ollut pidennyksiä. Ne toisivat pientä luksusta arkeen :) Muuten en varmaan itse laittaisi rahaa ripsiin, kun tykkään muutenkin omista ripsistäni, mutta aina voisi kokeilla tällaista kivaa voiton kautta :)

    skorpionin.keittiossa(at)gmail.com

    ReplyDelete
  118. Käytin ripsienpidennyksiä viimeksi 2 vuotta sitten mutta nyt olen taas alkanut harkitsemaan, tuntuu (ja näyttää!) niin väsyneeltä vielä päivälläkin niin nämä piristävät ilmettä! :) Sopivasti muutin Helsinkiinkin juuri!

    T. Laura
    koskinen.laura@hotmail.fi

    ReplyDelete
  119. Moi! Minulla on arki todella kiireistä,joten ripsipidennyksillä säästaisi aikaa =) Urheilen myös joka päivä, joten auttaisi siihenki, että ei aina karisis ripsarit pois ...

    jenna.lempinen@suomi24.fi

    ReplyDelete
  120. ihana ois voittaa tää lahjakortti! joudun menemään töihin jo aamu7(+pitkä työmatka) nii sitä joutuu herää suhteellisen aikasin et ripsienpidennykset helpottais aamuja hurjasti 8) hanninen.karoliina@gmail.com

    ReplyDelete
  121. puhdas ja simppeli meikki on tosi kaunista ja ripsienpidennykset olis oiva täydennys tähän:) ne on siistin näköset ja kauniit ja säästäis todella paljon aikaa aamuisin laittautumisessa! :)
    korkmaz-95@hotmail.com

    ReplyDelete
  122. Kirjoitan tänä keväänä ylioppilaaksi ja olisi aivan ihanaa, jos lakkiaisisssa olisi ihanat tuuheat ja pitkät ripset! :) Mulla ei oo ikinä aiemmin ripsienpidennyksiä ollut, joten ois tosi mahtavaa saada kokeilla sellaisia!

    emilia.f@luukku.com

    ReplyDelete
  123. olen vuosikausia käyttänyt tekoripsiä, omat ripset kun on aivan onnettaman näköiset. ripsipidennykset helpottaisivat elämää, varsinkin aamuja valtavasti ! :D

    noora.hautapaakkanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  124. Kaikki, joilla on tuollaiset räpsyripset näyttävät niin kauniilta ja minä tarvitsen nyt äkkiä jotai itsetunnonkohottajaa! :(

    linda.emilia@hotmail.com

    ReplyDelete
  125. Oon nii kauan halunnu jo ripsienpidennykset, ja oon laiska meikkaamaan, että olis tosi ihanaa jos voitto osuis omalle kohalle :)

    Jntw@luukku.com

    ReplyDelete
  126. itellä ei oo koskaan ollu ripsenpidennyksiä, omat ripset on kauheen vaaleet ja lyhyet ja harvat.. Ja oishan se kiva saada jotain piristystä tähän naamatauluun :)

    ilona.narva@hotmail.com

    ReplyDelete
  127. Aamulla on aina kiire ja mulla karisee ripsari usein päivän aikana... Muutenkin tulis tarpeeseen upeet ripset:')

    iiidalindfors@gmail.com

    ReplyDelete
  128. Haluaisin ripset tässä lähiaikoina, koska mulla on kohta penkkarit jonka jälkeen on siitä suoraan lähtö abiristeilylle. Rekassa on helkutin kylmä ja muutenkin ollaan melko ruman näköisiä niissä säkeissä niin edes ripset toisi hieman ilmettä. Risteilyllä ripset olisivat enemmän kuin tarpeen, koska tekoripset varmasti lähtevät sielä heiluessa irti, eikä nitä jaksa laittaa paikoilleen kokoajan yöllä. Toivottavasti onni suosii minua! laura1790@hotmail.com

    ReplyDelete
  129. Jos mä voittaisin noi ripset, nii antaisin ne mutsille.. Se on jo kauan haaveillu sellaisista, mutta koska meihin lapsiin ja meidän harrastuksiin menee sen verran rahaa, niin se ei oo kehdannu ostaa niitä.

    wwilmas@hotmail.com

    ReplyDelete
  130. Elämäni sisältää jatkuvasti kiireisiä aamuja joina pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti ulos ovesta. Ripsienpidennykset helpottaisivat asiaa huomattavasti eikä tarvitsisi päivän aikana pelätä että ripsarit olisivat valuneet poskille.

    jonina.tiihonen@hotmail.fi

    ReplyDelete
  131. haluaisin ripsen pidennykset ku omat ripset on niin tönköt ettei niitä saa mitenkää taivutettua.Olis kans kiva jos sais naamaan hiukkasen vaihtelua. Ei oo myöskään miinkään näköstä kiinnostusta väkertää näitä omia ripsiä aamusin puolta tuntii eli nopeuttais tota aamua paljon :D
    neve98@hotmail.fi

    ReplyDelete
  132. Ihana arvonta ! Oon ite kuolannu ihan superpitkään ripsienpidennysten perään joka on ärsyttävää ku niitä näkee joka puolella, itellä omat ripset on tosi olemattomat ja huomaamattomat. Joten ei ois pahitteeks, sillä tekoripsien laitto ei oikeen nappaa kiireisinä aamuina ja muutenki tosi sotkevaa hommaa ku kiireessä tekee. Oon yrittäny tehä kaikkeni mun olemattomien ripsien eteen, käyny kaikki seerumit läpi mut mikään ei näytä toimivan.. Joten mukana oon ehdottomasti : )

    henni.sarin@gmail.com

    ReplyDelete
  133. Mulla on Vanhojentanssit tulossa, joten ois upeeta voittaa kauniit räpsyt sinne!:)

    jasminpulkkinen@hotmail.com

    ReplyDelete
  134. Olen aina ollut tyytymätön ripsiini, aamuisin ei ole aikaa meikata ja tämä nopeuttaisi laittautumistani. Olen myös aina haaveillut pidemmistä ripsistä :)
    tar-uk@hotmail.com

    ReplyDelete
  135. Omaan hirmu lyhyet ripset ja näin kotiäitinä olisi kiva näyttää edes joskus huolitellulta eikä aina vain rähjäiseltä harmaavarpuselta :D
    Ripsien pidennys piristäisi kummasti!! :)
    Chuba1@luukku.com

    ReplyDelete
  136. Nää ihanuudet pelastais ainakin mun kiireiset ja väsyneet aamut. Helpottais mun elämää huomattavasti, kun ei tarttis meikkaa enää ollenkaan! Oon pitkään haaveillut näistä mutta kun oon opiskelija ja asun yksin niin ei rahat oikein riitä tollasiin sitten.. Ois todella ihanaa saada ihanat räpsyttimet! :)

    minjakaroliiina@gmail.com

    ReplyDelete
  137. oon pitkään jo haaveillut ripsienpidennyksistä, mutta koskaan ei ole tullut tilaisuutta mennä laittamaan ja kun ne kuitenkin maksaa aika paljon. Mutta mulla on luonnostaan tosi vaaleet, ohuet ja lyhyet ripset niin olisi kiva saada näyttävät ripset :)

    -Linda
    hulina95@gmail.com

    ReplyDelete
  138. Tulis mustaki vähän kauniimpi!:D + jäis aamulla enemmä aikaa aamiaisee ja hesarin lukemisee... =)

    sansukka@hotmail.com

    ReplyDelete
  139. Mäpäs en halua niitä itse vaan antaisin lahjana mun naimisiin menevälle kaverille koska... morsian tarvii isot räpsyt:) emilla@luukku.com

    ReplyDelete
  140. Omat ripset on niin vaaleat ja harvat ja tykkään korostaa omia silmiä. :)
    rimbee@hotmail.com

    ReplyDelete
  141. Haluisin voittaa ripsienpidennykset, koska mun perheessä on nyt tosi vaikeaa ja asun siis vielä kotona. Ripset ois kiva piristys ja antaisinki lahjakortin äidilleni kiitokseksi vähän niinku siitä että se jaksaa niin hyvin vaikka aina ei siltä tunnukkaan! Tiedän että se on himoinnu ripsienpidennyksiä ja mulla ei oo varaa niitä sille ite tarjota niin tää ois hyvä tilaisuus.:-)

    ReplyDelete
  142. Minulla on hirmu herkät silmät ja ripsarista silmät alkaa punottaa ja rähmiä.
    Pidennykset olisi oiva apu siihen ja säästäisihän se aikaakin aina aamuisin :)
    veeeraa_@windowslive.com

    ReplyDelete
  143. Oon penkkareissa enkeli ni olis upeeta kun saisin pitkät ripset eli pakko osallistua arvontaan :)

    ReplyDelete
  144. mulla on ollu tällä hetkellä niin huono ripsien laittaja, et haluisin ammattilaiselle...omat ripset vaan kärsiny ja tekoripset lähtee alle viikossa tällä menolla. meni vähän uskallus mennä enää laittamaan ripsienpidennyksiä kun on ollut ihan paakkuset ripset ja tuntunu tosi tosi ikäviltä

    sallaii@windowslive.com

    ReplyDelete
  145. Esikoispoikani täytti viime viikolla kuukauden ja olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Ulkonäkö on aina ollut tärkeä osa hyvinvointiani ja näin mammalomalla, huoliteltu ulkonäkö on luksusta ikuisen vaipparallin keskellä. En ole niitä äitejä jotka työntelevät lastenvaunuja kulahtaneissa nappiverkkareissa. Olisi ihan super ihanaa laittaa ripsienpidennys, koska se A)lyhentää huomattavasti itseensä käytettyä aikaa B)vanhempainraha ei ole kovin kaksinen ja jostain on pakko tinkiä C)lumoaisin mieheni aina uudelleen räpsyripsilläni. :)

    sohvi_@hotmail.com

    ReplyDelete
  146. Oon halunnut ripset jo kauan mutten ole uskaltanut niitä ottaa. On ne aika kalliitkin. Mutta nyt olen mennyt töihin niin ripset helpottaisi aamurutiineja PALJON. Olis kiva, kun aamulla peilistä katsois ripsijumala eikä mörkö!

    denimdrops@gmail.com

    ReplyDelete
  147. Olisi kiva näyttää pitkäripsiseltä ilman mustia silminalusia myös kuntoillessa, jota teen opiskelujeni ja työni takia/ansiosta todella usein! Ihme itseluottamukselle, kun peilistä kurkkaa meikitön räpsyttelijä ;)

    saaramaijakojo@hotmail.com

    ReplyDelete
  148. Haluaisin ripset, koska olen kokopäivätöissä ja sivutoimisesti opiskeleva yksinhuoltajaäiti, joka siis tasapainoilee uran, äitiyden ja yliopisto-opintojen välillä. Koska sekä äiti että aika on kortilla, ripset säästäisivät aikaa, toisivat pientä hemmottelua kiireiden keskelle ja piristäisivät ilmettä. :)

    ilkamayl (at) jyu.fi

    ReplyDelete
  149. Kohta olisi näytön aika mies ehdokkaalle ilman meikin ripausta ja olisi ihanaa jos vois vähän "huijata" ;) Opiskelijana rahat menee muuhun niin ei raaskis taas syödä pelkkiä nuudeleita..:D
    ninn.u@hotmail.com

    ReplyDelete
  150. Näin salilla tytön jolla oli ripsienpidennykset. Ne näytti saakelin hyvältä. Nyt sellasista tulee luultavasti mulle myös pakkomielle. Siks haluun ne voittaakin.

    <3

    katkusa@hotmail.com

    ReplyDelete
  151. Haluisin ripsenpidennykset ku omat ripset on ihan tönköt eikä ne pitkäkään ole tarvis jotain nopeutusta tohon aamuun ettei kestäis siinä laittautumisessa puolt tuntia. Ei ole ikinä myöskään ollut mitään tekokynsiä tai ripsienpidennyksiä :D
    neve98@hotmail.fi

    ReplyDelete
  152. Well well, toivon voittavani että löytyisi samalla kiva uusi paikka käydä laitossa jatkossakin. Lyhyesti, "im hot cause im fly". Ihanaa olla nainen. Ripset ja kulmat ovat kasvojen kehys ;) xoxo Laura. hm1510s@yahoo.com

    ReplyDelete
  153. ärsyttää kamalasti ku mulla on niin vaaleat ja lyhyet ripset nii tuommoset ois kyllä ihanat! :) multa ei tollasiin normaalisti löydy rahaa, kuitenki aika kalliit ovat :/ ja helpottais joo aamutoimia ku ei tarvis silmämeikkiä sen enempää tehä! :D

    ona.sihvola@elisanet.fi

    ReplyDelete
  154. Mun silmät on niin pienet ja ripset sitäkin olemattomammat, että mun silmiä tuskin erottuu naamastani! Köyhänä opiskelijana mulla ei oo varaa ite maksaa ripsienpidennyksistä, joten ois huikeeta, jos lahjakortti tulis mulle! :D
    mil-lie@hotmail.com
    -milla

    ReplyDelete
  155. Heippa! Mulla on kerran ollut tutun laittamana, oli ihan unelmat! Niin kauan kun ne oli, sitten lähtiki omat ripset mukana. :/ oon huomannu että vaikka ostan monen kymmenen euron ripsivärejä, päivän aikana ne rapisee pois. Ripseni laatu on muuttunut, ja ne on aika suoratkin, joten aamulla menee k a u a n kun saan ripset tummiksi ja pitäis vielä ehtiä 7:00 bussiin.. Ripsienpidennykset (ammattilaisen) laittamana tekisi todella hyvää siis!

    ReplyDelete
  156. Tää on aika perusvastaus varmasti, mutta oon aina halunnut kokeilla ripsienpidennykset, mutta ikinä en ole raaskinut niitä hankkia. Lisäksi olen menossa naimisiin ensi kesänä ja olen miettinyt, jos ottaisin silloin ripsienpidennykset. Joten nyt olisi hyvä mahdollisuus kokeilla pidennyksiä, näin tietäisin ennen h-hetkeä että onko ne sittenkään mun juttu :)

    siempretuyo.blog@gmail.com

    ReplyDelete
  157. Mä oon toivonut tosi kauan ripsipidennyksiä! helppottais varsinki arkiaamuja :)

    pauliina.lindedahl@hotmail.com

    ReplyDelete
  158. Nuorempana olin täysin tyytyväinen omiin ripsiin, vaikka vaaleat ovatkin, mutta jostain kumman syystä raskaushormoonit söi mun ripset ja niistä tuli todella tönköt ja lyhyet. Nykyisin pitää aina käyttää tekoripsiä ja oon huomannu saavani ärsytystä ripsiliimasta, joten aikas dilemma on tässä ja ripsienpidennys, sekä tuuhennus olisi mainio ratkaisu! :)

    frillycakes@gmail.com

    ~ Frillycakes ♥ ~

    ReplyDelete
  159. Käytän joka päivä tekoripsiä. Olen kyllästynyt liimaläjiin yläluomella ja siihen, että kiusataan kun laitan ripsen räpsyt yöksi pöytään kiinni :D Olisi kiva laittaa pysyvämmätkin versiot. En ole koskaan mennyt sellaisia pidennyksiä laitattamaan, koska olen vähän pelännyt kyseistä tapahtumaa. Ollut vähän ennakkoluuloja juuri siitä, mitä omille ripsille sitten käy. Olisi helpompi uskaltaa toki jos sellaiset voittaisi :)

    ina.virtanen@students.turkuamk.fi

    ReplyDelete
  160. Toivon eniten ripsienpidennyksiä siksi, että haluan näyttää hyvältä armeijassa olevan ukkoni vuoksi. :) Lomat kun tuntuu muutenkin aina menevän yhdessä sängyn pohjalla, olisi mahtava ettei tarvitse meikata siinä välissä ja voi näyttää kauniin luonnolliselta siitä huolimatta!

    chefale@suomi24.fi

    ReplyDelete
  161. En kerkeä aamuisin meikkaamaan ja opiskelijalla ei ole varaa laittaa n.80e ripsiin. :(

    maiju.nattiaho@luukku.com

    ReplyDelete
  162. Olen haaveillut ripsipidennyksistä koko lukioaikani ensikuussa oleville Wanhojen tansseille, mutten ole ikinä saanut kerättyä rahaa niihin! Räpsyripset olisivat todella kätevät muutenkin aamukiireissä ja salilla!

    rriiiinas@windowslive.com

    ReplyDelete
  163. Haluaisin kovasti pidennykset. Tällä hetkellä ei ole rahaa käydä laitattamassa niitä, joten kokeilen onneani tässä arvonnassa :)

    cirithe@gmail.com

    ReplyDelete
  164. Haluaisin ripsien pidennykset, sillä omat ripseni ovat aikas lyhyet ja olisi ihana saana räpsyripset jotka olisi aina hyvin! opiskelija budjetilla ei vain ole varaa sellaisiin.

    jessi_@live.fi

    ReplyDelete
  165. Omat ripset ei oo kovin tuuheat tai pitkät, joten pidennykset ois ihanat!

    viivie@live.com

    ReplyDelete
  166. Noh reväytin just selkäni ni tää ainaki piristäis vähän:D Olen myös ripsienpidennyksistä haaveillut jo pitkään! Olisi niin mahtavaa näyttää meikittäkin "ei kalju naamalta" :DD

    nora-nieminen@hotmail.com

    ReplyDelete
  167. mä oon jo kauan halunnut tosi paljon ripsienpidennyksiä mutta ei vaan oo varaa tällä hetkellä, köyhä opiskelija kun olen :( olin kyllä ihanaa!
    inka624@gmail.com

    ReplyDelete
  168. Oon aina halunnu testaa tollasia hienoja räpsyjä ja oishan se tietty ihanaa kun aamulla säästyis aikaa meikkaamiselta. Plussaa vielä ois se että vaikka silmät ois kuin turvoksissa tahansa väsyn takia, niin ripset saa ne näyttämään silti hyvältä.

    oonaa-94@hotmail.com

    ReplyDelete
  169. Haluaisin ripsienpidennykset koska ne yksinkertaisesti näyttävät vaan niin upeilta, korostavat nätisti silmiä.

    lilli1996@hotmail.com

    ReplyDelete
  170. Koitin itse liimata omiin mitäänsanomattomiin ripsiini irtoripsiä, noh sain ihmeenkaupalla jollain rajauskynällä piilotettua ne törkeät liimaklöntit, joita luomiini jäi. Tyytyväisenä kera uusien räpsyttimien lähdin kaupungille pyörimään. Muutaman tunnin pörräämisen jälkeen satuin sovituskopissa vilkaisemaan peiliin, josta paljastui karu totuus "kestävästä" liimasta..yksittäisiä ripsitupsuja oli tipahdellut pitkin poskiani ja tihkusade oli piirtänyt lisäksi niistä irronneita rajauskynän skraaduja pitkin naamaani. kaunista <3 siihen jäi ensimmäinen ja viimeinen omatoiminen ripsikokeiluni.. siksi siis olisi iiiihanaa saada kestävät, ammattilaisen tekemät näyttävät räpsyttimet talven piristykseksi :)

    marzuh@gmail.com

    ReplyDelete
  171. maaliskuussa ois sarkajuhlat :o sinne ois ihan kivat!!
    rosa.kotilainen@hotmail.com

    ReplyDelete
  172. Ripsienpidennykset ois mun pelastus... Silmät kutiaa ripsarista ja käyn salilla ja lautailemassa eikä ainakaa silloin pysy ripsari.. Oisin maailman onnellisin tyttö jos arvontaonni kerranki suosis mua eikä tarttis enää kärsii ''kaljuista'' silmistä xd :))

    ReplyDelete
  173. Mulla olis vanhojen tanssit tulossa muutaman viikon päästä, niin olis tosi kiva saada näyttävät ripset sinne!:) Olen myös kyllästynyt aamulla silmien meikkaamiseen ja kuullut kyseisestä paikasta (So Stylish) positiivisia kommentteja ennenkin!

    sartsa.jarvela@hotmail.com

    ReplyDelete
  174. Olisi kiva päästä kokeilemaan pidennyksiä, mutta ovat opiskelijalle vähän hintavat.
    jenuu@hotmail.com

    ReplyDelete
  175. Moi. Oon tappolaiska ihminen. Rehellisesti vaikka haluisin koittaa laittautuu aina ei vaan pysty, senlisäks oon vasenkätinen :D Eli sählääjä tai en tiiä liittyykse siihne, mut meikistä tulee sottanen.

    ELi haluun ripset et tuntisin itteni kauniimaks

    ReplyDelete
  176. Lukion kohokohta, wanhojen tanssit on muutaman viikon päästä! Perheemme ei-niin-kovin-hyvän taloustilanteen takia en saa vanhempiani maksamaan minulle meikkausta prinsessa päivään enkä itse tiedä osaanko loihtia niin upeaa meikkiä kun haluaisin! :/ Upeat, viimeistellyt ripset tekisivät varmasti meikkauksesta helpomman ja tietysti näyttävämmän! :) Ripset muutenkin olisi ihan huippu juttu mistä olen jo pitkään unelmoinut mutta nyt ei voisi tulla arvonta parempaan saumaan. :)

    T. Suski ( s.u.s.k.i@hotmail.com )

    ReplyDelete
  177. Haluaisin ripsienpidennykset koska omat ripseni ovat niin lyhyet ja värittömät. Olen kyllästynyt liimailemaan itse irtoripsitupsuja jotka irtoavat heti. Pidennykset myös nopeuttaisivat aamujani. Ja opiskelijan kukkaro ei tykkää tosta hinnasta...

    ReplyDelete
  178. Haluaisin ehdottomasti pidennykset, omat on vaaleat ja lyhyet, ei voi taivuttaa ja ripsivärikin on suttuista ja kamalaa niiden kanssa. Muutenkaan en pidä aamussa kiireessä tälläytymisestä, olisin maailman onnellisin ihminen jos tuollaiset saisin! ♥

    http://pauliinannn.blogspot.fi/

    nekkuponi@gmail.com

    ReplyDelete
  179. Omat ripset on lyhyet, ja mitään mahtavaa ripsiväriä en ole löytänyt kohtuu hinnoissa, mikä tuuhentaisi ja pidentäisi ripsiäni ihanasti! Aamulla kuuden aikaan pimeässä meikkaaminenkaan ei tahdo mitenkään innostaa, varsinkaa kun pitäisi ripsiväriä tunkea ripsiin puoliunessa. Helpottaisi paljon arkea!

    katja.teinila@hotmail.com

    ReplyDelete
  180. Olen pitkään jo haaveillut ripsienpidennyksistä, koska ne helpottais meikkaamista ihan älyttömästi, varsinkin aamulla. Ja olis aina kiva näyttää vähän laitetummalta. Omat ripset kun mitkään näyttävät oo. Budjettikaan ei kauheesti anna periks, mutta ois ihan superkiva päästä kokeilemaan!
    emmi.emmus@hotmail.com

    ReplyDelete
  181. Ripset on ollu harkinnassa jo kauan! En ole vaan ollut varma minne menisin ne laitattamaan, ja toi alkuhintakin hieman kirpaisee. Mut olisin valmis niitä huollattamaan ja vaikuttaa hyvältä paikalta, kun itsekin oot sieltä ripsesi hankkinut :)<3

    mirdeeh_93@hotmail.com

    ReplyDelete
  182. Työssäni mun on oltava huolitellun ja edustavan näköinen päivästä toiseen ja mä kun oon sellanen Matti Myöhänen, että yleensä meikkaamiseen jää se 2min työpaikan pukkarissa. Kun niinä harvoina päivinä kerkeen oikeesti panostaa silmämeikkiin, niin eikös mun ja työpaikan välillä oleva IHANA 0,5km silta pidä huolen siitä, ettei varmasti ripsarit pysy tuulen ja tuiskeen takia paikoillaan!! I need them!<3

    jazyliini(a)hotmail.com

    ReplyDelete
  183. Wanhojentanssit lähestyy ja 14.2 tarvittais jotain räpsyttimiä tännepäin.

    karjalaineniinariinamaria@gmail.com

    ReplyDelete
  184. Siks koska mul oli ihan kakka päivä, mutta en silti näyttäny sitä muille/pilannu muiden päivää.

    Farahkadanati@msn.com

    ReplyDelete
  185. oon monesti miettinyt ripsienpidennyksiä ja haaveillut niistä, harmi vaan että ei ole ns 'ylimääräistä', jotta voisin ne itselleni hankkia. niistä olis mulle suunnaton apu koska mun menevä elämäntyylii on erittäin kiireinen ja ne olisi kätevät ja aamuisin saisi nukkua pitkään. olisin enemmän kuin kiitollinen jos saisin ne. :)

    http://partofus-lifestyleblogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  186. Ripset olis vaan niin kätevät, ja ripsari ku on ainoo meikki mitä ilman tunnen olevani alaston niin pidennykset helpottais elämää huomattavasti. Ne myös näyttää ihanille ja mun on pitäny hankkiakki ne pari kertaa mut ei oo ollu koskaan sillon riittävästi rahaa ripsiin :(

    tinskii-@hotmail.com

    ReplyDelete
  187. Oon noista ripsienpidennyksistä haaveillu ku itelläni sattuu olee just tälläset erittäin lyhyet, tikkusuorat ja muutenki tosi huomaamattomat ripset nii olis kerranki kiva et näyttäis siltä et ripset olis silmissä. Oon tosi pitkää katellu noit ripsien pidennysten hintoi mut eihän mulla sellaseen oo varaa :(

    nin.ni.95@hotmail.com

    ReplyDelete
  188. Olen pitkään haaveillut ripsienpidennyksistä, mutta se on aina jäänyt haaveilun tasolle, sen sijaan olen tyytynyt irtoripsiin tai pelkkään ripsariin. Minulla oli ennen pitkät ja tuuheat ripset, mutta vuosien varrella ne ovat haurastunut, joten olisi aivan ihanaa omistaa taas pitkät ja kauniit räpsyttimet !

    pausku@hotmail.fi

    ReplyDelete
  189. mulla menee silmämeikkiin aikaa yleensä joku puolisentuntia aamuisin ja tekoripsien laitto on ollu mulle aina hirveen haasteellista ja kylhän tää säästäis aamuisin tosi paljon aikaa ja vaivaa :D tosi monesti vaan vaivun sellaseen masennukseen etten jaksa tehä mitää itelleni enkä meikkaa aamusin koska mulla menee siin niin paljon aikaa + viel hiusten pidennysten laittaminen aamusin... :/ nii toi vähä innostais laittautumiseen ja oman ulkonäön ylläpitämiseen hirveesti! :)

    liljamaaria@hotmail.fi

    ReplyDelete
  190. Minulla on ripsipidennyksiä ollut aikaisemminkin, mutta juuri nyt olen vaiheessa jossa vanhat ovat miltei tippuneet ja näytän syöpäsairaalta. :D Huoltoon en ole viitsinyt/jaksanut/raaskinut mennä, vielä kun on hakusessa täydellinen paikka. Monella olen käynyt jo koittamassa, koskaan en ole ollut täysin tyytyväinen syystä tai toisesta. Paikka näytti mahtavalta, ripset upeilta ja mikä parasta mesta on kivenheiton päässä kotoani! :) reetta.sinervo@gmail.com

    ReplyDelete
  191. haluisin ripsienpidennykset koska ei oikeen oo ollu rahaa, kun on se n.80 aika suolanen hinta opiskelijalle:). Ja nopeuttais ihanasti aamutoimia. Kaiken lisäks mun ripset on tosi lyhyet ja hölmöt ja ripsarin kanssa ne sojottaa ihan joka suuntaa aina :D ärsyttävää

    saravihervaara@gmail.com

    ReplyDelete
  192. Ostin facediilin kautta ripsienpidennyslahjakortin ja innolla menin tutustumaan
    uuteen hoitolaan, jossa minulle laitettiin kauan haluamani ripset. Nainen ei puhunut ollenkaan suomea
    eikä yhteisymmärrykseen päästy kuinka pitkää ripseä minulle laitettaisiin.
    Lopulta nainen laittoi minulle 14mm, vaikka minulla oli silmälasit päässä ja hän tiesi että ne tulevat
    taipumaan linssejä vasten ikävästi. Laittaminen sattui, nainen oli todella kovakourainen sekä puhui
    puhelimeen laiton aikana.
    Laiton jälkeen sainkin silmätulehduksen. Kaiken lisäksi huomasin kotona, että kaikkia ripsiä
    ei ollu laitettu vaan työ oli tehty hutiloiden ja ripsissä oli ikäviä aukkoja. Kynnys
    etsiä uusi ripsilaittaja on suuri. Siksi olisi ihana päästä ammattilaisen kynsiin, jota ´tuttavat´ on suositellu.

    ReplyDelete
  193. mullahan vasemman puolen silmäripset on noin puolet siitä, mitä oikean puolen ripset. ripsiväriä laittaessa ero korostuu, ja varsinkin hyvin valaistussa tilassa näky on aika jäätävä. eikä kyllä niissä oikean puolen ripsissäkään ole paljoa kehumista. suhteellisen lyhyet nekin, vähän harvakseltaan kasvavat ja sojottavat sinne ja tänne. ripsipidennykset haluisinkin siis ensisijaisesti siksi, että molempien silmien "karvoitus" näyttäisi symmetriseltä :)

    sannasdasd@gmail.com

    ReplyDelete
  194. Mulla on ollut rakennekynnet 7 vuotta, mutten oo uskaltanut ottaa vielä ripsienpidennyksiä kun pelkään että jäisin niihinkin yhtä koukkuun. Lahjakortti olis siis hyvä syy vihdoin käydä ottamassa ripsetkin :D inmotionblog@gmail.com

    ReplyDelete
  195. Asun kyllä kaukana mut voisin osallistua lahjakorttiin jonka antaisin mun parhaalle kaverille synttärilahjaksi joka muutti helsinkiin viime talvena.. Ollaan nähty vain kaksi kertaa sen jälkeen! Kovasti haaveena ois että ehtisin käydä viimeistään kesällä käydä pidemmän aikaa helsingissä :) annmarik@windowslive.com

    ReplyDelete