Wednesday, January 23, 2013

Vapaa

Mä heräsin aamulla uneen, jossa lauloin Erinin versiota Vapaasta ja se meni jotenkin ihan törkeen hyvin, ja yht'äkkiä mä olinkin Messukeskuksessa ison yleisön keskellä. En siis edessä, vaan keskellä. 
 Ja sit mä heräsin. Makoilin vielä hetken sängyssä ja mietin, että osaisinkohan oikeesti vetää niin hyvin kuin unessa. No en varmana osaisi.

Mä rakennan kotini yksin,
Mä parannan minäni yksin,
Ja pakotan pitämään itseni koossa.
En ole se surkea rätti,
Jonka sydän on imetty kuiviin,
En rakenna sille kotiini huonetta.


Olin eilen asioilla Eira-Punavuorialueella, ja päätin Bulevardin Dayn ohittaessani, että hommaan ittelleni vihdoin ovimaton. Vai miksikä niitä kutsutaan? Mun valkoiset lattiat on ihan kurassa, kun en saa pyyhittyä kenkiäni mihinkään.
Toi Desperate house wife kuvastais mua tosi hyvin, jos olisin naimisissa. 
Mulla on nyt oikeen kunnon kultakausi meneillään miesrintamalla, tai sitten ei....
Päädyin lopulta tekstiin : 
"Never mind the dog 
Beware the owner"



Siitä mä sitten käppäilin Annikaa moikkaamaan Gyyliin. Annikalla oli just hyvä rakonen siinä, joten käytiin Denniksestä hakee lounaat. Ja sitten mentiin Gyyliin takas syömään.
Annika muuten lupaili pientä alea Gyyliin asiakkailleen, muistatte vaan mainita, etttä Lauran blogia luette! :)

 Tää mun valinta oli jotain kermaista pekonipastaa.. Naureskin tota syödessäni, mun jääkapin ovessa möllöttävää A-nelosta. Tyyliin:  "EI PASTAA, EI HERKKUJA, 2 LITRAA VETTÄ PÄIVÄSSÄ, JA VOISIT KÄYDÄ JUOKSEE SEN 30 MIN SALILLA JOKA PÄIVÄ JA NE HESEKEKSIT VOIT KUULE UNOHTAA!!!!!!"
No, mut toissapäivänä kävin juoksee iltalenkin, Töölönlahden ympäri. Oli niin perhanan kylmä aluksi, mutta kyllä se siitä lämpeni. Yritän tässä nyt epätoivoisesti vähän päästä kesä- tai thaimaakuntoon.
 Tässä on nyt kuva minusta ilman "ripsiä" siis ripsaria tai ripsienpidennyksiä.

Gyylissä oli eräs chihuherra, joka sankarillisesti vartioi liikettä. Ketkään varkaat tai ryöstäjät eivät päässeet sisälle.
Eivät vaan uskaltaneet tulla.

 Nyt pitää tehdä sata ja yksi asiaa. 
Illalla tulossa ripsienpidennysarvontaa!!

35 comments:

  1. ihana pullero chihu <3 :D

    ReplyDelete
  2. Jes!! Pittäääkin varaa Annikalle aika :)

    ReplyDelete
  3. Kaunis olet, ripsillä ja ilman! :-)

    ReplyDelete
  4. Miten kehtaat mennä vinkumaan sun kavereiden yrityksistä aina jotain alennuksia blogin lukijoille vai hyvitätkö näitä juttuja itse näille sun kavereille?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse asiassa, Annika ehdotti ihan itse, että voisi jonkun alennusprossan lukijoille antaa. Ja pyysi, että mainitsisin asiasta blogissa.

      Ymmärrät varmaan itsekin, että jos mainitsen 50 000 ihmiselle aleprossasta niin siitä en hyödy minä vaan Annika........


      Delete
    2. Et oo varmaan hoksannut että yrittäjä hyötyy tällaisesta yhteistyöstä myös; Lauran blogilla on ihan tajuttomasti lukijoita, ja yrittäjä saa mainostettua yritystään tuhansille ihmisille tässä yhteydessä, luultavasti vieläpä ilmaiseksi? Jos se saa niiden liikkeeseen paljon uusia kävijöitä niin ei ripsienpidennysarvonta varmaan kauheasti köyhdytä. Asiakaskunta kasvaa nääs.

      Delete
    3. Hitto että oot tyhmä ihminen.
      Tajuutko ollenkaan, paljonko yritykset maksaa esimerkiksi Hesarille jostain vastaanvanlaisesta mainoksesta? Tai vaikkapa edes Metro-lehdelle!

      Ja Laura tekee sitä vaan hyvää hyvyyttäään..


      Idiootti.

      Delete
    4. kaikki eivät olekkaan niin ahneita.. en mä ainakaan mitään palkkiota vaatis jos olisin Laura :)

      Delete
  5. Voikun tomeran näköisesti miniherra päivystää ikkunassa! Hurmaava!

    ReplyDelete
  6. Ihana toi Erinin biisi! (: Ja täytyy vaan kommentoida vielä tohon anon kommenttiin, että etköhän sinä bloggaajan ole se joka tekee kaikkein suurimman palveluksen ja sinä olet se, jota yritetään ja käytetäänkin eniten hyväksi :D Ja nyt en tarkoita ystäviäsi, vaan yleensä mainostajia. Ihmisillä ei näytä olevan minkäänlaista käsitystä miten nämä asiat oikeasti ovat ja kuinka paljon bloggaajat käyttävät aikaa ja vaivaa :D en voi muuta kuin nostaa hattua<3

    XX
    MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nimenomaan! Ja Amen! <3

      Mulla on pitkään käynyt mielessä, että kirjoittaisin siitä, kuina bloggaajia yritetään suoraan sanottuna kusta silmään näissä yhteistyöjutuissa.
      Totta kai mä ystäviä mainostan mielelläni, ja Annika laittaa mun tukkaa paremmin kuin kukaan muu, mutta sitten on paljon sellaista, josta mä en niinkään hyödy, mutta teen kuitenkin :)


      Delete
    2. Niin totta, yritykset saa blogien kautta niin paljon ilmaista mainontaa lähettämällä jonkun parin euron arvoisen näytteen jostain tuotteesta kun taas muussa mediassa se mainonta maksaisi maltaita. Onneksi tääkin tuntuu olevan muuttumassa ja bloggaajia aletaan arvostaa enemmän. Tästä kertoo mm. Blogirinki, jonka idea siis on että bloggaajat saavat työstään asianmukaisen korvauksen :)

      Delete
  7. Tuo biisi menee oikeasti "Mä parannan minäni yksin", eikä "Mä armahdan nimeäni yksin" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos korjauksesta :)
      Mun korva ei erota tollaisia, ja netissä oli noi lyricsit :)

      Delete
  8. Haluun kans tollasen tomeran hauvan vartioimaan mun ulko-ovea ja sänkyä! Varsinkin öisin ! :D

    http://lolimte.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. En tiedä miksi mutta mulle tuli hirveen hyvä mieli tästä postauksesta! Varmaan tolla kaijan biisillä osuutta asiaan.. :)

    ReplyDelete
  10. Ai että mun koirakuume vain kasvaa ja kasvaa, kun törmään näihin söpöläisiin kaikkialla :)

    ReplyDelete
  11. haha, maailman paras a nelos teksti! :-D

    ReplyDelete
  12. Koska lähdet Thaimaahan? :) Ja sä kyllä oot jo kesäkunnossa, kun noita sun bikinikuvia kattelee.

    ReplyDelete
  13. oivoi tuo herra tuolla on ollut ruoka-aikaan kotona :'D aivan ihana.

    ReplyDelete
  14. Koska tulee shelttipostaus?

    ReplyDelete
  15. Millainen alennus on tällä kertaa kyseessä? Koskeeko värjäyksiä? :-)

    ReplyDelete


  16. Mul olis yksi kysymys sulle! Must tuntuu et tiiät.
    mul on luonnostaan blondit hiukset ja oon värjänny vuoden tummaksi

    Niin oon alkamassa vaalentaa hiuksia (beiget haluun) ja mietin tekisinkö kotikonstein vai kampaajalla

    koska mulla on klipsipidennykset jotka tilasin, ja jos käyn värjää kampaajalla nii tuleeko saman väriset? koska en haluu maksaa 100-200e siitä et on erisävyset pidennyksien kanssa. ja pitäis värjää heti parin pv päästä väri on menny rahat hukkaan?

    vai tuleeko niistä saman sävyset? Voitko kertoo sun näkemyksen :))?

    ReplyDelete
  17. hei,
    onko Annika virolainen?
    kiitos,

    ReplyDelete
  18. Voi ihana koira, itekki haluaisin hommata koiran :)
    Voi ku haluaisin nii osallistua tohon ripsi arvontaa mut kun olen nii kaukaa ni jos onni potkasiski ni sit tulee hirvee ongelma miten kulkisin sinne :c

    ReplyDelete
  19. Löysin sun blogis taas pitkän ajan jälkeen ja on niin kiva lukea näiti yli vuoden tauon jälkeen. Tykkään vaan kovaa sun tyylistäs ja asenteestas elämään :)

    ReplyDelete
  20. hahah vähän naurahdin tolle sun jääkaappiin kirjoittamalle jutulle :D

    ReplyDelete
  21. Aww mikä vartija mies päivystää ikkunassa xD hellyttävä <3 kiva postaus! Näitä on aina tosi kivaa lukea :-)

    ReplyDelete
  22. Oot vaan niiiin mahtava ja niin kaunis <3 :)

    ReplyDelete
  23. Kannattaa ehdottomasti mennä kampaajalle. Kotivärjäys saattaa tehdä tukan keltaiseksi. Tai luulenpa että aika varmasti keltaiseksi. Kokemusta on :D Ota klipsit mukaan kampaajalle niin hän näkee sitten minkä väriset niistä pitää tulla. Oma hius reagoi aina eri tavoin kuin nuo itämaalaiset paksut hiukset. Joten itse värjääminen on hyvin hankalaa.

    ReplyDelete
  24. Tuli tätä lukiessa niin kiva fiilis. Tosi nätti toi eka kuva,missä noi ripsipidennykset. sopii riili good! Vapaa -biisi on musta 'voimaannuttava',laulan sitä möllöinä hetkinä tai ennen lauloin enemmän=) Ja chihuvartija...hyvin pelottava!!:D haha<3

    ReplyDelete
  25. En ookaan koskaan oikeen kuunnellut ton Vapaa-kappaleen sanoja, tosi kauniit ovat. Ehkä Kaija Koon laulamana ja varmaan 10-vuotiaan korvin kuunneltuna en osannutkaan arvostaa tällaisia juttuja) :DD

    ReplyDelete
  26. Milloin oot lähdössä thaimaaseen? :) itse en oo koskaan käynyt mutta haluaisin niin kovin. kesällä olis paras aika lähteä mutta eipä taida olla parasta kautta kun ei oikeen tunnu olevan matkoja sinne enää maaliskuun jälkeen.. : S

    ReplyDelete
  27. anonyymi: kun meillä on kesä on thaimaassa "talvi" eli sadekausi. silloin siellä voi hepposesti olla 40-50 astetta lämmintä, ja siellä voi sataa kaksi viikkoa putkeen (tulvat ovat normaaleja). "sesonki" on thaimaassa suunnillee toi marraskuu-maaliskuu silloi ku ei sada ja on noin 25-35 astetta. toki on halvempaa sesongin ulkopuolella lähteä mutta keli on suoraan sanoen ihan hirveä. en suosittelisi menemään kesällä thaimaasee...

    ReplyDelete