Saturday, January 12, 2013

Se olis nyt niinku tipaton tammikuu?

Tai ainakin sellainen tipaton, etten aio lähteä baareihin. 
Katotaan, että kauanko tämä päätös pitää.. 

Äiti herätti mut tänään tekstiviestillä: "Täällä olis just uunista tullut kaalilaatikko." No, arvatkaa kauanko kesti, että sain vaatteet päälleni ja jo kävelin ratikkapysäkille? Tosin ensin mun piti käydä Hakaniemen Hesestä ostamassa parit valkosuklaakeksit, mutta heti sen jälkeen hyökkäsin kaaliksen kimppuun! Eilen en syönyt mitään muuta kuin niitä Hesen keksejä, epäterveellistä kyllä, mutta ne vie kivasti nälän, ja muutenkin niistä tulee niin onnellinen olo.. Hahaa! 

Ootteko muuten koskaan kiinnittäneet siihen asiaan huomiota, että kasvot eivät ole identtiset molemmilta puolilta. Tai joillakin varmasti on, mutta mun mielestä mun vasen puoli kasvoista on hitusen tai ei niinkään hitusenkaan erilainen kuin taas oikea puoli.
Vai olenko mä nyt vaan neuroottinen?

Rakkaat ♥
Nää meidän koirulit on oikeasti parasta koko maailmassa.
Ne on luonteeltaan niin kilttejä, tottelevaisia, empaattisia ja vaan niin ihania.
Aiotaan tässä joku päivä äidin kanssa tehdä se shelttipostaus, se on helpompi tehdä yhdessä, koska koirat ovat meidän yhteisiä.
Ja sitten tämä mun Miu Miu..... Tai itse asiassa Miu Mi.
Onko kellään muulla ollut samanlaista ongelmaa, että jokin kirjaimista putoaa ja katoaa?
Onko vinkkejä, miten tällaisen tilanteen kanssa pitäisi toimia? Laitoin just Miu Miun asiakaspalveluun viestiä puuttuvasta kirjaimesta, mutta jotenkin epäilen, että sellaista mulle ihan heti lähettäisivät.. Harmi vaan, kun kyse ei ole ihan halvasta laukusta..

Niin ja sitten taas siihen kirppisasiaan.
Kaivelin äsken kaappien kätköistä myytäväksi meneviä vaatteita, kenkiä ja pari laukkua.
Mä vaan edelleen pähkäilen, että laitanko entiseen tyyliin blogikirppiksen pystyyn tonne MFF-blogihuutikseen, vai laittaisinko vaatteet myyntiin Facebookkiin johonkin omaan kirppiskansioon. Mikä teistä olisi toimivin ja paras ratkaisu?

Hauskaa lauantaita! ♥



Ja kuunnelkaa nyt hyvät ihmiset tämä kipale!!

55 comments:

  1. Jep, ihminen ei oo molemmilta puolilta samanlainen tai no ainakaan kasvot ei ole.

    Muista joskus muutama vuosi sitten, että jollain bloggaajalla kävi ihan samalla tavalla Miu Miu:n laukun kanssa, että kirjain tai kirjaimet alkoivat irtoilla. Tosi ärsyttävää tommonen.

    ReplyDelete
  2. fbssä oma kirppiskansio vois olla ihan jees :D!

    ReplyDelete
  3. Miten olisi blogikirppis ja tiukka aikaraja korkeimman huudon tehneelle lunastaa huutonsa - esim. 3vrk - ja sitten tarjoat toiseksi korkeimmalle? Jos ongelmana oli siis lunastamatta jätetyt kohteet.

    ReplyDelete
  4. Kääk! Jos toi valkee takki tulee jonnekki myyntiin ja kohtuu hinnoin niin me wants <3 _ <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on menossa myyntiin myös :)

      Delete
    2. Ja se on MINUN! :--D Mie ajattelin kans eka facebook-kirppiustä, mutta eihän sielläkään mikään takaa että huutajat lunastaa tuotteensa vaikka omalla nimellään huutavatkin. Mutta facebookissa on ehkä helpompi olla yhteydessä huutajiin esim privaviesteillä, kuin blogiin mahdollisesti tuleviin anonyyminä kommentoijiin, jos ei sitten ehtona huutokauppaan/kirppikseen osallistujille ole ooman sähköpostiosotteen ilmottaminen heti huudettaessa...

      Delete
  5. Onks sulla kaks canadia goosea?:) superhieno toi punanen!!!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta ja punainen löytyy, eri mallisia vaan :)

      Delete
  6. Mä oon joskus nähnyt kuvakäsittelyn avulla tehdyn kuvan jostain julkkiksesta, miltä se näyttäis jos molemmat kasvonpuolet olis identtiset... Kasvot oli ihan vääristyneen näköiset ja siinäkin oli sitten faktaa siitä, miten kaikkien kasvot on jossain määrin epäsymmetriset.

    Itsellä ei ole Miu Miun laukkuja juuri tuosta syystä, että niiden laatua haukutaan yleensä vähän joka yhteydessä. Milloin ei pidä saumat, milloin tippuu kirjaimet (ja tuo on kuulemma todella yleistä) jne. jne.

    ReplyDelete
  7. mulla on kans toinen puoli ihan erinäkönen ja huomaan poseraavani juuri sillä paremmalla puolella aina kuvissa: D onko pablo paljonkin sun luona, eikös se siis ole äitisi?: )

    ReplyDelete
  8. tuuuui kui söpöi koirii:333

    ReplyDelete
  9. Mä oon ainakin ku aivan eri ihminen mitä sivuprofiiliin tulee.. en näytä siis senttiäkään samalta molemmilta puolilta kasvoja

    ReplyDelete
  10. mulla kanssa on just miumiusta vika u-kirjain tippunu... Kerro sit jos siel aspalvelusta vastataan, että mitä tehdä :)

    ReplyDelete
  11. Mff blogikirppikseen !! Mutta jos voittajasta ei kuulu niin sitten toiseksi eniten huutaneelle ! :) haluun niin palavasti sun vanhoja vaatteita ! :) pystyykö sut sitten treffata jossakin kaupungilla jos voittaa huutoja ? :)

    ReplyDelete
  12. Miullakin on vasen puoli kasvoista ihan erilainen! Jännä jotenkin :D

    ReplyDelete
  13. Mff ehdottomasti :)! Ja kyllä se on fakta että ihminen, niinkun melkein kaikki muutkin eliöt on epäsymmetrisiä vasemmalta ja oikealta puoliskoltaan :) oli kyse varpaista tai nenusta ja koosta tai muodosta :)

    http://lolimte.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Hyi, Hesen valkosuklaacookiet :D ei ihme, että nälän vievät - energiaa löytyy yli parisataa kaloria per keksi.. mutta syö nyt ihmeessä jotain muutakin! Ei niillä elä ja kuten itekin tiiät niin vitamiinit ja muut ravintoaineet jää kyllä saamatta..

    Terveisin Hesen työntekijä

    ReplyDelete
  15. Mihin sun sulkatatska on hävinnyt oikeesta käsivarresta, kun se oli siinä vielä viime vuoden alussa, mutta nyt sitä ei näy enää missään?

    ReplyDelete
  16. Blogi kirppis ! Ja onko toi punanen mekko tulossa myyntiin jos on niin oon valmis maksamaaan siitä mitä vaan ♥

    ReplyDelete
  17. IHANA UUS BANNERI, oi että, love it♥♥

    ReplyDelete
  18. Laura minkä mallinen tuo sun punainen Canada Goose on?:)

    ReplyDelete
  19. Minä aina hermoilen kans kasvojen kanssa, tuntuu että oikea puoli on ns. parempi, vasen on epäsymmetrisempi. Ja joo, välillä oon vähän neuroottinen tän suhteen haha :D Mut jeiii kiva banneri hei!! :>

    ReplyDelete
  20. Ei kenenkään ihmisen kasvot ole symmetriset. Ei siis mitään neuroottisuutta vaan ihan tosiasia :)

    ReplyDelete
  21. Laura! :)
    hehee, toivoisin IHAN hirveästi, että vastaisit pariin kysymykseen.. :))
    Sähän kävit lykissä lukion :)? missä yläasteen?
    ja sit semmonen kysymys et mist oot saanu/tavannu parhaimmat ystäväs mitä sul on nyt? lapsuudesta, koulusta..?
    sul on upea ja tyyli ja oot nii persoonallinen, uskon et tän blogin suosio johtuu ainaki osittain siitä. Ja oot tainnu hurahtaa noihin merkkilaukkuihin ;) ne on kyl hyvä sijoitus.
    Ois NII ihanaa jos vastaisit, kaikkee hyvää sulle, mun lempibloggarille! <3 puss!
    Ps:Ootan shelttipostausta innolla, koska ollaan itekki poikaystävän kanssa hankkimassa hauvelia ens kesänä<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kävin Lykissä lukion tosiaan, ja yläasteen kävin Alppilan yläasteella.
      Oon tavannut parhaan ystäväni Emilian lukiossa samalla luokalla. Loput ystävät ovat tulleet elämään mukaan tuttujen kautta ja sattumien kautta.

      Lapsuudesta, ala-asteelta mulla on yksi ystävä, Tiina.

      Kiitos paljon ihanista sanoistasi! :)

      Joo, tosiaan oon hurahtanut noihin laukkuihin, aikas moisen verran noihin onkin mennyt rahaa... :)

      Shelttipostaus tulee ensi viikolla!

      Mukavaa viikkoa sulle <3

      Delete
  22. IHANA uusi banneri ! <3

    ReplyDelete
  23. tappeleeko noi koirat koskaan keskenään? kun molemmat kuitenkin uroksia ja samanikäisiä, niin tuleeko koskaan ns. valtataisteluita?

    ReplyDelete
  24. Toi punanen takki sopii sulle kun nenä päähän!!<3

    ReplyDelete
  25. Oon juuri muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoon ja ollut äärettömän surku ja ikävöinyt vain kotia, mutta jostain syystä sun blogisi piristi ja inspiroi tekemään asioita. Turha kommentti siksi, että tuntui siltä, että pitää sanoa tämä. Kiitos.!

    ReplyDelete
  26. Tosi tyhmä kysymys, mutta millä kaikella rahoitat tuon kaiken? Kalliita laukkuja, vaatteita ja matkoja..itse painan kahta työtä ja opiskelen avoimessa yliopistossa ja silti tuntuu ettei rahat riitä mihinkään :( olisiko sinulla jotain säästö vinkkejä ym. Millä saisi rahat jotenkin riittämään? Kaikkea hyvää♥ kaunis nainen, ihanat jutut♥

    ReplyDelete
  27. JOOO mä oon huomannu ton kasvojen "epäidenttisyyden" :DD mulla tää on menny sen verran pitkälle että oikea puoli kasvoista on se "hyvä puoli" enkä kuvissa voi olla vasen puoli kameraan päin :D kamalaa kuinka tollanen luonnollinen asia häirittee mutta minkäs voi... :)

    ja tuosta blogikirppiksestä ! ihan sama tekeekö sen tänne vai fb, vetää vaan aika tiukan linjan vaatteen lunastuksen suhteen. aika hyvä ois toi että kolmen päivän sisään maksaa yms. huuto.net on siitä vaikee kun siellä ei voi vaan kommentoida että "tuote on vapaa" vaan pitää tehdä täysin uusi myyntikohde jos joku on siitä tehny turhan huudon. eli enemmän työtä sulle :)

    hyvää yötä sulle <3 eka kerta muuten kun kommentoin blogiisi, vaikka oon seurannu jo ikuisuuden. :)

    ReplyDelete
  28. Ei oo niinkään väliä kumpaan laitat noita vaatteita myyntiin, mutta sun kannaltas toi fb kirppiskansio vois olla kätevämpi.:) Olisko mahdollista saada myynnissä olevista vaatteista kuvaa myöskin sun päällä? Sais vähän paremman käsityksen.

    ReplyDelete
  29. Oot niin ihana ja tosi kaunis!

    ReplyDelete
  30. Ite oon ainaki huomannu et kasvojen puoliskot on ihan erilaiset! Sen huomaa varsinki silleen ku ottaa naamastaan kuvan suoraan edestäpäin ja leikkaa sen kahtia ja sit yhdistää oikeat puoliskot yhteen ja sitten vasemmat eli ikään kuin kasvot olisivat symmetriset. Noista kuvista kyllä huomaa miten erilaiselta sitä näyttäis jos ois ihan symmetriset kasvot, kannattaa kokeilla! :)

    ReplyDelete
  31. Haluan tuon army-takin!!! Myy se mulle <3

    ReplyDelete
  32. mulla ainakin täysin erilainnen ja järkyttävä toine puoli naamast xd

    ReplyDelete
  33. MFF-blogihuutikseen ehdottomasti!! :)

    ReplyDelete
  34. Blogikirppis mielummin koska itselläni ei ainakaan ole facebookkia ja muitakin saattaa olla samassa tilanteessa :)

    ReplyDelete
  35. ei feisbuukkiin, blogikirppis on paras!

    ReplyDelete
  36. Mulla ottaa välillä patiin tuo kasvojen erilaisuus, esim. mun oikean puolen kulmakarva on alempana kuin vasen.. :/ tuo kynttiläjalka on muuten täydellinen, haluaisin jostain samantyyppisen :D

    ReplyDelete
  37. hahah mäki oon miettiny tota kasvojen epäsymmetrisyyttä! meinaan mulla on vasen silmä pienempi kuin oikee ja se on häirinny mua aina. tai no, eipä häiritse enää - tehtiin meinaan koulussa semmonen tehtävä, jossa piti muokata omia kasvoja kuvanäkäsittelyohjelmalla ja suurensin sitä mun silmää sitten. lopputulos? näytin idiootilta. eli parempi näin ;)

    ReplyDelete
  38. Aaaaaa, tota armeijatakkia odotellessa :-)

    ReplyDelete
  39. Mulla on irronnut pradan lompakosta kirjain joten siinä lukee nyt vaan pr da.... luulin et se ei ole mahdollista, että kirjaimia tippuisi vain halvoista kopioista, eikä mulla oo ketääb keltä kysyä. Epäilin jo että miten on mahdollista jos lompakkoni olisikin vain joku kopio, mutta ilmeisesti aidoistakin on mahdollista pudota. huh :)

    ReplyDelete
  40. hah mulla on kans toi kasvojen epäsymmetria sellanenki ongelma aina ku katon peiliin vähä tarkemmin! toinen silmä on huomattavasti toista ylempänä ja suupieli kans :D rasittavaa. saatan666

    ReplyDelete
  41. Voi että sulla on jotenki nii persoonallinen blogi! Ku et selitä vaa semmosia turhanpäiväsyyksiä niinku "no moi mitäs teille? olin tänään shoppailemassa ja tämmöstä asua eksyi päälle", vaan myös kirjotat hassuja arkipäiväsiä toteamuksia ja juttuja mitä esim. sulla on tyttöporukalla tapahtunu :) musta se on tosi kiva lisä tähän!!

    ja toi kasvojen epäsymmetria... ai että tiiänkö mitä tarkotat? musta tuntuu välillä et toinen puoli mun kasvoista on ihan erilainen (ja tyhmempi) kuin toinen :D siks otan kuvia vaan yleensä silleen toiselta puolelta.. haha.

    Ja vielä sitä että oot tosi persoonallisen näkönen! Et niin tavallisen suomalaisen, mikä on siis hyvä juttu :) onks sulla ihan suomalaiset vanhemmat?

    ReplyDelete
  42. Ne keksit on kyllä täydellisiä... Aina pakko ostaa sellanen, ku näkee jossain.♥

    ReplyDelete
  43. Oon huomannu, että munkaan kasvot ei oo vasemmalta ja oikeelta identtiset! Se on jännä juttu kyllä haha :-D

    ReplyDelete
  44. Ei oo identtiset! Omasta mielestä näytän vasemmalta sivulta nätimmältä ja sirommalta ku toiselta. :D

    ReplyDelete
  45. Onko toi sun punanen toppatakki karvahupulla mistä ostettu?:)

    ReplyDelete
  46. Hitto, kuuntelin tota biisiä yks päivä ja tykästyin, nyt tää ei kuitenkaa suostu avaamaan sitä! Mikä mahto olla tän biisin nimi?

    ReplyDelete