Monday, May 30, 2011

Kämppä

Sain tänään avaimet uuteen kämppääni.
Asunto on 34 neliöinen yksiö, eli vähän isompi kuin nykyinen.
Entinen asukas oli maalannut yhden seinän lilaksi tai violetiksi?, joka menee ihan valkoiseksi. Tai itse asiassa siihen tulee tapetti. Muuten kämppä pysyy valkoisena.
Käytiin hakemassa K-raudasta maalia, tapettia ja muita tarvikkeita.
Onhan se aina vähän säätöä, kun joutuu tekemään pientä pintaremonttia, mutta itse tällaisena kotihiirenä mieluummin vähän maalailen ja vuodatan tuskahikeä kuin tyydyn johonkin sellaiseen, jossa en välttämättä viihtyisi yhtä hyvin. 


Sijainti on tosi hyvä, eli mä oon tyytyväinen!
Lisää aiheesta varmaan sitten viimeistään, kun saadaan jotain aikaiseksikin.

Onkos siellä muita, joilla on muutto tai ensiasuntoon muutto edessä? Ja millaisiin remppapuuhiin tai sisustuspuuhiin siellä on jouduttu?

Underwater

Miksi mä näen vähän väliä unia, joissa seikkailen veden alla?
Oon aina tykännyt uimisesta, rakastanut aaltoja ja snorklailua. Sen sijaan pelkään korkeita paikkoja ihan hirveästi, ja näenkin painajaisia korkeista paikoista ja niihin joutumisesta joka viikko! Ja siltikin vaikka pelkään kuollakseni korkeita paikkoja, niin en voi olla menemättä kaikkiin vuoristoratoihin ja muihin vempaimiin. Jokin siinäkin muuten houkuttelee. Oonkin miettinyt/suunnitellut, että jos tänä kesänä hyppäis laskuvarjohypyn, siis ammattilaisen kanssa tandemina. Ja sitten sellaisen kevytlentokoneen kanssa lentely kiinnostaisi. ;)
Mun korkeanpaikankammo varmaankin katoaa siinä vaiheessa, kun pitäis hypätä lentokoneesta alas? No mutta siedätyshoitoa!

Merimakkara/ sea cucumber? Nimittäin noita oli Taolla ihan sairaasti ja mietin siellä, että mitä ihmeen lötköjä. Katoin joku aika sitten Sharkwaterin, ja siinä oli noita.
Oon miettinyt myös, että jos sitä suorittais padi owd-kurssin, ja sitten pääsis syvempiin vesiin, jos joskus tulee taas lähdettyä jonnekin. Ei vaan jotenkin nappaisi mennä Itämereen räpiköimään.Vai onko porukalla kokemuksia, että millaista se on?
Mutta kesällä tai loppukesällä vois lähteä vaikka Kreikkaan snorklaamaan, tai mitäs näitä on? Kroatia?

Sunday, May 29, 2011

Pablo


Löysin Pablosta niin ihania kuvia. Pablo on maailman sympaattisin koiruus. Se on sellainen isoveli ja huolehtija, etenkin Puppea kohtaan. Jos mulla on joskus paha mieli, niin Pablo aistii sen ja tulee lohduttamaan.
Pablo on sheltti, mutta se näyttää sekarotuiselta tai collien ja sheltin sekoitukselta.  <3
Ja sitten se myös aina tietää, jos on tehnyt jotain pahaa. Oijoijoi!

No mitäs

Oltiin eilen Papulla "istumassa" iltaa. Mä en kuitenkaan tyttöjen painostuksesta huolimatta juonut yhtään mitään, muuta kuin vettä, joten Tavastia ei sitten tällä kertaa oikein ottanut onkeensa.
Päätä on muuten särkenyt nyt 24 tuntia putkeen, tosi kiva juttu.
Palasin eilen omaan kotiini sitten viikkoon, mutta enpäs joudu enää kauaa Larussa asumaan. Huomenna saan avaimet uuteen kämppään.
Ja Jesse, sä tuut remontoimaan tiistaista lähtien, eikö niin? Tai siis mikäli meillä on jotain millä rempata... ;) Eli maaleja ainakin tarvitaan..Ja sitten olisi kiva jos siellä olisi ihan muodon vuoksi ihan vaan laikka, rälläkkä, timanttilaikka, pensseleitä, painepesuri, kulmahiomakone, teollisuuskengät ja suojakäsineet! 


Tosiaan Pauliina halusi, että mennään ulos paljain säärin, joten siitä sitten innostuttiin pelleilemään öljyn, höylien ja vaahdon kanssa. Tämä on maksettu mainos - joo ei...

Thursday, May 26, 2011

Perussushit

Tulin tossa joku aika sitten käymään täällä blogin puolella, ja joku vanha postaus oli sitten pärähtänyt uudestaan, eli se formspring me. Ei mitään hajua, että miten moinen oli mahdollista, koska en ole koko blogiin "koskenut" tänään. No se oli joku kummitus vissiin.. :)

Oltiin eilen sen mun kasvohoidon jälkeen Johannan kanssa Fredan Sushibar + Winessa sushilla.
Mä olin peikon näköisenä liikenteessä, mutta nälkä oli kova! Ja sain sitten odotella californiasuhsejani perus 50 minuuttia, eli en ole menossa uudestaan, kiitos vaan. Etenkään kun mesta ei ollut täynnä.

 Nyt meen syömään siskistä, eli siskonmakkarakeittoa!

Wednesday, May 25, 2011

Dui-hoito

Olin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni Dui-kasvohoidossa tai ylipäätään missään kasvohoidossa.
Dui Clinic sijaitsee Aleksanterinkadun ja Helenankadun kulmassa, mutta sisäänkäynti on osoitteessa Helenankatu 4, sisäpihalla.


Ihan ensimmäiseksi täytin lappusen, jossa kysyttiin mikä ihoani "vaivaa".
No näppyjä ja finnejä mulla ei juurikaan ole - tällä hetkellä ei yhtään, mutta 90-luvulta jääneet vesirokkoarvet häiritsevät mua. Mulle puhkesi vesirokko, kun olin 7-vuotias ja totta kai mä sitten revin ne kaikki auki moneen kertaan - jes!

Eli arvet
"Kaikkiin arpikudoksiin voidaan vaikuttaa Dui –hoidoilla – jopa keloideihin. Ainoastaan, jos arpia on yritetty poistaa laserilla ja arpi on jäänyt käsittelystä valkoiseksi, emme voi tietenkään loihtia mistään pigmenttiä siihen takaisin.
Dui tehoaa kaikenlaisiin arpiin, niin finneistä jääneisiin (myös vanhoihin) kuin leikkausarpiin sekä venymäarpiin (nk. raskausarpiin). Arpikudoksen pehmetessä, solujen uusiutumisprosessin nopeutuessa, elastiinin ja kollageenin määrän lisääntyessä ja verenkierron ja nestekierron elpyessä arvet näkyvät yhä vähemmän. Audrey Wongin sekä omien kokemustemme mukaan yleensä 10 kerran hoitosarjalla (johon kuuluu tärkeänä osana myös kotihoito) saadaan arvet puolta paremman näköisiksi lähtötilanteesta. Saavutetut tulokset ovat hyvin yksilöllisiä johtuen kunkin henkilön ihon  paranemiskyvystä – toisinaan päästään jo viidellä käyntikerrallakin hyviin tuloksiin."

Menin makuulle ja hoito sai alkaa!

Hoito oli todella rentouttava, eikä missään vaiheessa tippaakaan kivulias. Noin tunnin ajan kasvojani hierottiin erilaisilla öljyillä ja sähköllä, eli messinkielektrodeilla siveltiin ihoa.

Mihin Dui perustuu?
Kaikkien Dui Clinique hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto) sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita ja neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa. Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden. Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti – toiset eivät tunne juuri mitään tai vain paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa
Hoidon jälkeen kasvoille levitettiin Dui-kosteusvoide.
Sain ylläolevat tuotteet buustamaan hoidon tehoa. Haluan myös testata, että millä tavalla iho reagoi ihan uusiin tuotteisiin ja millaista muutosta näillä saa aikaiseksi.
Tulen raportoimaan jatkosta, eli haalenevatko arvet.

Dui Clinicin kotisivut http://www.vipclinic.fi/
Ja Duissa hoidetaan muuten paljon muitakin iho-ongelmia kuin arpia, kannattaa tsekata!

Palaillaan asian tiimoilta myöhemmin!

Blogikirppisasiaa

Hei kaikki blogikirppiksellä tuotteet viimeisimmäksi huutaneet, eli tuotteiden voittajat:
Olisitteko muhun sähköpostitse yhteydessä, että miten haluatte noi jutut teille toimitettavan.
Mikäli ette ole yhteydessä muhun parin viikon sisällä, niin parin viikon päästä ois tarkoitus mennä kirppikselle myymään suuri kasa vaatteita + noi blogikirppisvaatteet, jotteivat loju sitten turhaan kaapissa. :)
http://mff-blogikirppis.blogspot.com/

=)

Doggy style


Mulla jäi oma läppäri kotiin, joten en ole voinut postailla esimerkiksi noista hiuksista, koska kaikki kuvat on siellä. Lisäksi tässä on ollut töitä, kiireitä ja kaikenlaista. Kohta tulee muuttokin, ja se se vasta kivaa puuhaa onkin - not.

P.S.
http://jumpinshop.com/webshop/ 
Jumpinit ovat edelleen 20 euron alennuksella, kun laitat alennuskoodikenttään : mff


Huomiseen!
Meen muuten huomenna kasvohoitoon ihka ensimmäistä kertaa elämässäni, ja siitäkin sitten huomenissa tulossa postausta! :)

Saturday, May 21, 2011

Anna äänesi

Eräs bluesia soittava bändi pyysi apuani, jotta he voivat toteuttaa suurimman unelmansa. Nyt teillä on mahdollisuus auttaa heitä siinä. He yrittävät päästä Bon Jovin lämppäriksi 17.6! Marco Koivunen Blues Band on mukana radio Novan ja Hitlantiksen järjestämässä kisasssa. Käy antamassa äänesi Marco Koivunen Blues Bandille ja osallistut samalla Bon Jovi keikan lippupaketin arvontaan!

Ohjeet:
http://www.radionova.fi/kilpailut
Fanittamaan päsee suoraan tästä http://www.hitlantis.com/#/marco-koivunen-blues-band


Thursday, May 19, 2011

Tukholman ostoksia

Kiitos Lunan vierailun, sain allergiaa, johon otin ataraxia sitten. "Joo ei tää varmaankaan väsytä..."
Aamulla 06.40 herätyskellon soidessa olin varma, että olen ollut vain päikkäreillä tai oikeastaan en ollut varma edes olinpaikastani.
Tulin töistä kotiin ja vedin jumpperin päälle ja menin nukkumaan.
Olen tässä illansuussa mietiskellyt, että koskahan sitä tiskaisi ja mitä sitä söisi.

 

Nooh, sain mä jotain aikaiseksikin. Kuvasin noita Tukholman ostoksia. Ainiin, parit farkut, alusvaatteet ynnä muut sälät jäi kuvaamatta.
 H&M
 H&M
 GT
Joku kauppa?
 BikBok
 Topshop
GT