Wednesday, September 7, 2011

Helvetin hieno päivä!

Herättiin tänään koiruleiden kanssa 06.30. Oikeastaan en ollut nukkunut koko yönä kunnolla, joten aamulla ei edes väsyttänyt.. Lähdettiin koirien kanssa töihin 07.30 aikaan, ja vietettiin ulkona ainakin puoli tuntia ennen kuin astuttiin metroon. Molemmat koirat olivat tehneet tarpeensa (molemmat tarpeet) ennen metroon astumista, mutta Puppe alkoi sitten ylpeänä vääntää torttua metroon. Tässä vaiheessa olin aika sanaton ja nolona. En tiedä miksi, mutta nolostun tollaisisssa tilanteissa aivan äärettömästi. Varmaan koko vaunullinen tuijotti mua sen neljän minuutin metromatkan ajan. Jotkut katselivat kengänpohjiaan, sitten koiria ja lopulta mua. Mä ajattelin, että pyörryn siihen paikkaan. :D
Mun piti jäädä Kampissa, mutta päätin mennä Ruoholahteen asti, odottaa että metrovaunu tyhjenee, ja sitten siivota jätökset. Ja niinhän mä tein. Otin metro-lehdellä kakkispökäleet lattialta ja sitten hyppäsin samaan metroon ja vaunuun ja matkustin takaisin Kamppiin.
Työpäivä sujui ihan mukavasti. Lähetti toi mulle Nokian Kontio-saappaat! Koko on juuri oikea, eli 35, ja väri on valkoinen, eli lemppari! Kiitokset Nokialle!

Sitten siinä meni pari tuntia, ja huomasin, että alkoi heikottaa ihan hirveästi.
Ja johan sitä mentiin taas. Sain aluksi allergisen reaktion antibiootista, joka määrättiin korvatulehdukseen. No, aloin yhden aikaan päivällä oksentaa, ja siinähän se työpäivä meni mukavasti - oksennellessa.


Että perussettiä!
Ainakin tapahtumarikas päivä, niin hyvässä kuin pahassa.
Mites teillä?



44 comments:

  1. Oot kyllä aina niin kauniina! Ja noi kumpparit on kyllä tosi hienot :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Seuraava päivä menee sitte paremmin putkeen! :) Missä sä oot töissä?

    ReplyDelete
  3. Voi ei :D oot joteki nii ihana ku ostit tollasen enkelin,vaikka onhan se aika ylihinnoteltu :) useimmat ois vaan kävelly ohi.

    Laura oot paras!

    ReplyDelete
  4. Meillä kissat ripuloi lattioiden lisäksi seinillekin joten jotenki voin eläytyy sun lemmikinomistajan tuskaan :--D

    ReplyDelete
  5. Haha voi raukka tuo metrohomma! Mitä tuollasessa tilanteessa voi tehä, käskeä koiraa lopettamaan? :D Ja aivan ihanaa ku ostit tuon enkelin, mie niin säälin pappoja vaikkei ne olis säälittäviä nii oii tuolle tuli varmaan nii hyvä mieli ku ostit tuon ja jaksoit vielä kuunnella sen juttujaki. Ps. sulla on maailman söpöimmät koirat, tai ainaki kuvauksellisimmat!

    ReplyDelete
  6. diamond girl:
    Joo mäkin tykkään! :)

    KRIS:
    Nooh, en viitsi täällä sanoa, mutta ihan ytimessä eräässä putiikissa :)

    Tytti:
    Heh, toisaalta käsityölle annettua aikaa ja työtä pitää arvostaa. Hienoa, että pappa oli yli 70-vuotias, ja silti edelleen jaksaa tehdä jotakin, joka palkitsee :)

    Ida-Jessica:
    Joo, mutta se mikä tapahtuu kotona, ei ole niin noloa kuin se, mikä tapahtuu julkisesti :(( :D

    Sita:
    Joo niinpä! Ei siinä muu auta, kuin korjata kakat ja olla nolona. :D
    Vanhukset on niin symppiksiä! Olin 16-vuotiaana koko kesän töissä vanhainkodissa, ja pakko todeta, että se on ollut tähän asti elämäni antoisin ja ihanin työpaikka :)

    annnakaro:
    niin on! :)

    ReplyDelete
  7. symppis pappa. =)

    ja mä luulin, että mulla on huono päivä ku sataa ja sateenvarjo ei auttanu yhtään, hiukset tarttu jotenki siihen kiinni (?) ja blää. :(

    ReplyDelete
  8. joo, vanhukset on symppiksiä ja ihania niin kauanko ku ei tarvitse pestä niiden paskoja sängystä, huoneen seiniltä ja ikkunoista joihin ne on niitä dementioissaan levittäny.. ja kuunnella kasikymppisten panoehdotuksia ja saada haukkuja ja lisää paskaa lattioille kieltäytyessään.

    ReplyDelete
  9. hahhah toi paska juttu! :DD
    T: j (juuri opiskelija-bileistä palannut tytsy,joka yrittää pelastautua oman koiransa rakkauden osoituksilta :))lovee my doggie )

    ReplyDelete
  10. Hienoa, kun More to Love teki just blogikirjotuksen tällaisesta piilomainonnasta ja "ilmasista tavaroista" mitä bloggaajat saa.. Kannattais lukea, hyvää matskua. :)

    ReplyDelete
  11. Voi että onpas sympaattisen ja ja iloisen näköinen pappa :D

    ReplyDelete
  12. Anteeksi kauheasti, mutta mua nauratti ihan helvetisti toi metroon paskaaminen :D hahahah, huutonauru tälle aamulle.. oh hoh, voin niin kuvitella tuon tilanteen :D

    ReplyDelete
  13. voi sua ! toivottavasti ei kestäny kovin kauaa se oksentelu :S
    http://lifeinpinkclouds.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Minä en käsitä miten sulle voi aina sattua ja tapahtua niin paljon :D kai sitä tekevälle sattuu! Minulla on tuollaisisa päiviä vain ehkä muutama vuodessa!

    http://todellajossain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Onpas neidillä pienikokoiset jalat! :D

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. Aa, hieman kyl kamalaa tollanen reaktio ;___;
    Kumisaappaat ♥ Vois kyl tilata itsellekkin jotkut kivat syksyksi!

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. Ihanasti tehty, kun ostit ton enkelin ja jäit vielä kuuntelemaan tarinoita :) Mä olisin kans varmaan pyörtyny häpeestä tuol metrossa.. Hahahaah..

    ReplyDelete
  20. Itsellänikin on koira ja joskus harvoin kun keskustaan sen kanssa joudun lähtemään,vääntää se lähes poikkeuksetta jännäkakat jonnekkin mukulakiville :D Eli suosittelen pitämään reilusti kakkapusseja mukana, säästyy noloilta tilanteilta, tuskin olisi metrossa niin jaksanut ihmiset tuijottaa kun olisi vaan noukkinut paskat pussiin ja jatkanut tyynenä matkustamista :D Kyllä muakin ärsyttäs jos jonku koira paskoo metroon ja sitten ei tee mitään siivotakseen sitä :O

    ReplyDelete
  21. ^^ Niin mutta Laurahan kirjoitti että siivosi ne. Lisäksi ymmärrän että tollaista sattuu. Ei koiran kakkaamiselle voi mitään ja on luonnollista että tollaisissa tilanteissa alkaa nolottaa. Toisilla meillä on enemmän pokkaa ja tosilla ei.


    Ihana blogi Laura ja kivaa syksyä <3

    ReplyDelete
  22. awwwwwwwwwwww toi pappa <3<3<3<3 niin söpö

    ReplyDelete
  23. Voi puppe :DD Oon ehkä hieman väsynyt kun hekotin itsekseni täällä tolle kakkispökäleet sanalle :D Oot hupsu :) !

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  25. "joo, vanhukset on symppiksiä ja ihania niin kauanko ku ei tarvitse pestä niiden paskoja sängystä, huoneen seiniltä ja ikkunoista joihin ne on niitä dementioissaan levittäny.. ja kuunnella kasikymppisten panoehdotuksia ja saada haukkuja ja lisää paskaa lattioille kieltäytyessään."

    Epäilen ettet ole kauhean vanha, kun luet parikymppisen tytön blogia, korjaa jos olen väärässä, mutta oli miten oli, pointtini on se, että kannattaisikohan harkita alan vaihtoa jos jo tuossa vaiheessa noin kovasti hajottaa?
    Itse en ainakaan vanhuksena haluaisi sinun kaltaisesi ihmisen hoitavan minua, jos asenteesi hoitotyöhön on tuo. Muista että voit myös itse olla muutaman kymmenen vuoden päästä vanhainkodissa tai muussa hoitolaitoksessa vanhana ja sairaana, kohtele siis muita niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.

    terveisin toinen lähäri

    ReplyDelete
  26. siis joo pentuna toi koira aiiiina pissas metroon ja aina KESKELLE vilinää ja kauppojen ovien eteen ja just noin sinne minne ei pitäs hahahah ihan kauheeta :D

    ReplyDelete
  27. Normipäivä :D Ja söpöt kumpparit!

    Ja hei jos vaa viittit nii käy vilkasemassa http://muotimuumit.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. mulla on kanssa tullu allergisia reaktioita antibiooteista kahteen kertaan, korvatulehduksen takia ne määrättiin.. eka kerralla nilkat ja ranteet päätti jämähtää paikoilleen, en siis voinu liikuttaa niitä ollenkaa, toisella kerralla olin turvoksissa, kutisin ja en saanu henkee.. ei menny kovinkaa hyvin, mut hengissä ollaan!! :)

    ReplyDelete
  29. Just tän takia tykkään lukea sun blogia! Puhut niin aidosti sun päivistä ja fiiliksistäs!
    Kyllästyttää lukea blogeja jossa jengillä on aina " SIIS NIIN IHANA PÄIVÄ" ja kaikki on aina vaan kivaa ja söpölöpää. PAH.
    Harmi että päiväs meni laatatessa, mutta täytyy sanoo että mielummin luen juttua oksentelusta kun siitä että joka ikinen päivä on niin vitun täydellinen.

    Huippu blogi!

    ReplyDelete
  30. Oon samaa mieltä sookien kanssa ! Sun blogi erottuu niin hyvin joukusta (positiivisesti ) et harvat onnistuu ees tekeen sellasta blogia !!

    Tykkään tosi paljon! Varsinki nyt ku on postauksii tullu useemmin :p

    ReplyDelete
  31. Ehkä ne ihmiset ei olisi metrossa niin pahasti (mutta vissiin ihan riittävän pahasti kuitenkin :D) katelleet jos koirankakat olisi heti noukittu pois eikä ajeltu viimeiselle pysäkille asti mehevien tuoksujen kanssa? Mutta ehkä Laura tästä viisastuneena alat kanniskelemaan kakkapusseja mukana koirien kanssa - eiks ne muutenkin kaupungilla kulkiessa mukaan kuuluisi..? Varsinkin nykyään kun niin pusseja kuin niiden pidikkeitäkin löytyy jopa ihan melkeinpä muodikkaina, esim. http://www.petenkoiratarvike.com/kakkapussit_ja_kakkaharavat_cat_5170.html ;)

    ReplyDelete
  32. Maija:
    Mulla oli pussit mukana, kaksin kappalein, mutta kuten sanoin, koirat olivat kakkineet jo ennen metroon astumista, joten pussit oli jo käytetty. Mutta ehkä alan kantaa mukanani koko rullaa jatkossa :)

    ReplyDelete
  33. Paljonko tuo ihana enkeli maksoi ? :)

    ReplyDelete
  34. Ahahha oon urpo, olit jo kirjottanukki hinnan ... Sivuuta kommentini :D Ihmettelinki että miksei kukaa kysy hintaa ...

    ReplyDelete
  35. "joo, vanhukset on symppiksiä ja ihania niin kauanko ku ei tarvitse pestä niiden paskoja sängystä, huoneen seiniltä ja ikkunoista joihin ne on niitä dementioissaan levittäny.. ja kuunnella kasikymppisten panoehdotuksia ja saada haukkuja ja lisää paskaa lattioille kieltäytyessään."

    Siis koska et suostu panoehdotuksiin, ne papat ihan vittuillakseen paskoo lattialle?

    Mitäpä jos ottaisit pään pois perseestäsi ja vaihtaisit alaa? Kun kerran noin leipiintyneesti ja asiantuntevasti aiheesta puhut, niin sinun on pakko olla lähäri. Harva asia ärsyttää minua niin paljon kuin se, että nuori hoitotyössä oleva ihminen valittaa ja valittaa sitä, miten sitä paskaa pitää siivota ja kuunnella dementoituneiden mummojen haukkuja. Ei ole mikään pakko. Luuletko, että ne vanhukset tykkää kakkia housuun? Paskopa itse housuun ja makoile saastoissasi tuntitolkulla. Hoitoalalla olevalla olisi hyvä olla sellainen ominaisuus kun empatia ja auttamisenhalu. Kyllä ne vanhuksetkin huomaa, jos niitä hoitaa joku, jota ei kiinnosta. Kylläpä minä nyt provosoiduin, mutta kun olet vaan niin vittumaisen kuulonen. :D

    ReplyDelete
  36. blogias on ihana lukea, jatka samaan malliin! :)

    http://ttuulin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Anonyymille hoitsulle(?) vielä mäkin kommentoin, et mä ajattelen aina tiukoissa paikoissa, et jos toi olis mun oma äiti tai isä joka siinä on.. Et miten toivoisin et siihen suhtauduttaisiin, miten hoidettaisiin. Vaikka se olis kuinka työläs/mitään ymmärtämätön/sairauden takia v-mäinen potilas. Kokeilepa joskus.

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. Aa juu, en näin blondina tajunnutkaan että vissiin olit niitä pusseja jo aiemminkin tarvinnut, sori :D

    ReplyDelete
  40. Ihana toi pappa <3 Söpöin.. Lähteekö sun koirista kovasti karvaa? :)

    ReplyDelete
  41. voi eeei! Toivottavasti tokenet pian! Kauheen söpö papparainen, ja sä oot taas niiin upeana, että oli pakko pistää kommenttia :D

    Aina tosi piristävää lukemista.

    xxx irinja (1milliondresses.blogspot.com)

    ReplyDelete
  42. Noi nykyiset valkeat kontiot likaantuvat tosi helposti,mutta peseppä ne pesukoneessa jonkin ulkovaatten kanssa ! Sappaat tulevat puhtaiksi normipesuaineella ja 40-50 ast. Laita kuva ennen /jälkeen pesun ! Laura

    ReplyDelete