Saturday, September 24, 2011

Ismo - Motherfather

Hahahahaha!! Tämän päivän salkkarijakso oli taas sellaista viihdettä, että huhhuh!
JA miksi... MIKSI Nikon piti mennä "vapauttamaan" Katariinaa omin neuvoin? Eikö se voinut soittaa poliiseja paikalle?... Nooh salkkarit on salkkarit... Ja siksi se onkin niin paras.

 

Hyvää viikonloppua kaikille :)

40 comments:

 1. Mä kans mietin tota, että miksei se ensin soittanut esimerkiksi Antille vaan piti omin päin mennä säheltään. Mutta kai tuossakin pitää olla joku tollanen juonikuvio :D ja miks muutenkin piti Miikalle mennä ensin heiluttamaan niitä avaimia ym.. Olis katellu ensin tilannetta :D.

  ReplyDelete
 2. Hahahah! Tolle sai taas kerran niin nauraa! Sitäpaitsi Niko joutuu nyt sinne samaan häkkiin varmaan :D

  ReplyDelete
 3. MITÄ MÄ OLENKAAN TÄNÄÄN MISSANNUT???!!!??!! RRAAAH!!!! ::D:D:D:D

  ReplyDelete
 4. Mä en kans kestä, miks hemmetissä Niko ei voinu odotella jossai kolossa sitä et Miika lähtee lätkii tuolta ja vasta sitte alkaa vapauttaa Katariinaa???? Idariiii. Ja voi luoja miten repesin tohon Ismon Motherfatheriin, hahahahahahaah. :D

  ReplyDelete
 5. siis toi niko on ehkä salkkareiden historian tyhmin hahmo :D

  ReplyDelete
 6. NIIIIMPÄ!!!!! En voi muutaku sanoo samat sanat koko tohon postauksee!!! Oon miettiny sitä koko yön!!! (okei oon kipee, armoo)

  ReplyDelete
 7. Ei se mitään jos Niko pelastaa sen omin neuvoin, mut miks ihmeessä se ei voinu ensin mennä pois sieltä ja mennä sinne uudestaa vaikka sillon ku Miika on töissä?! Tai mennä kurkkaamaan sisälle et onko Katariina siellä, sanoo et tulee huomenna takas ja mennä sinne yhdessä Antin kanssa tai yksinkin?! :D aargh! Kaikki pitää tehä niin tyhmästi, mut just sen takia se onki Salkkarit!

  ReplyDelete
 8. SÄ OOT Jimi Constantinen DIRTY CINDERELLA VIDEOLLA??! :O hiuka cool

  ReplyDelete
 9. Tuo Ismo oli kyllä niin paras :---D

  ReplyDelete
 10. Nii sitte ne on molemmat Katariinan kaa siel häkis ja sittehä taas ootellaa sitä et joku löytää ne uudestaa... Drrraamaa.

  ReplyDelete
 11. että pystykin ärsyttään joku salkkareiden juonijuttu - mä melkeen huusin sohvalla että SOITA NYT SILLE ANTILLE *nauraa* :D

  ReplyDelete
 12. Puhuin kans itekseni täällä Nikolle että "soita Antille, ei voi ite mennä yksinään!" :D Ismo on paras.

  Life, or something like it

  ReplyDelete
 13. mä niin nauroin tolle motherfather-jutulle :DDDD ja ismo näytti kerranki hoikalle?!

  ReplyDelete
 14. Joo niko on kyllä melkonen järjenjättiläinen! jennin geenit..

  ReplyDelete
 15. joo se joutuu sinne häkkiin ..:D

  ReplyDelete
 16. hahahaahahahahah toi oli niiin paras :DD

  ReplyDelete
 17. toi oli kyl hyvä jakso! varsinkin ku oltii luokan kans vielä "yleisönä" paikan päällä :D oli hasuka bongaila sielt itteensä :D

  ReplyDelete
 18. oot paras ku oot innostunu salkkareist! :D:D

  ReplyDelete
 19. ooksä vähä nolife? eiks sulla oo kavereita? :(

  ReplyDelete
 20. tätä edellisessä jaksossa niko oli vielä blondi? XD

  ReplyDelete
 21. heheh toi oli ehkä huikein salkkari jakso!=)

  ReplyDelete
 22. Toi jakso oli ehkä hauskin ikinä =D Sit vielä se Jannen ''känni'' alkoholittomalla kaljalla :D

  Ja ärsytti kans sen Nikon käytös niiin paljon, miksei se voinu soittaa poliisille tai Antille?

  ReplyDelete
 23. voi motherfather mul meni hermot toho nikoon!!! Ensiks se menee esitteleen miikalle löytämiään avaimia ja sen jälkee survoutuu sen autoo kertomatta kellekkään... On se jännä miten paljo salkkarit onnistuu herättämään tunteita :DDD

  ReplyDelete
 24. Kuvittelenks vaa.. mut onks sul menny hetkellisesti into tän blogin kirjottamiseen, vai ootko tietoisesti muuttanut tän blogin tyylii tälläseks youtube postaus - nyt saat sitä ja tätä alekoodil - toinen youtube postaus - alekoodi postaus... jne

  Olin ennen mukava seurata sun tyylii ja elämää, mut nykyää tää on vaa niin kaupalliseks muuttunu..? :/

  Toiv kyse on vaa inspiksen puutteesta, eikä siitä että sulla on jotain edellytyksii joltaki taholta tehä postauksia niistä firmoista joista saat jotain ilmaislahjoja.. mikä ei siis mulle kuulu ja iha jees sulle jos näin on, mut toivoisin et tulis välil jotain muutaki juttuu, ku "mainoksii"..

  Ja en tarkottanu millää pahalla! joten toiv tästä mun kommentista ei synny mitään eipäs- juupas taisteluu tänne kommentti boxiin.. Sillä mua ei kiin muu kuin Lauran vastaus.

  Thanks! :)

  ReplyDelete
 25. hahaaa lolool täällä jyväskylässä on yks muija jolla on ihan sama kylkitatska ku sulla ja ny se ottaa sormiinki samat leimat. trololoooool. mulla on hauskaa täällä krapuloissani :D ihana olet, hyvää syksyä sinulle. polttele kynttilöitä pimeinä iltoina, hih :))

  ReplyDelete
 26. Myötähäpeä salkkareista :D

  ReplyDelete
 27. onneks se on vaan ohjelmaa ;)

  ReplyDelete
 28. Ystävä! Katsotaanko joku ilta salkkarit yhdessä? :----) khiihhi!

  ReplyDelete
 29. Voi ei, ismo oli paras :D en aluksi edes ismoksi tunnistanut..

  ReplyDelete
 30. Mulla on menny salkkareihin hermot, en siis ole seurannut sitä aikoihin ja siksi tippunut kärryiltä kokonaan :D

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 31. voikko vaihtaa sun blogin nimeks motherfather fashion? t. anni

  ReplyDelete
 32. Siis on kyllä semmonen sarja tuo Salkkarit, että aina saa nauraa huvituksen ja myötähäpeän sekaisin tuntein. PARASTA! :D

  ReplyDelete
 33. heippa laura! mä oon nyt lukenu sun koko blogin läpi ja en ois ikinä uskonu että jonku ihmisen elämä kiinnostaa näin paljon ! :D aina ku on ollu tylsää nii oon lukenu sun toilailuistas! ISO kiitos tästä blogista! terveisin kaimasi =)

  ReplyDelete
 34. enemmä postauksii!!!!!

  ReplyDelete
 35. Moikka! Huippu blogi sulla! <3 :D tosi kiva kun aiemmassa (aika paljonkin aiemmassa :D) postauksessasi suosittelit sisustus carenaa (ja kokeilinkin heti :D) ja oon niin samaa mieltä huippupalvelu ja nopeet toimitusajat.
  Viimesin ostos just kristallilamppu ei se pyöree joka sulla on vaan se toinen :D niin eniveis millanen lamppu siihen käy? (epäilen et kävis molempiin malleihin sama kun nettisivuilla luki vaan et max. 40 wattia) Niin voisitko jostain kattoa että minkämallinen lamppu mun pitäisi ostaa? :D tuotekoodi,valmistaja,merkki,wattimäärä :D (philips ..joku.. ??)

  ReplyDelete