Thursday, September 29, 2011

Where is my mind?

Sain tänään joltakin kommentin, että "ooksä kuollu?".
Joo oon, ja nyt kirjoitan täältä "tuonpuoleisesta maailmasta".
Että terve vaan täältäkin! Täällä mulla on seitsemän  lihaksikasta neitsyttä miestä ja palvelija, joka vuoroin syöttää mulle kermakuorrutettuja mansikoita ja suklaakuorrutettuja mansikoita.
Ei vaan, olen tässä ja nyt. Kynnys kirjoittamiseen kasvaa päivä päivältä, kun ei kirjoita mitään.
Sellaisen asian olen huomannut.
Olen myös huomannut, että tarviin silloin tällöin irtiottoja bloggailusta. On ihanaa, kun voi vain keskittyä rentoutumiseen, lepäämiseen, elokuviin, musiikkiin ja ystäviin.
Olenpa jopa myös lenkkeillyt viime aikoina tavallista enemmän. Ja tänään aloitin iltaherkuttelulakon!
Että eipä sen ihmeellisempää siis.


 Otsikon biisi <318 comments:

 1. Aikamoinen Pixie-rape tuo biisi... Hyvä yritys, mutta ei kiitos.

  ReplyDelete
 2. kiva kun postailin taas! ootko muuten huomannu kurkata sähköpostiisi? laitoin sulle viestiä vanhojen tansseihin liittyen :>

  ReplyDelete
 3. jeee, ihanaa kun olet palannu! Kohta tulee talvi ja saat ihania kuvia otettuun talvilookista yms maisemista. Tsemppiä syksyyn! Ja kirjota taas pian!

  ReplyDelete
 4. Oon lähdössä ens vuoden puolella Thaimaaseen ja aattelin kysyä olisko sulla mielessä jotain kohteita mitä ei kannata jättää väliin? :)

  ReplyDelete
 5. hauska tuo risti :) ja kirjoittele sitä mukaa mitä mieli ja sydän käskee!

  ReplyDelete
 6. Tästä sun blogista on tullut, ikävä kyllä, tylsä. Ennen kirjoitit enemmän ja mielenkiintoisia juttuja, nykyään laitat vaan lähinnä kuvia ja muutaman rivin tekstiä.

  ReplyDelete
 7. Hahhahh, tuo alku oli tästä hyvä! :D
  Mun mielestä voit ite päättää millon blogias kirjotat, koska sun blogista kuitenkin on kyse, me lukijat tullaan sun mukana :)
  Oon seurannut tätä sun blogia jo todella pitkän aikaa, silloinkin kun joskus pidit pidemmän tauon.. kävin aina välillä kurkkaamassa onko ilmestynyt mitään uutta, ja loppujenlopuksi oli :) Kaikki tarvitsee pienen breikin! Ja minä en ainakaan niiden breikkien mukana katoa! Hyvää syksyn jatkoa Laura!

  ReplyDelete
 8. ääääh ärsyttää kun ihmiset tulee tänne valittamaan sun blogin sisällöstä!! ainakin mun käsityksen mukaan blogit on vähän kuin julkisia päiväkirjoja, ja näin ollen ihan henkilökohtaisesti saa päättää julkaiseeko kuinka paljon kuvia tai tekstiä, vai julkaiseeko mitään. eikä muilla ole oikeutta tulla negatiivisin mielin arvostelemaan. jos ei miellytä, ei tarvitse lukea.

  sun blogi on tosi mielenkiintonen ja syvällisempi kuin monen muun tunnettu blogi. jatka samaan malliin, ja ota niitä irtiottoja kun siltä tuntuu. itteshän vuoksi sä tätä varmaan teet! =)

  Flora

  ReplyDelete
 9. Olipa kiva kuulla susta! Suklaakuorrutetut mansikat kuulostaa hyvältä ja iltaherkuttelulakossa ollaan täälläkin.

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Suosittelen Pixiesin versiota tosta biisistä, ihan muissa sfääreissä :)

  ReplyDelete
 11. kuuntelet hyvää musaa ni ois kiva tietää mitä biisei aina linkkailet ni voisitko laittaa esittäjiä?

  ReplyDelete
 12. Anonyymi:
  Pixien versio on ennestään tuttu, ja tykkään tästä versiosta enempi. :)

  ReplyDelete
 13. emski:
  Kiitos kovasti kommentistasi!
  Ihanaa syksyn jatkoa sullekin :)

  ReplyDelete
 14. Et oo ainut joka lenkkeilee vähän tavallista enemmän :D Ite oon nimittäin innostunu! Kuinka pitkiä lenkkiä juokset/kävelet?

  ReplyDelete
 15. minä pidän blogistasi ja tavasti kirjoittaa juuri tällaisenä, persoonallisena, verrattuna moneen muuhun.
  en lue blogeja kovin ahkerasti enkä ymmärrä, miksi olisi velvollisuus kirjoittaa joka päivä tai viikko jotakin jos ei siltä tunnu. voimia jatkoon.

  ReplyDelete
 16. Olet ihana bloggaaja Laura!

  ReplyDelete
 17. Käyn päivittäin kurkkaamassa, jos olisit kirjoittenut blogiisi. Blogisin on yksi suosituimmista nettisivuistani. Vaikka et jaksaisikaan aina kirjottaa, minä kyllä jaksan pysyä lukijana mukana. Tämä ei ole kuitenkaan työ tai velvoite, joten kirjoita aina kun sinusta tuntuu siltä. Kaikkea hyvää! :)

  ReplyDelete