Tuesday, January 4, 2011

Vastauksia kysymyksiin

Kuinka kauan toi teijä matka oikee kestää ?
17 päivää/yötä kesti.

Kuinka monet bikinit sulla on siellä messissä tällä hetkellä? :D
Mukana oli kolmet, mutta ostin varmaan seitsemät lisää.

Mua kiinnostaa kamalasti, että onks teillä pakettimatka vai ite koottu? 
Ihan itse koottu matka, en itse varannut matkoja, joten en tiedä minkä sivuston kautta.

Sellaista, että kysytäänkö sulta siellä usein minkä maalainen olet ja ihmetelläänkö kun sanot olevasi Suomesta? :)
Ei siellä mitään ihmetellä tai kysellä sen kummemmin. :)


Ootko ton taavin kanssa yhessä?
No comments....

Muakin kiinnostais hirveästi tietää ton matkan budjetista, veikkaan että ootte omatoimimatkalla? mistä ootte hommanneet lennot + hotellit, ja onko sielä thaimaassa oikeasti niin halpaa mitä väitetään? kun en mä usko ettet sä kumminkaan normaalia enemmän tienaa :D matkakuume noussut ihan hirveästi näitä postauksia lukiessa, haluu thaimaahan (thaimaaseen)! t. köyhä opiskelija...
Agoda.com sieltä näkee hotellien hintoja sun muita, mutta muistakaa, että se sivuston antama hinta ei ole lopullinen, siihen tulee verot päälle. Thaimaassa ei mun mielestä ollut mitenkään ERITYISEN halpaa sesonkiaikana, koska me liikuttiin sellaisilla alueilla.  Mutta on siellä paaaljon halvempaa kuin Suomessa.


Mitäs teidän hotelli maksoi phiphillä ? :)
Melkein 200 euroa yöltä, oltiin siellä viikko.


Onko sua luultu paikalliseks ulkonäkösi takia? :-)
Ei olla, mutta menin pokkana lentokentällä passintarkastuksessa "Thaimaalaiset matkustajat"-kohdasta, koska en jaksanut korvatulehduksissani jonottaa, ja pääsin läpi. Toki se ukko näki, että passini oli suomalainen, mutta muut jonottajat eivät sen suuremmin kummastelleet.

Mua kiinnostas kuulla rahasta. siis ihan että paljon tollanen kaukomatka oikeesti maksaa plus noi upeet hotellit! 
Mulla meni tuolla rahaa varmaan 1500 euroa, Taavilla varmaan lähemmäks 2000 euroa.
Lennot maksoivat yhteensä muistaakseni 3000 euroa, ja hotelleihin meni yhteensä jotain 4000 euroa. Eli ei mikään halpa matka. Mutta muistakaa, että paaaljon halvemmalla saa lentoja, kun varaa ajoissa tai ottaa jonkun tarjousmatkan. Thaimaassa saa tosi hyviä hotelleja 20 euroa/yö, joten halvemmallakin pääsee.

Ja mistähän vitusta sitä rahaa riittäää?
Tasan ei mee kuule nallekarkit, joillakin on, joillakin ei. Ja toisekseen, mitä se muille kuuluu, mistä sitä rahaa riittää.

Eikö susta tunnu ollenkaan pahalta elellä herroiksi kehitysmaassa? Tuollahan on kuitenkin tosi alhainen se elämänlaatu/elintaso verrattuna Suomeen, ja aika vähän vettäkin.. Menee vähän yli tommonen poreamme-touhu mun mielestä, etenkin kun on meri vieressä! :D
Thaimaan yksi aika suuria tulolähteitä on turismi.  Noin 60 prosenttia thaimaalaista työskentelee maataloudessa, ja sen osuus BKT:sta on 9 prosenttia, turismin osuus BKT:ta on noin 5 prosenttia. Ajattele sitä!
Joten tuntuuko, musta pahalta matkustaa saarelle, jossa tuen paikallisten ravintoloita ja ostan niiden omatekemiä simpukkakyhäelmiä? Ei tunnu.


Ja lopuksi teille: Käyttäkää enemmän googlea apunanne, tuntuu välillä että tänne tulee niin typeriä kysymyksiä, kuten että miten Valtterin kirppikselle pääsee, jos osoite on Aleksis Kiven katu 17? No menkää vaikka www.hsl.fi ja katsokaa reittioppaasta.

P.S. Ostoksista tulee varmastikin vielä postausta. Ja lisää saa kysyä, jos siltä tuntuu.! :)

62 comments:

 1. Mua kiinnostaisi tietää noi hotellit joissa olitte! Siis hotellien nimet. Eka hotelli taisi olla Access pool missä itsekin olen ollut, mutta entä muut?

  ReplyDelete
 2. Sepä se on, että turismi sekä tuhoaa että auttaa maita. Mutta ei mustakaan tunnu pahalta viedä rahoja kehitysmaahan. Koulussa meillä on paljon asiasta puhuttu ja tähän lopputulokseen oon tullut. Joskus käytetään sen tyylistä sanontaa kuin "jätä vain jalanjäkesi" eli ei saa roskata yms ja pitää elää ekologisesti turistina. Oon itse lisännyt siihen "jätä myös rahasi" :D Ja sitten toi kyselyasia, mä itse huomaan myös että blogiin tulee välillä tosi outoja kysymyksiä, kuten "onkohan tuota hametta enää Asoksella?" tms.. ja mietin yleensä että pitääkö mun nyt käydä asia tarkistamassa..vai eikö lukija voi itse klikata Asoksen sivuille. Mutta kyllähän sitä itsekin välillä tyhmiä kyselee, huomaamattaan :)

  ReplyDelete
 3. Kuka toi Taavi oikein on?

  ReplyDelete
 4. hei tehä olitte siel phuketissa, ite oon sinne lähössä noin kuukauden päästä. haluisinki tietää että oliks siel mimmosii shoppailu mahollisuuksii ja niiiin. :D
  yritin kattoo googlest ja siel sanottii et phuket (se keskusta tai joku?!) on verrattavis bangkokkii, et se olis niinku mini bangkok? pitääkö paikkansa? :)

  vielä iso kiitos ku jaksoit postailla thaimaasta koko loman ajan tänne (:
  ps oot ihanin bloggaaja.<3

  ReplyDelete
 5. "Kuka toi Taavi oikein on?"
  EN KESTÄÄÄÄÄÄ :DDDDDD

  ReplyDelete
 6. Hahaha, jotenki tuli hyvä mieli et kerranki joku ei vähätelly hintoja tai muita.

  Noniin ja eikun anonyymien mahdollista "hirvee leija kun kerroit vastaukset noihin kysymyksin", "porvari" ym. kommentteja. Oi kateuden kukkasia ;)

  Turismi on yksi Thaimaan pääelinkeinoista, joten kyllä sinne on ihan kiva "viedä rahaa". Ja tosiaan itsekin olin parin kuukauden low-budjet-matkalla Thaimaassa viime vuonna, ja rahaa meni tuossa 2kk vähemmän kuin tällä bloggaajan matkalla, joten ei sen Thaimaan todellakaan kallis tarvitse olla :)

  ReplyDelete
 7. hei pässit ihmiset ettekö te nyt tajua että toi riikinkukkotatska ei ole edes vielä valmis tossa kuvassa :D

  oot ihana :)

  ReplyDelete
 8. mistä tää mekko on? :)
  http://4.bp.blogspot.com/_LjzY6geckPQ/TRB2nsN-krI/AAAAAAAAIm8/GhGpu0hBtug/s1600/P1100804.jpg

  ReplyDelete
 9. HAHAA TOI PASSINTARKASTUS! Aivv kuolin ku ajattelin tilannetta. Ja ihan vaan että tästä tulee nyt about tuhannes kommentti tähän asiaan: Miten voitkin näyttää niin paljon jotenkin aasialaiselta! Varmaan se on toi musta pitkä tukka mikä kans lisää sitä vaikutelmaa. Tietty jos olisit kuvas vierekkäin jonkun japanilaisen tytön vieressä ni tuskin olis enää niin paljon samaa näköä. Ja tähän liittyen: mikä sun oikee tukan väri on? Normi suomalainen maantienharmaa?

  ReplyDelete
 10. !Ja mistähän vitusta sitä rahaa riittäää?
  Tasan ei mee kuule nallekarkit, joillakin on, joillakin ei. Ja toisekseen, mitä se muille kuuluu, mistä sitä rahaa riittää."

  Täysin samaa mieltä. Oon ite koko ikäni kuunnellut kuittailua siitä, että olisin jotenkin paremmasta perheestä (vaikka ihan keskiluokkaa me mun mielestä ollaan) ja siitä että rahaa on jne. Monta vuotta häpeilin asioita, esim. sitä, että perinnön ansiosta oli mahdollisuus nostaa kunnollinen laina ja ostaa oma kämppä 19-vuotiaana. Ja siitä saa kuullu vieläkin. Nykyään en enää kyllä nöyristele asian kanssa, jos joku kysyy, sillä tämmönen tää maailma nyt vaan on. Epäreilu. Mä olen jäänyt paitsi tosi monesta muusta asiasta, vaikka talous on ollut turvattu.

  ReplyDelete
 11. Blogiasi nyt kauan lukeneena olen päätynyt seuraavaan johtopäätökseen: Taavi on miljonääri.

  ReplyDelete
 12. Parempi sitä rahaa on kehitysmaihin kaataa kuin kehittyneisiin maihin. ;) Saisivat ihmiset kaaataa vähän enemmänkin sitä rahaa ihmisille maissa ja yhteiskunnissa, joissa ei ole ihan niin auvoista ja sosiaalisesti turvallista kuin länsimaissa.

  Ja ihan oikee asenne, mitä se kellekää kuuluu mistä ne rahat tulee. Ei varmaan oo kysyjilläkään mitkään kovin ylevät motiivit tenttauksensa takana. -.-

  Diggaan Laura sun asenteesta ihan mielettömästi. ^^

  ReplyDelete
 13. " Blogiasi nyt kauan lukeneena olen päätynyt seuraavaan johtopäätökseen: Taavi on miljonääri. "
  hahaha nii totta :D

  ReplyDelete
 14. "säälii saa kuka vaan, mut kateus pitää ansaita" go laura! ;)

  ja tohon että "kattokaa googlesta" vois lisätä KATTOKAA VITTU ENTISISTÄ KOMMENTEISTA!!! itse luen aina myös kommari boxin läpi ja savu nousee korvistani kun lukee samoja kysymyksiä kommentti kommentin jälkeen. vihaan tyhmiä ihmisiä.

  ReplyDelete
 15. ''Blogiasi nyt kauan lukeneena olen päätynyt seuraavaan johtopäätökseen: Taavi on miljonääri.'' hihi :--D

  ReplyDelete
 16. ''Blogiasi nyt kauan lukeneena olen päätynyt seuraavaan johtopäätökseen: Taavi on miljonääri.'' hihi :--D

  ReplyDelete
 17. ''Blogiasi nyt kauan lukeneena olen päätynyt seuraavaan johtopäätökseen: Taavi on miljonääri.''

  villimpi johtopäätös: Taavi on SUTENÖÖRI!!1

  ReplyDelete
 18. Ei pahalla, mutta eikö sua yhtään huoleta työpaikkasi puolesta, kun sulla on täällä aika paljon (verrattuna esim. muihin blogeihin) kuvia, joissa sulla on viinilasikädessä ja näytät humaltuneelta? Vaikka ei mun mielestä työnantajien kuulu tirkistellä vapaa-aikaa, pääasia että työnsä hoitaa kunnolla. Ootko tosiaan töissä pornokaupassa? :O Miten voit?

  ReplyDelete
 19. Sulla on salee joku toinen työ.. Oot joku salainen agentti ja tienaat miljoonia :D Tai sitten tosiaan Taavi on se miljonääri.

  ReplyDelete
 20. Muistan et oot joskus maininnu, et sul oli nuorempana itsetunto-ongelmia. Miten oot parantanu itsetuntoos? Koetko et sul on nyt hyvä itsetunto? Jos on, ni miltä hyvä itsetunto tuntuu?

  kiitos :)

  ReplyDelete
 21. onko sun molemmat vanhemmat ihan suomalaissyntyisiä vai onko suvussa jotain muutakin?:)

  ReplyDelete
 22. Suosittelen ehdottomasti tehdessänne hotellivarausta mihin päin maailmaa tahansa osoitteesta agoda.com
  Se on tutkitusti ehdottomasti halvin ja se takaa että jos nyt satut löytämään haluamasi hotellin halvemmalla niin se antaa sulle uuden tarjouksen. Itse en löytänyt halvemmalla mitään hotellia mistään vaikka hotellien omilla sivuilla oli mukamas "huipputarjouksessa" jotakin. Kaiken kukkuraksi agodalta kerääntyi pisteitä joita saat jatkossa käyttää kun varaat hotelleja. Itelleni kerääntyi vajaan 200€ edestä pisteitä jolla yöpyy vaikka NYC:ssä pari yötä.

  Tarkkana pitää olla vaan siinä että maksu vaiheessa pamahtaa loppusummaan verot päälle.

  Hotellit olivat:
  Access Pool Resort And villas (Phuket) Hyvä palvelu ja edullinen! n. 90€ yö (oltiin 2 yötä)

  Villa 360 Resort and Spa (Koh Phi Phi) Luokiteltu saaren toiseksi laadukkaimmaksi hotlaksi. Mukava Bungalowi ja kiva huoneisto. Hyvä ruoka! Huonohko palvelu eikä henkilökunta puhu oikein englantia. n. 210€ Yö

  Sea Pearl Villas Resort (Phuket) Ehdottomasti paras hotelli jota suosittelemme. Tosi hyvä kokonaisuus ja erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Ainoa johon palaan! n.180€ yö mutta katsoin että voi saada joskus jopa 120€ yöltä.

  Dusit Thani (Bangkok) Ydinkeskustassa. Kivat huoneet ja todella korkealuokkainen palvelu. Tosin vähän ehkä ärsyttävän bisnesmäinen. Esim. klo 17 jälkeen ei saanut hotlan ravintoloihin mennä shortseissa tai sandaaleissa. n. 190€ yöltä.

  ReplyDelete
 23. Muistakaa että todella ok nättejä hotellihuoneita ( suihku, vessa, parisänky, parveke ja aamiainen) voi saada 30€-50€ päivä. Phi Phillä majoitukset ovat huomattavasti kalliimpia koska kaikki on rakennettu saarelle.

  Pakettimatkoissa on ideaa koska siinä saa hotlan sisältymään siihen pakettihintaan kokonaishinnaltaan erittäin edullisesti. Kukaanhan ei pakota olemaan jatkuvasti sielä vaan voi vaikka piipahtaa muutaman päivän Krabilla ja silti se on kannattavaa. Eipä tarvii aina laukkuja sitten repiä mukanaan.

  Voin taata että matkarahamme ovat ihan rankalla työllä hankittuja ja omasta selkänahasta revittyjä. Se miksi valitsimme normaalia hintavammat hotellit on se että tykkään ennemmin käyttää rahani palveluihin, työlistää ihmisiä, nauttia siitä ja tiedän että raha sitten jotakin kiertoteitse työllistää minutkin, kuin se että raha seisoo tallelokerossa tai ostaisin jotain turhanpäiväisiä esineitä niillä rahoilla.

  Yhteiskunta perustuu siihen että jaamme palveluitamme toisillemme ja pidämme rahan liikenteessä. Tällöin me kaikki saamme leivän pöytään ja elämän perustarpeita omia palveluitamme vastaan.

  ReplyDelete
 24. Saanen sanoa mielipiteeni?

  Katoin just Agodasta tota Dusit Thania, jonka hinta oli 80 euroa/yö. (voihan toki olla, että uusivuosi nosti hintoja) MUTTA AGODA EI TODELLAKAAN OLE HALVIN!!!! Kannattaa vertailla mm. hotels.com, asiatravels.com ja booking.com:in välillä. Ainakaan bookingissa ei tule veroja päälle. Hankalaa lisäksi nämä peruutukset ja jos löytää halvemman ilmoitukset Agodaan, ei oikein toimi. :(

  Toinen juttu: Aasiassa, ainakin Kuala Lumpurissa, Singaporessa, Hongkongissa ja Bangkokissa kannattaa aina mennä passijonoon, joka on lyhin, luki siinä mitä tahnasa. Koskaan ei siitä käännytetä pois, olitpa minkämaan kansalainen tahansa. Samat passintarkastukset niillä on kuin meilläkin. (yrittävät vaan olla ovelia!)

  Kolmanneksi: Kenellekään ei kuulu millä rahoilla kukakin matkustelee. Kateellisten panettelua, koirat haukkuu ja karavaani kulkee. :)

  ReplyDelete
 25. " Anonyymi sanoi...

  Ei pahalla, mutta eikö sua yhtään huoleta työpaikkasi puolesta, kun sulla on täällä aika paljon (verrattuna esim. muihin blogeihin) kuvia, joissa sulla on viinilasikädessä ja näytät humaltuneelta? Vaikka ei mun mielestä työnantajien kuulu tirkistellä vapaa-aikaa, pääasia että työnsä hoitaa kunnolla. Ootko tosiaan töissä pornokaupassa? :O Miten voit?"

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD awwww minkä ikänen ihminen tän kommentin takana on?

  ReplyDelete
 26. Blogiasi nyt kauan lukeneena olen päätynyt seuraavaan johtopäätökseen: Taavi on normaali. Eli antakaa nyt jo olla! Plussaa siitä, että tulit itse asiallisesti tänne vastaamaan kyselyihin! =)

  ReplyDelete
 27. haluaisin hirveästi valokuvata sinua! oiskohan se mahdollista? :D kauniit ja erilaiset kasvot

  ReplyDelete
 28. Sen verran haluaisin sanoa raha-asioita ihmetteleville, että sitä rahaa yleensä saa, kun tekee töitä.(Kuten ylempääkin lukemalla voi todeta) Toki joillakin on niin hyvä tuuri, että on jo valmiiks varakkaasta perheestä/suvusta, että rahaa saa sitäkin kautta.
  Ite oon opiskelija ja teen siinä sivussa työtä (joka ei todellakaan oo maailman parhaiten palkattu) ja nyt reilun vuoden sisälle on jo kolmas ulkomaanmatka tulossa.Se on paljon mulle, koska lapsuudessani en juuri päässy matkustamaan yhtään mihinkään. Ei tarvi olla mikään miljonääri voidakseen lähtä palmun alle makoilemaan viikoks-pariks. Kannattaa käyttää järkeä ja laittaa aika ajoin saaduista tuloista pieni osa sivuun ja yhtäkkiä huomaakin, että säästötilillä on katetta sen verran, että matkan varaaminen on mahdollista. Kannattaa punnita asioita, tarviiko välttämättä jotain tiettyä vaatetta/tavaraa, vai voisko sen muutaman kympin laittaa sivuun, onko järkeä mennä yöelämään kuluttamaan 150e, kun sillä rahalla voi saada jo lentolipun johonkin kivaan paikkaan.
  Mun mielestä kateus ja toisten raha-asioiden ihmettely on täysin turhaa, meillä jokaisella on mahdollisuus, se on jokaisen oma asia miten sen mahdollisuutensa käyttää.Ahkeruudella saa paljon.


  Kiitos hyvistä matkavinkeistä!

  ReplyDelete
 29. ei vitsit. oon oikeasti ihan kade teän matkalla tosi upeen näköstä ! pitää nauttia ku tuonne pääsee !

  ReplyDelete
 30. Miten pitkä oot?

  ReplyDelete
 31. Anonyymi:
  Taavi taisikin jo vastata noihin hotla-kysymyksiin:)

  Cava:
  Samaaa mieltä, ihana <3

  Anonyymi:
  Taavi on ihminen

  Anonyymi:
  Kyllä Phuketissakin on isoja kauppakeskuksia ja samaa kamaa kuin Bangkokissa, joten aiva varmana löydät kaikkea ihanaa sieltä. En muista nyt minkään kauppakeskusten nimiä, eli kandee googlettaa, ja kiitos <3

  Maria:
  Kiitoksia hirveesti <3

  Vanessa:
  Toki on, laita vaan s.postia, jos tosiaan haluat :)

  ReplyDelete
 32. Pakko vaan sanoa, että mistä vitusta ihmiset repii noita kysymyksiä... Mut toivottavasti teil oli kiva matka! :)

  ReplyDelete
 33. Ootko ton taavin kanssa yhessä?
  No comments.... < no vissii aika selvää että ootte yhessä :-D? johan sanoit aikasemmin et se on sun poikaystävä. ja muutenki, kyl sen kaikki tajuaa =)

  ReplyDelete
 34. hei tuli vaan mieleen että miten on se sun LG kosketusnäyttö puhelin toiminut??:)

  ReplyDelete
 35. "Ei pahalla, mutta eikö sua yhtään huoleta työpaikkasi puolesta, kun sulla on täällä aika paljon (verrattuna esim. muihin blogeihin) kuvia, joissa sulla on viinilasikädessä ja näytät humaltuneelta?" :D ei kai työnantajille kuulu mitä kukakin vapaa-ajalla tekee.. ja eikös vapaalla saa tehdä mitä huvittaa, se on ihan eri kun työaika :D ja nää raha-asia ihmettelyt alkaa suututtaa toden teolla.. musta on hyvä kun kerroit hinnoista suoraan. Enkä ymmärrä miksei teillä voisi olla rhaa tuollaiseen? Eiköhän ne ole työllä saatuja joten kaikki kateelliset tekin voitte saavuttaa saman jos olette valmiita tekemmän töitä.. ei kai se Taavista miljonääriä tee jos pari viikkoa elelee huippuhotelleissa..? tuskin tuo matka teille ihan sormia napsauttamalla tuli.. ja sehän on tosi asia, joillakin on rahaa joillakin ei. totta kai se tekee kateelliseksi ihmiset mutta eihän sille voi mitään!

  ReplyDelete
 36. "Ei pahalla, mutta eikö sua yhtään huoleta työpaikkasi puolesta, kun sulla on täällä aika paljon (verrattuna esim. muihin blogeihin) kuvia, joissa sulla on viinilasikädessä ja näytät humaltuneelta?"

  No ei itse asiassa, olen viimeiset pari viikkoa juhlinut molempien pomojeni kanssa: Henkan ja Taavin, että eipä varmaan heille jää epäselväksi viinilasini sun muut;) :DD

  ReplyDelete
 37. Ahahah komppaan niin täysin Mariaa, sulla on ihana asenne!

  ReplyDelete
 38. hahah ei vittu ihmiset on kyllä typeriä ku kattelee noita kommentteja ja kysymyksiä mitä ne sulle viljelee,...

  ReplyDelete
 39. Oikea asenne tuo nallekarkkihomma ihan oikeesti :D On jännä miten käärmeissään ihmiset jaksaa olla siitä, jos jollain on varaa hotelliin, jossa on poreallas, huhhuh ;D Hyvähän se on välillä, että elämässä on vähän luxusta..ja etenkin tuo, että nimenomaan hyötyä siitä thaimaan kaltaiselle turismista riippuvalle maalle on! Keep up the good attitude!
  terkuin veera, miran kaveri jonka joskus kerran tapasit :)

  ReplyDelete
 40. "No ei itse asiassa, olen viimeiset pari viikkoa juhlinut molempien pomojeni kanssa: Henkan ja Taavin, että eipä varmaan heille jää epäselväksi viinilasini sun muut;) :DD"

  Haaaahahahahaha, noni, katoinkin että tuo Taavi on jotenkin limasen näköinen. Porno alalla siis :D

  ReplyDelete
 41. hah huvittaa kyl noi kommentit "paljon makso?", "mistä varasit?".... ihanaa lukee sata samanlaista kysymystä again and again!! koita jaksaa :D
  Oon lukenu nyt sun blogia lähes vuoden verran (tai siis eka Give wings to my life/style:a, mut varmaa tiiät mitä meinaan :D), mut en oo varmaa ikää sanonu et sun blogi on loistava! sussa on sitä asennetta, oot oma ittes etkä välitä mitä muut sanoo. Go Laura! :) t. Tiia

  ReplyDelete
 42. Miettivätkö jotkut ollenkaan mitä laukovat tänne kuukaudesta toiseen?

  Se että joku on seksiliikkeessä töissä ei tee siitä epäeettistä tai limaista. Myymme tuotteita myös sairaaloihin, klinikoihin ja apteekkeihin. Eihän siivooja siivoo siksi koska se pitää siitä vaan siksi että se saa vuokran maksettua ja maitoa kaupasta.
  Tuotteemme määritellään terveystuotteiksi ja hyvinvointituotteiksi. Myydyin tuotteemme on hieromasauva (80% naisista omistaa sellaisen) ja monet eivät varmaan tajua sitä että kaikki naiset eivät välttämättä pysty nauttimaan seksistä ilman apuvälineitä. Jotkut eivät voi harrastaa yhdyntää ilman liukuvoidetta, moni käyttää ihan ehkäsysyistä kondomia, jotkut pariskunnat haluavat yllättää toisensa ja jotkut tarvitsevat hierontaöljyä hierontaan.
  Näiden tuotteiden myynti ei ole mitään sen erikoisempaa kuin kenkien myynti. Työ on yhtä raskasta kuin mikä tahansa asiakaspalvelu tai myyntityö.

  Lauralla tai itselläni ei ole mitään mielenkiintoa alaa kohtaan eikä se sitä tarvitsekkaan. Itse ajauduin alalle opiskeluaikana koska piti heti saada jotain töitä ja Laura tekee töitä siksi koska opintotuet eivät riitä kaikkeen.

  Miettikäähän hetki asiaa ja jos tämä on moraalitonta niin sitten kannattaa odottaa että täyttää 18v, saa ekan kerran, alkaa nunnaksi tai ruveta lestadiolaiseksi.

  ReplyDelete
 43. ..ja se mitä tulee "vaimonhakkajapaitaani" niin olen auringossa mielummin ilman paitaa tai Lauran mulle ostamassa hihattomassa jotta olkapäät saavat väriä kuin hankin samanlaisen junttirusketuksen t-paidasta kuin omalla poikaystävälläsi!

  ReplyDelete
 44. haha ootte molemmat, laura ja taavi just hyviä. sanotte asiat suoraan:D!

  ReplyDelete
 45. Mäkään en kyllä ymmärrä tuota "vaimonhakkaajapaita" juttua koska siis totta kai sitä on ilman paitaa ja mahdollisimman öö vähäkankaisessa paidassa jossain thaimaassa jossa on kuuma!
  Laura oot mahtavin bloggaaja ja sun postauksia on kaikkia aina niin parasta tulla lukemaan! Kiitos ihanista matkakuvista ja Taaville kiitos vastailuista :)

  t. Lilli

  ReplyDelete
 46. taavi on mun idoli, oikeesti! vaikuttaa fiksulta ja tasapainoselta tyypiltä.
  ne, joitten mielestä seksikaupassa on jotain limasta ja ällöttävää eivät todennäkösesti ole koskaan edes käyneet ko. liikkeissä saati olleet siellä palveltavana. itse ainakin olen saanut aina loistavaa ihmisläheistä (=asiakasta ymmärtävää ja välitöntä) palvelua täysin normaaleilta ihmisiltä. seksi nyt vaan kuuluu normaaliin elämään, eikä liukkarit, dildot tai kondomit ole varmastikaan kenenkään terveyttä/elämää pilanneet, päinvastoin.

  ReplyDelete
 47. Olet ihana, kaunis ja sanavalmis nainen. Ihailen sinua. :)

  ReplyDelete
 48. Joo oon samaa mieltä taavin kanssa, mutta mun mielestä pornokaupoilla on myös likanen puoli, se että sinne tulee ihmisiä takahuoneisiin masturboimaan... tätä en pysty ymmärtämään.

  ReplyDelete
 49. Niin ma en nyt kylla ihan ymmarra miten ihmiset saa pornoalalla tyoskentelysta tehtya noin kamalan ison numeron :D Naa kommentit on kylla varmaan parhainta viihdetta ikina.

  En oo kylla koskaa ennen kommentoinut tanne vaikka oon lukija jo jonkun aikaa ollut, mutta taa blogi on kylla noussut ehdottomasti mun lemppariksi :)

  ReplyDelete
 50. "Eihän siivooja siivoo siksi koska se pitää siitä vaan siksi että se saa vuokran maksettua ja maitoa kaupasta."

  Itsehän olen siivooja ollut jo vuosia, ja sitä hommaa ei kyllä pelkästä rahasta tehdä näin kauan. Pidän työstäni ja vaikka tässä matkan varrella on parempipalkkaisiakin töitä tarjottu niin olen kieltäytynyt. Ei kaikki ajattele vain rahaa, vaikka Helsingissä onkin kallis asua :<

  ReplyDelete
 51. taavi mä rakastuin just suhun

  ReplyDelete
 52. Kiva kuulla Taaviakin täällä! Vaikutat ihan mukavalta tyypiltä ja hienoa että sanot asiat suoraan mutta asiallisesti. Ton pornohomman takia oon saanut/luonut vähän erilaisen mielikuvan mutta olin näemmä väärässä :)

  ReplyDelete
 53. Hei eks täällä ole hyvä meininki!

  Ensin Taavi on vähintään joku suteenööri tai mafioso, mutta sitten kun se avaa 2 kertaa suunsa, niin kaikki rakastuu siihen heti. Hei tämähän aivan mahtavaa. Hei Taavi mennäänkö naimisiin?

  ReplyDelete
 54. Eihän ne nallekarkit tasan menekään ja itse ainakin olisin tosi iloinen, jos rahaa olisi edes täyttämään jääkaapin.

  Kyllä köyhyys nostattaa kateutta, ei sille voi mitään.

  ReplyDelete
 55. Haha,luulin että luin tukiaisen blogia.

  ReplyDelete
 56. Oon ennen tykänny sun blogista tosi paljon, mutta viimeistään tää postaus toi kyllä tosi pahan maun suuhun. Eikä siksi, etten itse olisi matkustellut tai siihen ei olisi mahdollisuuksia. Vaan ylimielinen suhtautuminen toisiin kulttuureihin ja ihmisiin on se jota en ole koskaan ennen sun teksteistä huomannut. Ja oon tosi surullinen, koska ennen sain susta mukavan vaikutelman.

  ReplyDelete
 57. "Oon ennen tykänny sun blogista tosi paljon, mutta viimeistään tää postaus toi kyllä tosi pahan maun suuhun. Eikä siksi, etten itse olisi matkustellut tai siihen ei olisi mahdollisuuksia. Vaan ylimielinen suhtautuminen toisiin kulttuureihin ja ihmisiin on se jota en ole koskaan ennen sun teksteistä huomannut. Ja oon tosi surullinen, koska ennen sain susta mukavan vaikutelman."
  Komppaan..

  ReplyDelete
 58. Anonyymi sanoi...

  Oon ennen tykänny sun blogista tosi paljon, mutta viimeistään tää postaus toi kyllä tosi pahan maun suuhun. Eikä siksi, etten itse olisi matkustellut tai siihen ei olisi mahdollisuuksia. Vaan ylimielinen suhtautuminen toisiin kulttuureihin ja ihmisiin on se jota en ole koskaan ennen sun teksteistä huomannut. Ja oon tosi surullinen, koska ennen sain susta mukavan vaikutelman.

  Suosittelisin kasvamaan aikuiseksi ja tajuamaan realiteetit.

  ReplyDelete
 59. Moikka! Mistä olet löytänyt nämä ihanuudet? http://3.bp.blogspot.com/_LjzY6geckPQ/TRGyHswSGYI/AAAAAAAAIos/MMT9X_x4Bgg/s1600/PC220083.jpg

  Oon etsiskellyt jo kauan keltaisia biksuja, eikä mistään tunnu löytyvän, ei edes nettikaupoista.

  ReplyDelete
 60. "Ja mistähän vitusta sitä rahaa riittäää?
  Tasan ei mee kuule nallekarkit, joillakin on, joillakin ei. Ja toisekseen, mitä se muille kuuluu, mistä sitä rahaa riittää."
  mahti vastaus laura! rock on!

  ReplyDelete
 61. Tokihan sitä rahaa tuodaan turismilla, mutta tuolliaisissa ns "hienostohotelleissa" ei rahat ihan oikeille henkilöille mene... Useimmiten tällaisten hotellien takana toimintaa pyörittää länsimaalainen tai sitten erittäin rikas paikallinen. Olisin itse mennyt mieluummin asumaan johonkin sellaiseen paikkaan, missä kehtaisi ollakin, kun vieressä slummeja jne. Ja toi veden kuluttaminenkin on iso ongelma ollut Thaimaassa, se on reilun 20 vuoden päästä hätätilassa veden suhteen.. Sit voi mietiskellä niitä poreammereita :/ Mutta joo, asioilla on aina kaks puolta.. En silti menis tollaseen maahan syytämään rahaa väärille tyypeille.

  ReplyDelete