Tuesday, January 11, 2011

@ Home

Tulin just kotiin, ja ajattelin nyt hetken rentoutua Dr. Philin ja suklaan ääressä.
Kävelin Mangon ohi, enkä voinut olla huomaamatta takkialeja.
Löysin itselleni kivan mustan tyköistuvan talvitakin, (topatun) ja aika tosi halvalla.
Ja sitten vakkarimestaan, eli Anttilaan. Sieltä mut voi pongata varmaan joka kolmas päivä.
Anttila vaan on paras.. :D Ostin leffoja, koska leffaillat kotona on jotain parhautta.
Mä boikotoin Makuunia, koska siellä on kiskurihinnat, ja sain just viime kuussa 40 euron Lindorffin sakot kahdesta leffasta, jotka olivat olleet kaksi päivää myöhässä. Olin unohtanut maksaa - en muista.
Pari kuukautta sitten maksoin melkein 60 euroa Annan makuunin myöhästymismaksuja jostain helvetin sinkkuelämää 5 tuotantokauden parin päivän myöhästymisestä. Että näin. Niin ja Taavilla on mennyt makuuniin vuoden aikana varmaan 200-400 euroa.. :DDD Joten mä olen siirtynyt käyttämään headwebbiä tai Anttilaa.

Ajattelin tehdä tänään myöhemmin Thaimaan ostoksia vol. 2, kunhan ensin vähän relaxoidun ja levähdän. Mulla on muuten päivät ihan sekaisin. Luulin, että tänään on torstai...

62 comments:

 1. Dr. Phil ja suklaa on kyl match made in heaven :D kiva takki!

  ReplyDelete
 2. etkö käy siellä koulussa enää :o ?

  ReplyDelete
 3. Anonyymi:
  Yeahh=)

  Anonyymi:
  käyn käyn

  ReplyDelete
 4. Voi kun sä oot nyt ihanan ruskee! :)

  ReplyDelete
 5. mihis taavin blogi on hävinny tosta sivusta?? onko sitä enää??

  ReplyDelete
 6. cool jacket, love ur shoes-closet and ur pretty!

  ReplyDelete
 7. Anttilan topten ei petä koskaan!

  ReplyDelete
 8. Kauheet noi Makuunin myöhästymismaksut!
  Meillä oli kans kerra leffat pari pv myöhässä, mut ei me siitä mitään maksua saatu :o Tai ainakaan meille ei mainittu mitään mistään myöhästymismaksuista :D

  ReplyDelete
 9. Mitäs helkuttia.. velottaako makuuni myös siitä, että jos myöhästymismaksuja ei maksa heti saman tien? ööh.

  Meillä lähtee lindorffille vasta kun leffa on ollu myöhässä 30pv.

  T: Filkkarilainen
  ps. meil on halvempaa

  ReplyDelete
 10. Hei!
  Voitko laittaa vaikka ostospostauksen yhteyteen, paljonko bikinit maksaa Thaimaassa? Lomaan on aikaa jokunen viikko, enkä löydä edes googlella, kuinka halpoja "halvat" bikinit ovat. :)

  ReplyDelete
 11. Mä iha hämmästyin, ku luin et ootte joutunu noin paljo maksaan myöhästymismaksua, koska kun mulla oli pari leffaa päivän myöhässä, makuunin työntekijä ei edes ottanut lisämaksua, vaan sano, että ei nyt tartte noin pientä maksaa tai jotai sellasta... Hmm, ehkä täällä Tampereella on parempi asiakaspalvelu. ;D

  ReplyDelete
 12. Itekin boikotoin Makuunia juuri samoista syistä kuin sinäkin! Katselen leffat netistä tai sitten ostan kotiin:) Ja olen tyytyväinen valintaani.

  ReplyDelete
 13. Laura! Nyt kun taas laitoit kuvia maagisesta unisiepparistasi, minäkin tahdon sellaisen! Etsin ja löysin sen Dreamcatcher-postauksen, muttei siellä lukenut mistä se on.. joten voisitko kertoa :) kiitos ja kumarrus! <3

  ReplyDelete
 14. No eikö vaan vuokratessa tulis mieleen että seuraavana päivänä ne leffat tosiaan tarvii palauttaa? Enpähän oo itse ainakaan kertaakaan maksanu myöhästymismaksuja lukuisista vuokrauksista huolimatta. =)

  ReplyDelete
 15. anttila on ihan huippu, must tuntuu et käyn siellä vähän liian usein koska joskus meen ainoastaan sinne jos käyn kaupungilla :D:d halpojen leffojen tarjonta on siel melko loistava!

  ReplyDelete
 16. kuinka vaikeaa voi olla palauttaa joku elokuva makuuniin? :D:D:DD

  ReplyDelete
 17. miks maksoit annan maksuja?

  ReplyDelete
 18. Mistä toi unisieppari on? Paljonko tollasilla yleensä on hintaa?

  ReplyDelete
 19. Makuunissa on kyllä aika kiskurihinnat! Samalla rahalla saa leffat anttilan alelaarista omaksikki. :D

  Saako udella, että mitä teipinpoistoainetta käytät? Pidennyksiin siis. Lähteekö helposti irti?

  Mulla ei itestään lähde teipit "tippumaan" 3kk:kaan jälkeen ja aina ne on tiukassa. Dreamhairin tavara oli ihan surkeaa, jäi vain teipit hiuksiin kiinni ja mureni ympäri päätä. Parhaiten on lähteny ceralan öljyllä jota käytän atopian hoitoon :D 3v teippejä olen käyttäny ja ihan loistavathan ne on, kun vaihtelua kaipaa, mutta se poisto...

  ReplyDelete
 20. moi kaima! näistä tavispostauksista tykkään erityisen paljon :) näitä enemmän ja vähemmän bilehuuhaata!

  ReplyDelete
 21. Body of lies on varmaan yksi parhaita leffoja mitä koskaan on tehty...

  ReplyDelete
 22. Mulla on kans laskua Makuuniin tai Filmtowniin, en vaa muista kumpaan, joten boikotoin vuokraamista :DD Laskua ei oo tullu kun oon kuitenkin palauttanu leffan... Mut top ten on kyl kiva ja sieltä saa leffoja niin halvalla <3

  ReplyDelete
 23. niin ja sit uutuudet maksaa hirveesti muutenkin vuokrata, samalla rahalla ne melkein ostaa omaks :)

  t. toinen anttilan asiakas

  ReplyDelete
 24. Anonyymi Mia sanoi...

  Hei!
  Voitko laittaa vaikka ostospostauksen yhteyteen, paljonko bikinit maksaa Thaimaassa? Lomaan on aikaa jokunen viikko, enkä löydä edes googlella, kuinka halpoja "halvat" bikinit ovat. :)


  Bikinit olivat jotain 3-8 euroa ainakin phi phillä:) Eli eipä hirveesti :D

  ReplyDelete
 25. unienystävä sanoi...

  Laura! Nyt kun taas laitoit kuvia maagisesta unisiepparistasi, minäkin tahdon sellaisen! Etsin ja löysin sen Dreamcatcher-postauksen, muttei siellä lukenut mistä se on.. joten voisitko kertoa :) kiitos ja kumarrus! <3

  Unisieppri on Kampin Kauppakeskuksesta, muistaakseni 4 kerros ja joku hippikauppa. Joku Aurinkopulju, en muista yhtään nimeä :DD:)

  ReplyDelete
 26. Taina sanoi...

  niin ja sit uutuudet maksaa hirveesti muutenkin vuokrata, samalla rahalla ne melkein ostaa omaks :)

  t. toinen anttilan asiakas


  Oon niin samaa mieltä!! :))

  ReplyDelete
 27. Saako udella, että mitä teipinpoistoainetta käytät? Pidennyksiin siis. Lähteekö helposti irti?


  Pure- nimistä. Saa Urho Kekkosen kadulta yhdestä kampaamokaupasta, josta saa myös pidennyksiä ja teippiä.
  Oiskohan se Hairium :)
  Lähtee aika hyvin. Teippi sulaa semmoiseksi mömmöksi.:)

  ReplyDelete
 28. Anonyymi sanoi...
  kuinka vaikeaa voi olla palauttaa joku elokuva makuuniin? :D:D:DD

  no voin kertoa että välillä ihan törkeen vaikeeta! vaik on makuuni ihan vieressä, nii sinne raahautuminen on kyllä niin tuskaa.. pari kertaa jääny leffa palauttamatta vaan laiskuuden takia :D mut kyl se välillä unohtuukin, hups.. kerran palautettiin leffa klo 22, ku pitäis palauttaa klo 19 ja ku kysytiin et tarviiko maksaa jotain ekstraa nii kassatyttö suurinpiirtein nauro meille, ei ollu ihan tarpeellista :D

  ReplyDelete
 29. Anonyymi sanoi...

  kuinka vaikeaa voi olla palauttaa joku elokuva makuuniin? :D:D:DD

  Niinpä! Kerro se mulle?!
  Tätä olen miettinyt vuosia, monien ystävieni kanssa. Kai se on liian helppoa, että se on jo liian vaikeaa. Sitä vain jotenkin unohtaa. Mulla kun lähin Makuuni ei ole ihan vieressä. (kampissa, ja siellä ollaan muuten kaiken kanssa ihan superitiukkoja! Puppe ei saanut pentunakaan tulla ko. liikkeeseen edes sylissä. Ja henkkarit pitää aina olla, jäsenyyskortti ei riitä...)

  ReplyDelete
 30. Mä oon niin samaa mieltä: Makuuni on paska! ja perimismaksut on tuttu juttu täälläkin päin! tänä syksynä menny 150 niihin...yeah.

  ReplyDelete
 31. makuuni on sellanen perseenreikä mesta että en kyllä kovin mielellään lahjota niille 200 euroo mistään myöhästyneestä dvd:stä...niin kuitenkin jouduin tekemään ja nyt vituttaa!

  ReplyDelete
 32. JEES MULLA MENI 145 euroa yhdestä vitun leffasta makuuniin perintömaksuja! EN enää ikinä vuokraa sieltä mitään!

  ReplyDelete
 33. Leffavuokraamon työntekijänä sanon, et se ei tosiaan ole "törkeää käytöstä" kassahlöltä et perii niitä sakkoja sen ilmotetun palautusajan jälkeen (klo 19 tai 20 jälkeen, riippuu paikasta)... Kaikki myynti nimittäin merkitään koneelle ohjelmaan ja maksutilastoja seurataan ja vertaillaan muihin ketjun myymälöihin. Et se hävikki kyllä näkyy suoraan työntekijän tekemissä päivittäisissä myyntitilastoissa... Ja siitä kyllä huomautetaan, auta armias.

  Ja niille dorkille jotka ei oo älynny: Sen palautusajan ideana on tosiaan et työntekijä ei joudu siellä työpaikalla tekee vitunmoisia ylitöitä sen klo 23 sulkemisen jälkeen räveltäen kilometritolkulla dvd:itä kansista hyllyyn ja tyhjiä kansia sinne esittelyhyllyyn... Ennen sulkemista on ehdittävä tekeen pikkusen tärkeempiäkin juttuja.

  Luulis dildokauppiaankin tajuavan et se sun olkkarin pöydällä lojuva myöhässä oleva vuokraleffa on suoraan pois leffavuokraamon tuotosta, kun sitä ei kukaan maksava asiakas pääse vuokraamaan. Että tikti taat niitä takkoja.

  ReplyDelete
 34. "Mulla kun lähin Makuuni ei ole ihan vieressä. (kampissa, ja siellä ollaan muuten kaiken kanssa ihan superitiukkoja! Puppe ei saanut pentunakaan tulla ko. liikkeeseen edes sylissä. Ja henkkarit pitää aina olla, jäsenyyskortti ei riitä...)"

  Makuunikin on koko Suomen laajunen ketju, ja ne kilpailee Film Townin kans kaikessa.. Palvelun laadussa, viihtyvyydessä, hinnoissa... Et sä mäkkäriinkään voi viedä koiraas. Isot ketjuliikkeet on tarkkoja siitä, että niissä asiointi on miellyttävä kokemus kaikille; myös allergikoille.

  ReplyDelete
 35. missä ihmeen makuuneissa te oikein käytte kun on noin paskat käytännöt :D itteä harmittaa periä ees 10e jostain viikon myöhästymisestä ja siks annankin yleensä vähän myönnytyksii noiden suhteen.. :DD

  "Ja henkkarit pitää aina olla, jäsenyyskortti ei riitä..."

  mitä ihme nyhväämistä :DD jos sen kortin on ostanu niin saa sitä ilman henkkareitaki käyttää. thank god oon eri makuunissa töissä :DD

  ReplyDelete
 36. :D hienoo miten porukka haukkuu Makuunia ja sitä ku joutuu maksamaan myökkäreitä yms. mut sit ITESSÄ on se syy, kerta ei oo palauttanut ajallaan?!! ::D Hei haloo! Kandee varmaan palauttaa se leffa ajallaan, ettei tarvi itkeä sit? ;)

  Mut toiset osaa hoitaa raha-asiansa ja toiset ei.

  ReplyDelete
 37. Eikös se ole parempi, että kysytään ne henkkarit videovuokraamossa jäsenkortin yhteydessä? Jos joku varastais sun kortin, niin siinähän olisit maksamassa perintömaksuja... Ja sitäpaitsi ymmärrettävää, että koíria ei voi tuoda "virallisiin" mestoihin. Jotkut ihmiset on nimittäin pahasti allergisia eläinpölylle. Ja vielä kolmanneks, tää on taas näitä asioita, että ketä muuta syyttää kuin itseään jos ne leffat on myöhässä? Ja ei ollut tarkoitus olla negatiivinen vaan realisti :)

  Ja kyllä, itsekin mielummin ostan leffoja alelaarista kun laitan järkyttäviä hintoja vuokraleffoihin...:)

  ReplyDelete
 38. North Face, katsottu ja oli kyl hyvä :)

  ReplyDelete
 39. Hei! Olis sellane kysymys että ootko ikinä käyny pattayalla? ja jos olet, millaista sielä on? mitkä parhaat ostospaikat? olen myös ottamassa sielä tatuoinnin, tiedätkö missä olisi hyvä ottaa?

  ReplyDelete
 40. oot ihan tila tequilan näkönen:) söpöne!

  ReplyDelete
 41. joo niinpä, ei kaikkia todellakaa kiinnosta se sun koiras. tokihan sä silläkin haluaisit huomiota kerätä. mua ei ainakaan kiinnostais mennä kauppaan, jossa työntekijällä on koira mukana siis WTF OIKEESTI??? mitä sä siihen sanoisit jos sun työkaveri tois sen penikat mukanaan töihin, et ei kai ne nyt ketää haittaa.
  kauppoihin, ravintoloihin tai muihin vastaaviin paikkoihin ei viedä koiria, juuri sen takia että joku voi olla pahastikin allerginen. mut sähän et ajattele muita ku ittees, se nyt ei oo uutta.

  ReplyDelete
 42. Kiitokset bikinihinnoista! :) Riittänee siis, että otan messiin parit ihanimmat bikinini ja ostan reissusta uusia kivoja seuraksi.;) Oli muuten kiva katella sun kuvia, kun kerrankin vältty kateellisuuden tunteelta, kun oma reissu on niin lähellä.

  ReplyDelete
 43. hei voitko tehdä postauksen sun työstä :) olis tosi kiva!

  ReplyDelete
 44. Oi oi! gandhi on sit ihan tajuttoman hyvä leffa! tuut tykkäämään;)

  ReplyDelete
 45. Anonyymi sanoi...

  Hei! Olis sellane kysymys että ootko ikinä käyny pattayalla? ja jos olet, millaista sielä on? mitkä parhaat ostospaikat? olen myös ottamassa sielä tatuoinnin, tiedätkö missä olisi hyvä ottaa?  Pattiksella on vaan huoria ja läskejä möhömahalänsimaalaisia:D
  No en mä tiedä yhtään. En oo käynyt :)) En suosittele ottaa ihan missä vaan tatea, henkilökemioiden pitää toimia, jne jne...

  ReplyDelete
 46. "Luulis dildokauppiaankin tajuavan et se sun olkkarin pöydällä lojuva myöhässä oleva vuokraleffa on suoraan pois leffavuokraamon tuotosta, kun sitä ei kukaan maksava asiakas pääse vuokraamaan. Että tikti taat niitä takkoja."

  Sori, mutta meidän putiikki ei ole riippuvainen leffojen vuokraamisesta. Ja en ole koskaan sakottanut ketään, vaikka leffa olisikin myöhässä ollut pari päivää.
  Niin ja olen maksimissaan kaksi päivää viikossa Keltaisessa Ruusussa, huom. Suomen suurimmassa alan liikkeessä, ja sen lisäksi tienaan rahani ihan muuta kautta.

  Niin ja eikös Makuuni ole riistäjä ihan palkkojen maksussakin? Maksaa tyyliin paskinta mahdollista palkkaa, eikä mene TESsin mukaisesti lainkaan. Siitähän oli 45-minsaa dokkarissakin juttua, mikä paskariistäjä Makuuni oikein onkaan.
  Että puolustelkaa te vain sitä makuunianne.

  ReplyDelete
 47. Makuunikin on koko Suomen laajunen ketju, ja ne kilpailee Film Townin kans kaikessa.. Palvelun laadussa, viihtyvyydessä, hinnoissa... Et sä mäkkäriinkään voi viedä koiraas. Isot ketjuliikkeet on tarkkoja siitä, että niissä asiointi on miellyttävä kokemus kaikille; myös allergikoille.


  Suosittelen teitä vakavasti allergikkoja sitten jättämään mun duunipaikan suosiolla :D! Ettette vaan kuole tai saa allergiakohtausta. Siellä kun on joskus molemmat koirani, usein Taavin chihu Rulle, ja yötyöntekijämme labbispentu Paris.
  Toki kaikki asiakkaiden lemmikitkin ovat tervetulleita.

  Kyllä mä mieluummin päästän kauppaan pienen koiranpennun, kuin kuselle, viinalle, ja paskalle haisevan spurgun tai neuloja kassissaan kantavan narkkiksen.
  Ai niin, mutta te joudutte palvelemaan sellaisia, koska ootte asiakaspalvelijoita?
  :D
  (Olen moneen kertaan nähnyt tällaisia tapauksia kaupoissa, kahviloissa, ihan joka puolella)

  Onneksi mulla on se valta ja oikeus, että voin käännyttää kaikki tollaiset tyypit vittuun liikkeestämme. ;)

  ReplyDelete
 48. Tiesittekö muuten että jopa Stockmannille saa viedä eläimiä. Jopa koiria. Siinä teille iso ketju....

  ReplyDelete
 49. ....makuuni vaihtaa vuoden välein yrityksen nimeä jotta saisi verohelpotusta. Pääjehuna on linnakundi joten rahoittakaa te vaan rikollista toimintaa. Verorahat menee rikollisten taskuun eikä valtion ja teidän kassaan.

  ReplyDelete
 50. Täällä te säälittävät idiootit puolustelette työpaikkaanne, joka riistää opiskelijoita. Makuuni on yksi paskareikä, joka ei noudata mitään sääntöjä.

  ReplyDelete
 51. Mutta tiedoks vikalle anonyymille, ettei sinne Herkkuun (ruokapuolelle) saa viedä Stockallakaan.. Eli ei mihinkään, missä on elintarvikkeita. Makuunissa ehkä ollaan sen takii tarkkoja, kun eikös siellä oo irtokarkkeja jne..

  ReplyDelete
 52. ^^^Työnnä sinä typerä pentu irtokarkkisi perseeseen.

  ReplyDelete
 53. Eeeiihhhh.. Ihan tosi, mua naurattaa muutenkin liikaa jo tää makuunisota, joten pliis lopettakaa :'DD

  ReplyDelete
 54. "Pääjehuna on linnakundi joten rahoittakaa te vaan rikollista toimintaa. Verorahat menee rikollisten taskuun eikä valtion ja teidän kassaan."

  OLI! Sillonku oli vielä Videovuokraamo Makuuni ja palkka oli se 5 egee :D nyt tosiaan Makuuni Oy ;) ja palkka on suurempi ku toi 5 e, ei kuitenkaan päätä huimaa, mut taitaa olla sama kaikissa videovuokraamoissa - huono palkka siis.

  Mut taatusti lepposempi työpaikka opiskelijalle kuin joku kaupan kassa.

  ReplyDelete
 55. Miksi makuuni olisi esimerkiksi Siwan kassaa leppoisampi? Saan itse sieltä parempaa palkkaa ja päivä menee nopeammin kun asiakkaita on koko ajan.
  Makuunissa pitäis vaan istua ja ootella että se viis euroa tulee tunnilta. Ei paljoa mua ainakaa houkuta!


  T: Siwan kassalla + opiskelemassa

  ReplyDelete
 56. Missä muualla käyt sitten töissä jos tuo keltainen ruusu on vain sivutuloa? Olisi hauska tietää, jos viitsit vastata :)

  ReplyDelete
 57. "Anonyymi sanoi...

  Eikös se ole parempi, että kysytään ne henkkarit videovuokraamossa jäsenkortin yhteydessä?"

  Toisaalta joo, mutta minkä takia ylipäätään sellaisia jäsenkortteja jaellaan, kun ne henkkarit on kuitenkin näytettävä, ja niiden henkkareiden kautta tulee samat tiedot esille, kuin jäsenkortin? Tätä en oo makuunissa ikinä ymmärtänyt.

  Itse olin jokunen vuosi sitten Filkkarissa duunissa, aloituspalkka taisi olla jotain 6,70 tunnilta noin ja nousi seitsemän euron hujakoille parhaimmillaan.
  Itteäni harmittaa, kun Helsingin keskustasta on kaikki filkkarit lopetettu (paitsi lönkalla taitaa nykyisi olla, mutta sijainti ei ole minulle kovin hyvä)

  ReplyDelete
 58. "....makuuni vaihtaa vuoden välein yrityksen nimeä jotta saisi verohelpotusta. Pääjehuna on linnakundi joten rahoittakaa te vaan rikollista toimintaa. Verorahat menee rikollisten taskuun eikä valtion ja teidän kassaan."

  Ois kiva tietää mistä tää fakta on hommattu :D

  "Sillonku oli vielä Videovuokraamo Makuuni ja palkka oli se 5 egee :D nyt tosiaan Makuuni Oy ;)"

  Makuuni on tosiaan sen yhden kerran vaihtanut nimeä, mikä johtui siitä että omistaja vaihtui, ja entinen omistaja piti yritysnimen oikeudet itsellään.
  Makuunin nettisivuilta: "Makuuni on vuonna 1985 perustettu elokuvien vuokraukseen erikoistunut markkinointiketju. Makuuni Oy aloitti toimintansa vuonna 2006, jolloin Makuuni-ketju vaihtoi omistajaa."

  Se palkka on nykyään lähemmäs 8e/tunti, eihän se paljoa ole mutta siis tosiaan enemmän kuin nämä 5e mitä täällä huudellaan. Vertailuksi sokoksella saa aloittava myyjä 8,2/h ja finnkinon työntekijöillä on palkka 7,5/h. Ei joka duunista voi saada sitä vähintään kymppiä per tunti.

  ReplyDelete
 59. Ja niistä koirista: se että koiraa ei saa tuoda liikkeeseen ei johdu tosiaankaan mistään allergikoista vaan niistä karkeista, koska niiden takia makuuni luokitellaan virallisesti elintarvikeliikkeeksi. Eli jos terveystarkastaja tulee käväsemään samaan aikaan kun liikkeessä on koira, niin liikkeeltä menee luvat myydä minkäänlaisia elintarvikkeita (eli tässä tapauksessa karkkia). Maalaisjärkeä haloo?

  ReplyDelete
 60. "Miksi makuuni olisi esimerkiksi Siwan kassaa leppoisampi?"

  Siks, ettei siellä ole niin kiire koulupäivän päätteeksi, ja elokuvavuokraamoissa käy yleensä tietyn tyylistä, lepposaa porukkaa, sellaista joka ei valita ja stressaa niinkuin monet ruokakaupoissa käyvät. Tää perustuu siis täysin mun omaan kokemukseen.

  Jos on hiljasta (viikolla yleensä, vk-loppusin todellakin on kiirekin ja aika menee nopeesti) voi vaikka tarkistaa leffoja, joita asiakkaat on palauttaneet "ei-toimivina". Eli ohan se nyt lepposaa :D


  "Makuunissa pitäis vaan istua ja ootella että se viis euroa tulee tunnilta. Ei paljoa mua ainakaa houkuta!"

  Tietty jos ei oo yhtään oma-aloitteisuutta ja näe ympärillään asioita, joita voi tehdä, niin sit se on joo sitä istumista. Ite kyl keksin tekemistä ihan aina, se kun ei ikinä lopu - se tekeminen. Ja edelleen se palkka ei ole 5 euroa enää!

  Mun mielestä vaan ihan huippu työpaikka, enkä tajua tuota "riistofirma"-juttua ollenkaan. Toki ihmisiä motivoi eri asiat - joillekin se on se raha, toisille se on esim. työilmapiiri. Jos raha on se tärkein asia - ei varmaan kannata työskennellä leffavuokraamossa.

  ReplyDelete
 61. HAHAHAHAHAAA:DDD tässä blogissa on kyllä jostain syystä aina hauskimmat kommentit... porukka oikeesti etsii negatiivista kommentoitavaa sun jokaisesta mielipiteestä:D mitä helvetin väliä sillä muille on jos sanot että makuunissa on kiskurihinnat?? oikeesti, hohhoijaa

  ReplyDelete