Thursday, January 6, 2011

Thaimaan ostoksia vol. 1

Huomenta! Mä menin eilen nukkumaan jo 22.00 aikaan, ja heräsin kuudelta tosi virkeänä. Sain kuitenkin vielä nukuttua 11.00 asti, ja edelleen täällä ihan aamutunnelmissa. Eli nyt vähän Thaimaan matkan ostoksia.


Musta mekko, kivoilla olkapääkoristeluyksityiskohdilla.
Läpikuultavaa kangasta yläosa, playsuit.
Poncho/viitta, en tiedä?
Söpö karvaliivi, ihanan lämmin <3
Thaiboxingpökät :D Taavin mielestä välttämätön matkamuisto.
Vähän koruja. Ostin koruja aiiika paljon lisää.. :D

Nyt alan psyykata itseäni duuniin, yli kolmen viikon loman jälkeen... Hip hei!

31 comments:

  1. ihanat nappisilmät sulla ekassa kuvassa!
    ja mahtavia vaatteita, sä löydät kyl parhaat joka paikasta :----)

    ReplyDelete
  2. ootteko taavin kans vielä yhdessä matkanne jälkee?

    ReplyDelete
  3. Mä katoin tota sun ekaa kuvaa oikeesti valehtelematta kaks minsaa putkeen. Sit tuli sellanen olo et mitä vittua, ei viitti tuijottaa... Ihan ku sä oisit kattonu takas. hhahaha, nyt tuli kyllä stalkkeriolo!

    Mut kuitenki - sun silmät on aika vangitsevat. :)

    ReplyDelete
  4. minkälainen hinta luokka näillä uusilla jutskilla on ? ja ihanat silmät :))

    ReplyDelete
  5. Elisabeth ja Heidi:
    Kiitos paljon<3

    Riina:
    Juu, etenki noi kultaset, tykkään :>

    Anonyymi:
    En kommentoi..

    Anna:
    hahaa, aika hassu ;) Täältä mä tuijottelen teitä ;)
    ja kiitos <3


    Anonyymi:
    Hmm no varmaan mikään ei yli 15 euroa maksanut :)

    ReplyDelete
  6. ihanii korui oot löytäny! (:

    ReplyDelete
  7. älä loukkaannu laura rakaas:(

    muttaaaaaaaaaaa

    oot 500kert. TYLSEMMÄN näköinen
    noilla tummilla piilareillaaaa !

    MUTTA ENIVEI :D kiitti thaikku postauksista,ihan mega piristäviä ja ihania kuvia ja kaikkee uskomatonta että tytsy vaan postaili sieltäki aika todellinen huippu bloggaaja :> !

    ReplyDelete
  8. Siis sä olet kyllä aivan ehdottomasti Suomen kaunein bloggaaja! <3

    ReplyDelete
  9. Ihania koruja! <3 Oli varmaa aika halpoja?

    ReplyDelete
  10. heeei yritin ettii tuolta aikasemmista postauksista et missä oot käyny laittaa noita sun tatskoja ja vissiin ulkomailla ja suomessa jossain huonossa mestassa.. mutta niin osaisitko sanoo suomesta jonkun tosi hyvän paikan tai paikkoja? :o ja näytät ihan siltä ku oisit laihtunu ton matkan aikana vaa ennestää, oot tosi laiha =) ja kaunis!

    ReplyDelete
  11. voikun ihania ostoksia! itekkin haaveilen samantyyppistä matkaa thaimaaseen, täytyy nyt kattoa jos saisin säästettyä ensi talveksi mennessä :-)

    ReplyDelete
  12. Ihania vaatteita ja noi korut AIVAN IHANIA <3

    ReplyDelete
  13. Hauskat noi housut :D

    ReplyDelete
  14. Toi eka kuva on aivan tyrmäävän kaunis. sun kasvojen luusto on ihan täydellinen :D Onks sul jotkut piilarit vai näyttääks sun silmät vaan tossa valossa ruskeilta? Toi playsuit on ihana! :)

    ReplyDelete
  15. Mikä toi sun helvetin ruma ankka ilmees on, erityisesti tossa playsuit kuvassa?

    ReplyDelete
  16. Toi poncho näyttää sun päällä niiiin ihanalta! Tekis mieli ostaa heti :D Noi thaiboxing-housut on kans kivat!

    ReplyDelete
  17. Mikä toi sun helvetin ruma ankka ilmees on, erityisesti tossa playsuit kuvassa?

    :O

    ihan kuule iines ankka suck that<3

    :D

    ReplyDelete
  18. näytät ihan pocahontakselta! :) oot kaunis. muthei et vastannu viimeks ku kysyin et ootko iha suomalaissyntynen vai onko ulkomaalaset vanhemmat ku näytät vhän joltain aasialaisperäseltä. ja ne edellisen postauksen tossut mistä ne on?

    ReplyDelete
  19. Hei muaki kiinnostaa, että onko Suomessa jotain tosi hyvää tatuointimestaa? Tai onko sulla kokemusta mistään hyvästä suomalaisesta tatuoijasta?

    ReplyDelete
  20. Miksi et ikinä vastaa että, onko sun silmät oikeesti tuon väriset vai käytätkö piilareita? Aika huomiota herättävästi näyttää sun simmujen väri nimittäin välillä muuttuvan :D

    ReplyDelete
  21. ihana toi mekko ja ne pikku sortsit oli aikas söpöt :))

    www.beautysparkle1.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Anonyymi sanoi...

    Mikä toi sun helvetin ruma ankka ilmees on, erityisesti tossa playsuit kuvassa?



    tähän tekee mieli vastaa että wakaaa wakaa eee eee

    ReplyDelete
  23. Tuo syntyperästä kysely.. Jotkut ihmiset (pääsääntöisesti suomalaiset) on aivan uskomattoman sivistymättömiä - tunkeilijoita. Olen itse törmännyt (Suomessa) uudestaan ja uudestaan tähän samaan: MIKSI te ootte sun siskon kaa NIIN erinäköiset?? MIKSI?!

    Millaista vastausta kysyjä odottaa tuohon?! Tätä olen pohtinut, enkä ole löytänyt muuta vaihtoehtoa kuin sen, että ihmiset on todella niin moukkamaisia, että olettaa saavansa jonkun seuikkaperäisen syntyperä/sukulaissuhde selvityksen ja todnäk. vielä kopion syntymätodistuksesta. Eikä tätä junttien kysely/ihmettely/utelu shittiä voi edes kaataa täysin pissisten piikkiin - sitä harrastaa aikuisetkin.

    Musta se on aivan uskomattoman huonoa käytöstä, osoittaa huonoa makua ja äärimmäisen ontuvaa tilannetajua. Eihän kukaan tule kysymään, että niin miks sulla on ton väriset hiukset tai tuon mallinen nenä - mutta se on joidenkin mielestä oikeutettua tulla ihmettelemään miks ne on NIIN ERILAISET kuin sisaruksilla.

    Me ollaan puhuttu tästä siskon kanssa ja aikoinaan päätetty, ettei anneta mitään selvitystä niille ääliöille, joilla on pokkaa tulla kyselemään. Me sanotaan että itse asiassa ollaan siamilaiset kaksoset ja meidät erotettiin syntymän jälkeen. Päät oli yhdessä... ja prosessi oli äärimmäisen kivulias..

    t. Toinen siamilaisista

    ReplyDelete
  24. Ihania noi sun korut mitä oot löytänyt! :) ite oon lähössä 1.2 Krabille 2viikkoo ja toivon todella löytäväni kaikkea kivaa sieltä, jos ainakin tollasia samantyylisiä koruja löytäisi niin olisi kiva :)

    ReplyDelete
  25. Onko kaikki ostokset kojuista vai jostain putiikeista tai ostoskeskuksista? Kiinnostaa mistä kannattaa etsiä shoppailumahdollisuuksia, kun itse lähdössä Phuketiin helmikuun lopussa.
    t. Anna L

    ReplyDelete
  26. Toinen siamilaisista-anonyymi:
    Joo, oon ihan samaa mieltä. Kun Lauralta kysytään täällä blogissa usein onko hän puoliksi japanilainen/kiinalainen, multa kysytään valehtelematta kerran viikossa esim. bussissa (joskus myös enkuks) oonko intialainen tai ranskalainen koska mulla on tummat silmat, paksut tummat hiukset ja muutenkin ihoni on tummempi kuin kalpeilla suomalaisilla. Oon siis täysin suomalainen, vanhempani vaan on kummatkin ruskeasilmäisiä ja tummahiuksisia (KYLLÄ, Suomesta löytyy tosiaan sellaisiakin!)

    Oon usein miettinyt että mikä siinä on kun suomalaiset noteeraa heti jos on vähänkin erinäköinen (=ei ole siniset silmät, maantien harmaat haituvat ja kalpea iho). Ei multa ulkomailla tuu kukaan kysyyn mun etnisestä alkuperästäni. Onko suomalaiset niin sisäänpäinkääntyneitä ja kotikutoisia juntteja jotka kavahtaa heti jos joku erottuu massasta? En siis edes asu missään takapajulassa vaan pk-seudulla. Jotenkin nolottaa tän maan touhu.

    ReplyDelete
  27. Hei :) mistä päi Thaimaata oot ostanu noi Thaiboxing shortsit ku oon ite nyt Thaimaassa ja alan käymään Thaiboxing kurseilla joten shorteille olisi käyttöä, enkä ole itse vielä löytäny niitä mistään. Kiitos jo etukäteen :)

    ReplyDelete
  28. ihana toi playsuit ja noi korut! =)

    ReplyDelete
  29. Pakko kommentoida tähän noita "miten suomalaiset on niin juntteja et kysyy joltain et onks se suomalaista alkuperää iih" kommentteja. Siis kyllä mäkin oon joskus ajatellut sun blogias luettuani et ootkohan suomalaista syntyperää täysin, ihan sun ulkonäön perusteella. Onks se sitten jotenkin loukkaavaa? Onks se loukkaavaa siksi jos se henkilö on täysin suomalainen, mut just voi näyttää jotenkin siltä et on jotain muuta taustaa suvussa? Jos henkilö a on sukujuuriltaan meksikolainen ja häneltä kysyy siitä jotain, koska ulkonäkö poikkeaa suomalaisesta ulkonäöstä, loukkaantuu se henkilö sillon? Tuskin. Jos henkilö b on sukujuuriltaan täysin suomalainen, mutta ei näytä "tyypilliseltä suomalaiselta" ja joku erehtyy kysymään tästä, siitä pitää suuttua? Siis en vaan käsitä. Jos tullaan vittuilemaan tai muuten haukkumaan ja heittämään läppää niin se on eri asia, mut siis jos oikeesti joku näyttää siltä et ei ole täysin suomalainen ni eiks sitä sit saa kysyä/ottaa puheenaiheeksi? Siis jos kysyjä kysyy ilman vittuilua ja ihan mielenkiinnosta sitä kysyttävää kohtaan! Aivot ei pelaa just nyt ni tulee vähän sössötys tekstiä mut toivottavasti tajusit mitä tarkotin. Enkä siis tarkota et kadulla joku tulee kysyy et HEI OOKS SUOMALAINEN ET NÄYTÄ SUOMALAISELTA, mut jos joku vaikka blogiin laittaa kommenttia ja kysyy jotain, ni ei siihen tarvii vittuilla takas mun mielestä.

    ReplyDelete
  30. Morjes, eksyin vaan ihan noitten sun thainyrkkeilyshortsien takia(:D) ei siinä hyvännäköne säkin oot, vaan paljon ne makso thaimaassa? oon itse thainyrkkeilyn harrastaja ja mun kaveri on just thaimaassa nii mietin että josko hän tois sieltä mulle shortsit jos ne on siellä jonku 5 kertaa halvemmat kun suomessa:) eli paljonko siellä maksoivat? :)

    ReplyDelete