Sunday, January 2, 2011

Bangkok vol. 2

Eilinen oli sellanen saatananmoinen semipitkä päivä, että osa kaksi eilisestä tulee myöhemmin. Tosiaan kierreltiin siellä sun täällä sillä aikaa, kun Henkka oli ottamassa peittotatuointeja. Käytiin vähän ostoksilla ja muun muassa Baiyoke Sky Hotellin 77-kerroksessa katsemassa Bangkokkia.

Totta kai mun piti syöttää kulmakunnan kissoja taas. Naudan sisäfilettä.. :D


Tossa vielä joku kämänen video:DIllempaan!! -->

P.S. Nyt taitaa olla korvatulehdus, kun sammuin sinne suihkuun, ja korvaanhan meni vettä varmaan viisi litraa sen viiden tunnin aikana... rai rai........

18 comments:

 1. Laura oot ihanan aito! :) Tee videopostaus tuolt matkalta semmonen mis vähä kerrot päivän tapahtumii. Jos saan joskus kutsun jonneki muotigaalaan sä saat olla mun virallinen stylisti :)

  ReplyDelete
 2. Vihdoin tollasta yhteiskuvaa susta ja Taavista, ja Taaviltaki irtos hymy =) Hyvää loppulomaa sinne!

  ReplyDelete
 3. hah tää postaus tais olla niille ketkä valittaa kuinka taavi näyttää aina siltä että se alkaa itkeen kohta? :D oot ihana!

  ReplyDelete
 4. Taavi = Koop Arponen

  ReplyDelete
 5. Toi Taavin paita näyttää siltä ku siin oisit sä :DD HIENO!

  ReplyDelete
 6. ihana toi guccin laukku! mistä oot ostanu sen? ja hyvää loppulomaa sinne : )

  ReplyDelete
 7. ihanin olet ja ootte sulosia taavin kanssa. ilo on katsoa teitä :) jatkakaa samaan malliin.

  ReplyDelete
 8. Kivat paidat molemmilla :) oot ihana!

  ReplyDelete
 9. Oon aina aateluu että sulla on sellanen tosi räväkkä ja kova ääni,mut sul onki tollane aika hento :)

  ReplyDelete
 10. Taavi = Jesse Spencer

  ReplyDelete
 11. Ostitko uuden puhelimen vai mikä toi applen laatikko on? :)

  ReplyDelete
 12. awwwwwww oot ihana

  ReplyDelete
 13. IHANAT NOI TEIDÄN PAIDAT!! :D

  ReplyDelete
 14. Joskus kauan kauan sitten joku näytti mulle sun kuvia galleriasta, ja kertoi kuinka pinnallinen, vittumainen ja turhamainen olet. Vähän aikaa sua silloin siellä seurailin, mutta en jaksanu sen enempää perehtyä siihen millanen ihminen tosissaan olet.
  4 päivää sitten löysin tämän blogin ja päätin sitten alusta asti lukea kaiken mitä oot tänne kirjottanu, ja nyt sain urakan päätökseen. Päätinki sitten kommentoida sulle, että ihan normaalilta ainaki tän blogin perusteella vaikutat :D Kuulopuheisiin ei aina ole siis niin uskominen, jonka kyllä jo toki ennestään tiesinkin.

  En kyllä tiedä miksi, mutta jotain syystä oli vaan pakko sulle tänne ilmottaa että oma mielipide susta on tän blogin myötä muuttunut aika radikaalisti :D Tosin olen kyllä aivan superkateellinen sun vaatehuoneen sisällölle, ja sille, että miten helvetissä voit saada kaiken näyttämään päälläs jokseenkin erittäin hyvältä! Mulla on jotain samoja vaatteita ku sulla, jotka olen ostanut sen kummemmin niitä sovittamatta, ja kun olen ne päälleni lyönyt, nii näyttää siltä että olisin pukenut ylleni kasan roskia -.-'

  No anyway, meinaan kyllä seurata sun blogia jatkossakin :)

  -Jonna

  ReplyDelete
 15. Hahhah peukkuu suihkuun sammumiselle!

  ReplyDelete
 16. Siis toi hissi oli ihan jumalainen, kun sai samalla katsella maisemia. Itse olin toki päiväsaikaan, illalla ois ollut kyllä hienompi :)

  ReplyDelete
 17. Onks noi ranskalaisia keiden ääni tossa kuuluu videon taustalla?

  ReplyDelete