Saturday, January 8, 2011

Perjantai-ilta - ööööö

Mulla on koko illan surkeimmat kuvat, koska Johanna ja Sharon olivat aseistautuneet järkkäreillä - toisin kuin mä. Noohh, ööö..? Joo, aika outo ilta. Erilainen. :D
Ja Kalevankadulle yöksi taas nukkumaan, eikä mulla ollut edes korvatulppia. Saakelin auraajat alkoivat kahdeksan aikaan aurata innokaastii katuja, ja mulla meinas palaa käämit siinä vaiheessa. Joo, olen valittanut myös siitä, kun katuja ei aurata, mutta näköjään mikään ei kelpaa ei. Olisivat menneet auraamassa omaa kotikatuani kerrankin edes. Se mesta taitaa olla jotain helkkarin no man's landia, kun lunta on enemmän kuin Muumilaaksossa talvisin. Ei näy siellä edes lumikolia ei..

 Henkka on niiiiin papu! Ja mites toi pepsodentti??
Lisää kuvia, kun niitä saan! :)

32 comments:

  1. Hihi mulla on samanlainen minni-muki :) sekä siihe kuuluva lautanen ^^

    ReplyDelete
  2. Oot ihanan pikkuinen :) Tuli vaan mieleen, että kuulutko niihin "voin syödä mitä vaan enkä lihoa", vai syötkö vaan vähän/terveellisesti? :D Kun et vissiin liiku mitenkään mainittavasti.

    ReplyDelete
  3. oot kyl tosi nätti! ihana hymy<3

    ReplyDelete
  4. itsehän asun katutasossa ja auraajat jyristelevät etuoveni edustaa kuuden aikoihin.. :D no, eipähän tarvitse nilkkoja myöten kahlata hangessa.

    ReplyDelete
  5. kerroppa laura mikä on mustan hiusvärisi merkki :D t. kyllästynyt väreihin jotka haalistuu

    ReplyDelete
  6. hei pakko kysyy et onko sulla luonnostaan kiharat vai suorat hiukset? :D

    ReplyDelete
  7. meilläpä aurat ajaa jo joskus 2-4 aikaa yöllä. kiva siinä sit nukkuu ja ku ei haluu käyttää tulppii:D

    ReplyDelete
  8. ihanaa ku postailet niin usein! vaikutat niin mukavalta ihmiseltä, että on ilo lukea sun juttuja. taidan olla kanssa vähän ihastunut suhun;) :D

    ReplyDelete
  9. kivoja kuvia! kuka tuon vikan kuvan mies on? todella komea ilmestys ;)))

    ReplyDelete
  10. I H A N A tuo toisessa kuvassa näkyvä seinäkello ! Ja hitto pitää varmaan noita msutikkashotteja tehdä joku kerta kun kaikkialla niistä höyrytään ! :-)

    ReplyDelete
  11. Laura taas oot laittanu tuosta sun ällö herusttelia kaverista kuvia!!! no ei vaiteskaa se on ihana !! <3 oon kade sen hampaille :D

    ReplyDelete
  12. sulla on paras blogi ikinä!



    http://llovewantneed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Anonyymi kirjoitti...
    Oot ihanan pikkuinen :) Tuli vaan mieleen, että kuulutko niihin "voin syödä mitä vaan enkä lihoa", vai syötkö vaan vähän/terveellisesti? :D Kun et vissiin liiku mitenkään mainittavasti.

    Ehkä ärsyttävin termi mitä anorektikkofanien suusta voi kuulla on tuo "pikkuinen". Minulle mielikuvana pikkuisesta tulee pienikokoinen ihminen eikä se teidän ihannoima luukasa. Voi jumalauta.

    Kyllä joo laura on hyvännäköinen eikä kummiskaan läski, nätisti hoikka mutta ei nyt aikakaan se saatanan luukasa-pukkuinen. Painakaa se sana perseeseenne.

    ReplyDelete
  14. oi sun hiukset on nii kivasti ja oot nii ruskee!

    ReplyDelete
  15. On se ihmisen mieli sukkela, kun yksi "väärä" sana saa aikaan moisen tunnevyöryn..

    ReplyDelete
  16. onks toi ruskee mies sun uus mies vai???

    ReplyDelete
  17. Ihan ulkopuolisena tästä keskustelusta on kyllä pakko sanoa, että minusta "pikkunen" on kyllä juuri hyvä sana kuvaamaan lauraa :) Sitä paitsi sana pikkunen on ihanan positiivinen.

    Jos tämä lauraa pikkuiseksi "haukkunut" ano olisikin sanonut, että "oot ihanan laiha/hoikka" tms niin minkälaisenhan reaktion se olisi tälle toiselle, niin aikuisesti asiansa esille tuovalle anolle saanut aikaiseksi.
    "Ihanaa ku oot niin laiha" on minusta kyllä paljon enemmän juurikin sitä laihuutta ihannoivaa.
    Sitä paitsi pikkuinenhan Laura on, sekä siltä paljon puhutulta painoltaan, mutta myös pituudeltaan. Ja sitähän tämä ensimmäinen anonyymi on varmasti tarkoittanutkin. Vaikeaa kuvailla pelkästään sanalla "hoikka" sekä hoikkaa, että lyhyttä ihmistä kuvaavasti ;)

    ReplyDelete
  18. Haloo ihmiset toi mies on homo, ei todellakaan mikään Lauran uusi mies vaan ystävä.

    ReplyDelete
  19. kai se ny on papu ku on ulkomaalainen ngr ;)

    ReplyDelete
  20. Vastaa Laura kysymyksiin :)

    ReplyDelete
  21. Selailin sun vanhoja postauksia, ja mietin että mihin Rulle(vai oliko sen niminen) chihuahua on kadonnut? Ja että minkä ikäiset ovat noi sun "lassie" koirat :)

    ReplyDelete
  22. kaunis, kaunis, kaunis mekko!

    ReplyDelete
  23. Paljonko toi sun guessin kaulakoru makso? Sitä on varmaa kysytty ennenki mut kysympä uudestaa :)

    ReplyDelete
  24. heei millä asetuksella otat noita kuvia joissa valot menee noin? miten pitkä aukon ja valotuksen aika? koska mulla on puoli vuotta jo ollu järkkäri mutta en vieläkään oo vaivautunu käyttään sitä joten joten.. mun kuvista tulee aina huonoja.

    ReplyDelete
  25. Onks toi Henkka suomalainen vai onke vaan Thaimaan reissulla vähän kärtsännyt :D

    ReplyDelete
  26. Noi hampaat on toivottavasti valkaistu!! :D

    ReplyDelete
  27. Mikä tuon seeprakuvioisen pullon nimi on? 8)

    ReplyDelete
  28. Hei,

    Jonkun olen nähnyt joskus aiemminkin tätä kysyneen, mutta en ainakaan silloin nähnyt sinulla vastausta asiaan.

    Miten/millä asetuksilla saat jollain perus digikameralla tuollaisia tärähtäneitä/aika reippaastikin liikahtaneita kuvia, joissa kuitenkin esim. kasvot on selkeästi tarkentuneet? Tai noita hauskasti valottuneita kuvia, jossa menee valoviivoja sikin sokin sinne ja tänne?

    Tuossa yllä joku jo kysyikin samaa, mutta järkkäriin liittyen - tässä postauksessahan mainitsit kumminkin kuvien olleen digikameralla kuvattuja :)

    Olisi mahtavaa, jos vastaisit!

    Ja blogiasi on mukava seurata :) Joskus aikoinaan en yhtään tykännyt blogistasi ja tyylistäsi kirjoittaa, mutta kun palasin tämän pariin jokunen kuukausi sitten, tykästyin yllätyksekseni kovin :) Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  29. Mikset voi vastata usein kysyttyyn, useaa lukijaa mietityttäneeseen asialliseen kysymykseen?

    T: edellinen anonyymi

    ReplyDelete
  30. Miten/millä asetuksilla saat jollain perus digikameralla tuollaisia tärähtäneitä/aika reippaastikin liikahtaneita kuvia, joissa kuitenkin esim. kasvot on selkeästi tarkentuneet? Tai noita hauskasti valottuneita kuvia, jossa menee valoviivoja sikin sokin sinne ja tänne?

    Oon vastannut tähän jo aika montakin kertaa...
    Eli pitkällä valotusajalla + yösalamalla. JA TADAA! :)

    ReplyDelete