Tuesday, May 27, 2014

Viikonloppu kuvina

Viikonloppu oli suoraan sanottuna aika hemmetin railakas. Vielä tänäänkin sellainen pienen pieni morkkis tai krapula siellä velloo. Liikaa alkoa, ei hyvä.
Mä kävin just ullakolta ettii kesäkenkiä. Ja samalla vein talvikengät varastoon. Niitä oli 20 paria.
Ja nyt täällä kotona kenkiä on TASAN 50 paria. Olis oikeesti tuotteita joita vois mennä esim Hietsun kirppikselle myymään! :) Niin joo ja tänään löysin kahdet sandaalit UFFilta.
:D

Ylihuomnnana ois tarkoitus lähteä Barcelonaan, ja mun pitäs TAAAS perkele siivota vaatehuone, että löytäis vaatteet sinne mukaan!


P.S.
Sille anonyymille, joka niin kauniisti huolehti ja oli kiinnostunut mun "älyttömästä" lihoamisesta, niin painan 46kg ja olen 155-157 cm pitkä.
Mun painoideksi on 18,7. Eli ihan normipainoinen olen.
4 vuotta sitten painoin pahimmillaan 38 kiloa, ja ehkä siksi tuntuu harmilliselta, että tollaisia kommentteja heitellään. Ei siis siksi, että ajattelisin kommenttien perusteella olevani lihava, vaan siksi, että me naiset tässä maailmassa ollaan niitä suurimpia kriitikkoja ja ilkeilijöitä toisille naisille
.
Miksei puhalleta yhteen hiileen?
Ei miehet menisi kommentoimaan kellekään, että oot lihonut.
Mun mielestä naiset on naisten pahimpia vihollisia.
38-kilon kokoisena ollessani näytin sairaalta kaikkien läheisten ja kavereiden mielestä.
Itse en huomannut edes painon laskeneen, ja mielestäni söinkin aina jotain.

Mutta tytöt hyvät, vaikka joku (esimerkiksi) bloggaaja pitää julkista blogia, niin pitääkö sinne mennä huutelemaan niitä lihava-kommentteja? Saatteko siitä hyvän mielen, kun tuotatte toiselle pahan mielen?

 Nyt näin hypoteettisesti: Olisko susta (anonyymi, joka mulle kirjoitit) kivaa, että kommenttisi loukkaisi niin paljon, että alkaisin laihduttaa taas alle 40 kilon?

Herätkää oikeesti! Ja hyväksykää erilaiset vartalonmallit. Ei ole olemassa oikeaa vartalotyyppiä.

Tällaisenako sinusta (anonyymi) olisin sitten hyvä, jos nyt olen lihonut järjettömästi..?


Oltiin Annin ja Senjan kanssa Hietsintorin kupeessa, ja vähän toki kuvailtiinkin :D ;)


LEGGARIT ja TOPPI on www.onepiece.fi/

79 comments:

  1. Älä välitä tommosista paskanaamakommentoijista! Oot sairaan kaunis ja ihana ku oot taas alkanu kirjottelee enempi:) tsemppiä jatkoon<3

    ReplyDelete
  2. Sulla on yksi kauneimmista ja ihailtavista vartalo-malleista joista saan itse vain haaveilla! Sulla on hoikka varsi jossa upeat muodot! Lisäksi sun kasvot ovat niin upeat.... Helpostihan tässä kateus iskee ja voisi olla jopa katkera jos yhtään olisin pahansuopa ihminen :D

    Muuten mistä toi hattu on? Mahtaakohan löytyä mustana jostain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on Seppälästä ja muistaakseni mun eteen tuli vain valkoisia.
      Mutta varmasti jostain löydät :)


      Ja kiitos hirmuisesti kommentistasi <3

      http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/muut-asusteet/french-connection-117/linn-floppy-hat-117548-14/ Nellyllä on samanlainen mustava, mutta aika hintava :/

      Delete
  3. Lihava?!? Siis whooooot! Mitä ihmettä porukan päässä liikkuu :D terveen näköinen kropaltaan on lihava? Ilmeisesti täytyisi olla tosiaan suuuuuper luuta ja nahkaa... Laura keep going, ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihana!
      Mulle iski taas postauskärpänen, toivottavasti tää kestä:)

      Mutta ehkä jotkut haluaa omaa pahaaoloaan purkaa bloggaajiin ja muihin ihmisiin :/

      Delete
  4. Kyllähän naisessa nyt muotoja pitää olla:)!

    ReplyDelete
  5. Huhhu kyllä saa olla näössä vikaa jos susta lihavan saa! Mun mielestä on tosi surullista että nykyään ihaillaan sellaista 13v tytön kroppaa NAISILLA,.. naisilla kuuluu olla muotoja, toki on eri asia olla muodokas kuin lihava.mutta pointtina että sulla on kyllä täydellinen kroppa missä on kuitenkin muotoja ja tolłasta vartta kantaisin kyllä niin ylpeenä että! :) tosi kiva muuten että koot postaillut useemmin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei naisella "kuulu olla muotoja", mutta saa olla. Naisella kuuluu olla just sellainen kroppa missä nainen ite viihtyy. Muodokas tai hoikka tai lihaksikas tai ihan mitä vaan!

      Laura, näytät upeelta, sulla on tosi terveen ja kauniin näköinen kroppa! Ja tärkeintä on että ite tunnet olos hyväksi kehossas ja pidät siitä rakastavaa huolta :) t. toinen tismalleen saman kokoinen

      Delete
  6. Pistää todella paljon vihaksi, kun sä saat joiltakin jotain läskikommentteja. Varsinkin, kun olet aiemmin blogissa kertonut, ettei syöminen ja normaalipaino ole sulle itsestäänselvyyksiä. Aivan helvetin typerää haukkua toisen ulkonäköä muutenkin. Mun silmissä sä olet yksi Suomen kauneimmista ja näyttävimmistä naisista, nyt normaalipainoisena entistäkin kauniimpi. Kanna vaan upea vartalosi ylpeydellä, niin kuin tähänkin asti. Normaalipainoisia läskiksi haukkuvat ja anorektista kroppaa ihannoivat voisivat kyseenalaistaa omien mieltymystensä terveellisyyden. Makunsa kullakin, mutta minusta terve ja onnellinen näyttää aina paremmalta kuin sairas ja onneton.
    Olet upea, älä välitä<3

    ReplyDelete
  7. Järkyttävää paskaa on kyllä saanu sun kommentiboksista viimeaikoina lukea. Näytät erittäin hyvältä ja suurkiitos siitä et oot 'tullu takas' :D ensimmäinen blogi jota oon koskaan lukenu ja edelleenkin enemmän ku mielellää seuraan sun juttuja :)

    ReplyDelete
  8. Samaa mieltä sun kanssa - naiset on kauheen ilkeitä toisilleen!!! >:(

    Mutta älä välitä, oikeesti näytät upeelta ja kauniin naiselliselta! Lihavaa ei susta sais tekemälläkään, kateelliset ne vaan huutelee. Kumma juttu, että niin usein tullaan kommentoimaan, että sitä ollaan joko liian lihavia tai laihoja.

    ReplyDelete
  9. Oon sit näköjään emälehmä 160cm/59kg omg. Mikäs siin jos tykkää luista.

    ReplyDelete
  10. Ihan älyttömiä kommentteja. Tulee ihan paha mieli sun puolesta :/ älä välitä, oot upea! Ja ihanaa reissua Barcelonaan, se on mahtava kaupunki ja ite oon kans menossa ens viikolla! 8)

    ReplyDelete
  11. Ihan Juhis II toi sun uus miekkonen

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ei kyllä yhtään. Eri muotoinen nenä, leuka, kasvot, mustat hiukset......

      Delete
    2. Ihmeen tarkkaan Juhiksen kasvonmuodot muistat ;-) ja herralla on nykyään saman väriset hiukset kun tällä sun miehekkeelläs :-)

      Delete
    3. voi luoja..:DDDDDD

      Delete
    4. Mitä v*ttua luen just? Sairaita ihmisiä!

      Delete
  12. Ihanaa nähdä sun hymy välillä!!! <3

    ReplyDelete
  13. En ymmärrä tollasia ihmisiä :D naurettavaa... Ja just itsekin miettinyt, miksei voida puhaltaa yhteen hiileen me naiset?!? Miksi, miks? Ja miksei koskaan pystytä olla onnellinen toisen puolesta vaan se on sitten omasta onnesta pois....

    ReplyDelete
  14. Ole vaan tyttö ylpeä itsestäsi!musta on hirveen huvittavaa lukea noita haukkumis juttuja...ei tarvi lukea jos ei kelpaa...olen itse vanhempi noin 30.v nainen ja blogisi uusi lukija! Saan sulta kivoja asuvinkkejä itselleni. :) muutenki postaukset piristää päivääni :)

    ReplyDelete
  15. Oot Laura tällä hetkellä kauniimpi kuin ikinä ennen! Keep it up, oot ihan super :)

    ReplyDelete
  16. Hahahah soikkeli yhden kuvan taustalla......... hyhy. Mutta juu,upea olet sinä!

    ReplyDelete
  17. 38?!? Ihan kamalaa :( kun ottaa huomioon että veljeni 6-vuotias poika on 28-kiloinen... Eikä yhtään lihava. En kyllä ymmärrä tätä porukkaa mitä netissä liikkuu.. :D

    ReplyDelete
  18. Aivan pakko alata hehkuttamaan kuinka innoissani oon!! Ihailin 13 vuotiaana sun kauneuttas, kun satuit tulla vastaan irc-galleriassa satunnaista painamalla. Sama tapahtui nyt!! 7 vuotta myöhemmin etsiskelen googlen välityksellä hiusten vaalennus vinkkejä, päätyen sun blogiin. Häikäiset olemuksellas jälleen. Oon jotenki niin fiiliksis :p

    ReplyDelete
  19. Laura, musta on ihailtavaa, että oot saanu muotoja, ja vieläpä just oikeisiin paikkoihin! Mäkään en ymmärrä sitä, kuinka joku voi väittää sua lihavaksi, kun oot just nyt aivan täydellisen kokoinen! Kateelliset puhuu... xx

    ReplyDelete
  20. Sä oot aina ollut kaunis mutta mun mielestä sä oot nykyään hieman painavampana vielä paljon paremman näköinen kuin laihana :) naisellinen!

    ReplyDelete
  21. Puhut että naisten pitäisi puhaltaa yhteen hiileen. Mulle tuli kuitenkin paha mieli kun laitoit ton kuvan missä oot laihempi, ja ikäänkuin mollasit että "näinkö olis parempi?", koska itse olen noin laiha ellen laihempikin. Lisäksi nyt näissä kommenteissa näkyy vaan että pitäiskö olla "anorektisen laiha" jne, kun kaikki ei taas ajattele sitä ettei jotkut ole laihoja omasta tahdostaan. Tiedän että postauksesi tuskin oli tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, mutta mua niin ärsyttää että jos jotain sanotaan läskiks niin siitä syntyy kauhee haloo, ja että kaiken lisäksi aletaan sitten mollaamaan laihoja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ois kiva, jos lukisit tän mun vanhan kirjoituksen syömiongelmistani.

      http://fuckfash.blogspot.fi/2012/02/pari-sanaa-syomisesta.html

      Mun ei ollut missään nimessä tarkoittaa loukata ketään, mutta itse koen olevani kauniimpi ja terveempi näin.

      Tsemppiä sulle oikeesti <3

      Delete
    2. Ihanaa kun vastasit kommenttiini :) Kiitos linkistä, luenkin sen nyt. Oon suht tuore seurailija enkä oo hirveemmin jaksanut vanhempia postauksia lukea, joten tuosta en tiennytkään.
      Ja myönnän että ehkä vähän ylireagoin aamulla tuota kommenttia kirjoittaessani :D Joskus vaan alkaa ärsyttämään se laihojen "dissaaminen". Mutta kuitenkin, hyvä että oot saanu painoa ylöspäin, oot tosi kaunis ja sun vartalo on just hyvä, ei todellakaan mikään läski :)

      Delete
    3. Mun mielestä on kans väärin että lihavia ihmisiä ei saa mollata mutta laihoja saa. Itse oon kans luonnostaan laiha (siten myös tissitön) ja tuntuu että ihmiset luulee, että oon laiha koska oon tehny itestäni sellaisen. Olen 170 pitkä ja painan 49-50 kiloa. Jos voisin, lihoisin mielelläni vaikka kymmene kiloa. Mutta se ei vain mene niin. Varmasti olen ikäni yrittänyt.

      Laura näyttää mustakin nykyään paremmalta kuin tuolloin 38-kiloisena koska näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta (: läskikommenttien kirjoittaja ei ilmeisesti ajatellut sanojensa vaikutusta loppuun asti. Tai sitten ajatteli ja jostain kieroutuneesta syystä sai siitä kiksejä. Toivon, että sellaiset kommentit voitaisiin jättää sanomatta jotta toisen mieli ei pahottuisi "turhaan" ja että saataisiin kaikki - laihat, läskit ja kaikki siltä väliltä - olla ja elää samassa maailmassa ilman tiettyyn muottiin tunkemista.

      Delete
  22. Olet aivan ihana juuri sellaisena kun olet!! Tätä varmaan kaikki muutkin sanoo mutta se on vaan niin että "älä välitä anonyymiestä!!" Ihana kun kirjoitat taas <3

    ReplyDelete
  23. Sähän oon tosi kaunis ja edelleen hoikka mut näytät terveeltä ja terveet naiset näyttää kauniilta. Hymyilet nykyään kuvissa paljon ja näytät tosi onnelliselta :')

    ReplyDelete
  24. Oot täydellinen<3 älä anna noiden muiden kiusata!! Et ehkä näytä 46kg koska sulla on naama turvonnut ja muutenkin pöhöttää koko kroppa. Mulla on joskus sama juttu pitää vaan liikkua, juoda alkohin sijasta vettä, ja paljon kasviksia. Tsemppii oot tosi kaunis<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ota huomioon, että lyhyet naiset usein näyttävät valokuvissa pyöreämmiltä kuin ovat varsinkin, jos heillä ei ole kapeaa lantiota tai tikkujalkoja. Kuvakulmillakin on paljon merkitystä. Monet bloggaajat ottavat kuvia sellaisesta kulmasta, jossa näyttävät todellista sirommilta. Voi olla vaikea hahmottaa, miltä 46-kiloisen "pitäisi" näyttää.

      Delete
  25. Oot kyllä niin ihana :) Ja edelleen todella pieni ja hoikka ja sun vaatteet ja hiukset on ihania jajaja... :D Mukavaa matkaa! Ootan jo ihan innolla kuvia sieltä vaikka kai siitä on alle 2 kk kun itse viimeksi kävin.

    ReplyDelete
  26. Itsekkin olen 23 v ja 46\155, parikymppisenä valitettiin kun oli liian laiha kun painoon 39 ja nyt kun on lihonnut niin siitä muistetaan aina huomauttaa. Tuleehan siitä paha mieli. Et ole lihava. Mielestäni kurvikkaampi vartalo on kenellätahansa naisella kauniimpi kun luuranko. Olet upea nuori nainen älä välitä ilkeistä kommenteista

    ReplyDelete
  27. Sulla on suosittu blogi ja sä takerrut jonkun yhden anon läskikommenttiin ja teet siitä postauksen. Yhdyn edelliseen älä välitä! Jos itse olet itseesi tyytyväinen niin tarviiko siitä postausta tehdä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja mistä syystä se sua ärsyttää niin että on pakko kommentoida asiasta mistä toinen päättää kirjoittaa omassa blogissa!?

      x

      Delete
  28. se on kyl valitettavasti hyvin totta että "naiset on naisten pahimpia vihollisia" miks näin? eiks meidän pitäs tueta toisiamme. Sä oot täydellinen just semmosena kuin olet. se sopii sulle ja vaik ei sopiskaan jonkun mielestä niin pääasiahan on että SINÄ ITSE oot tyytyväinen ja viihdyt omassa kropassa! jaksamisia ja haleja x



    ReplyDelete
  29. Typerää kyllä kun näissä kommenteissakin näkyy nyt paljon tollasta vastakkainasettelua ja perus "naisella pitää olla muotoja" -lässytystä. En tajuu miks pitää aina lihavaksi haukkumisen vastapainoksi heittää se luut on koirille -kortti tai jotain vastaavaa. Mun mielestä kaunis voi olla mielettömän monissa mitoissa, ja esim. Laura näyttää musta nätiltä sekä kaikissa vanhoissa tosilaiha-kuvissa että nykyään ns. normaalipainosena. Sama ihminenkin voi siis olla eri kokosena hyvännäkönen, joten en tajua miks aina pitää olla joku lihavien ja laihojen taistelu, jossa molemmat osapuolet haukkuu toisiaan ja pönkittää omaa kehonkuvaansa mollaamalla vastakohtaa. Tai miks pitää edes luokitella vartalot lihaviin ja laihoihin ja sit vielä niihin epämääräsiin normaalipainosiin (joihin jokaisen keholtaan terveen ja toimintakykyisen jo tulisi kuulua, eikös?).

    Mutta kiva kun oot alkanu taas postailemaan enemmän ja muutakin kun mainoksia! Kuvat on kanssa ollu ihanan hyvälaatusia, jee!

    ReplyDelete
  30. Kateelliset keksivät haukunnan aiheet ihan mistä vaan!
    Täytyy vain osata jättää ne omaan arvoonsa, eikä välittää.
    Vartalosi on upea! Ihan käsittämätöntä, että vaate kuin vaate näyttää Sinun päällä hyvältä.
    Ihailen! Ihanaa kesää! :)

    ReplyDelete
  31. Oot superupee sellaisena kun olet, jatka vain samaan malliin ja huuhaat tollaselle tyypeille :)

    ReplyDelete
  32. Kurvikas, laiha, hoikka, pieni, pullea, pehmeä, iso... Kaikki naiset kaikissa vartalonmuodoissaan ovat kauniita kunhan uskovat siihen ja näkevät itsensä kauniina! Ei ole olemassa mitään täydellistä vartalomallia tai ihannevartaloa, tuntuu etteivät naiset ole mihinkään tyytyväisiä. Niinhän se menee kehonrakentajillakin, sitten kun saavutetaan se ensimmäinen "unelmakroppa" niin ei siihenkään olla tyytyväisiä vaan halutaan muokata paikkoja koko ajan. Kaikista ihaninta olisi, jos ihmiset oikeasti katsoisivat itseänsä peiliin, sanoisivat että "dämn muija/jätkä, näytät sairaan hyvältä juuri tuollaisena", koska niin se menee. Unohdettaisiin kaikki huonot puolet ja keskityttäisiin korostamaan niitä hyviä puolia. :) Sä olet upea tuollaisena, juuri tuon pituisena ja tuon kokoisena, tykkään sun kurveista ja siitä että näytät hyvin voivalta ja uskallat räväyttää tyylilläs. Ite oon oppinut olemaan kuuntelematta muiden mielipiteitä mun ulkonäöstä vasta hiljattain, en siltikään ole vielä ihan sinut kroppani kanssa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa! Saliharrastuksen aloitin reilu vuosi sitten, mutta olen halunnut pitää sen järjen rajoissa, ajattelen sen hyvänä elämäntapana ja energian lähteenä, enkä vartalon muokkaamisena ja laihduttamisena.

    ReplyDelete
  33. Kuka voi väittää et oot muka lihonu WHAATT?? oikeesti toivon et mul ois sun kroppa! Mut pidä hauskaa Barcelonassa :) kenen kanssa olet menossa?

    ReplyDelete
  34. Se, miksi naiset arvostelevat toistensa, ja omaa ulkonäköään niin jyrkästi johtuu valitettavasti meidän yhteiskunnan tuputtamista ihanteista, jotka ovat täyttä bullshittiä. Mielestäni on parasta, että jokainen on juuri sen kokoinen, että ei ole mitään terveydellisiä haittoja. Ja ennen kaikke luonnollinen kroppa on minusta kaunis. Ei rääkätty, kuihdutettu tai lihotettu niin että pienestäkin juoksusta henki salpaantuu puoleksi tunniksi. Olkaa ihmiset iloisia omata kropastanne, ja pyrkikää arvostelemaan jotain muuta kuin ulkonäköseikkoja, jos on pakko arvostella. Itse sorruin aiemmin samaan, ja arvostelin kaikkia tyrkkyjä seiskajulkkiksia heidän leikellystä lkonäöstään. Nykyään pyrin ymmärtämään että he ovat vain yhteiskuntamme uhreja. Omille ulkonäöstään epävarmoille pintaliitoystävilleni pyrin antamaan mahdollisimman usein kehuja jostain muusta kuin heidän ulkonäöstään, jotta he alkaisivat keskittyä muihin asioihin itsessään, ja tuntea itseluottamusta taidoistaan ja käytöksestään.

    Laura kroppasi on erittäin kaunis, ja terveen näköinen.

    ReplyDelete
  35. Mun täytyy vielä lisätä tuohon aiempaan kommenttiini, että olet aivan oikeassa siinä, että nainen joka arvostelee toisen naisen ulkonäköä, ei ymmärrä omaa parastaan, joka on naisten yhteinen paras! Naisena pitäisi aina muistaa, että naiten välinen katkeruus ja kilpailu loppuisi siihen paikkaan kun alkaisimme enemmänkin pitää toisiamme sisarina emmekä vihollisina. Näin ollen myös elämästämme tulisi huomattavasti helpompaa. Pettävä mies jäisi heti kiinni, työpaikat saataisiin sisarten avulla ja ystävät eivät kadehtisi toisiaan salaa. Tehdään yhdessä parempi maailma naisille jookos?

    Kiitos Laura, että nostit aiheen esiin. Ei kuitenkaan pidetä toisia naisia automaattisesti vihollisina, vaan annetaan ensin mahdollisuus ja jos ei kunnioitusta heru, niin herätetään keskustelua!

    ReplyDelete
  36. Haluan alkuun sanoa, että olet upea nainen. Mahtava kroppa ja upea luonne. Mua on aina sanottu lihavaksi blogissani ja yritetty talloa niin paljon alas, että kyllä vituttaa tollaset kommentoijat kun niitä tuntuu löytyvän jokaisesta blogista. Aina on jotain pahaa sanottavaa toiselle.. Ja tätä näen vaan useimmiten suomalaisten blogeissa, en ulkomaalaisten. Kyllä saa hävetä silmät päästään joidenkin kommentteja. Ihanaa kesää sulle!♥

    ReplyDelete
  37. Eeeiiii. Toivottavasti olet kasvattanut kovan kuoren etkä välitä tollasista kommenteista. Olisi kivaa saada kasvot ja vartalo anonyymille. Ilkeää ja lapsellista. Olet niiden yläpuolella. Valitettavasti se on se kateus mikä suurinta osaa laittaa tekemään tollasta. Olet näyttävä ja siitä ei mihinkään pääse <3 Ihanaa kun sua taas kuuluu ja näkyy! :)

    Tiia

    ReplyDelete
  38. Kun olit laihempi sua haukuttiin liian laihaks, ja nyt sitte oot muka lihonu älyttömästi? Se vaan on niin että jos joku haluaa loukata jotenkin, ulkonäöän haukkumisesta saa keinon loukata. Sama minkä kokoinen olet, loukkaamaan pyrkivät ihmiset keksivät kyllä aina jotain arvosteltavaa toisen ulkonäöstä niin halutessaan. Jos painaisit 38 edelleen, sama arvostelija ois varmaankin haukkunu sut rumaksi luurangoksi.

    ReplyDelete
  39. Hehhhh soikkeli oksettava paskanaamaha siellä.... suosittelen väistämään kaukaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. soikkeli? ai toi senja? :DD

      Delete
    2. Eikä ko toi yks jätkä yhen kuvan taustalla:D

      Delete
  40. Replies
    1. Vaasan vihatuin jätkä:DDD

      Delete
    2. Mäki haluun tietää :D

      Delete
    3. Miks vihatuin? :D

      Delete
  41. Anonyymit on kauheita, ja pelkkää paskapuhetta heiltä! Oot ihan upea ilmestys! ♥

    ReplyDelete
  42. Mun mielestä sä taas näytät paljon paremmalta ja terveemmältä nykyisin:) Ja myös ennen kaikkea paljon onnellisemmalta, ja sehän on tärkeintä:)

    ReplyDelete
  43. lihonnu älyttömästi? really?? mun mielestä sä oot vaan tullu TERVEISIIN MITTOIHIN ja silti oot tosi hoikka! ja sulla on hyvät kurvit, just sopivat :) älä välitä tollasista kommenteista, ne haluu vaan tahalleen aiheuttaa sulle pahaa mieltä mihin ei ole edes syytä, oot kaunis nainen! :)

    ReplyDelete
  44. ja ps: ihanaa kun postailet enemmän! <3 <3

    ReplyDelete
  45. Se että sua haukutaan lihavaksi niin slkaa olee jo sit sitä ettei anonyymit keksi enää asioita millä loukata :D jokainen ihminenhän näkee omilla terveillä silmillään, että sun kroppas ei lihava ole :D

    ReplyDelete
  46. Sulla on just todella hyvä kroppa! Ei kannata välittää tollasista, ihan naurettavaa että joku kehtaa edes sanoo tollasta, taitaa ite olla tyytymätön omaan kroppaansa ja saa just nautintoa haukkumalla muita :D Pelkkää kateutta vaan!

    ReplyDelete
  47. Olet upea Laura ja sulla on ihana asenne! Pusuja! <3
    Oon niin iloinen että postaat enemmän nykyisin! :)

    ReplyDelete
  48. Muakin ärsyttää suunnattomasti tää naisten touhu. Yleistän ja rajaan tämän nyt naisiin, koska miesten en oo ikinä havainnut käyttäytyvän tällä tavalla ainakaan omassa tuttavapiirissä/netissä. Mä itsekin tunnen ihmisiä, jotka mollaa toisia, etsii edes pieniä virheitä: "ompa tolla paksut jalat" "kauhee tota röllömahaa" "hirveet vaatteet" jne jne. Mikä tän tarkotuksena on? Mä en oikeasti keksi muuta vastausta, kuin et nää kommentoijat omistaa itse niin surkean itsetunnon että pitää polkea muita maanrakoon ja kuvitellaan että näin saadaan itselle hyvä olo. Mullekin on tullut jos minkälaista kommenttia mun kropasta. Ja sekös haukkujia pännii, kun itse tykkää kropastaan sellaisena kuin se on, virheineen kaikkineen. :) Mäkin olen joskus kärsinyt valtavista paineista ja kuvitellut, että pienempi luku puntarissa olisi se paras vaihtoehto. Nyt painan 60kg/160cm ja tykkään vartalostani juuri tämmöisenä vaikka olen 10 kiloa painavempi, kuin silloin kun yritin pysyä mahdollisimman laihana, stressaten ulkonäöstäni.

    Sulla on upea naisellinen kroppa. Jos joku sitä ei kestä että kannat vartalos ylpeänä, niin kannattaisi katsoa peiliin ja vaikka muuttaa sitä omaa ajatusmallia. Tuo räksyttäminen ei hyödytä ketään- ei varsinkaan tätä haukkujaa itseään. Todennäköisesti hänelläkin on vain paha olla ja ulkonäköpaineet purkautuu sitten tällä tavalla, valitettavasti.

    ReplyDelete
  49. Niin ja jos miehiä arvostellaan, niin nehän on yleensä naiset jotka sitä tekee. En halua yleistää mutta vauva palstoilla olen usein saanut sellasen mielikuvan että omaanelämäänsäkyllästynyt himean vanhempi ei niin hehkeä yh-äiti katkerana purkaa omaa oloansa. Itselleni tulee ainakin parempimieli toisen tsepaamiseta ja kehumisesta, kun haukkumisesta. Kehumisesta saa myös paljon takaisin. Aurinkoinenhymy lämmittää sydätä paljon enemmän kun toisen mielen pahoittaminen. Anteeksi virheet olen puhelimella töissä ja tauko loppuu än yy teee nyt

    ReplyDelete
  50. Sinäkö lihava? :o hei haloo nyt ihmiset, täällä yksi 87kg ja en pidä itseäni mitenkään jätkyttävän lihavana. Huh huh tätä maailmaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no kyl SÄ oot varmasti melko pullero ellet sit satu olemaan ihan törkeen pitkä XD

      Delete
  51. Äää Senja! Oon lukenu sen blogia joskus moooooppnta vuotta sitten, kun se asu vielä jossain savon suunnilla! Oiettä.. :D

    ReplyDelete
  52. Upealta näytät. Itse olen lihonut 20 kiloa ja yritän pitää itseni koko ajan positiivisella mielellä, koska ennen olin liian laiha. Yhteen hiileen vaan.

    ReplyDelete
  53. Mun mielestä olet oikein hyvänpainoinen! Eikä haittais, vaikka painoa tulisi lisääkin. Ihailen pieniä ja kurvikkaita lattarinaisia, jotka tihkuu naiseutta joka suuntaan. Sellaiset verevät naiset ovat paljon terveempi esikuva, kuin riutuneet nälkäkurjet!

    ReplyDelete
  54. aiheesta poiketen: tiedätkö voiko tetralyselin käyttö aiheuttaa minulle raskausarpia? ovat nimittäin alkaneet lisääntyä jokapuolelle kehoa kun tetralysalin käytön aloitin vuoden alussa..

    ReplyDelete
  55. -.- voi noita ihmisparkoja joiden pitää kaikkiin asioihin kommentoide töykeästi. Naiset.... tai uskoisin että nämä pikkuteinit ovat näitä pahimpia, kun vielä on oman peilikuvan katsominen tuottaa ongelmia kun lantio onkin päässyt levenemään :/

    ReplyDelete
  56. Laura, sä olet niin kaunis ja upean näköinen juuri nyt! Sulla on ihanan naisellinen ja terve vartalo jota kannat itsevarmasti. :) Kateus aiheuttaa monelle tarpeen kommentoida ilkeästi. ;)

    ReplyDelete
  57. Siis mitä ihmettä?! Sähän olet edelleen juuri ja juuri "terveen rajoissa" se terveys on tietysti yksilöllistä, kaikilla on oma luonnollinen painonsa, mutta lapsuudesta alkaen seuratut käyrät ja viiterajat kertoo siitä millainen on oma terve ja lunnollinen tilansa.

    ReplyDelete