Monday, May 12, 2014

Huh huuu :o

Viime viikko oli aika tapahtumarika, ja tuntuu siltä, että oon saanut paljon kaikkea aikaiseksi!
Tänäänkin heräsin aamulla viiden jälkeen ja olin ihan pirteä, mutta sitten ajattelin, että ei helvetti menen takas sänkyyn! No nukuinhan mä sitten yli yhteentoista...

Yks yö en saanut millään unta, ja silloin mietiskelin tän blogin nykyisyyttä ja tulevaisuutta.
Ajattelin aluksi, että panen pillit pussiin, onhan tätä blogia tullut kirjoitettua jo reilut viisi vuotta.
Mutta sitten mä ajattelin, että hei!! Mä en halua lopettaa tätä! Mä haluan kirjoittaa tätä samalla innolla kuin silloin vuosi pari taaksepäin.
Nostan oikeesti hattua niille bloggaajille, jotka jaksaa vuodesta ja päivästä toiseen kirjoittaa postauksia.

Mulla ei ole ketään ottamassa itsestäni päivänasukuvia, koska asun yksin, ja muutenkin itsensä kuvaaminen on nykyään selfien ottamista instaan. Mun pitää hankkia uusi järkkäri, ei mikään microjärkkäri, vaan kunnon sellainen, joka mulla ennen oli. Niin ja siihen sitten kaukosäädin, niin voin itse räpsiä niitä kuvia! :D

Mutta joo, mulle kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää!
Uudet tuulet puhaltaa ja sitä rataa! Voin sanoa rehellisesti, että oon ollut välillä jopa aika onnellinen.
Nimittäin ennen mä olin aika harvoin onnellinen ihan vaan ilman syytä.

Mutta joo, tsempatkaa mua jatkamaan, ehdotelkaa postausideoita ja sitä rataa!




Mukavaa viikonalkua kaikille ♥♥♥♥

36 comments:

  1. Ihania kuvia! Ja ihana että oot takasin! Ja ennenkaikkea hyvä että oot onnellinen<3 se hehkuu susta oikeesti! :) hyvää kesän alkua ja postausintoa! Lukuintoa tälläpuolen ruutua varmasti löytyy, oli aihe mikä vaan :)!

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia :) kaikkea hyvää sulle laura! :)

    ReplyDelete
  3. mistä toi kummisetä-paita on?? magee! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäki tahdon tietää! :)

      Delete
    2. se on lahja, se on DG:n, eli en tiiä mistä :/

      Delete
  4. Onko huuliasi muotoiltu tai onko niihin laitettu täytettä? On meinaan niin hyvännäköiset että jos ihan vaan omat olen super kateellinen!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laitettiin vuoden 2013 helmikuussa vähän täytettä ylähuuleen, joka kesti noin 4-6 kk.
      Eli nyt ei ole enää mitään, enkä ole uudestaan ottanut täytettä.

      Voin suositella Gyylin Viiviä, tekee ihan mahtavaa jälkeä :)

      Delete
  5. Ihanaa et oot onnellinen :) se näkyy kyllä susta :) Onnea uudelle rakkaudelle <3 ! Hyvät blogit sisältää mun mielestä sellasta rennonletkeetä, elämänmakuista kirjoitusta ja kuvitusta. Kaikesta ei tarvi kertoo, mutta esim. mun mielestä on ihan mukavaa vaan lukee jonkun päivän tekemisistä, ihmiset tykkää tirkistellä toisten elämää :) Tietysti jos sulla on mielen päällä joku hyvä mielipide jostain yhteiskunnallisesta asiasta niin siitäkin voisit kirjoittaa (esim. Pohjois-Korean tilanteesta…tiedän että oot lukenut paljon niiden historiaa :) ..aina kaiken ei tarvi olla niin kauheen pintapuolista…kynsiä ja vaatteita, vaikka niistäkin on välillä kiva lukee :) ! Matkat maailmanääriin on myös mielenkiintosia…tietysti jos sellaista harrastaa :) . Muistan, että kävit silloin pari vuotta (?) sitten reissussa, en edes muista enää missä, jossa otit sen tatskan jonka oot poistanut…en halua kuulla mitä siellä tapahtu, mut muistan vaan että olit jossain kaukana ja tulit aiemmin pois kun olit suunnitellut…mikäs paikka se oli? Oliko sun tarkoitus silloin kiertää myös jossain muualla? Eniten siinä kiinnostaa se, että mikä siinä paikassa sai sut lähtemään pois aiemmin..ihmiset,se paikka sinänsä,oliks siellä jotenki vaarallista tai tylsää….??? Itse oon harrastanut yksin matkustamista ja tiedän ettei se oo helppoo…tein sellasen eat,pray,love-tyyppisen reissun pari vuotta sitten ja kyllä siellä vaan oli todella yksinäisiä hetkiä ja sellasia hetkiä "et vois ottaa lennon takas Suomeen" :/ , mut ne tunteet meni kyl sitten kuitenkin ohi… muistan kun olin sairaana Balilla ja kuuntelin youtubesta suomalaisia biisejä ja ikävöin takas Suomeen :) …! No mutta, enpäs jaarittele enempää…eli toiveena mulla on, että saisin lukea elämänmakuista tekstiä ja nähdä elmänmakuisia kuvia, vähän kuitenkin enemmän kuin pintaraapaisu sun elämään(jotain syvällistä) :) ! Ihanaa kevättä, Laura :)

    ReplyDelete
  6. hahah et voi ees julkaista mun kommentia niin nyt mä ainakin oon varma siitä nännimokasta NOLO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mikä nännianonyymi säkin oikeen oot :D Jos se mitätön pieni nännin vilahdus häiritsisi mua, niin poistaisin sen kuvan tai en olisi julkaissutkaan koko kuvaa. :D

      Ei yksi nänni tätä maailmaa kaada hei.... :D

      Delete
    2. Instassa olit vielä sitä mieltä että mitään nänniä ei edes näy. Taisi lipsahtaa vahingossa alunperin ja nyt et halua myöntää ? :D

      Delete
    3. Ei se maailmaa kaada, mutta... pistää miettimään :P ei silti kauhee yllätys ollut että nyt jo nännikin näkyy.. Mutta mitäpä se mua haittaa :)

      Delete
    4. Pistää miettimään mitä? Että naisella on nännit?

      Delete
  7. Ihanaa, jos alat postaamaan entiseen tahtiin! <3 Mun mielestä oot ehdottomasti Suomen kiinnostavin blogipersoona, ja on ollut hieman sääli, kun postauksia on tullut viimeaikoina niin harvoin. Tällä blogilla on potentiaalia vaikka mihin, ja odotan innolla, että pääsisin taas inspiroitumaan persoonallisesta tyylistäsi ja kauniista kuvistasi. Oot ollut mulle vuosien varrella eräänlainen tyyli-ikoni :D Oikein hyvää kesän odotusta!
    Ps. Onko sulla uusi poikaystävä? ;)

    ReplyDelete
  8. hyvä että oot päässy siitä Taavista eroon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekiks se Taavi sit jotain? :o

      Delete
  9. Mitä kisulle kuuluu? :)

    ReplyDelete
  10. Jooo ehdottomasti lisää uusia postauksia!! :) Ite ainakin haluaisin kuulla sun elämästä ja mitä milloinkin puuhailet, ei sen tarvi olla niin erikoista.. Lisäksi odottelen ehdottomasti koirien kuvia ja kuulumisia, ne on parhaita! :-D

    ReplyDelete
  11. nonii lovestoryyy kehiin vaa sitte!

    ReplyDelete
  12. Ihanaa että susta kuuluu taas, ollut ihan tylsää kun oot elänyt hiljaiseloa. Onnea paljon uudesta rakkaudesta.. Toivottavasti voit paljastaa siitä meille lukijoille jotain :))) Oot ihan paras, älä vaaaaaaaan luovuta.:)

    ReplyDelete
  13. Älä lopeta, oot ihana! :)

    ReplyDelete
  14. Heippa! Muistan ku joskus sulla oli ask.fm tai sen tapainen ja mieli maassa tulin sinne kirjoittelemaan miten kurjaa kiusattuna oleminen on, sä pirisit vastauksellasi niin paljon et vieläkin hymyilyttää ku mietin sitä. Halusin vaan tulla sanomaan et mielestäni oot kyllä ihana ja hyväsydäminen ihminen, toivon sulle kaikkea hyvää! :)

    ReplyDelete
  15. Miks yhtee aikaa kiven kovaa väitit että et oo ottanu mitäåä huuliin ku monet sitä ihmetteli? Ja toi poitsuha o aika nuori :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koska henkilökohtaiset asiani eiväu kuulu tuhansille tuntemattomille.
      Haluaisitko sinä kertoa 50 000 ihmiselle, että otit vähän ylähuuleen restylanea?

      Ja tuo "poitsu" on yli 25, eli minua vanhempi :)

      Delete
    2. mut oli outoa että niin kiven kovaan väitit ettet mitään ole niihin laittanut ja suorastaan naureskelit kommenteille jossa ihmeteltiin huuliasi... olisit sitten vaan jättänyt kommentit julkaisematta tai olla vastaamatta niihin mitään?

      Delete
    3. ja musta on aika henkilökohtasta jo se että laitat kuvia missä poika puristaa sun rintoja :)

      Delete
  16. Näyttää nuoremmalta :) missä tapasitte?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En koe tarvetta kertoa missä tavattiin. :)

      Delete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  18. Heeei, minäki haluun kuulla kisu-uutisia! Mitä kuuluu kisulle?

    ReplyDelete
  19. Isoin hatunnosto että jaksat vastata asiallisesti myös noihin provosoiviin kommentteihin. En mä tiedä mikä tää maailmantila on, ihmiset kaipaa kohua ja skandaaleja ja venaa silmä kovana että joku toinen mokais. Seiska-lehti ei enää riitä. Sit varmaan kiitos laadukkaan television, sosiaalipornoa toivotaan kaikista mahdollisista lähteistä. Toisaalta sulla on pitkäaikaisia lukijoita jotka varmaan ajattelee sua jo aika tuttavallisesti, kyselee ex-poikaystävistä jne. samalla tavalla kuin keltä tahansa kaveriltaan.

    Tän blogin vahvuus on sun tapas kirjottaa aidosti omana itsenäsi, rennosti.
    Stay true to yourself!

    ReplyDelete
  20. Oot todella kaunis! :) Mukavaa viikonloppua.

    ReplyDelete