Friday, May 16, 2014

♥ Friday ♥

Me nukuttiin tänään Tonyn kanssa melkein kahteentoista. Mä olin jo ysiltä ihan virkeä, mutta pakotin itseni nukkumaan vielä pari tuntia.
Viikonlopuksi ei oo mitään ihmeempiä suunnitelmia. Tony haluis mennä sinne Lintsin uuteen vapaapudotuslaitteeseen, mutta mä en tiiä haluanko sen yhden benjihypyn jälkeen järkyttää itseäni enempää noilla laitteilla.

Eilen oli hauska tilanne Anttilassa, kun kello oli jo minuutin yli ysi, mutta mun oli pakko saada yksi puuteri. No menin sitten sinne, ja se myyjä (about 40v) sanoi, että totta kai me bloggarille myydään!
Se oli niin ihana teko, ja mulle tuli siitä niin hyvä fiilis!
Kiitos vielä! ♥




Tää musta ginan toppi on ihan mun lemppari! Sopii hyvin korkeiden hameiden ja housujen kanssa.




P.S.
Sain tänään jo yhden bannerin.
Tykkään tosta ilmeestä ja muutenkin se on kiva, mutta en tykkää omasta naamastani tossa niin paljoa!
Niin, että muistakaa bloggaaajat, jotka osaatte käyttää photaria, niin olis huippuu, jos tekisitte mulle bannereita! Mainostan sitten vastapalkkioksi teidän blogia täällä!
Ja muutkin blogittomat saavat tehdä bannereita. Ainahan niitä voi vaikka vaihdella :)

Mitäs tykkäätte?
Hyvää viikonloppua kaikille ♥♥♥


Mä lähen nyt ostaa pari siiderii perjantain kunniaksi!

54 comments:

  1. just hyvä toi banneri! eikä siun ilmeessä oo mitään vikaa :)
    Tarkotatko sitä benki hyppyä jonka hyppäsit vuosii sit, mikä siin oli niin kauheeta?

    ReplyDelete
  2. onks teillä krisun kanssa menny sukset ristiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eiku ennen krisu enemmä kommentoi sun postauksia ja postasit tein yhteisist jutuista... ja instas krisuu vähän toppuuttelit sen kommenteista ni tuli vaa sellanen luulo.. mut hyvä että kaikki on hyvi =)

      Delete
  3. Ihana toi hymyilykuva. Oot oikeesti tosi kaunis!

    ReplyDelete
  4. Sinäänsä kyllä ymmärrän "anonyymien" ja ystäväsikin kommentit, en tosin aio itse sanoa pahasti, mutta haluaisin sanoa sen verran, että on melko todennäköistä, ettei nykyinenkään suhteesi tule kestämään (selitän "arvaustani" tuonnempana). Todella ymmärrän, että kun on (ehkä tiedostamattakin?) hauras itsetunto, omaa viehätysvoimaa haluaa korostaa nimenomaan seksuaalisesti. Helpoin keino tänäpäivänä on tehdä se seksuaalisesti provosoivilla kuvilla internetin ihmeellisessä maailmassa. Et tietenkään siinä ainut ole, tähän haksahtaa jatkuvasti miljoonat, sisällään epävarmuutta kantavat naiset, seuraukset ovat aina erilaiset. Oman kropan jakaminen, ei ainoastaan oman miesystävän, vaan koko maapallon kesken ei ole koskaan tuonut mitään hyvää. Jokainen mies ja miksei nainenkin, toivoo, että se mikä rakkaassaan on sitä kauneinta ja pyhintä (alastomuus), ikään kuin kuuluu vain hänelle. Enkä todellakaan tarkoita tällä mitään sairaalloista mustasukkaisuutta vaan juuri sitä, että miltä meistä jokaisesta tuntuu kun oma kulta jakaa kroppaansa maailmalla. Tämä asia varmasti vaikutti aiempaankin suhteeseesi ja siihen, ettei T pystynyt sua ottamaan kaikella sillä kunnioituksella kuin olisit halunnut. Vain pieni varoituksen sana. Tsemppiä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt menee aika deepiksi toi sun juttu. Se, että olen bikineissä tai vähemmissä vaatteissa ei varmastikaan mitenkään vaikuta suhteisiini. Entinen suhde kesti melkein viisi vuotta, ja voin sanoa, että kertaakaan ei riidelty siitä mitä päälleni puen tai millaisia kuvia otan. Ja jos mulla olis sellainen dominoiva vaatetukseeni puuttuva mies, niin olis hyvin nopeasti exä.

      Mieti nyt oikeesti vähän mitä kirjoitat....

      Delete
    2. "Kauneinta ja pyhintä" ei kyllä mun mielestä ole alastomuus:o huutelen vain sivusta.

      Delete
    3. Taas jonkunsortin keittiöpsykologi päässyt vauhtiin. Ainoa kuka tässä kunnioituksensa menettää olet sinä itse, jos todella luulet pystyväsi tekemään perusteellisen psykoanalyysin ihmisestä tämän blogin perusteella. Pieni varoituksen sana ja tsemppiä hei! :)

      Delete
  5. Mitä tekisit jos saisit tietää että oot raskaana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaikea kysymys. Ehkä pitäisin, ehkä en.

      Delete
  6. Saanko kysyä että minkä takia laitat sitte instagramiin ja blogiisi hyvinkin paljastavia kuvia, ihan tietoisesti? Mitä haet niillä? (Esimerkiksi kuva instagramissa missä joku mies pitelee rintojasi tai kuva jossa olet kuvattuna takaapäin stringialaosa päällä) Itse en keksi muuta syytä kuin huomionhalu ja kehujen kalastelu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan varmaan vaan siksi, että huvitti ?

      Delete
    2. hohhoi... :D

      Delete
    3. Voi näitä kysymyksiä taas..:D

      Delete
  7. Miksi erositte Taavin kanssa? Olitte niin söpö pari ja mitä teitä livenäkin näki niin olitte niin onnellisen oloisia :/

    ReplyDelete
  8. AIVAN IHANA UUSI RAIKAS ULKOASU BLOGILLA!!! :) Ihana nähdä sut onnellisena, olet niin upea ihminen ja niin down ro earth ♡ #girlcrushlauramalena ♡

    ReplyDelete
  9. Noi sun huulet näyttää todella hyviltä! Oot ilmeisesti siellä gyylissä käynyt laittamassa, mut mitä se aina olikaan joku ärrällä alkava? Alkoi kiinnostamaan kun haluaisin itsekkin vain hieman huuliin lisää muotoa, ja sullakin näyttää kuitenkin todella luonnollisilta!
    -Tia

    ReplyDelete
  10. Mikä puuteri se oli? :)

    ReplyDelete
  11. Minkä tyyppinen hemmo tää tony on :)

    ReplyDelete
  12. Sleepless in Alppila postauksessa taavi piteli sun rinnoista kiinni yhessä kuvassa, ja instassa tää tony tekee nyt samoin... go girl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajatella, että kaks miestä voi puristella jonkun tissejä, eikä välissä ole puoltatoista vuottakaan aikaa!

      Delete
  13. Haluut ilmeisesti räväyttää ja saada "kohua" aikaan blogissa, laittamalla tietynlaisia kuvia joista ihan varmasti itsekkin tiedät että keskustelua ja haloota syntyy..ei siinä mitään, itsehän päätät mitä laitat, mutta tavallaan ne kommentit (neg myös) pitää osata ottaa sitten vastaan... enkä nyt väitä ettetkö niitä hyvin ottaisikin! mutta aatteletko kuvia laittaessasi moista?

    ReplyDelete
  14. Ihanaa että postailet useemmin! :)

    ReplyDelete
  15. Mun mielestä toi banneri on just ihana! :) Tosi kiva kuva susta. Harmi jos et ite tykkää.

    Ja tsemppii blogin kans, toivottavasti motivaatio pysyy! Tykkään lukea sun juttuja.

    ReplyDelete
  16. Hei ihan oikeesti te ootte kaikki ihan pimeitä :'DD Antakaa ny jumalauta ihmisen elää elämää ihan niinku itse haluaa! :D naurettavaa tommonen. se jos lisäilee itsestään hyviä kuvia nettiin, tarkoittaa minusta ihan uskomattoman hienoa itsetuntoa, mitä ei voi ku ihailla tänä päivänä. Hyvä itsetuntoiset naiset ovat kaukana tämän hetken maailmasta ja jos jotenkin koette kuuluvanne siihen kastiin niin menkää peilin eteen, meissä jokaisessa on jotain kaunista! älkää haukkuko muiden elämän tyyliä, ei kukaan hauku teidän!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjoittaa teinityttö jolle media on iskostanut päähän ``hyvien kuvien`` nettiin laittamisen olevan _rohkeutta_? :D Hyi olkoot.

      Delete
  17. Ihanat huulet sulla tyttö!!

    ReplyDelete
  18. Eiköhän Laura ole ihan tietoisesti tehnyt sen valinnan, että mikäli blogia tai instaa pitää on myös tietoinen mitä sinne itse laittaa ja valmis kantamaan seuraukset. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen. Jos ei kestä kritiikkiä, ei ole silloin itsetunto kohdillaan tai kestä seurauksia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muuten hyvä, mutta kun moni ei tajua mikä on kritiikki :)

      Delete
    2. Negatiivisenkin asian/mielipiteen voi kertoa monella tapaa.

      Delete
  19. tuleehan jossain vaiheessa lisää videopostauksia? :)

    ReplyDelete
  20. Jee kivaa että oot alkanut taas postailee useemmin! :)

    ReplyDelete
  21. Plah taas anonyymit vauhdissa, jos tykkää omasta vartalostaan ja omistaa vielä hyvän sellaisen niin miksei sitä esittelis? Jokainen tyylillään, älkää seuratko Lauraa täällä jos ärsyttää, niin helppoa se on. En ymmärrä miks se olis teidän perseen kutina vaikka laura lisäisi alastonkuviaan tänne. Mun mielestä sä oot Laura upee ja ihailtava persoona!!! <3
    -Suvi

    ReplyDelete
  22. Jännä miten jotkut anot täällä huutelee "jos laitat tollaisia kuvia tai kirjoitat tuollaisia juttuja niin sun on pakko sit kestää meidän haukut ja muut seuraukset!!" Ei!!! Ei se ihan näin mene! Kenelläkään ei ole oikeutta haukkua tai sanoa mitä lystää sillä periaatteella että "mitäs sitten kirjoitat sitä blogia" sitä paitsi se on ihan sama mitä sinne kirjoittaa niin aina joku löytää sieltä jotain haukuttavaa :D

    ReplyDelete
  23. Kuva uudessa bannerissa ei ole paras mahdollinen kuva sinusta.

    ReplyDelete
  24. Mulla tuli jotenkin ihan mieleen michael jackson tosta sun ekasta kuvasta, ei millään pahalla.

    ReplyDelete
  25. IHANA banneri! näytät tosi nätiltä! :)

    ReplyDelete
  26. Tykkään sun uudesta bannerista! Jotenkin pirteä ja fressshhi :))

    ReplyDelete
  27. Oli tylsää, niin kyhäsin sulle pari banneria! Vaikka on tuo nykyinenkin tosi hieno! http://oi60.tinypic.com/254ybsj.jpg ja http://oi59.tinypic.com/158a8ub.jpg

    ReplyDelete
  28. Oon kysyny tätä samaa varmaan viitisen kertaa ja varmaan noin neljän vuoden akselilla (sinnikkona minä täällä hei :D), en ole koskaan saanut vastausta ja en ole huomannut että olisit kenellekään toiselle vastannut (mutta voi tietty olla että on mennyt ohi)...

    Eli, sun piilarit :)
    Kun mulla on metsän vihreet silmät, aika tummat, mutta ei kuitenkaan ruskeat. Mulla on parit ruskeat piilarit jotka näyttää kuvissa aivan ok hyville, mutta luonnossa ne on aivan karmaisevat piri-piilarit! Mietin että olisiko sulla sama tilanne, mutta oon pari kertaa suhun törmännyt irl ja oot ollu niin kaunis ettei koskaan olisi voinut väittää etteikö ruskea olisi sun oma silmien väri! Joten olisi ihana tietää mitä piilareita käytät jotta voisi itsekin testata :) Että mikä merkki ja sävy kyseessä!

    Kiitos etukäteen <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mulla on itellään kans vihreet silmät.
      Laita mulle meilii, niin kerron salaisista piilareistani :) :D

      Delete
  29. Mä en ihan oikeesti enää ymmärrä mitä tässä maailmassa tapahtuu. Hei luuserit, jos lauran tyyli blogata/ottaa kuvia ei nappaa, vaihtavaa sivua älkääkä tulko takasin! Kuka näistäkin ihmisistä sanois mitään tuollaista päin naamaa lauralle? Naurettavaa touhua.

    ReplyDelete
  30. Mistä noi sun korkeevyötäröiset farkut on ostettu ? :)

    ReplyDelete
  31. täytyy sanoa että itse asiakaspalveluammatissa työskentelevänä en tiedä mitään muuta vittuimaisempaa kun 5 vaille tulevat ostajat. mielestäni voisi vähän kunnioittaa kaupassa työskenteleviä, eikä tulla pari minuuttia vaille sulkemista "KUN ONHAN MUN NYT PAKKO SAADA TÄMÄ", mutta ainiin, sinähän olit BLOGGAAJA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. voivoi jos vituttaa. jos kauppa on auki klo 21 asti niin silloin se ON AUKI ja siellä saa asioida klo 21 asti. :D
      eri asia jos livahtais sisään viittä yli sulkemisajan.

      Delete
    2. tässä ilmeisesti ajettiin takaa sitä että, vaikka ihmiset tulevat kauppaan ennen klo 21, se ei tarkoita sitä että he poistuvat kaupasta tasan kun kello lyö 21, ja komppaan aloittajaa että jonkunnäköistä kunnioituksen puutetta täytyy olla että menee kauppaan asioimaan silloin kun se on menossa kiinni.

      Delete
  32. Mitä teette työksenne? :)

    ReplyDelete
  33. mikä sul on ongelman ku et laita esim ig kuviin kuvaajan nimeä, jos sen on ottanut joku ammattilainen?? katoin et sulle ollaan kommentoitu useempaan otteeseen että kuvaajan nimi puuttuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainoa ammattilainen, joka on kuvannut mua on mun ystävä Peter Linden, ja pahoittelin hänelle, että unohtui mainita kuvaajan nimi. Jatkossa olen maininnut hänet. En vielä siinä vaiheessa osannut käyttää instaa niin hyvin, enkä ymmärtänyt noista taggailuista mitään.

      Ja miten tämä nyt sinua häiritsee?

      Delete
  34. Samaa mietin minä :D miten jengi jaksaa

    ReplyDelete
  35. Tosi upeita kuvia! Ihanaa kun oot taas alkanut bloggailla useemmin :) Oikein hyvää kesää sulle!

    ReplyDelete