Friday, May 16, 2014

back in business


Tulin Tonyn luokse hetki sitten, ja oon niin röyhkeä, että aloin muokkailee kuvia ja tekee postausta blogiini.
No onneksi sillä on tossa Breaking bad, siitä on sille seuraa. Mä sain sen ylipäätään kiinnostumaan koko sarjasta. Ihan paras sarjahan se on.

Tänään on ollut kaikenlaista ohjelmaa kotona. Siivousta, pyykinpesua, vaatehuoneen järjestelyä.
Mulla on aika paljon vaatteita, jotka voisin myydä pois. Mietin, että järkkäiskö blogikirppiksen vai meniskö myymään jonnekin. Kerran me Annikan kanssa mietittiin, että pidettäis niiden kampaamossa kirppis. Mitä te ootte mieltä?

Ja sitten palataan tähän nänniaiheeseen!
En voi vaan millään ymmärtää, että miten se a. Kiinnostaa ketään ?
b. Kuka siinä edes näkee nänniä? c. Mitä fakin väliä vaikka siinä olisikin nänni?
d. Relatkaa hei oikeesti vähän? Jos se olis musta selkeesti nänni, niin varmaan poistaisin sen kuvan.
Omasta mielestäni se ei ole kuitenkaan nänni. Ja näillä mennään. Ja vaikka se olisikin nänni, niin ANTAA OLLA! 
Jos joku nänni järkyttää teitä niin paljon, niin sitten ei kannata varmaan käydä koko Internetissä, täällä kun on vähän nännikuvaa "pahempiakin" kuvia. Ja sorit vielä kaikille, mä vaan oon tällainen. Mua ei alastomuus haittaa eikä hävetä, ja se on osa mua. Jos se teistä joistakin on paheksuttavaa, niin aina voi kääntää kanavaa.

Ja sitten siihen blogin uuteen nimeen. Se tulee olemaan Laura Malena.
En vaan ole varma haluanko vaihtaa myös blogin osoitetta, vai riittääkö pelkän nimen vaihdos?
Mielipiteitä?
Ja jos jollain on taitoa tai halua tehdä mulle uuden bannerin, niin olisin ikionnellinen.
Jos olet esimerkiksi bloggaaja, niin voisin siitä hyvästä esitellä blogisi täällä!

Joku kommentoi kommenttiboksissa "Ja vaihda vaan Laura Malenaksi, kopioi sekin muilta."
Millä tavalla oma nimeni on kopio? Ja kopio mistä?
Jos haluan, että blogi kertoo minusta ja elämästäni, niin eikö oma nimeni ole silloin paras mahdollinen vaihtoehto?
Ja sitten vielä tähän sinun toiseen argumenttiin:

"nyt pelkkää herutusta keskinkertaisella kropallaan. Instassa en ennen ollut käynytkään, mutta nyt kävin, enkä voi kuin pyöritellä silmiä. Nolo muija. Ei siitä mihinkään pääse"
Nolo muija? Kun en välitä muiden mielipiteistä ja olen juuri sellainen kuin olen. Pitäisikö olla parempi vartalo, että kuvat kelpaisivat sinulle?
Mietitkö sinä koskaan kommentoidessasi sitä, että mitä oikeastaan kirjoitatkaan?
Mietitkö sitä, että minäkin olen vaan ihminen, tuntevainen ihminen, jolle saattaa tulla paha mieli ilkeistä sanoistasi? Vai oikeuttaako anonyymina haukkumisen, koska otan sellaisia kuvia kuin otan?
Kuinka se sinua loukkaa tai haittaa?
Minulle itselleni on yksi v*tun hailee millaisia kuvia kukakin minnekin laittaa.
Elän omaa elämääni, enkä vaivaa päätäni jollain nänneillä.

Suosittelisin vain teitä joitakin anonyymeja, jotka heitätte lokaa niskaan, että me bloggaajat ollaan tuntevaisia, haavoittuvaisia samanlaisia ihmisiä kuin tekin. Tuntuisiko teistä kivalta saada samanlaisia kommentteja joiltakin?
Ja joo, kyllä tässä viiden vuoden aikana on toleranssi kasvanut jo sen verran, että unohdan ilkeät jutut ja kommentit ne luettuani.


Eipä tässä muuta, mukavaa yötä kaikille! Pus!
 Pyysin vastapäätä istuvaa miestä metrossa ottaa musta kuvan.
 #selfie liukuportaissa
 Pakollinen hissikuva.
 Ostin Dinskosta mustat korkokengät, löytyi 35:en kokoa. Tosi hyvät ja mukavat jalassa!


Hyvää viikonloppua kaikille ♥

68 comments:

  1. Näin sen "nännikuvan" instassa ja mun mielestä se "nänni" näyttää kyllä ihan hiuksilta -siis ylöspäin kääntyneiltä latvoilta, jotka tulee sieltä kuvan alalaidasta. Hahah osaan selittää... mutta ehkä pointti tuli selväksi. :D ja Laura Malena on hyvä valinta nimeksi. Toivottavasti innostut taas postailemaan useammin, vaikka edes asukuvia! :)

    ReplyDelete
  2. Jos mä nyt tajusin oikein mistä kuvasta sä puhut (mihin ig:ssä toi pikku wnb julkkis oli käyny kommentoimassa), nii voi huhhuh! eihä siinä mitää nänniä näy :D Hiuksiihan sul tos vaan on, se miten noi latvat on ns. kiekuralla, saattaa nopeel vilkasul näyttää nännilt mutjoo. Eikä sul taia tissit olla tyylii leuas, meinaa jos tossa kuvas näkyis muka nänni.

    ReplyDelete
  3. LAURA OOT PARAS! ihan oikeesti. Paras!
    Love u!

    ReplyDelete
  4. En kestä ku oot niin ihana:D! Sulla on ihan mieletön kroppa, muista se! Antaa kateellisten huudella:) Ja onnea parisuhteesta<3 ps mulla meni ainakin koko nänni homma ihan ohi vaikka kuvan olen nähnytkin:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mistä kuvasta kaikki puhuu :D menny ihan ohi..instagramissa joku?

      Delete
  5. Sillä pojalla näkyy allaskuvassa kaks nänniä!!! Kelatkaa. Oon ainakin ihan saletti et näin on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt kyllä pitää ottaa koko kuva pois, ettei nuoret vaan ota mallia! :D

      Delete
  6. Anteeksi tuli siis henkilöltä, jonka tuon mainitsemasi kommentin kirjoitti. Tuo olikin sitten ainoa negatiivinen kommentti minkä olen sinulle koskaan kirjoittanut, kehuja olen aikoinaan kirjoitellut. Muiden blogeihin en ole kommentoinut mitään. Ajattelin kyllä mitä kirjoitin, ehkä kirjoitin sen hieman rumasti. En vain voi ymmärtää tuota sinun blogisi suuntaa jonka olet valinnut. Ennen sinussa oli kunnon asennetta, jonka vuoksi katsoin sinua ylöspäin jo irc-galleria ajoista lähtien. Sinulla oli makeita vaatteita ja loistava asenne. Olit erikoinen. Ihminen tottakai muuttuu ja kehittyy, koen vain itse, että olet menettänyt tyylistäsi ja blogista sen tärkeimmän. Sen asenteen. Nyt laitat vain tyrkkyjä kuvia, joita sinun ei mielestäni tarvitsisi laittaa. Kaunis olet, varsinkin kasvoistasi, viet turhaan huomiota siltä. Viet hyvää tyylitajuasi alas huomionhakuisuudellasi ja ainakaan minä, joskaan sillä on mitään merkitystä, en voi enää sinua ihailla. Minua säälittää ja harmittaa mitä "julkisuuskuvallasi" teet. Olet Laura tuota parempi, sinussa on mieletöntä potentiaalia ja kauneutta, ota se käyttöön. Ja pahoittelut vielä turhasta kommentistani, välillä sitä unohtaa, että kovaltakin vaikuttava ihminen on haavoittuva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori vaan mut mul ei oo ainakaan ees ollut tietoo kuka sä oot. Muistin vaan et oon joskus nähny sun naaman lauran blogissa. Oletko kenties kateellinen? :) sinuna keskittyisin ihan omaan blogiin. Vaikutat itsekeskeiseltä ihmiseltä kun hyökkäät ystäväsi/entisen ystäväsi blogia vastaan näin julkisesti. Harmi vaan että ketään el taida olla sun kanssa samaa mieltä. Tää on paras blogi ikinä, ihan sama mitä kuvia laura lisää ymym.

      Delete
    2. Nyt meni arvaus metsään, en tiedä mistä puhut :D Ikinä en ole Lauraa livenä nähnyt, en asu Helsingissä.

      Delete
  7. Nimen omaperäisyydellä tarkoitettiin varmaan sitä, että KAIKKIEN blogien nimenä on nykyään oma nimi. Joten sun blogin nimi on kiva kun se erottuu joukosta, mutta jos nimi on Laura Malena, on se vain yksi nimiblogi muiden joukossa.
    Mut mäkin tosiaan toivon, että jos vaihdat nimeä, tapahtuu blogissa jotain muutakin muutosta. Nyt tää on tosi tylsä ja tosiaan vaan noloja poseerauksia tai mainoksia. OIis kiva saada vanha Laura, jolla oli itsetunto kohdallaan, takaisin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei se itsetunto ole mihinkään kadonnut, vaikka mainospostauksia teenkin ja ehkä enemmän ihoa esittelenkin.

      Delete
    2. Aika ristiriitaista että olisi huono itsetunto ja sitten laittaisi kuitenkin rohkeita itsevarmuutta huokuvia kroppakuvia muiden nähtäväks. Ja mä ymmärrän täysin että blogeissa on välillä hiljaisia kausia, joskus pitää antaa aikaa itelleen ja ajatuksilleen. Mä ahistuisin jos ois pakko päivitellä tasaisin väliajoin mun elämästä ihmisille, ei se saa mennä liikaa elämäntavaks.

      Delete
    3. Ottamatta kantaa siihen, että onko Lauralla huono itsetunto vai ei, niin osa huonon itsetunnon omaavista ihmisistä laittaa todellakin niitä rohkeita kuvia nettiin juurikin sen takia, että saisi huomiota ja että voisi "pönkittää" kehuilla huonoa itsetuntoaan.


      Delete
  8. Go Laura! Oot ihan paras ja mielettömän upea nainen ja sun kroppa on vau!!!! Saat sitä ihan vapaasti esitellä!
    Ja se ei todellakaan ollut nänni, nuo hiukset jäi vaan tolleen oudosti :)

    Ja te anonyymiset apinat....haastan teiet, laittakaa itsestänne tänne kuvia, niin myö kritisoitaan teitä myös hieman ;D noh urpo, uskallatko?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Komppaan!!! Kestäisittekö tuollaista puhetta kuulla itsestänne? Epäilen vahvasti!

      Delete
  9. Hahha, voi nänni sentäs :D Tuo uusi blogin nimihän on juuri hyvä ja kroppasi on UPEA! Kaikenlaista sitä jaksaa ihmiset jauhaa, ihan vain pahoittaakseen toisen mieltä. Mahtavaa kun et välitä, olet ihana! :)

    ReplyDelete
  10. Hei kuulostaapa kivalta tuo bannerin teko! Täytyy alkaa vaan plärätä sun postauksia ja poimia kuvia tai kirjoittaa vain googleen sun nimi, niin eiköhän sieltä ala löytyä! :) Asetatko mitään aikarajaa, johon mennessä banneri tulisi olla valmis? :)
    Pakko sanoa, että näytät todella onnelliselta <3

    ReplyDelete
  11. Tiivistän ajatukseni yhteen sanaan; Kateus.

    ReplyDelete
  12. Ihana postaus! Ja muutenkin kivaa, että olet alkanut postaamaan entiseen tahtiin, ja ennen kaikkea kertoilemaan kuulumisiasi taas. Paras blogi <3

    ReplyDelete
  13. Mikä sun ig on? :)

    ReplyDelete
  14. http://2.bp.blogspot.com/-Ro4ESNOEByw/U3EY3LeLemI/AAAAAAAAaWE/i7Y5WP5xQdc/s1600/IMG_3298.jpg mitä sun huulessa on tässä kuvassa? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. en itekään tiiä, joku valo tai muokkaus osunut siihen kohtaan ?

      Delete
  15. Heh tai mitä jos vaan pistäisit blogin nimeski nännilaura :D pysyispä kaikilla ainaki mielenkiinto ku nytki kiinostaa vähän liikaa :D toivottavasti nyt ymmärsit vitsin, tarkoitus ei ole loukata :) aurinkoista kesää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä idis hei :D :)

      Aurinkoista kesää sullekin!

      Delete
  16. nänni, nänni, nänni, nänniiiiiii.......lälläläääää :)

    ReplyDelete
  17. Tämä artikkeli käsittelee ruumiinosaa.

    Nänni eli nisä (lat. papilla mammae) on rinnan (utareen) keskellä sijaitseva ulkoneva osa, johon rinnan maitotiehyet avautuvat. Nännin ympärillä olevaa pigmentoitunutta aluetta kutsutaan nännipihaksi eli areolaksi. Ihmisellä on normaalisti kaksi nänniä.

    ReplyDelete
  18. Ulla Taalasmaamaisena draamanhimoisena stalkkerina oli pakko etsiä kyseinen "nännikuva", enkä kyllä mitään nänniä missään näe :D
    En edes tajua, kuka jaksaa hermostua tuollaisista, edes siitä instan rohkeammasta munkkikuvasta. Mutta hyvä, ettet itse jaksa nolostua tai piitata kaikesta rääpimisestä.
    Kyllä mäkin tuollaisia näpsisin jos ois samanlainen figuuri!

    Mukavaa jos alat postaamaan useammin :)

    ReplyDelete
  19. Nyt kerrot noist sun huulista! Millon kävit ottamassa? Koska UPEAT ON. Ai ja hei, uus poikaystävä?:)

    ReplyDelete
  20. Joo kyllähän se nänniltä näyttää aika epäilyttävästi, mutta mitä väliä sillä on? Sanoisin että seuraavan kerran postaat oikeesti kuvan pelkistä nänneistä ja hashtag #hatersgonnahate

    ReplyDelete
  21. Vau näytät upealta Laura! Kiva taas lukea postauksiasi. Ihanaa kesää! :)

    - nora

    ReplyDelete
  22. minne taavi on jääny?

    ReplyDelete
  23. Montako vuotta toi sun äijäs on sua nuorempi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on mua vanhempi... Ja mitä tää sua kiinnostaa?

      Delete
  24. oot nii söpöliini noilla kukkapöksyillä!

    ReplyDelete
  25. Nännijutut sikseen, huomasin vain typon tekstissä: "melena" kun ilmeisesti tarkoitus oli kirjoittaa malena. Melena on veriripuli :) ps. Nännikiihkoilijat, GTFO jos säikytte ihmiskehon normaalia osaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, pitää käyä korjaa =D

      Delete
    2. En muuten löytänyt Melenaa mistään, missä se muka lukee?

      Delete
    3. Haha :D "vaihda vaan Laura melenaksi" jne, kohdassa missä ihmettelet muiden ihmisten käytöstä ja kommentointia.

      Delete
  26. Haha, multa on mennyt nänneilyt nyt ihan ohi, varmaan siitä syystä kun en hirveän usein kiinnitä naisten nänneihin huomiota. :D Mutta joo, munkin eka kysymys olisi että who the hell cares? Pakko sanoa vielä se, että kyllä varsinkin naiset osaa olla toisilleen niin törkeitä, arvostelua tulee ihan jokasuunnasta ja netissä on "lupa" arvostella jokaista kulmakarvoista huuliin ja varpaista sukupuolielimiin.

    Sun blogi on ollut eka jota oon alkanut ikinä seuraamaan, ja lempparini siitä asti. Sä oot aina ollu rohkea ja inspiroiva ja uskaltanut tehdä sen mitä muut eivät ehkä oo. Siltikään en oo kertaakaan kokenut sun pukeutumista tai ulosantia häiritsevänä tai loukkaavana. Kivaa kesän alkua sulle Laura! <3

    ReplyDelete
  27. Siis ihan ensinnäkin "keskinkertanen kroppa"?!?! are you fuckin kidding me, mun mielestä sun vartalo on TÄYDELLINEN
    Sun kuvat on mun mielestä muodikkaita,taiteellisia ja kauniita, eikä mitään huomion hakuisia herutus kuvia!
    Keep on rocking! Oot mahtava ;)

    ReplyDelete
  28. Antaa ihmisten paheksua jos siltä tuntuu. Oikea asenne! Olet kaunis. Karismaattinen. Ei mulla muuta. Hyvää kesänodotusta :)

    ReplyDelete
  29. emt tost pojast tulee mieleen vaan joku 18v :D

    ReplyDelete
  30. Niinhän se menee, toiset tekee ja toiset katselee, ja arvostelee. Tiedät kyllä varmasti jo ennen kuin postaat tissiperse-kuvia, tai "pukeudun söpöihin pupuihin" -kirjoituksia itsestäsi, että niistä täällä syntyy keskustelua. Kuitenkin epämukavimmaksi vihaajaksi luettelisin entisen kaverin, joka julkisesti kirjottaa epämukavaan sävyyn asioita profiiliisi. Omassa blogissaan löytyy kirjoituksia missä liputetaan omana itsenä olemisen puolesta...

    ReplyDelete
  31. miten sun kasvot on noin turvoksissa? :O

    ReplyDelete
  32. Asennepostaus! Just tällaista oon kaivannut mut elämääni :D

    ReplyDelete
  33. Miksi kukaan olisi kateellinen nakuilukuvista, kuka vaanhan voi niitä lisätä, itse ainakin koen itseni sen verran hyvännäköiseksi että ei tarvitsisi hävetä mitään ainakaan lol. Enemmän vain mietin sitä, miksi antaa sellainen kuva itsestään. Miksi naisen pitäisi tehdä itsestään objekti, esitellä vartaloaan ja thdä itsestään haluttava? Miksei nainen voi olla älykäs ja rohkaiseva. Lauran kuvat aiheuttavat minussa surun aikakauttamme kohtaan, jossa viimeinkin kun naisilla on vaikutusvaltaa ja oikeuksia niin yhä riisuudutaan. Tulee mieleen, että eikö ole muuta annettavaa itsestään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja miksihän nainen ei sais olla yhtä aikaa sekä älykäs ja rohkaiseva että kaunis ja haluttava? En ymmärrä tuota, että niin kärkkäästi ollaan naiseutta ja naisten oikeuksia puolustamassa ja samalla mollataan yhden tapaa olla ja tuoda esiin sitä naiseuttaan, koska se ei satu miellyttämään sun silmää. Siis mitä kettua, eikö nainen saa korostaa itsessään just niitä puolia mitä haluaa ja tehdä vartalollaan mitä haluaa ilman, että joku tulee kertomaan että mitä sillä vartalolla saa ja mitä ei saa tehdä? Eikö se nimenomaan ole sitä vapautta, mitä naiset on peräänkuuluttaneet jo vuosia? Mun mielestä te jotka tuutte arvostelemaan toisen valintoja ette oo yhtään sen parempia kuin ne, joiden mielestä nainen kuuluu ainoastaan keittiöön ja jalat auki sängynperälle. Samalla tavallahan te ladotte niitä sääntöjä jotka teidän mielestä on "oikein".
      Olkaa nyt ennemmin iloisia tästä aikakaudesta, jossa ainakin Suomessa suurin osa naisista saa itse päättää mitä vartalollaan tekee eikä häntä tuomita sen mukaan, miten pukeutuu ja millaisia kuvia itsestään ottaa (eiku ainiin, te modernit naisenpuolustajathan teette juuri sitä, tuomitsette niitä muita naisia, sorge).

      Ja tuo "eikö ole muuta annettavaa itsestään". Jos itse määrittelet ihmisen arvon sen mukaan kuinka paljon näyttää paljasta pintaa, niin teeppä pieni reality check. Se, millaisia asioita pitää visuaalisesti kauniina ei mitenkään määrittele yhtään mitään toisen sielunelämästä. Mun mielestä Laura näyttää noissa heruttelukuvissakin kauniilta eikä ne ole yhtään sen härskimpiä kuin monien muotilehtien kuvat.
      Menkää nyt vähän itteenne ja miettikää välillä niinkin päin, että mitä se kertoo teistä, että teitä niin kauheasti mietityttää yhden helsinkiläisen nuoren naisen some-elämä.

      Delete
    2. Nimenomaan. Niin vanhaa huttua tuo objekti-ininä, oikeasti todella vanhentunut ajattelutapa. Katsommehan me naisetkin hyvännäkösiä miehiä, mutta eipä vaan miehet tee siitä mitään numeroa. Mutta annas olla kun naisella näkyy paljasta pintaa, niin toiset naiset on barrikadeilla?! Mulla on tähän aiheeseen liittyen paljon sanottavaa, mutta jätän nyt viestini lyhyeksi. Se mitä toivoisin, on, että nuoret naiset eivät huorittelisi toisiaan pukeutumisen suhteen, kamalaa kuultavaa sellainen. Annetaan kaikkien pukeutua niin kun tahtoo. Seksuaalinen tasa-arvo olis hieno juttu, ilman näitä naisten alistus/objektipuheita. Siinä suhteessa naisten oma käytös osittain vetää tällasta alas ja roimasti.

      Delete
  34. Hyvä teksti. Ja jos joku ei halua laittaa itsestään niin "paljastavia" kuvia kuin sinä, niin sitten saa olla laittamatta mutta eihän se estä sinua tekemästä mitä haluat. Ja ei sun kroppas ole kyllä keskinkertaista nähnytkään. Ja muutenkin toisen vartalon arvosteleminen on todella töykeää ja moukkamaista. Jokainen vartalo ja ihminen on kaunis tavallaan ja jokaista täytyy osata arvostaa. On todella huolestuttavaa että ihmiset ovat nykyään niin helposti laittamassa negatiivista kommenttia ja vihaa bloggaajille.Viha synnyttää vihaa mutta ilon jakaminen mielestäni vain kaksinkertaistaa sen :) Nyt kysymys ihan asian vierestä, mistä olet tuon jakun ostanut?!? Se on aivan TÄYDELLINEN ja tarvitsen ton itselleni! :D
    Ihanaa kesän odotusta sinulle! Pidähän pää pystyssä :)

    ReplyDelete
  35. näytät tän postauksen kuvissa ihan oudolta.. .etenki toi eka kuva metrossa... jotenki kohonneet kasvot ja silmät oudon näköset..tai noi silmän aluset... johtuuko jotenki meikistä vai kuvittelenko vaan?
    Oon kyllä kateellinen että sulla ei silmäpusseja ole t. banda :D

    ReplyDelete
  36. minkä ikänen sun bf on? näyttää hyvin säilyneeltä. Kuuma :)

    ReplyDelete
  37. suutuitko ystävällesi hänen kommentistaan tuohon insta kuvaan?

    ReplyDelete
  38. Kyseinen nännikohu meniki multa täysin ohi, ja uteliaana ihmisenä oli pakko käydä kyyläämässä mikä tää juttu nyt on :D löysinkö kuvasta nänniä niin en :D herranjestas ihliset hankikkaa silmälasit.

    Ps. Kaunis sinä, komea mies, upea pari :)

    ReplyDelete
  39. ihanat nuo sun kukkahousut. mistä ne on? :)

    ReplyDelete
  40. Törkeän näköisiä kuvat joissa sulla on ylirajatut huulet + vaaleanpunainen puna, tulee mieleen Tuksu/sirkuspelle.

    ReplyDelete
  41. Heheh.

    Laura. Oot ihana, mua naurattaa nää kommentit.

    Ketkäköhän niiden takana on? Suurimmaksi osaksi varmaan kulahtaneet kotiäidit?

    ReplyDelete
  42. Aij että oot löytäny niiiiiiiiiiin komeen miehen et kateeks käy! onnee teille:)

    ReplyDelete
  43. tässä taas yksi syy miksi sinua niin suuresti ihailen ♥ olet upea ja vahva

    ReplyDelete
  44. Sulla on ihana asenne! Pidä toi!

    ReplyDelete
  45. Nyt on sellaista aihetta josta on pakko kirjoittaa :) ensinnäkin musta oot tosi nätti tyttö, mutta pilaat suurimman osan kauneudestasi sillä että kuvien perusteella olet hyvin itseriittoinen ja tahdot koko maailman näkevän peppusi ja tissisi yms. on valitettavaa mutta totta, että vaatimattomuus kaunistaa entisestään ja ilman esittelykuvia olisit mielestäni vielä kauniimpi ja mukavamman oloinen ihminen. Nyt vaikutat tyrkyltä ja omahyväiseltä, joten en yhtään ihmettele miksi saat ikäviä kommentteja! Eivät ne kaikki ole varmasti siksi että olisivat kateellisia, vaan koska asenteesi ei ole mielestäni kovin fiksu! Tyrkyt ihmiset pilaavat sen kauneuden joka heissä on ja heistä tulee epämiellyttävän oloisia. Jokainen on mikä on ja varmasti itse tiedät mitä teet, mutta älä ihmettele miksi saat vastaasi epäkunnioitusta - jotkut ovat kateellisia, jotkut eivät arvosta ehkä sinua niin paljon kun laitat kaiken tiskiin sillä halvalla tavalla millä tätä maailmaa koitetaan pyörittää tänä onnettomana nykyaikana - seksillä ja materialla! En tahdo pahoittaa mieltäsi, haluan herättää ajatuksia sinussa. p.s en ole vanha tantta vaan nuori nainen :)

    ReplyDelete