Thursday, March 20, 2014

20. 03. 2014

Kipeeksihän sitä sitten tultiin niin kuin mä eilen vähän epäilinkin.
Kurkussa on sellainen "palan tunne", ja aamulla näin sellaista unta, että mun kurkussa oli tampooni, enkä saanut kunnolla henkeä! :D

Tänään mulla oli aamulla tatuoinninpoisto-operaatio Eiran sairaalassa.
Tatuointi on jo todella vaalea, ja kesään mennessä sen pitäisi lähteä kokonaan.
Postauksen lopussa on linkki videoon, jossa näkyy miten toi poistattaminen oikein tapahtuu.
Joku kyselikin instagramissa, että mitä maksaa?
Kertahoito on 150 euroa, ja R0-hoito, joka on neljä kertaa tehokkaampi, maksaa 600 euroa.
Tällaisia R0-hoitoja yhden tatuoinnin poistattamiseen vaaditaan kahdesta neljään. Tosin mulle on varmasti tehty enemmän kuin neljä kertaa. Tän mun tatuoinnin muste on todella syvälle tatuoitu, musteesta ei voi oikeen tietää, että millaista tavaraa se oikein on, kun tatuointi on ulkomailla tehty ja niin edespäin. Lisäksi sitä mustetta/pigmenttiä oli todella paljon, eli kyseessä ei ollut mikään haalea tatuointi.

Katoin yks päivä Dr. Philiä, ja siinä oli yksi entinen uusnatsi, joka oli ottanut muun muassa hakaristin naamaansa ja kaikkea muuta typerää. Mies oli sitten jossain vaiheessa alkanut katua (ylläri ylläri) tatuointejaan. No tatuointien poistattamisprosessi ei ollut ollutkaan sitten ihan helppo ja kivuton juttu.
Kyllähän se sattuu. Mitä enemmän mustetta, eli mitä tummempi tatuointi - sitä enemmän se sattuu.
Toki emlalla voi puuduttaa, mutta itse olen selvinnyt ilman puudutusvoiteita.

En muutenkaan ymmärrä tätä porukkaa, joka tatuoi naamaansa. Sitten jos sulla on koko vartalo täynnä tatuointeja, niin se on eri asia, mutta jos sä meet ottaa ihka ekan tatuoinnin naamaasi, niin ei voi muuta kuin ihmetellä järjenjuoksua. Näin yhden nuoren tytön yksi päivä Kurvissa, siis joku parikymppinen tyttö, jolla oli otsaan tatuoitu joku teksti harakanvarpain.
Mun mielestä tatuoijalta pitäisi olla jonkunlainen vastuu, että mitä tatuoi ja mihin!!
Malin on kertonut monta tarinaa, joissa tatuoija on toiminut vastuuttomasti, eli tatuointi on mennyt täysin pieleen, ja sitten sitä aloitetaan pitkä ja kivulias tatuoinninpoistoprosessi.

Nuoret, miettikää ihan oikeasti sitä tatuoinnin ottamista! Onko se kuva tai teksti kiva kymmenen tai kahdenkymmenen vuodesta päästä? Ottakaa selvää tatuoijasta, että osaako hän todella tehdä tatuointeja! Pyytäkää kuvia tehdyistä töistä ja sitä rataa. Kuulin Malinilta tänään eräästä naisesta, jolle oli tehty peittotatuointi törkeästi aivan väärin. Vanhan kuvan päälle oltiin tatuoitu iso musta risti, vaikka siihen piti tulla jokin kuva päälle. Tatuoija ei edes suostunut maksamaan rahoja takaisin, vaan väitti, että tämä oli sitä mitä asiakas halusi. Tällä naisella on kuva paperilla tatuoinnista, joka siihen päälle piti tatuoida, mutta tatuoija ei välitä, eikä asialle voi enää oikein muutakaan tehdä.
Minäkin, kun menin nukahtamaan Filippiineillä tatuoimisen aikana, niin herätessä huomasin kädessäni kaksi tähteä, joista ei oltu mitään sovittu. Siipitatuoinnin vierellä oli kaksi mustaa tähteä.
Onneksi niitä ei enää ole... :/


Ja sitten muuta.....
Hitto mulle just tuli puhelu tuntemattomasta numerosta, ja yleensä en niihin vastaa, mutta kun puhelu tuli tähän aikaan, niin ajattelin, ettei siellä mitään ainakaan myydä enää.
No sähköähän siellä myytiin, ja kuulemma sähkölasku olisi vuodessa jopa pari prosenttia halvempi.
Jankutti niin kauan, ja sanoin, että en mitään sähköä ala nyt ostaa ja kirjoitan muutenkin tässä blogiini postausta. :D Ahahaaa!
Ei sitten millään uskonut, että en sitä sähköä osta, joten oli pakko sanoa, että kiitos, mutta ei kiitos ja luuria korvaan.
Työtähän sekin yritti vaan tehdä, mutta mun mielestä puhelimitse jonkin palvelun tai vaikkapa lehden myyminen on niin ysäriä!


Linkissä video operaatiosta

23 comments:

  1. mua ärsyttää ihan älyttömästi puhelinmyyjät. varsinki semmoset jotka vaan jankkaa ja jankkaa ja jankkaa eikä tajua että ei nyt prkl. ja mikä ihme aika on muutenki soitella 8-9 aikaan illalla ihmisille että osta meiltä sähköä? mulla on meinaan soittanu kans sähkömyyjä että saisin ekan kuukauden sähköt ilmaseksi niin sanoin vaan että ei kuule kannata ku mulla on nytki 10e kuukauden sähkölaskut ja sammutin puhelimeni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Sulla muuten edullinen sähkö! Asutko yksiössä?
      Mäkin monesti lyön luurin korvaan, kun menee lopullisesti hermot! :D Joskus lyön heti puhelun alussa, jos tajuan, että jotain yritetään myydä mulle. Oon aika hirvee tyyppi.... :D

      Delete
  2. Sun blogia on ihana seurata!! :)))) kerran mä sua kehuin yhes instakuvas mut sä olit jostai syystä poistanu sen. Se tais olla mun eka kommentti mitä oon lähettämy sulle.. Tulee vähä välil mielee ku luen sun blogia et miksköhä poistit :DD hah ei mulla muuta ! x))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mikä kuva se oli? :) Heheheheh! Kiitos <3

      Delete
  3. Sattuu olemaan mun hyvä ystävä jolla toi musta risti on, surullista kyllä että tatuoija tekee miten tahtoo.. Sitten kun sitä pitää peitellä eikä voi esim juhlissa pitää pelkkää mekkoa, vaan aina täytyy joku bolero olla päällä tai vastaavaa.. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei, ootteko Joensuusta? Vai olikohan tää nyt sieltä... :)

      Delete
  4. Näytät vähän Miranda Kerriltä vikassa kuvassa. :)

    ReplyDelete
  5. Voitko laittaa tatskasta ennen ja jälkeen kuvat? Tai millanen on atm? Varmasti monia kiinnostais.
    Nimim. En voi muistaa kaikkia tatskojasi ulkoa :):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://fuckfash.blogspot.fi/2013/10/tatuointi-ei-ole-ikuinen.html#comment-form

      Tuolta löytyy ennen ja jälkeen kuvat.

      Delete
  6. Tossa tähtikohassa pisti vihaks sunki puolesta.. Miks ihmeessä kukaan tatuoi omia juttuja toisen ihoon? Kun tietää varsin hyvin, ettei helpolla lähe :) Mutta kiitos kun oot alkanu olemaan aktiivisempi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiiä, kai se kelas, että tää tähti sopii hyvin tähän. Tiedä ja mene! :D

      Delete
  7. Mä oon aina rakastanut sun kaikkia tatuointeja, mun mielestä ne sopii sulle niin hyvin ja kannat ne kunnialla. Harmittaako sua itseäs sun muut tatuoinnit? Onneksi kuvia voi aina käydä korjauttaa vaikka ikää olis kuinka paljon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä kyllä tykkään näistä mun muista tatuoinneista, enkä ottais niitä pois, vaikka se olisi mahdollista :)

      Delete
  8. Tatuoija. Ei tatuoitsija.

    ReplyDelete
  9. Mun mielestä on upeeta että sä kirjoitat tästä tatuointi- aiheesta, tiiän että tollainen asia kirpaisee ja sen tahtois vaan unohtaa. Sä oot onneksi voiton puolella. :) Mulla on muutama kaveri, jotka päätyi ottamaan tatskoja tutulta, joka tosiasiassa vasta harjoitteli niiden tekemistä. Toiselle se oli kiva ajatus että ystävä ikuistaa kuvan, toista tais kiinnostaa halpa hinta ja ajatus ekasta tatuoinnista. Jälkeenpäin molemmat katuu kuviansa, olihan ne surkeasti tehtyjä. Mä ihmettelen jälkeenpäin ettei niille tullut mitään tulehduksia tms, koska tää tatuoija teki ne paskasessa tilassa. Kirjaimellisesti, siellä oli koiranpaskaa lattialla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!
      Mullakin yksi tuttu, joka tekee ilmaiseksi kavereilleen sellaisia harjoitustatuointeja, ja onhan ne nyt ihan superrumia. Tuntuu, että se koko porukka on ihan sokeana niille sen "taidoille", ja kaikki tilailee siltä rumia tatuointeja. Mun tietääkseni sellaista harjoitusihoa voi tilata jostain, ettei tarvii pilata kavereiden ihoa harjoittelulla! No, mutta jokainen ottaa tatuointeja vapaasta tahdostaan, että itseään saavat siinä vaiheessa syyttää, jos tietää mitä tilasivat....

      Delete
  10. hahhah mä näin yks päivä unta että olin nielassu tekokyrvän, heräsin ihan kauhuissani ja mietin miten vitussa sen saa pois!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa! Sulla oli astetta brutaalimpi uni :D

      Delete
  11. Mutta eiks ysäri ole muotia...? Vai menikö se jo.

    ReplyDelete
  12. Moikka! Mulla on myös tatuoinninpoisto meneillään ja korkeintaan kerran pitää enää käydä jos sitäkään :) Kiinnostaisi tietää, että oletko peittänyt tatuointia jollain meikillä kun se ei ole vielä kokonaan lähtenyt? Mullakin aika iso tatska kyseessä ja olis kiva jos sen sais kokonaan peitettyä kesällä esim juhlia varten, jos ei ole vielä lähtenyt kunnolla :) - Dani

    ReplyDelete
  13. Hei sinä edellinen, oletko monesti käynyt ja missä? Ja oliko musta tatska vai värillinen? Itsellä taitaa olla operaatio edessä niin kiinnostaa :)

    ReplyDelete