Friday, March 7, 2014

New nails by Detailed beauty nails

 Kävin viime viikolla Kauppakeskus Kaaressa Kannelmäessä, yhden ihanan tyttösen Winin ja paikan omistajan Jimin uudessa liikkeessä Detailed beauty nailsissa laitattamassa uudet 'timanttikynnet'.
Mulla on ollut rakennekynnet about kahdeksan vuotta, ja nyt kävin ensimmäistä kertaa sellaisessa kunnon paikassa, jossa työ tehtiin erittäin tarkasti alusta loppuun saakka. Paikka tuntui todella viihtyisältä ja Jimi oli ihan huipputyypi! :)
  Ensimmäistä kertaa mulla on kunnon koristelut pelkän lakkauksen sijaan.

Kynnet ovat pysyneet todella hyvinä, ja nää tuntuvat todella kestäviltä!
Kynnet ovat akryylityylillä tehty, mutta päällä on geelilakkaukset, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.
 
 Tuolla tehdään molemmilla tyyleillä, eli jauhotekniikalla ja nestemäisellä tekniikalla.
 Jauho on "akryylityylinen" ja toinen on valmisgeeli. Jauhopulveri on laadukasta, ja siksi ominaisuuksiltaan joustavampaa ja kestävämpää kuin perinteinen akryylijauho.

Detailed beauty nailsilla on nyt kiva tarjous teille blogin lukijoille!
Saat -20 % alennusta kaikista uusista hoidoista, kun mainitset Lauran blogin.


Yhteystiedot:
Kannelmäen Kauppakeskus Kaari  (3. kerros)
Kantelettarentie 1 
00420 Helsinki   

Ajanvaraus nro.   +358 45  3302033
27 comments:

 1. Aivan upeat!! :-)

  http://elviiraoona.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Mitä tossa sun sormessa lukee?:)

  ReplyDelete
 3. Kynsitimantit on toooosi ihania muttei ne taitaisi kauaa pysyä... ainakaan minulla :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mene kunnon mestaan niin varmasti pysyy :D

   Delete
  2. Mulla olleet jo kaksi viikkoa, ja hyvin ovat kaikki timantit pysyneet :)

   Delete
 4. Voisitko lähikuvata tota sun sormen tatskaa paremmin? Miltä se näyttää parannuttua? Haluisin kans mut monet tatuiotsijat sanonut että menee huonon näköseks ajan kanssa kun parantuu, siksi siis mielenkiintoni.. Kynnet on ainakin tosi nätit;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä tosta kuvasta jo kyllä näkee, että on aika huonon ja suttusen näkönen. Kannattaa luottaa tekijöihin, jos ja kun monet sanovat, että menee huonoksi.

   Delete
  2. http://www.vapaaherra.org/deputy/2014/02/26/paskat-tatskat/

   Delete
  3. älä ota sormitatuointia

   Delete
  4. Mulla on sormessa kans tatska, ja se on ns sormen sisäpuolella joka ei ollu niin fiksu veto ainakaan.. En tajunnukkaan miten paljon sormen sisäosat hankaa esim pulloakin avatessa... Mulla lähti parissa kuukaudessa iso osa tatskaa veke ihan vaan koska se kulu veke. En sitte tiiä miten on tolla "toisella" puolella sormea. Ei mulla ainakaan oo mitenkään levinny tai suttunen, mutta kaikissa tatskoissa pieni teksti muuttuu kyllä suttuseks lopulta.. Mun jalkaan ei suostunut tatskaaja ees tekemään niin pientä tekstiä kun halusin.. Ja jotta tää kuulostas mahollisimman sekavalta kommentilta, niin mun sormen tatskaan tehtiin jälkeenpäin sen kuluneen päälle stick n pokella ja on pysyny paaaaaljon paremmin. Eli en koneella suosittele edes sormeen mitään tekemään.

   Delete
  5. En itsekään suosittele ottamaan tatuointia sormeen. Teksti on suttuuntunut, eikä siitä enää saa selvää, että mitä siinä lukee. Tosin ei tämä nyt ihan kamalakaan ole. Itseäni ei häiritse, pidän tästä tällaisenaankin. :)

   Delete
 5. Aivan ihanat! <3
  Tulee kauhee kynsi-inspis! :D

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 6. Ihanat kynnet! <33

  ReplyDelete
 7. moi laura! en löydä sitä sun postausta, tai sitte en vaan osaa lukea.. mutta mikä se paikka oli, mihin voi mennä omien pidennystensä kanssa, ja ne siellä jossain jollain hinnalla laitattaa ne? :D kiitos vastauksesta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annika Luomuksessa, Iso-roballa tekee pidennyksiä. .:)

   Delete
 8. mikä jauhotekniikka? mikä nestemäinen tekniikka??? nestekynnet??????? :O se on akryyli tai geeli, jompikumpi :DD geeli on geeliä ja akryyli on jauhoa sekä nestettä eli monomeeriä ja polymeeriä. selitä kiitos!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastaus tähän kysymykseen itse kynsiteknikon, eli Jimin sanoin.

   "Me olemme vain käääntäneet sen suoraan powder-sanasta ja kutsuneet sitä "jauhotekniikaksi" ja geeliä "nestetekniikaksi". Aineet ja tekniikat kehittyy koko ajan, yritetään saada koko ajan kynsi - ja luontoystävällisempiä ja kestävämpiä ja luonnollisempia materiaaleja! Eli Sekä nestemäinen geeli kehittyy mutta samalla lailla myös jauhopulveritkin kehittyy, samoin niiden kanssa käytettävät nesteet! Silloinen akryyli jauho oli erilaista ja sen jälkeen kehitelty geelimäinen geeli oli myös alussa erilaista. Markkinoilla on eri brändejä ja alku-kolmivaiheisista valmisgeeleistä on tullut nykyään vain yksivaiheisia helppoja itsestään asettuvia geelejä!

   Sitten on ACRYL GEL -tekniikka jossa käytetään sekä jauhoa että geeliä. Kerros geeliä ja ripotellaan kerros hienoa akryylipulveria ja kovetetaan uunissa, toistetaan toimenpide kunnes ollaan saatu haluttu paksuus/tulos. Sitten on myös ilmakovetteisia geelejä, joissa käytetään spraytä...se on taas eri tekniikka.
   Tuottajat lanseeraa kokoajan uusia tuotteita ja vaihtoehtoja on monia. Se mikä on sopiva itselle ei välttämättä oo sopiva toiselle, koska kynnet ovat erilaisia niin kuin me kaikki ollaan yksilöllisiä. Ei voi väittää että mikä on paras, voidaan vain sanoa mikä itselle, omassa käytössä sopivin. Eikö rakennekynsien perimmäinen tarkoitus ole että ne on kauniit, luonnolliset, kestävät, TURVALLISET (oikein laitettuna ja pidettynä), käytännölliset ja ennen kaikkea huolettomat, oli se sitten mitä tekniikka tahansa."

   Delete
 9. Ihanat kynnet! =)

  http://forever-day.blogspot.fi
  -Marjo

  ReplyDelete
 10. oi laura sua kaipaaaan.. :D missä postaukset? ja toiveena ois enempi video postauksii.. vaikka ihan vaan et mitä kuuluu :)

  ReplyDelete
 11. Nyt oli kyllä niin upeat kynnet, että pakko kommentoida. Tosi siisti ja viimeistelty lopputulos. :)

  ReplyDelete
 12. Huhhuh.. Oon lukenut rehellisesti varmaan kaikki sun postaukset tässä muutaman päivän sisällä! Ensin mun piti lukea vaan muutama viimeaikainen postaus mutta sitten... Päädyinkin lukemaan vähän enemmän :D Hahhaa, ei vaan mutta halusin tulla sanomaan että rakastan sun tapaa kirjoittaa, jotenkin niin koukuttava :)

  ReplyDelete